At work

Sitter på rast nu på jobbet. Det går riktigt bra idag så jag är nöjd. Tiden går i rusande fart och nu har jag inte många arbetsdagar kvar till min semester! 8 arbetsdagar och sen kan jag göra vad jag viull, när jag vill. Hundarna kommer nog ta det mesta av min tid, men det gör inget. Blir att fara ut å springa och gå en massa. Sen ska jag planera in en resa till Skellefteå oxå,  träna lilljycken där. Dom har en sån fin vagn så den vill jag pröva:)

Längtar efter The Sims 3! Jag och Titti har bestämt oss för att vi bara ska ha det!! Men då får vi vänta till 2009. Mindre nice. Men den som väntar på någe gott... ni vet.
I morgon ska jag nog ändå gå och köpa The Sims 2 :) Och kanske tillläggspaketet IKEA. Jag vill ha orginalet, har ju en hel del nerladdat på datorn men det e inte samma sak som orginalet.  Sen vill jag kunna lägga in prylpaket osv. Kanske man kan annars, men det e skönt att bara köra in en skiva. Då har man inget som ligger och belastar på datorn.

Nu ska det ringas vidare. Adios!

Söndag

Yes, för er som är tankspridda och inte vet vilken dag det är så kan jag meddela er att det är söndag idag.
Håller på att städa lägenheten egentligen men tar mej en liten rast. Ska dammtorka och skura, sen har jag bara toan kvar och den kan jag ta i morgon känner jag. Det tog en jävla tid att dammsuga idag, jisses så skitit det har varit! Men nu börjar det vara reent och det känns toppen. Efter att jag e färdig med all städning så ska jag nog baka lite idag. Kanske gör nåt matbröd och sen så ska jag baka nåt onyttigt oxå. Muffins kanske... jag vet inte. Men någe gott blir det iaf. Något som jag kan frysa in och spara. Nu vet jag! Sommarkaka! Den e snuskigt god och enkel så det blir det. Mmmm mums.. Jag e hungrig. Måste nog slänga i mej en macka innan jag drar igång igen.

Heljen har iaf varit väldigt lugn och det känns jätte skönt. Har blivit en hel del hunderi och idag märker man att jyckarna är trötta. Tror dom ska få varsitt ben på en stund och sen blir det en lång promenad ikväll.

Adios Amigos!

Jack 4 år

Idag fyller Jack 4 år. HURRA HURRA HURRA!! Mammas älskling är 4 år och får ett fiiint ben i födelsedagspresent och lite extra käk. ( Han e sjuk så man kan inte ge annat) Världens vackraste jycke fyller år idag med andra ord.

BILDBEVIS: visst är han vackrast i hela världen;)



Boden Alive


Jag och Erica har varit en sväng på staden idag och inhandlat lite onödiga saker. En tröjja... böcker...vaniljdoft till klädslåpet. Ja, en massa onödigt som jag ändå behövde just idag.
Jack har sprungit lös med Freja och lekt. Det gick jätte fint och jag blev nästan tårögd över att se hans lycka, leka med en annan hund utan besvär. Vi har verkligen kommit långt jag och min guldklimp.
Alice har fått träna WP idag oxå. Har ju varit sjuk så länge så nu kände jag att det var dags igen. Fan så jävla bra hon är. Hon e sjukt duktig, jag ser stora potential i henne så nog blir det en å annan pokal tror jag.

Boden Alive har börjat. Man ser folket bära på öl och vin kassar från bolaget. Tror att jag kanske svänger in där senare och köper mej en pytteliten vinare. Det e ju bara Boden Alive en gång per år. Inge kul utan älsklingen bara, men det blir nyktert iaf. jag och Erica ska kika lite och vara lite sociala.

Nu ska jag slänga mej i sängen och se lite film och vila. Sen är det tvätt-systemet-fixa o dona....

Det regnar!

Helt underbart väder! Det regnar! Jag älskar regnet. Det ger mej ett inre lugn. Jag behöver inte göra annat än det jag verkligen vill. Idag blir det som vanligt lungt eftersom att jag är sjuuuk. Erica ville ha med mej på nå lydnadsgrejs på kvarnängen. Tror jag följer med henne lite snabbt. Men då e det på med långkallingar och hela kittet. Vill inte bli mer sjuk nu.
Funderar i denna stund på att övertrassera mitt konto. Äta något gott till lunch... Vi får la se.
Älsklingen kommer snart hem från jobbet så jag ska skriva lite mer på min bok och sen ska jag se lite Bevvan.

Bevvan rocks!

Jag är sugen på att baka en kaka...

