Lite blogg, mycket alkohol

GOD JUL.
Så då var julen över. Julklapparna är utdelade av "tomten" och det var en fröjd att se alla 4 barn då tomten kom in. Ingen var rädd för tomten utan alla var väldigt intresserade av honom, mest intresserad var nog Rubbe.
Ajja.. har fått en hel del fint i julklapp så jag e då så nöööjd så. Klärt.

Jag har vant mig vid att vara bakis oxå... Har blivit en hel del alkohol, alldeles för mycket egentligen. Men jag har haft kul.
Igår var det meningen att jag skulle ta det lugnt, men det var så förbannat tråkit ute så jag söp ner mej själv istället och nog fan fick jag roligt sen. Att alkohol inte gör saker och ting roligare e BULLSHIT. I lördags hade vi WP-fest och det var svinkul. Simons bror och hans kompis hakade på oxå. Vi drog till erica, söp oss fulla på starköl, åkte till ICE, dansade en massa och sen bar det av på efterfest, somnade, terapisamtal.. sen var det dags att gå hem och sova. Och ja gårdagen bestod av förfest hos anna, vidare till M/S...vidare till Puben P... drog till Anna och surrade lite och sen hem och sova.
Jag är rädd för att jag ska bli alkoholist. Jag dricker på tok för mycket. Ja jag har roligt. Men det e inte så bra att man dricker mängder av alkohol då man e ute. Dock vet jag varför jag gör det och det är oxå farligt, det dämpar min ångest.
Synd att inga tabletter kan dämpa min ångest på samma sätt. Det värsta e oxå att jag har ångest dagen efter oxå, inte för att det har hänt nåt, utan det bara blir så.
Jag bör inte avla av mej... vilka hemska barn det skulle bli. Fyllda med ångest och alkohol.

Nu svävade jag iväg. Men ett inlägg blev det iaf.
I morgon e det fest. Olivers. MEN: jag ska DELA en vinare med NÅGON (?) och sen LÄMNA kortet HEMMA. Då kommer jag inte att bli bakis eller för full. PERFEKT

Nu e det dags att sussa lite så jag orkar med att leka med barnen i morgon och att festa LUGNT.


Jul...Jul... Strålande jul.

Mmmm i morgon e det julafton. Jag har inge julkänslor alls. Inte för fem öre.
Jag känner mej irriterad, sur och grinig och önskar att det inte var julafton i år. Visst, alla små stackars barn kan få fira jul, men jag skulle lika väl kunna ligga hemma och vara bitter. Men vad har jag att klaga över? Jag har familj och vänner som bryr sig om mej.. Jag borde egentligen inte klaga.
Det finns många som har det svårt kring jul, tyvärr många barn. Och det e dom jag tänker på och det är det som gör att jag känner att livet är orättvist. Jag tänker på Per, som jag alltid firade jularna med... Han finns inte längre med mej. När vi blev less på dom vuxna gick vi upp på hans rum och pratade och spelade spel... Det var våran jultradition.
Jag tänker på Stella, som säkert hatade julen...Jag undrar faktiskt hur hennes jul såg ut?
Jag tänker på Ericas familj, som tappat en person som dom älskar. Mina tankar finns med er, alltid. 
Vad är då meningen med julen egentligen?
Julen är egentligen ett jävla påhitt!
Folk blir hysteriska och köper en massa julklappar till höger och vänster för  flera tusentals kronor. Själv har man råd med att ge bort 4 julklappar, varsin åt ungarna. Varför kan man inte sprida ut det? Ge varandra en present bara när man känner för det? Det tycker jag skulle kännas mer trevligt. Att ge en present till någon då man saknar den eller att få en liten present då man mår som sämst? Meningen med julen är vriden. Många ser bara julklapparna. Jag ser bara elände och orättvisor.
Okej självklart ska det bli mysigt att sitta hemma hos mamma o pappa i deras fina hus, titta på julgranen och alla klappar som ligger där under... Men samtidigt så vet jag att det finns barn som inte alls har ens en julgran, dom får ingen julklapp. De här barnen får endast se deras fulla farsa spöa på deras mamma och akta sig för att inte själv få stryk eller att bli pappas lilla sängkompis på natten. åh! Jag blir så jävla arg!

