FET ÅNGEST

Kom på att pappa fyllt år den 24 mars. Och jag hade helt och hållet glömt bort det! Jag kom ihåg det men glömde att ringa honom! Och båda bröderna har oxå glömt bort det så det känns ju sådär lagomt snällt. Usch.. Fan va jobbigt det blev nu, han bjuder ju oss på en resa till London nästa år å allt! Pappa var som besviken sa mamma och det förstår jag. Blä. Jobbit.

Stackars pappa... ska skriva han en dikt.

10 minuter kvar




Nu är endast 10 minuter kvar till hemgång! fan så underbart det ska bli. LEDIGHET! Dock bara 2 dagar men sen jobbar jag bara söndag, måndag, tisdag OCH SEN då sticker jag till hufvudstaaaaaaaaaaden! Hell Yeah! Ska bli grymt kul! har lite fin fina fickpengar oxå med mej.
I morgon ska jag dock och spendera mer pengar, inte så värst mycket eftersom att jag kommer att besöka Dollar Store. Jag älskar att shoppa och det har min sambo för länge sedan förstått. Har lovat honom nu att inte shoppa nåt förrän räkningarna är betalda. hrm.. har shoppat en del ja. Men men.

Nä snart hemgång, nu endast 7 minuter kvar!



Trött

Uppe med tuppen klockan 08:00 och gick ut med jyckarna en snabbis. klädde på mig träningskläderna och gick mot stan och mötte upp Therece. Sen bar det av mot StepIn för ett långt träningspass. Förts var det en timme på löpbandet. Sprang 5 min, gick 5 min etc. i en timma.  Sen var det mage, ben, rygg och bröst. Efter passet som tog 1,5 timma ungefär så gick vi på hemköp och handlade lite mat.  Så jag har lagat lax med bulgur. Och till det blir det avokado och keso. Gott gott!



Igår:
40 minuters promenad

Idag:
60 min löpband
5 min Crosstrainer
12x3 Mage
12x3 Rygg
12x3 Ben
12x3 Bröst

Nu är jag helt slut och ska jobba i 6,5 timme till. *suck* I morgon är man iaf ledig.

Shopping


Har köpt en snygg klänning/tunika idag:) Är självklart helnöjd! Idag började dagen så otroligt bra. Har varit med Erica och vi har haft så jäkla kul. Tycker verkligen om att umgås med Erica, det är så himla lättsamt och jag vet att det vi pratar om stannar mellan oss. Känns väldigt bra. Vi var på stan och shoppade hundgrejjer och lite saker på Åhlens. Sen gick vi på Dollarstore och pracka på oss lite grejjer, men då vi kommer till kassan säger dom att det inte fungerar att betala med kort. Suck och stön. Vi fick gå hem utan grejjer, men min sambo var glad iaf. han tyckte att det var bra så att vi inte förlorade så mkt pengar haha:)  Ajja man slapp bli lite fattigare.

När jag kom hem hade Simon gjort tacos. MUMS! Så nu har man med sej lite mums på jobbet oxå. Men jag har börjat äta mindre nu iaf:)

Träning

Kanske tråkigt att läsa men jag kommer börja föra träningsdagbok lite så jag lättare kommer ihåg vad jag gjort.

Idag blev det bara 25 minuters springande på bandet, men även 30 minuters promenad. Kanske går efter jobbet en timme oxå. Uppdaterar i sånna fall.



Nygammal bekantskap och backstabbing

Jag vet vem som hugger mig i ryggen och det känns skönt att veta.

Jag har en nygammal bekantskap och det gör mig glad.


Har varit på stan med Sara och Johanna. Det var jätte trevligt. Dock var jag lite småtrött efter träningen, men som sagt det var jätte trevligt. La undan en snygg klänning och köpte 3 kokböcker på rean. Alltid kul att laga lite ny mat:)
Köpte även ett par grymt heta solglajjer. Jag och sara såg grymt coola ut i våra ny glajjer. Johanna köpte nya glas till sina bågar och det var en dyr historia! Fattar inte varför dom med glasögon inte kan få nåt typ av bidrag! Det e ju inte så att man har valt att få dålig syn direkt. Och som sagt, det är inte billigt med nya glas heller. Vi käkade på frasses, vilket jag ångrar nu eftersom att jag har börjat ett nytt liv, men ajja, det var första och sista burgaren denna månad! 

