Snart e det färdig städat!

Tar en liiten paus från städningen en sväng. Måste torka mig! Jag skulle duscha av väggarna inne på toaletten och vad händer? JO jag tappar duschslangen som börjar leva sitt eget liv! Så lite blöt blev man...

Ville bara ha en paus och vad e inte en bra ursäkt om inte att blogga!! Så, nu tillbaka och skura och dammtorka, köket tar jag senare, efter promenad. För då ska jag laga mat oxå.. Det blir helstekt fläskfilé och kanatarellsås och sallad. *mums*


image36

Lajsa Minelli

Måste stääda

Jag måste städa idag... Jag vill INTE!! Jag e så trött och slö idag.  det e nog för att jag sov så länge i morse och inte gick en prommis på morgonen. Jag måste intala mej nu att jag ska städa... jag ska städa jag ska städa... Det e inte så mkt att städa och jag har ju köpt en massa städsaker, jag brukar ju bli helt till mej då jag har så bra städgrejor! Men inte idag. Kanske är det förkylningen som spökar? Eller så e jag bara otroligt slö.

Simon ska ut med Jack i skogen och jaga sjöfågel. Så det känns ju bra. Jack ska till veterinären på måndag, i Älvsbyn. Han har ett mindre trevligt problem. Då hundar bajsar så tömmer dom sina analsäckar och nu då Jack tömmde och tömmde så kom det till slut blod. Och även inomhus då han låg och vilade. Pratade med vet och dom tyckte att det skulle ses över. Så på måndag bär det av mot Älvsbyn. I samband med att jag köpte hundmat så fick vi även ett schampo mot Jacks små utslag, vet inte om det har funkat riktigt så bra som jag hoppats, men jag får vänta och se. Utslagen är fortfarande kvar och verkar klia då man tar på honom, dock kliar han sig mindre idag.

Jag och Simon har varit i Piteå idag oxå. Kikat på vapen. Jag måste ju ta jägarexamen nu, jag har som bestämt att jag ska göra det. Så jag kikade oxå lite på bössorna. Hittade den jag ska ha om jag nu lyckas ta jägarexamen. En TIKKA T3. Snygg och behändig liten sak. Svart är den, helsvart.. och den är lätt som en plätt. Måste ha en lätt bössa annars orkar jag nog inte gå som eftersöksekipage. Efter en km skulle jag lägga mej ner och gråta. Nä ska jag gå som eftersöksekipage med Jack el/och Alice så måste jag träna ordentligt, bygg alite muskler och sen så måste jag först och främst ta jägarexamen. Den snygga bössan får jag köpa senare då jag känner att det är något för mej. Men den var fin, tjejjig och bra:) Hur tjejjig nu en bössa kan vara?

Åter till det här med städning. Måste ta tag i det nu. Känner verkligen vilken ångest jag har över detta. Men samtidigt ser jag fram emot att ha ett hem som luktar rengöringsmedel av alla olika de slag och att sen få tända ljus och rökelser så det doftar gott. Sen sätta sej ned med en kopp vaniljté och se på TV. Har bjudit in Sara och jag ska bjuda in Johanna med, så kan vi sitta och surra och se lite tv/film. Jag har ju köpt Dirty Dancing! UNDERBAR film! Helt klart bland de bästa filmerna genom tiderna, den är så äckligt romantisk och fjantig, I Love It!  Nä nu ska jag städa, fick nya tag nu då jag såg en bild i mitt huvud på ett skinande rent hem och en rykande kopp vaniljté. Doft av vaniljrökelser och vaniljljus- okej lite mkt vanilj kanske, men jag e en sucker för vanilj. Min favoritdoft, ABSOLUT.

image34

Nu ska jag städa!

Lajsa Minelli 2007-08-31

Shoppat mat!

