Lady Gaga - Poker Face

Grym låt det. Tycker jag mycket om. Nöter den just nu en hel del. Den gör mej lite festsugen.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll. Folket verkar vara festsuget, men jag vette tysan. E som sagt festsugen, men jag e så jävla trött bara... Ajja time will tell!

Har varit hos läkaren idag oxå. Eftersom att jag inte blivit bättre så ska jag få nya tabletter om två veckor. Det ser jag verkligen fram emot kan jag säga. jag behöver det verkligen, skulle behöva det just NU! Men men... Får väl va såhär i två veckor till.

Ingen shopping för min del idag, erica missade bussARNA haha:) men det gör inget, jag har sparat en hel del pengar istället.

Nu ska jag glutta lite Dexter och vila mej med vovvarna. Lite godis ska jag väl trycka i mej. Jag vet, mitt nya liv börjar på måndag. Så nu ska jag svulla så jag aldrig mer vill ha snask!


Då var det slut...

Ja, nu e det slut på praktiken. Kändes lite tungt då en av barnen, M, blev ledsen. Men jag har lovat att komma och hälsa på dom iaf. och det ska jag! Efter att jag slutat drog jag förbi Erica och vi var och kollade lokal. Det blir en annan lokal än det vi tänkt oss. Har en del att fixa nu så...

Sitter här och funderar på att städa... Ska se Dexter senare ikväll iaf. somna igår.
Det behövs... Kanske jag gör det. Beror på.
Kanske blir det fest ikväll oxå- men jag tar det hellre i morgon eftersom att jag snart ska sluta med mina tabletter.
Nu ska jag raka benen och lite sånt för sen ska jag på Step In och träna. Det behövs, fy fan.

Nu har jag bråttom!


Hipps Happs

Blev inte Dexter nu då älsklingen skulle snabba sig med disken. Så jag bloggar lite istället=)
Alice ligger här bredvid och myser med mej, jag vet, dom ska inte vara i sängen, men en liten stund iaf.

Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv nu- jag ska ner i vikt. Jag skiter i om jag så ska gråta ihjäl mej på kuppen. Gröt, det blir min räddning. Gröt alla mål utom lunch eller middag. Och den måltiden skall vara nyttig. Inga kolhydrater och LITE fett. Jag skiter i vad alla dietister säger, jag vet att det här funkar, har gjort det förr. 10 kg ska jag ner. TJOHO bara. Jag vet att jag har problem med mitt ätande, går på dieter hit och dit. Mat är min last och det är jag inte det minsta stolt över, jag skäms över att vräka i mig inför andra människor och ja, jag får ångest. Jag ska börja träna oxå, med min älskling, har ingen att träna med och träningskortet blir billigare. Visst inga pass att gå på, men det bryr jag mej inte så mkt om, det gymmet har allt jag behöver och sen kanske jag kan träna med min barndomsvän Anneli oxå. Det skulle vara kul. Jag känner mej peppad nu. Jag är även tacksam över att Erica hör av sej och drar ut mej då jag inte orkar gå med hundarna som redan är rastade. Men dom älskar att vara ute och om hon vill ha sällskap så kan jag inte riktigt hålla mej.

Jag känner mej lite nere då jag tänker på en vän... Jag vet att jag har mycket att göra, fullt upp. Och jag vet att du inte är ensam. Jag vet att jag e VÄRDELÖS på att höra av mej, men är någon utav oss särskilt bra på det? Kanske måste vi båda bli bättre på det? Det är samma sak vänner emellan som den man bor med, att man måste vårda sin relation. Och jag vet som sagt att jag e kass på det just nu. Jag värderar mina vänner lika högt.

På lördag blir det kanske fest för min del... finns bara en STOR sak som kan sätta käppar i julet för det. En sak som kan förändra mitt liv. Men jag tror inte att det e så, men man vill vara säker. Blir lugnt festande tror jag... ska ta det lugnt. Känner att jag håller på att bli förkyld.

I morgon e det som sagt sista dagen på praktiken... sen är det RÅPLUGG som gäller. Fy fan. Jag har pluggat nog nu tycker jag haha, men det e tre år kvar=)  Jag har redovisning nästa vecka tisdag så det blir att plugga lite i heljen och sen plugga som en idiot på måndag. Kanske skulle vi ses i studiegruppen då, hoppas det. Annars får jag klara mej själv. Men hade varit chill med lite tips och sådär. Ska höra med gänget.

