Underbara dag!

Wille har varit vaken en massa de två senaste dagarna, vilket är helt underbart! Men mindre kul då man haft så mkt att göra och då han har varit missnöjd om han inte fått full service. Tårtan e fortfarande inte klar med andra ord. Får göra det sista på morgonen då helt enkelt. Just nu ligger han iaf och sover, men ska nog äta om ca 1 tim, men vi får se vad han säger om jag provar ge han lite innan jag kryper ner hos Johan.

Camilla har varit förbi och tagit ett glas vin och sett Melodifestivalen. Snacka om att de va dåligt ikväll. Nicke var ju bra, men resten var ju ren dynga, tycker då jag.

Idag har vi iaf varit ute och gått 1 timma. Och jag kom på att jag har ju gått ner fint i vikt utan att röra mej så mycket nu på senaste tiden då det varit så kallt, ska bli spännande att se vad som händer nu då man kan he sig ut!

Såhär såg maten ut idag:

Frukost: Onyttig, ost å kex! Haha
Lunch: _____________
Middag: Sallad
.
Så idag har jag verkligen ätit riktigt dåligt. I morgon blir det andra bullar. Och då kommer jag unna mig en bit tårta oxå. Det e ju trots allt min födelsedagstårta=) Men det blir en liten bit.

I morgon ska jag hinna städa oxå för idag blev det inte av. Jag har varit så trött. Älsklingen var snäll och tog Wille en stund så jag fick sova, tack gode gud för det!

Sitter och tittar på dressyren på SVT24, nyss var det hoppning. Vilka duktiga ryttare det finns! Jag e ju särskillt impad av dressyrryttarna som kan ha sån kontroll och sådant samspel! Helt sjukt. Pratade med Johan om en häst idag och ja det blir ju av. Måste bara känna att jag har tiden, för pengarna har vi. Men jag vet ju inte hur det blir sen med jobb och med Wille. Man måste som känna av. Dock så finns det ju alltid nån liten flicksnärta som vill sköta häst om det skulle krisa sig, men jag vill ju kunna lägga min tid på min framtida häst. Längtan är stor iaf. det kan jag lugnt säga. Och särskillt då det är sånna här vackra dagar. Då minns man hur det var att rida ut på en lång sväng och bara njuta av vädret och hästen. Åh jag vill rida NU! och jag vill rida dressyr! Fan. Jag måste få tag på Erica och följa med henne till stallet. Får ju börja med att skritta nu, men sen ska det bli riktigt ridning!

Det är så mysigt här hemma just nu, hela familjen ligger och sover. Åh nu rider en kvinna på en häst som hon varit med och "förlöst" oj så vackert. Galet vad vacker häst. Och vilka rörelser.

Och jag får inte glömma!! Jag vann bloggtävlingen som Elina hade! Wille ska få en söt snuttefilt:D

Nä nu ska jag se lite tv och sen lägga mej i sängen efter att Wille käkat. Då blir det The Big Bang Theory tills jag somnar.

Trött AB

Haha ja jisses så trött jag är. Att baka min födelsedagstårta tog mycket längre tid än vad jag trodde! Och en pigg Wille på det gör inte saken lättare. Hihi. Men han har fått vara med och baka i BabyBjörnen så det gick ju trots allt, men bökigt:) Nu sover han iaf. det var jobbit att göra mammas tårta hihi.
Tårtan består av två olika bottnar en med liiite kakao i och en med massa! Sen ska dom delas så det blir totalt 4 delar och så ska hallonmousse emellan. Sen på med en chokladkräm. Men först ska tårtan frysas ett dygn innan chokladkrämen ska på. Så nu har jag den sista botten inne i ugnen sen ska den svalna på galler innan jag delar den. *pust* Men jag tror den blir god! Hoppas det iaf. Sen ska jag dekorera den. Funderar på att göra som den i tidningen, den är dekorerad med kanderade rosenblad. Men jag vette tusan om jag ids det. Har köpt vit choklad kom jag på och den ska jag nog riva över, det tror jag som blir fin fint!

Jag har inget stort födelsedagsfirande dirket så utan det e bara familjen och johans familj som ska komma och hälsa på=) Det blir himla mysit!

