God morgon!

Ska alldeles strax gå ner och vänta på att Helen hämtar upp mig, och sen bär det av mot VFU:n. Kommer att vara där i ca. 3 timmar idag tror jag. Födesledagen är över och jag känner mig mest lycklig bara=) Allt har varit så bra! Och dessutom blev jag så glad i går eftersom att en på VFU:n sa att jag var så himla fräsch! Hon frågade hur mkt jag tappat. Och jag svarade henne: 5-6 kg. Och hon sa då att det ser ut som att jag tappat mer!

Snacka om att det känns ruskigt bra just nu!

Nu sak jag åka iväg=) Puss o Kram!

Glömde!

Har ju hittat lite bilder på jycken oxå från i vinter. Slänger upp ett par=)


Lite bus=)


Ännu mera bus=)


Min hund e såååå snygg!


Jack och Ella var inte så lätta att fånga på bild... Lite mkt action.


Så jag fick skynda mej och ta en bild då Jack kissa ;P


Såhär trött blir man av att leka med Ella.


Måste tillägga att det är så skönt nu då Jack har en massa hundkompisar, han har blivit så duktig och det känns skönt att allt hårt arbete har gett resultat.

GRATTIS TILL MIG!

Idag fyller jag 25! Wiho! Vissa säger att jag e gammal tant, men jag kan leva på att vissa tycker att jag ser ut som tjugoooo haha! Sug på den;)
Har firat min födelsedag med nära och kära, kan ju inte sitta hemma ensam och häcka då man fyller år, tur att man har en massa goa vänner som grattar mig på min dag! På lördag blir det partaj Oh yes! Så det blir skojj, ska dricka lite skumpa för att fira lite, man e ju lite classy som dricker fet skumpa hehe. Nä skämt å sido. Jag har redan hunnit få fin fina presenter, bland annat presentkort på Kicks och Team Sportia, sen har jag fått en parfym och jätte vackra blommor av älskling! Tack alla för de fina presenterna!
Har redan varit och shoppat loss på Kicks, det blev en ögonskugga, nagellack, örhängen, nagelfil, schampo och balsam. Jag har redan det mesta i sminkväg, men en fin ögonskugga till heljens bravader blev det iaf=) Har inte tänkt shoppa så mkt nu då vi ska till huset, men jag kommer nog att köpa leggins och en tröja på fredag som jag kan ha på mej på lördag. Sen ska jag på Team Sportia och köpa en Puma jacka till sommaren, den e fett snygg och jag kan ha den på skolan oxå till ett par byxor så de e ju luuugnt.
Snart kommer pappsen hit, vet inte om mamma jobbar? Ska se om han vill ha nå tårta och kaffe. Jag har inte bjudit in alla mina vänner än och det är för att jag har mkt i skolan, så det kommer. Ha lite tålamod=) Ska göra en tårta och en smörgåstårta iaf. så fler kan komma och mysa på här. Arvid och Rubbe kommer ju hit i morgon så det ska bli så mysit=)

Lägger in en bild på några presenter iaf=)



Jag är ingen materialist, men det e fan kul att fylla år och få besök=) Presenter e ju oxå skoj, men inget måste.
Och jag förstår inte varför man inte ska få tycka om presenter och sånt? En blomkvast, en godis, eller vad som helst, tanken gör en glad. Det är inte värdet som spelar någon roll, det är tanken. Att någon har tänkt på mig räcker gott det med eller bara komma och fika och prata, det är mysit att ha nära och kära.

Hoppas alla har en riktigt bra dag, för det har jag!


Lite förändringar

Happ. Söta lilla mormor var dålig så det blev att Erica följde med på bio istället.
Filmen var ganska bra, ingen WOW-film, men väldigt mysig film var det. Jag och Erica var de enda som inte var gråhåriga haha. Men det var kul=) Jag, Erica och en massa gamlingar!

Det är fan kallt ute, både jag och jycken hatar den här kylan. Jacks tassar blir tyvärr snabbt kalla så det blir att köpa skor åt lillvännen. Så tråkigt att han ska behöva skor för att gå ut.

Idag känner jag mig smått irriterad faktiskt, känner att jag inte vill göra så mkt annat nu än att ligga i soffan och plugga. Inte för att jag känner för att plugga men det kan va bra att göra det. Har inte så mkt att göra nu då älsklingen jobbar så då kan jag likväl göra nytta och laga mat och plugga lite. Lax... det ska jag göra.

Baj baj

Måndag

Känner mig fortfarande risig as hell, men idag blir det att trotsa kroppen och gå ner på gymmet och träna! Jag får se hur mycket jag orkar helt enkelt.
Jag har precis ätit en filtallrick till frukost och ska borsta tänderna innan jag går ut med Jack en snabbis. Tror att jag ska ta en långis med Jack senare idag oxå.

Men idag ska jag på bio med mormor! Vi ska se Julie och Julia=) Så det ska bli himla mys. Får uppdatera senare för nu har ja bråttom till gymmet!

