Tacoos!

Idag har jag och älsklingen varit ute med jack och prommat en timme. Jack fick gå lös och han skötte sig kanon, som vanligt! Han springer inte långt bort och han kommer hur bra som helst på inkallningen=) Han e så duktig min lilla kille.

Efter det drog vi till mamma o pappa i sävast och tvätta nybilen, den e ju så snygg så vi måste hålla den ren och frääch=) Efter en kort fika där, drog vi in till stan och köpte oss lite glass, mums mums.

Vi var ju och shoppade loss på IKEA och växtriket igår... nu är hemmet skit snyggt! Så det blir att städa lite nästa vecka... eller snarare stor städa nästa vecka och rensa och dona på. Ska införskaffa en blomma till ballisen sen oxå. Och så ska det göras lite snyggt där ute=)

Nu ligger jack här i sängen och snarkar gott, jag och älskling ska äta tacos ute på ballisen och sen blir det att ta en lång tur med bilen ikväll. Vi ska ha en riktigt mysig helj har vi bestämt och hittills har det varit en helt underbar sådan!

Hoppas alla har det bra, för det har jag! I morgon väntar det SOL SOL SOL och jag ska sola och sen ska vi till mamma o pappa och grilla. Käka gomiddag=)

PUSS och KRAM

.



Ibland undrar jag över vad livet går ut på? Jag önskar att jag fann ett svar...





TRÖTT

Fy helvete vad trött jag är just nu!¨
Klev upp 7:30 i morse och har väl fått sova 3,5 tim i natt.
Skulle ju plugga idag, men det kan ja FETT GLÖMMA!
Det blir att sova så jag orkar jobba helt enkelt, får se ikväll om jag kanske tar och skriver lite då.
Men jag har tid på mej, så det e hyfsat lugnt ändå. En uppgift kvar sen bara...och redovisa det, SEN! Sen e jag fan klar!
Jag har alltså snart klarat av 1a året och har 2,5 år kvar bara=) Det känns skönt och jag e nöjd med mina betyg oxå.

Jack e skit nöjd just nu! Jag vet inte hur mkt vi tränat egentligen och jack mår bara bättre och bättre så det känns KANONbra!

Jag har funderat mycket de senaste dagarna över inflytande... Vilket inflytande folk har på mig och andra. Mest på andra. Hur personer kan förändras bara för att dom har hittat en idiot att umgås med. Varför ändrar folk så markant på sig själva då de umgås med vissa personer? Osäkerhet? Jag vet inte. Det finns vissa personer som man knappt känner igen längre, både till det bättre och till det sämre. Dock är det det sämre som man lägger märke till mest. Hos mig själv dock så har jag märkt av en stor förändring som jag själv är mycket nöjd över, vad min omgivning anser om det, skiter jag i. För jag är nöjd=) Men vissa saker i min omgivning är jag inte alls nöjd med, men personerna i fråga kanske är det? Då ska jag låta dem vara det.  Men jag är fortfarande fundersam över hur man kan förändras från att vara en principfast person som står för det man tycker, till att bli en kappvändare... Men det kanske går över? Kanske inte? Jag kan iaf bara hoppas. Sen att man förstör sin hälsa bara för att man umgås med vissa personer; det är bara tragiskt!

Jag vill påpeka att ingen på min arbetsplats skall känna sig träffad av detta inlägg och ingen i min omgivning heller för den delen, då detta bara är spekulationer från min sida som inte rör någon specifik person. Om någon mot förmodan skulle känna sig träffad så får det stå för dom. Men jag hoppas att ingen gör det.


Nu ska jag se lite film och försöka sova, men jag hade hellre suttit ute och solat just nu kan jag säga.. Ajja.

Äntligen Hemma

Efter en lång arbetsdag är jag äntligen hemma=) Det gick bra på jobbet faktiskt, 2 order smällde jag in, och ingen var återkomst så jag e sjukt nöjd med dagen. Hade dock kunnat ta en till men kunden ville bara inte, trots att han skulle tjäna på det. Ajja, hans förlust på 1500:-

Efter att ha sjussat hem Titti och Henrik så åkte jag och älsklingen ut med jycken och gick en lång promenad, skit härlit!
Sen då vi kom hem tröck vi i oss några mackor rostat bröd med ost och marmelad, onyttigt som fan, men man äter det så sällan. Till drack vi en god kopp te=)
Nu ska vi se Rainman och sussilulla, för i morgon ska jag upp tidigt och gå en promenad med Helen, vi ska ut och gå milen med Jack=) 7.30 startar vi så det blir att he sig upp vid 7 om man ska he sig ut.

På lördag blir det IKEA med Titti och Henrik! Ska bli skit skoj=) Ska köpa lite småplock till lägenheten bara så det e inge stora saker som ska inhandlas, men nu ska det bli mysigt här hemma iaf=) Jag och älskling får mäta köket innan vi åker så vi vet vad det kommer att kosta. Vårat hem kommer att bli så fint! Vi kommer nog inte vilja flytta haha.