Ikväll jobbar älsklingen, eller ja i natt oxå för den delen. It sux! För jag e gode slut nu kan jag säga. Men Wille är så snäll så det e inge problem egentligen. Hade bara varit skön med avlastning ikväll då det är tårtbak. Jag kommer nog spendera kvällen med en massa avsnitt av The Big Bang Theory! Har kirrat hem lite av första säsongen så det kan jag se. Ska även kolla om det finns nå GG eller DH att kirra hem.

Nu ska jag kolla tårtbottnen och hoppas på att Wille INTE vaknar IGEN!

Hoppas alla har en bra helj! KRAM

Korv är blä!

Har ätit två bullens till lunch. Uäck! Fasen va vidrigt det är med korv. Men jag var tvungen, fanns inte mkt till mat här i hemmet idag. Iaf inge nyttigt. Måste handla! Kommer då aldrig mer käka korv iaf. inte någon typ av korv. Huuu. Nä fy tusans. I förrgår åt jag en himla god sallad som jag slängde ihop lite snabbt.

Receptet:
3 skivor Jägerskinka
RomanSallad
1/2 Avokado
Parmesanost
krutonger

Lite Cesar-sallad-dressing på. MUMS!



Man kan ju ta bort krutongerna så blir det nyttigare, men gott vare!

Jag vägde mig hos BM igår oxå. Har gått ner ett kg sedan förra veckan och då jag vägde mig så hade jag precis ätit en gröt:) Åh så himla bra födelsedagspresent till mig själv hihi=) Så nu står vågen på 88 kg! Fasen asså-18 kg sedan december. Känns bra. Men jag måste ner till 65. Fy fan va kämpigt det känns just nu. Men he ba bit ihop!

Wille ligger här och sover och myser, han ler där han ligger nu. Kanske killas det i magen eller så drömmer han väl om sin underbara mamma ;) haha

Nu ska jag ta och se lite tv.



Sonisphere!

NU är det kirrat å klärt! 4 biljetter e bokade och betalda. Fett naaaaaajs!





Jag å Wille lyssnar på Astrid Lindgren; Bröderna Lejonhjärta. Fan så sorgligt det är.
Men vi myser på här hemma. I natt sov Wille från 22- 05:30! Fattar inte vad han fått för sovfnatt! Haha men jag klagar inte. Det kan när som helst vända och då får man inte sova nå alls igen.
Jack sover fortfarande och myser på i sängen:)

Idag e det äntligen bättre väder och jag tänker he mig ut å gå! Dock när dom plogat ikväll för att gå med barnvagnen i en massa snö, de e ingen hit. Blir as tungt!

Ska ta och äta lit frukost nu.

Tusen Tack för alla gratulationer på min födelsedag! Det värmer hjärtat=)


Barncompaniet

Har varit på Barncompaniet idag och kikat eftersom att Wille kanske ska få börja där:) Supertrevligt var det och Johan tyckte verkligen om stället. Jag har ju varit där själv tidigare på praktik men det var kul för Johan att få vara där. Det var en massa bekanta ansikten där i både personal och bland föräldrar.
Kommer bli svårt att få in han där tror jag, men men. Man får försöka!

Idag har jag inte gjort många knop kan jag lugnt säga. Och det är inte bra. Skulle plugga men jag orkade helt enkelt inte. Jäkla dålit av mej, men i morgon kanske jag orkar. Dock har jag två läkarbesök i morgon så det hinns no inte med så myket annat.

Såhär såg maten ut för mig idag:

Frukost: gröt
Lunch: 2 riskakor
Mellis: 2 st passionsfrukter
Middag: sallad med: romansallad, lufttorkad skinka, parmesanost, några krutonger och avokado. RIKTIGT GOTT!
Efterrätt: 1 passionsfrukt

Jag MÅSTE bli bättre på att planera maten, helvette å!

Nu ska jag ta och vila mej en stund innan biggan brother börjar.. Asså det e inte ens kul? men jag måste bara se det! Är kanske beroende av att se en massa skitprogram haha.


Wille 2 mån!

AH! Glömde ju skriva! Idag är Wille 2 mån! Hurra för älskade Wilmer!


Ny design!

Läste Maries blogg där hon skrev att hon skulle byta design. Så jag tänkte att det behöver jag med, det blev inte helt som jag tänkt mig, men nu får det va som de e. =) Fick iaf fördriva tiden nu i väntan på att mata Wille.

Ska se om han vill käka lite nu, för sen ska jag krypa i säng!

