Mitt sista inlägg

Idag skriver jag mitt sista inlägg i bloggen, i den här lägenheten. I morgon bär flyttlasset av mot Trånkan! Vi har en massa vänner som hjälper till så det e himla skönt, då kommer det att gå undan.

Jag har varit och kört en dubbellektion på körskolan idag, det gick hyfsat bra, allt kan ju bli bättre! Men jag känner mig tryggare nu och det blir bara bättre. Fick köra en fet jävla BMW, nya 5serien. helt lovely!! VILL HA!


Jag sitter just nu och ser TV i väntan på att en person ska komma hit och intervjua mig. Det ska bli kul och spännande och se vad hon har för frågor att ställa. Känns roligt iaf=)

Jack ligger och myser här i sängen och alla kartonger är typ packade. Så det känns väldigt skönt. Senare idag bär det av mot centrum med anna, ska kika in på H&M men det blir inte att köpa nå saker! Här ska det sparas till möbler och lite renovering, trädgårdsgrejjer osv. !!! Fick veta av pappa igår att rosor drar till sig myror!!!! FAN JÄVLA SKIT! Jag vill ju ha rosenbuskar! Hur ska jag lösa detta?! Min största fobi är ju myror, det är det värsta jag vet, jag kan inte gå där det är myror. Min stackars hund får inte gå så mkt i skogen på sommaren... Bromsar och andra insekter är ju oxå lite av en fobi. Inga små fobier direkt utan det är verkligen så att jag har tänkt söka hjälp för det, för min sommar blir väldigt begränsad. Tyvärr är det så. Men det tar jag tag i nu i sommar kanske.

Nu ska jag ta tag i plocket och slänga ner det sista i kartongerna, i morgon bor jag i HUS! Fan så skönt det ska bli att ta en bastu!

Hey hey hey!

Har inte bloggat på ett bra tag nu, men det är så mkt som händer här så jag vet inte var jag ska börja.

Jag håller på att plugga till körkortet nu, har bokat in halkbana och risk 1. Sen så har jag även bokat in teori och uppkörning, när säger jag INTE!

Vi flyttar till vårat HUS nu på fredag! Har ett gäng med snälla människor som hjälper oss att flytta och som är hundvakt! Så det ska nog gå som smort! På torsdag ska jag in på banken och skriva under kontraktet och sen ska jag även på systemet och inhandla lite varor, man vill ju kunna bjussa på nå dricka då folk hjälper till. Och sen e det bra att ha ett litet lager hemma:) Vi har redan packat det mesta och organiserat allt så fint! I morgon ska jag bära lite kartonger från vinden ner i lägenheten, så att det blir smidigt att flytta! Asså det e så himlarns nära nu så jag kan knapt sova om nätterna. Snaaaart är man äntligen HUSägare och slipper ha grannar som spikar mitt i natten! Jag får ha en egen liten tvättstuga där jag kan stryka och dona på! Bara en sån sak ser jag fram emot, att ha utrymme då man tvättar och ha organiserat! Sen så ska det bli väldigt skönt att kunna gå ut på gården till sommaren och sätta sig och läsa, äta frukost ute! Och GRILLA! Sen kan man ju parta loss som man vill oxå, så det e bara positivt. Jag ser fram emot att klippa gräset, kanske jag får ångra när sommaren nått sitt slut haha!

Sen så vääntar vi ju faktiskt tillökning! Japp, men i form av en jycke! En liten fralla ska få flytta hem till oss, hon är fem år och kommer från Ungern. Vi kommer att vara fodervärd åt henne till en början eftersom att Camilla som har kenneln Thunder Road kommer att äga henne till en början. Hennes nuvarande namn är Petra, asfult hundnamn, hon kommer att få ett nytt namn hos oss och det blir Tetra, låter som Petra, men är snyggare helt enkelt haha. Ska kolla vilka kurser jag ska gå med den lilla damen sen då hon kommer till oss=) Det känns så himla roligt att Jack ska få en kompis=) Någon som kan hålla honom sällskap och som han kan leka med. Sen så blir det att introducera damen i WP. Ska bli en utmaning att ha en 5 årig liten fralla att köra WP med. Men det blir enbart för att hålla henne sund och så att vi kan göra nå kul ihop hon och jag.

