Söndag- trött

Har haft föreläsning idag på Hundhuset i Luleå. Och det gick bra! Dock var det lite folk men dom tyckte att vi skulle komma tillbaka till våren och köra lite mer så det var ju kul=) Jag e då nöjd över min och ericas presentation iaf. och jag tror vi fick med det mesta. Sen har vi 4 pers som vill komma och träna med oss så det kändes super.

I fredags blev det middag på Ming med AWPgänget och sen utgång på Lotus! Det var himla kul att få dansa och ha rolit måste jag säga, men som vanligt är det nåt som ska förstöra stämningen! Kan folk inte bara dansa utan att knuffas och vara fiittiga? Hur moget är det egentligen? Bara för att man tror att man e känd på nåt sätt? Helt löjligt. Men det var en lugn kväll och jag hade skit kul iaf. sen åkte jag hem och mös med älsklingen innan det var dags att sussa.

Jag får be alla mina vänner om ursäkt för att jag inte ringt eller hört av mej: jag har haft fullt upp och ja jag har väl det fortfarande med skolan och så. Men jag ska försöka bli bättre, jag lovar!

I morgon blir det gymmet!

Nu ska jag se film och chilla. Puss!

Fredag- Utgång!

Fasen va jag har haft en stressig dag! Men den har varit väldigt givande. Jag har varit och gjort intervjuer med olika pedagoger och det lärde jag mig så mycket av, nu vet man att man har något att sträva efter om jag säger så. Efter det så var det snabbt upp på stan och köpa lite smink. Attans va dyrt det blev! Men det får jag leva med. Sminket räcker ju ett tag iaf eftersom att jag sminkar mig ganska så sparsamt under vardagarna och vissa heljer inget alls.

Nu har jag städat hela lägeneheten och ska slänga i lite hårfärg, fixa ögonbryn och sen ta en dusch. För ikväll är det utgång och innan ska vi och käka på Ming och förfesta hos mej:) Jag tror vi kommer att få ruskigt kul ikväll, det känns iaf så. Men jag ska ta det lugnt med alkoholen, för det var inte alls nå kul sist. Så jag ska börja dricka lite hemma i lugn och ro innan vi käkar tror jag. Ta ett glas vin eller så.

Nä, nu ska jag färga håret och fixa mej lite! Vi kanske ses på Lotus?

Tisdag-Happy

Nu är livet som det ska igen! Efter att ha pratat ut med tjejorna och myst en kväll hos Ida så känns det superbra. Relationen känns till och med bättre än vad den gjorde innan! Så nu e jag så lycklig:) Ni tjejer är jätte fina och goa!

I morgon blir det att träna som fan kan jag säga, jag e taggad till tusen. Här ska det brännas ännu mer fett! 3 hemska kilon är borta och ännu fler ska bort. Då jag tänker på hur mycket som ska bort så blir jag rädd för mej själv, varför har jag gjort såhär mot min kropp?? IDIOTI! Men man ska inte blicka bakåt, man ska se frammåt, så jag kör på det.

Sitter just nu och ser på Paradise Hotel och det är sista parcermonin, spännande grejjer.

Lägger in receptet på min lilla frukost! (som är superbra innan träning)

1 ägg

2 apelsiner (jag tar blodapelsin)

1-2 tsk socker (beroende på hur onyttig man vill vara)

2 dl mjölk

MIXA SAMMAN OCH DRICK!

Det är godare än det låter och jag dricker det till frukost varje dag och även innan träning, man håller sig mätt även om det är en smoothie, tycker själv inte att man brukar hålla sig så mätt på de men den här är ruskigt bra!

Nu ska jag fortsätta se TV och sen blir det at läsa klart min bok som jag ska ha till examinationsuppgift 1. Har en bok till att läsa sen:)


Måndag-skola och illamående

Ska strax kliva upp och gå ut med Jack, sen blir det en frukost och lite fix. Ska möta upp Ida på STUK då jag kommer till skolan oxå. Det känns lite snurrigt just nu.

Har världens klump i magen... Ser inte fram emot skolan alls utan har mest bara ångest över att ta mig dit.  Jag hatar att känna såhär, må illa för att behöva gå till skolan. Men jag måste ju, så jag blir klar med min utbildning. Orkar inte blogga mer just nu, det känns helt meningslöst, för det finns som inge bra att skriva.


Kommer klanske att sätta lösenord på min blogg eller helt enkelt låta bli att blogga om det jag vill... Vi får se.