Det är synd om miiig

Haha nä, bara lite. Har haft sprängande huvudvärk hela jävla dan. Börjar bli lite less. Man blir som så seg och trött. Jag har precis sett BB och väntar på att få ge Wille lite mat innan jag går och sover. Nu är det plastikdoktorerna eller vad det nu heter.

Vad tycker ni om plastikkirurgi?
Själv tycker jag att det är förträffligt bra, man kan fixa till lite skavanker och göra sig lite vackrare. Jag kan tycka att det kan va snyggt att va lite fixad sådär, men då menar jag inte som tex. Kissie. Det får inte bli för mycket!

Wille sover jätte bra nu på nätterna och han e mer och mer alert när han är vaken. Igår hade han sitt första läkarbesök och doktorn tyckte minsann att han var superstilig och att han var stark i kroppen:) Klart vår lilla kille är en snygging. Mammas lilla älskling:)

Idag har vi varit ute med barnvagnen en timme. Jack tyckte det var för kallt trots att det bara var -13 ute. Men jag tror att han har förstört sina tassar lite i höstas då han hade problem med sin svamp. Tur att vi köpt skor. Han får ha dom på nu då det e lite kyligare helt enkelt. Ska smörja in hans tassar lite oxå så trampdynorna blir lite bättre med. Tänk att han blir 7 år nu till sommaren. Det trodde jag verkligen inte för ca 3 år sedan. Jag kan inte sluta lovorda honom och hur snäll han är med Wille. Jack är en hund som skänker oss så mycket glädje och varje dag får man uppleva något tillsammans med honom. Jag bävar verkligen för den sista dagen vi har tillsammans.
Wille har börjat kika massa på Jack och så skrattar han. hihi. Han gillar sin stora lurviga kompis=)

Älsklingen ligger redan och sover. Han ska jobba i morgon. Jag tror det har varit bra för honom att få vara hemma själv med Wille dom här två skoldagarna som jag haft. Så att dom har fått knyta an lite och få egentid:) Idag blev det att smita hem från skolan efter lunch, jag har en massa att plugga! I morgon blir det att lägga näsan i boken och plugga på så bra man kan. Jag e inte sugen, men det är så mkt att göra nu.
Alla kompisar får ursäkta men jag har inte så mycket tid att umgås just nu och det blir nog inget födelsedagsfirande. 26 e ju som ändå inge att fylla tycker jag.

Nu ska jag se lite tv och vänta på att Wille ska vakna. Igår åt han dock sitt sista mål vid 7 och sov typ 6-7 timmar! Men jag ska försöka smyga i han lite mat strax.

Hoppas alla har det bra i kylan! Nu e man som gode less. Men till heljen ser det bra ut! Då ska jag röra ännu mer på fläsket hihi

Ett lååångt inlägg

I morgon har Wilmer sitt första läkarbesök och jag kan inte följa:( blä för de. Men Johan har fått med sig en "kom-ihåg-lapp". Wille har idag haft jätte ont i magen! Nu på kvällen skrek han tills rösten nästan försvann och sen somnade han. Mammas lilla hjärta=( man tycker så synd om honom. Han var trött oxå så han slocknade och har sovit ett bra tag nu. Snart vaknar han nog och ska äta. Men iaf. så ska vi höra i morgon om det kan vara att han e känslig mot mjölkprodukter. Ersättningen är ju baserad på mjölk och det kan vara det som gör att hans mage krånglar. SÅ vi får se vad dom säger. Men det e ju konstigt att han inte har ont jämt och inte kräks så mkt numera? men som sagt så får vi se i morgon. Det var så hemskt att se honom ha så ont i magen idag. Man känner sig så maktlös. Man vill ju att lillälsklingen ska må bra.
Wille försöker även med tummen nu. Haha han e idog! men det går inte så bra. Ibland lyckas han och då suger han massor på tummen!!! Han e så söt=)

I morgon ska jag till skolan och ha redovisning. Sen ska jag även träffa några gamla klasskompisar på lunchen! Oh vad jag längtar, jag har saknat dom så himla mycket. Dom skulle bara veta! Idag har jag försökt plugga oxå, jo tjena. Gick inge vidare, så himla gormi uppgift och jag känner mej så stressad för nu på tisdag börjar nästa moment och då vill jag ju va klar. Ajja jag får ta det i morgon då jag kommer hem från skolan.