PUSS!

No gym

Blir inget gym idag. Har skallebang som fan och mår illa. Så det blir att vara hemma och kurera sig.
Sitter och gråter till Förlossningskliniken i vanlig ordning.

Jack ligger här bredvid mig och myser, det var lite väl kallt att vara ute för hans tassar så någon promenad blir det tyvärr inte för oss idag, bara små kortisar.

Nu ska jag grina vidare här och mysa med jycken. Läsa lite teori blir det oxå.

I morgon är det skola, har lektion fram till lunch. Sen bär det av hemmåt för att mysa med älsklingen hela heljen! Jag måste vara världens lyckligaste som har en så snäll och snygg karl! Han är helt underbar!


Torsdag- ledig

Idag är jag ledig men det blir att plugga till körkortet!

Håller kanske på att bli sjuk? Eller så har jag bara ätit något olämpligt? Mår illa och magen är bråkig med mig så jag får avvakta med träningen idag, det suger. För ja e så taggad att träna! 4 dagar den här veckan! Jag ska träna 4 dagar. Måste träna idag. Men jag ska vänta ett tag och käka frukost i lugn och ro.

Idag har jag inga apelsiner att käka så jag tror att det får bli en hårdbrödmacka med makrill på. Sen till lunch kirrar jag en omelette.

Det är svinkallt ute idag, stackars Jack hatar kylan och vill inte alls gå ut.

Ett meningslöst blogginlägg men men..

Nu: frukost
Sen: träna och plugga teori!

Tisdag

Oj så himla trötter jag är. Idag har jag pluggat hela dagen med mina underbara studiekamrater. Efter lektionen så gick vi till Ida för att plugga. Ida och Helen lagade mat och surrade på inne i köket samtidigt som jag och Marie satte hjärnverket på högsta växel! Pluggade på bra idag trots att jag var skit trött och seg, åt en underbart god lunch hos Ida som jag bara måste ha receptet på! Mums:)

I morgon blir det att gymma på som bara den och även på torsdag. Det blir även att plugga teori till körkortet. Och även plugga lite inför framtida arbeten. Kommer att ha en fin hemtenta och två skriftliga uppgifter nu i mars. Det är inte så bara kan jag säga, det är en hel del. Men det är ba bit ihop!

Nu är det snart bara en månad kvar tills man slipper den här förbannade lägenheten, fatta skönt! Slippa dom här jävla fula golven och den lilla ytan. Grannarna har varit bra, men jag kan ju inte sticka under stolen med att det kommer bli skönt att slippa bo så förbaskat nära, dvs. vägg i vägg med folk. Jag och älskling har en massa planer på huset och inredning och buskar och ja gud vet vad. Det blir kul med ett litet projekt. Till och med jag som e student håller på att spara penkisar så jag kan köpa lite fint till huset:) Det är en hel del vi behöver. Men man får spara och ta det pö om pö helt enkelt.

Snart fyller jag år dessutom! Det jag önskar mig i födelsedagspresent är en häst. Japp. Men det vet jag ju att jag inte får. Men drömma kan man. Hittade en riktigt stilig poa på blocket som dom satte ut på foder, han var underbart fin. En häst som passar mej. Men jag tror jag blir utan häst ett tag. Får vänta tills jag jobbar på riktigt. Då jag blir stor ska jag ha en häst helt enkelt. (okej, jag har redan haft en häst, men han e dö!) Jag känner ett ruskigt sug efter att rida ut i skogen, särskillt nu då vi haft så fint väder. Det finns nog inge mysigare än att sitta på hästryggen och trava fram genom skogen i snön när solen skiner och träden gnistrar. Och att sen komma fram till en sån där härligt sluttande lång backe som man galloperar upp för i samlad gallopp för att sedan bara låta hästen sträcka ut. Åååå vad jag vill ha en häst!

En sak som jag unnade mig den här månaden, det är inte en häst och trots sparade pengar, är ett par snygga overknee stövlar, Titti tipsade mig, hon har oxå köpt dom. Och jag var bara tvungen att härmas för dom e så himlarns snygga. Slänger in en bild på dem:) TACK FÖR TIPSET TITTI!



Nitdetaljerna är avtagbara:)

Nu ska jag se lite TV och sen vänta på älskling. Ikväll blir det att vara onyttig och äta en riktigt go semla hos mamma o pappa! Men den tränar jag bort i veckan. I veckan är målet att träna 4 dagar på gymmet. FAN!


Less

Jag tål bara inte folk som utger sig för att vara något som dom inte är. 

I rest my case!