Gastroskopi

Happ. Då har jag varit på vårdcentralen. Har ett virus bara, men har blivit sjukskriven en vecka för halsen.
Skall göras en gastroskopi på mig oxå då det gäller magen. Så läkaren har skickat en remiss. Nu e det bara vänta på helvetet. Vänta på att dom ska köra ner en slang med kamera i halsen på mej, jo tjena, TACK! Men det måste väl göras.
Har sovit mest hela dagen och sitter nu och väntar på vårrullarna i ugnen. Jack har världens tristess som får vara hemma med mej. Men simon kan inte ta med honom då det är fiske. Jack hoppar efter dragen och ska simma, det går inte dit dom ska. Så han får promt vara hemma med mej. Se på bevvan och sova. Jag saknar att vara ute med hundarna, i morse var jag så sugen på att gå en längre promenad med dom, men jag vill bli frisk oxå. Så jag beslutade mej för att ta det så lugnt jag bara kan, så jag blir frisk. Är sjuksrkiven till 080630.

Ska skriva lite på boken idag. Dock hade det varit bättre om jag haft en laptop då. *suck* Fan va jag vill ha en laptop. This sux! Och det som suger ännu mer är att Jack kommer att driva mej till vansinne idag, han vill ut. Can´t blame him. Men hans pipande kommer att göra att jag får ett utbrott, sooon very sooon. Man ska inte ha hund då man e dödligt sjuk. 

Som vanligt kruppar bloggen så jag kan inte lägga in en bild.

Sex And The City

Japp. Trots ögoninflammation och bihåleinflammation så ska jag gå på bio. JAG MÅSTE.
Det är ett MÅSTE att se Sex And The City- The Movie.
Självklart blir det att åka hem direkt efter och vila igen- har vilat hela dagen.

Titti kommer snart så jag ska skynda mej nu.

OLGA har TÄVLING!

TÄVLING. Bli sommarfin med ett lyxigt solpuder från Dior! Solpudret Dior Bronze Powder från Christian Dior ger ett ultranaturligt "sommarutseende" och är den självklara accessoiren för en välutrustad fashionista! Man tävlar genom att tipsa om tävlingen i sin blogg, sen skriver man gärna en kommentar i Olgas blogg och sen så är du med i tävlingen! Vinsten är ett underbart solpudet från Dior - Dior Bronze Essential Bronzing Powder # 030 Bronze Tan. Tävlingen avslutas nu på söndag kl.21! Vinnaren presenteras på: metrobloggen.se/olga

Nine Inch Nails- Closer

Tittade på den nyss och på tal om inget så blörv jag fundersam och ledsen i hjärtat. E det en riktig apa som dom har spänt fast vid korset? I hope not! För i sånna fall vill jag inte lyssna på dom mer.

Sjuk IGEN!

Happ. Jag har blivit sjuk igen. Magkatarren e självklart kvar, men nu är det halsen som spökar igen. Riktigt otrevligt att vakna upp med tjock och ond hals. THIS SUX!
Blir inte att aktivera några hundar innan vi ska iväg, det får simon göra. Dom ska ut i skogen och ränna. Jag får vara kvar hemma och städa. Det blir nog bra det.

Nu ska jag kila iväg och köpa tamponhger på statoil, JA, jag har mens oxå. JIPPIE!

Hoppas ni får en bra midsommar, min startade inte så bra men men... Man får la se!

Midsommar Afton

I morgon är det midsommar. Det får mej att bli lite sorgsen och så. Självklart firar jag den glatt. Men högtider får mig att tänka på dom som inte längre finns kvar här. Pratade med mamma idag. Hon berättade att det var ett litet barn, en pojke, som dött i maj, han var 3 år gammal. Mamma var hans sjuksköterska. Han var född med ett hjärtfel. Hon berättade hur hans mamma brukade sitta och sjunga "Av Längtan till Dig" då han skulle sova. Det gav mej en klump i halsen. Tänker på familjen, jag aldrig träffat. Hur kommer deras midsommar att se ut? Jag tänker på de midsommar aftonar som jag och Pirre brukade spendera tillsammans. Nu finns inte han kvar längre. Det känns sorgligt.




Min midsommarafton kommer jag iaf att spendera med mina familj. Mamma pappa Simon Arvid & Ruben. Kommer att bli lugnt och trevligt. Sen kommer vi nog att åka förbi norra oxå, till Simons pappa.

Hoppas att ni alla får en fin midsommar. Att ni tar vara på de nära o kära ni har. Tänk på att livet är skört och att det mitt i allt kan ta slut. Man ska vara vänner då man skiljs åt.

Sov Gott

Nu ska jag och älsklingen krypa i säng snart och se en bra film.
Idag har jag varit hos mamma o pappa i sävast och tagit det lugnt.
Magen är fortfarande inte som den ska. Tvingas vara hemma.
Har tagit hand om mej själv idag iaf:) Hårinpackning, ansiktsmask, fotbad, smort in mej...
Känns underbart skönt iaf. att få rå om sig själv.
Jag e sjukt sugen på att dra iväg på ett SPA en helj. Tror nog att jag ska spara till det.
Är det någon som vill spara med mej och följa med?