Jag har blivit bra på att planera maten nu! Fi fan. Nu e jag igång och jag e taggad till tusen. I morgon blir det följande:
Frukost: gröt
Lunch: 2 kokta ägg
Mellanmål: Apelsindrinken
Middag: pestolax med pastasallad
 
Idag har vi varit ute och gått och gud så skönt det var! Hoppas på varmare väder nu, men det ser lite mörkt ut. Väntar bara på att Zumba ska laddas hem oxå så att jag kan köra lite sånt oxå innan jag ska på gymmet.
Ska börja på gymmet då jag väger 85 kg. Jag går inte dit innan. Provade träningskläderna och dom satt lite tajt och ja jag såg ut som jag vet inte vad i dom. Haha. Så nä. Visst man behöver inte direkt va snygg på gymmet, men för min egen skull så väntar jag. Jag vill iaf känna mej lite bekväm.

På tisdag blir Wille 2 månader, snacka om att tiden går snabbt! Han har redan växt ur storlek 50/56. Så jag ska städa ur hans byrå nu och sen blir det att köpa lite nytt åt honom. Har en del kläder men inte så mkt. Sen e det så kul att shoppa åt Wille hihi. En ny spjälsäng ska han ju oxå få. Mamma o pappa var förbi idag och dom hade med sig en till nappflaska från Dr Brown och en jätte söt mobil som hänger ovanför skötbordet just nu, den ska få hänga ovanför spjälisen sen=)

Jack är så otroligt söt med Wille! Idag då Wille var superledsen hoppade han upp i soffan bredvid oss och snosade på Wille. Sen satt han och tittade på honom lääänge. Jag tror han tyckte synd om honom. Han är så klok min guldklimp. Lite eljest är han, men han har ett hjärta av guld. Kommer aldrig att hitta en så underbar hund som han.

Hihi och på torsdag, då fyller jag 26 år! Snacka om att man e gammal. Men en sak e säker: jag hade ett må. Att bli gravid då jag var senast 25 år och det målet kunde vi ju fixa Haha. Nu e det delmålen med vikten som e fokus och att klara skolan.

Hoppas att min överraskning till älsklingen kommer snart! Oh det kommer bli så fint. Iofs blir det inte mycket till överraskning eftersom jag inte kunde hålla mej och berätta vad de var. Jag har gjort om några kort i photoshop så de ser lite sådär gul-gamla ut och sen skickade jag efter dom från ExtraFilm, några tog jag dubbelt av och då var en av dom en förstoring. Oh det kommer bli så fint att få rama in förstoringen på Johan och Wille. 
Såhär ser den bilden ut:



Tror den kommer bli superfin som förstoring:)

Gud vad jag älskar min familj, jag kan inte sluta tänka på hur lycklig jag är. Ska ta och lägga upp en film på Wille nu på FB=)  i väntan på att Wille vaknar och sen ska jag ju se Big Brother! WOHO!!

 

BLOGGTÄVLING!

Min gulliga kompis Elina har en bloggtävling! Gå in på: http://volanen.blogg.se/
Man kan vinna en supersöt snuttefilt från Teddykompaniet. Hon har tävlingen i samarbete med www.jollyroom.se

Gå in på henne blogg och kika! Jag hoppas att jag får vinna den söta kossan åt Wille:D




Lite nytt på Wille


Wille och Jack myser på mattan=)


Mammas hjärta

Trodde att jag hade fler bilder men jag har glömt lägga in dom:) Får göra det i morgon.


Mina mål

Med tips från Sara så bestämde jag mig för delmål i min viktnedgång och att jag får belöna mig själv:)

Startvikten var 106 kg och nu väger jag 89. Så vi kör från och med NU.

85 kg- får jag börja gå till frissan igen haha
80 kg- köpa nya skor
75 kg- Fixa naglarna
70 kg- Nya träningskläder
65 kg- Tatuering och kanske väskan på Hansens/Hanzens(vet int hur dom stavar) OM dom har kvar den

Mitt slutmål är alltså 65 kg.

Mina matdagar ser jätte enformiga ut just nu men såhär blir det idag:

Frukost: 2 kokta ägg
Lunch: Sallad från Oregano, inget bröd. Mineralvatten.
Mellanmål: Shake med 1 ägg, 2 apelsiner och 1 dl mjölk. GOTT!
Middag: Gröt

Äter gröt till middag idag då det blev sallad till lunch.


Jävla kyla!