Sen måste jag säga att jag e så jävla grymt besviken och ledsen på en person. Vi har känt varandra nästan hela våra liv och sen ska det bli såhär över en jävla skitsak! Jag har sagt att det inte är personligt. Men e det såhär det ska vara så... det e ditt val. Känns bara fruktansvärt tråkigt och ledsamt. Jag trodde liksom inte att det skulle bli såhär och det var inte heller menat det från min sida. Men jag har gjort mitt och inte fått något svar, vad kan jag göra?

NU: Dexter
SEN: Sova




ett snabbt inlägg

I morgon e sista dagen på praktiken, det kommer bli tråkigt. Kommer sakna alla underbara barn och min handledare. Känns lite trist. Barnen fick varsin julklapp idag och dom blev så glada=) Även lite fika till de vuxna oxå.

Hittade en massa fint på Jysk.se
Den här ska jag bland annat köpa...



Nu e det dags att se lite Dexter, säsong 3:)

Natt natt

Bullens varmkorv och kakor

Japp... det e det som väntar här näst. Ska slänga igång 4 korvar och sen käka kakor resten av kvällen.
Har nyss sett att jag klarade hela första kursen, fy fan så skööööönt!!
Ja, det var det. Inte mycket att skriva idag direkt. Blir att se Bonde Söker Fru ikväll och käka kakor=)
Jag såg en sak idag... dom har en massa FRANKS på Dollarstore! SHOPPA! Jag älskar FRANKS!
Det är simons fel.

Nu ska jag käka, sen blir chill ikväll, tills jag orkar städa. Vilket aldrig kommer att ske, i heljen, DÅ ska det ske.
På lördag drar jag och Erica till Luleå och shoppar lös:) Det ska bli kul. Käka lite lunch och mysa på.
Sen måste jag och Titti ta våran vanliga lunch som vi har MINST en gång i månaden på stan=)


DRESSES

Jag funderar på vilken typ av klänning jag ska ha på the wedding... Här är några favoriter:








Tycker såklart mest om den här sista för 65 pund... hmm.




Hundtest

Gjorde ett hundtest, jag är en GD!

Grand danois
Grand danois Grand danois är en stor, hög, uthållig och kraftig hund. Den är intelligent och mjuk, men också modig. En grand danios är vänlig, kärleksfull och trogen mot sin familj - i synnerhet mot barn. Grand Danois har ett stort behov av kroppskontakt med sin ägare och kan sitta i timtal i med huvudet i knät för att bli klappad. Dagens grand danois är en okomplicerad hund som inte har specifika aktivitetsbehov som måste tillfredsställas. Den behöver inte valla, jaga eller träna avancerad dressyr för att leva harmoniskt. Den behöver dock god omvårdnad, sällskap och promenader. Grand danois är vänlig till sin natur, den vill ha kroppskontakt och kan ligga länge länge med huvudet i matte eller husses knä och låta sig bli klappad. Grand danois älskar att ligga i sängen gotta sig och tror gärna att den är en knähund



http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0

UTMANING!

Tycker alltid det är kul med utmaningar, då jag har ork med det och självklart har jag det idag=)

Blev utmanad av TittiGumman:)

Tre saker som jag går i gång på:

♥ Min kära sambo

♥ En perfekt bra kväll

♥ En god doft




Tre saker jag inte kan vara utan:

♥ Min säng 

♥ Just nu, försvarets hudsalva!

♥ Pengar


Tre saker jag ångrar:

♥ Det finns så mycket som jag ångrar

Tre saker som gör mig glad:

Min familj och mina vänner

♥ Shopping

♥ Jyckarna såklart!

Tre saker som gör mig arg:

♥ Kärringen som gnäller

♥ Självgoda, präktiga människor

♥ Att livet kan vara så orättvist


Tre människor jag beundrar:

Jag beundrar starka människor om följer sin egen väg, inte sånna som lyssnar på allt andra tycker och som inte låter sig tryckas ner! Ingen nämnd, ingen glömd.

