Gråtkalas

Så har en människa fått mej att gråta, av glädje och saknad. AV lycka och glädje över att ha träffat den här människan. My. Min lilla mysiga My! Jag saknar henne som F A N. Jag vet man får inte svära men nu måste jag. Jaha och nu har hon fått mej att gråta! My för fasen!

Det har hänt så mkt med oss båda sen vi sågs sist. Men vår vänskap är ändå den samma. Jag har nya vänner, som är underbara. Men ingen är som My. Det kan jag inte komma ifrån, vissa är nära mållinjen... men någon stans brister det. Jag är oerhört tacksam för de vänner jag har. Men det är inte samma sak. Kanske är det för att vi hjälpte varandra genom en tung period i livet, kanske är det för att vi inte längre träffas varje dag... Jag vet inte. Men jag saknar henne oerhört mycket och vill att hon ska komma tillbaka i mitt liv, träffa mina nya vänner! För jag vet att hon skulle tycka om många av dom.

My är den som alltid har varit ärlig mot mej. Hon har alltid stöttat mej. Och hon har tagit hand om mej så som ingen annan vän har gjort. My är den syster som jag aldrig fick. Klyschigt? Ja kanske det, men det är sant.

Usch My, du får inte skriva sånt där fint. Jag önskar att jag vore hos dej så att jag kunde vara ett stöd för dig just nu, men jag försöker...

Gick inte att länka... Men för den som extra nyfiken är så läääääs:  http://puckoventilen.blogspot.com/

Mysig kväll

Får börja med att önska GOD JUL!

Ikväll har jag och älsklingen gjort godis och sen har vi diskat tillsammans och städat köket. Käkade pizza framför TV:n och mös på. Var ute på en långprommis med hundarna nyss. Underbart, härligt! Kan det vara bättre än så här, jag är fortfarande störtförälskad efter snart 4 år!  Det här är verkligen det som andra kallar K Ä R L E K.

Nu ska vi bädda ner oss och glutta en film. Jag röstar på SAW 4. Simon röstar på nåt annat. *suck*

GOD JUL PÅ ER!

KÄRLEK

image129

Julafton i morgon

I morgon är det J U L A F T O N! Ska bli så härligt och mysigt. Har inte så mycket julkänlsa nu då snön nästan smält bort. Jag vill ha snö då jag firar jul. Inte is och en massa skit. Vi kommer att vara hemma hos Simons pappa och fira julafton. Ska bli jätte kul. Äta god mat och bara mysa på. Trevligt sällskap är det oxå. Sen på juldagen är vi ju då hos mina föräldrar med mina syskon och deras familjer. Saknar dom så mycket, ska verkligen bli kul att träffas. Min bror från sthlm träffar jag så sällan. 2-3 ggr per år! Alldeles för lite om ni frågar mej. Men jag ska ju på dop i sthlm i februar sen så då får jag träffa dom igen:)

Blev utgång igår, jag drack lagom så det kändes jätte bra. IdaMary har ju kommit te Boden och det var så kul att få träffa henne. Jag Sara Carro & Ida satt först hemma hos mej, det var jätte roligt. Sen gick vi på TC och dansade hela kvällen. GUD, det var länge sen jag dansa så mycket. Jag dansade så mycket att jag ett tag var tvungen att gå ut för att jag inte kunde andas. Haha, sacka om att jag har dålig kondis. Så kul att vara ute och sen känna sej bra så här dagen efter. Jag har ju väldigt lätt för att bli bakfull. Men idag mår jag bra. Men nu e jag less på festande. Nu blir det lugnt för mig och Simon ett tag. Herre gud, man kan ju inte festa hela tiden.

Har enormt tråkigt

Verkar inte vara många som läser min blogg men jag skriver likfan ändå. Är uttråkad, Simon är på fest och jag och hunden ligger i sängen eller soffan (det varierar) och halvsover. Jag vill göra något roligt. Jag vill oxå festa loss. Drack två glas vin och ringde alla på min telefonlista, booring. Alla ser film av nån dum anledning. Slut vin nu. Det e så jävla tråkigt. Blippar runt på TV:n ÄNNU tråååkigare, finns inte en enda film att se. Är det då konstigt att folk gör olagliga saker? Tex laddar ner. I morgon är det jobb IGEN. Och på söndag med. Sen är jag L E D I G. Ska blir riktigt skönt faktiskt.

