Bingo... Bingo... Bingo

I
heljen kommer lilla Bingo Rimér till stan. *suck* Jag lovar att han tror att han är nästa Hugh Hefner (felstavat?) Jag blir så less. Dom ska komma hit med nåt filmteam och ha nå fjanteri på krogen. Hur orkar man? HUR kan man som kvinna vara med om den förnedringen?! Att dom viker ut sig säger jag inget om. Men att stå halvnaken på krogen med fulla karlar som sliter i en och är äckliga.. Varför? Varför gör ni flickor så? Självklart ska ni vara nöjda över era kroppar, men någon stans finsn väl en gräns? Varför inte vara respektabelt klädda och visa hur smarta ni är istället. Prata med folk och inte bjuda ut sin kropp. Nej.. det är tragiskt. Jag tycker synd om dessa flickor. Var är självkänslan? Självrespekten?

Fy på dig Bingo, FYY!

Är det här två smarta snillen eller är det bara två snuskhumrar?








Sökt NYTT jobb

Sådär, nu har jag sökt nytt jobb. Har skickat in två ansökningar, en till Vero Moda och en ansökan till Kicks. Hoppas att jag får nåt av jobben, men jag tvivlar på det... *suck* Jag vill bara från det här skit jobbet! Jag e så less.

Bebisens namn

Ja nu har han fått ett namn Carl Ruben Gabrielsson :) Gissa vem det var som ville att han skulle heta Ruben? JAG! Man får säga vad man vill om namnet Ruben, men det är så jävla fint. Jag får träffa honom nästa helj. *längtar*

Nya bebisen

Här kommer en bild på nya bebisen, som fortfarande inte har nåt namn.. Lillpojken kallas han nu:)
Han ser lite röd ut, men han e skit söt! Vill träffa honom nu och pussa på honom!

image77


TÄVLING PÅ OLGAS BLOGG

Olga firar 6 månader på sin blogg och har därför en fin fin tävling.

Vinsten är en goodie-bag á la Olga. Goodie-bagen består av alla mina favoritprodukter inom make-up och hudvård och är värd över 1000 kr!

Vinnaren presenteras på bloggen fredag kväll (30/11) eller lördag morgon (1/12).


http://olgatherussian.blogg.se/1193672753_mnadens_tvling.html

Irriterad

Jag e så jävla irriterad just nu.

Hittade en otroligt vacker bild iaf...

image76

Vill ha en häst, NU!

Jag vill ha en häst nu! NU NU NU! Jag har hittat min drömhäst dessutom. En såå fin. Det finns en film på den oxå, lägger upp länken här. åhåå... Varför har man inte en massa pengar så man kan köpa sig denna underbart vackra varelse?!

För den hästintresserade, här kommer länken till filmen www.cardon.se/petra.wmv Titta och njuuuut.

I morgon ska jag rida Tibbe iaf. nu e jag så enormt sugen på att rida! Vill packa ihop mina saker från jobbet, NU och kila hem och iväg till stallet. Har ju köpt nya ridbyxor nu oxå, tror att det blir lite mer bekvämt att rida faktiskt=) Kanske till och med rider bättre. I morgon blir det ett dressyrpass i bränslanpaddocken.

Less på mitt jobb

Jag e så j*vla less på mitt jobb nu. Jag jobbar fasen 6 dagar i veckan, för vad? Ingenting! Jag har en kass j*vla lön! Har shoppat 2 tröjor till ett bra pris och en parfym åt min sambo. Festat i heljen, maten gick på 200:- och sen vinet på 250:-  Hur mycket har jag kvar? 300:-!! För att jag sliter arslet av mej och jobbar 6 dagar i veckan så får jag ut 10 000:- SKETNA TIO TUSEN! Brorsans sommarjobbare har fasen ut 18 000:- ... Lätt att jag ska söka sommarjobb där nästa sommar. Sen hur dom behandlar oss, drar in på OBtillägg genom att dra bort lördagar så man tvingas jobba 6 dagar i veckan, TACK! jag hade velat se dom jobba så mkt för så lite.
Jag trivs med jobbet, har en massa fina vänner här och ringer som certifierad försäkringsförmedlare, men sen då? det e ju trots allt lönen som räknas i slutändan. Så det är ren bullshit det här då man säger att det e viktigast att trivas med sitt jobb. Ren bullshit. Det är pengarna som räknas. Spelar ingen roll hur väl man trivs om man inte kan leva ett gott liv med pengar. Jag ska till arbetsförmedlingen i morgon och se om det finns nån utbildning för mej som jag kan gå för att vidareutveckla min certifiering så jag kan jobba nån annan stans!