Tre saker jag skulle vilja göra:

En klassiker: vinna en miljon! (eller mer)

♥ Skaffa barn

♥ Bygga vårat hus

Tre maträtter eller ingredienser jag gillar i köket:

♥ Lyxig mat

♥ Ost i alla former (håller med Titti där, älskar ost)

♥ Oliver


Tre Tv-program jag ser:
Just nu är det Gossip Girl, Greys och Bonde Söker Fru som gäller hehe

Tre saker jag har med mig i livet:

♥ Erfarenheter

♥ Styrka

♥ Kärlek

Tre saker på önskelistan:

♥ Nytt träningskort

♥ En ny soffa

♥ Clinique 3 steg serien- min e snart slut

Tre bloggar jag inte kan vara utan:

♥ Jag läser bloggar som berör mej och som e fulla av skit, sen finns det fina vänners bloggar som jag läser oxå... Kan nog inte va utan så många bloggar... Jag gillar nog mest de bloggar mina vänner skriver, då vet jag vad som händer i deras liv, om vi inte hörts av på ett tag, som tex. NU då jag har slut pengar på min moooooobil:(

JAG UTMANAR: Erica och Cassie


Fixa!

Ikväll ska jag ta och städa lite här hemma... Sen ska jag ta och fixa hela mej. E less som fan på att se äcklig ut!
Sen ska jag se Idol så klart. Spännande spännande.... Nä nu ska jag hoppa i badet. Jag ångrade mej, städar i morgon.. ELLER? Får se. Ska plugga en hel del nu i heljen så...:(

Meninslöst litet inlägg haha


Trötter

Nu e jag riktigt slut. Ska orka plugga ikväll oxå. Hur fasen ska jag orka med det? Annars får jag helt enkelt ta och tokplugga i heljen, tror nästan att jag kör på det. Nästa vecka ska jag och Maria börja skriva vår redovisning. Och så ska jag planera inför min aktivitet med barnen, men det e princip klärt!

Körde lite WP med Jack igår nu då Alice löper. Han var svinduktig! Känns himla kul, han e så speedad numera.

Jag måste be om ursäkt till mina vänner, jag har så fullt upp. Tiden går åt till plugga, praktik och hundarna. Det e det enda jag hinner med just nu och annars e jag svinigt trött, förlåt! Jag ska bli bättre på att höra av mej iaf. snart då jag får pengar så jag kan fylla  på mitt kort. Men just nu orkar jag knappt med nåt. Städa och disk hamnar oxå efter lite.

Nu ska jag vila mej lite och fundera ut vad jag ska ta och äta. Funderar på fiskbullar men samtidigt e ja sjukt sugen på tacos... hmm. men tacos äter man int ensam.

Ska snart sluta med mina tabletter, tack gode gud för det. Då blir det ferre för min del, hehe. Någon som ska med och festa=)? Jag vet att ni e sugna;)



Dag ett

Idag var det första dagen på min praktikplats. Jag gör min praktik med en jätte trevlig tjej som heter Maria. Våran handledare är jätte bra och alla barn och personal är super trevliga. Jag trivs jätte bra.
Just nu är jag helt slut, vill bara gå och sova. Men jag ska ut med Jack senare ikväll och träna. Nu ska det tränas kan jag säga! Funderar på att köra lite WP med honom kanske, en liten kätting kan han ju dra och det skulle vara bra så att han kan bygga lite mer muskler. Han börjar bli lite rund faktiskt. Jag e snortrött så lite WP skulle sitta fint.
Funderar på att sova en liten stund, men då kan jag inte sova ikväll, då man ska sova. I morgon börjar jag 07:30 och slutar 15:00 Så det känns chill. Gud vad jag längtar tills jag får jobba på riktigt, jag kan ju det här! Jisses!
Nä nu ska jag se VÄNNER och sen ska jag väl hitta på nå så jag håller mej vaken till 22:00. Kanske är det nå mer bra på TV? Kanske kan ringa och terrorisera Erica?
Jag fattar inte en grej, förr hade alla mina kompisar Halebop, nu har alla utom Erica TELIA? WHY?! Jag tror att det är nå vuxet med att ha Telia och abonnemang... Men jag tycker inte om det. Jag tycker att alla mina vänner ska byta till Halebp, NU, PRONTO!