Idag har man haft lektion via nätet; litteraturseminarie. Det gick ju smärtfritt måste jag säga. Wille låg och sov i min famn hela tiden:) Efter seminariet vaknade han haha. Det var intressant att prata kring hur många barn som far illa och hur vi upplever saker och ting, hur vår syn som förskollärare är och hur vi kan hjälpa. Jag älskar den här kursen. Önskar bara att jag hade haft mer tid att plugga ordentligt.

Sitter och funderar på om jag ska ta och plugga lite, men jag känner mig bara så trött å seg. Skulle behöva tvätta och städa lite här hemma. Men de e som att all ork försvinner då man inte får vara ute och röra sig. Man blir som förslappad på nå sätt. Håller på att ladda hem Zumba, men det tar en jävla tid! Annars hade jag ju kunnat köra lite nu.

Wille sover men han e son gnällig emellanåt, det verkar inte vara magen. Jag vet inte riktigt. Han vill så gärna vara vaken så han sover en stund och sen vaknar han.. Lilleman. Jaja de e väl en fas det med.

Jack försökte sno Johans macka igår och jisses vilket liv de blev på dom båda! Jack som aldrig stjäl mat och aldrig e så arg. Men igår var det bådeoch. Han börjar bli gammal. Han vägrar dessutom att gå ut när de e så här kallt. Vi leker inomhus och myser på mest. Men då man hämtar kopplet så är det big nono! Tur att man bor i hus en sån här gång och bara kan släppa ut honom på baksidan.

Nu ska jag slå på en film såhär mitt på dagen och mysa på lite.

Vaken...

Sitter å väntar på att Wille ska vakna och vilja ha mat. Men ju längre tiden går, desto bättre. =) Wille vaknar oftast vid 2 men han åt tidigare ikväll..attans. För han har börjat sova från 2-6 och då tar Johan morgonen så jag får sova. Men men... Nu låter det som att det e matdags!=/ Falskt alarm! *pust*
Iofs skulle de va skönt om han åt nu, så jag fick sova lite.

Idag har jag pluggat och avverkat ett arbete, bara två kvar att göra nu tills nästa moment börjar den 22 feb. Fy fan så uppgifter det är den här kursen! Jag undrar lite hur jag ska klara det här? Börjar bli tveksam. Uppgifterna till moment 1 har varit hyfsat enkla och nu i moment 2 blir det värre! :S Jaja. Bara bita ihop och göra de bästa man kan. Hoppas på att man slipper komplettera. Hela kursen e 4 moment så jag undrar hur många uppgifter man ska skriva, de e ju typ 4-5 st/ moment! Galet asså.

Nu ska jag kika lite Tv! Borta Bra, hemma värst visas nu iaf:) den e som bra. Vet inte vad den heter på engelska.

Så meningslöst blogginlägg men va fan ska man göra haha



Världens bästa vän


Bullmastiff!

NU äntligen! Nu är det bestämt och jag å älsklingen är överens! Det blir en bullmastiff i vår familj. Men inte förrän om nåt år. Då jack inte finns..(en hemsk tanke...fruktansvärd..)
Men iaf. så blir det som sagt en bullmastiff för oss. Jag har mailat uppfödare idag om att få komma och hälsa på bara. Så man får lära känna rasen lite och sådär och kan ställa frågor. Jag har snokat runt bland kennlar och har hittat två fina. Men jag ska forska mer! Dock så är en av dom riktigt intressant och verkar lämna fina avkommor.
Åh jag gillar det här. Det känns så bra!
Nu e vi pepp pepp pepp!

sötaste raderna som finns


Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så.
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå.
För vad har jag att ge dig som ingen annan har.
Jag är ingen särskild medans du är underbar.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Ge inte upp.







*pust*

Nu har man varit på födelsedagsfika hos Titti. Oj så gott fika och trevligt sällskap! Men s onyttig jag har varit! Så då jag kom hem tvingade jag ut HELA familjen på en timmes promenad. Då vi kom hem tog vi en bastu och en skön dusch. Nu har Johan och Jack somnat. Bara Wilel och jag som e vakna. Wille ska äta och sen ska vi sova. Jag har hunnit med att tvätta och mangla och dona på oxå. Så skönt!

Nu kokar vattnet på spisen och WilleWonka är hungrig, stackars liten. Trött är han oxå.
Sen ska jag fixa håret oxå *suck* trött jag me!

