Måndag...

Asså jag har sån julstämning i kroppen så jag e på så bra humör hela tiden! Helt galet vad jag tycker om julen nu mitt i allt. Förrut var jag inte vidare förtjust, men nu. Hujja! Haha.
Det e väl för att man själv snart har en helt egen liten familj å allt? Gud så jag längtar!!!

Snart kommer älsklingen hem och då ska vi mysa på och äta lunch tillsammans. Asså jag älskar att ha honom hemma på lunch, de e så gossit! Sen ska jag nog sjussa tebax honom till jobbet och sen åka och handla klart julklapparna till barnen=) Sen e jag jätte sugen på att baka lussebullar och göra lite julgodis! Men vi får se hur det blir med det. Min rygg är ju inte i gott skick direkt. Jag får vara glad om jag tar mej med jycken runt kvarteret! Foglossningshelvete! Ljumskarna ska vi inte tala om!

Jack är en klippa kan jag säga! Bättre hund finns inte! Han är så snäll då vi är ute och han märker nog att jag har ont och inte kan. Istället för att kliva på mej i sängen (som han gjorde förrut) så är han jätte försiktig. Sist så klev han ner från sängen och gick runt den och upp på andra sidan för att få komma under täcket. Han är så himla klok. Min guldklimp!

Nu kommer älsklingen hem!! hihi! Tacos ska han få till lunch!

Älsklingen! <3

Oh NU ska jag ÄNTLIGEN få åka och hämta hem min älskling som kommer med tåget!!! <3

Shopping & julpynt!

Idag kommer äntligen älsklingen hem=) Det ska bli så mysit och som jag har längtat efter honom. Helt galet. Men idag är familjen samlad igen hihi. Vi ska julpynta här hemma och fixa fint och mysa på. Så det ser jag verkligen fram emot. Det blir så mysigt med alla julsaker, alla stjärnor som man hänger upp och som får lysa sådär mysit. Jag gillar verkligen julen. Kanske vi tar och bakar lussekatter ikväll? Det skulle ju va smarrit som bara den. Fast man kan kanske spara med det en stund? Ajja man får se.

Min bebisgrej på FB visar lite fel, idag går jag in i vecka 35! Tiden går som så snabbt, jag tycker att jag nyss blev gravid? Helt galet alltså. Snart är han här. Och han är efterlängtad, vår lilla söt! Fast jag tror inte att han kommer att komma den 6e januari, jag tror att jag kommer att gå över. Vad tror ni att det blir för datum?
Folk frågar om vi har nå namn, men asså det e ju så sjukt svårt. Och dessutom är vi OENSE! Haha. Så ja vi får se vad det blir. Mellannamnet han kommer att få är iaf. Per... efter min kusin och efter Johan som oxå heter Per i mellannamn.

Idag ska jag ta det lungt men det blir faktiskt en runda shopping i Luleå. Camilla ville åka på Lager och jag MÅSTE akut köpa nya kläder. Så Luleå here we come! Jag måste säga att H&M´s mammaleggins fan suger i kvalité. Så många jag köpt nu har jag annars aldrig köpt på ett helt år (vanliga leggins alltså) och jag köpte till och med större storlek sist för att det skulle hålla..nänä. Jävla skit! Men nu får jag stå ut med det i två månader så det e ju lugners. Men jag ska köpa mej en amningsbh och lite annat skrot nu, å nån tröja så jag har!
Fixade ju håret igår oxå, det blev ljusare och kortare. Ingen sådär WOW-längd på håret, men för en gångs skull kände jag att hon skulle få ta bort allt det som var nött. Så nu e håret fräscht och snyggt.=) Lagom tills dess att johan kommer hem idag hihi.

Nu ska jag ta och käka lite frukost och sen ska jag väcka Camilla, ut med hunden och sen dra till Luleå=)

Hoppas alla får en underbar helj!

Bruno Mars- Just The Way You Are

Oh, her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what I see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say...

When I see your face there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.



Briljant låt. Får mig att gråta. Så oerhört vackra rader...



Uttråkad till tusen!

