Svina trött

Har precis tagit mej två nektariner och dricker citronvatten. Promenaden blev längre ön vad jag trodde så vi har nästan varit ute i 1 tim & 45 min. Jag e just nu skit trött rent ut sagt. Ska ta och slänga mej framför TVn och se en film faktiskt. Sen blir det nog att ta sig några koppar te oxå. Är lite frusen efter promenaden.

Jack fick ta sig ett sista dopp ikväll dessutom, i alder. Och han hoppade från bryggan=) Han e verkligen inte rädd av sig måste jag säga. I morgon blir det en kortare prom för jag tror att jack kommer att vara hyfsat trött i morgon. Hela veckan har han fått gå en massa, minst en långtur per dag har vi varit ute och vi har kört lydnad och idag har han simmat oxå. Men det passar mej bra att ha en trött hund i morgon, för jag kommer att bli helt slut av WPträningar och Step In.

Nä nu ska jag dricka en jävla massa citronvatten- det är så sjukt gott! Har man citronvatten så behövs inge läskeblask. Tror jag ska göra gurkavatten oxå...

Jag e kass på att lägga upp bilder, men jag ska bli bättre. Har knappt med mig min mobil numera då jag ska iväg nån stans, skumt!

Se ut som en kassler eller äta kassler?

Har kommit hem från Helen och Ida nu, det var jätte trevligt att få träffa dem igen. Även Janet var där och satt och surra med oss. =) Vi käkade sushi till lunch så där fuskade jag! FAN! Men i morgon så kör jag som vanligt. Middagen idag blir kassler med potatismos. Så det ska bli gott, äter fan sällan kassler...

Har plockat och städat lite här hemma och tänkte fortsätta efter middagen. Men älskling och jycken ska gå på en långpromenad, jag e som sugen på att haka på dem så jag tror jag gör det. Får hinna städa efter det om jag inte är trött. Det är en del kvar: dammsuga, skura. dammtorka och vika in tvätt. Fan, behövs verkligen göras, men om jag viker tvätt idag så tar jag resten på måndag, jag kör nog på det. För i morgon har jag fan en heldag! Ut med jycken på en långtur på morgonen, träna WP med Troja, träna WPgruppen, hem och laga mat och sen träna på Step In.. Vosch! I morgon kommer jag att sova som en prinsessa.

Nu ska jag laga mat och mysa med älsk lite.

.....

Idag vaknade jag ändå hyfsat sent, klockan var efter 10. Och jag e skit seg idag. Men nu sitter jag med hårfärg i håret som snart ska sköljas ur, sen bär det av mot Helen och Ida tillsammans med Marie. Vi ska mysa och surra lite:) Måste bara hinna göra mej klar, plocka mina ögonbryn och fixa mej lite, ser ut som fan efter resan.
Köp ALDRIG Apolivas solskydd! Fan så finnar jag har fått av den krämen, så himla fet och täpper verkligen igen porerna, rekomenderas INTE!  Dessutom är mina produkter från Clinique slut, så jag ska köpa nya nu då jag får mina pengar från CSN, kan inte gå omkring och vara som en finnig tonåring. Jag som alltid brukar ha bra hy såhär på hösten och sommaren, det är vintrarna som brukar ställa till det. Ska nog köpa dagcreme och nattcreme och öven ögoncreme... en dyr jävla historia tillsammans med ansiktstvål och rengöring, ajja, det e värt det. Att få en fräsch hy!


I morgon e det WPträning, ska träna Troja:) Så det blir kul. Har tänkt ut hur jag ska göra nu så det kommer flyta på bra. Sen ska jag även på Afro Power Dance och Core med Titti! Nu jävlar e jag igång. Sen blir det även att gå med Jack på morgonen och på kvällen, älsklingen tar dagspassen:)

Nu ska jag skölja ur håret och fixa mej inför dejten med brudarna.


Vosch!

Jisses amalia vad trött jag är. Har käkat middag och ligger just nu i sängen och bara degar.
Har varit hos Erica en sväng och gjort klart alla jyckars träningsscheman och sen ska vi lägga upp lite inför träningarna oxå:) Har grymt bra ideer nu som kommer att passa alla perfekt. Back in the game!
Fan så kul det ska bli att träna TJOHO!

Nu e det ju höst

Som Ingela skrev i sin kommentar; det är höst nu. Sommaren har ju försvunnit och jag tycker det var nyss den började. Men samtidigt är jag inte alls ledsen över det, hösten är ju min favoritårstid! Man får ha mysiga och sköna kläder, det är mörkt ute och så får man tända ljus! Mysit helt enkelt.

Idag har vi som vanligt varit på en promenad med Jack ute i skogen. Vi tränade passivitet och platsliggning, och jag måste säga att han skötte sig GALANT! 10 poäng till min älskade jycke:) Efter det så har vi ordnat i pärmar här hemma och jag har även kokat lingonsylt. Ska snart knata ner på Veckans Allehanda och se om jag kan hitta nån syltburk, annars åker vi in till stan och köper. Men det kan ju vara värt att kika här nere om man hittar en fin burk. Ska koka blåbärssylt oxå. Mumsigt.

Har kört igång med PreNet igen nu efter semestern i Turkiet och det känns som skönt. Ska försöka ta mig ner och träna på Step In idag oxå. Men först ska jag nog snacka med Erica, måste åka förbi henne idag och förbereda lite saker.

Nu ska jag ta och fortsätta som husmor.