Ja om man nu kan kalla det att man har shoppat mat? Vi har iaf köpt mat idag för en hel familj, och då menar jag inte en familj på två, utan snarare fyra! Men det känns skönt att ha ordentligt med mat hemma. Hundarna gar även dom fått sin mat inhandlad, passade på att snacka med dom på djursjukhuset oxå. Så Jack har fått en tid på måndag. Det e nå krångel med analsäckarna, det kommer blod. Så det blir säkert operation, i sånna fall ska vi kastrera honom samtidigt, lika bra då han redan e nedsövd. Men då skiter det sej med Söderhamn! Får se hur jag ska ordna med det där.... det löser sig säkert hoppas jag iaf.  Kommer iaf att åka! Även om det blir knapert med pengar...

Idag köpte jag ELLE. Har ju slutat prenumerera på alla tidningar! Men jag funderar starkt på att börja med det igen. Men då blir det nog Cosmopolitan, en tidning jag alltid tyckt om. Ska nog köpa den på lördag så har jag nåt att läs apå jobbet oxå.

Har varit hos Johanna och tagit ett glas vin och så idag, trevligt. Vi har ju egentligen börjat våra nya liv. Men ett glas vin var jag så sugen på idag. Fasen vad vi är ute och går! Hundarna får rejält med motion nu! Och vi tränar en del lydnad oxå. Jack e mer och mer alert och man märker att han mår bättre, Alice blir ALDRIG trött. Jävla hund.


                                                                                                  

Lilla Elvira

Elvira ska den lilla tösen heta. Hon är så söt. Har fått bilder på henne! Så här kommer en bild på lilla Elvira med storebror Alvin. Ååå vad jag längtar efter att få träffa dom!!

image33

En stolt Alvin som blivit storebror!

Lajsa Minelli 2007-08-30

Det blev en flicka!!

Nu har dom ringt! Idag blev jag faster till en flicka! Hon föddes ca. klockan 15 idag efter att dom satt igång Malin vid 11. Hon är 47 lång och vägde 3200 gr

Åå så roligt!!


BEBISAR

 

Idag är det spännande dag! Jag väntar på att få beskedet att jag har blivit FASTER... men ingen ringer. Malin har haft en del problem under den här graviditeten med så dom skulle sätta igång henne idag om det fanns tid och plats för henne. ååå vad spännande. För er som inte vet så har jag två bröder, en i sthlm och en i skellefteå.
För tre år sedan fick mina bröder varsin son. Bror i skellfteå fick Arvid i april, och min bror i sthlm fick Alvin i juni.
Nu väntas två till! Fast nu e min bror i sthlm en månad före haha. Malin (sthlm) förväntas föda idag eller i morgon. Och min brors sambo förväntas föda i oktober:)= dom i skellefteå. Ska blir så spännande med två nya bebisar i familjen =D  






Ännu mera shopping!!

Ja jisses vad jag Sara och Johanna gör stan!  Haha idag gick vi dock runt i mjukisar, kändes oss allmänt sega. Men mej blev det fart på efter att vi varit på Kicks. Shoppade lös på Lindex oxå. En massa snygga underkläder blev det. Hehe nu e kontot rätt så tomt men det gör inte mig nåt, nu har jag det mesta jag behöver. Fast jag hade gärna haft 10 000 eller så på kontot att shoppa för. Men man kan ju bara önska. Ska jobba som en tok nu i september och sen ska jag shoppa som en riktig idiot!  Beställa från ASOS! Ska se om inte Simon kan köpa mej nå fint där ifrån;) Eller så kanske jag ska ta mej en sväng förbi H&M iaf och köpa en tröjja där som jag så gärna vill ha!


Mitt nya liv flyter på alldeles utmärkt. Äter hyfsat nyttigt och rör på mej två ggr om dagen. Jag och Sara ska ut med Alice ikväll och gå en promenad för Simon och Jack ska ut och jaga sjöfågel=) Känns bra, men jag e ständigt hungrig! GAH! Idag blir det iaf varma koppen och två st nektariner:) *mums*



        

Lajsa Minelli 2007-08-29


Känner med dig min vän

Just nu tänker jag mkt på dig min vän. Jag förstår vad din familj går igenom. Men jag finns här för dig om du vill prata och jag håller tummarna så mkt jag bara kan för att det ska gå bra.