Har shoppat idag. En låång kofta och en klänning. Snyggt snyggt. Nu har jag kläder att ha på mej på julafton och juldan. Vi är tofflar på juldagen och kommer inte att gå ut, istället super vi till hemma med nära och kära. Eller ja, jag är nykter. Dricker 2 glas vin. Simon dricker mer.

*gnällig* Jag vill göra något! Varför ska alla vara hemma och tråka JUST IDAG. Jag är på bra humör och känner att jag vill vara social. Nu tänker ni att jag har tråkigt för att Simon gör något? Den tanken slog mej en stund men neee jag e bara pigg och vill hitta på nåt. Men icket. Får ta och hiva i mej en massa vatten och krypa ner och se en film på datorn helt enkelt.

Fy skäms på er mina vänner! Det skulle ju vara ferre ikväll. Eller åtminstone något som händer... PUSS på rumpan på er ändå för att ni e så jävla underbara!

Önskar att jag kunde lägga upp en bild på min och Saras stad, men har fortfarande ingen sladd till mobilen.
OBS! Måste köpas inom en vecka!  Vi har iaf byggt en stad, jag byggde en borg och Sara en del hus. Snyggt är det!
(Det är byggt i papper)

Trött

Jag e så trött och seg! Men ändå är jag på bra humör idag. Längtar tills efter jobbet. Då ska jag hem och städa och mysa med Simon. Kanske far vi förbi ma & pa eller Simons pappa. Jag är så trött av att jobba så mycket så jag sover hur mycket som helst. I morse hade jag tänkt kliva upp tidigt och hinna ut med hundarna på en promenad, men icket. Det blev en snabb rastning, en snabb fika i stan och sen var det bara att börja knata till jobbet. Jag vill så gärna ha en ny/gammal parfym! Snabbade förbi KICKS och hittade min gamla favorit. Måste nog köpa den sen då jag kan shoppa. Jag vill så gärna shoppa... Jag måste få shoppa! Jag måste få köpa julklappar och jag måste få köpa en massa snygga saker till mej själv. Jag mååste ha nytt smink, det är ett stort måste just nu. Sitter på jobbet och känner mej sunkigare than ever. Måste plocka ögonbryn, raka mig och tvätta håret. usch. Men det är ju fredag idag, då får jag vara sunkig. Dock e jag inte lika sunkig som en av toaletterna på jobbet.
Får blogga mer senare om jag kommer på något intressant.



 

Donna Karan Cashmere Mist

image127


3 dagar kvar

Ja nu har man 3 dagar kvar att jobba, sen väntar ljuvlig ledighet! UNDERBART! Jag funderar starkt på att ta ledigt de fjuttiga dagarna som jag ska jobba nästa vecka... Men är det värt att ta ledigt?  Om jag jobbar så får jag ihop 102 fjuttiga timmar denna månad.. *suck* Jag vill ha pengar! Jag vill bli rik! Jag vill åka på IKEA! Jag vill shoppa julklappar! Men men... nu e det som det e.

Jag är trött som fasen på att jobba och jobbar 7 dagar denna vecka. Ryggen börjar säga ifrån och så även resten av kroppen. Jag är trött och sover hur mycket som helst. Huvudvärken vill inte försvinna. Jag behöver ett nytt jobb, vill inte ha ryggproblem då jag är ynka 30 år, kanske kommer det tidigare om det fortsätter i den här takten. Men jag ska börja gå ut och gå massor och träna ordentligt efter nyår.

Mitt nyårslöfte kommer att bli: GÅ NER 12 KG!
Nu jävlar ska det bli slut på snask och fika och pizza och hambrugare. Jag ska bli fit for fight

Vet inte riktigt vad som hände med min text just nu. Törs inte skriva mer.


Saknar dig Pirre

Julen är en härlig tid... Men samtidigt väldigt tung för mej. Jag saknar Pirre otroligt mycket, vi brukade spendera julafton tillsammans och sucka över dom vuxna. Sista julen satt vi på hans rum och spelade PS2. Pratade och skrattade. Men vi visste ändå att det var den sista julen som vi skulle fira tillsammans.  DU FATTAS MEJ!