Torsdag- träning

Idag har jag varit på gymmet med Titti=) Efter att vi kört ett ordentligt pass för ben och rumpa, samt löpband 30 min så åkte vi och köpte sushi. Ruskigt gott var det! Men nu e jag skit trött och funderar på att sova en stund så att jag orkar med WPträningen ikväll. Det blir att köra med fokus på teknik idag. Så det ska nog gå bra.

Jag kommer att gå till polisen i morgon eftersom att det är ett psyko som ringer till mej. Senast idag. Det är helt tyst i luren och dom vägrar att lägga på. Jag tycker att det är obehagligt och jobbigt att gå ut och rasta hunden ensam då det är sent. Jag ska fan inte behöva vara rädd för att gå ut!

Mitt liv som nyss var så bra, känns inte alls bra längre. Det enda jag vet är att  jag har min älskling. Annars skulle jag fan inte palla med allt skit!

Onsdag-seriöst??

Ja då det man det iaf. Jag har fått veta så mkt de senaste dagarna. Tyvärr mest besvikelser faktiskt. Men vad ska man göra? Låter det vara och går vidare helt enkelt. Det e faktiskt enkelt, men i detta nu kan jag bara inte låta bli att känna irritation. Men det går över, precis som allt annat. Tycker bara att folk ska ta reda på fakta innan dom börjar hitta på en massa saker! Jag e grymt förbannad och irriterad över vissa hundmänniskor som inte tänker längre än näsan räcker.

Eftersom att det inte blev någon skola för mig idag så tog jag mej en sovmorgon. Det behövdes lite bra sömn efter gårdagen så nu e jag pigg och alert! Ska kliva upp och göra en smoothie, ta ut hunden och sen gå och gymma! Blir ingen långpromenad för jack idag eftersom att hans täcke är borta och det e kallt ute. Får gå en lång ikväll istället:)

Uppdatering**

Blev inte medborgarskolan idag=/ får ta det en annan gång helt enkelt. :) Men det blev en timmes promenad med Jack och Leslie. Ikväll dejtar Jack sin tredje brud hihi. Så inget gym idag eftersom att det blir typ 2 timmars prommenad istället.

Till lunch idag blev det Fransk Löksoppa. Riktigt mumsigt och jävlit nyttit! Ca 40 kcal/portion. Och till frukost blev det en nyttig smoothie som jag kommer lägga upp senare. Den innehåller massa bra vitaminer och proteiner, en perfekt start på dagen och särskillt om man ska röra på sig. Men det kommer senare idag.

Ingela... ta min nya MSN: [email protected] och lägg till mig där så kan vi prata.

Tisdag...

Jahapp.. idag har jag tränat som vanligt, pluggat en massa teori och varit irriterad av dess like! Att folk ska lägga sig i saker dom inte har att göra med! Dålig dag!

På gymmet så körde jag crosstrainer 30 min och sen armar bröst mage och rygg. Kände mej jätte trött och seg så det blev inte så överdrivet mycket idag. Var väl där en timma. Tror att jag börjar bli sjuk eftersom att jag e täppt i näsan och har huvudvärk. Men jag kan säga att jag VÄGRAR, bli sjuk! Jag ska fan kämpa tills alla de här kilona e borta! Jag har redan gått ner 3 kg så nu e det bara kämpa med resterande kilon. Har en hel del att gå ner och det känns lite kämpigt, men jag ska klara det. Jag äter nyttigt och bra så det ska nog gå vägen det här:)

I morgon skiter jag i skolan. Blir en tidig morgonprommis med jacks nya dejt, sen blir det att traska till medborgarskolan och dona på med lite braiga saker. Sen blir det gymmet i vanlig ordning.

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med älskling och se lite paradise=)


Tisdag

Happ... Bry er inte om förra inlägget. Haha. Sitter och väntar på att käka frukost. Ett kokt ägg och ett glas mjölk:) Sen ska jag he mej ut med Jack och sen ska jag gå på gymmet.

Jag är på ruskigt dåligt humör idag så jag kommer att köra gärnet på gymmet! Allt fläsk ska dallra lite extra idag HAHA:P


Nu har jag gjort mitt sämsta blogginlägg någonsin och jag har ätit mitt jävla ägg. Så nu ska jag ut med Jack och sen på gymmet. hejrå!

Kissie ska få feta sillisar!!

Och fan va jag e avis asså! Hett kommer det att bli!

