Skäll

I natt har hundarna skällt. Och jag blev så glad att en granne ringde och på ett trevligt sätt berättade detta för oss. Hur ska vi veta att hundarna skrålar då vi inte är hemma? Så nu ska det tränas hundar! Ingen svår biff att kirra:) Har varit ute med dom en timma nu och dom e sjukt trötta, så nu ska jag lägga mej ute och sola och bada. Blir att ta med sololjan och steeeka lite hehe:)

Bilen är såld! Och just nu har jag ett väldigt fint belopp på mitt konto:) Kommer att shoppa upp skiten hehe och köpa en Laptop. Fett nice!

Förlåt

Ja det har hänt mycket sedan jag sist bloggade. Jack får gå på medicin en månad och efter det ska vi ta beslutet. Veterinären ansåg att vi skulle pröva en månad. Så det gör vi!

Sommaren är äntligen sitt vanliga jag och solen skiner. Har blivit en del sol och bad och självklart idag med. Igår var det sol och bad och shopping som gällde! Samma sak idag.

Varför det var så länge sedan jag bloggade beror på två saker: Jag har inte orkat och för att våran dator bestämde sej för att krascha! Men nu fungerar den igen och jack fungerar bättre han med.

Blir att blogga lite mer ikväll då jag har tid- en kille kommer och kollar på bilen och vi måste hinna städa den på en timme. Hoppas hoppas hoppas att han köper den, för dåååå, då jävlar blire shoppa av för min del hehe;)

Nu ska jag låsa fast tuttarna i bikinin och bege mej till badet. Ha en underbar dag!

Förfallet

Både jag och mitt hem förfaller. Jag har inte sminkat eller klätt upp mej på flera dagar. Håret är flåttigt och jag behöver ett bad. Golvet är skitit as hell och disken börjar ta över köket. Men jag orkar inte.
Badrummet städade jag iofs i förrgår, men nå längre kom jag inte. Jag måste ta tag i köket. Dagarna spenderas inne med nedragna persienner. Ser mest film och sover. Jag har tappat all ork. Det enda lilla "bra" med all denna skit är att jag inte vill äta. Självklart behöver man äta för att minska i vikt, men jag har minskat nu för att jag inte ätit. Kanske är det för att man är ledsen oxå. Jag vet inte.

Jag måste Tacka Alla för de fina kommentarerna. Det värmer jätte mycket. Men jag orkar inte svara på alla. Inte just nu.
Jag är så nervös inför samtalet med veterinären. Men jag ska åka bort i heljen till min bror i Skellefteå. Försöka tänka på annat. Det känns lite tungt att åka bort nu då Jack e sämre... Men eftersom att jag inte heller mår bra så kan det vara bra att jag får rensa huvudet lite, komma bort ett tag. Inte bara sitta inne, då jag mår dåligt så blir det ju att jack mår sämre oxå.

Har sovit asdåligt i natt så jag ska ta och vila mej nu och se en film. Vänta på att simon kommer hem. Jag hatar att vara ensam, men samtidigt orkar jag inte vara nåt vidare till sällskap. Tog en promenad med Erica i förrgår iaf. för att få komma ut och rensa mitt huvud. Men det går inte att rensa... Tankarna är som ett virrvarr ändå. Hjärnan går på högvarv. Kroppen är sjukt trött. Jag orkar knappt gå med hundarna. Men det är bra att jag måste ut...

Nu väntar film och säng. Alice solar i vardagsrummet och Jack ligger och sover...





En liten dikt...

I know you're shining down on me from heaven
Like so many friends we've lost along the way
And I know eventually we'll be together
One sweet day

Although the sun will never shine the same again
I'll always look to a brighter day
I know when I lay me down to sleep
You will always be by my side

Bokade tid

Idag har Jack redan blivit sämre. Han morrar åt Alice och orkade knappt gå någon morgonpromenad. I mitt hjärta så vet jag nu att det rätta skulle vara att låta honom få somna in. Så jag ringde och bokade tid för avlivning i morgon, 15:45. Men jag ångrade mej. Jag fick prata med veterinär men han ansåg att jag skulle vänta till måndag då Pia kommer tillbaka. För att få rådgivning av henne. Så jag kommer att prata med henne på måndag om hon har tid annars onsdag. Jag vet vad hon kommer att säga, men jag känner att för att veta att det blir rätt så måste jag prata med henne. För min egen skull. Jag vet att det är tid för Jack att få vandra vidare, hans kropp är trött och orkeslös. Det hela har gått väldigt snabbt. Men det är som att han vet att jag har tagit ett beslut och nu kan visa mej hur dåligt han egentligen mår. Han är tapper, min guldklimp.


