*suck*

Ännu en kass dag. Orkar inte blogga. Tar semester ett tag från bloggen för att allt e så värdelöst tråkigt just nu.

En seg dag

Har inte bloggat idag och tänkte väl inte göra det egentligen. MEN...

Idag är det måndag och det e en seg dag. Dagen började bra då jag drog med Sara och Carro till Luleå. Strosade runt där och hittade ett par SJUKT snygga sneakers! Jag ska ha dom! Det är bara så! 500:- e ju inget för dom snyggingarna!  Sen åkta vi på Korvmojjen och käkade, det var mumsigt=) Nu måste jag skärpa mig! Sluta upp att fuska. Inge bra diet att käka hamburgare direkt. Sen var det möte med facket och det var som nice. Mycket bra som kom fram. Ska på utbildning i Piteå i April=) Det ska bli kul.
 Men sen... ringa... suck.. det suger rejält. E riktigt rastlös!!

 Jag vill göra nåt skojj! Va fan jag fyllde för helvete år igår! Men inte fan e det nån som hittar på nå kul med mej!

FY SKÄMS!

Händelserik helj

Heljen har varit händelserik och kul! Trots förkylning och bihåleinflamation så har det varit toppen.
Fredagen började med att åka med Erica till stallet. Red Evert och han var grymt fin! Jätte kul var det. Lite jobbigt med så mycket folk i ridhuset bara, men det gick bra:) Han e så söt Evert, en riktigt mysig liten häst! Sen är han riktigt snygg oxå så Carro ska vara stolt! Efter stallet kom Sara och hämtade mig och det bar av mot bolaget, efter bolaget så fick jag låna pengar av Sara för att köpa ett skrov, tack Sara! Det var mumsigt:)

Sen åkte jag hem och vilade. Efter att ha vilat en stund så var det dags att gå ner i tvättstugan. Simon gick ut med jyckarna. Sen var det TOKSTÄDNING, stressigt och jobbigt. Simon var ingen större hjälp för en gångs skull, men nån gång får han väl sla han med... Sen kom Sara och Andreas och vi festade loss:) Drack lite och spelade lite spel och surrade. Det var jätte trevligt! Simons bror kom förbi en stund och då drack vi lite mer och sen sjussade han och hans kompis oss till Hellman-Persson. Där sjöng vi Karaoke och hade jätte trevligt. Carro var redan där och det var så roligt att festa ett helt gäng! Sen bar det ut på krogen, fick låna pengar till inträde, tack Hellman- du får igen pengar i morgon! På krogen var det hyfsat kul, dansade som en galning som vanligt haha. Träffade inte så mycket folk men Elisabeth träffade jag iaf och det var kul=) 

Lördagen var en slödag, men farmor och farfar kom förbi och firade mig, jag fick en jätte fin vas! En röklila och den var sååå snygg! Den får stå på TVbänken. Jag och farmor och farfar surrade och fikade och det var jätte trevligt, har inte träffat dom på länge. Farfar är 87 år och han e ju ändå hur pigg som helst, men att han kör bil är väl inget jag rekomenderar haha. Men han kör sakta iaf. haha Simon fick inte vara med och fika för han var full fortfarande...haha
Sen åkte vi iaf till mamma och pappa och åt gomiddag med efterrätt och simon fick sin present. Ett presentkort.
När vi kom hem var jag helt slut så vi slötittade på melodifestivalen, såg inte slutet utan la oss i sängen och jag somnade kring 22:30 skulle jag tro.

Idag, söndag så jobbar jag. JA jag jobbar på min egen jävla födelsedag! Och jag har med mej världens äckligaste mat:( BLÄ! Känner mig mest sjuk idag oxå. Ingen höjdare. Men måste man ha sjukintyg så får jag lugnt jobba då jag är sjuk. Kan inte göra så mycket åt saken direkt. Så det är bara att bita ihop. Så att fylla 23 år idag SUGER ordentligt.