Har ju en tränare nu som jag träffar en gång i månaden och jag ska nu träna rygg, mage och ben samt springa & gå på bandet en timme 3 ggr i veckan. Snacka om bra träning. Jag kommer bli fit for fight snart. Om 4 veckor ska vi mötas upp igen och göra ett nytt program. Så nu händer det grejjor.

Åker snart till STHLM och är ledig i 6 dagar. Ska bli helt underbart. Blir att gå på stan och ta en fika oxå. Therese från jobbet är oxå där då så jag funderar på att höra om vi ska hooka upp och ta en fika nån dag kanske:) Längtar efter att åka. längtar efter att ta en fika och bara titta på alla vackra människor. Ska bli NICE!

Gamla stan here I come!



Trött o less

Ja just nu e jag så jäkla less och trött. Kommer att komma hem till ett kaos. Måste diska och städa. Har en sambo som har tummen i röven. HUR FAN FÅR MAN EN KARL ATT HJÄLPA TILL HEMMA? Tips mottages tacksamt.
I början gjorde han en hel del hemma och vi delade på sysslorna. Städade tillsammans och delade på disken. Men nu! Han gör inte ett jota! Man får TVINGA ut honom med hundarna och att få honom till att diska är näst intill omöjligt. Jag orkar inte med att ha det såhär mer. Jag är oxå jätte trött efter jobbet och då jag väl har ledigt så tränar jag hundarna och själv ochstädar och diskar och tvättar. Då han har ledigt så sitter han vid sin dator eller så flänger han bara runt. Kommer snart att ta bort den där förbannade datorn. han sitter där hela tiden! Och om jag ska sitta där i 10 minuter så får han panik.
NÄ NU JÄKLAR SÄTTER JAG NED FOTEN! Nån måtta får det fan vara!

Back to work

Ja då var det måndag och jag är tillbaka på jobbet. HeljOB hela dagen och har jobbat från 13:00 så det ger bra med klirr i kassan.
Heljen har varit jätte bra, god mat, trevligt sällskap och mys med sambon. Det kan inte bli så mycket bättre... eller jo! Om jack hade fått fortsätta vara frisk. Han e dålig i magen igen. *suck* Så jävla drygt det är. Tankarna går i ett virrvarr och jag vet inte riktigt hur jag ska känna. Men vi får väl se hur det går och vad som händer. Han är pigg å glad och ska få fasta till i morgon. Sen blir det Canicur eller Diarsanyl i morgon. Börjar bli less på detta och känner att man kan ju inte hålla på hur mycket som helst. Men det kan vara som vetten sa, att det bara är så att han haft otur och åkt på lite magsjuka. Ajja, vi får se vad som händer.

Var iaf på dop igår. Jätte fint var det. Och jag som är gudmor nu åt två underbara pojkar. Jag är mäkta stolt! Ska lägga in en bild på mina fina nån dag då jag fyllt på mobilen.

Längtar efter vårat hus nu! Vi har hittat det vi ska bygga och jag vill att det ska byggas NU! Just NU. Jag vill inte vänta mer. Jag vill ha en egen trädgård och jag vill plantera blommor och buskar. Ha ett eget växthus och odla massa goa saker. Sen vill jag ha ett eget hus som jag kan inreda. Jag vill kunna bjuda på god mat och fira julafton i mitt hus. Inte mitt helt egna då, jag delar ju det med simon i sånna fall:)

JAG VILL HA HUS NU!

Torsdag

Idag har jag varit ute med hundarna på isen. Helt underbart i solen! Dock måste jag börja om med Jacks inkallning, att ha honom lös nu är inget att rekomendera så nu ska det arbetas med det:) Kommer nog ändå att gå som smort. Har nu kommit hem från en middag hos mamma och pappa. Jisses vilken middag. Kan säga att maten var i toppklass, trerätters:) Fick två skor av mamma! Pumps! DOM ÄR SJUKT SNYGGA! Har kasst med pengar nu på mobilen så jag får fota dom och lägga upp bild senare. Men SJUKT snygga skor. Ena paret får jag träna på att gå i. Jag som aldrig har behövt träna på att gå i höga klackar, men dom här är skyhöga att gå i. Så det måste tränas lite med mej med.

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen, ska bara byta till de nya sänkläderna som jag fick av mormor. Hon är underbar mormor. Hon och jag har alltid stått så nära och hon är en underbar kvinna!