Uppdatering

Har inte haft ork att blogga igår då vi kom hem så jag gör det nu istället. Orkar inte dra nåt långt inlägg om resan, men det jag kan säga är att vi haft jätte kul och det har varit en jätte mysig resa. Tyvärr hade vi oturen med dålig mage i 2 dagar och det blev inte att sola de dagarna, tyvärr. Så jag e inte så brun som jag borde vara, men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att vi har fått uppleva saker tillsammans och skapat oss ett minne för livet=)
Vi har iaf badat en massa i havet och varit och knatat runt lite över allt, åkt galen taxi och jag har även gråtit och haft panik för en jävla massa GIGANTISKA getingar. Jag trodde att jag skulle dö. Vi har ätiit på ett undarbart ställe med jätte mysig och trevlig personal. Saknar dom faktiskt! Minuset med resan var magen och de smala hundarna. Fattar inte varför det ska vara så svårt att ta hand om sin hund? Men de finns det ju folk i Sverige som inte heller gör. Men jag blir så illa berörd att se dessa hundar med loppor och som knappt har nå fett på kroppen... Det var jobbigt.
Men resan i sig var jätte bra och det här kommer vi att göra om, kanske åker vi någon annan stans nästa gång, har pratat om Grekland...

Har varit och myst hos Titti idag och snackat en massa. Berättat hemligheter och planer och snackat skit. Jag är glad att jag har en så fin vän. Jag är lyckligt lottad. Love you babe!

Sen drog jag iväg på WPträning och kikade lite. Tränade inte Troja idag, det gör jag nästa gång. Men hon e så duktig tjej. Så de ska nog gå bra=) Ska bli kul att träna WP igen. Jag har som saknat det. Och jag och Erica ska sätta ihop lite träningsscheman. Det blir bra det här. Ska även tipsa om en bra aktivitet eller vad man nu ska kalla det, har hiittat ett toppenställe för DW.

Oh det e så mycket roligt som händer i livet!

Nu väntar vi med spänning ;)

Sista inlägget

Hade BIAmätning idag och jag hade tappat tre kilo! WOHO! Here we go! Men jag hade tappat i muskler oxå, inte enbart fett. För att jag har ätit för lite, bland annat för lite kolhydrater. Men det blir att ändra på det då man kommer hem och sätta fart på träningen rejält.

Just nu mår jag illa som FAN! Måste ta och käka nå innan vi åker. Men jag har sån jävla resfeber så jag tror mest bestämt att jag köper mej ett paket cigaretter innan vi åker. Hujja. Nä nu ska man ta sig en dusch och sen blir det att äta någerst. Men jag ska inte sminka mej, vi kommer att fäärdas nattetid och då vill jag inte ha nåt kliande smink.

Vädret här hemma ser ut att bli bättre så jag hoppas verkligen att det håller i sej för er som är kvar här.

BTW. Jycken släppte nyss sina analsäckar på mej, UUUUUH! Äcklit! DUSCHA!

Turkiet here we come

Svårt att sova

Vi ska snart se film nummer två, tror inte jag e ensam om att ha svårt att sova inför resan. Men det som jag tycker är jobbigt är nog att lämna jycken. Men det e ju bara för er vecka egentligen, fast ändå.
Ajja... det e ju inte direkt så att jag vill ställa in resan, men saknaden kommer att vara STOR.

Vi har nyss sett How To Loose A Guy In 10 Days, sevärd film tycker jag. Så där lagomt mysig och kärleksfull, jävlit rolig oxå på sina ställen. Nu ska vi se Wallander-kuriren iaf.

Måste faktiskt tipsa om en riktigt bra film: The Last House On The Left. SEVÄRD as hell. Det är en av mina nya favoriter. Äntligen en skräckis med smarta människor! Ingen tuttfia som springer omkring och blir mördad i ett nafs, här är det brudar som tänker efter. Så den är läskigt, smart och riktigt bra. Se den!

Nä slut med nattugglandet, ska se en film nu och försöka slappna av lite så jag kan sova, jag ska ju för fan till Turkiet och bli brun!  Ska dessutom upp klockan 08:30... Tror jag skippar det och ställer klockan på 09:15 HAHA.

Hoppas alla får sova gott

I Always Win

+34

Kollade SMHI och vi kommer ha cirka 34 grader varmt nere i Turkiet =) LOVELY!
Men nu börjar resfebern komma, hur ska jag kunna lämna min guldklimp en hel vecka!? Åh jag önskar att jag kunde ta med honom eller nå. Men han kommer att få det jätte bra hos Johans pappa. Det tvivlar jag inte på en sekund. Men ändå känns det som lite sådär att vara utan honom. Han e ju min älskling. I morgon blir det att mysa på med Jack hela dagen och hitta på lite skojj. Kanske kör lite ruta och går i skogen, det tror jag blir bra=) Vi kliver upp tidigt i morgon så att vi ska hinna med en massa och så att man kan sova på flyget och bussen på väg till hotellet.
Det kommer att bli tidiga mornar och sen så kommer vi att motionera på stranden varje morgon.

Fan hujja så resfeber jag har. Planet lyfter 20:05 i morgon och vi ska åka dit klockan 17:00 redan. För det kommer att vara mycke folk där borta. Det e två flyg till Turkiet och det kan vara två som går till Grekland oxå, så det gäller att vara i tid.
MÅSTE komma ihåg mitt snus och pass och pengar och allt sånt viktigt. Ska köpa lite snarra i morgon oxå hihi, att ha med på flyget. Och OM flygmaten smakar skit så tar vi med mackor. Finns ju en risk med flygmat, den brukar smaka bajs. Inte för att jag vet hur bajs smakar, men en LIKNELSE, typ..Ni fattar.