HAHA en bild säger mer än tusen ord, för er som vet haha

image173

helvetes jävla skit helvete

E så jävla less, kämpar som ett cp på projektet och får inget för det, ja men jätte kul. Grattis till mig igen. Jag e så förbannat jävla less just nu. Orkar inte bry mej i nån jävla skittävling för jag får ändå inget för att göra ett bra jobb. Som vanligt på det här jävla CPbygget. Allt går fan emot mig. Spelar ingen roll hur bra jag gör mitt jobb.

Det enda jag kan säga är KUK FITTA HELVETES JÄVLA SKIT HELVETE! Jag e SPYless!

image172

sjuk

Jahapp. Då blev man sjuk då. Men tvingas ändå jobba. Feber, ont i huvet, ont i halsen även på G att få en bihåleinflammation. YES! Grattis! Fy fan, jag fyller ju år snart och jag ska festa i morgon! Jag kan inte vara sjuk då!
Dricker te med honung och läser ELLE på jobbet, kanske kan det göra mig frisk? Mamma skulle gå på apoteket åt mig. Varför jag jobbar då jag e sjuk e för att jag tänker fan inte gå till läkaren för at dom ska ta tempen på mej. No Way José! Det är en ren principsak!


Har iaf gott sällskap av Emma och Sollan på jobbet. Tack för det! :) Sen kanske Lisa kommer och sitter här oxå, då kan jag härda ut kvällen trots att Carro och Sara inte jobbar:)


image171

Snilleblixt

Fick nyss en snilleblixt! Ska ta mej ett snack med min svärfar om att få jobba gratis på Radion. Det skulle vara så grymt jäkla kul. Jag och Carro och Sara i radio, kan det bli bättre. Ut och intervjua, göra reportage och sitta och surra om viktiga ämnen. Ååå jag måste snacka med honom så fort som möjligt. Vi tänkte göra det gratis på semestern för då får man lite arbetslivserfarenhet och lite extra att lägga in på sitt CV.
Nice nice- jag är ett snille utan pille:)

image170

Jag ska börja gymma

YES! Fredagen den 29/2 sätter jag igång!
Först ska jag på en BIA mätning och sen blir det att träna hela fredagen!
Efter BIA mätningen blir det styrketräning sen blir dans och efter det blir det bubbel och sola på nordpolen=) LITE NICE!

Carro och Karin: vi blir farligt heta till sommarens bravader!

Lite ledsen i ögat

Pratade med Erica en stund idag. I morgon ska Stewie få somna in:(  Jag tycker om den hunden. Han är helt underbar. Visst, han är lite speciell och så, men det gör bara att jag tycker om honom mer.
I morgon efter klockan 13:00 så kommer han att få somna in.


Okej nu sitter jag och gråter på jobbet...  Käner med Erica och familj. En hund är inte "bara" en hund. Det är en familjemedlem som är älskad och ger mer kärlek än vad någon annan gör. En hund är en trogen vän som skänker en oerhörd glädje i ens liv.

"Hunden har ett mål i livet.
Att skänka bort sitt hjärta"


Vila i frid lilla älskade köttfärslimpa. Stewie; Vi glömmer dig aldrig!


image169

God morgon

Klev upp för lite mer än en timme sedan. Har snabbrastat hundarna och käkat en gröt med hallon i till frukost. Jag har druckit min vitamindrink och nu ska jag bege mig ut på en timmes promenad med Sreg.  Ska bli riktigt skönt att komma ut. Och jag är så glad att jag vaknade tidigt i morse. Nu ska det borstas tänder och sen ta en cigg och sen knata iväg mot Sreg. NEJ, jag har inte börjat storröka igen! Jag har kvar cigg och har dåligt med pengar, lite snus.. och då måste jag helt enkelt röka lite oxå. Så de så!

Ha det bra gott folk. Blir mer bloggande senare kanske.

I´m Back!