Söndag

Heljen har gått och det har varit en bra helj! Kajsa och Pixie kom förbi och tränade lite WP med oss och det var jätte kul!=) Troja var duktig så jag var jätte nöjd med dagens träning! Så himla skönt att vara inne oxå, och hundarna verkade tycka om det. Dock var dom inte vana vid värmen så de fick upp lite flås. Kajsas Lans var jätte duktig och öka lika så! Sen satt vi med brudarna och surra lite på medborgarskolan innan det var dags att åka hem och sussa. Vi käkade middag på Milano, ingen pizza för mej utan det blev en Tacotallrick.

Idag har jag varit på gymmet och kört crosstrainer i 30 min och lite benövningar. En brudjävel framför mej på löpbandet hade sprayat på sej en jävla massa parfym så jag blev helt yr och illamående! Vem fan piffar upp sej med parfym innan gymmet? Ok lite smink innan man drar dit men PARFYM?! Dumjävlabrud. Snacka lite med Cissi som ska komma förbi och hänga lite:)


Ajja nu ska jag ta och fixa lite med WPfilmer:)

15e januari

För ett år sedan fick jag uppleva den bästa natten och dagen i hela mitt liv, det var då jag träffade Johan. Och han fick mig att falla handlöst. Ett år har nu gått och jag har fått lära känna så otroligt fina människor och jag har även lärt känna mig själv bättre, tack vare honom. Jag känner mig som en ny person, starkare, tryggare och det viktigaste av allt är att jag mår BRA. Tillsammans med Johan så är jag världens lyckligaste människa. För ett år sedan hade jag inte träffat honom sedan första året på gymnasiet! Och det blev minsann ett kärt återseende måste jag säga. Vi spenderade kvällen i hans soffa och såg på film och pratade hela natten. Redan då visste jag att det var en person som jag skulle kunna leva resten av mitt liv med. Och jag som planerat att vara ensam flera år framöver. Det blir verkligen inte alltid som man planerat, men tur är väl det;)

Idag har vi inte kunnat fira vår ettårsdag på riktigt men vi har hunnit med en liten bakelse och mys här hemma. Men vi får se till att fira den lite bättre nästa helj då vi är lediga tillsammans. Får se vad vi hittar på för kul:)

Nu ligger jag här med världens huvudvärk och jobbig mage. Så det blir att bygga bo i soffan idag. Jack har redan joinat mej. Får se om ja orkar me en längre promenad ikväll eller om jag tar det i morgon. Helst hade jag velat ta det både idag och i morgon, så vi får se.



Den första bilden på oss två tillsammans, förra året hos Titti och Henrik på inflyttningsfest.



Torsdag-träning

Idag är jag super trött! Pallade mig ner på gymmet och körde 20 minuter på löpbandet idag. Crosstrainern var upptagen så det fick bli löpbandet. Men jag hade svin ont i knät så det blev bara 7 min löpning och sen rask promenad. 130 kcal förbrännde jag på det iaf. Sen så körde jag fyra övningar ben och sen fick det vara bra. Jag var helt slut och orkade knappt röra på mej så det blev att köpa en powerbar för att få upp sockret efter träningen och nu sitter jag här. Funderar på vad fan man ska käka idag? Jag e inte sugen på att äta nåt över huvud taget. Men jag måste ju få i mej mat för att orka träna och röra på mej! Irriterande att man inte är svin hungrig, bara trött och inge sugen alls på mat. Tror att jag gör mig en gröt på ett tag och sen blir det att surfa lite i soffan och glo tv. Just nu är det Rescue Ink på tv, grymt program med en massa snygga jyckar=) Nyss räddade dom två assnygg PB´s och det roliga är att en var identisk med Jack. Jag har länge varit lur på att det kan vara PB i honom, men jag kommer ju aldrig att få veta det tyvärr. Det känns lite trist att inte få veta vilken/vilka ras/raser det är i honom faktiskt, men hans kropp är mer som en PB än som en amstaff. Han har mer en atletisk kropp än det här breda som amstafffen har.

Nu ska jag va social med min sambo som ska åka och jobba, sen blir det en gröt=) Ikväll e det WPträning!


pluggat teori

Ja nu jävlarnt har jag sutti och plugga teori till körkortet. Sen provade jag att göra körkortsprovet och jag hade bara 4 fel ifrån godkänt! Det kändes riktigt bra för dom 4 frågor jag svarat fel på var just dem jag velat mellan två svar på. Så nu ska jag nöta det här som fan! Och sen ska jag faktiskt ta och boka in en tid för att göra teoriprovet=)! Måste bara prata med körskolläraren om vad som gäller osv. Nu nästa vecka ska jag även ta och boka in en massa körlektioner och sen e det bara uppkörningen! Huuu, jag blev lite nervös nu, men det ska nog gå bra tror jag. Jag har ju kört så mkt. och om man nu måste köra upp en gång till så e det inte hela världen heller. Nog för att jag satsar på att göra det ordentligt men, man måste ju tänka positiv ifall man nu skulle kugga!