Det gör så ont

Det gör så ont att jag snart kvävs. Det värker i hela kroppen. Jag är så arg. Det är så orättvist. Jag klarar inte av att överge honom.

Älskade Guldklimp

Så tog livet en ny vändning. Då vi kommer till simons pappa i norra för att träna lydnad så fick jag det bekräftat. Jack bajsade löst och det kom  en massa blod. Det blev ingen träning.

Mitt hjärta går sönder. Jag vet att många anser att jag tar ut för mycket i förskott, men för de som känner till Jacks sjukdomshistoria, de vet. Vi kommer att prata med vet. Har ringt men hon går endast att nå nästa vecka. Ska ringa henne då. Höra vad hon tycker. Nu känns det verkligen som slutet. Vi har haft en lång och krokig resa. Men nu då vägen började bli rakare så verkar det ändå som att vi stupar. Jack har slutat göra utfall, han har lekt med Freja. Han sover extra mycket bredvid Alice. Varför ska det då sluta nu? Ja jag vet att jag är jäääätte dramatisk. Men jag vet att jag kommer att förlora honom, det vet jag. Jag kommer att förlora den som betyder mest av allt i hela världen för mig, min guldklimp. Mitt lilla hjärta.
Och det värker. Det värker så hela min kropp går sönder. Jag vill skrika allt vad jag kan och jag vill bara gråta. Tårarna har jag gott om.

Mitt hjärta har gått sönder. Det gör så jävla ont!

Lite sol

Lite soligt idag, skönt. Kanske man nån gång kan få lite färg. Väntar på att älskling ska kliva upp ur badet så vi kan dra iväg och träna våra jyckar lite. Jack e lite dålig i magen, men jag tänkte ändå försöka hinna träna lite lydnad med honom idag, senare ikväll blir det en lång promenad med Erica och hennes jyckar. Tror faktiskt att jag ska ta tag i mej själv och städa idag. Då kanske jag kör slut på mej själv och lyckas somna i tid för en gångs skull. Jag har fått ofantligt svårt att sova. Men det ska fan bli ändring på min dygnsrytm nu! Jag missar sol och grejjor. Måste kliva upp i tid.

Känns underbart skönt att bli student i augusti/september. Jag har även Lollo och hennes syster med mej. Det ska bli riktigt nice. Lollos syster äger min hunds syster. Så det känns jätte kul att få höra hur dom har det:) Jag har ju känt dem båda sen jag var en liten lort. LTU here we come!

Jack e som sagt lite dålig i magen, igen. Han bajsar bra då och då, men han fiser som fan. Ett veterinärbesök kommer att vara behövligt. Hoppas bara att det inte alls är någon fara med honom. Men det måste kollas iaf. för att vara på den säkra sidan.

Jag tycker att min blogg e trist, jag har ingen sladd te mobilen och dessutom ingen kamera. Hur kul är det då man inte kan lägga upp bilder. Måste köpa mej en sån där sladd, jag vet att jag har sagt det förrut och jag glömmer ständigt bort det. Ska fan skriva upp det på en lapp nu så jag inte glömmer det.

Nu bär det iväg mot norra svartbyn och träna lydnad med jyckarna. Jack kanske kan få sej ett litet dopp oxå om det är varmt för honom.

Hoppas att alla har en underbar dag. Dagens blogginlägg var inte så värst intressant, men jag lovar att jag ska bättra mej. Nu: träna jycke Sen: städa


Diggar den här bilden... Städa... Det måste ju göras men..

Long time...

