På begäran av Camilla

så kommer här bilder på middagen=)
Vill du ha recept Camilla så fixar jag det en anna dag.

Förrätt

Toast med rom och räkor.
Röra med rödlök och gravad lax.
Toppas med dill och citron.




Varmrätt

Marinearad oxfilé gratinerad med Chevré
Hasselbackspotatis och pepparsås
Serveras med sparris




Efterrätt

Creme brulé med hallon
Med Muscovadosocker



Till maten drack vi Amarone och nu inväntar vi att skåla i Champagne:)


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


Tisdag- Full rulle

Jag tycker inte att jag fått så mkt ledigt den här julen egentligen. Massor kvar att göra på den sista skoluppgiften och en massa att göra inom föreningen nu i januari, hujja! Sen körkortet- hinna plugga till det. Fan det känns jobbigt. Och sen är det alla besök i Sävast hos ma o pa. Fast de är ju bara trevliga besök eftersom att man får träffa gullungarna och bror med familj:)

Har hunnit inhandla inför nyår idag. Köpte en flaska Amarone och en flaska Moët att skåla in det nya året med=)
Köpte även ingredienser till våran middag, missade lite så det får jag köpa i morgon.

Såhär ser menyn ut för nyår:



Förrätt

Toast med rom, räkor och gravad lax.
Röra med rödlök och dill.
Toppas med dill och citron.


Varmrätt

Marinearad oxfilé gratinerad med Chevré
Hasselbackspotatis och pepparsås
Serveras med sparris



Efterrätt

Creme brulé med hallon




Måndag-Tisdag

Gör ett snabbt inlägg för klockan börjar bli mycket och vi ska snart krypa ner och se en film.
Julen har varit underbar och jag har fått superfina saker till huset! Fårskinn och ljuslyktor och fruktfat och temuggar etc. Så jag är jätte nöjd=) Men mest nöjd är jag över att ha fått spendera julen med dem jag älskar! Bröderna har varit hemma med sina familjer och det har varit full rulle! Jack har självklart fått följa med över allt och han älskar att leka med ungarna, men nu e han TRÖTT! Helt utslagen kan jag nästan säga att han är den lilla sötnosen:) Han har även fått ta en promenad med söta Bonnie och han tyckte det var trevligt så både Jack och matte är nöjda. Det tråkiga med julen var att jag inte hann träffa älsklingens familj så mycket, men det blir så då alla är uppe samtidigt och man vill hinna med så mycket. Tyvärr kan man inte klona sig själv.

Jag har hittat en sida på internet som jag nöter var och varannan dag! www.systerlycklig.se Där hittade jag dessutom världens sötaste tapet som vi ska ha på våran lilla toalett i huset! Johan tyckte om den han med, fan så underbar pojkvän jag har=) Det e lite mormors varning över det hela, men den här tapeten kommer inte att vara i hela toaletten eftersom att vi även ska sätta panel.

 Visst är den lite söt=) Jag tycker då det!

Och snart öppnar en alldeles underbar butik här i stan, tror jag, för det ser ut som en butik? Och där kommer jag shoppa som ett cp kan jag säga, OM dom nu ska öppna, OM det nu är en butik. Men så fel kan jag väl inte ha? ingen kan väl hyra en lokal bara för att visa upp världens finaste saker? Eller? jag tror inte direkt att nån ska bo där? I ett skyltfönster får man väl inte bo?

Nu ska jag och Johan lägga oss och se SKENBART- en svensk film. Det blir mys. Igår såg vi Paranormal Activity och ja den var bra, inte nu så bra som jag trodde att den skulle vara men bra var den och rädd vart ja!

Nu ska jag avsluta, älsklingen ska upp tidigt och jag med. Plugga, städa och hinna umgås med bror och hans familj som åker på onsdag:( Hur ska jag hinna med allt? - Kliva upp i TID!

 

Sov så gott allihopa


Oh yes!

Nu e jag klar! Så underbart! Har suttit här och tokpluggat sen jag skrev det sista inlägget och nu har jag bara en uppgift kvar att göra det här året. Men det är även den värsta uppgiften av alla, en massa litteratur som ska bearbetas och som vanligt är det ventenskapligt skrivande som gäller. Tur att man börjar bli bra på det här nu. Ja jag e faktiskt jäkligt bra på att skriva citat nu och att hänvisa till författare och sånt. Jag kan tycka att det är ganska kul att skriva dom här examinationsuppgifterna, men nian gillar jag inte. Den är så komplicerad och det är så mkt litteratur som man har bearbetat nu så man har inte så jävla bra koll på vad man läst var och sånt. Men det ska väl gå det här med. Vi får väl se. Att vi har läraren från helvetet som examinator gör inte att man känner mindre press direkt, men det ska gå det här, det SKA gå.

