Händelserik helj

Har varit småsjuk och hängig så jag har inte jobbat igår. Men igårkväll kände jag mej bättre och åkte förbi Sara för att festa loss lite. Eller ja jag var hyfsat nykter för jag kände mej inte helt kry. Så efter att ha festat lite så gick jag och Johanna hem. Sen gick vi på Rönnkan och käkade. Det var rätt så kul faktiskt=) Sen gick vi hem för att sova.
Simon har varit i mårdsel och jagat så jag har fått sova själv i natt, vilket resulterar i att jag vaknar hela tiden. Och sen blir det inte bättre av att jag e snuvig och täppt i näsan. Att vara täppt i näsan gör ju att man måste andas genom munnen  och det i sej resulterar i att man blir äckligt torr i munnen och måste dricka hela tiden. Huvudvärken vill inte släppa heller. Blir så jävla less på att gå med huvudvärk hela tiden! Less less less.

Jag tränade lydnad med Jack igår och det gick jätte bra. Han e verkligen på G nu! Ska träna lite ikväll oxå. Jack är helt underbar. Han e så glad numera och mysig! Han har slutat jucka på Alice nu. Så han är jätte duktig. Alice dock, hon bjuder ju ut sig rejält så nu är det henne vi får hålla strikt koll på istället. Jag trivs verkligen med mitt liv nu. Jack och Alice kommer så bra över ens. Och dom verkar komma närmare och närmare varandra för var dag som går. Känns verkligen toppen! Simon ska börja spårkurs med Alice nu. Så vi har köpt lite grejjer till henne, en spårsele och en ny spårlina. Jack ska få nytt han med, men det får bli senare. Just nu duger hans gamla sele och spårlina har vi redan. Men jag vill ha nytt. Ska se om det blir att spåra nåhon dag nästa vecka, innan jag åker till Skellefteå.

Var ju i Luleå och shoppade. Hittade inte så mkt. dock gjorde jag ett klipp! Köpte schampo och balsam från BED HEAD för bara 299:-! Snacka om att jag e nöjd! En flaska brukar gå på 250-275:-! Men det bästa i fredags var ändå, PITEÅ HAVSBAD! Har inte haft så roligt på länge. Snacka om att vi badade och hade kul! Åbyälven var ju en HIT! Men det värsta och bästa var Tratten! Shit pommes så rädd jag var, men det var roligt oxå! Jag IdaMary Sara & Carro var som små barn på nytt. Vi måste verkligen göra om detta igen! Jag vill bada nununu!!

Nu ska jag fortsätta jobba.

Lajsa Minelli 2007-09-30

Girlie Girlie / Sorg

På fredag ska det blir såååå roligt! Jag och tjejjerna ska göra stan i Luleå. Dagen kommer att bestå av shopping, god mat och en hel del skvaller. Det kommer att bli helt underbart roligt. Så mysigt att vara ett helt gäng med tjejer som äter god mat och shoppar! Skönt att få lite bra smakråd oxå. Och jag måste verkligen be Berg att hjälpa mej att hitta ett par byxor! Det är ett måste. Men jag ska inte shoppa så mkt. mamma vill att vi ska åka på IKEA oxå=) liiite nice. Men iofs kanske jag kan be henne lite snällt att köpa hyllorna och spegeln ch lampan åt mej. Vi får se.

Alice löper, åhååå my god. det är så jävlajobbigt. Jack springer runt som en kåt farbror och juckar. Han juckar tillochmed på folk! Dumma hund! Men jag förstår att han har det jobbigt stackarn. Men han ska få lugn och ro snart för vi ska kastrera honom. Det är ett måste. Vill ju inte ha valpar som är en korsning mellan amstaff/pitbull & tysk jaktterrier. Det skulle vara ett MONSTER!!!  Alice är iaf jätet söt i sitt tikskydd. "LillBlöjjan". Hon e sååå söt. Jack e mest jobbigt nu då vi är hemma men ute går det hur bra som helst. Han är så duktig. Han har helt slutat att göra utfall, men han reser ragg och vill till den andra hunden... Ja han e skum min underbara älskade lilla gris!