Idag har vi iaf varit och käkat hos mammi och pappi, korvstroganoff och ris, så jävla gott!
Nu ska jag ta och glutta lite TV och sen blir det en god kopp te då älsk kommer hem från träning.
Bloggar nog i morgon efter BIAmätningen..=) Men på mammi o pappi´s våg så stod det -3 kg. Oh yeah!

Nyhet!

Oh! En kul nyhet! Nathalie frågade mig nyss om jag kunde vara handler åt hennes hund Troja! Hon har två hundar som hon tränar WP med och hon sa att Troja börjar bli tjock, så hon behöver nån som kör WP med henne.
Jag har ju lagt WPn på hyllan ett tag, men det skulle vara kul att komma igång igen och ha en hund som man kan tävla med oxå. Så jag sa till Nathalie att jag skulle tänka på saken. Men jag tror nog att det blir att träna lilla Troja ändå. Stewie var ju tidigare på bootcamp hos mig så nu får jag väl ta mig an lilla Troja itsället.
Så nu kanske det blir lite WP här framöver då jag kommer hem från utlandet. Kul att träffa alla gamla i gruppen igen och det var kul att höra av Nathalie att hon saknat mig.

Nu ska jag fortsätta se film, tog ett snabbt avbrott.

Dag 13

I morgon åker vi!!! Så det här blir kanske sista inlägget nu på ett tag=)
Jack e kass i magen men jag har köpt honom CaniCur så det ska bli bra=) Men han e pigg och alert! Dagen ska spenderas med jycken för jag kommer att sakna honom massor då vi åker bort.
Då vi kommer hem så blir det att ringa veterinären iaf och boka tid för en kontroll.

Idag så är det städning som gäller och så ska jag raka benen och så inför resan. Ska även plugga lite teori är det tänkt.. I väntan på lämpen så kan man likväl plugga lite teori. Körkortet here I come!

Nu ska jag ta och städa lite och kanske ringa Helen:) hihi Vi åker ju båda två till Turkiet i morgon=)

Puss och adjö!

Dag 12

Idag blev det en tidig middag. Var vrålhungrig. Så det blev hemmagjorda köttbullar med mackaroner. Smaskens. Mycket godare att göra hemma. Fattar inte varför man envisas med att köpa äckliga Mamma Scan. Nej, nu e det slut med det.
Var ute en sväng med Jack i morse och han hade energi som FAN. Så i kväll så ska vi träna rutan och sen blir det sandtaget oxå. Så får han plågas lite på alla sätt och vis. Tänkte aktivera honom ordentligt nu innan vi åker och vi har ju faktiskt kunnat göra det nu utan att han blivit sjuk och slö, så det känns jätte bra. Han mår som en prins just nu.=)
För övrigt så har vi städat idag och i morgon tar vi resten känner jag. Putsa fönster, dammsuga och skura. Har en del kläder att tvätta oxå nu inför resan. Fan så underbart det ska bli att få åka iväg. Nu längtar vi båda massor!
Vi har faktiskt redan packat väskan haha. Det gick snabbt men det e bra för det e ju saker som ska packas ner som e i tvätten oxå, fast vi har packat MYCKET! Fan lite väl mycket kanske, men jag vill kunna variera mina kläder då jag e där borta och så vill jag ha mycket att välja mellan. Det e ju på onsdag vi åker och som sagt så har jag även BIAmätning då. Det ska bli spännande att se hur det har gått faktiskt. Om jag har tappat mer eller mindre än vad jag tror. Fast jag känner att jag har tappat ganska mycket, får på mej en del plagg som jag tidigare inte kunnat ha på mej. Så det känns väldigt skönt. Och Titti tyckte att jag hade tappat mycket i ansiktet, så det är nog en del fett som e borta.
Sen då jag e tillbaka från semestern så blir det att träna på allvar, på en massa olika sätt. Både då det gäller mig sälv och hunderiet hehe. Har tränat en del nu, men det blir mer sen. ;P

Nu ska jag och älsklingen och Tim se lite film. Jag e svintrött. Fattar inte varför? Har huvudvärk oxå. Kanske blir att jag sover en liten stund. Fan... på torsdag så käkar man en god Hotellfrukost och sen släpar man sitt feta arsle ner på beachen och lapar sol. AH! Får inte glömma; vi ska på turkiskt bad först.

Hamam - Turkiskt bad Att besöka ett äkta hamam är en annorlunda upplevelse. Du träder in i en avslappnande miljö präglad av värme, vatten och ånga. Värmen, ångan och fukten gör dig avslappnad i kroppen, befriar dig från spänningar och ökar cirkulationen. På en varm marmorhäll får du en behandling som innebär en stimulerande skrubbning av kroppen och som sätter fart på blodcirkulationen i huden. Därefter följer en tvagning med lavendeltvålsskum. Huden blir som ny efteråt!



Hungrig som en varg

Ska snart börja med middagen. Fläskfilé och potatisgratäng=) mums fillibabba!
Jag e svinhungrig så snart ska jag sätta igång. Vette faon vad jag ska göra av filén. Har helt slut på ideér. Men jag ska nog googla fram nå trevligt iaf.

Jag ska fan i mej bli frisk nu. Step In ligger alldeles bredvid och jag e så sugen på att träna! I morgon ska jag vara pigg å kry så jag kan dra ett träningspass!