Nu ska jag ta och surfa lite och sen blir det en NHL-match och sen sängen! Undrar vad man ska glo på innan man somnar? Jag funderar på att se en riktigt bra film, men vilken jävla film då? Jag vill se en romantisk kommedi=)

I morgon e det gymmet kl:11 och ska köra crosstrainer en hel del i morgon. Tänk om jag skulle orka stå på skiten i en timma? Då kan jag vara nöjd med det. Kanske satsar på det?

Förlåt Titti-gumman att jag inte kan följa till Luleå, men jag vill inte missa min träning nu då jag kommit igång. Hoppas du får en bra dag på stan med Elin iaf och många bra sminktips! Inte för att du behöver det direkt men det är ju nåt du e intresserad utav=) Titti e ruskigt bra på det här med smink gott folk! Kolla in hennes blogg: http://onegrrl.blogg.se/

Nu ska jag gå på dass! Baj baj


Onsdag- helt trött

Igår var jag som vanligt på gymmet. Körde crosstrainer och sen överkroppen. Så jävla skönt är de inte idag kan jag säga. Träningsvärk AB! Sitter och snackar lite med aisaksson och han ska ge mej lite mer fin fina tips! Yey.
Idag blev det att snöplumsa med Jack i 45 minuter. Satans så trött jag är nu.
Skulle haka på älsklingen och käka middag hos hans syster men var så förbannat trött så jag stanna hemma. Är inget vidare sällskap med huvudvärk och trött som fan. Men jag ångrar mej, hon lagar förbannat god mat och nu ringde Johan och berättade om vad dom ätiit! Snacka om att jag har lust att promenera dit i detta nu! Men men jag ska ta mej nå att äta. Orkar inte göra kyckling för den är fryst, men en tallrick pasta tror jag blir bra.
Sen ska jag snaska på en apelsin och lite kiwi=) Mitt nya godis. Men jag får vara försiktig och inte äta så mkt för det sticker i munnen.
I morgon blir det gymmet igen och då kör jag nog mest bara kondition. Rygg och mage tror jag att jag kör och lite rumpa. Men inte så överdrivet mycket eftersom att träningsvärken e enorm haha.

Jack tyckte det var helkul att vara ute idag, jävlarnt vad han sprang. Sen när vi kom hem så fick han toooookfnatt! Jag vet att han kan få fnatt men jissses! Har aldrig sett något liknande haha. Men nu ligger han och sover gott i sängen. Han e jätte trött, ÄNTLIGEN! haha:)

Nu ska jag koka lite pasta och käka en apelsin:)


Måndag- nya tag!

Igår var det fullt upp hela dagen, vi flyttade till innelokalen med WPgruppen och det tog sin tid. Efter det var det bara att bege sig hemmåt och andas! Jag var helt slut och hade sovit dåligt natten innan så jag var gode trött. Men på kvällskvisten så var Jack e riktig pain in the ass så de var bara att klä på sej och gå ut på en ritkigt långpromenad. Så det gjorde vi. Jack var skit duktig och fick gå lös en del under promenaden. Sen mötte vi upp Erica och Freja. För Jack var det ren lycka! Han älsar verkligen Freja och är en riktig gentleman. Så man får vara en stolt mötte. Var ute 1 tim o 45 min.

Idag har Jack tagit det lugnt och jag har varit på gymmet och tränat. Körde Crosstrainer i 30 min och sen gjorde jag 6 olika övningar för ben. Tog Marris tips haha:) I morgon blir det Crosstrainer 30 min och sen överkroppen som får sig en genomkörare. Ikväll blir det en långprom.

Nu ska jag ta och lägga mej i soffan bredvid Jack och mysa tills Johan kommer hem. Idag blir det Chili Con Carne till middag! Nu e det fan smala linjen som gäller här hemma. Bra mat, nyttig mat. Inge slisk!


SATC 2

Oh! Jag kanske e jävlit slow, men jag upptäckte nyss att det ska ju komma en SATC 2! Iiiih så lycklig jag blev! Jag har ju boxen och den har jag sett X antal gånger nu, ja och första filmen har jag ju oxå och den har jag sett en massa med. Så nu längtar jag massor till den nya filmen som skulle komma i maj? Kommer inte riktigt ihåg men men...  Längtar!