Nu ska jag se om jag lyckas somna lite tidigare i natt. Igår hade jag så svårt att andas.
Känner att det smyger sej på ikväll/ i natt med. Jag hatar det!
Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att min mage inte gör som jag vill.


Nä nu ska de ses film och mysas- SOV GOTT!


Dagens Minus

  • Hamna emellan
       Jag tycker inte det är sjysst att sätta folk mitt emellan. Att säga saker som man inte kan stå för och sen får en person inte säga något. Detta är inget som jag har i min vardag men det är en tanke och det blir mitt största minus idag. Jag tycker att det är oärligt och fel. Man sätter en person i en jobbig sits och dessutom så står man inte för det man tycker eller för vidare. Och varför inte stå för saker man för vidare? Kan man inte det så tycker jag att det luktar skumt och dessutom så är man feg. (Detta har som sagt inget med nånting speciellt att göra, men det var bara tankar som kom upp).

  • Folk som tror att dom är nåt    Fast dom inte är det. Det e så jäkla kul med människor som försöker att visa sig såååå starka och överlägsna, men samtidigt lyser det igenom hur svag man är. HAHA det e så förbannat töntigt och det e så roligt att se. Mitt minus går till dessa typer av människor, för att dom inte vågar vara sig själva. Jag är en mes i många lägen och jag kan må skit. Jag visar det och jag skäms inte ett dugg. Att visa att man är svag är en styrka- i mina ögon.

  • MYGGJÄVLAR   Dessa jävla mygg. Dom är här nu. Dom älskar att sitta på ens kropp och sticka ner sin ?snabel? och suga ut ens blod. Dom är äckliga, dom är irriterande & dom är fula. Jag hatar verkligen mygg. HAT är något starkt, ett starkt ord. Men jag lovar, jag hatar mygg. Varför ska dom finnas? Fåglarna kan käka så mycket annat i stället. Nä bort med myggen. Dom är för många. Dom bet mej i natt!


Kvällens planer

Hade helst bara gått hem och lagt mej direkt efter jobbet. Men nu e det ju så att jag har som mål att få Alice tävlingsklar till Augusti, så det e bara att jag ger mej ut å tränar. Det är att träna enligt schema nu så då gäller det att ligga i.
Hon ska fan kunna dra 300 kg innan augusti. Annars tävlar jag INTE.

Efter det att jag har tränat minijycken så ska jag göra hårinpackning och fixa fötterna; fotbad. Blir väl en ansiktsmask oxå. Jag behöver det, behöver koppla av och känna lugnet. Samtidigt behöver jag känna mej lite fräsh oxå.  Har gått omkring i mjukisar alldeles för länge helt enkelt. Självklart e det skönt, men man känner sig inte direkt attraktiv eller snygg i det. Håret e flottigt oxå. Uäck!

Nu sitter jag här på jobbet med Coca Cola, Riesen & lite Kesella (jorgubb/lime) Magen e ett helvete idag, men jag kan inte göra annat än att jobba, har inte råd att vara hemma helt enkelt. Nu har jag fyllt i även för min tjänsteledighet, det känns helt gudomligt skönt. Bara jag kommer in på skolan nu oxå. Men jag har sökt både distans och vanlig, så nog fan måste jag komma in på nå.

Titti, daaarrrl, vi måste hitta på nåt nån dag. Någon dag då jag har lugn och ro.

Måste be mina vänner om ursäkt för att jag varit så frånvarande senaste tiden. Men det har varit mycket och någon gång måste jag bara få vara o ta det lugnt. E fortfarande lite i min bubbla, men jag behöver den just nu. Hoppas ni förstår.


Puss & Kram

Me likie

Det här kortet fick jag upp idag. Det tycker jag om.

Drottning i Svärd: En cool intelligent kvinna som är kompetent och som gått genom mycket. Hon är svår att imponera på, ännu svårare att manipulera. Kan också vara något av en häxa. Kortet kan också betyda att man kommer att lära sig av sina erfarenheter. Hon kan också stå för institutionell makt, och hon är mer Kung i Svärds like (eller kvinnliga motsvarighet) än steget före som i andra sviter eftersom hon har samma status och makt som han.