I morgon är det städ och matlagning på schemat. Bäst att sova ut! (så gott man nu kan då man har en liten;) )

städat och donat

Då har man städat och donat på lite extra idag, tvätten går för fulla muggar och jag har börjat fixa klart i relaxen. Tänkte att grabbarna kanske vill ta en bastu innan middagen i morgon och då måste ju relaxen va lite mysig och trevlig.

Mormor och morfar har varit här och tagit hand om Wille under tiden jag drog en snabbhandling på ICA och bollis. Köpte två flaskor vin och lite öl till grabbarna. Ska bjuda på Jade marinerad kyckling i morgon och creme brulé. Gottit!

Ska göra mig klar för födelsedagsfika hos Titti om en stund, men först ska vi käka middag! Jag e helt slut efter allt städande haha. Men mysit med lite fika=)

Utvilad=)

Jag måste ha världens bästa karl? Vaknade vid klockan åtta och var så skönt utvilad. Älsklingen klev upp med Wille vid 4 tiden och gav honom mat. Så himla skönt det var att få sova ut lite. Så idag blir det lite plugg nu eftersom att Wille håller på att somna nu.. Hade påbörjat städningen men han ska få somna ordentligt innan jag dammsuger sovrummet, det e förstås det rummet jag har kvar hmm... Sen blir det att storstäda lite för i heljen väntar vi ju besök:)

Synd att det är så himla kallt ute idag, då kan jag inte promenixa med Wille och vagnen. Jack gjorde sina behov och sen vände han hem haha. Så det är inte så uppskattat att det är kallt. Men efter middan kanske jag tar en promenad då Johan kommit hem, sliter på Jack hans skor och täcke, då ska han nog kunna haka med ut=)Hade mina funderingar på att dra en sväng på Step In oxå och köra lite på crosstrainern där. Som Marie skrev i sin kommentar: den ger en hel del. Jaja jag får se. Vägde mig igår och vågen visade 90.0 kg, sedär! Då är det bara 25 kg kvar nu då. *fy fasen* Men he bah bit ihop!

Idag ska jag göra baconinlindad kyckling och ris till middag. Först hade jag tänkt köra på bulgur istället, men den e slut. Kanske ber älskling köpa det. Till gör jag en sås på Creme fraiche och lite chilisås och kryddor. Det e himlarns gottit. Lite vitlök oxå=) Blir inte lika nyttig middag idag. Men men..

Nu ska jag plugga!

Nattliga funderingar... kanske för personliga?

Här vänder jag ut och in på hela mig...
Vad fasen ska jag ta mig till?
Jag borde inte klaga egentligen eftersom att jag har världens underbaraste familj, jag har en son som idag blir 7 veckor, en sambo som visar otrolig uppskattning och får mig att känna mig älskad och en hund som ger mig oövervinnelig kärlek.
Men jag är inte nöjd.

Under min graviditet gick jag upp en massa i vikt. Barnmorskan påpekade detta och jag försökte till tusen att inte gå upp mer, promenerade trots ont i höfterna pga foglossningen och drog ner på sötsakerna och åt nyttigare. Men jag gick upp i vikt ändå. Sista besöket visade vågen 106 kg! Innan min graviditet hade jag ca 20 kg övervikt så jag får skylla mig själv. Efter förlossningen så tappade jag 14 kg på 2 veckor och har nu tappat ca 16 kg. Jagvet att mycket av min viktuppgång beror på den mängd fostervatten och vätska som jag bar på..Men vad har detta gjort med min kropp? Jag känner inte igen mig själv längre. Magen är som en tom dunkudde och jag blir ledsen då jag ser mig själv i spegeln.
Jag försöker finna tiden till att röra på mig, vara ute och gå. Men den räcker inte alltid till efter en natt med dålig sömn och skolarbete som ska göras.
Vad fasen ska jag ta mig till?! Folk säger att jag ska ta det lugnt, "det är ju bara några veckor sen du födde barn"? Men jag får seriöst panik! Missförstå mig inte, mitt liv är helt underbart, men att leva med en kropp som man inte trivs i, det ger iaf mig panik!
Jag vill börja träna NU och jag önskar man kunde leva på luft!
Jag har börjat snusa igen dessutom, så fort jag blir sugen på något gott, då tar jag en snus. Det hjälper, men inte alltid. Hur kunde jag låta det gå så långt?