En bild säger mer än tusen ord... right?

image75

Var ska jag börja...En tönt i tights?

Det händer så mkt just nu så jag vet inte var jag ska börja... I fredags var det ju middag på M/S Bränna med tjejgänget. Mycket trevligt. Sen bär det av mot Tommy och Simon och vi spelade/sjöng Singstar. Massor av alkohol. Jag sjöng mest... okej jag sjöng hela tiden, förlåt alla. Jag kunde bara inte passa micken, jag älskar att sjunga, även om jag inte anses vara svinigt bra på det. Simon sjunger ju så jävla bra, jag vill oxå sjunga jävlit bra! Jag hade svinkul iaf. Sen innan det var läggdags så skulle jag och Sara S gå och käka på Rönnkan. Vi sitter där och äter och jag snackade lite med en som jobbade där.... när vi sitter och pratar och har tagit några tuggor av våra burgare så kommer det en smältost flygande... SPLASH! Rätt i håret på mej och Sara, Sara fick mest på sig. Min första reflex är att resa mej ut, sätta ned besticken och gå ut. På baksidan står ett gäng med killar, 4 st. Vid det här laget var jag svinigt förbannad så jag frågar vem av dom jävla nötterna som har kastat smältost på oss. INTE ETT SVAR! Så jag skriker lite på dom och är förbannad. Ber dom dra åt helvete och börjar gå in, då säger ena " ska du följa med då eller? " jag vänder mig om och går tillbaka. Vid det här laget är jag mer4 förbannad än någonsin och ger ena killen en ordentlig knuff. Då säger dom "det var inte han.. "jaha säger jag.. då ber jag om ursäkt"... " VEM VAR DET DÅ?" tystnad igen. Då kommer killen från rönnkan ut och ger dom en nästan lika fin utskällning som jag gav dom. Han säger åt dom att gå in och torka efter sig. Då börjar den stöddiga idioten att muppa sig. Då säger hans som jobbar på rönnkan att dom iaf ska be oss om ursäkt, vilket alla gör, utom idioten. Han e snabb på att sätta sig i bilen och då suger jag tag i honom. Vad gör han då? Jo han suger tag i min arm. "Släpp mig" säger jag då och spänner ögonen i honom. Han släpper. " rör mig igen och du ligger jävligt risigt till, jag bori den här staden och det gör inte du!" Då påstår han att han redan bett oss om ursäkt. Det hörde jag inte säger jag då. Så då bad han om ursäkt.
Då var jag så arg att jag började gasta på om vilken otrolig fjant han var och bla bla bla...
Jävlar vad arg jag var. Vilket jävla pack med muppar från ÄLvsbyn.

Igår, lördag var jag och Simon hos mina föräldrar och åt en mysig middag. Vi hade jätte trevligt. Pappa såg att jag hade en sjukt kass och trasig mobil, så han satte sig vid datorn och beställde hem en åt mej. Så denna underbart söta lilla pärla till telefon ska jag få hem om några dagar En Samsung... så fin!

image73

Idag, Söndag... Ja idag ringde en kille från Umeå till mej. Vi ska på WP läger som han anordnar! Fasen va kul det ska bli. Erica och Freja ska oxå följa med. Det här kommer att bli så jävla bra nu då vi ska starta igen och har en hel del nytt folk som vill träna med oss oxå! Fasen vad jag längtar nu. Bara Jack håller sig frisk så blir det bra. Lägret är inte vidare dyrt heller 800:-/ person. Jag och simon kanske kan åka som familj för 800:- eftersom att han ska köra oss bara. Gud så kul det ska bli!