Sitter här och försöker plugga. Jag har kommit en bit på vägen, men med världens tråkigaste bok så e det ingen hit kan jag säga. Bläää så tråkigt det är. Men det måste bli gjort. Vore as najs att avverka en kursuppgift per dag och jag ser ut att hinna det bara jag kommer på hur jag ska göra klart den här dumma uppgiften som jag påbörjat. Det e som gormit eftersom att man inte hittar så bra i boken. Visst det e ju för att jag inte läst boken som man ska, men det e förbaskat tråkig så jag vägrar läsa skiten.

Älsklingen har åkt till Kiruna och ska vara där till på fredag. Jag längtar så otroligt mycket efter honom redan. Det e skit jobbigt då han är borta. Nu med graviditeten så har jag blivit så känslig och fick jag bestämma skulle jag och Johan sitta ihop. Det e lite synd om honom som har en så jobbig sambo just nu. SÅ det gör honom nog gott att få åka iväg haha:) Men för mig är det minsann pest och pina!

Gulliga Camilla tyckte vi skulle passa på att dejta i veckan, det tycker jag känns super bra! Vi ska nog ta och gå ut och käka nån dag eller så, det tycker jag ska bli skit mysit! Det var länge sen jag var ute med en kompis och käkade och surrade lite, så det tycker jag är en toppenidé! Numera orkar jag inte göra så mkt. kan umgås en stund men blir lätt trött och har ont. Så en middag och lite surr passar mej som bra. Orkar inte så mkt mer än det.

Jag måste komma ihåg att ringa frissan! Ska nog ta och ringa henne NU och boka in en tid för klipp å färg på fredag om hon har! Kanske hon kan ta hand om mej på torsdag till å me? Ska ringa och se. Jag e super sugen på att göra nå drastiskt och klippa mig kort! Men jag vågar fan inte. Jag vet att jag passar i page och mitt hår börjar bli skit hemskt nu, men hon ska få klippa lite på mej iaf och kanske göra det till lite mer en frisyr. Vi får se vad hon säger.

Hoppas alla har det bra idag=)

Helg

Jag är fortfarande sjuk å risig. Johan oxå! Så det blir ingen bio för oss utan det blir en lugn helj med god mat och mys. Där emot är jag SUPER sugen på att åka på Norrbottens Vackraste hund! jag vette tusan om jag ska åka eller hur fasen jag ska göra. Vi får se helt enkelt.

Idag ska jag prova på att göra Risotto!! WohO! Det ser så himlanrs gott ut så jag måste bara prova. Men vilken typ av risotto man ska göra e ju en annan femma? Med svamp eller med räkor? Det lutar åt räkor. Och så gör man lite vitlöksbröd till=) Gottit. Det blir dagens middag eller morgondagens, vi får se vilken ork jag har. Men jag ska åka och handla idag iaf.

Fick nyss värsta planen inför nästa vecka!!! Men vi har redovisning? kanske jag kan ta redovisningen och sen göra det där underbara med älskling? Hihi. Oh va spännande! Men det skulle kräva att jag e utan Jack 5 dagar och det vet jag inte om jag vill? Kan han inte få följa med? Vi får se hur vi ska göra.

Igår var vi BTW på sån där föräldrautbildning och så. Det mesta visste man men jag lärde mig en del ändå, så det var intressant. Jag kan bara säga att jag och Marie kan vara stolta över vilka som ska bli pappa till våra barn. Jag tycker synd om vissa andra men men haha. Ja jisses. Jag har aldrig varit så stolt över min älskling och över vårt förhållande. Det vi tar förgivet ser andra som en omöjlighet verkar det som. Jisses asså. Nä som sagt, jag tycker både jag och Marie kan va glada och stolta över våra karlar:)

Nu ska jag ta och fundera uti maten. Puss!

Plugg

Idag har jag pluggat och chillat mest, en uppgift är klar förrutom frågetecken kring hur den ska utformas. Men allt innehåll e klart så nu går vi vidare till nästa. Kursuppgiften från helvetet. Haha. Men det e bar 5 st i hela kursen och jag tänkte ta och göra 4 st av dem nu i veckan! Så e det klart sen. Då e det liksom bara ta jullov och vänta på att bebisen ska komma. Så himla skönt.

Jag e ju fett sjuk nu oxå, så det blir ju inge skola för mej alls typ. Hostar snart upp lungorna och halsen är skit ond. Rösten är i princip försvunnen emellanåt. Såå det e inge skoj alls. Men det ger mig tid till att beta av alla uppgifterna så fort som jag bara kan.