Är väldigt ledsen för min kompis skull. Jag vet vad hon går igenom och jag vet att det är tufft just nu. Jag hoppas att hon kan få komma ned till sin mamma så fort som möjligt. Och hon ska veta att jag alltid kommer att stötta henne. Hon ska veta att jag finns här för henne. Att mista en släkting/familjemedlem är fruktansvärt. Men det är en sorg man tar sig igenom och för olika så tar det olika lång tid. Och det får ta tid! Man behöver inte stressa. Man ska gråta och man får tillåta sej att må dåligt. Jag finns här för dej gumman! Det är bara att ringa om du vill, när som helst.

Blandade känslor idag.

Lajsa Minelli 2007-09-25

Personalfest

Jaha.. nu har man vart på sin första KickOff. Mest full av alla. Pinsamt som fan. Men jag hade bara varit glad och trevlig. Men det e fortfarande lite pinsamt då man var full bland chefer och coacher. Ajja det kan även hända den bästa eller hur? Jag har nog aldrig haft så roligt på länge iaf. det är en sak som är säker haha. IdaMary har en hel del festliga bilder som jag kan lägga upp här i ett senare skede haha. OM jag törs!

SPP är här idag på jobbet och hälsar på! Jätte roligt! Dom är helt underbart trevliga. Vi har även fått en pocketcheck så nu har jag beställt en ny pocketbok! Det kom verkligen i rätt tillfälle. Har nyss läst ut min "nya" bok av Marian Keyes. Så det ska bli roligt att läsa något nytt nu. Betsällde På andra sidan Venus, vilket verkar vara en jätte bra bok. Ska bli spännande. Kommer att bli en triologi på boken så det ska bli skojj att läsa. Det är ju en ny författare oxå.

Så här står det om boken:

Följ med på en svindlande jakt efter makt och kärlek i mediabranschens glamourösa korridorer!

Maria Bergman har ett prestigefullt jobb som nybliven redaktionschef på en av det kända förlaget Venus tidingar. Hennes chef är den orädda affärskvinnan Susannah Poirée Carlson, mäktig medialegend och manslukerska. Hon är dessutom Marias tidigare mentor. Men så plötsligt händer något. I takt med Marias framgångar i både karriären och kärlekslivet, blir hon ett allt större hot mot Susannah. När Maria inser att Susannah har blivit hennes värsta fiende är det kanske redan för sent...

Maria och en annan illa behandlad kollega börjar nysta i Susannahs bakgrund och upptäcker att hon inte har riktigt rent mjöl i påsen... Är detta vad Maria behöver för att hämnas?

På andra sidan Venus är en underhållningsroman om karriär, kärlek och om att vara kvinnlig chef. Den är Elisabeth Anderssons debutroman och första delen i en planerad trilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina.


image52

Personalfest ikväll

I kväll är det KickOff, personalfest alltså. Snabbt hem från jobbet idag och sminka och duscha mej. Sen bär det av till Sara fort som fasen för att påbörja förfest! Men det blir stressugt som bara den. Ska se om inte nån kan fixa mej en snygg frilla. Men jag vet som inte vad jag ska ha för frisyr! Utsläppt blir det nog. Och det blir att vara klädd i svart ikväll, som vanligt. Men jag har inga jävla skor att ha på mej! PANIK PANIK! Jag måste verkligen hitta ett par skor att ha på mej ikväll. Ballerinas e jag så less på. Skönt, men mindre snyggt till fest enligt mej. Kanske för att jag senaste tiden haft på mej mina ballerinaskor. Funderar på att ta mina svarta stuprör och mitt svarta line från GinaT.  men jag vet inte riktigt. Men det blir nog så. Sminket kommer att gå i sotigt svart med lite inlägg av champagnefärgad ögonskugga. Men jag vill nog ha mkt svart idag, jag känner mej SVART! Ikväll gör jag även DEBUT på bowlingbanan. Shit pommes.