Ja det var ett tag sedan jag bloggade här. Har inte hänt så mkt annat än att Jack inte verkar vara helt ok. Och att jag i samma veva blivit erbjuden en valp. Men vi ska boka tid hos veterinären och så ska dom få kolla Jack ordentligt. Jag e lur på att det kan vara nåt som är ordentligt fel, varför vet jag inte, men jag känner min hund. Pälsen är dålig och han är loj. Inte den Jack som jag känner. Och att i samma veva nu bli erbjuden drömvalpen gör det hela svårt. Men jack är hela min värld, han är min guldklimp. Så länge han lever behöver jag ingen valp. Men självklart är det så att jag kommer att fundera. För finns inte jack längre så tänker jag inte stå utan hund. Det är ingen hund som kommer att ersätta Jack, men jag är en hundmänniska och jag vill leva med hundar. Vi får hålla tummarna på att jag bara är nojjig över Jack och om alla i hela världen håller tummarna riktigt hårt så kanske Simon går med på att ha tre hundar hemma;) HAHA. Då det händer ser vi rosa elefanter, jag lovar.
Den här valpen är iaf otroligt fin. En lugn och trevlig hane. Vit med bruntigrerade inslag i ansiktet och på rumpa och svans. En riktig sötnos. Det är en Ambull. Och det är det jag vill ha som nästa hund. Dock säger sambon nej till tre hundar och även till rasen. Men jag köper den hund jag vill! Jag får ta att han inte vill ha tre jyckar, men ras, det väljer jag själv efter min tycke och smak. Så en Ambull ska jag ha i mitt hem, innan jag dör. Var så jävla säkra!

Nu kom älskligen hem i en jävla fart:) Han kanske är lika hungrig som jag. Och förlåt att jag inte svarat på kommentarer. Jag har inte haft tid!

Ferre

Nu drar man iväg på ferre. Ska bli nice att fira sin ledighet hehe. Dock e kläderna en annan femma. Har bytt kläder typ 10 ggr minst nu, utan att överdriva. Det fick bli ett par shorts ab haremsmodell. Vita. Ett vitt linne och sen en grå oversize. Det får duga, sliter på mej skinnjackan. Helvete vad svårt det är att klä sig då man ska ut på bränna... humm humm.

Nä nu e det bara att dra på statoil och köpa lite fålle och sen ska jag te anna och snabbt dricka dom innan vi drar vidare mot Erica och Natta.

Peace!

Jag vet nu...Vem jag är.

Nu är det klart. Jag kommer in på skolan. Just nu är jag 2a reserv i första "urvalet", är det så man säger? Ajja iaf. jag kommer in! Det känns så jävla bra! FAN SÅ BRA! Och Lollan kom oxå in. Fy fan så kuuuuul! Äntligen!
STORT Grattis till Sara som oxå kommit in på det hon har sökt!

Håller på att städa och dona idag. Har tvätt oxå. Men ingen nyckel. Så jag väntar på sambon. Han e ute med hundarna i skogen och låter dom leka av sej. Dom har vari ute ett bra tag nu, börjar sakna dom. Vill ha hem dom och få lite städ- & tvätthjälp. Sen ska vi ju laga mat oxå, älgbiffar, brunsås och pommes. Självklart lite vinbärsgele, den får man inte glömma! MUMS MUMS MUMS.
Ikväll blir det kanske att öppna en flaska vin och fira att man har semester, det skulle inte vara helt fel. Blev ju lite vin å grejjer igår oxå, men en dag till skadar inte. Det var riktigt trevlig hos mamma o pappa igår. Heta disskusioner, men det var trevligt:)
Blir att åka till Skellefteå nästa helj oxå. Riktigt nice. Men då kommer Danne o Josse, så jag missar dom. Mindre kul:(

Sitter och nöter sönder Lars Winnerbäck och Miss Li. Är inget stort fan av Lasse, men den här låten är ju bara så sann. Alla känslor som han och Miss Li förmedlar genom texten i låten rör mig så enormt. Det värker i mitt hjärta och jag vill bara gråta. Jag tänker på hur mitt liv vore utan min familj, mina vänner och utan den lilla familj jag själv byggt upp här hemma. Simon, hundarna. Det gör mig ledsen enda in i själen. Jag lyssnar på låten och känner en stor rädsla för att behöva leva det liv dom sjunger om. "jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns" Just den biten gör att mina tårrar forsar. Me jag är ju blödig. Gråter för lite. Men kanske är det för att jag är lite djup i mina tankar... Kanske.. Kanske inte. Jag är inte känd för att vara djup och uttrycka mej med fina ord. Men jag kanske är djup på mitt egna lilla vis.


Det enda jag vet är att min älskade sambo gjort mig till en bättre person. Han har plockat fram min personlighet. Han har visat mej vem jag är. Jag har hittat mej själv. Det betyder mycket.
Mina senaste dagar tillsammans med min familj har gjort mitt hjärta fyllt av kärlek. Jag tror aldrig jag haft så mycket kärlek i min kropp. Det känns skumt.





08:00

Vaknade klockan 08:00 i morse. Utvilad. Sängen var helt underbart mjuk och skön, men jag klev upp iaf. Har nyss varit ute med jyckarna på en längre morgon prommenad. Nu väntar det gröt med björnbär. Sen ska jag snabbt sminka mej och göra mej lite "finare". Ska på Leos Lekland med kidsen och då måste man ju vara lite snygg.