Vi ses i Nangijala


image126

Tjejsnack v 51 Julen


  • Var och med vilka ska du fira jul?
    På självaste julafton ska jag och min sambo till hans familj. På juldagen blir det att vara hos min familj, mamma pappa bröder och ungar och respektive.
  • Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?
    Nej inte en enda. Jag har sjuk hund så han har förtur på mina slantar!
  • Vad önskar du dig i julklapp?
    Presentkort på KICKS, PS2, Nintendo Wii.
  • Vad betyder julen för dig?
    Att vara med sina nära och kära är det som är viktigast. Saknar Pirre enormt mycket nu juletid...
  • Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?
    Nej inte i år. Annars klär vi granen stilrent och snyggt dagen före julafton.

I´m in love

Är du sugen på lite snygga kläder?
Kolla in den här sidan, såååååå mycket snygga saker. Jag vet precis vad jag vill ha!
http://www.shopbop.com/

Jill Stuart

image124  image125


 


Snart är det JUL!

Nu är det bara 4 dagar kvar att jobba. Sen är det julafton! Jag undrar vad man får för klappar? Ett presentkort på KICKS skulle sitta riktigt fint. Känns tråkigt att inte kunna köpa julklappar då vi kommer att behöva spara alla fickpengar till Jack´s biopsi! Inge julklappsköp och inge shopping! Hoppas som fasen då att man iaf får nåt presentkort, för jag måste få shoppa nu! jag börjar få abstinens! Jag har inga kläder, ska ta och rensa garderoben igen, har så mycket skrot som jag sparar på, till vilken nytta? Jag hittar en massa minimala kläder som jag har sparat "tills jag går ner i vikt". Ja men då jag går ner i vikt vill jag inte ha gamla kläder, då vill jag ju shoppa nytt!
Det är så mycket jag vill shoppa och jag funderar på att spara alla slantar tills i februari! För i februari så sticker jag iväg till Sthlm med mamma och pappa. Bror och hans fru Malin ska döpa Elvira där nere så jag har en gratis resa till stocke! Lite nice det ska bli. Skulle som vara trevligt att ha rejält med cash då man är där så man kan shoppa en massa. Och då ska jag inte shoppa på H&M, utan då blire nån RIKTIG butik. Jag e less på kläder med kass kvalité som tappar formen och går sönder. Det är bättre att köpa dyra hållbara kläder med kvalité! Nu ska jag för första gången på länge spara på slantarna. Det som nu blir över efter Jacks biopsi iofs.

Bara Jack blir frisk nu. Jag vill så gärna att han ska bli frisk och att han ska må bra! Han är då pigg och glad nu iaf och leker lite smått med Alice. Simon skulle gå en promenad med dom idag, jag försökte men det är ju så halkit så jag höll ju på att slå ihjäl mej! Jag trivs så bra med Jack och Alice och min älskling. Jag vill bo med dom för evigt! På fredag ska vi städa och dona på efter det att jag kommit hem från jobbet och i morgon ska jag och Erica på stan en sväng. Blir att köpa en fin fin Champagne till nyår och fixa med kontot.

På nyårsfaton ska vi bara ta det lugnt. Mysa på med hundarna, äta 3rätters, dricka champagne och äta ostbricka. Kommer att bli en helt underbar nyårsafton med den lilla familj som vi nu är.

Jag har hittat en klockan som jag såå gärna vill köpa till Simon. Inte så dyr heller 2700:- cirkus. Ska nog köpa den åt honom. Han skulel bli så stilig med den på armen.

Livet är underbart just nu trots allt! Nu vet jag var jag står och var jag har människor. Jag vet vad som sägs bakom min rygg och jag kan bara säga, Jag bryr mej inte. Det kommer alltid att vara så. Men varför bry sej? Jag trivs så jävla bra just nu och jag tänker inte gräva ner mej.

Livet är helt kanonbra just nu.

UPPDATERING:
Sambon ringde nyss, Jack har börjat avverka sin bädd totalt. Julklapp till djuren, varsin ny bädd.


En snygg klocka till min älskling kanske...

image123





Hur viktigt är S E X?

Ja dagens fråga är... Hur viktigt är S E X?

Många anser att sex är oerhört viktigt för en relation och själv vet jag inte var jag ska ställa mej i den frågan. Sex är ju en otrolig närhet mellan två personer. Och man kommer varandra så nära som möjligt, det handlar mycket om samspel och respekt för varandra. Man läser ofta att det är viktigt att ha massor av sex, men VARFÖR? Då man är nykär gör man ju inte annat än spenderar tid i sänghalmen... och gör man det inte där så gör man det nån annan stans. Men sen då... har man varit tillsammans i 5 år så kanske sexlivet börjar dala, man skaffar barn och man jobbar heltid. Hur ska man hinna med det då?