Jag älskar min lilla familj och Wille är ett underbart mirakel som jag aldrig vill vara utan. Men jag önskar att jag såg annorlunda ut. Att jag slapp den där jäkla dunkudden till mage. Även om det här inlägget är personligt och gnälligt så vill jag inte för något i hela världen vara utan Wilmer och en blogg ska väl vara personlig. Wille är efterlängtad och han är den underbaraste lilla knodden som finns. Han är min son och min familj är det bästa som hänt mig.

Varför har inte dygnet fler timmar? Gärna det dubbla.


En riktigt bra dag!

Trots att jag har varit vaken halva natten med Wille som ville vara vaken har jag varit pigg idag! Han hade inte ont i magen utan var skit glad och ville helt enkelt bara vara vaken så jag satt å kika tv undertiden han surra på och filosoferade bredvid mig i soffan. Självklart så surrade jag lite med han oxå. Han e så rolig nu, klockan 5 imorse käkade han och sen drar han av det fetaste smilet och skrattar hur mycket som helst! Det är så galet gullit så man smälter direkt. Har försökt fånga det på film, men som vanligt så lyckas man inte! Men jag ska inte ge mej! Haha. Nä fy tusan så söt han är och så ger han ifrån sig ett supergulligt litet "heee" när han skrattar. Ja ni skulle se det, då fattar ni. Även den värstaste barnhataren skulle smälta, jag lovar:)

Efter att ha varit vaken till 7 så somnade vi om och sov till 10. Sen gick jag ut med barnvagnen och Jack=) Det var så härligt ute i solen, men det kändes lite kylit. Jack fick ha på sig sitt halti och det var för att jag skulle slippa slita i honom. Igårkväll kände jag ju av näckspärr och hade skit ont i ryggen. Så nå dragande på det ville jag helst slippa. Sen tyckte Maddes son att Jack var lite läskig då han oartigt sprang fram för att stjäla en puss;) så jag ville inte skrämma honom mer heller så halti blev det. Men nästa gång då jag mår bättre ska vi träna, jag ska köpa ett lass med kalkon eller skinka så vi kan träna hur mkt som helst.

Ja och efter promenixen så bar det av mot stallet och Erica för att borsta och klappa lite hest... jag vill ha en snell hest! jag SKA ha en snell hest! Fasen asså. Den underbara lukten som man möts av då man kommer in i ett stall, den är oslagbar. Snacka om att jag kände en stor saknad efter Rocky. Bättre häst finns inte. Jag vet det. Han var så oerhört snäll och godhjärtat och att rida honom var så jävla rolit. Full fart, men ändå så snäll. Han hade absolut inga dumheter för sig. Hur ska jag nånsin kunna hitta en sån häst igen? Det känns helt omöjligt.

Middagen idag blev nyttig som vanligt, en pastasallad med lite pasta, ruccola, oliver, soltorkade tomater och parmesanost! Till det lax med pesto. Fy tusan så smarrit det är. Och som sagt, hyfsat nyttigt och det är bra mat!

Nu inväntar jag älsklingen som är och köper nåt mindre nyttigt, GLASS! Vi ska ha en riktig myskväll för i heljen väntar besök och jag ska hinna på födelsedagsfika hos Titti som fyller år. Så vi tar vårt mys ikväll:)




Pluggeli plugg

Huu så trött jag är... men nu har jag pluggat hela kvällen och fått klart två uppgifter! Så himla skönt. I morgon blir det att göra klart lite mer så man får undan lite och kan va ledig innan det kommer mer uppgifter. Det är 4 eller 5 moment i kursen och 5 uppgifter typ per moment! Så det e en hel del att göra, fast uppgifterna e himla enkla:)

Wille har sovit hela dagen nästan, men igår var han vaken hela dagen så nu tar han igen lite tror jag. I natt sov han hyfsat bra och på morgonkvisten hade han pruttigt en massa så då låg han å prutta och knorra i sömnen, vilket resulterade i att jag inte alls kunde sova! Och jack hade placerat sig i sängen han med och tog en massa plats! Nä jag ska inte ha varken hunden eller Wille i sängen då man ska sova. Vi sover dåligt allihop, utom Jack. För Wille sover inte alls bra hos oss heller jämt, vissa gånger sover han jätte bra i sängen och andra vaknar han då man rör sig osv. Han sover helt enkelt bäst i egen säng. Har kommit på bästa sättet för att han ska sova bra i sin säng nu oxå: vi läser Barbapappa och så sitter jag bredvid sängen tills han somnat. Det funkar finfint! Men igår fick jag läsa boken ca 30 ggr. Haha. Första som somnade var JOHAN! Wille somnade men vaknade för att bajsa så jag fick läsa om igen och igen och igen......Ja ni fattar! Men han tycker om då man läser, han ligger och kikar och lyssnar, suger på tutte lite oxå. Men den ploppar ju ut så man får sitta och hålla och gorma, men men. Han lär sig ju så småningom:) och han gillar sin tutte.