Allt är klart för flygresan på onsdag. Så jag ska nog börja packa i morgon, vill ju inte missa att ta med något! Jisses, hur skulle de bli. På onsdag klockan 20:05 sitter jag på ett plan på väg till Turkiet. Det ska bli helt jävla underbart. Få komma bort och bara mysa och ha trevligt med den person som jag älskar mest av allt. Längtan är stor. Vi valde dessutom rätt tid att åka, det e ju svinkallt ute nu ju! Okej jag ska inte klaga för nu kan man göra en massa med hunden utan att behöva vara rädd för kryp, men det var ju tur att man valde en bra tid att åka på. Dock hoppas jag självklart att alla nära och kära får fint väder då vi e borta! I turkiet ska vi åka till ett vattenland och se delfinshow, gå på turkiskt bad och åka ut på en båttur. Så det ska bli mysigt att få se vad landet har att erbjuda. Och sen ser jag faktiskt fram emot att få käka lite hehe. Men jag ska fortsätta att tänka på vad jag stoppar i mig, så att jag får behålla det som jag redan tappat.
Nä den här resan behövs, ladda lite batterier.

Nu ska jag laga mat så den e klar då älsklingen kommer hem. Sen blir det film ikväll=)

Min Johan











I need you
And I couldn't live a day without you
I need you More than anyone could ever know
I need you
And I wanna build my world around you
I need you







Mitt allt

Okej

Jag mår skit! Fan oxå, jag mår så jävla illa och e tjock i näsan. FAON! Bara 3-4 dagar kvar tills vi åker ju. Måste bli frisk, måste måste måste! Nä fan, nu blir det att lägga sig i soffan och sova bort skiten, det brukar ju funka att sova? Om det e  nån som har nå jävulst bra tips så får ni gärna komma med sådana.
Hoppas fan att det inte beror på PreNet. För det funkar ju så jävla bra. Min rumpa blir bara snyggare och snyggare ju! ;) Haha det där var ironi... Men iaf. va fan ska man göra?
Kanske ska börja packa väskan idag? Självklart ska jag inte packa ner nå kläder, men jag kan packa ner lite solskydd och bikinis och sånna saker... Jag vet inte, jag tänker konstigt, man gör det, då man är SJUK!
Jag hatar att vara sjuk, har varit det så jävla mycket på sista tiden, jag måste ju ha ett kasst imunförsvar?
En sak som e bra iaf, det är att jag inte haft problem med benen nu de senaste två nätterna. Så det känns kanon, att få sova ut och vara pigg på morgonen. =) Stort Plus!
Och ikväll så vankas det faktiskt fläskfilé och potatisgratäng här hemma. Och självklart så blev det över av älsklingens goda såser så de ska vi ha till. Ska göra min goda sallad oxå. Så ikväll blir det mys för hela slanten, tända lite ljus, äta god mat och chilla. LOVELY.

Man får göra det bästa av saken. Och just nu så e det mesta på topp, trots att jag e sjuk. Jag har så mycket kul att se fram emot, resan, skolan och lite andra saker hehe.

Dag 11

Happ, idag e jag hängig och snorig. FUCK! Så det blev inte som jag tänkt mig idag, tyvärr. Det får bli då jag kommer hem från utlandet. Idag blir det bara att slappa och dricka te. Måste bli frisk.
Ligger här och gluttar tv och måste städa sen dessutom, jätte kul dag, NOT. Ajja snart sticker vi till lite värme!
På onsdag närmare bestämt och då ska jag även väga mig och göra en BIA mätning igen=) Det ska bli spännande.

Ajja tyvärr så blev det inge mer än det här idag, än så länge. Kanske bloggar mer sen.

Dag 10

Titti är här så det blir ett kort inlägg. Idag har vi varit på bilbingo och varken jag, älsk eller Erica vann ett skit, dock var vi nära!! Men nära skjuter ingen hare.
Sen åkte vi hem och hämtade sushi. Titti käkade med oss för vi fick fel beställning, men vi orkade inte gnälla så vi bjöd henne iaf:) Sen käkade vi frukt, melon och annanas... MUMS! Så jävla gott. Sen har vi spelat Mario Party och surrat en massa. En mysig kväll. Ser just nu lite Wallander.

Nu ska jag njuta av kvällen och sällskapet. I morgon blir det KUL ;P

Jag känner mig lite som den här snubben;)


Dag 9

Idag så har vi varit ute och knatat med jycken en timme och 10 min=) MEN; jag har börjat få ont i halsen. Satans oxå. Så ikväll kommer jag enbart ligga i soffan och glo tv och dricka te. Älsklingen lagar en supergod middag åt mig idag. Det blir renfilé med hasselbackspotatis, svampsås (CarlJohan svamp) och sen blir det även en kall sås på chevré ost! FAN SÅ JÄVLA GOTT det ska bli! Men vi får inte glömma grönsakerna! Det blir brytbönor till. Min mage kurrar och jag e hungig som bara den, så gissa om jag ser fram emot den här middan.

Det går bra med PreNet och jag hoppas att jag har tappat några kilon nu på de här 2 veckorna. Men vi får se nu nästa vecka, onsdag. Det ska bli spännande. Men man ser att jag tappat en del ändå, så det känns som skönt nu då vi ska åka utomlands och sola och bada=) Fick hem min bikini idag, den var för stor nu då jag gått ner i vikt. Runt om så satt den löst. Ska skicka tillbaka den, hur fan gör man det? Titti, hjälp mej! Annars såå satt badbyorna bra och jag får helt enkelt köpa mej en svart överdel bara=) Ska gå på Berlins och titta igen. Den tantbutiken har faktiskt fina bikinis ändå.



Jag funderade lite över hur fan Kissie kommer att se ut som gammal tant. Ankläppar och hängiga plasttuttar hehe. Snyggt? Njae... Nu ska jag sluta fundera över sånna idiotiska saker och se lite tv och längta efter maten. mums mums mums...