I går var det en toppenkväll. Städade lägenheten och tvättade. Sen bär det av till IdaMary för att äta lite våfflor och chockladmousse! MUMS så gott, och ONYTTIGT! Men jag har gått som en idiot i veckan så nån gång får man väl vara lite onyttig. Dock började jag att må jätte illa. Men vi hade jätte trevligt iaf. lyssnade på musik och hade lite pyssel med naglar och smycken. Jag fick göra ett par örhängen som jag ska ha på mej ikväll. Lite niice. Idamary är en ängel. Vill inte att hon ska flytta, så trist att man hittar nya vänner som e hur goa som helst och så ska dom flytta! Ajja det e ju inte så värst långt bort iaf. UMEÅ.

Nä nu e det dags att arbeta lite.

image51



LajsaMinelli 2007-09-22

Trött som bara den

Gud vad jag är trött! Sååå gud förbannat trött. Var iväg med Jack till veterinären idag och han e snart frisk! Ny antibiotika mot pyodermin så om 2 veckor är det återbesök igen! Men det var tur att han inte hade demodex, så det är jag jätte glad över. Orkar inte blogga.

SPÖKJAKTEN

Vi hittade inga spöken. Men vi var riktigt rädda! Det gamla sanatoriet ser så förbaskat skrämmande ut. Och vädret var ju skrämmande bara det. KOLsvart, regn och blixtar. Va fasen, tror ni då att man vågar sej in i det gamla huset, eh nej. Men vi ska göra ett nytt försök på fredag kanske. Men jag tror inte att jag går in. Jag kanske bara går runt huset och kikar in i fönstrena... KANSKE... vi får se.
image49

image50

Ska se om jag kan få lite bilder av sara, hon tog bilder där i mörkret haha!

GALET TJEJGÄNG

Jag e så glad över att jag har hittat ett helt GALET tjejgäng att hänga med! Känns enormt bra. Vi har så jävla roligt tillsammans. Nu har vi stoora planer. Först är det personalfest, Kickoff! Där ska det blir über roligt! Men jag längtar mest till efter löning! Då ska vi klä upp oss och gå ut och äta på restaurang. Det är så sällan jag gör det. Det blir som aldrig av´. För att man inte har någon med sej. Men nu jäääävlar ska det bli åka av! Så kul. Sen ska vi även hinna med att åka till Piteå och bada någon dag, nice. Bara enormt tråkigt att Ida-MariA flyttar till Umeå, men vi får väl ta en sväng dit oxå!

Livet är en fest!


image48


Lajsa Minelli 2007-09-17

Spökjakt

Ikväll ska jag, Sara, Carro, Sara & Ida-Maria åka på spökjakt. Scary shit! Jag vet inte om jag vågar, kanske joinar Sara i bilen och käkar lite snacks istället... Men samtidigt e jag så sugen på att blir riktigt skrämd. Fast jag har ju Jack hemma... OM jag dör så e ju han helt ensam! och jag vill inte bli inlåst på ett hem för störda människor. Jag funderar just nu starkt på att hellre sitta i bilen med Sara och leka med dockor! 

Jag vet vad jag vill göra!

Jag tror att jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Jag såg en film igår som bland annat handlade om mobbing. Jag skulle vilja öppna ett kontaktcenter för mobbare och mobbade

Städdag idag

Som vanligt när det är fredag så är det ju städning på schemat. Idag ska det även tvättas lite oxå. Men det blir roligt att tvätta! Johanna, min granne, hon och jag tvättar tillsammans så det blir ju så mkt roligare att tvätta då man inte är ensam:) Behöver inte städa så otroligt mycket men Alice har kissat under sängen igen! Jag som trodde att hon hade slutat upp med sånna dumheter, men icke det.