Lägger in en härlig bild.... inspiration...

image74 

Shopping i morgon

I morgon blir det att shoppa loss i Luleå, ska bli riktigt nice. Ska ta bussen vid tio från stan. Blir att köpa en klänning och lite annat smått och gott. Ska träffa Lovisa där och ta en fika/ luncha.

I dag har ja´g varit och ridit Tibbe, shit vad han var pigg och glad. Det var underbart väder, både jag och hästen var på topp! Det var superhärligt, men han var piggelin!

Sara...Sara...Sara

Sara Berg...Tjejjen med godis. Fortfarande en räddare i nöden.

Önskar jag kunde lägag upp en bild.

Så jävla irriterad

Ja JUST NU. Dagen började jätte bra. SImon kom hem på lunch för att väcka mej och bjöd mej på lunch ute. Myys.
Sen degade jag och såg Desperate Housewives. Sen gick jag till jobbet. JAG DÖR! JAG E SÅ ARG, LESS & IRRITERAD! ÅÅååååååå!

A
jja skit samma. Får se vad som händer på fredag. Damerna på jobbet funderar på att dra ut på M/S Bränna och käka lite god buffé och dricka lite vin. Låter trevligt. Bara jag inte missar IDOL. Lär jag ju göra.

Blir att rida i morgon iaf! Och jag börjar jobba 16 istället för 14. SKÖÖNT!

Faster IGEN!!

Woho! Igår blev jag faster igen! Till en pojke. En fiiin söt liten pojke. Brorsan ringde mej vid 23:30 och berättade. Han föddes vid 22. Jag blev så glad. Av två orsaker. Jag var den första i familjen som fick veta! HAHA! Äntligen får jag veta saker i tid! Inte veckor efter alla andra. Åå vad jag längtar efter att få se den här lilla lilla söta pojken.

HAPPY HAPPY

Tisdag...Trött

Ja idag är det tisdag... Jag e svintrött. Klev upp kring 8:30. Ut med hostande hund och icke hostande hund. Ge hundarna mat. Klä på sig för att åka till stallet. Blev sen! Jag hatar att vara sen, för jag tycker inte att man ska uppehålla folk och ta deras dyrbara tid. Kommer till stallet. Mockar 2 boxar. Sen togs hästarna in för sadelprovning och koll. Borstade Tibbe och Celinda. Mysigt och trevligt. Tog ur Rachel på gånbgen, jo tjena, det gick ju mindre bra. Ut med hästarna i hagen. Sen hem. Stressig dag som fasen. Sen hade jag 15 min på mej att duscha och göra mig färdig för jobbet. Hade tur som fick lifta med Carro och Sara till jobbet idag. NU är jag på jobbet. Jag e hungrig. Har inte hunnit äta nåt idag så jag e svinhungrig. Får se om det blir att åka till stallet i morgon, Christina ville att jag skulle rida i morgon. Tror att jag ska göra det och sen att jag ska be om att få vara lite ledig i veckan. Jag e helt slut och hunden är sjuk så jag vill vara hemma med honom så mycket jag kan. Annars mår jag bra idag. Sara e gullig och ska bjuda mej på en glass! UNDERBART! Jag hungrar ihjäl annars, snacka om räddare i nöden.
Sara Berg.. en räddare i nöden.
Skriver mer senare då jag känner att jag har tid.

Sjuk hund... IGEN

Jaha... så var Jack sjuk igen då. ORDENTLIGT. Kennelhosta. Ska ta och låna en termometer i morgon och ta tempen på honom. Dom får feber, men man måste se till så att det inte blir värre. För då kan det bli lunginflamation och åker man in till vet för sent så kan hunden dö. Det är inte vanligt, men det KAN hända. Och med tanke på att Jack e sjuk typ, jämnt. Så skulle det inte förvåna mej. Jag e skit nervös över att han ska dö. Jag tappar alltid nära varje år, så jag e lite nojig av mej. Har iaf köpt hostmedicin och hoppas att han inte får högre feber... Fan. Jack är mitt ALLT. Han är min guldklimp. Usch vad jag älskar honom.