Det händer inte så mkt i livet just nu helt enkelt. Bebisen växer å växer och idag ska vi på besök hos barnmorskan som vanlit! Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig klar för mötet hos henne.

Lycka!

Oh! Jag har inte diabetes iaf och min mage är stor pga fostervattnet mest troligt! Så himla skönt att få klarhet i allt det där. Så man slipper oroa sig i onödan:)

Idag ska Titti komma förbi och fika lite, jag ska självklart bjussa på grannens goda Macarons! MUMS!!! Asgott. Tröck i mig tre stycken nyss, inte alls bra av mig haha. men då får jag inte fika nå ikväll. Jaja. En kopp te kan man ju ta liksom.

Jack har varit hos mamma o pappa i sävast idag och dom har varit ute på en långprommis! Vilka söta föräldrar jag har:) Så ikväll ska jag och Jack ge oss ut på en liten kortare runda tror jag. För jag måste UT!

I morgon är det vårdcentralen IGEN. Den här gången till en sjukgymnast. Ska kolla var jag har ont och så ska vi prova ut ett bälte åt mej som håller upp magen. Det ser jag fram emot, så man kan ta stavarna och jycken och he sig ut på en promenad nån dag. Utan att man ska ha ont hela tiden. Så det blir som najsit!

Nu ska jag ta och mysa ner mej här på soffan en stund. Se lite tv och sådär. Sen ska jag nog ta och plugga lite. I morgon ska jag börja sy på min mattepåse och göra den uppgiften klar. Idag orkar jag nog inte det, inte just nu iaf.


Hoppas alla har en bra dag:)

Den här veckan går vi in i vecka: 33!!!!! Det är inte länge kvar nu!

Nytt om bebisen

Happ igår var jag hos barnmorskan och det var väl inte lika kul som det brukar.
Bebisens hjärta slog fint och den verkar må bra så det e skönt. Dock ligger moderkakan ivägen så hon kunde inte avgöra åt vilket håll han ligger. Det hon dock misstänker är att han ligger i säte. Med rumpan före. Jag hoppas verkligen inte att så e fallet för jag vill verkligen föda vaginalt och inte med ett snitt! Men för mig och bebisens skull så kan det bli snitt om den ligger i säte. Ska få veta mer redan nästa vecka då jag ska tillbaka dit för att göra lite tester oxå. Magen drar iväg och växer alldeles för snabbt så hon måste kolla om jag har diabetes. Vore fan skumt om jag hade det eftersom jag lever bättre nu än vad jag nånsin gjorde innan graviditeten. Men vi får se. Hon sa att det är något hon måste kolla bara för i övrigt ser mina blodvärden fina ut så det ska nog inte vara någon fara. jag ska även få gå till en sjukgymnast för mina foglossningar. Så det ska jag boka in på måndag nästa vecka. Kunde inte boka nå då jag var där eftersom jag inte hade mitt schema med mig.

Man blir som orolig då det e första barnet och man inte riktigt vet hur det ska vara så att säga. Så igår var det en jobbig dag och ledsen var jag. Jag grät hos barnmorskan till å me. Men hon e så bra så det känns inte så hemskt. Jag hoppas att den lilla krabaten mår bra iaf. men jag känner mej lite orolig.

Arvid har varit här sen igår och han e ju så mysig denna unge! Vi har spelat, ätit tacos och sett film och pratat. Han har verkligen gjort mig glad =) Ruben var här en stund han med, men sen åkte han till farmor och farfar. Orkar inte ha båda här då jag har foglossningen tyvärr. Men dom e så fina båda två. Tänk vilken lyx jag har ändå, faster till 4 underbara ungar. Alla är dom olika men så himla gossiga. Igår sa Arvid "Jag älskar dig" innan han skulle sova... Jag blev varm i hela kroppen. Barn skänker så mkt glädje så det e  galet!


Nu ska jag sluta vara sentimental och göra lite plättar åt Arvid innan han ska åka:)

osminkad på stan?!