Enligt mig är sex viktigt i ett förhållande, men jag anser inte att summan av kardemumman är den viktiga, hur många gånger i månaden man har rajtan tajtan.. Snarare är sex viktigt för att man lär känna varandra närmare, man lär sig hur man ska ge sin partner njutning och man tar sej tid tillsamman och är med om något underbart. Sen att man hittar på och är uppfinningsrik är ju bara ett plus i kanten för att inte göra sexlivet till något tvång.

Det handlar för mig om KVALITET inte KVANITET.

image122



Saknad

Saknaden är stor.. Det var så länge sen vi sågs. Jag kommer iaf ihåg hur hon ser ut och jag kommer ihåg hennes skratt och hennes mjuka goa personlighet. Hade jag haft pengar hade jag bett henne komma hit. Men jag ska spara, så att hon kan stanna här länge... Sist blev det så hastigt vi sågs. Och det var så många hon hade att besöka. Men nu, nästa gång... Är hon MIN... BARA MIN! *moahaha*

Okej My, du behöver inte bli rädd.. Jag saknar dej bara så fruktansvärt mycket och jag vill vara hos dej nu då du har det svårt! Men snart kanske vi ses. Jag längtar efter dej och saknaden är STOR.


Puss på rumpan. Du är min själsfrände!



image121


Hittade en gammal bild

Hittade en gammal bild på Jack. Lite småful bild, men han var i topptrim!

image120

Natti natti

Nu väntar sängen på oss. Varsin kopp té och en hårdbrödmacka med ost och skinka väntar. Samtidigt som vi kommer att avnjuta kvällsfikat i sängen så kommer vi även att lösa korsord. Sen när vi är lagomt less på det så väntar mys och "Sunes Jul". Att se Sunes Jul har blivit lite av en tradition här hemma. Det är andra året i rad som vi ser det såhär vid juletid. En mycket bra tradition anser jag, men Simon har en annan åsikt.  Men jag tänker tvinga på honom denna barnsliga tradition vare sej han vill eller ej.

Nu har Simon rastat hundarna, nu väntar, te, mackor och korsord på oss!

natti natti


Är det jag som är julgrisen

Ja det kan man ju fråga sig.. är det jag som är julgrisen i år? Shit, jag ska snart dra iväg på julbord med Simons familj (simon jobbar) och jag ser ut som en G R I S! Nu måste jag göra något åt detta. Nästa år kan jag inte vara grisen på julbordet. Tänk om någon tar fel och börjar skära i mej? Det är bäst att jag passar mej riktigt noga ikväll.

Nåväl, julbordet väntar och den feta magen kurrar efter mer... Varför vill den bara ha mer och mer hela tiden?

image119

Världens vackraste låttext

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till


Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Jag har nackspärr

Ja och inte vilken nackspärr som helst, jag har en LÅSNING i nacken!! Jag går som en sne zombie hemma med liniment och en halsduk runt halsen. Det gör ONT, så inni helvetes ONT! Allt blir lidande, sexliv, städning och matlagning. Allt en god husfru skall göra kan jag inte göra!

Såhär gick det till:
Jag vaknade på morgonen och pratade med Erica i telefon, samtidigt var jag skit sur för att jag inte hittade något hemma... Öppnar garderobsdörren *kras* "AAAAAAAAAJ SOOOOOM FAAAAAAAAAAN, JAG KAN INTE RÖRA MIG!!!!"
Jag la på, ringde mamma. Mamma som är sjuksyrra säger "du har nackspärr, ska jag komma? Sluta vara hysterisk" Jag gråter hysteriskt så mamma inte hör vad jag säger... " Ska jag komma?"
Nej mamma behövde inte komma, Erica kom och gick ut med kissnödig hund och Johanna var gullig och kom med Panodil. Sen så satte jag på en film och FASTNADE i sängen. Jag tog mej inte upp. För att ta mej upp nu har jag kommit på en bra teknik, rulla skrikandes över på mage och hasa mej ner från sängen! HA! funkar skitbra och ser jävlit muppit ut eftersom att jag e sne i nacken och lutar mitt huvud till vänster.