Söndag

Var f*n tog heljen vägen?! Jag har haft så mkt att göra så jag hinner knappt med och nu tog heljen slut mitt i allt.
Vad har jag då gjort? Jag har pluggat och jag har rört på mej en jävla massa. Igår gick jag och Jack till ma o pa. Dock valde jag en jobbig väg så det tog en bra stund att ta sig till målet, men efter snöplumsning och lite fnissande så kom jag fram. Idag; söndag har Jack och Ella varit ute och härjat med varandra. Vi har varit ute hela dagen och sen kom vi hem och såg en film och nu ska vi iväg till Titti o Henrik för att säga hej och fira lite födelsedag=) Ska bara ta mig en dusch och ta på mej nå kläder så ska vi åka.

Som sagt, heljen (vet att det stavas helgen) har gått super snabbt och jag e lite trött. Önskar att man var ledig en dag till så att jag fick andas lite från skola och aktiviteter. Men men... i morgon är det skola hela dagen! Lektioner på morgonen och avsluta ett arbete som ska in gör vi efter skolan. Sen ska jag träna och plugga ännu mer.

Vågen visar -5 kg nästan, så jag är på G nu. Och det känns bra som faen! Och dessutom tycker jag att det är kul att röra på mej! HAHA. Det trodde jag aldrig skulle hända.

Träningen i veckan:
2 dagar gym
2 dagars promenad: totalt 3,5 tim.

I morgon är det en ny vecka och nya tag! Nu ska jag duscha och klippa älsklingen innan vi beger oss på födelsedagsfirande.

Min bästa vän

Jag e skit kass på att blogga, det är så himla mkt att göra nu i skolan så jag hinner knappt leva ett liv.
Idag har jag iaf. varit på skolan mest och då jag kom hem så var jag supertrött men det blev iaf att hålla sej vaken och sen åka och träna vid 18. Körde som ett psyk på både löpband och crosstrainer. Sen blev det lite gym men det var nån stor sak med långt hår och tatueringar och saker som glodde på mej så jag kände att jag inte ville gymma så mkt mer.. Surrade med anna o staffan som var där och tränade lite, kul att anna skaffat ett gymkort=) Nåväl, sen gick jag hem och trots att det tar typ 2 min att gå hem från gymmet så höll jag på att frysa ihjäl! Attans va kallt det är.

I morgon väntar gymmet åter igen och sen ska jag sätta mej ned och plugga. Plugga hela jävla dagen som vanligt blir det väl.

Nu ska jag och mina bästaste vänner ta och lägga oss i sängen och se en film och sova:)


Puh!

Har snackat med min lärare och det blev bara en komplettering! YES YES YES!

Nu kan jag vara lycklig över skolan igen, en komplettering är ju hur lugnt som helst och dessutom så får jag vara lycklig över mitt betyg som jag var så himla orolig över! Jag satt och räknade referat och citat och vågade knappt lämna in skiten eftersom att jag hört om hur det kan vara med denna lärare som är hård och petig.. Men nu fick jag läsa ett fiiiiint VG på fronter! LYCKA! TACK TACK TACK!

Nu blir det att plugga och kurera sig idag och ska åka och köpa flyttkartonger och även hämta några hos Marie ikväll=) hihii så kul!


Irriterad som fan

Ja just nu e jag irriterad som bara den. Kan inte sova alls och tänker på en massa saker.
Jag tänker på folk som utger sig för att vara så förbannat kunniga och bra, samtidigt som dom egentligen bara är en medelmåtta som TROR sig kunna saker. BLÄ!
Sen så e jag så förbannat irriterad på andra saker som jag inte ens vill gå in på.

Hela dagen har gått åt till att plugga och rensa ut skit inför flytten. Så nu vet ni vad jag har gjort. Önskar att jag hade varit med på den där matchen, så jag hade fått ge nån en smocka eller nå, jag hade behövt det. I morgon blir det fan gymmet för att göra av med all jävla agressivitet! HEJDÅ!

sorgsen

Har precis läst en bok som vi har i den här kursen, men det är en bok som alla människor behöver läsa. Jag tyckte att det gick helt okej tills jag kom till kapitlet om Misshandel och då jag hör en lärare berätta om en elev hon haft. Historien är identisk med det jag fick uppleva för några år sedan med ett barn på fritids. Det skär i hela hjärtat på mig och jag kan inte sluta gråta nästan. Hur mår hon idag? Hur kommer hennes framtid att bli? Världens goaste tjej, som bara blev missförstådd hela tiden. Usch.. det här gör mig inte gott. Hur ska jag kunna prata kring den här boken i skolan? Jag funderar på att ta upp det fallet, men jag vet inte om jag kommer att klara av det, inte som jag känner just nu. Många blir förvånade över att man läser till förskollärare i tre och ett halft år. Många tror att man är på fsk för att leka med barnen. Men det är så mycket mer man tvingas gå igenom som pedagog inom både förskola och skola. Och det är det jag oroar mej för. Hur kommer jag att klara av mitt framtida yrke då jag är så här känslig? Och då jag blir så berörd.

I natt går jag och lägger mig med en sten i hjärtat och tankarna finns hos henne


Bilden är tagen från Google och är omgjord.


RSS 2.0