Min hy är torr och hemsk just nu så det blir att gå osminkad på stan! Fuck va jobbit. Jaja. Det e inte hela världen som rasar samman för det. Men det känns ju som sisådär. Men jag ser fram emot att gå på stan=) För jag ska fika med Elina och hennes dotter Saga som fyller 9 månader idag, Grattis!!=) Sen ska jag hitta mej nå att klä på mej i morgon då det är 40års kalas.

Foglossningen är ett faktum just nu kan jag säga. Det gör förbannat ont i höfter, rygg och ljumskar. Helvette! Men jag rör på mej ändå. Ska ta upp det med barnmorskan idag. Åker dit om ca 25 min så då ska jag ta upp allt sånt däär med henne. Jag å Johan e ju lagomt snurriga kan jag säga. Ingen av oss kommer ihåg var vi satt lapparna där det står om tider hos barnmorskan. Så jag har fått ringa dit var enda gång och fråga vilken tid. Idag ringde vi inte och var där 8:30. Happ.. Vi hade tid klockan 10. Så det var bara att se glad ut å åka hem. =) En stackare svimmade på vårdcentralen idag, faktiskt obehagligt måste jag säga. Men jag tyckte himla synd om honom iaf.
Bebisen sparkar på i magen och jag växer. Inget mer nytt än så helt enkelt. Johan fick sig en avhyvling igår som resulterade i att jag vägrade närvara på middagen som vi skulle bjuda hans bror och far på. Kändes himla tråkigt att missa det, men nu var jag så himla arg. Så jag körde bil istället. Till Luleå! Åt på donken och sen åkte jag runt lite och surra med Camilla. Det var skönt att få prata av sig. Och arg var jag. Nå förbannat. Sen hade jag rätten till det oxå. Men jag älskar Johan så enormt, så då jag kom hem kunde jag inte vara arg länge. Det gick bara inte. han är för charmig min karl!

Nu måste jag ta och ringa Elina... Plocka hundspya oxå. Jack spyr i detta nuuuuuuu!

2 söta farbröder

japp... dom står utanför mitt fönster och fixar med elen. Söta är dom! Det är pappsen och svärfar som donar på här ute=) Förbaskat va jag tycker dom e gulliga som hjälps åt och fixar då vi inte vet hur man gör!

Idag ska jag förbi Erica och spana in hennes nya lägga, sen blire att åka på Medborgarskolan och surra uti banbygge osv. Känns som fint. Jag börjar bli hungrig oxå... kanske ska laga mej lite mat nu innan jag pyser iväg.

Jack mår kanon och jag går en hundkurs hos Åke Naalisvaara, typ den bästa hundtränaren jag stött på! Han e helt otrolig. Så det e värt vart enda öre. Kommer att ta hjälp av honom nu oxå eftersom att Jack inte kan va ensam hemma längre. Dumma hund. Hundmötena går iaf som tidigare: bra! Och bättree ska de bli. Det som har blivit mkt bättre är att jag har en mkt gladare hund på mina promenader! Och det känn SUPERKUL! Jack har blivit valp på nytt kan jag säga. Det e lek ute, lek inne och en mkt positiv hund! Han e bäst helt enkelt.

Det händer mkt i livet nu känns det som. Och jag har energi som heter duga. Dock klarar inte kroppen av den energi som jag har och det känns kan jag säga. Numera går jag som en pingvin eftersom att foglossningen gör sig väl påmind och särskillt efter hårt arbete! Men bebisen är himla alert iaf och sparkar på och boxas. Han gav mej en rejäl kick igår och det var som mindre mys. Nu längtar jag verkligen tills han ploppat ut! Ska bli så hiomla spännande att se hur han ser ut och ja allt! Igår fick jag förvärkar/sammandragning (?) och då blev jag som helt pepp på att se hur förlossningen ska gå?! Hur ont kommer det att göra?
Just nu e jag väldigt kluven då det gäller förlossningen, ena dagen e jag ASRÄDD!! Och andra dagen taggad till tusen! Haha. Ja vi får se hur det går. Tror vi går in i vecka 32 på fredag?? Minnet börjar svika. Shit, inte länge kvar nu asså.

Nu ska jag ta och göra lite lunch, sen ska jag lifta med min far till Johans jobb och hämta bilen!
Sugen på plättar idag... kanske en pannkaka till middag?


RSS 2.0