Nu ska jag invänta älsklingen som frågade om vi hade ströbröd hemma. Det vankas sockerkaka.=)

Måndag- 3 dagar kvar

Det här är helt sinnesrubbat! Jag hade svårt att sova igår och somnade som vanligt på morgonkvisten, klockan 5 blev det denna gång. Sen vaknar jag av att älsklingen kommer hem och tänder lampan i sovrummet. Självklart trodde jag då att han fått sluta tidigare men han undrade hur jag kunde sova så länge?! "vad då länge"? JO för klockan var 16:55! Såå jag har bara varit vaken i mindre än tvåå timmar. Fy fan! Nu e det verkligen plugga som gäller kan jag säga! Tur att jag var ut med Jack där mitt i natten/på morgonen innan jag somnade. Fy fan.
Funderar på om jag ska satsa på att vara vaken ett dygn? Eller om jag ska prova sova tidigt ikväll? Vi fåår se vad som funkar helt enkelt.

Nu är det tre dagar kvar till julafton och i morgon åker jag och köper de sista julklapparna! Men vad älsklingen ska få vet jag inte. Jag börjar få lätt panik! Jaja nåt hittar jag väl åt stackarn... Sen blir det att göra julgodis i vanlig ordning som vi kan ta med oss på julafton och bjuda släkt och vänner:)

Nu är det plugga som gäller! Ska göra klart bilduppgiften idag så har jag bara en uppgift kvar sen att avverka SNARAST! Och den är redan påbörjad så det ska väl gå det här, hoppas jag.

Hoppas alla har det bra såhär kring jul=)

Haha ett roligt klipp!

Hittade ett asroligt klipp på en blogg! Påminner lite om mig i lördags HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=Axur5W83znw&feature=player_embedded#

 

 


Fredag-försöka duger...

Idag har jag försökt plugga men jag kommer ingen stans. Det är så himla frustrerande så jag blir tokig!
Sen skulle vi träna idag men det var typ ingen som hade lust så då ställde vi in, hade jag vetat det tidigare så hade jag kunnat följa med Johan och säga hej till hans bror och brorson. Skit tråkigt att missa det! Sen så tänkte jag följa med till Johans syster för att fika men kom på att jag skulle träna med Titti. Johan åker iväg. Titti skriver på msn att hon inte hinner träna. Happ. Haha snacka om otur! Jag har sett fram emot att träffa Johans familj länge. Men jag har inte haft tid, mamma o pappa ringer och frågar om jag lever, och det är inte likt mig. Måste bara bli klar med skolan!

Nu då? Plugga? Träna på gymmet? Ringa Johan och be han hämta mej?

Jag tycker inte om då mina planer inte funkar, jag blir som less... Har inte ätit idag, jag bör äta nåt.

Tisdag- Pluggar

Jajomen idag e jag människa igen.. hmm. Blev lite mkt partaj för mig i lördags. Usch.
Idag sitter jag och pluggar och sen blir det kanske att göra julskinka. E som sugen på att göra det nu så kan man äta ett litet julbord här hemma snart, men det känns som att det är lite tidigt för det?

Jag levere iaf och nu ska jag plugga! Adios!

Lördag-part party!

Har kommit hem från Luleå efter lite shopping med A=) Det var mysit men det sluta med att jag blev mest irriterad! jag hitta inte ett skit. Kasst jävla mode måste jag säga. Hittade dock en kjol som var as snygg! Men då visste jag inte vad fan jag skulle ha till den så jag sket i det. Bajs!

Ikväll blir det utgång trots allt. Jag å marri ska sitta här hemma hos mej och dega lite och dricka. Sen blir det Bränna:) Tror man får gå ut lite tidigare idag än vad man brukar, det lär ju vara en jävla massa folk. Hela Boden lär ju vara ute. Jag tror det blir kul som fan, men samtidigt drygt med alla fyllskallar.
Nu ska jag vila innan jag ska klä mej och fixa hår och smink. Och vad jag ska ha på mej är en jävla gåta?!
Hmmm... Cissi kanske oxå skulle komma, men jag vet inte=)? Skulle vara kul om hon oxå kom ju!

Adios!