Jack är frisk!!! YES!!! FUCKING LOVELY!!  Jag e så jävla glad! Ringde veterinären idag och hon sa att det hade läkt jätte fint och att vi kan börja ge honom tuggben nu! Jag e så glad så glad! Detta måste firas! Till heljen fyller jag år oxå. Livet är bra underbart just nu.

Om lite mer än ett år så befinner jag mig i London med pappa och bröder! Pappa fyller 60 år och då bjuder han oss på resa och hotell, samt en matchbiljett för att se Arsenal spela!!! YEEESJAG SKA TILL LONDON!
Ska bli nice!
Ska börja spara pengar redan nu så jag kan shoppa som en galning där. GAH!!! Jag e så happy happy happy!

Var ju i Stockholm i heljen oxå. det var urmysigt! God mat, trevligt sällskap. Dock sket vi i shoppingen:( lite trist men jag shoppade lite smink innan vi åkte och sen fick det duga. Ville spendera så mkt tid som möjligt med bröder och deras familjer. Jag ska lägga upp en bild på kidsen här sen:) Jag fick ett varmt välkomnande iaf, två 4 åriga pojkar som skrek " FAAASTEEEER! PAPPAAAAA FAAAAASTEEEER ÄÄÄÄR HÄÄÄÄR! " haha bättre blir det inte:) Sen var det ju Ruben och Elvira oxå som höll mej sysselsatt, som faster får man arbeta hårt haha.

Nä nu ska jag jobba, plockade nyss två orders. Det känns så JÄVLA bra nu!

image168

JÄVLA HUNDJÄVEL!!!

Hundjäveln har käkat upp mitt smink!
Rouge- BORTA
Sminkpennor- DÖDADE
Mascara-DÖDAD
Borstar-DÖDADE

Nu jävlar åker fanskapet in i bur då vi ska åka bort! han får fan gnälla hur mycket han vill. Just nu ser jag RÖTT.
Förbannade jävla hundjävel! FANSKAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMINK FÖRE TUSENTALS SVENSKA RIKSTALER!!!!!!!!

Trött

Jo nu e jag trött! Har varit hos naprapaten idag, han kom till jobbet så han har knäckt och grejjat så det har knakat i hela min kropp. Så nu e jag helt slut, huvudvärk och är trött som fan. Blir att sova direkt då jag kommer hem. Måste boka om tvätttid för på fredag e jag ju i stockholm:) Eller ja sambon får tvätta:)

Det händer inte så mkt just nu. Var ute med skotern och tränade alice idag. Jack fick vara hemma och mysa under täcket, där han trivs bäst. Han kan inte följa för han blir helt tokig då vi kör skoter. Vi åkte ut till Halsänge och grillade och åt stekt palt *mums* Nu e det konditionsträning för lilla Alice eftersom att vi inte har någon sele än.
Längtar efter att få beställa en sele åt henne. Snart är det styrelsemöte, måste fråga Erica vilken dag det var. Ska ringa henne sen.


Blir tråkig blogg idag för jag e så enormt trött, ni får ursäkta.


image167

Jag STORtrivs

Med mitt projekt, JA. Har blivit flyttad till PLUSpensionen. YES! Det går bra nu!

Hey it´s Monday!

Idag är det måndag. Känns helt okej. Igår gick det bra på jobbet, slutade på 21%. Känns bra som fasen. Har jobbat ca 30 minuter nu och har redan 2 solklara orders, det känns kanon bra. Men det kan vönda snabbt.

Idag har jag färgat håret, får lägga in en bild senare. Det blev jätte br, dock ingen stor skillnad men finare blev det.  Livet känns bra just nu. Det rullar på och snart drar jag till Stockholm och shoppar loss, äter goda middagar och umgås med hela min familj. Arvid är eld och lågor och hade pratat med kusinen Alvi om att "faster kommer oxå till stockholm och bygger kojja med oss". Det är två exalterade små pojkar som väntar med spänning efter kojbygge i huvudstaden. Jag kan inte gör annat än att le. Får ta kort på mina sötnosar så jag kan lägga upp en bil dpå dom här senare.