Älsklingen är ute med Jack på en prommis eftersom att jag har pluggat, men i morgon ska jag ta mig en svänga med hund och barnvagn på dagen. Bara det inte blir kallare!

Ikväll har älsklingen utlovat massage, fy tusans så skönt. Det behövs för jag misstänker att jag håller på få näckspärr. Kändes som jag skulle få det idag men jag har försökt massera själv och röra försiktigt på huvudet. För nackspärr vill jag fasen inte ha! Då blir det att åka till morfar så han får hjälpa.

Nu ska jag se Familjen Annorlunda:) Himlarns bra program!


Världens bästa familj

Åh nu har jag fått sova lite. Gud så skönt! Tack till världens underbaraste sambo! Det behövde jag. Wille och Johan åkte och handlade samtidigt som Jack höll mig gladeligen sällskap i sängen och mös:) 
 
I morse tog jag en prommis vid 7:30. Vaknade vid 5 så jag kände att fan det e bara he sig ut innan man blir skit trött. Jack skötte sig riktigt fint, kan sköta sig bättre, men det var en trevlig prommenad eftersom att jag slapp vara irriterad på honom. Träning ger färdighet.
Då vi kom hem så sov Wille, och då jag skulle sova så bestämde han sig för att va vaken och han ville då ha service haha. Så det fick han. Vi mös på och surrade lite. Sen mat på det och sen... ont i magen! Jävla skit va trött jag var och det e så jobbit att se att han har ont i magen och så skriker han och man kan inte göra annat än att försöka trösta och hoppas att det onda ska gå över.

Nu sover hela min älsklingstrio och jag ska krypa ner jag med. Hoppas alla haft en bra dag i det sköna vädret!

Wille 6 veckor

Idag blir Wilmer 6 veckor! Det firade vi med att sova 6 tim i sträck i natt! Woho! Det tackar mamma för:) Det behövdes kan jag säga, för idag ska jag STORstäda hela huset. Och då menar jag STORSTÄDA! Allt ska ut ur skåpar och garderober, tvättmaskinen går på högsta nivå och jag ska strax ställa fram alla medel jag behöver för att göra hemmet skinande rent! Jag ska ut med täcken och överkast och hela faderallan. Men jag e inte sugen haha. Inte för fem öre. Men Willes morfar kommer hit och är barnvakt undertiden, det behövs verkligen om jag ska hinna med allt det här.
Sen ska det hinnas med en promenix oxå, eller så kör jag lite lydnad med Jack här ute`, vi får se.

Har pluggat idag oxå. Så nu e båda gruppuppgifterna klara och jag har lämnat in en av dom. Någon annan i gruppen skulle lämna in den andra:) Jag har haft tur med min studiegrupp, trodde aldrig jag skulle hitta en bra. Eftersom att den gamla jag haft har varit helt underbar så förväntade jag mig inte mycket. Men dom här tjejerna är jätte bra dom med, förstående oxå! Så jag får plugga hemifrån då jag inte kan ha hundvakt och måste ha Wille. Wille var ju vaken hela tiden sist så då fick jag lite gjort, nu då jag pluggat hemma har jag verkligen kunnat bidra med en del till våra arbeten och det känns ju som skönt. Vill inte att dom ska tro att man e en glidare som inte gör sitt!

Jag äter btw inge godis nu! Jag e skit duktig! Godis äter man på lördagar och samma sak med onyttig mat. Nu e det den slanka linjen. Allt fläsk ska bort! Och jag e taggad till tusen! Dock tycker jag det e svårt att hinna med allt man vill. Men man får pussla och ha framförhållning, då går det!

Nu ska jag dra ut alla sängkläder på vädring, ställa fram alla skurmedel...Ja, nu är det bara att sätta igång helt enkelt. Wille sover och sen kommer pappa hem klockan 18 och morfar dyker väl upp där ikring han med!

RSS 2.0