BOKAT

Nu e London resan bokad! Vi åker den 7 maj och den 9 eller 10 maj så blir det att se Arsenal- Chelsea! Hehe fasen så nice det här ska bli! Får se när vi kommer hem iaf:) Kommer nog hem den 10 maj iaf. Kan ju inte vara borta hur länge som helst=)

Har nyss pratat med pappa. Varför kan han inte bara förstå mej? Jag vill kunna berätta allt för mina föräldrar men det går bara inte. Den perfekta familjen, där allt ska vara så perfekt. Japp, de e den familjen jag kommer ifrån.


Nervös

Snart bär det av mot Luleå med min älskling. Han följer med mej. Känns skönt att ha honom med. Det jag ska göra är att delta i forskning. Men det ingår även en del samtal som jag känner lite rädsla för. Har sovit dåligt som fan i natt, somnade tidigt men har vaknat en massa gånger. Usch. Jag måste utsätta mig för dom här samtalen för min egen skull. Men det känns tungt. Att öppna upp sig inför en annan okänd människa känns hemskt. Men det kan ju vara bra oxå. Vare sig man behöver eller ej. Jag undrar hur mycket pengar jag får för att vara med. Ska bli intressant.

Har pluggat klart nu i princip. I morgon ska jag lägga in högväxeln och läsa igenom allt och ändra lite och dona. Sen skickar jag in skiten och kan äntligen slappna av  i några dagar.

I morgon börjar ju även D.H! fan, jag kommer att vara bänkad framför TVn!

Nu ska jag fortsätta vara nervös. Läkarundersökning och samtal väntar. Shit pommes.



Shrek and candy

Nu ska jag se Shrek och äta godis.
Kan inte plugga. Är så jävla nervös.


Söndag

Ska snart sätta mig och göra klart arbetet innan ja ska lämna in det:) I morgon ska jag åka in till Luleå och vara med Lovisa. Hon ska följa med mej och stötta mej på mitt möte oxå. Jag e jätte nervös just nu. Tycker att det känns lite jobbigt men de ska nog gå bra. Den som lever får se.

Igår var det party! Det var riktigt trevligt. Fast ute på Boddan var det sugit. Nu kommer det dröja länge innan jag festar och ska ut. Det blir lugnt ett bra tag. Men det var trevligt hos Erica, vi satt och surra, käkade och pratade lite om jyckar å wp. Sen åkte vi förbi Titti och surrade lite med henne och lite folk, riktigt kul! Jag träffade Maria som jag inte sett på flera år och även Anneli och Tina! SKITKUL! Anneli och jag ska ut och ta en fika nu i veckan som kommer så det ska bli kul:)

Nu ska jag kasta mej i badet och slappna av lite innan jag ska jobba på med skolarbetet. KUL söndag, inte riktigt. Jg e nervös och mår illa. BLÄ! Kanske ställer in skiten i morgon?


Shopping

Idag har jag och Titti varit på Storheden och shoppat. Jag har shoppat en jävla massa faktiskt:D Men mycket bra. Inte som det brukar, jag brukar alltid köpa impulssaker som jag inte alls behöver. Men nu har jag en massa saker som jag behövde och som jag insåg att jag behövde. Men mest nöjd är jag över min topp som jag köpte på H&M! I love it! Den e så fin. Jag köpte även en klänning:) Den var fin, men inte lika fin som min nya topp;) Förrutom de två plaggen från H&M så köpte jag några billiga filmer på Myrorna, inredningsartiklar och lite bra å ha saker. Jag ochTitti mötte upp Simon på Ö&B där jag hittat en massa bra WPgrejjor. Jag blev gode eld å lågor, sen på Jula hittade jag oxå en hel del bra saker.
Just nu sitter jag och Titti hemma hos mej och surfar lite. Snackar, dricker te och äter mackor. Mysigt.
Så chill kväll. Det känns så lugnt och skönt.