Har själv varit med om detta under 10 års tid, då jag senare tappade min kusin och bästa vän. Livet blir upp och ned och man lever med en ständig oro.

Det enda jag kan säga är att jag finns här för dig om du behöver mig.



image26

Mitt nya liv

Idag har jag och Sara börjat våra nya liv.  Började dagen med en lång promenad med mina vovvar. Det är så härligt när det är höst ute, svalt och skönt. Trodde att hundarna skulle vara trötta efter våran långa promenad, men icket. Det har varit full fart hemma hela dagen. Efter promenaden åt jag jätte god frukost, GROVT bröd med skinka och gurka på, mums. Till detta ett mindre nyttigt glas juice. Men gott gott. Sen skulle jag ta tag i städningen, men jag var så enormt nyfiken på hur det går för Anna i min nya bok. Jag läser nämligen "Är det någon där" av Marian Keyes. Mkt bra bok, hann läsa en massa så nu e jag på Del 2.  Spännande och gripande.

Ikväll ska Simon och Jack ut och jaga sjöfågel. Jack kommer att sova gott i natt med andra ord. Han älskar att vara ute med Simon och jaga sjögågel, och han e desutom jävlit duktig på det, undrar hur många som jagar sjöfågel med sina Amstaffs? Kan inte vara många... men vem vet?

Skulle till Kicks idag och hämta mina saker från Clinique, men jag var så enormt trött och fast i min bok, så det får bli i morgon. Ska kolla mitt konto oxå så ser jag om jag kanske köper lite mer saker från Clinique:) Vill ha allt som dom har och det ska inköpas denna månad och nästa månad oxå:) Fast jag ska definitivt köpa in en massa snus nu så jag har denna månad, e helt rökfri fortfarande, men jag ska sluta snusa nästa månad oxå!

För nu börjar ett nytt liv!




Lajsa Minelli 2007-08-28

Härligt med shopping!

Idag mår jag väldigt bra. Har shoppat loss lite smått bara, köpt halsband och koppel till båda hundarna. Hade grym tur! Hade satt fast ena halsbandet i kopplet så det glömde kassörskan att ta betalt för. Johanna märkte det, men inte jag. Men det var en glad nyhet då hon berättade det efter att vi lämnat butiken. Nu e vovvarna snygga!
Till mig själv blev det ett ljust rosa nagelack och saltvattenspray för håret. Var in på Kicks för att köpa nya grejjor frän Clinique, men det hade inte kommit in någe. Så jag ska kika in där i morgon. Kommer även att köpa dagcreme utav dom. Kalaset kommer att kosta mej över 1000:- men det är det klart värt!

Jag har inte så mkt över till att shoppa denna månad men jag kommer att köpa det som är viktigast för mig och hundarna iaf.

Idag har vi fikat på jobbet för SPP har haft lite utbildning med oss nu då vi ska ringa på KAP-KL. Känns jätte roligt på jobbet nu, jag älskar verkligen att ringa för SPP och KAP-KL är hur kul som helst. Man känner sig proffsig dessutom.

Får skriva mer senare för jag tror att vi kan börja ringa snart:)

Lajsa Minelli 2007-08-27


After Work

Ja inte riktigt After Work så som det ska vara. Ska vara med Sara och Johanna. Vi ska ut och gå med Jack en långispromenad och sen ska vi se film! På med mjukisar och fram med tekopparna! Det blir Dirty Dancing som vi ska se! Och e vi riktigt pigga så kanske det blir att se TITANIC? eller något annat trevlit. Får s eom vi får med oss Johanna att se film oxå, men hon ska iaf med på prommis.

Snart får vi gå heeem!! Åå vad jag vill hem hem hem.. ut och gå och sen bara chilla.  På jobbet går det helt värdelöst dåligt, men jag orkar inte bry mej, jag ska ändå tebax till SPP i morgon. Ska bli riktigt trevligt faktiskt.