Så söt med sin bärväska...
image72

SKOR

Läste Olgas blogg och blev så skosugen! Jag måste verkligen köpa nya skor. Shit pommes. Hur ska jag ha råd med allt jag vill ha? Jag önskar att jag var miljardär. *suck*
H
är är iaf lite önskeskor, som jag vill köpa...

image71

Inredning

Tanken är att jag ska tapetsera om alla rum i hela lägenheten, men jag tänkte att vi börjar med badrummet och vardagsrummet. Vardagsrummet e ju snart klart, bara nya tapeter i vitt eller liknande. I badrummet skall det inte göras så mycket. Ny spegel och hyllor och detta ska inköpas:

 Till badrumsdörren 850:-

 Till badrumsfönstret 225:-

S
en vill jag köpa nya handtag till köksluckorna och så blir det att köpa en kakeldekor i svart, nya tapeter. I sovrummet vill jag ha ny säng, fixa garderoberna på någe vis oxå. Nya tapeter här med. Jag vill göra snyggt och nytt i lägenheten, frågan e bara hur mycket snyggt man kan göra då man inte får för hyresvärden. Jag fattar inte varför jag inte får göra som jag vill. Jag och Simon har ju super snygg smak och vi skulle bara göra lägenheten snyggare och attraktivare!

Vill ha...

Jag vill så gärna ha mer mysiga kläder! Hittade en mysdress och en härlig tunika från Nelly. Vill haaa! Men nu ska jag göra om mej själv och även hemmet så det här kan jag ju glömma, om inte Simon e lite snäll? :D

 599:- från Hummel

 649:- från Cream

Tristess

Söndag, TRISTESS. Jag känner mig deppig och nere. Halkade igår och slog i knäna som fan och hakan. Har svinigt ont i mina knän idag. Jävla skit väder. Ge mig en massa snö istället! GodDamnit!!!
I morgon ska jag iaf till stallet och vara där några timmar. Mocka skit, fixa och dona. Ta in Tibbe och mysa lite med honom och sen ge hästarna lunch. Får se hur halkit det är, är det inte så halkit så går jag en prommenad med Tibbe så han får göra något. Annars blir det iaf pyssel och mys. Ska försöka ta mej till stallet i tid så att jag slipper stressa. Åker nog vid 10 tiden eller liknande. Måste skaffa mej ett ridhuskort! 150:-/ månaden. Men det är det ju värt iaf. så jag kan rida Tibbe inne oxå.

Jag stor irritation idag. Mitt exemplar av ELLE har inte kommit! Jag känner mig less som fan på jobbet. Får jag inte det nya jobbet så orkar jag fan inte stanna kvar och jobba för den här skitlönen! Sen e det en massa annan jävla irritation som stör mej, men jag ska inte bry mej. Nyhetens behag, jaja. Fan, plötsligt blev man 16 år igen... När ska det ta slut?

Lajsa Minelli 2007-10-21 ( ska fixa ny fin signering, men inte nu... )


image66

Det snöar!

Det snöar! Hurra! Jag älskar snö! Idag ska jag städa lite och sådär. Men ta det lugnt. Har ont som fasen i rygg och nacke. Hundarna sover mej. Så nu e det slut med det! Nu får dom sova nån annan stans, jag e less på att inte kunna kliva upp som normala människor som inte har  ont i ryggen. Pallade inte upp till stallet idag heller för att jag hade sjukt ont i ryggen och var snuvig som fan och hängig! Jäkla skit. Hade ju varit helt underbart att ge sig ut och promenera med hästarna och bara pyssla på. Men men thats life. Idag ska jag och älsklingen äta gott, bakad potatis med kräftröra. Och sen ska vi mysa framför TV:n. Jag e sååå sugen på ostbricka, med ett glas rött, Amarone.... Gud så gott det skulle vara... 