Sen kom Annica och Sara, vi åkte på Stellas grav och jag fick kakor av Annica, goda kakor, THNX:) Sen så har jag och Sara chillat framför TV:n med pepparkaksdeg och glögg och julmust. Nu e jag hungrig igen trots all deg så nu vankas det varma mackor och julmust.

I morgon är det vårdcentralen som gäller, jag behöver något riktigt STARKT piller!

Tack alla fina vänner för sällskap, kakor, hjälp och tabletter. Ni är underbara! Tack mamma och pappa för råd och liniment, ÄLSKAR ER! Tack Simon för att du står ut med mej i min osexiga snevrida sunkiga stil idag, LOVE YOU Darling!

IdaMary

Yeeees!! Under jul kommer IdaMary hem! Det vore ju redigt nice om vi skulle dra på badet igen och köra lite badmaraton hehe. Puss på dig IdaMary. Saknar dej!!

Dagens fråga

Fortsätter på det här med fiskar idag faktiskt...

HUR RENGÖR JAG ETT STORT AKVARIUM SOM ÄR INBYGGT I VÄGGEN?


image118

Alice har Tonsillit

*suck* Alice har Tonsillit... Fasen va less jag blir. Ajja medicin för båda hundarna nu så dom ska bli friska.

Ska till Erica ikväll och fika och surra. Ska bli mysigt. Jag bjöd in mej själv och tvingade Erica till att köpa fika. Hehe ibland får man vara fräck. Men det ska bli kul som fasen. Se Frejas nya sele oxå och snacka dynga.

Jag är inte gravid iaf. Så nu efter fikat ikväll blire fan till år röra på sig! Kanske vi tar och drar lite däck och grejjar på=) fasen att jag inte kan tävla med Jack.. Det suger som fasen. SImon tycker att jag ska tävla med Alice, men jag vette tusan hur det ska gå med henne... hon e en härligt flummig hund. Men jag ska ge det ett försök, ska kolla upp nu vad en sele kostar. Till henne blir det nog en cammoflage färgad sele hehe. Hon är ju trots allt en liten jägare.

Nu får alla läsare hålla tummarna för att Jack ska bli bra iaf. Och Alice kommer att bli frisk och sen ska hon opereras bara så det löser sej med det. Det är dyrt att ha sjuka vovvar, men dom är värda vart enda öre!


image117



Dagens fråga

Man opererar ju hundar och katter, husdjur... Nu är det ju så att vissa allergiker har ju fiskar som husdjur, vad gör man om dom blir sjuka?

Så dagens fråga är:
KAN MAN OPERERA EN FISK/ GE DEN MEDICIN/ UNDERSÖKA DEN?


image115

Jacks provsvar har kommit...

Idag ringde veterinären... Jack har kronisk, akut tjocktarmsinflammation.  Jag satt och började läsa på nätet men hittade mest bara om människor som har det och såhär står det:

Colitis ulcerosa (ulcerativ kolit, kronisk tjocktarmsinflammation) är en kronisk inflammation i tjocktarmen vars orsak ännu är okänd. Sjukdomen har beskrivits redan på 1700-talet, men den första noggranna beskriviningen är från år 1875. År 1902 gjorde man den första operationen pga denna sjukdom.

Sjukdomen kan drabba endast ändtarmen och tjocktarmen, den kan alltså inte förekomma i tunntarmen eller magsäcken. Ändtarmen är nästan alltid inflammerad i denna sjukdom, och ifall endast ändtarmen är drabbad kallas sjukdomen för proktit (ulcerös proctit, proctitis ulcerosa). Om sjukdomen dessutom utbrett sig till tjocktarmens vänstra del talar man om vänstersidig kolit. Sjukdomen kan omfatta hela tjocktarmen och man talar då om total kolit.

Den lindrigaste formen kallas alltså ulcerös proctit, och där är inflammationen lokaliserad endast till ändtarmen. Också denna lindriga form kan vara envis och kräva mångårig behandling, men orsakar inte några förändringar utanför tarmen (som ledbesvär, ögonbesvär), innebär inte någon ökad risk för cancer i tarmen, och blir nästan aldrig så allvarlig, att operation skulle bli nödvändig.

Sen står det även såhär:

Ulcerös är en livslång sjukdom. En del får enstaka attacker, hos andra kommer attackerna tätare. De allra flesta har dock ändå lång besvärsfria perioder.
Utvecklas ulcerös kolit i hela tjocktarmen och om man haft sin sjukdom i mer än 10-15 år så ökar risken för  tjocktarmscancer. Denna risk kan balanseras genom att man genomgår regelbundna undersökningar.