Erica var förbi här idag och var och tränade lite WP med oss. Freja och Alice var jätte duktiga. Alice började bli CP men jagfick säga åt henne på skarpen och sen skottade hon sig fram som den lilla ångvält som jag vill att hon ska vara:) Hon e allt söt den här jycken, VÄLDIGT speciell. Haha


Ledig kväll

Idag har jag pluggat så nu har jag bara kvar del C på mitt arbete=) Det känns jätte bra. Men sen ska Louise få läsa igenom skiten innan den ska in oxå.
Ikväll har jag ledigt från studier. Simon e ute med Alice i skogen. Jag och Jackie har städat...GAAAAH!!! Just i denna sekund dödade jag en jävla spindel som var på min arm!! FY FAN VA ÄCKLIT!!! huuuu....
Nåväl jag har städat och jag har haft städhjälp oxå. Av min käraste jycke Jack. Han har burit strumpor och kläder till tvättkorgen och lagt dom i den, sen har han hjälp mig att plocka undan genom att bära tidningar och skräp. Han e riktigt händig min lilla jycke:D Så kul att han kan hjälpa till och han tyckte det var svinkul oxå.

Håller på att laga mat nu iaf. stekt potatis med köttfärs och lök. GOTT! Så då jag e klar med det ska jag käka lite och sen så ska jag slänga mej i badet och göra mej fin. I morgon e det skola. Men jag åker hem vid halv ett för att plugga lite hemma. Hinner plugga på bussen oxå för jag ska nog ta med mej datorn.

Nu ringde klockan i köket så nu ska jag ta upp potatisen och låta den kallna innan jag steker den. Gud så gott det ska bli. I ugnen har jag min middag. Det blir kryddig kyckling med pommes och beasås. Sista onyttiga veckan. Hujja. Men jag har tjuvstartat med gröt till frukost.

Hoppas alla som kan läsa min blogg har en trevlig kväll..

Puss


Solen

För min sol så släpper jag spärren. Hon kan inte komma in trots att hon har lösenordet... hmm..
Men bara för dig min sol. Sen blir de lösenord igen;)



Nu jävlar!

Ställde mej på vågen i heljen då jag var hos mamma och pappa. Jisses vad den visade fel, 5 kilo!? Nää nu e det dags att dra ner på slisk och ge mej ut och gå. E äntligen frisk så nu blir det en mil om dagen MED stavar. Sen blir det gröt till frukost och lunch. Det e billigt, snabbt och enkelt nu då jag går i skolan oxå.
Har suttit hela dagen med skolarbete. Snacka om att jag e less nu. Men jag känner mej väldigt duktig måste jag säga. Jag har fått en massa gjort:D

Nu ser jag lite Vänner och jag måste bara säga att den serien e ju fan så jävla bra. LOVE IT!

Ikväll blir det att sy en sele åt Troja. Kommer att bli hett!



Pluggis

Idag  e det plugg för hela slanten. Sitter och ska skriva mitt SISTA arbete i den här kursen. Gud så skönt det känns! Snart klar med första uppgiften och sen har jag bara två kvar. Ska bli klar med det här nu i veckan. Sen får jag en veckas ledigt och det skulle ju sitta fin fint.
 
Det är mycket på G nu. Igår sydde jag min första Wpsele. Men maskinen gick ju sönder så jag slängde bort skiten. Ska nog sy en ny ikväll om jag  e klar med min första uppgift. Jag och Erica har haft ett möte på medborgarskolan och det gav oss en hel del. Känns väldigt bra faktiskt. Blir en hel del pengar till föreningen. Och kanske får vi en fin utbildning betald oxå- väntar på besked om det. Jag har kanske fått ett jobb oxå. Eller ja, jag och Lollo. Vi kanske ska leda en barngrupp i rytmik. Skulle vara svinkul att göra det för att tjäna lite extra pengar:)

Nu ska jag plugga vidare och vänta på att Erica ringer. Hon har kirrat symaskin och jag ska se om jag får tag på bilbälten. Nu ska det sys en sele åt Troja:D


Klärt

Nu e jag snart klar med min första Examinationsuppgift. Det känns jätte bra, men det känns som att jag skulle behöva skriva ut det och läsa det igen. Tror jag ska göra det, man blir så blind av att sitta och stirra på skärmen. Idag hade vi bild och vi gjorde en jätte fin bild tillsammans. Jag e skitnöjd och jag måste ju få skryta lite oxå om att alla gav mej stora komplimanger. Många trodde jag hade gått estetiska med inriktning bild;) hehe. Ja jag e stolt som fan! Jag skulle rita en clown och en cirkushäst, fick ju göra det på fri hand, lite snabbt sådär. Lite noga var jag ju, men det hade kunnat bli såå mycket bättre. Jag blev jätte glad iaf. en tjej som gått estetiska var helt impad. Yeah.