Bad Ass Mother Fucker

Jag och Sreggan är två Bad Ass Mother Fucker´s
Vi gör det förbjudna
Vi skrattar åt att Carro misshandlar sina tangenter
Carro is going MAAAAAD

Jag e så glad

Jag e så glad idag ändå. Jag blev helt varm i kroppen för två timmar sedan.
Det finns två personer som jag bara tycker så mycket om.
Även om dom inte tycker om mej nåt vidare så tänker jag ändå tycka om dom hur mycket jag vill.
Att vara så mogen och självständig och stå för sin sak, I LOVE IT!
Det bör finnas fler av er. Ni har lyft upp min dag och gjort mej glad.

Att sitta där jag sitter idag gör mej bara ännu gladare. Jag trodde inte att jag skulle känna sådan värme i kroppen av dessa två, men idag gör jag det. Två personer som bara är helt underbara. Jag tror ni vet vilka ni är;)

Titti e så söt idag oxå. Älskar att prata med henne. Det känns så skönt. Jag blir så lugn.

Grattis Anna till pållens 3e plats på V75. Lets celebrate!

Veckans "Stör"

Veckans stör går till gamlingar som luktar svett och som går sakta!

Misstolka inte detta, jag älskar äldre/gamla människor! Min mormor är den bästa som finns.
Men jag var på Konsum idag. Guuuud så segt det gick. Gamlingarna måste ha haft nå jävla möte där inne för det gick knappt att ta sej fram mellan gråa hår, käppar & rulatorer. Väl framme vid kassan kan jag även konstatera att det STINKER svett i hela förbannade jävla affären. Två gamla gubbar stank svett så jag trodde att jag skulle spy!
KÖP DEO!  Sen förstår jag inte heller varför de ska ta sån tid för dom att ta fram sina stålar?! Öppna plånboken, slit fram pengarna och pejja! Vad är så svårt?  
Nä jag tycker att det borde finnas nån lag på hur man får lukta och hur sakta saker får gå.

Dagens Minus

  • STRESS   Jag blir knäpp av den stress jag känner hela tiden. Har ont i magen och känner ångest. Men ångest för vad? Ångest över mitt arbete, stress över att jag inte kommer få ut nån bra lön. Det här driver mej till vansinne. Magen är inte min vän idag. Det gör ont trots tabletten jag tog för en timme sedan. Men jag har verkligen INTE råd att gå hem och lägga mej. THIS SUX!

  • MITT JOBB   Jag har längtat tillbaka efter att få jobba, men då jag kommer hit fattar jag inte alls vad jag har längtat efter? Jag måste ju vara sjuk i hela huvet om jag på fullaste allvar har längtat efter att sitta här och jobba.


Jävla skit!

Jaha, nu har det börjat göra svinigt ont i magen. Jag har fan inte råd att gå hem!
Jag ska härda ut. Åtminstone en timma. Har tagit en tablett nu.
Det blir ju inte heller bra då man måste vara orolig över att man inte får in pengar. Vad fan ska jag göra?
Det känns som att det är helt bortkastat! Äta medecin men ändå må skit för att man har en inre stress.

Jag måste lösa det här. Men hur?

Lösenord

Ja jag har varit tvungen att skaffa ett lösen. Jäkligt trist måste jag säga. Men vad gör man.

Är tillbaka på jobbet nu efter att ha vari sjuk. E fortfarande inte kry, men jag vill verkligen inte sitta hemma längre. Börjar som bli less på att sitta hemma. Dock har vi varit mycket hos älsklingens pappa. Jag har hjälpt till med plantering av blommor och lite städ på gården. Jag längtar som bara den efter huset nu. Kan vi inte börja bygga NU?! Mysigt att plantera blommor och ordna ute. Göra iordning på altan och duka fint i sommarsolen... Det vill jag göra, nu. PRONTO!
Vårat hus kommer att vara så fint, sen kommer vi ha en GIGANTISK tomt, Bodens största villatomt? Jag tror det.

Som sagt så e jag tebaka på jobbet nu. Huvudet värker och hostan gör sig städnigt påmind. Ajja. Jag e ju inte dödssjuk iaf. det finns dom som har det värre.

Nu ska jag ta och surfa vidare, har inte direkt något kul att skriva.

Det här huset funderar vi på att bygga :) Men man kanske hinner hitta nåt annat innan det är dags! Ett funkis.


En lugn fredag

Tagit en öl. Pratat i glada vänners sällskap. En lugn fredag. Jag är fortfarande örkyld och hostar som fan. Magen sa hejdå ett tag men medecinen tog den tillbaka i sitt vanliga trevliga jag. Eller så.

Nu väntar sängen med älsklingen och en trevlig film Margot At The Wedding

Sov gott

HJÄLP!