Hittade även detta:


Det finns hopp i mörkret!!! Jag har en hanhund på nu sju år, som har varit magsjuk typ hela livet, åkt in och ut på djursjukhus i alla år o jag har stampat med foten o bett dom reda ut det. Till slut när han var nästan sex år gammal, hittade vi en veterinär som gjorde en biopsi på samtliga tarmar o mage och fann fann kronisk ertrit och kolit. Med cellförändringar. Hon kunde inte säga om det var allergi eller om han haft en inflammation i tarmen som inte behandlats rätt. Snacka salta tårar man grät när man insåg att man nästan tagit livet av hunden med maten och allt.
Han fick kortison och antibiotika och andapsin (för magsår), och det gav fin fina resultat, han blev bättre och bättre, men kortisonet i sig är ju ett helvete at leva med.
Fick ett tips av en veterinär jag känner som haft en hanne med samma besvär att kastrera, vilket jag gjorde. Och detta hjälpte. Det plus en balanserad kost och att han alltid ska äta regelbundet. Och helt plötsligt började min magra krake lägga på hullet. Underbart när hunden hela sitt liv varit så mager att ryggraden kröker sig.
Numera äter han hemmalgat blandat med vanligt nutro torrfoder, och lite blodpudding och leverpastej som gottimums ovanpå (för att han måste äta) och är helt medicinfri sen fyra månader tillbaka. Han kan tom gnaga på märgben utan att bli dålig. Sen får han lite A-fil för magbalansen nu och då. Och det går utmärkt. Ibland blandar jag i lite i/d mjukmat, men vanlig cesar går lika bra för hans mage idag.
Men vet precis vad du går igenom med din hund, men säger då det att helt kört är det inte för han. Kan min stressputte klara sig utan medicin (men har inte vågat kasta kortisonet än, om han skulle bli dålig igen).
Men grunden för att han ska må bra är att han äter jämnt, minst två gånger per dag, så verkar han hålla sig frisk. Känns som en evighet sedan vi grubblade över en blodskitande hund som hade kramper i magen var o varannan dag. NU pinnar han glatt på, hoppar o leker o mår som en kung. Utan mediciner!!!:D Och han var ett ganska hopplöst dåligt fall från början han...



Hur fan ska det här sluta? På vissa sidor står det att det kan leda till cancer och på vissa att det inte är så vanligt. Oron som hade lagt sig är nu tillbaka och jag känner på mej att det kan vara kört. Jag har det på känn och jag hoppas att min känsla har fel... Jag vill att Jack ska vara frisk och må bra. Nu är han så glad och pigg. Men nu ska han sättas på kortisonbehandling och då blir det att han kommer att dricka jätte mycket och kissa massor. Jag vet inte vad jag ska göra...


Kärlek

Alice är sjuk, hon har ont i halsen. Simon är oxå sjuk. Så det blev lite sömn i natt. En sjuk hund som slickar över allt och som låter som en gris... *suck* Jag somnade vid 5 i soffan med två hundar, vi har inte en stor soffa kan jag lova. Varför jag låg i soffan var för att minälskling skulle få sova... Så idag är jag trött. Men älsklingen var helt underbar i morse. Han gjorde frukost åt mig. Ägg, varm o´boy & ostmackor. Mums. Min älskling är underbar! Sånna här tillfällen väger över allt tjaffs om disken som han inte diskar och tvätten som han inte tvättar. Jag stortrivs med min sambo. Han är en underbar sambo. Även om det ligger skitiga strumpor över allt... Jag undrar hur många gånger jag har plockat upp dom där förbaskade strumporna?

Jack är iaf frisk! Äntligen. Han är pigg och glad och ikväll ska han ta sin sista tablett antibiotika! Sen blir det att träna som fasen. Jag e tjock och Jack e omusklad, vi måste ändra på det nu!



Längtar efter lönen.. ASOS here I come!





Jag vill sluta må illa... Snälla söta rara Gud... Ta bort min magkatarr, för jag hatar att må illa hela tiden. Om du finns Gud, så ta bort den NU! Annars finns du inte...*väntar* Nej, mår fortfarande illa. Gud finns inte.


Vem kan man lita på?

