AWP

Snart är det träning med AWPgänget. Jack har fått en ordentlig promenad idag så han är helt utslagen som vanligt. Tror att vi bara tar kortare och lugnare promenader nu ett tag. I morgon ska vi köra lite lydnad så det blir kul. Idag är jag handler på Freja. Får se hur det går med det, ska bli intressant. Ska träna henne innan de andra kommer så att jag och Erica kan ge full fokus på de som kommer och tränar. Alla kommer att träna samma sak idag så egentligen kanske inte jag och Erica behövs så mycket. Hundarna skall nöta startkommando och lattja mest idag. Det är många nya och för de som ska tävla så är det bra att låta vagnen vara nu. Hundarna skall få lite DW idag och som sagt mest ha kull.

Jag skulle ju käka innan träningen. HAPP! Johan hade käkat upp plättarna och jag hade anpassat min tid efter att enbart hinna steka lite plättar. Men jag gråter inte, jag köper mej en god korv på Shell istället. MUMS.
Så nu ska jag klä på mej, slita på Jack tratten och invänta Teres. Jacks tassar börjar äntligen bli bra, men tratten är på för att förhindra att dumhund är där igen. Det ska bli helt 100% bra innan han slipper tratten. Fast den har han ju bara på då vi inte är hemma och på natten, så han behöver inte ha den så mycket.

Skriver mer i bloggen sen då jag kommer hem. Ska inte bli allt för sent hoppas jag. Och gulliga Teres som kör mej idag, TACK! Guld värt!

Scary!

Jag och älsk har ju sparat undan lite slantar den här månaden för att vi vill göra om köket och sådär. Och idag sitter jag och ser tv då det knackar på dörren. Jävla Jehovas e ju den första tanken man får. Men det var en trevlig karl och en dam som stod bakom dörren. Dom ville sälja..... KÖK! Så dom fick komma in och kika lite på vårat hemska kök och de pratade lite om vad vi kunde förändra osv. men eftersom att johan inte var hemma så skulle de återkomma på torsdag! Så då ska vi få en offert och så ska vi få se på lite olika prover osv. Det ska bli kul! Lite läskigt sådär då man precis lagt undan pengar för att köpa sig ett kök och så dyker dom upp.
Kändes lite skumt sådär. Men va fan, det e gratis och kanske köper vi ett kök av dem, vem vet?
Vi vet ju vad vi vill ha, ett ljust kök med vit bänkskiva helst och lite lantlig stil. Det ska bli kul att se vad det blir för pris med dom här. Det ska tydligen vara en finsk tillverkare.


HAHA ser BTW på Färjan. Vilka jävla nissar det är som åker på den där stora bååten haha. Dom sjunger kareoke och har övat in moves och allt. Ja jisses. Jag säger då det, UNDERHÅLLNING. Inget vidare bra program så kanske, men det händer mycke kul på färjan. Förra avsnittet med två speciella grabbar var väl ändå hur kul som helst. Jag kanske skulle joina dom och bli ett fan av MUMIN! HAHA

Nu ska jag fortsätta med pluggandet och sen ska jag faktiskt terrorisera Erica så att vi kan gå igenom vad vi måste göra på onsdag inför tävlingen. Hujja, här är det mycket att göra. Jycken har fått sin beskärda del i morse så han har mest slappat idag. I morgon e det skola, men jag har tjyvstartat så det går nog fort i morgon.
Donat och grejjat

Idag har jag, Erica och Nathalie donat på med lite inför tävlingarna på lördag. Jag tycker då att det blev himla fint, kul att fixa lite=) Har en del kvar men det ska hinnas med iaf.
En tråkig nyhet är att Indra är halt så självklart så tävlar Nathalie med Troja. Hoppas det går bra för dom, det tror jag nog att det ska göra:) Jag kanske kommer att tävla med Freja, så det ska bli spännande och se. Men vi får se i veckan nu då. Ska prova träna henne lite sen ser vi hur det går med det. Vi måste ju kolla om det funkar att samarbeta. Jag brukar vara bra på att peppa tjejjen men vi får se helt enkelt.
Jag hade då sett fram emot att få tävla iaf. så hoppas jag kan tävla Freja.