Min rygg gör fortfarande ont! Ska gå på vårdcentralen och be om att få en remiss. Nu måste jag få bli bra i ryggen för jag kan ju inte ha det såhär, då blir jag ju sjukskriven då jag e 30! Känner av i nacken oxå. Va fan jag e bara 22 år gammal! Jag ska inte ha ont!

Mitt nya liv börjar i morgon oxå. Nyttig mat, långa promenader och träna massor av hund. och jag e riktigt peppad oxå! För nu mår jag så jäkla bra! Simon har lovat att vi ska börja lägga mer spår oxå, för nästa sommar så ska Alice gå sitt första viltspår prov. På TJT träffen. Jack ska ju oxå få aktiveras med spårningen nu för han tycker ju att det e så roligt. Sen blir det även långa cykelturer för honom. Måste verkligen komm aigång nu med WP:n oxå. Dra däck, åka till sandtag, cykla, promenera.. Ja Vi börjar nya liv allihopen i "familjen". Jag ska även jobba massor i September! Så att jag kan åka och shoppa och så att jag kan få omtapetserat hemma. Allt skabli tipp topp hemma i lägenheten. Nytt badrumsskåp och ny lampa! Kommer att köra på svart i badrummet. Snyyyygt! Funderar starkt på att ta ett lån och flytta till en bostadsrätt. Men samtidigt trivs ag så bra där vi bor nu. Sen har vi ju en tomt att bygga hus på, så man bör nog vänta tills dess. Men det är lockande att få bo fint, även fast man har lägenhet. Kunna göra precis som man vill!

Jag ska skriva en bok. Japp. Det ska jag göra. Och inte vad som helst heller. Utan en roman. Har hon gått och blivit galen tänker ni kanske? Nej jag har inte blivit galen. Jag vill bara göra något annat än att träna hund och jobba. Jag vill ha något att göra då jag känner lugnet, något kreativt. Funderar även på att gå en kurs i konst. Men jag får se.

Lajsa Minelli 2007-08-26


Lite sleeeten

Igår var det ju ferre hos Johanna. Fy fan va vi hade roligt, Jag Johanna och Sara. Så här kul har jag nog inte haft på riktigt länge. Vi spelade en massa spel och snackade och hade mysigt. Ringde och surra lite snabbt med Kajsa oxå. Vi hade så sjukt roligt. Jag längtar verkligen efter att få se bilden på Johanna... haha sååå jävla bra bild! Önskar att jag oxå hade en kamera, så man kan dokumentera! Efter att vi varit hos Johanna och druckit en massa vin ( dock hyfsat nyktra ändå, tyvärr ) så gick jag och Sara en sväng på stan. Vi träffade en aspackad Thessan som skulle dra med sej nåt lammkött hem, dock var han en riktig gentleman och bar hennes saker *naaw* Jag och Sara gick och önskade att vi var i samma form som Thessan, men icket! Vi vet inte riktigt vad som hände, vi drack ju för kung och fosterland! Ajja, vi hade svin skojj ändå. Och jag och Sara hann som lära känna varandra mer, det var verkligen hur jävla kul som helst. Vi får ta nån filmkväll här snart och bara slappa och surra:)

Sen är det ju vissas omogna beteende, men det skiter jag i, kan man inte vara mogen och smidig så orkar jag ändå inte bry mej.

Jag måste säga att jag stortrivs med livet just nu, jag och simon har det underbart och så har jag träffat två helt superbra människor! Som verkar vara på samma linje som jag i livet, även om vi är olika. Det känns riktigt riktigt bra! Snart ska jag ju till Söderhamn oxå, ska blir skit kul det med!

Jag hoppas det blir en filmkväll snart med Johanna och Sara, då kan vi baka nåt och sätta oss med en kopp te i soffan med mjukisarna och bara chilla. Vi e typ det nya mjukisgänget haha. MJUKISAR ROCKAR!