Vaknade upp med världens tryck över bröstet. Har ringt mamma och vårdcentral. Ska in på jourtiden. Det gör inte lika ont längre, men det kan ju vara bra att kolla upp vad det är. Om det är nå krux me magen igen eller så. Jag som trodde att jag skulle kunna gå till jobbet idag. Men inte det. Det här är det sjukaste jag varit med om. Först ont i halsen å feber. Sen magsjuk. Sen förkyld as hell och feber, snorig å grejjer. Och nu detta. Det e verkligen någon som vill att jag ska vara jätte sjukt. Jag vill faktiskt jobba. Men men. Nu ska jag sluta blogga, lägga mej och vila. Invänta ett besök på vårdcentralen.

Älskar Asos

Lägger ut en kass liten bild på min lilla önskelista över klänningar. Har blivit helt galen i klänningar och de jag hittade på ASOS är helt underbara. Hade gärna köpt alla klänningar dom har, men det här är ett litet plock från vad jag vill ha iaf.
Nu e det Ballerinakex och Beverly Hills som gäller. Ska ner i tvättstugan innan oxå. Puss!


Dagens Minus

  • Sjuk Är less på att vara sjuk. Snorig, hostig och febrig. Gör mej frisk. Det är bara ett minus idag som helt enkelt gör en massa annat till minus. Städa måste jag. Jag måste även diska. Men jag kan inte! Gud, orkar inte blogga mer om detta minus. Jag e så less.

Det börjar bli bättre...

Nu börjar jag må bättre. Är fortfarande lite febrig då och då men halsen gör inte fullt lika ont. Dock har jag huvudvärk och ont o kinderna som fasen. Bara jag inte får nå bihåleinflamation. Vill faktiskt jobba, vill inte bara ligga hemma. Det e svintråkigt.
Idag ska jag göra lite nytta iaf. tänkte ta och diska och laga nå käk. Ska förbi Konsum och köpa nå bröd iaf. så jag har nå te frukost. Eller snarare lunch, klockan e ju efter 11.
Gud vad jag inte tycker om att vara sjuk! Jag kan inte träna, jag kan inte vara ute och gå. *suck* Jag kan bara ligga här och tycka synd om mej själv och whina. Blääää. Och grejset mot hostan e slut, måste få mer av den varan. Älskling får fixa det åt mej. För jag har en riktig torrhosta.

Sitter och pratar med Sollan om REGN. Jag älskar regnet. Det renar alla mina sinnen, det ger ett inre lugn & det är romantiskt as hell! Det är bara så att det är mer romantiskt med regn.

Två personer möts. När dom kysser varandra för första gången så öser regnet ner. Dom står på hennes trappa och regnet gör att dom båda är helt blöta i håret. Sen så kysser dom varandra, man kan se läppar som möts och att vattnet rinner längst hennes hals... etc. HETT ELLER VAD?! Tänk om dom kysst varandra då det var SOL. Inte alls lika hett alls. Skulle vara lite hett om dom nu var svettiga efter en lång dag i solen. Men nä, inte fullt lika hett som det är med regn!


GE MEJ REGN IKVÄLL!






Världens bästa film: The Notebook, har världens hetaste kyss! Och i REGN!



FUCK!

Fan, jag e så sjukt jävla irriterad. Jaghar svinigt ont i halsen och ont i ryggen av febern. Men jag kan inte göra annat än att sitta kvar här. Varför i helvete ska jag gå på jourtid och få en intyg på att jag har ont i halsen, det kostar mej 250:-. Fan heller. Ringde mamma och hon sa att jag nog inte skulle få nåt intyg för min hals. Dom kan ju inte skriva intyg för vad som helst. Gud så less jag är. Vill bara gråta. Jag hatar det här stället. Snart semester, sen jobbar jag typ nån vecka bara och sen e det studier som gäller. Fan så jävla skönt.

Detta blir en lång dag från helvetet. Men jag får väl sitta här tilsl jag inte har nån röst alls.


Dagens Minus

  • SJUK   Det här är dagens fetaste jävla minus. Jag har feber och ont i halsen as hell! Och jag sitter på jobbet. För att få gå hem med giltighet så måste jag ha ett förbannat jävla skit sjukintyg! Det suger fett. Jag har så jävla ont i kroppen. Men visst, det e ju svinbra att jag sitter här och smittar ner folk. Jävlit bra. Dessutom orkar jag inte gör amitt jobb så som jag annars brukar. Nä men det tjänar dom ju på, att folk ska ha sjukintyg, smitta ner folk och göra dåligt resultat, GRATTIS!

  • Glömt snus    Köpte snus på Konsum idag och vad fan gör jag, jo jag glömmer snusdosan. Fy fan vilken underbar jävla fittdag det är idag!


Skvaller

Sitter här på jobbet och läser Aftonbladet. Jag fattar inte vad det är med kändisar och deras havandeskap? Självklart är det säket inte sant, men om det är sant, det man läser, då är det ju skandal! J-Lo var ju helt besatt av att saker och ting skulle vara så snyggt som möjligt då hon skulle föda och nu läser man om Jolie som har kollapsat igen.

