Fortfarande kvar på Sunderbyn

I dag är jag helt utpumpad kan jag säga. Tanter med amningshysteri AB gjorde mig riktigt arg igår. Riktigt arg. Och då jag blir arg så tjurar jag till och vips idag så kom amningen igång! Men detta tack vare en ung sköterska som hade koll på läget och som inte hetsade ihjäl mej och barnet. Vi fick ta den tid vi ville och sen så kom det utav bara farten. Mycket bättre det än tanterna som slitit i tuttarna på mej och stressat både mej och barn. Usch.
Lillen mår bra iaf. han hade dock lite gulsot stackarn så det var därför han varit så trött och frusen (och inte orkat amma). Älsklingen våran. Så i natt har han solat solarie och lyxat så värdet har sjunkit och blivit bättre. Skönt det och man märker att han blir piggare. Han gick ner mkt och har gått upp en del nu så det känns jätte bra. Man blev ju som orolig. I morgon blir jag mest troligt utskriven, prover ska tas och sådär. Men dom kommer nog att skriva ut mej för proverna har varit bra hela tiden och febern är borta. Fick feber efter operationen och förlossningen. (fick operera ut moderkakan för den satt fast å hade sej) Hoppas på att lillen oxå får bli utskriven i morgon, men jag tvivlar lite på det. Men men, vi får se. Han sondmatas och nu då amningen kommit igång kanske han får i sig lite av de oxå.

Och GUD VAD JAG SAKNAR JACK! Jag längtar efter honom nå så otroligt mycket! Älskade guldklimp. Men han har det bra hos mamma o pappa iaf. dock har dom gett honom lite skinka och sånt (vilket man inte ska) men han mår tydligen bra i magen iaf. och pappa verkar då sitta fast i hunden. Han pratar om honom som om de vore hans egen. Det e kul=)

Nu ska jag ta och vänta på Johan som skulle komma med rena kläder. Sen blir det att mysa med lillkillen och äta lunch.

VAD SKA HAN HETA?

Melker?
Riki?

Förslag?


22 december 2010

22 december 2010...Det är nog den lyckligaste dagen i mitt liv.
Klockan var 13:34 och efter att ha krystat i endast 12 min så var han ute!
Han vägde då 2925 g och var 49 cm lång. Han har lite mörkt hår och är självklart det vackraste som någonsin vandrat på denna jord.

Julen firas här på BB och vi är osociala här på vårt egna rum.

TUSEN TACK för alla gratulationer!


Världens finaste kille =)


Jullov!

Ja, på onsdag tar man sig ett välförtjänt jullov måste jag säga! Är klar med alla skoluppgifter och har skickat in 3/5. Så på onsdag kan jag skicka in dom sista. Det känns som bra.

Vad händer hos oss? Ja min hjärna är på högvarv vad det gäller bebsigrejjor. Så jag glömmer bort allt annat. Förlåt.
Men så är det. Man funderar uti NÄR VAR och HUR!? han ska komma ut... Man funderar uti amning å tuttar å fan å hans moster. Sen funderar man även uti om man har glömt nå? Jag måste skriva en lista, för annars kommer jag bli galen. Jag måste köpa den där skötväskan som jag så gärna vill ha, ska ta från mina undanstoppade slantar.
Något som e positivt dock är att jag sover! Åh jag får sova! Det är så skönt. Och det behövs! Har inte umgåtts med folk sen, ja jag vet inte när? Men jag har vari så trött och haft så mkt i skallen. Men jag hoppas alla förstår att detta är något som förhoppningsvis förbättras under år 2011- då ungen är ute och man kommit igång med det livet osv.

Julklapparna är snart inhandlade. Dock har jag kvar klapparna till mamma o pappa. Dom e svårast! Men jag tror jag vet vad dom ska få. Något som e lite tråkigt att ge, men jag vet att dom uppskattar det!

Haha mamma var så söt igår: "Jag vill inte veta när det är dags! Ni får ringa då han kommit ut". Jag tror att hon e lite orolig och nervös över det här. Men det är inte så konstigt, då hon födde mej var det inte direkt smärtfritt och hon höll ju själv på att stryka med. For real. Vad hade jag gjort utan henne? Usch:( TUR att läkaren var så duktig så att han räddade hennes liv.

I natt kommer jag nog att känna en del sorg i hjärtat... Och morgondagen ser jag inte vidare fram emot. Man bävar sig lite. Det är nu 3 år sedan Stella tog livet av sig... Det var nog bland det värsta jag har varit med om. Men hon har det bättre nu, jag vet det. Fast jag saknar henne, det gör jag. Jätte mycket! Hon var en sort för sig. Trots sina brister så var hon verkligen en person som fångade en del av mitt hjärta. Och hon kommer för alltid att finnas där, det är något som e säkert. Jag ler ofta då jag tänker på henne. Men då jag tänker på hennes val av avslut i livet så blir jag ledsen. Tänk att en person verkligen hatar sitt liv så mkt och inte finner någon mening med det? Så man väljer att ta sitt liv. Då måste livet verkligen vara skit. Det är inget jag ens kan föreställa mig, nog har man varit deppig och saker och ting har känts helt värdelöst och meningslöst. Men att ta ett sådant beslut som att ta sitt liv... Det förstår jag inte. Det tror jag få förstår.