Jack har varit riiktigt trött efter skogen med Simon. Ikväll ska jag se om det blir lite lydnad tror jag:) skulle som vara bra att få träna lite på ställande under gång för det sitter snart riiktigt fint, bara få bort att han ska ta dom där två stegen ibland. Ska även höra med brudarna om vi ska ta nån promenad i morgon och sen se några rullar efter jobbet eller så.

Skriver mer sen om det nu händer något intressant, vilket jag tror att det kommer göra.



Lajsa Minelli 2007-08-26


Jag e så förbannat ARG

Ena stunden gnälls det hit och dit om kamphundar och att dom skulle vara farliga och det ena med det tredje. Sen då det anmäls saker och ting så händer inte ett skit! Å jag blir så arg så jag fan bara skakar! Typiskt jävla Sverige i ett nötskall, gnälla över problem men inte ta tag i dom på rätt sätt. Ha fan bättre djurlagar! Nej det ska istället förbjudas raser hit och dit anser man, UP MY ASS. Jag mår så fruktansvärt dåligt över den information jag sitter inna på. FRUKTANSVÄRT. Och jag hoppas att den här personen ändrar sitt tänkande, vilket aldrig kommer att hända. Då kan jag bara säga till Polis och myndigheter "Kom inte och gnäll sen"

Jävla myndigheter! Gör ju ingen nytta över huvudtaget. Men men...

Lägger in en bild på min älskade Jack och ber till gudarna att det andra ska gå bra... fy fan!






Onda j*vla rygg!

Idag har jag så jävla ont i ryggen. Det gör så ont så att jag mår illa! Måste verkligen ta mej i kragen nu och masa mej till vårdcentralen. My back is killing me!  Jobbar idag oxå, vilket definitivt inte gör saken bättre.

Ikväll är det iaf den efterlängtade tjejfesten hos Johanna. Ska bli så trevlit så. Har köpt två flarrer vitt vin och en bag in box med nå gott rött som en tant tipsade oss om på systemet. Har även köpt in lite tilltugg, oliver, tapenade och kex och grejjer. Tror att jag ska köpa med mej lite ostkuber oxå, det e som gott till lite vin:)

Det händer inte så mkt i livet just nu, känns rätt så bra att få lugn och ro, äntligen! Slippa skitsnack och bakfalskhet. Bara få vara och känna lugnet och ha roligt. Med Johanna e det inge gorm, det är inte nå småtjaffs utan här säger man rakt ut vad man tycker och tänker. Känns otroligt skönt.

Simon och Jack har varit ute i skogen i natt och jagat sjöfågel, men det hade varit dåligt med fåglar. jack är iaf jätte trött efter en lång natt/morgon i skogen och ligger förmodligen och sover just nu. Så skönt att han får arbeta och vara ute. Det är ju verkligen det den hunden älskar! Tränade lydnad med Jack i torsdags, fy fasen så bra det gick. Alert och följsam som attans var han! Ska nog fortsätta att träna lydnad bara korta stunder då och då, han tycker det e mycket roligare nu. Ser ingen vits i att träna lydnad i flera timmar om dagen, inte konstigt att hunden tappade stinget.  Nä nu blire träning varje dag 15 min. det räcker. vi går ju en massa promenader och har oss så då får han ju träna med.

Nu är det rast på jobbet, sen ska jag ringa min käre mor och be henne hämta ut nå tabletter på apoteket, för nu e min rygg TOTALT pajj.

Lajsa Minelli 2007-08-25


Lite shopping såhär en fredag

Idag är det äntligen fredag! Vad jag har längtat efter att få spendera lite pengar.
Fast idag kollade jag mest lite efter vad jag ska köpa. Hittade dock en jätte fin liten mössa, moderiktig e den oxå.
Köpte 2 presenter till Lina, en bok som handlar om nån liten tös på ridläger och sen köpte jag en liten pysselbok med Barbies i. Var själv nääära på att köpa en liten målarbok åt mej själv, det e ju så roligt att måla haha.
Johanna köpte en skit snygg jacka på Lindex, vill oxå ha! Men den hade för korta armar för mej:( hatar mina aparmar! Dom e så långa. Innan shoppingen påbörjades så gick Jag Johanna & Sara och åt frukost på Café Olé.