Enligt källan berodde stjärnans kollaps på näringsbrist.

- Angelina är rädd för att gå upp för mycket i vikt under graviditeten, så att det blir svårt att komma i form sedan.

Är det så att man e så sjukt fixerad vid sin vikt och kropp så anser jag fasen inte att man e mogen att föda barn! Det finns människor som inte kan få barn och dom skulle göra allt för att kunna bli föräldrar. Jag tror inte att dom riktigt bryr sej om hur dom ser ut, man ska väl snarare bry sig om att man kan få ett friskt barn?!


Veckans stör

Veckans stör går till en tjej som retar gallfeber på mej och många. Önskar jag kunde skriva ut namnet på personen och ge henne ett pris i form av en smocka. Arrogant, sur o säger helt sjuka saker.
Nä, hon borde nästan bli årets stör! För hon stör mej så enormt och jag önskar så att jag kunde ge henne en smocka. Men idag har hon fått det i form av ord. Nä egentligen inte, men jag har iaf visat var skåpet ska stå. Kan hon inte bara vara tyst och typ lämna folk ifred. Sköta sitt. Till och med hennes hår stör mej. Det är fult. Hennes gångstil är ful. Gud allt med henne är fult, elakt o dumt. Och bara så ni läsare vet; det är ingen av er, för hon har inte min bloggadress. Inte vad jag vet. Det är ingen nära vän, vän jag förlorat eller varit ovän med. Vi har helt enkelt bara varit bekanta.

Shut Up BiAtch!


The Other Boleyn Girl

Det var den filmen vi såg igår. Sjukt bra film!

Den handlar om systrarna Boleyn och kung Henrik VIII, regisseras av Justin Chadwick med Natalie Portman, Scarlett Johansson och Eric Bana i huvudrollerna.
När ett rykte sprids om att kung Henrik VIII slutat vara intim med sin hustru, då hon misslyckats med att ge honom en manlig arvinge, ser Sir Thomas Boleyn sin chans att återföra lite status till familjen. Hans plan går ut på att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son.


Av mej får den 5 av 5 möjliga. Den är gripande och romantisk
 så det räcker och blir över, precis som jag vill ha det. Sen är den sorglig och spännande oxå.   

L L L L L


Dagens Minus

  • Adams 18 årsdag   Ja jag hinner ju inte va med och fira då Adam e med. Men det blir att fira iaf. Fast som sagt så hade det ju varit lite roligare att göra det med Adam. Undrar om han tycker att jag är gammal? Han var 14 år då jag och Simon träffades och nu e han 18! Nästa år tar han ju studenten. I´m OLD.

  • MÅLET FÖR DAGEN   Vi har fått ett "gå-hem-mål", kommer ALDRIG att nå det. That sux. Kanske får man gå hem liiite tidigare iaf. men jag tvivlar starkt på det. Ska kämpa som en gnu iaf.

  • SLUT CASH   Ja det är sant, det är den 6 juni och jag har slut cash. Hur fan ska det här sluta! I morgon kommer jag dock att tjäna 500 spänn på 30 min. Inte illa:)

Sommar Sol Studenter

Idag fyller älsklingens lillebror 18 år. GRATTIS ADAM! Hurra hurra hurra!
Köpte en skjorta till honom i present, hoppas den ska passa honom för den var,enligt mej, skit fin!
Har fått en massa färg idag, har strosat på stan, kollat på studenterna och fikat på Opalen med Erica.
Jyckarna var med på stan och dom skötte sig bra! Jack tyckte dock inte om då Charlie kom för nära, men han var ändå väldigt duktig. Lugnade ner sig snabbt. Ett bakslag för oss, men jag är så nöjd med honom iaf. Han kan inte älska alla hundar och vi har ändå kommit jävlit långt, jag är stolt!

Ikväll efter jobbet blir det att åka till Norra och fira Adam, dock utan Adam. Han e med sina kompisar och ska festa loss ordentligt! Får se om man kanske tar sej en fålle ikväll och slappnar av bara. Fira att man är lite ledig nu när det är sommar på riktigt. Fira att man blivit brun och fin hehe.

Det är lite folk som jobbar idag, vi är bara 50 pers. Riktigt skönt känns det. Tycker synd om älskling som ska jobba då han är sjuk, men han vägrar stanna hemma. Får ta hand om honom ikväll;)

I morgon, om det är sol. Då blir det premiär på utebadet. Lovely! Funderar dock över hur jag ska kunna bada med mitt finger. Det e ju omplåstrat och jag vill inte vara utan plåster. Får hålla upp handen haha.

Nä nu ska jag göra some buisness. Såg en grym film i går. Kommer dock inte ihåg vad den heter. Kanske skriver om den senare. Men självklart blir det5 som vanligt numera, Dagens Minus.