Har hostat som fan idag. Torrhosta. Inge vidare kan jag säga. Men jag har pratat med min VFUlärare och nu känns allt mycket bättre. I morgon är det skola och jag vet inte riktigt vad jag ska säga på det där mötet. Får komma på nåt riktigt bra iaf. Sen blir det att plugga lite med gruppen så att vi får saker och ting klara. Ska nog göra bilduppgiften i morgon då jag kommer hem. Så att jag slipper ha det över mej.
Sen måste jag även påbörja mitt arbete utifrån VFUn. Och göra min förbannade dockteater, men det hinner jag nu då tävlingen och det börjar vara över.

Nu ska jag föra över lite pengar till mitt konto. Hehe.

Fortfarande sjuk

Fan, nu har jag varit sängliggandes sen i torsdags. Det värker över allt och nu har hostan börjat komma lite och sen är det lite småjobbigt att andas. Magen är kaputt igen oxå. Det här suger verkligen. Jag vill bli frisk. Men det är lite som mamma sa. "Tänk då på dem som e sjuka jämt. Och som aldrig blir friska". Jag tänker faktiskt lite på det. Jag gnäller som fan när jag e sjuk och tycker så himla synd om mej själv- men Per då. Han var sjuk i flera år och ALDRIG hörde jag honom klaga. Aldrig någonsin.

Nu ska jag se lite tv, som vanligt=) Och sen blir det väl att dona på och fixa med lite grejjer inför heljen.

Nu e jag less

Jag trodde du var min vän. Men jag vet nu att jag har fdel. Vi har växt ifrån varandra.
Din närvaro gör mig bara ledsen, irriterad och nedstämd.
Du är så jävla negativ att jag inte orkar med dej.
Du tror att du vet så mycket men du kanske ska tänka ett steg längre innan du börjar.
Jag är less. Som fan. För vänner stöttar varandra, de ser inte ner på varandra.

Jag KANSKE har svininfluensan. Jag KANSKE tycker att saker som DU inte tycker om, ÄR fina. SO WHAT? Är det något att vara viktig över? Ge dig och sluta tracka ner på mej genom din blogg.


ska se

http://www.paranormalactivity-movie.com/

Förbannat å

Okej. Det här är inte kul. Jag är SJUK. IGEN! Magen är kaputt och jag kallsvettas som en gris. Det var bara att åka hem från praktiken. Blir typ 3,5 dag borta=/ Fan å. Bara det inte är svininfluensan. Risken finns gott folk, så jag håller mej inne.

Ingen WPträning alls den här veckan för mej då och det känns totalt värdelöst, hur ska det då gå att tävla nästa lördag? Den som lever fåår se.

Jack har varit ute och ränt på gruvberget samt försökt få en ny kompis. Det gick tydligen mindre bra, men då blir det att träna. Han hade viftat på svansen och vari glad men då den kom för nära var han mindre positiv. Det går ju att jobba på.=) Nu snarkar han som en gammal gubbe i sin bäd. HÖGT! Fattar inte att nån så liten kan snarka så högt?

Nu ska jag ligga här och må illa. Ta en dusch och se en film. BLÄ!

Uppdaterat:

Symptom på svininfluensan är generellt ganska lindriga och symptomen påminner i princip om vanlig influensa. Några vanliga Svininfluensa symptom är:

- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Diarré och Ibland kräkningar
- Trötthet och förkylning
- Andningssvårigheter

Det som är markerat har jag haft denna vecka. Så jippie! Jag har fått svininfluensan- Tack!