Ja... vem kan man lita på? Ibland så tror man sig vara vänner, men sen får man höra annat. Har bloggat väldigt mycket om att jag tycker att det är viktigt att man tycker om sina vänner som dom är. Passar det inte så får det vara, säger jag alltid. Och jag tycker att det är så. Om man är vänner så måste man lyssna på varandra och hjälpa varandra. Om en vän till mej är ledsen så stöttar jag och försöker att vara en hjälp, att man går genom situationen tillsammans. En vän ska vara en stöttepelare, någon man kan prata med, skratta och gråta tillsammans med! Vänskap är samma som ett förhållande kanske inte alltid lika starkt eftersom att det är olika känslor. Men man måste tillåta varandra att vara som dom är. Om inte jag anser en person passa mig så försöker jag inte att ändra på den personen. Alla är violika och kommer vi inte över ens så gör vi inte det helt enkelt. Tillåt mej att vara som jag är! Och åter igen säger/skriver jag: Passar det inte så är det inte mitt problem.


Jag är Jag och Du är Du.

image108

Längtan

Ååå vad jag längtar efter Julafton!

Men i morgon ska det bli mysigt hemma:) Ikväll ska jag ta och städa hemma. Så det är rent och fint i morgon då jag och Simon ska baka. Det ska bli så mysigt! Ren lägenhet, nybakade Lussebullar. Ljuvligt. Har skickat Simon för att handla idag, glögg är ju ett måste att ha hemma oxå nu då det börjar bli juletider.

Det mysigaste med julen är att få vara med alla nära och kära, släktingar och vänner. På julafton ska vi vara hos Simons familj och juldagen spenderar vi med min. Vi varierar varje år. Längtar efter att ha en egen familj, ett eget hus att fira jul i med släkt och vänner. Jag vill ha mitt hus NU! Vi har våran sagolika tomt som bara står och väntar på att ett hus ska få byggas. Min dröm är att vi får köpa HELA tomten, ha ett stall och hästhagar. Skulle även bygga ordentliga hundgårdar. Drömmen att ha en gård med hästar och en egen kennel, det skulle vara underbart. Och drömmen är inte så långt borta! Vi måste bara se till att få förverkliga den.
 
Min magkatarr är inte bättre... mår illa så fort jag har ätit. Ja jag tror inte att jag är gravid, men jag ska kolla upp det för säkerhets skull:) Men jag skulle inte tro det. Har haft magkatarr förr och jag vet hur det känns, dock har man ju aldrig vari gravid heller så...

Vad sägs om det här en julaftonsmorgon... *drömma sig bort*

image107

Julferre!

Ja på fredag är den årliga julfesten på jobbet. Men snacka om att ha dålig tajming i år, IGEN! Förra året var det samma vecka som Stella dog. Och i år är det samma kväll som Idol-finalen!? Okej lite skillnad på Stella och Idol.. Men det är ändå dålig tajmin måste jag säga. Hur ska jag lyckas med det här nu då? Jag vill på festen och jag vill se Idol. Funderar på att snabbt som fasen tryck ai mej en massa julmat och sen sticka och se Idol. Dock har dom en Tv på Bodensia och man kanske skulle sätta sej där och kika lite. Jag får inte missa detta! Äntligen ska ju Marie sjunga en Celine Dion låt! Ajja man kan aldrig få allt. Jag får trösta mej med att "låna" hem reprisen av det. Efter julfesten ska jag och Simon iaf åka till hans pappa och surra lite.

Jag känner mej lagomt julmysig idag.

HEJJA MARIE!!!

image106

Tisdag...

Äntligen Tisdag! Desperate Housewives ikväll. Ska klippa Simon framför TV:n. Jag älskar desperate Housewives.
Sen ska jag avsluta kvällen med en kopp vaniljté som vanligt och så tror jag att jag ska ladda hem ett bra avsnitt av Morden i Midsummer. Töntigt värre men så mysigt att titta på. Dock inget som mäter sig med dom desperata husfruarna!