Sen har jag och Erica värsta mötet i morgon. Nu flyter det verkligen på bra känns det som. Det här blir så jävla bra hehe. Sponsring och hela kittet. Och det roliga är att DOM har kontaktat OSS=) Vi har inte ringt dom eller nåt sånt. Erica fick ett mail idag om att dom ville ha ett samarbete med oss. Så vi e mäkta stolt över det.

Klärt å betärt, ett skrytinlägg, YEAH!






Jag har lessnat

Just nu så far en massa tankar genom mitt huvud. Jag känner att jag inte kan lita på nästan nån. Vad skulle jag göra utan mina underbara vänner?

Nu blir det lösenord på bloggen och det e för att jag vill koncentrera mej på skolan och inget annat.

Puss


At school

Sitter på skolan nu och har snart skrivit klart den där förbaskade uppgiften. Känns riktigt skönt att få lämna den bakom mej sen. Finslipet sparar jag till senare då jag ska lämna in skiten. Är überförkyld och har hostat en jävla massa i natt, så jag e hyfsat sliten och på mindre bra humör. Tur att jag har en sån fin grupp att arbeta med som inte bryr sig, vi känner ju varandra sen tidigare så det gör inget att någon har en dålig dag. Det känns riktigt skönt.

Idag blir det en tidig hemgång från skolan, tar bussen som går vid tre. I morgon är det sovmorgon oxå. Känns nice. Kanske får sova till åtta i morgon, det skulle vara underbart. Bussen går vid nio.
Meningslöst blogginlägg men jag har en massa tid över på skolan nu då vi har håltimma. Lollan e iväg och jobbar så jag och Elli sitter här och skriver och slöar. Det e så skönt att ha med sig sin dator på skolan. Kommer fortsätta med det. Så kan ja skriva arbetet direkt på min egen dator så slipper jag skicka det över mailen och oroa mej för att något skulle gå fel.

Längtar tills pengarna kommer, ska köpa nya saker till hemmet. Ska ringa hyresvärden angående tapeterna oxå. Hela hemmet ska bli nytt! Sovrum, hall, vardagsrum och kök. Nu känns det jätte bra! Badrummet kan jag inte göra så mkt mer åt, men det blev riktigt snyggt med svarta detaljer. Balkongen börjar bli klar så jag ska gå och köpa nå möbler dit. Blir att köpa nå möbler på återvinningen som jag sen ska ta och slipa och betsa. Har tänkt mig lite indisk stil med små lyktor i fina färger och sen ha lite fina sittkuddar. Jag tror det blir perfa!

Nu ska jag skriva vidare och längta hem.



Trötter

Har suttit och pluggat ett tag nu. Börjar bli trött. Ingen lätt uppgift heller. Tycker det blir mest svammel av det, men det blir nog bra i slutändan. Jobbigt att plugga då man redan har huvudvärk.
Jag håller på att göra en film oxå- åt mina bröder. Det äär på deras barn. Tror det blir riktigt bra=) Kul för dom att få oxå. Så vet dom att jag tänker på dom även om dom e långt borta. Dom e så fina!
Ska nog ta och lägga mej snart. Se film och sussa.

Satt och kolla igenom musiken på datorn och hittade en låt som jag brukade lyssna på en massa. Här kommer den.



Magnus Betner

31 oktober så ska jag Anna och Titti till Luleå och se Magnus Betner. Riktigt nice. Då blir det ett glas vin och tre rätters innan, eller vad säger ni tjejjor=)?