Sen efter några timmar på stan gick vi på systemet och shoppade inför morgondagen 2 flaskor vitt och en bag in box med rött. Ska bli trevligt som bara den. Vi köpte även med oss lite fika hem till Johanna så vi fikade och sen klippte Johanna mej lite, fin fint! 

Vaknade 08:30 och gick en längre promenad med hundarna och Johanna i morse. Det var så ljuvligt och svalt ute. Snart är det äntligen höst! Snygga kläder, snygga frisyrer, allt e så snyggt på hösten helt enkelt, inte bara människorna utan även naturen. Sen så slipper hundarna svettas och plågas. Snaaaart.. snaaart är det höst!

Nu ska jag vila mej lite innan Simon kommer hem. Sen ska det lagas mat, aktivera hundar och ja jag ska på hockey med Johanna en sväng oxå. 

Kanske skriver mer sen och lägger in nån bild. 

Lajsa Minelli 2007-08-24

 

Vänskap... ett viktigt ämne

Har fortfarande inte städat. Min spelmani tog överhand och jag fastnade på galoppbanan! YEEE! Jag har värsta superhästarna som springer snabbt snabbt snabbt.. Å så nördig jag är! Efter att jag varit ned i tvättstugan och satt igång första maskinen så fastnade jag senare på MSN, med min käraste käraste My.

My är min stöttepelare. Hon finns alltid för mig även fast hon bor långt borta... alldels för långt borta *påpeka*
Men hon och jag har det där lilla lilla extra, vi kommer alltid vara bästa vänner, även om vi aldrig mer kommer att träffa varandra igen, det känns som så.
Jag kommer ihåg då jag träffade My för förta gången, då vi började skolan. Tyckte att hon hade så gullit namn, ja jag hade aldrig sett en My förrut irl.  Hon hade på sig ett par gråa byxor och en ljus långärmad tröjja. Haha vad jag hade på mig är pinsamt, jeans och ett linne och en jeansjacka... sönderblonderat fjortis hår hade jag oxå, huga huga. Sen hatade jag My. Ååå hon var så jävla irriterande. Hon surrade på om hennes jävla pojkvän hela tiden. less less less... Men sen var det klassfest och då fann vi varandra.. Sen blev det bara bättre och bättre. Det var tider det...


Å
ter till städningen.... den har jag inte kommit igång med än... Och tvätten ligger blöt och klar i maskinen där nere i tvättstugan... Men det är SPINDLAR i tvättstugan, äckliga spindlar! Sånna där med jäääätte lååånga ben. jag e rädd att dom ska ramla ner i mitt hår och bygga ett bo där i håret och sen kommer det spindelbarn! Som krälar i mitt hår, ner i mitt ansikte... *ryser*

Nä nu ska jag väcka Simon, in med ny tvätt och sen ut med hundarna. Ska bli härligt att ge sig ut med hundarna i skogen, för idag är jag LEDIG! Så underbart! Blir en sväng till Luleå oxå:)

Jag är så tacksam över mina vänner, ingen nämnd ingen glömd...

Men idag så sätter jag faktiskt in ett kort på min lilla My  och hundarna får vara med på ett hörn oxå... kanske är intressant att få se hur dom ser ut. ( ja jag har lärt mig lägga in bilder hihi )

   

Lajsa Minelli 2007-08-23


Tvätta Städa Folksam Granne

Gud så trevliga dom är på Folksam. Är verkligen nöjd med att ha dom som försäkringsbolag.  Mkt trevliga då man ringer! Nu har jag ändrat så det är på autogiro iaf, skönt är väl ändå det, slippa få en KLUMPsumma på 1428:- och nästa år då vi ska plugga båda två så lär man ju inte ha råd med att betala det på en gång. Hehe fast nu var min tanke att jag skulle få lite pengar över, till shopping. Man får inte vara dum! iofs skulle det vara skönt att ha det avbetalt, men jag vill shoppa oxå.