Idag är det ingen vanlig dag. Nä för det är min och simons 4 års dag:) Fyra underbara år har jag fått spendera med Simon. Jag älskar honom av hela mitt hjärta. Hoppas på MINST 20 år till haha:)

Nu e det bråttom så jag ska ta och lägga på ett kol nu. Hoppas alla får en underbar dag, för det ska jag ha.

Lyckad dag

På jobbet gick det galant idag:) Jobbade som en gnu och nådde mitt mål, det känns jätte skönt!
Har nyss varit ut med jyckarna, men dom vägrar att skita! Jag ser att dom behöver poppa, men nej nej, dom äter gräs och muppar på i stället. Får gå med dom igen då simon kommer hem. För han är snart hemma. Då han kommer hem så ska vi till mamma o pappa och käka lite gokäk:) Det tackar man minsann inte nej till. Finkäk.

Idag har jag varit mestadels på topp. Skulle med pappa och bröder och ungar och bada i morse, men mej glömde dom. THNX, det värmer. Haha. Det var ändå skönt, då fick jag lite sovmorgon, men jag var minsann lite smått sur iaf. det e ju inte så ofta man kan åka med dom alla och bada liksom. Men jag och Erica tog en lång morgonprommis med alla 4 jyckar. Det var supernice! Sen har jag varit i Sävast och hängt, varit ute med kidsen och kikat på stridsvagnar och sprungi nån hinderbana i ballerinas och klänning. Det måste ha sett hett ut;) Ungarna hade kul iaf. det e väl det som räknas.

Nu kom älsklingen hem så vi ska bege oss till Sävast. Jyckarna beter sig sju helvetes skumt och försöker ta sig under sängen. Undrar vad fan dom vill ha som e där under? Simon kanske har något hemligt bullförråd som jag inte vet om. BTW! Älsklingen överraskade med hembakta bullar igår då jag kom hem från jobbet, det ni. Han e helt underbar. Min älskling. Jag undrar om man kan älska nån så mkt som jag älskar honom? Jag tror inte det. Trots att vi kan bråka så porslinet flyger så tror jag fan inte att nån har det lika bra som vi. Han är helt enkelt bara underbarast.

Nu e det upp upp och IVÄÄÄÄÄÄG! Gotta go!

3 dagar kvar

Nu e det bara tre dagar kvar innan jag får gå på min efterlängtade semester. Jag har en hel del planer på att bara ta det lungt men jag vill ändå få en massa gjort på min semester. Kan ju inte slöa bort hela semestern, det vore ju en KATASTROF!

Idag e det jobb som gäller. Har varit ute med jyckarna, ätit mat och varit och handlat. Nu ska jag se lite film innan jobbet. Blir att vara sunkig på jobbet idag, dock med hela och rena kläder, tyvärr. Vill ha mjukisar och sitta och chilla men nej nej. Jack e dålig i magen. Ingen mat för hans del idag. Analsäckarna spökar igen så nu ska det bli en hel del som ska fixas då vi åker till veterinären, det är: analsäckarna, pälsen, noskvalsterbehandling och vaccination. Alice ska oxå behandlas och få sin vaccination. Vi åker nog till Älvsbyn denna gång. Bodil är en bra veterinär. Sen är dom inte lika dyra som G.stad.

Nu blir det att mysa med jyckarna innan det är dags att göra en smoothie att ta med på jobbet och sen bär det av. 3 arbetsdagar, räknar man med denna dag så är det bara 2 kvar. Fy fan så skönt att få semester!

BilBingo

Nu bär det när som helst av till bilbingon:) Ska bli riktigt kul.
Har varit en sväng i sävast och träffat Alvin. Han fick födelsedagspresent idag, en hund som sprutar vatten. Den var uppskattad kan jag säga.

Nu bär det av!! Min första BilBingo!

Min My

Den här dagen suger med stort S. Men jag får fly till Titti ikväll. Fly bort från allt som gör att mitt hjärta värker.
Jag hatar dessa dagar. Jag mår illa av att se mej själv i spegeln. Det är sånna här dagar som jag saknar min My.
Min My är alldeles speciell. Hon hade plockat upp skärvorna från mitt hjärta och limmat det med Karlssons Klister.
Jag känner mej ensam. Ensam och förlorad. Min My, hon är så långt borta. För långt. Jag saknar min My så det gör ont.
Jag lever på våra minnen. Och det gör mig glad för stunden. Men om hon ändå bara vore här.Igår skrev jag om den perfekta semestern, tänk hur snabbt det kan gå från att vänta på en perfekt semester till att bara känna sig tom och ensam.