Det här längtar jag efter just nu...

image65


Fredag

Har nyss kommit hem från stallet. Cyklade idag. Snacka om att jag kommer att ha snygga ben och rumpa efter det här! Det e ju fan uppförsbacke hela tiden, upp o ner, upp o ner. Jag är helt slut. Blev inte mycket i stallet idag, jag och Christina surrade mest och mockade. Sen var jag tvungen att cykla hem. Ska ta en dusch nu och sen ska hundarna ut inann jag åker till mamma och pappa. Dom får gå en minisväng. Jag och Simon ska ta ut hundarna tillsammans ikväll och gå en promenad. Jag e aldrig ledig numera, men det stör mej inte alls. Jag e lite sliten bara men jag har kul:)


Lajsa Minelli- en arbetande tjej med hjärna


For Her

image63




Huvtröja från Jenny Hellström 750:-
Mysbyxor från Adidas 600:-
Jacka från Bonfire 2500:-
Sneakers från Gravis 750:-

For Him


image62





Jacka från Bonfire 2200:-
Huvtröjja från Koppartrans 800:-
Haremsbyxor från Levis 1000:-
Skor från Fred Perry 1300:-


Torsdag idag...

Morgonen började mindre bra eftersom att jag var på sjukt dåligt humör. Sur som fasen var jag på Simon, utan andledning, förlåt älskling! Men efter att jag städat lite och fått i mej lite mat så var jag genast på bättre humör. Gick en promenad med Jack och sen lagade jag mat att ha med mej på jobbet. Då jag står och gör mig iordning och pratar med Simon på mobilen så hör jag någon från köket. Jag går dit och vad ser jag!? JACK ÄTER UPP MIN MAT! Han som ALDRIG brukar ta från bordet står med sina framtassar på matbordet och gluffsar i sej min kyckling från matlådan! Jaha, då blire yoghurt till middag på jobbet. Jag e fortfarande chockad över att han tog mat från bordet, det har aldrig hänt förr. Vi tränade lite lydnad innan jag gick till jobbet och Jack var som en dröm. Ställande och läggande under gång satt som en smäck! Vi tränade i 15 min bara och jag funderar på att träna mer ikväll, eller så blir det en lång promenad. Det behöver jag. Jag känner mej FET. Usch. Måste gå ner i vikt, jag MÅSTE, NU! Ska se om Johanna  vill följa med ut ikväll och röra lite på sig. Det hjälper inte att bara äta nyttigt, man måste oxå röra på sig typ hela jävla tiden för att gå ner. Jag hatar att ha låg ämnesomsättning. SKIT SKIT SKIT!

Jag längtar tills jag ska fixa mitt hår, snyggt som fasen ska det bli! Men frågan e ju om jag har råd med det. Ajja vi får se hur det blir.

Jag har sökt nytt jobb, eller ja, ett nytt jobb på mitt nuvarande jobb. Coach. Jag hoppas att jag får jobbet. Har tidigare sökt men inte fått det. Men nu har jag lagt ner mer tid på att skriva en bra ansökan. Så det är bara att vänta och se. Det innebär mer arbete och mindre fritid, men förhoppningsvis bättre lön och roligare arbete.

Nä nu ska det ringas lite efter lunchen. Ska ändra signaturen, men jag orkar inte just nu... Later!

image60

Stallet

Har varit i stallet idag ensam. Christina hade sjukt barn så jag tänkte att då kan jag ju hjälpa till och ta lunchen. Så Simon var snäll och körde mig till och från stallet. I stallet var det så mysigt. Hästarna fick mat och en av travhästarna skulle in så henne gav jag mat inne. Trevlig dam var det. Sen mockade jag 4 boxar och pysslade lite med en av katterna. Verkligen kelig katt den ena, jag fick knappt tid att mocka ju. Efter att jag mockat klart och satt nytt vatten, mat och hö inne hos hästarna så kom Birger. Då tog vi in hästarna så dom fick torka innan naprapaten skulle komma. Hästarna är så fina och trevliga att hantera. Jag hann tyvärr inte mysa nåt med Tibbe men det hinner jag i morgon. Nåväl, sen var det dags för mej att åka hem. Hade 30 min på mej att göra mej klar för jobbet, men det fixade jag snabbt :)

Ska träna hund ikväll då jag kommer hem. Blir ett lydnadspass med Jack. Han är så alert och pigg nu så det e skit kul att träna med honom. Kör fortfarande bara korta pass för att han ska tycka att det är roligt, bli 20-30 min ikväll och sen blir det en kortare kvällspromenad med Simon och Alice.