Nä nu e filmen igång och älsklingen väntar.

Sov så gott allihopen!

Ny design

Inte helt nöjd med min nya design, men den får duga så länge iaf=) Jag e ju helt nybörjare på det här och dessutom så hade jag inte kvar photoshop så det blev jobbit och pillrit. Men men... det får duga ett tag framöver. Önskar bara jag visste hur jag kunde ändra texten i mina rubriker, men det ska jag välla försöka lista ut.

Nu ska jag plugga, har hela kvällen ledig så plugg plugg plugg!

SOL!

Okej, hinner blogga innan jobbet=)

Första soldagen idag, alltså dagen som jag sitter och steker fläsk. 2-3 timmar har jag suttit, pluggat och läst och solat på ballisen. Älsklingen kom hem och såg helt chockad ut, "fan va bruuun du är! Har du anv brun utan sol?!"
Jag gick in och kikade och JA JISSES! Jag har redan blivit brun. Men brunare ska jag bli. Har bara solat framsida idag så i morgon e det baksida;) hur jag nu ska lyckas med det får vi la se haha.

Gick nästan en timme med Jack i morse, han njöt gott av promenaden i solen:) Det e så skönt att ha en hund som älskar solen, jack har solat med mej på ballisen, men han har självklart gått in då han blivit varm... mysit att ha sällskap iaf. och att man inte behöver vara rädd för att hunden ska svimma av värme.


Nu ska jag kissa jycken och sen ska jag packa jobbväskan och trampa iväg på hojjen=)

Hoppas alla har en bra dag=)

Tack Cass

Fick tipset av Cassie att träna genom Aerobic Striptease, med heta Carmen... Det e svinbra träning!! Tack för det tipset!
Har kört ett pass nu på morgonen och jack klev precis upp så nu ska jag ut med han på promenad=)

Försöker få tag på Helen, plugga! HALLÅ! Men inget svar där inte. Ajja=)
Får plugga ensam i sånna fall, men jag har ju hennes papper hehe.

Nu ska jag på med kortbyxorna och gå en promenad, sen blire frukost och sen plugg=) Och jobb.... Cyklar till jobbet.

A! Helen e ute på msn!

Vilken härlig dag!

Sthlm-London

London here I come!
Har dock inte ens packat, men jag ska... Är fortfarande sjuk så jag ligger kvar i sängen och tycker synd om mig själv haha. Anneli håller mig sällskap på MSN och Marie på facebook. Det känns bra det=) Ligger och kollar lite SATC. Grymt bra, har snart inte mycket kvar att se.. tyvärr. Men då får jag köpa en annan box hehe.

Igår gick min telefon varm, bröder och pappa e peppade inför resan kan jag säga. Dock e det inte bara jag som e sjuk haha. Men jag ska se till att bli frisk nu. Bara jag slutar hosta så förbenat!
Fan så skönt det ska bli att åka till London, snacka om att jag kommer att shoppa, WOHO!! Skor skor skor... och kanske nån het tröjja hehe. Jag ska packa lätt så jag rymmer att ta med hem;)
Kommer att sakna mina älsklingar... hur ska jag klara mig i nästan fem dagar? Jag får fördriva tiden, och det tror jag man gör lätt i London hehe.

Nu ska jag ta och se lite mer SATC och sen ska jag ta mig en dusch och snygga till mej. Ikväll efter 19:30 åker vi mot Kallax, vidare mot Sthlm... I morgon...London. Fan så sköj!!! På söndag: Arsenal-Chelsea! WOOHOO!!!



Sjuk...

Happ happ! Nu har jag gått och blivit sjuk, var sjuk i måndags innan konserten oxå, men det hindrade mej inte från att dra vidare till globen:)
Het konsert! Jag är självklart nöjd som bara den, men jag hade velat ha lite mer gåshud på armarna... Fast gåshuden man fick då James sjunger Nothing else mathers... det var helt sjuuuukt! Vilken jävla röst han har, jag skulle kunna gifta mej med människan! Helt klart något jag gör om igen, grymt konsert!

Nåväl.Är sjuk som FAN och ligger nerbäddad, i morgon åker jag tillbaka till sthlm, sedan på fredag väntar London=)
Nu ska jag och älskling, som e lika sjuk, se lite film och krya på oss med diverse mediciner...

BTW! till A: roligt att du ringde igår och berättade om hur din jycke mår. Jag håller fortfarande tummarna för att han ska bli bra!

Tjohej!

Nu har vi packat ned både kläder och mat inför resan=)
I morgon bilar vi ner till Gävle för att sedan ta tåget mot Sthlm och broder med family!
Jag har som vanligt lite resfeber och har pirr i magen, men så e det. Det ska bli kul att komma iväg=)
Vi kommer att stanna i Övik och bada, jag vette tusan om jag ska bada, jag har med mej min bikini, men jag ser ut som ett fetto gånger tio! Usch!

De nya skorna e självklart med och jag ska ha dem på konserten :P
Nu ska jag och älskling se SATC och sen är det sova som gäller.

Natti natti!

RSS 2.0