Lyckligast i hela världen!

Idag är jag så sjukt lycklig! Jag har klarat två kurser och därav en tenta! TACK GODE GUD FÖR DET! (nej jag har inte blivi kristen) Men livet är bara för bra! Jag e lite småtrött sådär men har bra med energi i kroppen, idag har jag varit vaken sen 6:25 och har hunnit vara ute med hunden i 1,5 tim! Erica följde med me sina tre jyckar och det gick då hur bra som helst. Jack och Leslie tyckte väldans bra om varandra idag så det var himla kul att se!

På torsdag åker Johan bort, så jag e all alone! Stackars mej. Vad ska jag då göra? Jo jag ska mysa på hemma med Jack och längta efter min karl helt enkelt. Haha.


Det finns så mycket som jag vill berätta men jag gör det en annan gång, för nu ska jag ta och sova lite "lunch" och se en film. Jag lever iaf. och jag har världens finaste och underbaraste sambo! Jag älskar dig Johan och du gör mig så oerhört lycklig!

OBS!! Har inte pengar på mobilen: så ring istället för att skicka SMS!!


dåligt med uppdatering..

Nu har Greta flyttat och det blev lite gråtkalas här hemma. Men hon har det ju bra hos Camilla:) Fast jag saknar henne jätte mycket. Men så är det.

Idag har jag varit ut med Jack i skogen och Erica hakade på med Leslie. Dom fick springa lösa och det gick hur bra som helst=) Nu ligger min duktiga lilla kille i sin bädd och sover jätte gott! Han är helt slut stackarn!

Jag har tagit körkortet och det gick hur bra som helst! Det känns förbannat skönt med körkort måste jag säga, det är verkligen en frihet. Tack alla som varit så glada för min skull och som grattat mig till körkortet! Det värmer verkligen att ha så fina människor omkring sig.

Nu ska jag spela lite Wii, super mario. Sen blir det att laga lite mat; amerika låda! Och städa lite här hemma=)

Hoppas alla har det bra, för det har jag!

RSS 2.0