Som sagt, byte av sängkläder, sen ska jag och sambon mysa på och se filmen "Whisper" Verkar grymt läskig iaf. Det är nån läskig 10 årig pojke... hmz. gillar inte äckelbarn...skitläskiga. Men jag har ju en alldeles underbar sambo att hålla om ifall jag blir rädd;)



Idag

Idag har jag varit på Step In och gjort min BIAmätning och vägt mig. Gick över förväntan. Har BRA kondition, fatta! JAG?! Det trodde jag verkligen inte. Sen så vägde jag MINDRE än vad jag trodde oxå.

Idag är sista dagen innan jag är ledig i 4 dagar. Ska bli så sjukt underbart att få vara ledig. Ska träna i morgon och sen ska jag vara ute en massa med hundarna nu då jag är ledig. Blir nog en å annan skotertur oxå om det är bra väder. Är bjuden på middag i morgon hos mamma och pappa. Sen på lördag ska vi till Sara och Uffe och käka och dricka vin. På söndag är det dop med hela släkten i Skellefteå. Vilka toppendagar det kommer att bli! Får träffa brorsan från STHLM oxå. Kan inte bli bättre? ELLLER?

I morgon Torsdag ska jag vara med Anna, min 3männing. Tror att vi ska ta å träna lite. För det måste jag. Idag har jag faktiskt unnat mej en chokladkaka! Fy skäms på mej, men mums så gott det ska bli!

Känns bättre idag. FÖR att jag har bestämt mig för att sluta grubbla och bara låta livet ha sin gång!


Förvirring

Ibland känns det som att jag befinner mig i en annan värld och står och tittar på alla människor utan att dom ser eller hör mig. Ibland känns det som att jag inte hör hemma nån stans. Hur gulliga och fina mina vänner ändå är så känns det bara så ibland. Jag vet inte varför? det ligger hos mig. Jag känner en stor förvirring. Det handlar väl om att jag måste finna mig själv. Är det kanske bara en svacka jag hamnat i. Jag känner mig tom. Känslorna är som ett virrvarr. Men varför ska det alltid bli såhär? Är jag rädd för att komma mina vänner nära? Eller kämpar jag så mycket att finna en nära vänskap så att allt bara brister? Jag vet att det stora ligger hos mig men kanske finns det en gnutta som ligger hos någon annan. Men jag skulle aldrig beskylla nån för att jag vet att det är hos mig det ligger. Men jag hade gärna viljat ha det bekräftat.

Jag tycker inte om smussel. Jag tycker inte om att känna mej utanför. Men som sagt, det hela ligger hos mig och det måste bli en förändring, men jag vet bara inte hur man gör.

Uppe med tuppen

Klockan ringde 08:00 så jag låg och drog mig en stund till tio över åtta. Sen var det upp och bryna fransyskan och äta gröt till frukost och sedan ut med hundarna för en kort rastningsrunda. Simon får arbeta med jyckarna idag för jag ska städa lite oxå tänkte jag. Fattar inte vad jag håller på med? Det här är ju värsta tantvarningen haha. Hurtigt värre oxå. Men det e skönt att få god lagad mat och städat. Till fransyskan ska jag göra en pepparsås och sen så ska jag göra hasselbackspotatis till oxå. Ska snart sätta igång med det. Ska nog köpa lite brytbönor till oxå. Blir som gott tror jag. Nä nu ska jag dra på mej kläderna och gå ut i snön och införskaffa lite granna till maten. Ska ringa Erica och höra om hon ska möta upp mej på konsum/coop (?).
 
Idag är iaf en bättre dag hoppas jag.

------------------Uppdatering------------------


Det blev en vanlig SUPERGOD brunsås till steken och sen blev det klyftpotatis och kokta morötter.
Steken fick puttra tillsammans med morötter,lök och äpple i 4 timmar. Och sen har jag sparat en massa sky tills nästa gång man ska göra sås.  Måste säga att jag är sjukt nöjd med min goda middag! Hade varit kul att bjuda hem ett gäng nästa gång för vi har en till stek hemma.  Jag är KUNG på matlagning! JAG ÄR HELT KLART BÄST PÅ ATT LAGA MAT. JAG BORDE BLI KOCK. Master Chef!