Dag 8

Idag har det varit en massa hunderi, rutan, lydnad i övrigt och sandtaget.
Tränade på Step In i morse en timme och sen åkte vi till Luleå och mamma shoppade två tröjjor till mig hihi.
Sen har jag spelat Sims 3 en massa.
I morgon blir det träning på Step In som vanligt och sen så ska jag hiva iväg mej och träna lite hund. Ska bli kul.

Får skriva mer i morgon, sorry. Är helt oengagerad i att blogga idag, ska fortsätta med mitt Sims hehe;)

4 cm!!!!!!!!

Måste bara skriva ett kort inlägg! Mina lår är 4 cm smalare! 4 jävla centimeter är mycket på ett lår! YEY!!
Fan, i morgon ska jag gymma tills jag spyr, det e så värt det att vara hungrig lite då och då.
Just nu är jag hungrig och skulle vilja trycka ett fett jävla BigMac o Co! Fan det skulle sitta fint, med vitlöksdip. MEN jag skulle aldrig göra det, för nu ska jag bli smal. Inte nu smal smal, utan snyggt smal... Nä det låter dumt att skriva att man ska bli smal. Jag ska bli snyggARE! HA!

Puss och God natt

Dag 7

Har varit ute med Jack idag och tränat RUTAN. Äntligen haha. Det gick hur bra som helst och han fattade vad han skulle göra på en gång, dessutom exemplariskt. Så i morgon blir det nog att träna rutan igen tror jag. Man ska ta det pö om pö och inte hasta, då får man bäst resultat. Jack tyckte det var skit kul så inte mej emot att köra i morgon.
Idag blev det potatis med köttfärsbiffar och brunsås med sallad. Gjorde vitkål med vinegrette, supergott att ha till maten så det kommer jag nog att göra en massa här framöver. Sätta i lite morötter oxå. I morgon blir det att äta samma.
Maten var riktigt lyckad och alla tyckte att det smakade bra, så ett extra poäng till mästerkocken hehe;) Ja jag e faktiskt bra på att laga mat, tycker det är roligt dessutom.
I morgon blir det att springa ner på gymmet och träna en timme och sen ska jag äta lite frukt när jag kommer hem. Tänkte äta banan och nektarin. Göra en liten fruktsallad. Muuums.
Nu är det även bara en vecka kvar till Turkiet! Oooh vad vi längtar. Ska beställa Taxfree och fixa godmat på flyget i morgon hehe. Ska bli riktigt nice.

Sen så blev jag faktiskt på väldigt dåligt humör idag, dock vände det sen, men ändå. Vad tror folk att dom är egentligen? Tror dom på fullaste allvar att dom kan leka gud över allt och alla. Skulle inte tro det. Personen i fråga ska veta att det faktiskt bor en ghettolisa i den här kroppen! HAHA nä skämt å sido. Orkar inte med en massa drama. Det lämnar jag åt de som inte har bättre saker för sig. Men just nu så känner jag mej lite väl frustrerad. Jag har varit snäll, för jag är faktiskt en snäll människa, tro det eller ej. Men jag är det. Fast nu känner jag att tålamodet börjar tryta. Jag har haft mycket tålamod, en massa sådant. Får se hur länge jag kan hålla det tålamodet. Men samtidigt vet jag att jag alltid kommer att vinna, japp! Jobbigt värre. Men så e det.

Nu ska jag och älsk mysa ner oss i soffan och uggla film... Vingar av glas.

Dag 6

Hojja. Har sovit dåligt i natt, vaknade flera gånger pga mina ben. Jag har ju något som kallas för Restless Legs.. Det är sjukt jävla jobbigt att vakna upp mitt i natten och inte kunna sova, trots att man är trött. Det har varit jobbigt nu ett tag så jag kanske får boka in en tid på vårdcentralen snart.
Idag så är det ändå en hyfsat bra dag. Har städat lite här hemma och är inte riktigt klar. Men jag tar det i morgon. Vi ska äta middag hos mamma o pappa i kväll och i morgon kommer Johans pappa hit på middag. Det blir riktig husmanskost vi bjussar på. Köttfärsbiffar med potatis och brunsås med stekt svamp och lök=) Men det ska nog smaka bra tror jag=) Till det gör jag en sallad på morötter och vitkål. Får inte glömma bort att köpa vinbärsgelé bara.
Har faktiskt provat lite kläder idag och det visade sig att jag redan gått ner en del. Jag har vägt mig och jag har mätt mig oxå, men jag vet ju inte om det e samma på vågen på Step In. Men jag kan säga att jag har tappat 2 cm kring både mage, lår och armar. Så det känns ju självklart ruskigt bra.

Idag blir det Johan och Jack som tar en lång promenad. Jag ska fortsätta att städa på och dona. Har en hel del att vika in och sätta i garderoberna, samt att jag måste rensa ur dem oxå. Så det har jag att göra idag. Fan så skönt det e att ha en egen tvättmaskin! Slippa gå ner i källaren och gorma. Sen så torkar kläderna så snabbt nu då det e sommar oxå. Nu vill jag bara ha en diskmaskin! Vi får väl se o vi gör köket sen då vi kommer hem från Turkiet.