Har idag fått klart hemtentan, ska läsa igenom skiten i morgon innan jag skickar in den. Känns skönt att ha ännu en kurs avklarad, hur det har gått vet jag inte men jag får hoppas på det bästa! När nästa kurs sparkar igång så kommer vi även att ha praktik och då ska söta Ida bo hos oss i två veckor! Det kommer bli så jävla roligt att ha henne hos oss och då ska vi ut och promenixa med vovvarna en massa, det har jag bestämt!

Jag har ju även sagt upp mig från mitt gamla jobb och sökt en del nya jobb, väntar med spänning att få höra från ett av dem, jag tror att jag kommer att få det jobbet med, men man kan ju aldrig vara säker.

Det som är som vanligt är att jag har en underbar jycke och en alldeles otroligt underbar sambo. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem? Idag har vi haft en helt mysig dag, legat i sängen och sett film, spelat en massa spel; Mario Cart och löjlat oss en massa. Det är viktigt att man kan ha kul tillsammans och det kan vi ha, bara vi! Och dessutom kan vi prata om viktiga saker, om känslor och allt möjligt. Jag har världens bästa pojkvän och jag skulle inte byta honom mot något i hela världen!

Nu ska jag ta och se lite TV, ringa min älskling och säga god natt, sen blir det att sova några få timmar för att sedan kliva upp tidigt och köra lite bil med Mona på körskolan. Hon e bäst!

Puss o Kram!






Mitt schema för veckan:)


Plugg!

Nu har jag pluggat och tagit ut en del frågor till litteraturseminariet som vi ska ha i morgon. Har inte läst klart boken, men ska läsa lite mer ikväll. Pratade med L om att ta en sväng med jyckarna, får se om det blir nå av det. Skulle vara bra för Jack att få träffa ännu en kompis=) Men det hinner vi annars med en annan dag. Ikväll blir det att träna, eller ja jag tror jag ska träna vid 16, då älsklingen kommer hem. Så hinner jag träna innan middagen. Skulle som va skönt och jag tror inte att det e så mkt folk på gymmet den tiden?? I morgon funderar jag på att stiga upp i ottan och dra på gymmet innan vi ska plugga? Då kanske jag hinner med att träna två gånger i morgon?? Fan Kristina i klassen har fått mej himlarns motiverad måste jag säga. -8,5 kg på två månader! De e fan bra jobbat måste jag säga! Så jag tänkte snacka med henne och se vad hon har gjort? Jag vet att hon tränat typ 6 ggr i veckan och sådär. Det kanske jag inte kommer att orka hålla, men man kan ju försöka? Jag tycker ju att det är himlarns kul att träna nu så det e ju bara köra på. Men samtidigt har jag skola att göra, som fan den här veckan och sen ska hunden ha sitt. Men det blir iofs som att träna två ggr/ dag om jag tar en långis med jycken och gymmar! Så gymmet får bli 4-6 dagar i veckan helt enkelt då. Det blir nog bra.

Till middag idag ska jag nog göra lax, med brysselkål. Nyttigt och braigt=) I morse blev det en smoothie till frukost=)

Nu ska jag se lite TV och vänta på att Mona ringer mej, så jag får boka in en massa körlektioner hihi=)

Vill att min älskling ska komma heeeeem!

Härliga måndag

Jag känner hyfsat positivt inför måndagarna, det e liksom en ny start på en ny vecka. Man kan glömma det man inte gjorde förra veckan, fastän man borde ha gjort vissa saker. Nu tar jag nya tag och ser fram emot vad jag ska göra den här veckan.

Jag har sökt ett nytt jobb, som verkar lovande. Så jag håller tummarna för mig själv. Är superless och mår inte alls bra av mitt nuvarande jobb. Det tär på mig både psykiskt och fysiskt.

Idag har jag gymmat! Äntligen är jag frisk. Det kändes helt underbart att gå på gymmet och sedan komma hem och äta en omelette och ta en skön dusch. Nu sitter jag här i mysdressen och jycken ligger här bredvid och myser med mig.

Det är en hel del pluggande som gäller den här veckan och i morgon ska jag försöka förstå mig på vilket som är det nya schemat för nästa kurs, så att jag kan boka in alla körlektioner. Snart har jag körkortet i min hand!

Nu ska jag se vidare på Hollywood fruarna. Jag bara älskar Maria, hon e ju bara för söt:)


God Natt

Ska krypa ner snart och mysa lite med min älskling. Vi har haft en mysig kväll och ätit oxfilé med klyftpotatis och chevré. Avslutade med en sockerkaka som jag gjorde med lite glasyr på hehe. Ruskigt gott! Ska nog ta med mej lite av den och bjussa mina studiekamrater i morgon:) Nu blir det att se New Moon och mysa.