Idag e jag hemma från skolan. Min hals är så äcklit svullen, kan inte ens svälja ner mina tabletter. Den där saken som hänger där i mitten av halsen ni vet, den är svullen! Så svullen att det känns som att jag ska svälja den och man ser inte ner i halsen för att den som täpper till. THIS SUX! Hoppas verkligen att min tabletter hjälper.
Jag har aldrig varit såhär mkt sjuk. Det e galet!

Nu ska jag vänta på att svullnaden ska gå ner så jag kan äta.

Våra jyckar e helt vilda


Snor

Fy fan för denna förkylning! Usch och blä! Men i morgon e det skola. Ingen lång dag. Så jag kan försöka arbeta hemma lite oxå tänkte jag. Sen tänkte jag gå milen med Erica på dagen. Skulle vara skönt att komma ut. Nu skiter jag i att jag e sjuk, jag ska gå iaf. så fort jag kommit igång så blir jag ju sjuk! Måste röra på fläsket. Nu ska det bli ändring på det här. Äta regelbundet, det gör jag ju nu. Och i morgon ska jag laga en nyttig wok på kyckling och en massa grönsaker. Det blir mums det.

I går blev det lite fest trots allt. Drack två glas vin bara och följde med anna på TC. Drog förbi Titti en snabbis. Vi var så sega så vi hann ju inte vara där länge, tyvärr. Men vi ska ta nån tjejfest här framöver. Skulle vara mysigt med en tjejfest, tre rätters middag och lite hemmaspa- det tycker jag skulle sitta fint nu då det e höst.

På tal om det så ska jag nog slänga mej i badet innan jag går och lägger mej. Men jag orkar fan inte tvätta håret. Det får helt enkelt se ut som det gör just nu. Jag känner mej så jävla sunkig. Ögonen är helt röda och snoret rinner. Inte direkt nån hot babe idag inte. Blev bakis trots att jag fan inte drack nå igår. Ajja thats life.  Jag möblerade om vardagsrummet igår, det blev så mysigt och fint. Grymt nöjd e jag. Och i morgon ska jag ringa hyresvärden om tapeterna. Jag ger mej ICKET! Fattar inte varför dom inte målar. Det ska jag ta upp med dom oxå. Nu ska jag ta och glutta lite TV och surra med lite folk på MSN. Hundarna har fått vila idag. I morgon blir det full fart. Jag måste orka.

Meningslöst inlägg såhär en söndagkväll. Men jag har inte så mkt att berätta.


Lovely

Jag har blivit förkyld as hell. Snorig och ont i halsen. That sucks! Men en sak som e jävlit bra är att jag just nu, denna sekund. Sitter och väntar på att avsnitt ett och två från andra säsongen av Gossip Girl e på väg hem. Liiite nice=) Alla verkar vara ute och festa ikväll. Är det bara jag som e seg och sitter hemma? Det känns så. Alla jag känner festar och drar runt ikväll. Jag försöker känna suget. Men jag känner inget sug, fuck! Jag önskar att jag var sugen på att sminka mej och dra till Titti. Men jag e helt slut. Anna ska till Titti och dricka lite vin, så mysigt. Jag vill oxå.

Idag har jag iaf möblerat om i vardagsrummet, det blev som mindre... men hemtrevligt och mysigt. Har varit ute med Jack i morse oxå på en prommis. Nu sover båda hundarna gott. Jag sitter och ser på Hostel. Fan bara att s filmen är tortyr! Uäck! Den e så jävla vidrig. Tänk själv liksom, om man skulle hamna i den där jävla stolen och inte fatta nåt, ha nån gubbe som kuttar av tårna på en och sliter ut ögonen... Tänk om dom skulle ta och knippsa av hälsenorna och sånt. Fuck va hemskt. Det är lite av en skräck för mej, att hälsenan skulle gå av eller nå sånt- jisses.

Nu ska jag ta och glutta vidare. Sen ska jag se en film och knoppa in. Eller ja först ska jag se GG hehe, två avsnitt;=)


Äntligen Fredag!

Nu är det slut på den här skolveckan. Det känns skönt. Har fått en jävla massa gjort och uppgifterna är inlämnade. Nu har jag bara två arbeten kvar i den här kursen. Det känns riktigt bra faktiskt! De har ju gått som smort det här. Och bra blir det oxå. Här satsar man på kvalité.