Var med Erica igår. Vi hängde hos henne en stund och sen drog vi till stallet. Fick rida Meckis lite, det gick bra:) Väldigt fin häst är det, med en massa energi haha. Kändes nästan som att rida Rocky igen. Saknar honom så otroligt då jag är bland andra hästar. Jag kommer fortfradne ihåg hur gott han luktade och hur han brukade lägga mulen mot min kind och mysa. Det var en underbar häst, snäll på alla sätt och vis.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Simon och Alice kommer att sova borta i en vecka. För att Alice e på G att börja löpa och det är lite jobbigt för Jack. Jag tror att jag ska träna lite med Jack ikväll nu då jag har en hel del tid över för honom. Jack verkar må jätte bra och jag längtar tills vi kan åka på återbesök. Ska se vad dom tar för att kastrera honom oxå. För nu ska det göras!

Nä nu är det dags att sätta igång med städningen, men först ska jag ladda över lite musik till min MP3-spelare. E så less på musiken som jag har där så nu blir det ändring. Ska ut och gå med stavar ikväll och i morgon. Så jag måste ju ha musik i nödfall, om inte Johanna och Sara kan haka på. Fast dom brukar ju göra det oftast.

Nu ska det städas.

Lajsa Minelli 2007-09-14

Det gäller att våga

Ja nu har jag bokat tid hos Sandra på Salong Saxarna. Nu ska håret klippas och färgas. Men hur? Jag funderar på att göra en jätte förändring! Men jag vet inte. Funderar på att klippa lugg och klippa upp håret lite. Men törs jag ha lugg? Och sen e det de här med fäärg. Vilken färg ska jag ha på mitt hår? Jag e ju så feg då det gäller mitt hår, jag menar mitt hår är ju det bästa jag har! Så det gäller ju att bara ta steget och våga! Jag har haft lugg och var ruskigt fin i lugg oxå! Men jag har en del virvlar i mitt hår så då  blir det ju att jag måste fixa håret VARJE dag och det vet jag inte riktigt om jag orkar. Jag är inte en sån person som kliver upp tiidigt på morgonen för att fixa håret och sminka mej. Jag är en sån person som vill sova så länge som möjligt och sen kliva upp, klä på mej och vara FÄRDIG. Men jag kanske ska ändra på det? Jag har till onsdag att fundera ut vad jag ska ha för frisyr och färg... HJÄLP MIG!
Jag har ju även lite svårt för att lita på frisörer men det kan ju ha att göra med att jag är en kontrollfreak och att jag har vart så bortskämd tidigare och haft min barndomsvän som frisör. En helt underbar frisör! Caroline VARFÖR flyttade du till Gbg!? Hos henne kunde jag slappna av och göra vad som helst- det var ju faktiskt hon som valde det mesta åt mej. Hon visste vad jag passade i och inte. Vi har ju känt varandra sen sexårs! Åhå... Det gäller att våga...

Funderar på nån av dessa frisyrer...


           

Lajsa Minelli 2007-09-10

Morgonen från helvetet

I morse då jag vaknade var jag på bra humör. Gick ut med hundarna och jag var jätte pigg och glad. Snipp snapp snut så var det slut! Jack och Alice får syn på Sara och sliter i kopplet även fast jag säger åt dom! Jack sliter av mej ena armen! Va fan hände med min underbara morgon och med mina underbara väluppfostrade hundar!?
Ska ut på en promenad nu, men ingen av hundarna ska med, då jag kommer hem är det strikt lydnad som gäller!

Jag är glad att vi pratat ut

Jag är så glad att jag och Agnes har pratat ut. Det känns jätte bra. Hon är en jätte gullig tjej och vi har lagt allt gammalt groll bakom oss. Alla kort på bordet. Känns skönt att vara bland personer som man kan vara ärlig mot och som är ärliga tillbaka. Livet känns verkligen bra nu, äntligen! Vi har så roligt tillsammans här på jobbet och jag och Agnes hade så jäkla roligt då vi gick till jobbet idag haha ja jisses.