Haha på tal om Turkiet, vi bor fan NÄRA AS HELL en Moské! Fuck! Haha vi såg det alldeles nyss. Ajja vi får kliva upp tidigt och ge oss ut på en promenad då helt enkelt. Kommer inte ha möjlighet att sova länge under den här resan, men vi skrattar åt det och sen så har vi varandra och det e det som e det viktiga! =) Jag tror att vi kommer att få jätte roligt där borta. Tack till Titti som tänkte på mej och köpte mej en söt solhatt och även solskydd:) Du e så söt gumman!

Nu ska jag ta och spela lite Sims 3 och sen vette tusan vad jag ska göra. Städa... så var det!


En mysig promenad

Har nyss kommit hem efter en timmes promenad med Erica. Det var blött och hunden var allt annat än samarbetsvillig så det var bra att vi sket i lydnadsträningen idag. Vi körde ju ut i skogen där vi skulle vara men nähä då. Regnet öste ju ner som fan och det blåste. Så vi satt i bilarna en stund tils regnet hade lagt sig. Sen tog jag och erica våra regnkläder och gick en promenad där ifrån och in till stan istället. Så det tog en timme drygt. Det var faktiskt mysit att gå i regnet och vi pratade om allt mellan himmel och gjord. Precis som förr. Och det gjorde mej glad. Det måste vi göra om!
Vi hann prata om många viktiga saker oxå... och mest hunderi. Jack var super intresserad av Frejs så han ville bara fram å pussa på henne. Känns skönt att han har blivit duktig med kompisarnas hundar.
TITTI: han måste ju få träffa Sigge nu!

Så nu e jag lite småkall och blöt, men ska mysa ner mej i soffan med älsk och se Ice Age 3. Det e ju så mysigt mörkt ute och det regnar. Jag älskar det! Jag trivs bra med sommaren, både sol och regn.

Hoppas alla haft en bra kväll=)

Hunderi

Sitter och väntar på att maten ska bli klar nån gång! Det blir kycklingwok med fullkornsris och avokado till=) Superjävla gott! Mycket curry och starka grejjor Mmmm...

Efter att jag käkat min supergoda middag så ska jag ut och träna en jävla massa hund haha. Jag ska lära in rutan ikväll (påbörja) och har köpt koner åt både mej och Erica. Sen ska vi spåra! Och ta en promenad. Så det blir en hund som e helt slut ikväll kan jag lova. Ska ta lite kort och lägga upp sen=)


5 år har gått

Igår hade det gått 5 år sedan min kusin gick bort i canser. 5 år av en otrolig saknad. Han hade varit 26 år nu.
Vi städade i går och letade efter lite papper och hittade gamla skolgrejjer från gymnasiet. Bland alla saker hittade jag ett papper, där jag hade skrivit om hur kort livet kan vara och jag hade även skrivit om Per. Lite lustigt att jag hittade det just igår. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Jag saknar honom så oerhört mycket. Då vi var små så var vi som ler och långhalm och även de sista åren... Jag brukar tänka på att jag inte åkte och hälsade på honom i slutet. Det var helt enkelt för jobbigt att se honom tyna bort. Men jag kommer ihåg en varm sommardag, en onsdag. Den sista dagen jag såg honom. Jag, mamma och min bror Kristoffer åkte till Sunderby Sjukhus för att säga farväl. En hemsk känsla. Ett irrvarr av känslor. Vi gick längst korridoren och in i ett rum. Där satt min moster och hennes man. Jag fick en så stor känsla av sorg. Per låg i sin säng, 21 år gammal. Han gick på en massa morfin så han kunde inte röra sig så bra. Jag och Per fick en sista stund tillsammans. Jag berättade om att jag skulle köpa Jack och vi småpratade. Vad ska man prata om en sån gång?! Han började få ont så sköterskorna kom. Jag böjde mig ner och kysste hans panna och sa att jag älskade honom. Och det var vårat farväl. Jag, mamma och Kristoffer gick längst korridoren och höll om varandra. Vi grät.
Några dagar senare ringde mamma mig på jobbet, hon berättade att Per hade somnat in. Nu var han fri från sitt lidande.
Men han finns inte längre, och det gör ont. I will love you till the day I die

 


Johannes och Per



Dag 5

Vaknade av en hemsk dröm idag. Så dagen började mindre bra med tårar och ett jävla dåligt humör.. Jag e så less på att drömma dessa drömmar. Det tar kål på mej. Orkar inte gå in på vad dom handlar om ens.
Annars så går det bra med PreNet. Idag så blir det kyckling med grönsaker i sås med fullkornsris. Såsen gör jag på matlagningsgrädde 7 %. Så det blir en nyttig middag. Sen till så blir det avokado salsa tror jag. Mamma har ett recept på en salsa med tomater och lite sånt, jag tror att jag ska byta ut mango mot avokado och göra en salsa till. Tror det kommer smaka riktigt gottit=) Har lite sparris hemma oxå som jag funderar på att använda. Det e riktigt kul att laga god mat nu då man bara äter en gång om dagen. Då vill man ju unna sig något riktigt smaskigt. Fast jag saknar att äta KORV! Man ska helst inte äta korv eftersom att det först och främst innehåller mycket fett och sen även mycket salt. Och jag ska undvika salt sa hon eftersom att min kropp vätskar på sig. Men kyckling och ris ikväll blir nog en höjdare. Sen ska jag ut och träna lydnad med Jack och Erica. Nu ska rutan läras in ordentligt. Ska åka och köpa koner på dollarstore, för 20 kr har jag=) Om jag över trasserar mitt konto HAHA=)
 
Jag måste verkligen försöka att bli på bättre humör nu. Men det e svårt. Jävla skit dröm! Och sen känns det som att det verkligen skulle kunna bli så, fast jag VET att det inte skulle bli så.