Puss

Går inte att lägga in min signatur just nu. Blogg.se är SÄR!

happ

Blev ändrade planer. Ingen WP idag, alice är så trött och det är ändå kondition och styrka som ska tränas idag. Jag behövs inte för det=) Dom klarar sig så bra utan mej. Erica kan ju sin sak lika bra som jag så. Fast jag e som sugen på att åka dit och träna med dom. Booring. Men jag har mycket att göra som sagt. Har pluggat en hel del. Ska plocka lite och städa garderoberna snart, är inte klar med disken än. Ska ta städa köket lite oxå.  Men jag har fastnat framför TV:n och kommer inte lös.

Jag måste ha den tråkigaste bloggen i världen. Jag har så mkt att göra, som inte direkt är glamoröst eller kul. Bloggade just nu bara för att...





Nya krafter

Idag har jag diskat lite och ska snart sätta igång med städningen. Blir att plugga lite ikväll inför VFU:n. Den startar i morgon och det ska bli superkul! Jag ska vara på Björkdungens förskola:) Så nära och bra. Tur för mej att jag har nära iaf. Där ska jag vara i två veckor och det ska pluggas som fan samtidigt, det känns lite jobbigt men det ska nog gå bra.

Jag och Jack ligger och myser i sängen, helt underbart nu då vintern äntligen verkar vara här, hoppas snön får ligga kvar bara. Hemmet behöver ett lyft så jag ska snart städa som sagt. Jag har inte plockat upp alla saker från IKEA än, det e nog dags att ta tag i den biten nu tror jag.

Ikväll blir det att göra en god middag, det blir kyckling med pommes. Jag och älsklingen behöver lite tid för oss själva ibland så ikväll ska det mysas, det måste jag ju hinna med. Jag hade gärna slappat idag och fixat håret, gjort en ansiktsmask och tagit ett fotbad, men det tror jag inte att jag hinner tyvärr. Fan att inte tiden räcker till, jag behöver mer tid... Iaf 4 timmar mer per dygn skulle som sitta fint.

Nu ska jag se klart Step Brothers och sen sätta igång med pluggande och städning. Har WPträning ikväll och jag vet inte om jag ska vara med, vill ju ha alice med mej men jag vet inte när simon kommer hem med henne. Det blir en sen promenad med Jack ikväll, jag har så mycket att göra. Erica: ska du med då med Leslie, senare ikväll? Vi får klä oss varmt.












En tung dag

Idag har jag varit på Robins begravning. Jag bävade. Det känns så sjukt då man står framför spegeln och sminkar sig, fixar håret och väljer ut passande kläder... för er begravning. Där personer som står en väldigt nära, känner en oerhörd sorg. Jag visste inte vad jag skulle ha på mig, om jag skulle sminka mej? Löjligt att ha ett sånt problem då man ska på en sån "tillställning", jag vet. Men de var det som for i mitt huvud just då. Jag var sjukt nervös då jag kom till kyrkan, blev lite sen. Jag kände att jag vill inte, jag pallar det inte. Och ändå så kan jag ju inte påstå att jag stod Robin nära, men det var skräcken över att behöva se min bästa vän så ledsen, hela hennes familj. Jag var nervös över mina egna känslor och minnen från tidigare begravningar. Men det gick bra, om man nu kan säga att det gick bra... Begravningen var jätte fin. En av de finaste jag gått på. E´s lillasyster hade skrivit en jätte fin dikt som berörde mig så djupt. 

Dagen har varit tung idag, för många. Jag hoppas att alla tar väl hand om varandra. Livet är så skört och vi bråkar över så onödiga saker. Tänk på det.
  

Till minne av Robin


Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.






Svacka

Svackan håller i sig. Idag har jag inte fått ett skit gjort. Måste ta tag i det här nu.
Började morgonen med att gråta och kände att panikångesten nästan är tillbaka.
Hela dagen har jag vandrat runt i mjukisar och en stor tröjja.
FUCK!
Jag e så less på att må såhär. Jag hatar det! Jag orkar inte gå ut med hundarna, jag orkar INGENTING!

Nu ska jag vila och se en film, efter det så måste jag ut med hundarna på en promenad. Har skjutit upp det hela dagen.
Jag är så glad att jag har hundarna, då tar jag mej iaf ut en liten stund.


Me so hungry

ÄTA
BADA
PLUGGA
WP
Sen vette tusan.