Nu ska jag jobba vidare oc hdra in några orders.Nu har jag 3 och mer ska det bli. It feels good today!

EN VILD KVÄLL

Img7F7201A4.jpg
EN VILD KVÄLL

Heljen som varit

Det har varit en skön helj, inte gjort vidare mycket, men jag har helt enkelt gjort lagomt. I fredags så åkte jag Sara & Annica till Pagla och åkte lite madrass, grillade och käkade nån macka. Det var trevligt som bara den. Kevin hade varit hos veterinären och han har blivit lite sämre, men jag håller tummarna för att han ska bli bättre. Efter att ha varit i pagla åkte jag hem och la mig i sängen med jyckarna. Vilade en stund och sen var det tvätt som gällde. Tvättade och donade på och sen kom Sara förbi. Vi satt och myste och såg TV, surrade lite om allt möjligt so,m livet har att erbjuda oss. Sen gjorde vi en supergod milkshake, som sambon oxå fick. Det var jätte trevligt! Vi såg film oxå, Djävulen bär Prada. Har sett den förr, men den är bra:)

Igår var det lördag och Melodifestivalen, något som var enda svenne måste titta på. Satt hos S-reg och drack vin och pratade, det var jätte kul att hitta på något för det var så länge sen vi gjorde det! Melodifestivalen var en SKANDAL! Vad fa har Christer Sjögren där att göra? NEJ BORT MED HAN! Och bort med den blonda tanten som sjöng något deprimerande skit och såg ut att hålla på att somna uppe på scen. SKANDAL är ordet jag väljer för den delen av Melodifestivalen. Dock var Poodels och E-type BRA oc at dom gick vidare var ju tur det. Efter att ha gnällt lite över Melodifestivalen så drack vi mer vin och sen var det dags att se Gossip Girl. I just LOVE it! Fan att behöva vänta tills säsong 2 kommer! Det e nästan 6 månader dit! SKIT SKIT SKIT! Jag måste se alla avsnitt en gång till. Jag & Sreg pratade även vi om livet. Vi kom fram till att hon och jag måste ha gjort nåt jävligt dåligt i vårat tidigare liv eftersom att vi inte bor på Upper east side i NY och festar loss med bratsen. Vi måste vara snälla mot ALLA så att vi får ett bättre liv efter detta. Dock vill jag gärna ta med mig sambon och jyckarna, men ja gtror inte att man får välja tyvärr. Vi kom även fram till att vi måste åka och införskaffa SPRIT i olika sorter och smaker. Skaffa oss ett rejält barskåp och anordna bättre fester. Då skall det vara flådigt värre med klänning och höga klackar. Inge mera festande i mjukisar och slarvigt uppsatta frisyrer. Nu är det STIL och KLASS som gäller. Vi måste styra upp detta nu!


image164

FULT

Jag vet att bilderna jag skickat via mobilen är fula, men jag var tvungen att testa hehe. Men det fulade ner min blogg så jag ska sluta upp med det helt enkelt. Men jag bjuder på en flummig bild av mej själv iaf.
Nu ska jag laga lite käk, byta om, åka till pagge och åka lite med Sara. Ska bli nice.

image163

God morgon!

Img23AA0866.jpg
God morgon!

Nu är det dags att sova det har varit en lång dag. God natt gott%2

Img43D70024.jpg
Nu är det dags att sova det har varit en lång dag. God natt gott folk. Dålig kvalla tyvärr.

MMS

Img34CF07F3.jpg

MMS

Img62B60591.jpg

Nu Prövar jag bara.

Img64FF0C37.jpg
Nu Prövar jag bara.