I morgon ska jag kanske till stallet 07:30. Shit va trött jag kommer att vara, men det blir roligt att fara till stallet iaf. Ta ut hästarna med Christina och mocka lite och sådär. Ska köpa så jag har nåt gott att äta till frukost där sen. Kanske det blir en ridtur med Tibbe oxå. Vet inte riktigt. Skulle ringa Christina ikväll efter att jag kommit hem från jobbet. Det e så härligt nu! Jag får ha mina underbara hundar och så får jag rida. Skrev ju tidigare att livet inte kunde bli bättre, men det har det blivit! Simon tycker att det är så roligt att jag har en hobby för nu kan han jaga hur mycket han vill haha. Och jag kan vara i stallet. Men jag vill ha en myskväll hemma nu i heljen, på lördag. Ska laga lite god mat och sådär och mysa på med Simon och hundarna. Ska städa i morgon oxå om jag hinner. Så får Simon ta hundarna och aktivera dom då han kommer hem från jobbet. Fasen det blir att kliva upp med Simon i morgon. Får lägga mej tidigt ikväll.

image59

Medryttare

Idag har jag varit och provridit för att bli medryttare. Det gick bra faktiskt! Christina är helgullig och hennes son har jag haft på dagis, så han kände jag igen. Fick rida hennes underbart fina varmblod Tibbe, han var helmysig och så underbart fin att rida, så mjuk och ja, jag e lite kär kan jag säga. Så jag är så nöjd idag. Ska dit i morgon och pyssla om honom lite och hjälpa till i stallet. I heljen ska vi rida lite till och då ska Christina följa med ut. Det ska bli toppen! Jag trivs så bra på hästryggen, men jag behöver uppdatera mej lite och finslipa en hel del. Skulle väldigt gärna rida i dressyrgrupp, men jag får väl se framöver hur det går. Kanske får jag låna med mej Tibbe och rida för instruktör av någe slag, det skulle vara drömmen. Men nu ska jag inte förhasta mej utan se hur det här fungerar:)

Drömmen

image58




Lajsa Minelli 2007-10-15

Tävling

Vinsten är en hudvårdskit från Lancôme!
Produkterna passar alla hudtyper! De är självklart helt nya och oanvända!

♥  Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover 30ml
♥  Lancôme Bienfait Multi-Vital High Potency Moisturiser 15ml
♥  Lancôme Bienfait Multi-Vital High Potency Night Moisturiser 15ml

Den här tävlingen håller Olga i här på blogg.se
Hon har kommit på kanonbra tävlingar som hon lottar ut vinster om varje vecka.
Besök hennes blogg på http://olgatherussian.blogg.se/

SNÖ!

Det har kommit SNÖ! Så underbart! Jag blir på så bra humör nu då det har snöat. Fick ett jätte trevligt mobilsvar idag som jag ringde upp på. Det var Christina som söker en medryttare till sina hästar. Hon tyckte att jag kunde passa och vi ska träffas i morgon och åka till hennes stall. Det ska bli jätte roligt! Hoppas att jag passar med hennes hästar bara. Jag kan ju vara lite försiktig men det är enligt mig bara positivt. Christina är iaf jätte trevlig, vi pratade i över en timme, dyyrt för vår hemtelefon, men det betalar jag ur egen ficka i sånna fall. För det är viktigt att jag fick tid att prata med henne och lära känna henne, det känns riktigt bra. Jag skulle mest av allt vilja ha en egen häst, men jag har inte råd och tid med det. Men att rida två dagar i veckan skulle vara jätte kul. Jag känner mej inte särskillt nervös heller för Christina var så enormt trevlig. Vi verkar passa varandra, nu är det bara det att jag och hästarna ska passa oxå. Jag behöver nya ridbyxor! Jag måste verkligen köpa nya så fort jag får pengar. Iofs e det inte såå noga men att ha ridbyxor är ju ett måste iaf. Åå det ska bli så roligt om jag och hästarna passar, jag längtar efter att få rida nu, det e så mysigt att rida ute på vintern. Vi får hålla tummarna nu.

Var ute med hundarna i morse och gick en promenad, men det var så halt! Så vi gick 30 min bara så jag ska ta och gå med dom ikväll oxå en prommis, eller så kan jag flörta med simon så kanske han tar med dom ut i skogen en sväng:) Nä nu ska jag jobba.