Dag 4

Idag har det faktiskt varit en kanondag! Jag och älskling sov ut, orkade inte kliva upp för att åka på utställningen dock. Jag och älsk "åt" frukost. Jag kan inte direkt kalla det jag gör för att äta, eller hur? Efter frukost så åkte vi ut och tog en 30 min kort promenad med Jack. Det räckte gott och väl för oss allihopa. Det e ju så varmt! Sen åkte vi hem och jag pressade på ballisen en stund och sen kom Johans bror förbi och surra lite.
Vi ska snart åka iväg till Johans pappa för att äta middag. Grillat! Fan så gott det ska bli! Men det blir dock en tidig middag så jag kommer vara hungrig ikväll. Men jag får väl se till att inte göra så många knop. Ska be älsk om att spela lite Mario Party med mej:P

Jag och Erica skulle köra lydnad ikväll med odjuren, men dollar har inte öppet, så det får vi ta i morgon. Jag kör lite med Jack ikväll en snabbis bara. Träna in lite snabbare lägganden. Det kan behövas... Det känns skönt att man är en hundägare som tar ansvar för sin hund och ger han aktivering. Vi kör ju lydnad då vi känner för det, skogspromenader, åker till sandtaget, you name it. Fast just nu kan vi inte bada. Jack har öroninflammation, så han ska inte bada. Stackarn.

Ett ointressant inlägg as hell. Men såhär ser dagen ut och det händer inte så mycket just nu. Slänger in en bild på jycken som gillar att sola. Solglasögonen stör honom inte alls. Dock en gammal bild.


Top 5 Pitbulls











Såhär ska de se ut;) Gillar den rastypiska lilla pitbullen, men det finns mycket fint att välja mellan.

Dag 3


Okej. Idag var det en lätt dag, trodde jag. Jag var skit nöjd över att få äta en middag och kände mig lite småtrött efteråt. Innan middagen var jag lite små seg och tjurig men, det funkade. NU: jag e svinhungrig. Jag gråter och jag e skit irriterad. Min skalle gör svinont. En riktig skit dag! Varför ska livet vara så orättvist? Varför kan folk äta hur mycket som helst utan att gå upp ett enda kilo? Om jag så bara ser en bulle så går jag ju upp ett kilo på en gång. This sux!
MEN JAG SKA INTE GE UPP! Glöm det! Det kommer inte att hända. För jag ska bli smal! Och på måndag påbörjar jag träningen igen, 15 kg på 20 v e det ju beräknat, UTAN träning. Så med träning så kan det gå snabbare. Och det måste det fan göra för this is killing me. Självklart finns inga genvägar, men jag ska ha bort 15 kg och det är en del. Så nu e det PowerWalk som gäller och sen träna på Step In för lite fasta armar, mage och rumpa. Sen har jag ju problem med ryggen oxå så det blir att träna upp den så den blir bra igen.

Usch, jag ska se film med älsk ikväll och sen ska jag sova. Sova bort detta helvete.


Dag 2

Vaknade 12! Skulle ju för fasen kliva upp vid 10! Men det var skönt att sova ut iaf. somnade skit tidigt igår oxå så idag känns det som en bättre dag iaf. Jag är inte alls lika hungrig idag, jämfört med igår. Självklart är jag lite hungrig och önskar mig en Big Mac o Co! Men det e ju pga det som jag ser ut som jag gör idag. Så jag får dricka mina drycker. Idag är det ju i alla fall sista dagen jag rensar ur kroppen, i morgon får jag käka middag som vanligt=) Jag undrar vad jag ska äta?! Något gott iaf. ska se vad jag ska göra. Blir att åka och handla grönsaker idag. Just nu känns det som sagt bra, dock har jag svettats en massa nu i natt men ska ta mej en dusch nu så jag blir människa igen.

Äntligen har älsk semester, Titti med! Ska bli skönt som fan att slippa ha semester ensam. Idag tror jag att det blir att sola sig lite på beachen:) Eller åtminstone på ballisen. Kan vara bra för mej att vara hemma, behöver kissa konstant haha=)

En sak jag bara måste ta upp lite snabbt är; skällande hundjäveln! Någon stans på gatan här bredvid, finns det en liten hund, som SKÄLLER HELA JÄVLA NÄTTERNA OCH DAGARNA! Jag fattar inte hur ägarna själv pallar att lyssna på hundens skällande hela jävla tiden? Skäller hunden i natt, IGEN, då kommer jag att gå dit. Hunden skäller nu oxå, det verkar som att dom har hunden lös på gården... Huset har som samma bakgård som vi har så de e därför jag hör fanskapet så jävla bra. Jag hatar hundar som skäller och jag tycker det e respektlöst som fan att ha hunden ute, skällandes när klockan har slagit 22:00. Det finns folk som jobbar och kliver upp tidigt även om det e sommar.

Nu ska jag dricka lite vatten och laga mat åt älsk=) Och jag e på bra humör. Jag tycker bara inte om den där hunden, eller ja hundens husse och matte. Nu ska jag äntligen få laga lite mat haha=)


Dag 1

Idag började jag med PreNet. Känns helt OK. Lite smått trött men  jag sov dock bara 3 timmar i natt, så ingen mat på det får mej att känna mej lite sliten om jag säger så. Nu ska jag iaf rensa ur kroppen under två dagar. Kommer att bli tufft, men två dagar av ens liv e ju liksom en piss i havet. =)
15 kg ska jag gå ner nu inom 20 veckor. Pratade om hur jag ska göra då jag är i Turkiet och hon sa att jag skulle unna mej den veckan men avstå från flottig mat och sötsaker så gott det går. Alkoholen blir det iaf inget av, det kvittar dessutom. Jag åker ju dit för att koppla av och mysa med älsk.
Ska lasta på med grönsaker i frys, kyl och skafferi nu iaf. köpa lite burkmajs, vitkål, morötter...You name it!
Får väl se nu här framöver oxå om jag kommer skriva ilskna blogginlägg eller om jag kommer att vara lyckligare haha, snuset får jag ju behålla iaf. och det är ett måste.