Och det e fredag, underbara fredag. Jag ser fram emot en mysig kväll med mys i soffan och tända ljus. Älsklingen och hundarna ska självklart vara med dom oxå. Jag är på riktigt mysigt hösthumör. Nu vet jag varför jag älskar hösten! Man brukar ju snacka om höstdepressioner, men här hemma är det höstglädje från alla i min lilla familj. Hann inte baka igår eftersom att jag gick 2 mil och var och tittade då ericas mamma red islandshästar. Jag tror nästan att jag vill ha en islänning. Får jag inte Inka så vill jag ha en sån. Dom e sjukt söta och väldigt snälla och harmoniska. Fast att dom e små så har dom en jävla motor hehe.

Mitt I-lands problem:de långa vackra naglarna e borta. Nu e dom korta, men fina. *suck* En gick av. Jag kan inte gå med en kort nagel och resten långa. Så det blev att cutta av dom i samma korta format. Men det växer ju ut. Mina naglar har börjat växa så det knakar och dom e stenhåra oxå. Thats good.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mej i badet, datorn får följa med för jag ska mysa och se film samtidigt, snacka om lyx.


Slöar

Här ligger jag nu i sängen och slöar efter att ha varit med Erica på Rönnki. Bella kom oxå förbi så det var jätte trevligt. Dock känner jag mej jätte trött idag. Har ju pluggat intensivt de här första veckorna. Men det är det verkligen värt för det flyter på väldigt bra. Hundarna ligger här i sängen och sover. Jag väntar på att få installera sims på min dator:) Tänkte ligga här och slöa lite ikväll. Innan det är dags att ge sig ut på nästa promenad.
Kom oxå att tänka på hur fasansfullt snabbt den här veckan har gått. Jag har knappt hängt med. I morgon är det ju fredag! Skönt att vara ledig i heljen och ligga hemma och mysa. Tror jag ska ta och baka lite ikväll och sen ska jag nog städa i morgon. Lördag ska bli en mysdag. Ska tända lite ljus här hemma och bara mysa på. Elda på elementen så det blir sådär mysigt varmt oxå.  När det är höst längtar jag hem till mamma och pappa. Jag kommer ihåg då jag var liten och det var helj och höst. Mamma lagade god middag, tände en brasa, doften från brasan är underbar. Sen tände vi alltid ljus och satt och såg på TV. Det var tider det. Helt underbart mysigt.

Nu ska jag spela Sims.


Trötter

Ledigt från skolan idag eftersom att arbetet blev klart igårkväll. Känns riktigt bra. Ska försöka se om det går att skicka in arbetet idag.- Det har varit fel på fronter.
Idag har jag gått en mil med erica och alla jyckar. Vi mötte en massa glada gamlingar som log och tyckte våra hundar var så duktiga=) Riktigt kul. Det var flera gamlingar så vi e stolta hehe=)

Ikväll ska jag gå milen med Titti. Men nu väntar skräpmat med erica. Och jag ska maila arbetet till Lollo. Måste göra det sen.

Lite meningslöst bloggande

Som vanligt en vardag har jag spenderat de mesta av min tid i skolan. Jag har blivit en äkta pluggis *stolt* Jag har aldrig pluggat så hårt i mitt liv så det känns riktigt bra. Sen att jag har grymma studiekamrater e ju ett stort plus. Idag gjorde vi våran film, satt från 8 till 14:30 typ. Nästan non stop. Men de e ju typ KLÄRT nu. Letar bara efter ett ljud, en buffel. Låter dom som en ko? E det nån som vet hur en buffel låter? Idag var det lite irritation i gruppen, men det e ju fullt naturligt, hungriga och trötta. Men det blev ett jävla ståhej och glada rop då vi lyckades få till elefantljudet haha. Hur glad ska man egentligen få bli över en sån grej? Men vi e grymma! I morgon kommer uppgiften att vara kläär.Klärt å betärt:)

Patrik Larsson haha så jävla rolig kille!


 




Okej

Nu börjar jag lessna. Rätt så rejält. Låt mig vara ifred!