Jack svarar bra på antibiotikan så han kliar sig mindre och han verkar vara mkt bättre baki rumpan. Nu äter han i/d fodret med god aptit och det verkar göra susen! idag ska han även badas med Epiderm- schampo.

Kan inte sluta titta på mina naglar, dom e såå snygga, fast en nagel har gått av. Men dom e snygga ändå och äkta! Men jag ska köpa ett nytt nagelack, jag gillar inte det här som jag har nu... Ska ta och köpa mej ett som går i bruna toner nu då det har blivit höst:) Ska ner i källaren och hämta upp lite höstkläder och jag längtar så efter att dra på mej min snygga kappa från MQ. Jag e så glad att mamma köpte den åt mej, trots att den var svinigt dyr! Ska boka tid hos frissan på måndag oxå, färga håret och klippa mej lite. Och då menar jag LITE. Håret ska klippas upp men längden ska fasen vara kvar. En till frisör som klipper av mej mitt hår igen, då blir jag galen! Tänker inte betala om jag ser ut som fan, och som jag inte har sagt att jag vill ha. Säger jag klipp lite så menar jag lite och inte en decimeter!

Nu ska jag jobba vidare!

Lajsa Minelli 2007-09-09

Jag e så jäva sur

Ååh jag blir så jävla sur! Då jag kommer till jobbet och ska sätta mej på "min" plats, så e det nån som redan lagt sina saker där! WHAT! det är ju MIN plats.. okej den är inte min, men jag har som sutti där var enda gång och nu blev det ju kaos då jag inte fick sitta där längre, var skulle jag då sitta? Finna bara en plats i världen som jag vill sitta på och det är den där. Sen e det ju det här med hon som tog sig friheten att ta den, hon e helt underbart söt och trevlig. FAN! Jag kan inte vara arg på henne och hata henne. Fasen oxå. Nä usch jag e sur! Nu sitter jag i ett annat hörn! Och jag har ont ont ont i mitt huvud. Haha okej så sur e jag inte men det e helt sjukt vad jag jobbar bra på den där platsen... får se hur det går idag, ska inte låta en sketen plats trycka ner mej, jag ska göra grymma resultat idag!  BRA DAG!

Städat som en tok idag

Ja fy fan. Jisses vad jag har städat idag. Tar en paus nu och surrar med lite trevligt folk på MSN. Jag har bara golven kvar och liiite dammtorkning, men jag orkar fan inte. Jag ska laga mat oxå, men jag vet inte vad. Nån som har nå bra tips? Jag vill äta nåt gott och jag kan säga att jag e SÅÅ nära att gå över gatan och köpa mej en hambrugare, men jag ska inte.

Köpte en DVD på Statoil för nån dag sedan, Bangkok Hilton. Den e ju grymt bra. Men vad händer, den funkar inte på en massa ställen, för det är en stor jävla repa på skivan! och det var den sista dom hade! SUGIT!! Ajja jag ska se om det går att se den på DVD:n istället, jag såg den på datorn igår och den kanske bara e känslig. OK, jag vet, ÖNSKETÄNKANDE.

Nu ska jag skura och dammsuga och sen ska jag hjälpa en polare med ett STORT PROBLEM. Haha

image41



Have fun people, its friday!

Lajsa Minelli 2007-09-07

Hon är absolut kanon

Ja nu händer det grejjor. Har pratat ut med en "gammal vän" idag. Och det känns väldigt bra. Vi har rett ut en hel del saker som länge varit oklart. Hon har verkligen stigit i mina ögon är en mycket bättre person än vad jag trott. Så jag kan erkänna mej besegrad och det är jag glad över. Känns skönt att veta att hon är så mycket bättre än vad jag visste. Nu e jag dock fruktansvärt nyfiken över vem som går och sprider ut dessa tokigheter, jag bryr mej inte på så sätt att jag skulle bli arg, utan mest för att själv få sig ett gott skratt. Men men.. det kommer jag aldrig få veta och det accepterar jag. MEN JAG E SÅÅÅ NYFIKEN!!