Jag har äntligen fått min nya mobil oxå, Samsung Jet. Och jag valde en vit! Jag e grymt nöjd över att jag valde en vit mobil för den är så sjukt fin och jag e jätte nöjd med telefonen, den krånglar inget alls och har lätta menyer och bra kamera. Provade ta lite bilder igår för kul skull bara och den tar riktigt bra bilder=) Sen är den liten och nätt i handen, vilket jag gillar. Tack älskling!

Nu ska jag plugga lite så jag får klart examinationsuppgift 9. Fy fan säger jag bara. Hemska uppgift! Jag trodde jag var klar med skiten men sen har jag läst igenom den och ändrat och ändrat! Skulle fan inte ha ändrat allt. Men jag e så himla nervös över den här uppgiften och jag blir aldrig nöjd med den. Det här är seriöst den värsta uppgiften jag haft. Fan för den! Jag har även läst lite om nästa kurs vi ska läsa, den verkar faktiskt väldigt intressant, mer intressant än vad jag trodde. Så nu längtar jag lite till skolan, dock inte lika mycket som jag borde. Men men...

Hoppas alla har det bra i kylan!

No sleeep

Åh så less jag är på att vara vaken nattetid! Jag måste verkligen vända på dygnet, men jag har så himla svårt för att sova. Jag har länge haft svårt att somna och jag vet vad det beror på. Då jag ska sova så tänker jag så jävla mycket. Och jag tänker inte på något viktigt... bara på massa saker som tex. vad ska man äta i morgon till middag? Undrar om det går bra för Johan på jobbet?Längtar efter huset... ja listan kan göras lång.
Nu sitter man här och surrar med lite härligt folk på MSN, så jag e glad att jag inte är den enda som e vaken hela nätterna. Har surrat en hel del med Kajsa idag och det ska verkligen bli kul att hon kommer och hälsar på:) Det är en riktigt go tjej det! Och Erica e ju lika nattuggla som jag så henne har jag surrat med i tele en stund. Oj oj så mycket det finns att prata om. Vi har skvallrat så mkt ikväll, om vem som är bög bland annat och om folk i övrigt.
De e så jävla kul att skvallras lite med sina nära och prata om minnen och ja gud vet vad.

Jag är grymt uttråkad ändå och jag har lite kvar att göra på skolarbetet, fy fan. Två små sketna punkter bara men som jag verkligen inte är sugen på att ta tag i. Referera hit och referera dit, jag e less på det. Men för en gångs skull tycker jag att böckerna vi läser är väldigt intressanta. Tror jag ska läsa mej till söms i natt, det får nog bli om pedagogisk dokumentation!

Nä nu ska jag väl glutta lite tv och spela nå spel på FB eller nå.... hmm


Lördag-Söndag

Igår (lördag) var vi och käkade middag hos johans pappa=) Det var ritkigt mumsigt med gryta och ris med smaskens till efterrätt. Himlarns god mat. Johans bror var oxå där såklart och jag vet att du läser min blogg ibland så hej Rickard! Det surrades på och var hemtrevligt som vanligt iaf. fast jag var ruskigt trött och kände mej stressad hem till plugget. Det hatar jag med skolan, då man har saker att göra, som man borde ha gjort tidigare! Att man känner sig så stressad till att få skiten gjort sen. Så man kan inte slappna av riktigt. Men då vi kom hem så pluggade jag utav bara faOn så nu äär det mesta klart, har bara lite kvar och det känns riktigt riktigt skönt!

Det är så mycket som händer nu, vi har årsemöte på tisdag och jag måste hinna skriva dag ordningen nu mitt i allt pluggande. Hur fan ska jag komma ihåg det nu då? Ajja. Det är iaf en massa braiga saker som ska tas upp på mötet och sen den 10e så ska vi städa efter oss på ING3 och bege oss till våran innelokal. Så himla skönt att kunna vara inne och dra vagn och sen så har vi ett mysigt fikarum oxå=) Ska ta och fota jycke oxå så vi får göra en ny logga som bror kan vektorisera. Ja bror ska ju göra loggan med men han behöver ha ett bra kort. Så jag ska låna papsens kamera eftersom att jag ingen har.

Och jag måste bara skriva att jag längtar tills Kajsa kommer på besök! Hon ska på ringsekr.utbildning i Boden och så ska hon och Pixie chilla med mej. Gud så mysigt. Det blir kul att få höra lite om livet och lite skvaller hihi.

Nu ska jag snacka med Erica och sen ska jag lira lite NHL-10 för det är jag värd! Vann två gånger över Johan igår YEY!


RSS 2.0