image105

TÄVLING

För att delta behöver du bara skriva ett inlägg på din blogg om uppdrag.blogg.se´s tävling, länka till uppdrag.blogg.se  och sedan kommentera det här inlägget, så vi vet att du är med i tävlingen. Du kan hoppa in och delta när som helst innan den 20 december då tävlingen avslutas och en vinnare lottas fram.
Klicka på bilden så kommer du till uppdrag.blogg.se


image104

Julstämning

Simon har ringt och nu ska han baka! JA jisses. Jag har aldrig sett honom baka förr. Tur att jag är på jobbet. Men jag fasar över hur köket kommer att se ut då han är färdig... Bara han ska steka nåt brukar det vara kaos i köket! Hur ska det då se ut när han har bakat?! haha... ja så länge han inte bakar Lussebullar utan mej! På fredag ska jag baka lussebullar och städa lägenheten. Mysigt kommer det att bli. Skasätta upp det sista julpyntet oxå! Har två underbart fina stjärnor som ska hängas upp. Måste bara köpa ett snöre och en ny lampa. Jag har inte så mycket julpynt bara ett par tantiga gardiner och nån enstaka liten ful tomte. Men det måste upp. Sen ikväll ska jag ut i skogen och stjäla lite kvistar. Göra lite fint på bordet tänkte jag, ska köpa lite frukt och sätta fram oxå. nu ska det bli juligt hemma. Tänkte köpa apelsiner och nejlikor och göra fint, sätta på ett fint fat på bordet. Nu känner jag julstämning på högsta nivå!

Jag är så glad! Sollan e tillbaka på jobbet! Ååå hon har förgyllt min dag! Hon är helt underbar denna människa!
Nu känns det bättre att vara här, nu då man har lilla Sollan hos sej:)

Recept på Lussebullar

50 g jäst
100 g smör
5 dl mjölk
250 g Kesella 1%
1 g saffran (två påsar)
1 1/2 dl socker
1/2 tsk salt
ca 17 dl vetemjöl
ägg till pensling & russin för dekoration

1. Smula jästen i en degbunke. Smält smöret och tillsätt mjölken, låt bli fingervarmt, 37 grader.

2. Slå i vätskan & lös upp jästen.

3. Tillsätt kesella, socker, salt & mjöl.

4. Arbeta degen så den blir smidig.

image103



Saknar Er

Ååå vad jag saknar Sara och Carro! Kom tillbaka från "Stocke" NU!!! Det är sån jävla tristess utan er! :(
Kom tillbaka och förgyll min dag, snälla!

Har så tråkigt på jobbet, tråkigaste dagen ever. Har kollat runt på ams.se Inga nya jobb att söka... *suck*
Ajja... snart vänder det!

image102

Söndag.. 1 december.

Jaha... nu har det varit skyltsöndag och allt och vad har jag gjort idag. Vaknat... ätit... JOBBAT. Riktigt drygt är det! Jag e så less, måste fasen vara ledig nån söndag nästa månad, för nu e jag trött. Igår var det ferre hos Johanna. Det var riktigt trevligt. Men jag har bestämt mig för en sak, Jag ska bli nykterist. Jag har fått så många snefyllor nu senaste tiden vi har festat och jag tycker inte alls att det är roligt. Jag tänker inte supa bort mitt förhållande till vänner och pojkvän bara för att ha kul en kväll. NEJ. Nu blir det att vara nykter. Ett glas vin föratt vara social, thats it.

Jack mår bra och har bajsat sin första LORT! Underbart! Annars har han alltid varit mer eller mindre lös i magen. det känns verkligen toppen nu. Längtar efter att stygnen läkt ihop och att ta bort tratten. Slut med medicin och vara ute och träna en massa. oj oj oj vad jag längtar efter att få träna med Jack!

I går var jag, Erica, Nathalie och Kristian och shoppade till WP:n. Nya snygga hakar, rep & hinkar. Nu saknas bara dom där jäkla skidorna så vi kan bygga en släde! I morgon ska jag och Erica ringa runt och kolla lite med ny träningplats. Senska jag städa och dona och fixa hemma och i hundskåpet mest! Det ska bli nya krokar och sånt:)  Jag e riktigt peppad nu och affischer ska tryckas upp och hängas upp inne i stan:) Dom e så fina! Det här kommer att bli riktigt bra! Ser fram emot nästa år nu, den 6 december (preliminärt) ska dom ha Snowpull i Umeå. DET ska bli kul! Om jag inte tävlar med hund så ska jag iaf dit och kika och vara funkis om det behövs. 
 Det här med WP är så enormt jäkla kul nu!

Jag vill ha en frisk hund NU! Och jag vill träna en massa WP! Sen ska jag köpa mej en ny sele åt Jack oxå.

Nathalies hund TROJA tränar

image101


RSS 2.0