A
lice är så gudomligt söt när hon ska sova... från en sak till en annan. Nåväl. Hon är SÖT. Då hon ska sova så vandrar hon runt med kamplekasaken eller hennes täcke.. Bär det i munnen. Hon kommer till slut till min sida av sängen och sätter sig ned. Viftar på svansen. Jag lyfter upp henne och hon lägger sig för att sova med saken i munnen. Jag la till henne i natt för att hon höll på att trilla av sängen.. satte ned leksaken. Hon vaknar, hämtar sin leksak och sen upp i sängen igen. Hon ska alltså sova med sina saker. Och hon e så gudomligt söt då hon gör det. Hon e som en liten bebis. Okej man ska inte likna en hund vid ett barn, det e mot mina principer, men i det här fallet så tycker jag att det är OK.

Jack är HUNGRIG. Å så hungrig han är. Men i morgon ska han äntligen få sin MAT. i/d fodret och så ska det inköpas A-fil. Snacka om att han kommer att äta med god aptit. Men han ska bara få en deciliter åt gången. Så att inte magen slår bakut. Samt ska han fortsätta äta antibiotika och diarsanl ska han få en gång om dagen numera. Så att magen fortsätter att hålla sig bra. Jag längtar så tills återbesöket hos vetten. Så att vi får veta om det blir operation eller ej. Jag kommer att göra allt så att lilla gris blir frisk. Jag verkligen hatar då han är sjuk. Jag hatar att se honom må dåligt. Min Jack är ju annars en sån glad Jack som älskar att busa och vara ute på långa promenader. Nu får han bara gå ut för att kissa och bajsa. Inte mer.. och det ska vara så i över 2 veckor framöver! Det suger! Ordentligt! Vi vill ju trääna! Lydnad och WP!

Mitt nya liv har fått en bra start. Vi går och går och går och går... Först går vi på morgonen och sen på kvällen. Men idag blev det bara en 45 min på morgonen. Måste vila idag känner jag. I morgon e det nya friska tag som gäller. Det är så härligt att vara ute nu då det är höst, luften är så ren och fin. Sen börjar det bli kallt oxå och det gillar jag mest!


Nu ska jag se om jag kan ladda hem dagens episod av idol och skratta lite.

Lajsa Minelli 2007-09-05

Ni fattas mig

Jag tänker på er ofta. Skriver några kassa dikter om min sorg och saknaden av er.

Älskade kusse 
Det var alltid du och jag
Du var min tvillingsjäl
En dag vacker sommardag fick vi ett besked
Vi levde livet

Men vi båda visste att det skulle ta slut
Sjukdommen åt sakta upp din kropp
Du kämpade tappert som en riddare
Men din rustning slutade att glänsa
Din kropp fanns kvar men själen vandrade vidare
Du var borta för alltid

Och jag grät
Jag gör det fortfarande och mina tårar tar aldrig slut
Du fattas mig min älskade Pirre


 Älskade Stella

Så liten och ensam i världen

Men ändå så otroligt stark

Utåt var du alltid glad

Men jag vet att på insidan var det kaos

Du klarade inte bördan mer

Orkade inte med förnedringen

Nu slipper du misshandeln

Det här var den enda vägen

Du såg din räddning

Du behöver inte gråta längre

Jag saknar ditt skratt men hör det inte

För du är inte här

Du har blivit fri

En underbar ängel



           


Jag skrattar åt andra människor

I morgon börjar IDOL! Längtar efter att få se Kishti Tomita med sitt eldiga hår i rutan. Det är en underbar kvinna med en massa pondus. Bäst av allt är ändå att man slipper slebbiga Clabbe. Så fort en söt tjej börjat skråla ler han med sina fejktänder och hans ögon blir sådär äcklit glansiga och ja jag kan inte påstå att dom tindrar snarare fluktar på nåt sätt. Jag hoppas att Clabbe inser att hans tid som stjärna är ÖVER för länge länge sedan. Daniel Breitholtz och Peter Swartling, där har vi två karlar utan hår som trots detta lyckas få sig en hel del ligg. Vem utav dom som har producerat en p-rulle har jag inte såå bra koll på men minns jag rätt så tror jag att det var Swartling. Det är en rulle jag skulle vilja se, dock av ren nyfikenhet, inte direkt i utbildningssyfte eller av ren sexuell njutning. Jag e nöjd med Idol juryn.