Tro inte att jag glömmer er andra, mina underbara vänner. Men ni är mina vänner, just för att ni förstår. Men det enda ni inte kan förstå är hur mycket jag saknar min My. Vore ni långt bort, skulle jag sakna er med, så det gjorde ont.

5 arbetsdagar

Nu är det bara fem arbetsdagar kvar innan jag får vara ledig med betalt. Det kommer att bli helt underbart!
Har en hel del planer, Tittis ballekong, drinkar, s-reg & Carro. Hundträning och bus med Erica. En tripp till Skellefteå. Träffa familj & släkt. Det här kommer att bli en toppensemester! Träning får jag inte glömma, för det kommer det att bli. Ska boka ny tid för BIAmätining på gymmet. Nu e jag taggad. Snaaart slipper jag jobba. Och sen då jag kommer tillbaka efter semestern så jobbar jag bara 2 veckor för att sen börja plugga. Jag tror nog att jag kommer in:) *håller tummarna*

Älsklingen är nyss hemkommen från en lång tur i skogen med båda jyckarna. Nu ligger två jyckar mättna och belåta och tuggar i kapp på varsitt ben. Ett ljuvligt ljud. Nu ska vi iväg till sävast och ta in post och kolla så att allt e som det ska. På fredag kommer mamma och pappa hem, dom har med sej Alvin. Egentligen skulle han åka bil och komma på måndag, men han ville flyga med farmor o farfar istället. Fick ett brev av honom idag med teckningar och grejjer. På ena teckningen var det en bulle och ett hjärta... URGULLIT! Får se om bror o mia kommer med Arvid o Rubbe på fredag oxå. Kanske dom slaggar här. Det skulle vara jätte mysigt. Annars kanske jag kan kidnappa Arvid o Alvin en dag:) Hitta på lite skojj med ungarna och härja på.

Nu väntar en otålig sambo. I morgon är det uppe med tuppen. Ska ut o gå med Erica tidigt som fan:) Innan vi sover ikväll så blir det en gammal grymt cool film, Dum & Dummare. Så jävla skön film.


Natt Natt
.

Hade tänkt lägga in en bild, men det fuckade!

En seg dag

Idag e det en sån där seg dag, men jag är ändå på strålande humör. Dock fungerar inte min MSN och jag behöver HJÄLP, PRONTO! Men älsklingen är ute med jyckarna, han e väl snart hemma.
Idag har jag småstädat som vanligt. Dammsugit och diskat lite. Plockat och donat. Det blir nog att  städa grundligt då jag går på semester tror jag. Eller nu i heljen. Vi får la se vad som händer...
Jyckarna är pigga och glada och har återgått till att vara vanliga små vilda monster. Det känns bra. Jack vill leka massor och lillfjanten Alice hugger mest hejvilt åt honom, riktigt kul att se.

Känner att jag e supersugen på att shoppa idag, skulle nog kunna shoppa vad som helst. Men jag e snål denna månad och ska spara mina slantar. Jag och Erica ska nog åka på en tripp till Skellefteå för att träna lite jycke så det blir att avvakta och se, spara lite på de slantar som jag har.

Det blir ju en tripp till London i mars nästa år. Jag, pappa & mina två bröder. Det är en resa jag längtar efter sjukt mycket. Jag ska nog enbart önska mej pengar i julklapp och i födelsedagspresent. Kommer att vara en fattig student så det blir lite svårt att spara. Vi kommer att åka och se Arsenal-Chelsea och sen kommer vi att dra runt på lite heta Pubar. Shopping lär det ju oxå bli, dock e jag ensam tjej, men mina familjemedlemmar har bra smak. Iiiiih! Jag blir helt exalterad över tanken att åka. Jag vill åka nu nu nu! London here I come! Dock måste jag öva en hel del på min engelska. Det brukar låta bra då jag e full, men jag vill ju komma ihåg min vistelse i London.

Hittade denna söta lilla kreation på ASOS. Hmmm... jag e grymt sugen. Just Love It! Baktill är det en liten rosette oxå. Det gör ju inte direkt saken sämre. Nu ska jag flörta hejvilt med min underbara sambo. ;)



RSS 2.0