Båda hundarna är rastade och snart ska jag sätta igång med städningen, vill INTE. Fast jag måste.

Jag måste även ringa runt till folket och fråga om vi ska ha styrelsemöte eller ej idag. * ringer runt* Ser ut att bli möta idag =) Bra för det e en hel del som det ska tas beslut om.

Igår var jag hos Johanna efter jobbet.. käkade pizza och satt och surra. Det var skit mysigt, jätte trevligt hade vi. Jag trivs väldigt bra i Johannas sällskap, det är avslappnat och trevligt. Man behöver inte göra sig till utan man kan sitta där i sina mjukisar och hänga... bara känna lugnet. Det känns riktigt bra! Vi  bor ju grannar oxå haha hennes dörr är mitt emot min, så vill jag henne något så öppnar jag dörren, tar två steg, plingar på. hehe så praktiskt att ha en fin vän så nära!

Nä nu är det dags. Fram med dammsugaren och diverse städattiraljer! 
Och sen har jag tvättstuga oxå 14-21. 

image20


Lajsa Minelli 2007-08-23
 

Pizza hos grannen yeeeee

Nu sitter jag hos grannen Johanna och vi väntar på våran pizza! Vi e sååå onyttiga, igår var det skrovmål på MAX och nu blire takean;) hehe

M
en sen ska vi ta och bli ntiga, nästa vecka..

Fan jag känner av katterna som fan, ska se om Johanna har en tablett åt mej


image19

                                                     *muums*


Lajsa Minelli


Mee likee

DET HÄR VILL JAG HA

  GÖR UNDERVERK!        
  MÅSTE HA, LUKTAR CHOKLAD! Lovely



 LITE SJYSSTA PLAGG FRÅN ASOS

       


Ja det här vill jag shoppa... men ja, jag måste som sagt måste prioritera.
                                                             

Första skriverierna!

Halli hallå!

I
dag skriver jag för första gången i denna blogg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...

Sitter på jobbet och väntar på att ett under ska ske.Att dialern ska krasha eller att en naken människa ska springa genom rummet, ja jag väntar på vad som helst. Det är så segt idag. Om ni som läser inte vet vad jag jobbar med så e jag Certifierad Försäkringsförmedlare, visst låter det snyggt! Ja det låter väldigt fint och ser bra ut på papper, men i själva verket så är jag en sketen telefonförsäljare... men jag tycker ändå att jag gör lite mer nytta än vissa andra, jag menar, jag HJÄLPER människor, jag LURAR dom INTE. Det känns faktiskt väldigt bra.

Har fått lönespec.idag, underbart!! Äntligen en FET härlig lön! Men får se om det blir någe överst till shopping. Hundarna ska försäkras och bilen ska fixas och sen ska jag till Söderhamn på träningsläger med ena doggen. WP-träning.Men jag hoppas på att få shoppa ett par nya skor och ett par nya baggy jeans. Nån tröjja oxå. Men mest av allt behöver jag hudvårdsprodukter och så ska jag tona håret lite. Får väl prioritera bort något, men vad?

Hmm.. Hur lägger man in en bild här då? Jag e ingen hejjare på det här med datorer. Det enda jag klarar av att spela på en dator e Sims2 och hästspel: för BARN. Sen om något händer med datorn så ringer jag min sambo i ren förskräckelse och tror att datorn har pajjat, "har du prövat starta om datorn"? Det säger det mesta om mina dataskills.

I heljen ska jag på PYJAMASPARTY! Hos Johanna, min granne, Jag Johanna och Sara ska vara prinsessor och äta en massa onyttigt hehe, kladdkaka bland annat.. *mums*  Supa ner oss ska vi göra oxå & låtsas vara 16 bast igen. hihi töntigt värre ;) Men ibland måste man få vara lite töntig oxå, det ska bli så mysigt. Innan tjejfesten ska jag på barnkalas och äta kräftor. Tror nog att lördag blir en riiiiktigt bra dag.


Saras snygga bild på oss tre *haha*

image17

LajsaMinelli 2007-08-22


RSS 2.0