Trött

Riktigt trött idag. Har sovit dåligt i natt. Drömde att vi avlivade Rocky igen. Riktigt tungt, vaknade upp och grät floder. Det var precis som den dagen då vi avlivade honom. Att behöva uppleva smärtan igen var lika smärtsamt som då. Exakt samma sak hände i drömmen som då för snart 5 år sedan. Nervöst satte jag mig i bilden och åkte mot stallet med pappa & Lotta. En spänd tystnad infann sig. Väl framme i stallet möter vi Helene och Maria. Vi tar in hästarna och jag är enormt nervös. Hästarna tuggar sakta på sitt hö och vi har täckt för alla fönster.. Vi väntar och till slut kommer han med lastbilen. En karl som ser sliten och brysk ut kommer in i stallet. Men då vi börjar prata så inser jag att han är väldigt trevlig. Vi tar ut Rocky på gången och han avlägsnar skorna från hans hovar. han förklarar för mig hur det ska gå till och frågar om jag ska vara med. Jag väljer att vara med. Och pappa och Lotta följer oxå med ut. Jag känner hur jag skakar och har gråten i halsen då vi går ut ur stallet mot garaget. Bakom garaget stannar vi och jag får ta förväl av min älskade vän. Jag klappar om honom och säger att han inte ska vara rädd. Tårarna rinner längst mina kinder och jag känner hur mitt hjräta sakta går sönder. Slaktmasken tas fram och och jag känner att jag inte klarar det längre. Lotta, underbar som hon är, tar grimskaftet och jag ställer mig bredvid. jag ser in i hans stora ögon en sista gång och vänder mig om i pappas famn. Sen kommer skottet och en duns. Jag bryter ihop och pappa gråter. Sedan vaknar jag.

Min älskade vän har varit borta i fem år nu. Varför drömmer jag om honom nu? Kanske var han vid min sida i natt precis som förrut då livet var tungt. Jag saknar våra turer i skogen. I tystnad. Jag saknar att mötas av ett glatt frustande då jag går mot hagen. Jag saknar hans pliriga ögon. Jag vet att han älskade mig och han ska veta att jag älskade honom mest av allt. Min älskade häst.

Kommer bli en tung dag idag. En dag av saknad och sorg. Men kanske det vänder... Den som lever får se.

Zebra

Jag är en zebra med prickar.

Heljen

Heljen har varit kanon! I fredags åkte jag till Sara vid 16:00 och käkade Tacos me Sara och hennes broder. Sen efter det så började jag förtära alkohol i form av vin. Mumsigt! Efter en stund kom Caroline och Emma. Vi sjöng en hel del singstar och det blev även en hel del vin och sprit. Sofie kom förbi oxå. Det var en lyckad kväll, en hel del djupa samtal och en massa skratt och sång. Jag gör lätt om detta inom en snar framtid. Eller vad säger ni?

Lördagen var helmysig. Sov till klockan 12:30. Sen var det bara att käka en snabb frukost, dra på sig ytterkläder och dra iväg och handla med Sara. Vi införskaffade hamburgare och tillbehör. Och sen var det skoter som gällde. Helmysigt. Åkte till jaktkojjan och grillade hamburgare och pratade och skrattade. Sen åkte vi mer skoter. Väl hemma så tog jag mig ett bad. Sen knatade jag runt i myskläder och jag och Simon såg melodifestivalen och käkade marängsvisch. MUMS. Gick och la oss och sov som en stock.

Idag jobbar jag som vanligt då det är söndag och det har varit kanonväder idag. Sol och lagomt varmt. Gick förbi Erica som lekte ute med Freja en snabbis. Freja har fått perferkta muskler nu. Nu e jag så WP sugen så jag snart dör. Ska köpa en sele till Alice PRONTO! Nu ka det tränas och tävlas.

Heljen har varit kanonbra! Bara tråkigt att Sreg inte kunde komma i fredags, hon var saknad!