Fredag-förbannad

Idag vaknade vi jätte sent och gav oss ut med Jack i skogen. Det var halt som fan så det blev inte så långt som vi tänkt men men. Det var mysit ändå. Jack e då nöjd och belåten=)

Sen var det bara att dra på sig träningskläderna och bege sig mot Step In för lite afro power dance=) Ny koreografi och den var grym! Nu känns det verkligen mer som en dans. Riktigt roligt. Men jag fick svinont i fotlederna så jag fick vila mej ett tag. Jäkla skit fötter. Har haft det problemet länge, då jag red så fick jag jätte ont. Jag har varit och kollat upp det och jag har haft inlägg i mina skor länge förrut. Men det verkar ju inte hjälpa, om man nu inte ska ha inlägg hela livet typ? Ajja skit samma. Undertiden jag var på gymmet så städade älskling lägenheten. SÅ JÄVLA UNDERBART! Det var så himla skönt att komma hem till ett städat hem. Sen åkte vi på systemet och handlade två flarror vin. Och sen på Kvantum och handlade middag. Det blev lax med citronsås, med potatis och sparris. Förjävla gott måste jag säga. Jag e en grym kock ibland;)

Fick ett samtal nyss och måste säga att jag blir rent sagt förbannad över hur vuxna människor kan beté sig mot andra människor. Hur fan e man uppfostrad?! Att kränka andra människor på ett sådant utstuderat sätt inför andra är rent ut sagt förjävligt. Och dessutom mot en person som gör saker i välmening! åh jag blir så jävla arg!
Tycker man inte om nån så behöver man inte prata och bry sej om varandra, man behöver för fan inte såra någon med vilja på en personalfest! Jag kommer att ta upp det här med min chef. Japp! Det kommer jag att göra, för jag tänker inte jobba på ett företag där sånt här förekommer. Jag vet precis hur den här personen känner sig och jag vill aldrig att någon ska behöva ha det som jag själv haft det på mitt arbete. Det är ju som ett jävla dagis!

Nu ska jag dricka lite vin med älskling och se Idol. I morgon blir det Luleå och lite shopping *tihi*



onsdag-snart torsdag

I morgon e de sista dagen i skolan innan man har jullov. Det känns himla skönt måste jag säga. Jag behöver lov, få plugga klart det sista och sådär.
Skulle ha tränat tidigare idag men jag orkade inte, plus att jag hade inbokat besök hos mormor och tvätt och städ. Så det blev en snabbträning vid 18 då titti och karro skulle dit. Iofs var jag inte värst social utan jag körde mitt eget race. Var inte så pepp på att träna direkt. Svettig blev jag iaf och körde intensivt i 45 min. Typ.

Det känns inget vidare bra alls just nu. Det känns bara jobbigt och ledsamt.

Måndag- skola

Hujja, jag sov bara tre timmar natten till idag så när jag kom hem från skolan så sov jag som en stock på soffan i typ 2 timmar. Jag känner mej helt bakis och jag har tvättat bort mitt smink för att känna mej lite piggare, men icket! Det blir inget gym för mig idag eftersom att jag sov den tid jag skulle dit. Så det får jag ta på onsdag då jag ska och gymma vid 14.

Ikväll blir det att plugga lite extra inför lektionen i morgon. Det ska bli helt underbart att få göra bort den här jävla hemska uppgiften! Sen e det bara tre kvar! En redovisning och två arbeten. Jag går ju bara skola till och med torsdag i veckan, sedan gott folk! Då har jag jullov! Fyyy faaaan såå skööööööööööönt! BITE ME!

Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite. PUSS!

Söndag-nattetid

Har som vanligt svårt att somna. Måste vända tillbaka på dygnet om jag ska palla med. Men dete ju så svårt!

Titti har varit här, min gullunge. Vi har surrat, käkat ost och kex och druckit lite likör. Hann inte åka och köpa nå vin:( men det var gott med lite likör såhär en lördag. Sen är det ju alltid mysigt då Titti är här och surrar en massa skit. Det känns så enkelt och bra i hennes sällskap. Man kan sitta där osminkad och surra om allt och inget... Det är väl så det ska vara med sina vänner. En enkelhet och en bra känsla. Man känner sig som trygg.

Nästa lördag blir det fest på hög nivå HEHE. Medlemsfest med AWPgänget och jag tror att det kommer att bli skoj som fan. Jag räknar med SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! Men på ett positivt sätt. Vi ska käka ute och sen blir det en liten förferre hos E i våran grupp. Bra det, då har man nära till Bränna. Jag ser fram emot det jätte mycket. Vi är ju ett hett gäng med stil haha:P

Jag känner mig på riktigt bra humör idag. Hoppas det håller i sig till i morgon då jag har fullt upp med WPträning och plugg. E så förbannat less på skolan så jag behöver all energi jag kan få. Jag tror att det är en viss person som får mej att tycka mindre bra om skolan. Men jag skiter i henne. Jag ska väl inte behöva va med henne hela livet liksom.