I morgon är det skola som vanligt, men inte en tidig morgon som tur är. Hoppas ni alla haft en mysig kväll!


Filmtips

Ja jag läser ju som sagt P.H´s Cimons blogg och han tipsade om en film. Jag fortsätter att sprida budskapet.
Efter att ha gråtit ca 2 tim i sträck kan jag inte göra annat.

My sister´s keeper (Allt för min syster)

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.



Av mig får filmen 5 av 5 möjliga. Kanske är det för att det är något som ligger mig nära hjärtat.... men ändå, den här filmen är gripande. På alla sätt och vis.

Jag har helt massa huvudvärk, kudden är blöt och jag är svettig. Det blir så då man bölar till en film i sängen... Man blir som nedstämd av sånna här filmer, för mig så gjorde den att jag var tvungen att gå tillbaka och känna saker som jag inte känt på några år. En stor skopa sorg och nu då filmen är slut så lämnar den mej med ett stort hål av saknad. Livet är förbannat orättvist. Jag saknar dig...

Jag måste ta mej en dusch, sen blir det att tröstäta något smaskigt känner jag.


Fredag???

Har blivit helt dagvild nu då jag varit sjuk och haft lite skola. Men jag tror mest bestämt att det är fredag idag. Det är så mkt kul som händer just nu och bland annat så kommer vi att flytta snart! Fy fan så skönt det ska bli att slippa bo i lägenhet! TJOHO! Nu är det 22 dagar kvar iaf tills man får nyckeln i handen. Nedräkningen har börjat.=)

Jag har precis tagit en dusch och försökt göra mig lite fräch, man känner sig så sunkig nu då man vari sjuk så det blev att fixa håret lite iaf så det blev lent och fint=) Funderade på att göra en ansiktsmask men insåg att jag skulle låta min hy vara nu då den varit torr och jävlig under den här vintern. Men min kära näsa som har blivit misshandlad av hårt papper i tre dagar fick smöras in eftersom att den börjat bli lite väl torr.

I morgon blir det gymmet och jag har bestämt mig för att köra en tim cross. Nu skiter jag i hostan och ger mig in i träningen ingen. Jag tänker inte ge upp! -5 kg på vågen och fler ska det bli. Man ska inte ge sig. Jag lästa Cimons blogg igår då jag hade svåårt att sova, och en av hans läsare hade skrivit ett mail till honom om hur fruktansvärt hon mådde. Jag blev helt tagen av det han skrev tillbaka till henne i sin blogg och sen blev jag varm i hjärtat. Ni som inte har följt Paradise Hotel kan ju borste från detta dravvel, men jag måste säga att Cimon verkar vara en grymmers kille. Hans blogg började jag läsa av en slump igår och jag kommer garanterat att fortsätta.

Jag måste bara säga att min karl är helt underbar. Han är underbar var enda dag, utan att han gör något annat än att vara sig själv. Tänk om det fanns fler som min Johan där ute? Då skulle alla tjejer och kvinnor vara lyckliga var eviga dag=)

Nu ska jag mysa ner mej i sängen med Jack och se en film. Det blir verkligen en lugn dag för oss idag, i morgon så kommer Jack att få vara ute massor, så idag tar vi oss en lugn dag. Fast jag tror att kvällen kommer att bjuda på en riktigt lång mysig promenad. =) Senare ikväll...


Jag Älskar Dig Johan, nu börjar ett nytt kapitel i vårat liv tillsammans.

Man får inte glömma världens mysigaste jycke!


Tisdag-sjuk

Har fått förkylningen från helvetet! Skallen känns som en ballong, näsan e full av äcklit och dessutom så funkar det inte med nässpray?! Helt wierd. Sen så har jag haft fett med feber i natt och sovit kanske tre timmar. IT SUX! Så idag ligger jag nerbäddad på soffan och knarkar Ipren och papper.
Det känns så värdelöst att va sjuk! Jag som kommit igång och tränat en massa och sånt, nu känns det ju bara skit då man inte kan träna och dessutom missade jag plugg med studiegruppen. Men vi ska plugga i morgon så jag hoppas jag mår bättre då. =/
Jag missar dessutom att ringa ett viktigt samtal idag, men jag får göra det i morgon om jag mår bättre. Irriterande.

Nu ska jag fortsätta se tv och sen blir det att försöka sova lite så kanske man vaknar upp och är pigg sen? Man kan ju önska iaf.

RSS 2.0