Adios Amigos!





OLGA tävling WOHO!

TÄVLING på http://www.metrobloggen.se/olga

Vinsten är ett läppglans från Lancôme - Juicy Tubes nr 14 Framboise!

Tävlingen avslutas lördagen den 7:e juni kl.21.





Dagens Minus

  • HUNGER  Jag är sjukt hungrig. Vill inte ha yoghurt. Önskar att jag var pinnsmal och kunde äta en massa jävla onyttig mat. För det är det jag känner för just nu.

  • JOBBA  Jag e spyless, jag vill ha min semester nu. Ta det lugnt, umgås med vännerna, sambon. Laga goda middagar och bara mysa. Men nej nej, en hel fucking jävla månad kvar.

  • BLOGGAR  Ja, jag sitter på jobbet. Kan inte läsa Kissies eller Fannus blogg. Jag älskar att läsa dessa fjortisbloggar. Irriteras över deras omogenhet. Men samtidigt så e dom så jävla sköna. Dom strävar efter att vara så jävla brat, men sorry girls. Tyvärr. Men de e grymt kul att läsa deras bloggar, I LOVE IT! Men som sagt, nu kan jag inte nå dom. Hmmm...

suck

Faaan, jag vill inte jobba idag! Fuck så less jag e!Börjar få jävulst ont i min högra arm oxå pga att sitta och klicka en jävla massa. Jag e sjukt hungrig oxå. Vill ha MAT! Tror att jag faktiskt ska ta och köpa mej en smörgås, hoppas det finns. Jag hungrar ihjlä snart. Har bara yoghurt att äta, för då jag gick till jobbet kände jag mej inget vidare sugen på mat, det e ju så varmt. Vem vill käka när det är så här hot? Ja just nu skulle jag kunna trycka en burgare, men nej nej, de ska jag inte göra.



Stekande hett

Är hemkommen efter en stekande het picknick med Erica. Natta o Bella kom förbi en sväng oxå, det var trevligt. Man ska inte klaga på värmen men idag e det så varmt så man orkar inte vara ute hur mycket som helst. Blev några timmar i bikini iaf:) Köpte en ny bikini, inte vidare fin, men jag slet bara nåt från hyllan och betalade. Är i stor behov av en bikini o då den var billig så spelar det ingen roll. Den är röd.
Freja var med på picknick och vi tänkte få henne att simma så Erica kastade ut kakor i vattnet. Frejja kliver ut i vattnet och bottnade inte längre, vad händer då? Jo jycken håller fan i mej på att drunkna! Erica säger "hjälp mej då! rädda min hund!" hahaha Freja klarade sig som tur var då hon insåg att man inte ska simma nedåt:) Men den där kommentaren "rädda min hundOFTA jag skulle slänga mej i Bodån! Ok, jag skulle nog göra det om det blev kritiskt för stackars jycken. Men nu gick det ju bra iaf=)

Skönt att sitta inne en stund, fläkten surrar och naken är man. Ska nog slänga mej i duschen och sen smörja in mej lite. Det kliar på armarna så jag tror att det har blivit lite färg på mej idag, iaf röd för tillfället. Blev sällan röd förrut, men nu har jag så lätt för att bli röd, ska köpa mej lite solskyddsfaktor. Längtar så enormt efter att få sola mer och BADA! Jag och Erica ska köpa en liten gummibåt var, så man kan ligga på sjön och glida, med en drink i handen;)

Nä, nu hoppar jag in i duschen för sen ska jag vila innan jobbet:)



In the summertime...

Ikväll lyser solen. Det är fortfarande varmt och härligt! Jag känner mej på topp just nu, idag. Funderar på att ge mej ut och springa lite ikväll. Åtminstone ta en lång promenad med hundarna. Man kan ju inte sova när solen skiner så fint en sommarkväll.

Eftersom att jag har brutit en nagel så fick min älskling hjälpa mig att tvätta håret idag. Det var så sjukt jävla härligt att ha nån som tvättar ens hår. Jag tror att jag ska göra det här till en vana hehe. Härligt as hell.
Älsklingen är sjuk, stackarn. Han snorar och hostar. Tror att jag ska ta hand om honom riktigt ordentligt ikväll. Ska nog laga lite mat åt honom och fixa så han har något gott att ta med sej på jobbet i morgon. Kanske gör jag en god baguett åt honom med lite räkor och annat mums. Man måste ju ta hand om sin vekling. Karlar e verkligen veklingar då dom är sjuka, men låt dom. Då kan man själv spela extra vek då man är lite sjuk och bli ompysslad.