För övrigt är livet som en dans på rosor... om man nu bortser från fläsket jag tyvärr bär på. Lägenheten är såld och vi fick det vi ville ha, typ. Så vi e nöjda med det. Nu e det bara att längta och spara pengar till alla saker man ska ha till huset. Jag längtar efter att få jobba, tyvärr på ett skitställe, men det ger mej cash. Och vem tycker inte om att tjäna pengar? Jag vill tjäna mina egna pengar! Och jag tycker det är viktigt. Självklart e det säkert chill som fan att vara hemmafru, då skulle jag kunna ha fem hundar att pyssla på med hela dagarna. Men det skulle inte vara kul att leva på någon annans pengar. Fast jag vill helst ha ett annat jobb. Jag trivs inte alls med den press jobbet medför och sen tiderna e ju riktigt kassa. Att jobba kvällar. Man missar en massa bra på TV och sen får man en knasig dygnsrytm. Det vi vill köpa till det nya huset är ett matbord och stolar och en ny soffa. Sen så vill vi ju göra om badrummet. Inget jätte projekt så men lite nytt där. Mamma o pappa sa att vi kan skjuta fram julen lite så kan vi åka med dom och handla på IKEA då vi ska flytta in i nya huset. Så kan dom hjälpa oss och köpa nåt som vi behöver. Det tycker jag var en riktigt bra idé. Så i jul så får jag INGA julklappar. Nope. Inte en enda. Kanske av älskling, men det får vi se. Han ska få en liten av mej eftersom att jag tycker att vi ska spara. Så jag får nog en liten av honom med.. Inget jag känner att jag behöver, bara jag får vara med honom så mår jag toppen!

Sen måste jag bara tillägga att jag tycker att Calle i Idol är en skön kille. Folk lägger upp bilder på stackarn då han drar sig i snorren och röker en feting. So what? Han får leva sitt liv hur han vill, bara han fortsätter att vara en skön lirare med en skön stämma! Go Calle!!


Nu ska jag ta och göra nå annat tills jag blir trött! Sov gott!






Lördag- myskväll med Titti

Idag har vi varit ute på en långpromenad i skogen med jycken. Det var jätte härligt! Jack sprang omkring och var helt galen, han gillar snön tror jag. Efter att vi varit ute i skogen så åkte vi och handlade lite frukt och grejjor. Sen var det bara hem och plugga. Har pluggat en massa den här veckan, läst och läst och läst. Nu e jag snart klar. Men jag har ändå inte hunnit läsa allt ordentligt. Ska läsa lite ikväll oxå och sen i morgon.

Ikväll kommer Titti förbi och dricker en massa te med mej. Jag tror jag har 5 eller 6 olika sorters té nu:) Så det blir mumsigt. Sen ska vi äta lite ost och kex, mumsigt värre=) Älsklingen är på personalfest ikväll så jag hoppas han får det trevligt trots att han ska jobba i natt.

Jack är så otroligt fäst vid Johan... då han är borta så ligger han ofta i hallen och väntar på honom. Jag känner mej helt övergiven av min egna jycke! Haha. Men vi har kul han och jag med, prommenerar och leker=) Så jag tror nog att jag duger ändå. Men jag vette tusan om jag e nr 1 längre? haha:)

Nä nu blir det att läsa lite skola och ta fram ost och kex och invänta Titti som har med sig vattenpipan hehe;)


En gammal bild på mej och titti:) Jag ser dock ut som "jagvetintevad" men de bju jag på:)



Älsklingsjycken:)


Torsdag- Iskall

Har kommit hem från förskolan och är genomfrusen. Snacka om att man inte är van vid den här kylan än då man har varit bra påpälsad hela dagen. En stackare åkte på mig i backen så jag ramla och slog ryggen så det gör ont som bara den. Ajja sånt kan hända, men då man e trött e man inte på så bra humör. Sov svindåligt som vanligt så jag e svintrött just nu.

Ikväll blir det att plugga, som tur är så kom jag långt med pluggandet på rasterna jag haft idag på förskolan. Det känns helt ok. Men att besvara dom förbannade frågorna känns inte så lockande. Det är bra litteratur, men orka läsa allt och sen börja med frågorna. Jag har läst två böcker och har tre delar av en artikel kvar. Jaja man måste ju.