Dag ett

Lajsaminelli säger (19:53):

jag kommer att dööö

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:54):

hahhahaha neeeej neeeej

Lajsaminelli säger (19:54):

jag kommer at döö˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:55):

hahhaha

Lajsaminelli säger (19:55):

Åh jag e så agressiv

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:55):

om ja inte vore så dizzy hade ja kommit på min vita häst och lämnat några cigg

Lajsaminelli säger (19:56):

Asså jag funderar på att cykla till dej

Lajsaminelli säger (19:56):

På min svarta häst

·

٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:56):

ja e tydkligen rätt dizzy då jag hahah sitter å tror ja har en häst

˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:56):

vit dessutom

Lajsaminelli säger (19:56):

Min är svart

˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:56):

hehe

Lajsaminelli säger (19:56):

 den heter beauty

˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:56):

min är skääck

˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:56):

den är både vit och svart

˙

·٠•● OneGrrl™ ●•٠·˙ säger (19:57):

min heter shackmattSåhär blir det då jag är döende och Titti är sjuk. Två människor som inte är i sina sinnens fulla bruk.

Jag ska åka iväg på min svarta springare och hämta lite gift från min langare. Jag behöver gift! Jag dör annars. Jag hotade med att slita av mig min hud. Det känns äckligt att göra det. Lite väl drama. Men jag behöver gift. Johan har städat bort alla prillor. Dom är borta. Men en giftpinne, det vill jag ha. Jag är lika hemsk som min svarta springare.

Adios!


Sovmorgon

Oj oj oj vilken sovmorgon jag tog mig idag. Men febern är borta och det känns underbart! Johan var ut med Jack innan jobbet så han fick kissa och det var tur för jag sov länge! Sen gick vi en promenad på ca 40 min. Jätte skönt ute. Men jag hade klätt mej varmt as hell eftersom att jag egentligen inte bör vara ute. Men det var ju så fint väder och hunden behöver ju röra på sig så det var fan bara att ge sig ut och gå en runda. Bättre 40 min än inget alls. Får gå korta promenader idag på dagen så tar Johan en längre då han kommer hem.

Lyssnade klart på Paul McKenna igår. Så jävla intressant ljudbok så jag rekomenderar den såååå starkt! Jag har bestämt mig för att följa hans råd. Acceptera min kropp så som jag ser ut, inte så lätt men jag ska prova.
Sen så ska jag följa hans fyra små enkla riktlinjer: Ät vad du vill. Njut av maten. Ät bara då du är hungrig. Sluta äta när du är mätt. Det låter ju inte så svårt direkt. Så de e ju värt ett försök. Sen så ska jag köpa mej en stegräknare och träna på som vanligt. Vi får se vad som händer. Man får inte väga sig de 2 första veckorna. Och det finns små knep och tips för att stoppa sötsug. Och det e helt sjuka saker, men det funkar faktiskt! Ska lyssna på honom idag igen. Blir att ligga i sängen idag så att jag kan cykla iväg på praktiken i morgon.

Jag saknar faktiskt min praktik. Hujja. Två dagar borta, men jag får ta igen dom. Som tur är. Det är så himla roligt och barnen är helt underbara.

Nu ska jag ta och se lite film och vila upp mej. Sen blir det att städa här hemma. Dammsuga och byta sängkläder. Längtar efter pengar! Men dom kommer på fredag och nu blir det att renovera lägenheten och göra den sjukt snygg hehe:P Sen måste jag fylla på min mobil SNARAST! Så att jag kan ringa sponsoren och beställa kläder och sånt=)


NU

stänger jag av mobilen och är med mig själv en stund.
Känns inte riktigt bra. Jag vet inte. Jag vet inte alls längre.
Jag funderar över mig själv? Är det jag? Vad är det i sånna fall?

Nu ska jag slänga mej framför TVn.


hur funkar det?

Jag älskar Paul McKenna. Tack du underbara människa!

Lyssnar på hans ljudbok "jag kan göra dig smal". Helt fantastiskt! Och han prickar så rätt!