Stella: Saknar dig massor! Men vi kommer att ses igen, även om det dröjer ett tag!


*pustar ut*

Allt såg bra ut med våran lillkille. Dom kollade könet en gång till och sa att det e klart att det är en liten kille som simmar i mammas mage=) hihi! Jag har en del fostervatten, dock så är det inte skadligt för mig eller bebis. Så det känns jätte skönt. Dom kollade även hur han växt och dom tyckte han växt fin fint=) Min lilla älskade. Hur kan man älska någon som man ännu inte har träffat? Det känns helt galet. Men jag längtar efter honom varje dag och vill ha honom hos mig NU! Han kommer då han kommer iaf. :) Vi fick se lillhjärtat som slog, hans små öron, hans hände, mage, fötter och näsan! Så otroligt. Kunde inte hålla mej från att bli lite blödi och fälla en tår. Han är trots allt bara min och Johans, ingen annans. Och han är helt underbar!


Jack är helt ledsen nu då husse åkt iväg, naaw. Stackars liten. Men jag tänkte åka ut med honom i skogen i morgon och så, så han får ha lite kulit=) Jag e ju inte i form direkt att gå nån prommis men i skogen kan vi lattja lite. Jack har blivit himla duktig vid hundmöten nu, det känns jätte roligt att vara ute. Och jag söker upp hundar för nu har jag mer kött på benen och vill verkligen utvecklas mer med Jack. Så det känns bra.

Nu ska jag ta och se lite TV. Vila lite. För i morgon åker jag till mamma o pappa, DÅ blire fasen att plugga klärt alla uppgifter. Har skjutit ppå det nog nu. Men dagens fina besked gav mig verkligen glädje och ro i kroppen!Ultraljud på måndag

Happ, på måndag kl: 12.40 ska vi vara på Sunderby Sjukhus och göra ett ultraljud igen. Det känns väldigt blandat. Roligt att få se honom igen, men mest nervöst över vad som ska sägas. Jag vet ju inget? Det e ju första barnet och om man googlar så hittar man inget.

Ajja. Idag blire att göra klart uppgift nr 5. Skicka in 3an och 4an. Sen så drar jag täcket över hudvudet och sover lite. Är jätte trött. Sen e jag på dåligt humör för att jag ingen bil har och ingen mat heller! Vill inte äta gröt till lunch oxå!

Nu ska jag ringa mamsen.


Uppdate...

Har kommit hem från barnmorskan. Följande har hänt:

*magen har växt 3 cm sen sist (2 veckor sedan)
-detta är inte fett (JIPPIE!!!) utan det är vatten....

*hon ska ringa specialistmödravården i morgon, sen mig
-kanske blir det ett till UL, kan bli att bebisen föds tidigare tydligen...

*mitt blodrtyck är skit bra

*bebisen har fixerat sig

Vi mår jätte bra iaf och jag e glad över att jag inte är en tjockis haha. Dock vill jag inte föda tidigare. Hon förklarade att moderkakan och blablabla känner av magens storlek och kan sätta igång förlossningen tidigare nu eftersom min mage skjuter i TAKET! Jag följde kurvan fint i början, men nu har min mage skenat iväg. Wöw!

Nu ska jag försöka smälta allt detta och träna på AVSLAPPNING! Det är oxå en punkt på dagens lista från barnmorskan.

Jisses asså.. föda tidigare? Hoppas att det inte blir så för bebisens skull. I morgon får vi veta mer...


Besök hos barnmorskan

Sitter och väntar på att åka till barnmorskan, men idag åker jag dit ensam. Johan kommer inte lös från jobbet tyvärr. Men men. Sist jag var ensam var det ju bara skit, så vi får hoppas på mer positivt denna gång. Jag älskar att åka dit och lyssna på bebisen och få höra hans lilla hjärta slå. Det gör mig så lugn. Det är inte länge kvar tills jag får träffa honom nu och jag längtar så enormt! Jag undrar hur han ser ut? Har han Johans fina näsa? Johans vackra ögon? Det ska bli spännande att se.

Idag e jag himlarns trött, jag känner mej nerklubbad. Men det e såhär hela tiden så jag ska försöka sluta gnälla om det. Sömn, vad är det?

Nu ska jag klä på mej och brumma iväg. Sen blire att sova då man kommer hem! Jisses så skönt det ska bli.

Hoppas alla har en bra dag!

RSS 2.0