Träna jyckar

Idag har jag storstädat och älsklingen har hjälpt till=) Har lite kvar men det tar jag en annan dag.
Jag och Erica har tränat agility med Jack och Freja idag oxå. Jack tycker att det är svinkul och jag märker att de gamla takterna fortfarande sitter i! Han e kung.
Sen ikväll har jag varit och tränat Alice i WP med Spike och Freja...Emma och Erica;)
'Hoppas att Titti kan komma och träna snart, saknar Titti.

Nu ska jag vila lite och sen laga mat så jag har till skolan,


En underbar dag

Idag har jag varit med mamma o pappa på IKEA. Hittade en hel del som fick följa med mej hem, prydnadskuddar och lite annat bra och ha. En hel del doftljus oxå förstås. Ska se hur det blir med sängen, jag funderar på att köpa nya sängar 160 istället för 180 som vi har nu. Man hittar inge snygga grejjer då man har en sån stor säng. Men men får se. Kanske väntar med det och så får pappa fixa en snygg gavel åt oss iaf:)
Det var synd att inte Erica kunde haka på till IKEA men vi kanske ska ta det nästa månad och då har hon en given plats i bilen.

Har nyss varit ute och gått med erica och hundarna- dom blir jävlit skitiga i det här vädret. Så när vi kom hem så slängde jag dom i badet, nu luktar dom gott och är rena. Båda hundarna har fått en jätte fin päls, riktigt glansig och fin. Känns bra eftersom att Jacks päls var ett stort mysterium förrut. Alice har fått fnatt oxå för att hon är blöt, hon har varit som en speedad iller.

Fick tråkiga besked idag som jag måste berätta för älsklingen. Jag vet inte hur han kommer att ta det, men vi klarar det tillsammans iaf. det kan vara så att en som S känner har dött. Han är försvunnen och mycket tyder på att han inte är i livet. Måste berätta det för S. Jag hoppas att han lever iaf. för alla nära och käras skull.

Livet är just nu lite upp och ner och jag försöker att ta en dag i taget. Jag hoppas att alla ni som känner mej har lite tålamod. Jag vet att det här kommer att gå över, just nu mår jag inte bra helt enkelt. Jag har mina upp och ner perioder, och då det går ner, så är jag på botten. Men jag brukar klättra upp igen, det kan bara ta en stund.

I morgon är det ingen skola:) Så jag ska ta tag i städningen, kliva upp tidigt! Och sen ska jag nog baka lite och slänga ihop några matlådor. Måste få bort lite från frysen. Har en massa rådjurskött som ska rymmas där. MUMS! Rådjurssadel igen! Fan så gott det är. Jisses amalia. DET mina vänner, DET kallar jag en lyxigt GOD middag.

Nu ska jag slappa lite framför TV:n och kolla runt lite på nätet efter en klänning. Ska nämligen på bröllop i januari och måste hitta en snygg festblåsa. Vet inte vad jag ska ha på mej bara, man får ju inte ha vitt, svart eller rött. Att inte få bära svart, det skapar ett PROBLEM.




Heminredning

Idag har jag och älsklingen varit på storheden och handlat. Vi har även städat tillsammans och börjat inreda sovrummet. Snart är det äntligen klart och det kommer att bli helt jävla underbart snyggt! Sovrummet kommer att gå i vitt och guld och lite ljusbrunt. Kappan till sängen ska jag och mamma sy, ingen vågig kappa utan en som är helt rak. Sen ska jag och pappa göra sänggaveln. Det kommer att bli så snyggt, det är redan snyggt med pallen och spegeln och kristallkronan!
Åh, jag älskar sovrummet. Där kan jag vara hela tiden. Eftersovrummet så ska vi ta tag i köket. Byta handtag och köpa kakeldekor. Det kommer att bli som ett nytt kök. Ska även ta och organisera bättre där inne och ta bort skåpdörrarna från finskåpet. Jag älskar min lägenhet. Jag skulle aldrig vilja flytta här ifrån. Dock finns det ledigt en 2,5 på fagge med öppen spis. Som är på 74 kvm och e billigare än våran, men jag vill bo här. Då har jag nära till allt, även mina fina vänner.

En liten smygtitt på spegeln... Varning för kassa bilder;)











Vilken myskväll...

Jahapp. Sviken igen. Less som fan kan jag säga. Aningen besviken.
Det här verkar ju vara besvikelsernas kväll.
Nu ska jag fortsätta tvätta och se vad mina vänner har för sig.




RSS 2.0