Lajsa Minelli 2007-10-14

Shopping i Luleå

Har precis kommit hem från lite shopping med mamma och pappa i Luleå. Dom köpte mej ett par svinigt snygga skor från VAGABOND. Svarta i skinn. Ååå jag älskar mina nya skor! Dom e så tuffa och snygga och söta och helt underbara! Sen köptes det iaf. en ny blomma och fyra vita fina krukor till vardagsrummet. Det blev väldigt snyggt iaf:) Jag e så nöjd. Mamma och pappa ska köpa en ny bil. En BMW 320 -05, gått ca 3000 mil. Snygg som attans och jätte skön att åka i. Snart har alla i familjen BMW. Men det e bra bilar, snygga och sköna att åka i. Vi har ju haft grymt otur med våran som har pajjat. Men den e ju fit for fight snart igen.  Jag är grymt nöjd med min dag idag och nu ska jag snacka lite mer med IdaMary på MSN och sen blir det att städa och laga sig lite mat. Simon jobbar ikväll så jag ska dra på mig mjukisarna och bara mysa på med mina underbara vovvar.


Lägger upp en bild på mina underbara hundar, dom e så mysiga idag så dom förtjänar lite publicitet på nätet;)

 Haha Alice ser lite flummig ut här men, haha hon e en kul liten vovva, mattes hjärta.
 Jack, från förra hösten, alltid lika stilig och underbar, mattes älskling.


Lajsa Minelli 2007-10-13

M.O.T.P

Idag e jag så glad! Jag och Sara ska bli så jävla heta! Yes yes yes! Snacka om att vi kommer att representera M.O.T.P på ett grymt bra sätt. Jag längtar tills det blir November.

Jag vet inte varför men jag orkar inte blogga numera. Jag har så mycket att göra både på jobbet och hemma. Men jag ska snart ta tag i det och börja blogga mer. Det lovar jag. Jag e bara så trött numera. Men på fredag och lördag är jag ledig så då ska jag bara ha på mej mjukisarna och vara hemma och mysa på. Promenader blir det som vanligt, men jag ska känna lugnet i övrigt. I morgon ska det städas lite smått och tvätta lite kläder. Måste tvätta allt nu då alice slutat löpa och så måste jag städa golvet oftare. Men det blir mysigt att göra fint hemma och göra det mysigt nu då man ska vara ledig:) Ska nog börja redan ikväll med städningen så har jag bara tvätten i morgon.

Jag har gått ner i vikt, det känns jätte skönt. Är ute med vovvarna och Sara och knatar. Men idag bakar Auli bullar på jobbet, funderar på att köpa en, dom e såååååå goda! Men nej jag ska inte. Jag ska dricka min yoghurt och äta min avokado till middag.Skit va trist det är att inte kunna gotta sig! Men nu e det slut med det! Slut med rökning och godis! Rökningen har jag ju lyckats bra med så nu e det bara gottandet kvar, går hyfsat bra där med så jag e jävlit stolt över mej själv:)


Är så trött idag, en bulle skulle sitta fint, men men...


image55


Lajsa Minelli 2007-10-11

Söndag

Nu har jag kommit hem från skellefteå och sitter på jobbet. Det har varit en helt underbar helj. Fast jag orkar inte blogga så mkt. känner mej inte kry och ska koncentrera mej så bra jag kan, får se om jag orkar jobba hela dagen. Mår illa, har ont i kroppen, känner mej hängig. Men jag ska försöka jobba så länge jag kan. Det enda jag kan säga om heljen är att Arvid e underbar och sååå söööt!

Torsdag

Idag har jag städat för fulla muggar. Kastade ut en hel del kläder som jag inte ville ha och som jag inte KAN ha. Har ju gått upp en del i vikt, men nu ska det tränas ska jag säga er! Är ute och går massor och äter nyttigt, det känns bra:) Ja.. tillbaka till städningen.. Jag har städat ur garderoberna som sagt och även simons skåp där han har sina jaktkläder och dylikt, gissa vad jag hittade där?!  Jag hittade mina älskade jeans! Hur dom och en massa andra kläder hamnat där är en gåta, men jag e så glad att jag har hittat mina gamla jeans! Sen då jag hade städat där så var det dags att dammtorka och ordna i badrummet. Hann tyvärr inte mer idag, men det är renare än vad det var innan och Simon skulle hjälpa mej. Sara kom förbi mitt i all städning och fick sej lite nya kläder, hon är ju mindre än mej så hon fick två underbara kjolar som jag inte kan ha SKIT SKIT SKIT jag vill oxå vara liten och smal! Men alla har vi våra komplex, ingen är väl nöjd så som dagens samhälle ser ut. 