Bjuder på en fyllebild.

image179

Trött

Jag är trött. Klev upp 08:30 men vaknade 08:00. Drog på mig träningskläderna och drack ett glas vatten. Sen åkte jag och Sara till Step In för att bränna fett. Sprang på löpbandet 30 min, 5 min på rumpgrejjen och sen tränade vi mage mest. Åkte hem och duschade, käkade en sallad på stan. Sen då jag väl var hemma så var jag helt slut, la mig i sängen och såg Roomservice. Höll precis på att somna då klockan ringde och det var dags att gå på jobbet. Jäkla skit- är inte alls sugen på att jobba idag. Inte det minsta. är på bra humör, men sjukt trött. Som tur är ska jag växelringa idag. Så då slipper jag ringa några minuter ikväll. Det behöver jag, visst, jag måste vara pigg och alert och hjälpa till, men jag slipper snacka så mycket. Ikväll blir det en tidig kväll för mig och Simon. Är grymt sugen på en påse chips, men nej nej. Varför träna om man ska svulla chips. Nu är det hårt som gäller. Bra mat och mindre snask, kommer dock att köpa en påse nötter idag på jobbet. Måste ha nåt nu då jag är så sugen:)

Inte helt fel att se ut såhär.. Hoppas det blir slutresultatet haha:)


  

ORO

Jag är orolig för Carro, hon har blivit en rebell... en anarkist...  Vi måste hjälpa henne ur fördärvet. Våran älskade carro....Om du läser detta Carro: PUSS!!

I feel good

Dana nananana... Nej idag e en seg dag men jag är på hyfsat bra humör. Jag andas samma kvava äckliga luft som resterande personal. Huvudet värker och jag är varm. Men HEY jag lever och mår gott iaf.
Snart är det rast, matrast. Jag har med mig Marinerad lax med potatisgratäng. MUMS. Tror det blir riktigt gott.

Blir att ta semester en vecka i april oxå. Ska dra iväg på tävling. Nu är vi mindre som delar bil och jag kommer att sova hos min älskade bror två- tre nätter=) i Stockholm i samma veva. Det blir perfa. En GRATIS resa från Skellefteå till Stockholm. Jag klagar inte. Men helst hade jag velat ha en sele  till Alice NU. Så att jag kan tävla med henne då. Men jag hinner inte få den så jag kan få henne tävlingsklar tyvärr.

Det är mig det är fel på

Ja, det är mig det är fel på. Jag kommer aldrig någon nära. Varför? Jag vet inte. Det känns väldigt tråkigt och jag har hela dagen funderat på varför jag inte komme rnågon nära? Är jag en känslomässigt avtrubbad person? Är det någon typ av energi jag sänder ut? Varför är det såhär? Jag fattar som sagt inte varför och jag försöker och försöker att förstå vad det är som sker. Jag älskar min avänner, dom betyder oerhört mycket för mig. Men någon stans brister allt. Jag vill verkligen veta vad fan som är fel. Jag känner mig tom. Jag vill att saker och ting ska förändras. Jag blir inte klok på att grubbla så snälla säg mig vad jag gör fel? Jag vet att jag är dålig på att höra av mej och liknande. Men något annat fel ka njag inte komma på. Jag tsäller ALLTID up och jag lyssnar och stöttar så mycket jag bara kan. Jag är ingen tråkmåns som stänger in mig och aldrig vill umgås.

WHAT IS WRONG?!

En bild..

Blev månadens profil på forumet nu i mars. Känner mig hedrad. En bild som är mindre smickrande bjuder jag på:) Här är jag & Jack.


hej hopp pilli snopp

Heljen var kanon! Det är så enormt mysigt att vara hos min bror och hans familj i Skellefteå. På fredagen drack vi vin och satt och pratade, såg Så ska det låta och sen såg vi en film. Arvid och jag lekte i stort sett hela heljen. Han är en underbar liten kille som ligger mig varmt om hjärtat. På lördagen blev det öl och en massa drinkar till Melodifestivalen, haha Carola... Arvid och bror bastade innan melodifestivalen och jag tog ett lååångt skönt baaad. Läste ut boken i badkaret oxå.

Arvid hade sina funderingar i bastun..

Arvid: Pappa... Varför har jag en snopp?
Bror: För att du är pojke och ska kunna kissa...
Arvid: Men pappa... påsen under snoppen då?
Bror: Det är därifrån bebisarna kommer..
Arvid: Nej pappa, dom kommer ju från mammas mage!

HAHA stackars brorsan, han sa bara att den disskusionen får dom vänta några år med haha..

Hjälpte bror att måla taket i deras sovrum oxå. Jag är en hejjare på att måla! Dock lite tungt att stå på en stol och måla med pensel ett helt tak!
Det har varit en helt otroligt mysig helj. Och det var väldigt tråkigt att åka där ifrån. Men jag saknade min egna lilla "familj".

Nu jobbar man på i vanlig veva. Det går bra nu.