Seg som fan idag

Idag känns allt så segt, jag är trött... har ont i ryggen.... är less.. VILL HEM! Okej jag vill alltid hem från jobbet, men iag är det olidlig pain i ryggen. Jag önskar att ett sumo kunde knata några steg över min rygg. Det är väl allt dataspalandes fel! Jag skyller på det! Älsklingen fyller år idag! Grattis till honom! Så ikväll blir det mys för hela slanten och det blir nog att lägga sig så fort jag kommer hem och slötitta på en film och mysa på lite;)

I morgon ska jag städa och fixa och dona. Baka lite. Sen så ska jag och Sara hitta på nåt skojjit, får se vad det kan bli för någe:) Cärro erbjöd mej att haka på till Jokkmokk, men jag e pank så det kan jag glömma, mycket tråkigt.

Jack har genomgått sin biopsi idag så om 10 dagar så får vi veta hur han mår. Men veterinären tyckte att det hade gått bra idag iaf och Jack var mer än glad över att få komma hem. Så nu är det bara att VÄÄÄNTA....

JÄVLA FITT KUK HELVETES RYGGJÄVEL! It hurts. Okej!

Jag är fast!

Ja gär helt F A S T i Sims Cast Away! Underbart spel! De tär så jäkla kul. Inte alls lika långtråkigt som vanliga Sims. Har prövat de flesta spelen inom sims och det här slår allt. Höll på att bli sen till jobbet och jag skippade frukosten för att hinna spela! I like it! Vill hem och spelaaaa hela natten!!!


image157

Oj oj oj

Det enda ordet som passar nu är KAOS

Nu ska det bli ordning och reda. Såhär kan det inte vara!

Ilska & Besvikelse

Jag känner sån ilska och besvikelse just nu. Trodde inte att det kunde bli sämre, men det blir det tydligen. Jag orkar inte börja jobba 6 dagar i veckan igen! Jag orkar verkligen inte det! Jag känner mej helt slut i kroppen som det är nu. Jag har jobbat tre månader i streck 6 dagar i veckan och det håller verkligen inte i längden. Jag var nära på att bli utbränd och det ska man inte vara vid 23 års ålder! Var fan ska det här sluta? Jag är så oerhört besviken över att jag inte får någon provision heller, jag har slitit som en jävla slav på det här projektet i över FYRA månader! Och vad får jag för det? Inte ett jävla skit! Sen dom stackare som suttit på Callback och arbetat för oss allihopa får SÄMRE provision, varför FAN det? Dom har jobbat och hjälpt alla i gruppen! Dom har fixat så att vissa av oss har fått provision! Vet inte om jag verkligen orkar stanna kvar här tills dess att jag börjar plugga... Jag vet verkligen inte det... Jag funderar starkt på att ta ut min semester ett tag nu. En vecka iaf. Jag behöver distans, jag behöver leva mitt liv ett tag. Jag vette tusan hur det blir nu. Säger jag upp mej så blir det knapert som FAN i 3 månader... så det går inte... Kan dom inte ge mej sparken så jag får stämpla?! *suck*

Fick iaf svar från en kennel idag. Det är min lilla ljuspunkt i helvetet just nu. SÅ kanske någon gång under året eller nästa år, så blir det en valp, dock har vi inte bestämt oss utan vi ska prata jag och sambon ikväll. Vi måste ta hänsyn till Jack och se vad vi kommer framtill. En till i familjen är inget vi bara skaffar utan det ska vara genomtänkt. Så vi får se hur vi gör helt enkelt, men det är klart intressant för oss. Och det är inte så att vi kan vänta hur länge som helst, finns inte många kennlar i Sverige och den vi vet tar inte så många kullar heller.