Jack har varit tokig i Alice idag, men vi har dom avskilda från varandra så att de båda får lite lugn och ro. Men dom e så fina och duktiga så. Tränat lite lydnad men det är inte lönt, han är så himla stressig och uppe i varv så vi går på våra prommisar nu då Alice löper. Men idag ska dom och spåra med Simon, viltspår. Det är bra för Jack att få anv huvudet och få bli lite trött. Det vi gör nu för att aktivera honom är ju att promenera och att göra lite sök efter godis(mat) och sådär, men det e så tråkigt att inte få träna som vanligt. Jäkla antibiotika. Han ska ju gå på det i 3 veckor och e det inte bra efter det så kan det hända att det blir 3 veckor till. Pest och pina säger jag bara. Jag vill träna till WP:n och jag vill träna WP! Och jag vill att alice ska sluta löpa så jag kan träna lydnad med en koncentrerad hund. Stackars Jackie. Men han ska som sagt kastreras och sen ska det väl bli lite mer lugn och ro hemma. Alice är jätte duktig ute i skogen, har drivit sitt första rådjur och hon var enormt duktig, tyvärr tappade hon spåret, hade hon hållt på 5-10 min till så hade Tommy fått skjuta det, för dom hörde att hon drev det rätt mot Simon och Tommy. Hon e så duktig våran lilla kicka! Och hon är sååå mysig! Nu då hon löper vill hon bara sitta i knä och mysa mysa mysa.

Jag trivs så bra med tillvaron just nu, har underbara vänner och hundarna är helt otroliga. Simon och jag har det jätte bra oxå. Kan det bli bättre? JO! För jag ska åka till Skellefteå och hälsa på min bror och hans sambo och min brorson Arvid! Jag har köpt Arvid en jätte bra present, LEKLERA, hehe nu ska vi leka och ha så roligt i heljen, kanske blir lite shopping på lördag oxå. Åker i morgon med bussen. Mysigt att åka buss eftersom att jag har en bra bok med mej som jag ska läsa. Får se om jag hinner hälsa på Kajsa då jag väl är i Skellefteå, annars hinner jag ju det en annan dag. Men det skulle vara jätte kul att få träffa henne och hennes underbart vackra jycke Lancelot. Vi får se, vi får se...

Vill ha nya skor! Men den här månaden blir det budgetvarianten... funderar på att beställa från skopunkten. För jag är i AKUT behov av skor. Men iofs så kanske jag hittar några fina par i skellefte. Men vi får se. Om jag skulle beställa så skulle det bli dom här:






image54


Lajsa Minelli 2007-10-04

Fyllebilden borttagen

Nu är det en normalare bild... dock så måste jag försöka hitta dom som IdaMaria har på sin dator!!

Ny bild

Okej... nu har jag satt upp en ny bild på mej, mindre smickrande, men jag väntar på att få bild från Sara.
Bilden på mej är från KickOffen. En bild säger mer än tusen ord.. HAHA

Fixa och dona

I dag har jag inte gjort ett skit så i morgon ska jag fixa och dona hemma och med mej själv. Blir att fixa naglarna och fötterna. Jag e sååå sugen på att åka och bada igen! Det var så galet kul och det är ju inte vidare dyrt, 80:- och för det får du bada hela dagen! Ska höra med brudarna om vi inte ska ta och åka och bada igen, nästa vecka eller så. Jag längtar så mkt efter att få åka på IKEA och göra om badrummet. Jag ska köpa en spegel och tre hyllor. Vill inte ha nåt badrumsskåp. Snyggt och enkelt ska det bli. 

Det här ska jag köpa




RSS 2.0