Planer inför heljen är redan gjorde. Jag, Sara, Sreg, Carro, Sofie & Emma ska sjunga en hel kväll och dricka gott:) Ser fram emot en fredagkväll med ett gäng sångfåglar. Om dom ska ut på krogen så knatar jag nog vidare hem, eller om Simon är på nån annan fest.

Carro frågade nyss om nån ville hitta på nåt ikväll... Jag är lätt på. Det blir att sjunga lite Sing Star.

 
Den som lever får se hur denna vecka slutar.

image177

Ändrade planer

Jag åker inte. Om jag ska sitta bak i en bil hela vägen så åker jag DEFINITIVT INTE. Jävlit trist att det skulle bli såhär. Pengarna skiter jag i. Men jag åker inte. För det blir på tok för tungt för mig. Trodde att vi som åkte i samma bil skulle byta plats, att alla skulle få sitta fram en bit. Men men då e det löst. - 500 SvKr i kassan utan att åka, men skit samma. Jag skiter i pengar. Blir mest troligt att åka och hälsa på min bror i Skellefteå iaf. det ska bli mysigt om dom inte bokat in nåt annat i heljen. :)

Snart åker jag

Ja snart åker jag... i morgon 06:05 så åker jag mot Luleå för att sedan byte buss mot Skellefteå. Väl framme i Skellefteå hämtar brorsans sambo mig och sen käkar vi lunch tillsammans. Sen bär det av mot Sunnanå kiosken för att bli uppmött av Kajsa. Sen åker jag, Kajsa & JennyAnn till Kenneth och hämtar honom. För att sedan åka vidare till Ante i Umeå som vi åker med mot Nyköping/Oxelösund. Fy fan vilken resa. Har redan ångest och vill inte alls åka. Men nu har jag lovat att åka så jag får lov att göra det helt enkelt. Kommer att sakna Simon och hundarna. Tycker inte om att vara borta från dom. Visst, jag kommer hem på söndag... men ändå. Ska bli kul iaf att åka på tävlingen och kika. Man kommer nog att lära sig en hel del:) Spännande.. .Spännande...

Idag mår jag illa. Illa som fan. Jag är trött oxå. Känner inte alls för att jobba. Kom till jobbet 13:05 och jag börjar 14:00. Men jag orkade inte gå och Simon skulle iväg så jag valde att åka med. Då hinner jag iaf med att blogga idag:) Det var ju som ett tag sen. Jag känner ångest över mitt jobb... ÅNGEST. Jag är less och jag känner att så fort jag kommer hit blir jag en annan person än den jag egentligen är. Men det kanske blir bra att få vara borta och slippa tänka på jobb. Frågan är om jag ska jobba på söndag eller om jag ska vara hemma... eller om jag ska stanna ett tag i Skellefteå. Jag får se hur jag gör. Kommer nog att längta hem så att jag är nog hemma. Kanske åker och jobbar om jag är tillräckligt pigg för det. Som sagt... det blir en lång resa.

Känns lite som att jag inte har så mycket att blogga om, livet flyter på hyfsat bra. Inget direkt  WOW, händer just nu. Men bättre det än att det bara ska vara skit i livet, eller hur? Läste Carros blogg och jag kan säga att hon är inte ensam, Elisabeth är otroligt saknad av många. Även om jag inte kände henne så enormt väl så saknar jag henne så det gör ont ibland.

Nä nu ska jag sätta mig och halvsova i 20 minuter innan jag börjar ringa och trakassera folk.  

image176


Nu vände det

Pratade ut med sambon nu och det känns bättre. Vi började prata om att kanske resa till Rom. Kollade upp lite på Ryanair och resa tur och retur från Sthlm till Rom skulle gå på ca 2000:- sen med boende så skulle det bli ca 6000:- på fyrstjärnigt hotell. Så 4000:- / person. Snacka om att vi båda blev sugna p åatt åka. Skulle vara jätte mysigt att åka och bara strosa runt och må gott tillsammans. Se Colluseum. Äta gott. ROMANTISKT!

Jag vill resa. Jag vill åka med Simon. Vi skulle behöva det. Tänk att gifta sig i Rom! Eller åtmnistone blir friad till i ROM! Jag måste hjärntvätta min sambo åka till rom och se till att han friar till mig. Hur nu detta ska gå till vet jag inte riktigt. Tips mottages!  


RSS 2.0