Äntligen!

Hade möte med handledaren igår. Och nu är det bara småsaker att fixa på uppsatsen så e det färdigt sen!
På fredag ska den lämnas in för opponering och det känns jävlit bra!
Idag tar vi det lugnt och städar lite hemma. Wille är inte helt kry och jag mår lite sådär jag med. Känns som att det e lite magsjuka på G här hemma. Jack mår som en prins just nu och ikväll blir det att ta en promenix. Orkar inte gå med barnvagn idag och pulkan e i bilen, dom Johan har på jobbet idag. Det e riktigt trist att vara utan bil.
Nu sover lillhärtana mina så jag ska ta och se lite tv.
Hoppas alla har en bra dag i det fina vädret!

Hurra hurra

Grattis till mig!  fyllde årigår ju. Hade en riktigt bra dag med familjen och massor av mys! Idag kommer lite folk och fikar, bara släkt typ. Känner inte för att fira så mkt just nu. Att skriva Cuppsats har tagit på krafterna och baka står inte direkt på listan, även om der är något jag tycker om att göra. Måste prioritera mig själv och familjen. Dessutom ska vi äta gott ikväll så det blir att stå vid spisen!
Ska åka och köpa kaffe och tårta nu. Fan vad jag ska svulla.Det tycker jag man får då man fyller år! Sen blir det strikt med maten igen.
Min vikt just nu: 78 kg
Min målvikt: 65 kg. Nöjd med 68 kg.

gör ett nytt försök

Ja då gör man ett nytt försök att blogga. Det är mycket som hänt sedan sist. Skolan är snart klar och Wille växer så det knakar. Jack har fått gå på en kur cortison och mår toppen!
Johan och jag ska mysa på fredag. Jag fyller ju år! det blir att åka på Ikea och titta på nytt kök! Fan så underbart, vill ha en diskmaskin typ nu! Det blir mys. Wille ska självklart med, men tyvärr får Jack stanna hemma. Hundar får nog inte följa med in på Ikea. Men han ska som vanligt få en present!
Idag har vi varit ute och lekt, jag, Wille och Jack. underbar start på dagen!
Ikväll är det plugg som gäller och i morgon hela dagen. Saknar min familj.
Snart kommer älsklingen hem på lunch, sen blir det att plugga då morfar har Wilmer. I morgon är det farfar som ställler upp! Tänk så underbar familj jag har, en sambo som alltid ställer upp och svärfar och mamma o pappa. Lycka!
Nu ska jag mysa med Jack och se tv.

RSS 2.0