Fattig student

Fattig student som man är så e jag i behov av smink. Besök den här länken och gör en anv. och samla poäng. Jag får poäng om jag varvar er och sen får ni poäng för dom ni varvar:) Det man får är presentkort på KICKS! Alldels utmärkt.
Jag är i behov av nytt smink NU! Sen kan man även vinna en laptop ;) Stor chans man har haha näää!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=34094





GIVE ME A BREAK!!

FUCK! Hade skrivit ett långt jävla inlägg och så försvann det. Less jag blir! Har iaf pluggat som en gnu idag. Gått promenad med jackie och surrat med Erica. Det e mycket som händer nu, mycket som e bra, eller vad säger du Erica? ;) Titti ringde idag och sa att vi kanske ska på en lansering, ska bli fett nice, bara hon får ledigt. Håller tummarna för att titti ska få hem en naken valp oxå:) I morgon e det skola som vanligt, data och bild. Det ska bli riktigt kul. Men jag längtar faktiskt lite efter nästa dramalektion oxå haha. Det var som kul att släppa loss. Det känns bra att plugga, vill man komma nån vart så måste man och den här utbildningen ger mej massor. Det e riktigt kul! Det enda som e tråkigt är att jag inte hinner med att umgås med mina vänner på vardagarna, men det finns ju heljer, då ja e ledig!
Dags att se film och sussa. Ligger redan nerbäddad i sängen med laptopen i knät.
Jag älskar min dator.

Nu ska jag se film, fast det blir nog som vanligt, att jag somnar efter 10 minuter. Jag ska vara glad om jag 
får se halva haha. 



Mykväll

Sitter hos Titti och myser. Jag trivs i hennes sällskap som fisken i vattnet. Äntligen har jag underbara vänner som jag kan lita på och som stöttar mig i vått och torrt! Erica är en ängel. Mina änglar är det bästa jag har! Puss på er!

Tänkte lägga upp en bild på mig, hur jag ser ut nu då jag har lugg. Triva väldigt bra med lugg, blir jag less på den en  dag så kan jag ju bara sätta upp den, me likie.. Ajja här e en bild. Fyllebild på mej och Titti, men det får välla duga:)




Saknar Stella och hennes humor

Kom att tänka på en låt som Stella verkligen älskade... och den får mej att må bra haha.
Den e så skön.


Fuck off and die, du e för ful för mej och din morsa går för en hundring




PUSS

För min egen skull

Idag e man lite bakis. OCH TRÖTT. Ligger i sängen, ska se film och mysa med Jackie. Ikväll e det mys som gäller så efter att ha vilat lite ska jag städa.

Jag kommer att lösenordsskydda min blogg av personliga skäl. Så den som vill fortsätta läsa min blogg får skriva sin mailadress i kommentarsfältet. Och skriv då oxå vem ni är.
Jag har tagit beslut för min egen skull. Fegt? Kanske det. Men jag är mån om mig själv och mina vänner.

Måste säga att jag trivs med livet som fan just nu. Jag har helt underbara vänner omkring mig, anna, erica, titti o lollo. Ni e världens bästa tjejjer!

Daniel: jag tycker att du ska ta och skaffa dig en blogg! Tack för låttipset. Simon hälsar och hoppas du har det bra:)

Im back

Nu e plugget i full gång. Har redan gjort klart en uppgift idag. Lätt som en plätt! Det här känns riktigt bra, lite väl slappt bara, typ inge svårt alls. Men de kommer! Jag L och E är en egen liten studiegrupp på 3, och vi e riktigt duktiga. Vi har samma mål och e lika peppade alla tre. Jag tror inte att så många i klassen jobbar på i vårat tempo.

Igår träffade jag dom nya grannarna, riktigt trevliga. Sånt e viktigt och det känns jätte kul. Dom har två hundar så nu e vi 5 hundar i trapphuset. Det byggs ballekonger oxå, riktigt trevligt. Ska bli så mysigt. Jag hade ju hellre velat ha en uteplats, men det gör inget.

Ska nog skriva rent en uppsats nu så ja e klar så fort som möjligt. När ballekongen är klar kan jag sitta där med en filt och en kopp te och min söta lilla laptop. NICE

 

RSS 2.0