Älsklingen ska med Lassie på hockey så jag har lite tid att plugga här hemma. Känns dock som att jag bara kommer att läsa skiten idag och sen så kommer jag nog att ta hand om mej själv lite. Ta en dusch och fixa mej lite. Ska slå in julklapparna som jag köpt till förskolan oxå. Det blev två stycken, ett kökskitt eftersom att barnen älskar att leka i "huset" och sen en kundvagn med lite varor så dom kan leka affär. Jag tror att dom blir glada över julklapparna iaf. Varför det blev julklappar e för att ett barn är allergisk mot både ägg och mjölkprodukter och vad fasen bjussar man på för fika då? Man vill ju inte göra någon sjuk.
Det känns väldigt tråkigt att inte få vara kvar där, jag tycker att både barn och personal är helt underbara! Jag kommer att sakna dom jätte mycket.

Jycken har varit med älsklingen idag och sprungit på gruvberget så han ligger här bredvid mej och snarkar gott i soffan. Han e så jäkla go! Han e inte en sån där hund som kommer och buffar för att bli kliad utan när han vill ha närhet så sätter han sig bredvid och lägger huvudet mot mitt. Det är så underbart gosigt. Självklart blir det en massa massage oxå för det älskar han verkligen. Tror att jag och jycken ska mysa ikväll då husse är borta. Massage och soffmys framför TVn. Men som sagt, ska plugga lite oxå.

Fick precis ett sms! Någon har lagt ett högre bud på lägenheten! LOVELYYYYYY! Slipper man ge bort den.

Hoppas att alla har det bra i kylan!





Onsdag- livet går vidare

Min vänstra arm värker en aning efter sprutan. Men det blir nog bra i slutändan. Tyvärr så får jag ju ingen svininfluensa som jag så gärna ville ha! Vad ska jag nu göra med mitt liv?! Ingen svininfluensa? Vad är livet utan svininfluensan som jag suktade efter. Ja jag ville ju så gärna ha den. *suck*

Idag pluggar jag, vare sig jag vill eller inte. Har typ läst ut "Pedagogiska miljöer och barns subjektskapande". Det känns väl helt ok. Men jag har inte läst så noga så det blir att skumma igenom lite igen. Vi MÅSTE ju vara väl förberedda. I morgon är det ju torsdag, för efter onsdag kommer torsdag. Och i morgon ska jag ta igen de jag missat av min praktik, på fredag lika så. Men det ser jag fram emot! Jag har saknat barn och personal så det blir ett kärt återseende:)

Eftersom att min arm inte riktigt e med mej idag så blir det inget gym, jag kommer att ta en promenad ikväll med Titti. Det ska bli mysigt, så jag ser fram emot det jätte mycket. Det var så länge sedan vi sågs känns det som. Och nu när snön har kommit blir det mysigare att vara ute och gå tillsammans.

Nu ska jag göra nå annat, ta hand om mina katter eller nå? Jag vet inte vad jag ska göra nu, när jag inte fått svininfluensan!!!

DH och trötthet

Jag är så sjukt trött efter WPn idag och frusen som en isbit, även nu två timmar senare.
Nu har jag sett DH så det blir att ta sig en dusch och sen se en film och mysa. Först ska jag se Hels Kitchen.
I morgon blir det att plugga som ett jävla CP. Jag ligger efter en hel del, enligt mina egna planeringar. Usch.
Så i morgon blir det att kliva upp tidigt, träna lite och sen blir det plugg för hela slanten!

Orkar inte blogga så mkt. trött trött trött as hell.

Skriv på

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3997

Jag blir så arg och äcklad.

Tisdag- Wpträning

Har haft visning på lägenheten idag, igen. Och ett nytt bud har kommit. Men vi tänker inte ta det budet. Man kan ju inte ge bort saker gratis va fan.
Har varit ute med jycken i över en timma så han sover som en prins i sin fatboy. En riktigt trevlig promenad blev det faktiskt. Solen lyste och jycken var duktig=)

Nu har vi snart klart med våra klubbkläder, hoodie och byxor! Så snyggt det kommer att bli=) Men bror ska kolla igenom loggan och dona på med den så att den blir klar. Sen ska vi skicka iväg den och färgkoder till Piratreklam som sponsar oss med tryck. Och sen e det bara att beställa!
Jag längtar verkligen över att få bära våra kläder! Skit bra oxå att ha både byxor och hoodie. Nästa gång vill jag beställa en t-shirt oxå. Och kanske en mössa. Så har man värsta kittet!
Idag e det WPträning oxå, ska ge oss ut på en långpromenad med hela gänget.

Nu ska jag ta och plugga lite grann. Hyfsat intressant bok som jag läser nu faktiskt=)

RSS 2.0