Jag har ett berg med disk hemma. Jag vill verkligen inte diska då det är strålande sol. Jag vill till Titti och hänga på henens ballekong och sen hem och laga nå gott åt älsklingen som sagt. WHY? WHYYYY? Varför ska man ha sån jävla disk. Det är efter heljen med mina töser som det blev en hel del disk. Jisses. Nu blev jag sjukt sugen på våran goda kycklingsallad som vi gjorde. Kan lägga upp vad vi hade i så ni vet om ni vill göra den:

3 kycklingfileer (steks i grillolja)
1/2 salladshuvud
1/2 gurka
2 tomater
5-6 soltorkade tomater
Cashewnötter
Oliver
Mozarellaost/fetaost
Lite salladskrydda
Serveras med vitlöksbröd & salladsdressing

Jag vill göra så enormt mycket ikväll, men vad ska jag lyckas hinna med. Tror att det blir lydnad med Jack istället för promenad. Simon är ute med dom nu. Sen blir det att shoppa på Konsum. Jag tror att jag än en gång får svika Titti. Men jag kan kanske dra till henne i morgon, OM hon nu e hemma. Hon har ju så späckat schema! Saknar ensamtid med Titti. Titti är SÖT!


Dagens Minus

  • Att jobba som en gnu när det är strålande sol Ja idag är det strålande sol! Och jag tvingas sitta inne och jobba. Bara för att det är så sugit att jobba då det är solit och härligt ute så tänker jag minsann beställa ett skrovmål till middag! Så det så! Dock blir nästa vecka en nyttig soppväcka. Varannan vecka husmanskost (INTE skrovmål) varannan vecka dietsoppa.


  • Att jag inte fick tillbaka mer på skatten 600 ynka slantar fick jag tillbaka. Är i stort behov av cash just nu. Men jag ska väl inte gnälla egentligen. Tänk om jag varit tvungen att betala. Ve och fasa! Men som sagt, sugit med 600 spänn då sambon får tillbaka 2000 papp! I neeed money, so bad, so bad!

Hola Chicas!

Dagen började kanonbra! Utvilad klev jag upp och ut med jyckarna. Åt frukost. Gick på konsum och sen lagade jag välrdens godaste köttfärssås! Älsklingen klev upp och käkade det till frukost. Han e sjuk så jag lät honom sova ut så länge som han kände. Annars brukar jag vilja dra upp honom så vi hinner umgås och göra nåt kul.

Sen så har jag mest slappat idag, sett film och myst med älsklingen. Ville verkligen inte lämna sängen och åka på jobbet, men men. Älskling drog iväg så då klev jag upp.  Trodde att jag skulle vara döende på jobbet eftersom att jag kände mej så trött, men icke det! Har redan knipit 2 orders! Känns jätte bra.

Livet känns bra igen. Man har ju svackor. Bara det att mina svackor blir gigantiska fartgupp som är svåra att ta sej ur. Men jag har bestämmt mej för att inte vara en bitterfitta. Nä nu e det slut med sånt.

Dieten har gett fina resultat och jag har bestämt mig för att köra den varannan vecka HELA sommaren. Äter vanlig husmanskost varannan vecka. Nu börjar jag ju dessutom att träna 3 dagar i veckan på gymmet. Så det ska nog gå bra.

Tack underbaraste vänner för att ni finns; Erica, Titti, Anna & My. Ni är GULD!

Puss!

OJ

Ja heljen som varit har varit kanon. Inte mer med det nu. Orkar inte blogga så mkt idag. har bestämt mej nu för att ta det jävlit lugnt de närmsta heljerna. Orkar inte festa mer och även fast jag dricker med måtta så blir jag stupfull med minnesluckor. Dock vet jag att jag e skötsam så det är ingen fara med det, men det känns ändå som att något är fel. Att jag kanske inte mår så bra som jag tror och får fetaste jävla ångesten dagen efter, även om jag inte behöver känna någon ångest. Skumt as hell det där.

Jobbar idag och det går la helt OK. E hungrig, har inte med mej någon mat, that sux. Men jag har några varma koppen iaf. Blir att ta sig en sådan.

Jag känner mej lite kluven ibland. Kluven på mej själv, på andra. Känner mej avundsjuk och svartsjuk. Men sånna dagar har väl alla någon gång. Jag önskar bara att jag slapp känna så så ofta.

Varför ska det bli såhär då jag äntligen tagit tag i livet och mått så jävla bra?

läste mitt horoskop idag och det ser inte alls bra ut. Fuck, det gör mej nojjig och illamående. Jag tror ju på sån där dynga. '

Känner att jag glider ifrån en vän. Det vill jag absolut inte. Får avvakta helt enkelt. Men jag vill bara inte glida ifrån henne. Vi har så jävla kul hon å jag.

Tråkigaste inlägget ever, jag vet.

RSS 2.0