Nu ska jag se lite Paradise Hotel och sen ska jag och älsk åka en tripp till Luleå. Ska inhandla bikini och shorts. Jag ska oxå ha ett par shorts till resan.

Det känns bra nu va fan!

HURRA!

Har vaknat för en liten stund sen. Jag och älsk var helt slut så vi la oss och såg en film, självklart somnade vi.
Ikväll blir det att åka ut med Jack och Sigge så dom får umgås, ska ta med mej godis till Jack så kan vi träna lite lydnad oxå. Vill fan ha koner! Ska ju börja med rutan. Igår gjorde vi ett kort lydnadspass och de gick som smort. Han kan "dum"rutan som kajsa kallar det och han e skit duktig. Måste dock bli snabbare i läggandet. Men det kan vi träna ikväll=)

I morgon är det PreNet som börjar, jag e som helt taggad! Har kollat upp det noga nu och det är för snabb viktnedgång, men sen så ordnar dom så att  man ska behålla sin vikt oxå.Ett skräddarsytt program för mig genom mina BIAmätningar osv. så det känns riktigt bra måste jag säga=)
Ska nog slita på mej träningskläderna så tränar jag lite i morgon då jag ändå e där.

Idag fyller min My år. Grattis gumman! Hoppas du får en massa fina presenter för det är du värd. Puss. En bild på sötnosen=)




Paris Hilton BFF

Jag vet vem som vinner!! HAHA!
Säkert någon annan som redan vet oxå men I KNOW!

Vet någon annan vem vinnaren är?



Heljen=Helgen

Det är roligt att folk valt att påpeka att heljen, stavas helGen. Som jag tidigare skrivit så är jag fullt medveten om detta och jag har VG i Sv. Så jag vet mycket väl att det stavas på så vis. Men jag väljer att skriva heljen, mej och dej med J istället för med G. Ett helt fritt val och jag känner att G är så gammaldags på nåt sätt, vet inte varför men... Skit samma. Även om ni så gärna vill, så kommer jag inte att skriva HELGEN! Som det nu stavas utan jag kommer att fortsätta med mitt Helj och Heljen. Puss på er, era små stavningskontrollanter! ;P
Och tack för att du/ni anser min blogg vara intressant.

Idag händer det inte så mycket annars, har städat lite här hemma, men det e så varmt så jag har iaf dammsugit och tar det andra senare. Ikväll blir det fotboll, Boden- Luleå, hoppas på vinst, men jag tvivlar dock på det. Vore faktiskt väldigt trevligt om det blev vinst. Men vi får la se vad som händer.

Vet inte alls vad jag ska laga till middag idag... Några förslag?
Nu ska jag måla mina vackra, långa naglar och pilla lite navelludd innan jag tar en dusch, IGEN. Men man ska inte klaga på att det är varmt ute och om typ 2 veckor så drar man ju till ett ännu varmare ställer. Yey! Jag och älsk satt och kollade på lite aktiviteter igår och så, så nu har vi skrivit upp allt kul vi ska göra.

P&K

Rutan och hunderi

Idag har man inte gjort så många knop, mest en massa hunderi. Åkte ut med Jack i skogen och tränade lite lydnad för en gångs skull och vi tyckte båda att det var kul så i morgon ska vi börja med rutan. Jack kommer jag aldrig tävla med eller nåt sånt, men vi lär in lite lydnadsmoment för kul skull tänkte jag=) Alltid kul att ha nå att dona på med. Och nu har jag ju semester så jag har ju en massa tid över.
Efter att vi varit ute i skogen så åkte vi hem och åt frukost/lunch, rostat bröd med romröra och räkor hehe. Svin gott, men mindre nyttigt. Fast jag äter vad jag vill nu och har trots det tappat i vikt och sen så börjar jag ju ändå på PreNet nu på torsdag. 9:30 ska jag vara på Step In för mätning och sånt. Men det ska bli kul att börja. Jag känner mej taggad.
Efter frukost/lunch så sov jag och älsk en stund och sen åkte vi ut med Jack som fick bada. Så nu e han helt slut i hela kroppen. Sover som en liten gris. 

Jag och älskling har sett Harry Potter, den första filmen och nu ska vi se den andra. Jag gillar Harry Potter för jag tycker att filmerna är så mysiga. Och det e ännu mysigare nu då det börjar bli lite mörkare ute iaf. Vi käkade lite glass och stekta bananer nu oxå, mumsigt värre. 

Ska börja kolla efter bakgrunder till min nya bloggdesign som Titti ska hjälpa mej med. Titti: kanske jag kan komma förbi i morgon så kan vi fixa lite? Om du har tid?

Nu ska jag kika efter bakgrunder och sen se Harry Potter. Ska se om jag hittar nå koner i morgon.Så vi kan träna rutan.

Marie: Jag kanske får låna lite pengar snart så jag kan betala igen dej för heljen. Jag hör av mej=)


Hoppas att alla haft en bra dag.



Jag trivs i min nya hårfärg

Så jag slänger upp en egobild på resultatet.  Bilden blev sne men jag orkar inte fixa om den.


RSS 2.0