Av längtan till dig

Jag längtar så mycket så att jag blir frustrerad. Jag blir på dåligt humör och jag mår faktiskt helt kasst!Jag hatar att behöva vänta på småsaker, men att nu behöva vänta på något stort, ja det är ännu värre. Blä. Jag mår skit. Jag är sjuk och jag mår skit. Tack. Jävla satans.
Idag är det en sån där kass dag då jag bara ligger i sängen och är irriterad. Vill ju vara på min praktik och jag vill ju faktiskt träna. Funderade på att träna hund men insåg att det var dödsdömt. Happ. Ska jag bli frisk så får jag ligga där jag ligger helt enkelt. Ska käka en jävla massa frukt oxå så jag får i mej vitaminer. Det ska tydligen vara bra, jag vet inte.

Nästa vecka så ska jag träna iaf=) Och så kör vi en detox-vecka. Spännande ska det bli:)

Nu ska jag se en kass film och ha ont i kroppen. Och jag e på nå jäääävulst kasst humör. Bara så att ni vet det.

Adjös och god bye

sjuk med sambo o hund som going bananas

Har blivit sjuk, fått feber och ont i halsen. Just snyggt när man ska ha praktik en vecka till.
Hoppas jag bara behöver vara borta en dag, det känns så jäkla opassande att bli sjuk nu då min handledare är i Turkiet. Bajs. Men vad ska jag göra?

Ska iaf sova nu, men det var lättare sagt än gjort. Sambo och hund going bananas på flugjakt! Sambon viftar febrilt med en handduk i taket och hundskrället blir helt förbytt. Nu är en fluga nerspolad och en uppäten av jycken. Så nu kanske man kan sova iaf.

Sov gott allihopa

Torsdag idag...

Har precis kommit hem från min VFU och ska sätta igång att plugga. Har inte så mycket tid på mej, men jag kände att jag var tvungen att blogga lite.

Ikväll är det WPträning och det ser jag verkligen fram emot, så himla trevligt väder ute. Hoppas att Troja e lika pepp som hon brukar. Man märker verkligen att hon tycker att det är roligt och det är något som jag verkligen har jobbat på med henne. Alltid kul att se goda resultat. Det är en hel det att ordna med nu fram till funpullen. Och jag hoppas verkligen att llite folk kommer upp och kikar och kör lite samträning med oss. Det e ju alltid bra att få utbyta kunskaper med duktigt folk. Så det ser jag fram emot, bara dom nu kan komma.

Har inte så jätte mycket kvar att plugga så det ska nog flyta på. Sen ikväll ska jag ta mej en lång skön dusch och fixa mej lite. Jag känner att jag inte riktigt haft tid för att piffa mej och sånt. Skönt att vara lodis ibland oxå såklart men jag mår bäst då jag hinner sköta om mig själv på bästa sätt.

Nu i heljen är det en massa hustitter som vi ska på. Så det ska bli spännande, men åter igen så fick man bli nå jävulst besviken. Drömhus nr 2 hade fuktskador som FAN, så det e bara att glömma. Åh. Det känns så surt för den där tomten tycker jag så enormt mycket om. Visst det är inte allt, men jag tycker att det är viktigt att tomten är fin oxå, stor eller liten spelar väl inte så stor roll egentligen, men den ska faktiskt hels vara stor. Om jag ska kunna göra det jag vill i framtiden så krävs det ju en stor tomt, men inte fan köper jag ett mögelhus med fukt över allt, no way! För mycket att arbeta med. Så är det.

Jack är hos sin söta farfar idag eftersom att vi varit borta jag och älsk. Men älsklingen hämtar honom då han slutat jobbet. Det är så oerhört tomt här hemma utan honom. Längtar till heljen då vi kan ta långa härliga skogspromenader. Har inte kunnat göra det pga. hans tassar. Jävla skit tassar. Ska bli så skönt att äntligen få åka till veterinären. Jag hoppas att det går bra. Men han har sluppit tratten nu, för han har slutat av med att slicka så vi får se vad dom säger. Jag tror att det bara behövs smörjas lite med salva eftersom att han har blivit torr. Säkerligen något mer oxå, jag e ju ingen veterinär. Men jag tror att det kommer att bli bättre.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, och jag hade behövt städa! Mamma o pappa kommer ju på lördag och ska ta en fika med oss, om dom hinner. Så det skulle som vara trevligast att bjuda hem dom till ett nystädat hem.