Hur jag ställer mig till deras uttalanden och påhopp av diverse värdelösa människor som väljer att kalla sig musikaliska, har jag inte riktigt kommit underfund med än. Med tanke på att unga människor ser programmet så kan jag tycka att det är en skandal, att vuxna människor sitter och kläcker ur sig barnsliga kommentarer om andra personers utseende och personlighet. Men ser jag till mig själv så ser jag det hela som ett nöje. Ja jag erkänner att jag mår gott av att skratta åt folks olycka och jag skrattar åt personer som sjunger dåligt och ser roliga ut. Dessa personer har ingen som helst självinsikt och att deras idiotiska föräldrar säger " lilla älskling, du sjunger helt underbart, du bör söka till Idol" är ett vansinne. Jag sjunger medelmåtta därav har ingen i min familj eller umgängeskrets bett mig söka till idol/förnerdingstv. Vilket jag är väldigt glad över, jag älskar min röst, absolut, då jag sitter ensam hemma vid datorn eller ligger i badkaret och sjunger så är min röst en gudagåva.

image37


Sjuk hund

I morse bar det av till veterinären i Älvsbyn. Vi fick ett varmt mottagande av veterinären, väldigt trevlig var Bodil Fåk och hennes sätt att ta hand om Jack var guld värt. Inte alls som i Gammelstan där dom knappt rör hunden. Sen började hon klämma och känna på Jack som var hur glad som helst. Men sen då hon skulle påbörja en mindre trevlig behandling så skrek han bara. Så Jack fick lugnande och sov gott gott. Behandlingen påbörjades och dom insåg att det var värre än dom trott. Jag fick sn smärre chock. Men dom behandlade honom och sen fick vi en massa information.

Han har fått dessa 3 diagnoser:

Akut enterit
Akut analsäcksinflamation
Ytlig Akut pyodermi


Det är strikt svält nu i 3 dygn. I 3 veckor ska han äta antibiotika. Sen ska han även äta diarsanyl i 5 dagar ungefär och nu dom första 3 dagarna under svält får han vätskeersättning. Sen är det nytt foder som gäller IGEN, ett i/d foder, som han ska äta resten av livet. Inget godis heller får han, så det blir att köpa samma foder fast i blöt form och göra godis av det i ugnen. Kul liv. 

Huvudsaken är att han blir frisk! Men det blir inget träningsläger. Har inte råd. Och nästa läger är inte förräns NÄSTA sommar! Så jäkla typiskt att jag har shoppat upp pengar! Jag e dum dum dum. Ajja ska försöka lösa det på nå sätt. 


Lajsa Minelli 2007-09-03

 


Lördag

Idag är det lördag. Jag jobbar, som jag kommer att göra 3 heljer framöver i princip. Enda lediga heljen kommer jag att spendera i Söderhamn på WP-läger. Ska bli riktigt kul att åka till Söderhamn med Kajsa och Johanna. Ser fram emot att få träffa Theres oxå, det ska bli jätte trevligt. Får se om det blir Alice som får följa då nu då Jack kanske ska opereras i värsta fall.

Ikväll ska jag till mamma och pappa på middag, bror och Mia kommer dit med Arvid och bebismagen. Ska bli jätte roligt att träffa dom. Jag och Mathias (min bror) har som börjat komma närmare varandra, det känns jätte bra. Förr hördes vi aldrig av och nu har vi börjat ringa varandra lite granna iaf. känns jätte roligt, han är ju min underbara storebror.  Jag har tur som har två fina bröder!

RSS 2.0