Den som lever får se!
image156


Längtar

Jag längtar efter min födelsedag! Jag vill ha min laptop som jag har önskat mej. Har ju börjat skriva på en bok och vill gärna ha en laptop som jag kan ha med mej över allt! Så att jag kan skriva så mycket som möjligt. Har fått en del bra tips som jag verkligen ska ta till mej. Skriva minst 3 timmar om dagen, även om det inte blir mycket skrivet! Men jag vill gå en skrivkurs. I uppbyggnad. Jag känner mej vilsen i mitt skrivande. Jag behöver inspiration. Jag vet inte var jag ska hämta min inspiration nu, kanske ska jag läsa fler böcker? Jag e fortfarande på sida ett och jag ändrar min handling och huvudperson hela tiden. Men det svåra är att börja. När man väl börjat och kommit på en briljant handling med ett briljerande språk så går det ju som en dans. Men jag har fastnat! Suck. Hjälp mej med ideer. Bolla med mej. Var mitt bollplank!

Step In

Jag & Carro ska ta och fixa varsitt Step In kort. YES! Vi ska bli fit for fight till sommaren. Looking goood!

En bra dag idag

Känns som att det är en bra dag idag. Dock var morgonen mindre bra. Sov så jäkla skönt men då ringer Simon och väcker mej. Så jag fick vakna och ringa veterinären. Sen skulle jag somna om igen, jo tjena! En liten pigg och glad sprätt vid namn Alice hade andra planer, så det blev oerhört lite sömn. Och en hel del sura miner från min sida. Tänkte gå en lång prommis med hundarna, än en gång blev det inte som jag tänkt mig. Det är ju svinkallt! Så det blev bara en kort kissrunda.

Jag vet inte varför det skulle vara en bra dag idag, men det känns bara så. Lite less e jag ju självklart på att jobba, men det brukar gå snabbt så e det helj. Vet inte riktigt vad jag ska göra till heljen, det e ju bara måndag idag, den som lever får se.

I morgon så ska jag iaf städa lägenheten igen... jävla hundar släpper hår som FAN! Så städa ska jag göra och sen ska jag laga lite mat oxå, kanske lagar mat ikväll så jag har tid att städa i morgon. E sugen på att dra förbi S-reg och kika på hennes nya lya. Hänga lite och se Gossip Girl kanske.

Ha en bra dag gott folk!



Vem längtar inte efter våren? Jag längtar iaf MASSOR!

image154



Söndag

Känns helt okej att jobba idag. Det kan ju bero på att jag är GRYM! Har redan 7 orders! Yeah!

Ikväll kanske det blir film sambo, A & S ikväll. Skulle vara niceee. Sitta och gosa i soffan och bara chilla. Dock blir det nog inge snask den här gånge. Nu måste jag hålla igen. Förra gången köpte vi en massa chips och godis. Jag åt som om jag varit utan mat i en vecka... tragiskt.

Heljen har varit nykter och bra, jag har varit så otoroligt trött så jag behövde vil aupp mej:)

Nu ska jag lägga in en högväxel så vi får komma hem snart! Har ett Gå-Hem-Mål på jobbet! Måste kämpa kämpa kämpa!

Alice är ett år

Idag fyller Alice år:) Hon har blivit stor nu. Våran lilla energiska flicka. Kommer ihåg hur liten hon var då vi hämtade henne. Läskigt liten. Jack var inte riktigt förtjust i den lilla krabaten och han tyckte att hon var skum och äcklig. Men idag busar dom och ligger just nu bredvid varandra och vilar. Alice var värd att vänta på.Vi höll kontakt med uppfödaren i över ett år för att S skulle få en valp efter Espe. Så idag, för ett år sedan kom hon till världen. Och hon kom hem och rörde om i grytan. På ett trevligt sätt. Om man nu bortser från att hon e hyper på morgonen och resterande av oss, inklusive Jack, känner att en morgon är något man ska njuta av. Alice säger "Upp och hoppa för fan, jag e vaken, nu ska vi ha kul!" Men det är charmen med henne. Även om man ibland funderar på om det går snabbast att anv micron eller ugnen.

En bild på våran tjej då hon precis hade kommit. 9 veckor gammal och söt som socker!

image153

RSS 2.0