Slänger in en liten bild på min guldklimp.
En låt som jag hittade

Tycker att den var helt okej som partylåt :)

http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A

Ett år

Vet inte vad jag ska skriva idag. Tänker på min vän och hennes familj.

http://www.youtube.com/watch?v=Bwu7ixmQk0c

Underbara sovmorgon!

I veckan som kommer så blir det tidiga mornar för mej. Huuu. Så idag tänkte jag att jag skulle sova ut och det gjorde jag redigt kan jag säga! Johan gick ut med Jack kring 8. Och jag slaggade tills klockan var 12. Det var så sjukt skönt att få vara så utvilad. Men lite dumt kanske för i morgon kliver jag upp klockan 05:30! Men jag slutar 12:30! Så det blir kanon. Jag och älskling ska på bio i morgon och mysa på. Men nu e ju frågan vad vi ska se. Vi vill båda se filmen UPP. Men sen vill ju jag väldigt gärna se Julie och Julia. Jag tror jag ska flörta lite med älsklingen och ge han massage så kanske vi tar Julie och Julia i morgon? Joooo det tycker jag nog.

I morgon ska jag även städa IGEN. Ja jag tänkte att nu ska det fan hållas rent och fint hemma, och jag hann inte torka listerna sist! Så nu blir det att torka lister och ja allt ska dammtorkas. Och dammsuga och skura. Ska byta rent i sängen oxå. Jag gör det väldigt ofta, för jag tycker det e lite äckligt att använda sängkläderna mer än en vecka. När man sover blir man ju varm, ibland svettig, hunden sover ju tyvärr där i bland oxå. Och sen så kan det ju hetta till så att säga och ja jag tycker att man ska byta ofta!

Ikväll blir det att mysa på här hemma. Ska snart ta mig en dusch och verkligen rå om mig själv. Göra en inpackning i håret, raka benen etc. och sen blir det att som vanligt använda mina produkter från Clinique. Jag är helt frälst och det får mig att känna mig så fräsch! Tror jag ska platta håret oxå. Det var himla länge sen, och nu har jag ju faktiskt en hårtork dessutom. Tack snälla mamma för att jag fick den! :)

Det blir att plugga lite i morgon tror jag, för ikväll så har jag ingen ork. Dock skulle det vara smartast att ta det ikväll så kan jag skicka in skiten i morgon! Kanske jag gör det? Så tar jag och älsklingen en heldag i morgon. En lång promenad med Jack i skogen, god middag och sen bio. Ja det tror jag blir bra. Sen ska jag nog be älsklingen att komma och möta mej med Jack i morgon. Jag cyklar ju till och från praktiken så det kan passa bra att jack får cyklas lite.

Måste bara lägga ut en bild från tjejfesten. Önskar att jag och Titti haft en kamera i fredags, fast vi var inte så himla stekiga då kan jag säga HAHA ;)
Ett gäng heta brudar som hade en helkväll med allt från tårar till tuttar!

Nu ska jag surra lite med Erica i telefon.


Skön lördag

Igår var Titti här och tog några glas vin med mej och åt en mysig middag. Vi åt västerbottenpaj med räkröra och kräftstjärtar! Det var super mumsigt och vi surrade på och hade jätte trevligt. Kikade lite Idol och ringde och röstade, det var nog vinet som röstade mest tror jag HAHA. Men kul hade vi. Tyvärr blev jag lite trött där fram mot 12 hoho. Men det var jätte mysigt, älskar min Titti=)

Idag sov vi ut ordentligt, klev upp 10:25 och drog på oss kläderna, åkte iväg med Jack till skogen direkt. Vi var ute och knatade och myste på i solen. Jätte mysigt var det och sen fick Jack leta oss i skogen oxå, han tycker att de e så himla kul. Efter det så var det lunch, vi gjortde varma mackor och myste på hemma. Städade och så lagade jag lunch åt älskling till i morgon. Sen var det dags att träna Troja. Hon var jätte duktig! Vi körde vagn, 750 kg och hon drog på som en lite ångvält. Men jag måste hjälpa henne lite med tekniken fortfarande, för då det blir tungt så vill hon gärna upp istället för att söka sig nedåt. Vi får se hur det går på tävlingen, just nu så ser jag det bara som träning eftersom att det är det vi behöver, träna! Men jag får ligga i lite mer och träna henne.

Hemmet är iaf skinande rent efter städningen idag, så jag sitter här och myser och kikar lite TV. Men jag ska plugga lite oxå. Måste ju tyvärr göra det, varesig jag vill eller ej. *suck*

I morgon är det möte med medlemmarna för att gå igenom lite planer och tävlingsregler osv. Jag måste komma ihåg att beställa priserna på Måndag. Jag måste bara komma ihåg det. Kanske det är dags för mig att börja skriva listor? Fast det känns lite overkill :P


Tidig morgon

I morse klev jag upp tidigt och åkte till Helen för att plugga med henne och Marie. Har kommit en bra bit på vägen och vet nu hur jag ska göra så det känns skönt=) I morgon fortsätter arbetet för just nu har jag tagit en paus i städandet! Har velat städa länge nu men inte haft tid, men nu skiter jag i att jag måste plugga. Vill ha det rent och snyggt hemma. Men jag ska vila en stund oxå och sen ska jag handla. Usch så mycket jag måste städa. Fan. Jag längtar efter hus, vi har så mycket saker och bor fan för litet. Har ju ingen stans att städa undan saker! åååh!

Igår var jag på en superbra föreläsning med Tomas Forslund. Superduktig karl. Så man lärde sej lite nytt, det mesta var klart sen innan, men man lärde sig mer om saker man redan visste. Kanonbra föreläsning! Ska ringa honom och boka in en tid för gammelJack:) Fast jag har masserat igenom honom och han känns bra tycker jag. Han får ju rätt typ av motion och väldigt mycket varierande träning så.

Ikväll kommer Titti över och dricker ett glas vin med mej, jag ska bjuda henne på Västerbottenpaj med romröra och räkor:) Mums så gott det ska bli. Mysit!

Klärt

Nu har jag pluggat och pluggat... börjar äntligen bli klar, med EN uppgift. Ska påbörja den andra i morgon. Hujja så mycket det e just nu. Men sen blir det lugnt ett tag så det känns skönt. Men då ska jag plugga te körkortet=)
Har en ny körlektion på torsdag, det ska bli sköj.

Det händer inte så mycket i mitt liv så det e la därför jag inte har bloggat. Det har varit mycket hunderi. Jack har dock inte fått så mycket av mig som jag har velat men det ska bli ändring på det NU!

Ikväll är det DH klockan 21. Så det ska bli nice att sitta och glutta lite TV. Men sen måste jag plugga klart till i morgon. Det mesta e som klart men jag har slarvat så jag ska ta en titt på det senare.

Nu ska jag chilla lite.

helt slut.

Dagen har bestått av möte på Medborgarskolan, PLUGGANDE och vagnfix. Jag är helt jävla slut i både kropp och knopp. Jag hade god lust att inte plugga, att sova länge, hjälpa Titti med håret, se TV hela kvällen. Men har man åtaganden så har man. I morgon fortsätter det men det ser lite olika ut, sova länge! ut med hunden, fixa vagnen helt klar, PLUGGA och sen se TV! Det får bli så helt enkelt. Vosh va slut jag är.

Titti vännen: hoppas att håret blev fint och att du får en jätte trevlig kväll i morgon!

Nu ska jag sova.


RSS 2.0