Nä i år e det ingen julkänsla alls. Jag har inte ens julpyntat.
Nu ska jag ta mej ett bad och sen ska jag sova, så jag slipper fundera över det här med julen.
I morgon kanske det är en bättre dag? Vem vet?



Ta vara på livet och gör något gott för andra på julafton, även om det inte handlar om paket.



Städat & Lussebak

Den här heljen har jag äntligen varit effektiv. Jag har städat så det doftar ljuvligt i läggan, men jag e inte klar. Ska städa mer i veckan eller nästa helj då jag har slutat skolan... Inte för att den e slut men då kan jag känna att jag har tid iaf.
Jag har faktiskt hunnit med att sy en sele till Alice idag=) Den e nästan klar, men jag vet inte om den blev för kort.. ska finslipa lite på den, annars kanske sigge kan ha den, för han e lite mindre än vad alice är=) Den blev sjukt snygg till alice färger så jag hade hoppats på att hon kan ha den, den hon har nu är lite stor så jag gjorde den lite mindre, men den kanske blev lite väl liten.. vi får la se. Ikväll har älsklingen lagat lussebullar:) GODA som bara den var dom och STORA. Haha men det e bra, då behöver man bara ta en;) dock har jag precis tryckt i mej två stycken... fy på mej. Men det var ju så länge sen jag åt det och dom var ju såååå goda.

idag har vi även tränat hund och jag har coachat utan jycke idag. Det kom två stycken och kollade på våran träning för att dom ska börja och jag tror att dom tyckte det föll dom i smaken faktiskt. Så snart har vi två nya hundar i gruppen. Dom hade bara med sej en av hundarna och det var en PB tik som var hur fin som helst. Tyvärr har hon varit med om hemskheter med sin första ägare, stackars liten.

Nu ska jag se Sanningens Ögonblick och sen ska jag krypa ner i sängen och se lite film. Det blir en tidig kväll ikväll. Men det känns skönt. Ska ta fram rena kläder till skolan och hänga upp dom så det är klart, sen har jag redan tagit ett härligt bad och fixat mej lite. Det e skönt att ha det gjort så jag slipper stressa i morgon. Jag funderar på att kliva upp tidigare om jag orkar och ge mej ut med hundarna på en promenad. Simon måste nog hem på lunchen i morgon och gå ut med dom oxå.

Önskar att jag kunde lägga in bilder från idag, men det får jag ta en annan dag:)

Natti Natti


Det här är jag







Vilar i frid

I morgon är det två år sedan Stella valde att avsluta sitt liv med oss här på jorden.
Jag saknar henne massor. Ibland ser jag någon som påminner om henne, på TV eller på stan. Då känns det i hjärtat.
Stella var en underbar tjej. Trevlig och glad. Hon spred glädje i mitt liv och trots att vi inte känt varandra så länge så kom vi att under en kort tid, hamna varandra väldigt nära. Vi pratade om viktiga saker... om roliga och tråkig saker. Vi gick ut med hundarna tillsammans och lät dom springa lösa och leka. Jag saknar det.
Stella valde att ta sitt liv, hon la sitt liv i någon annans händer, lokföraren. Många säger att det är själviskt, självklart är det så, men jag klandrar henne inte. Jag vet att hon har det bättre där hon är nu. Men jag önskar att hon hade kunnat få det bra här.







Så liten och ensam i världen

Men ändå så otroligt stark

Utåt var du alltid glad

Men jag vet att på insidan var det kaos

Du klarade inte bördan mer

Orkade inte med förnedringen

Nu slipper du misshandeln

Det här var den enda vägen

Du såg din räddning

Du behöver inte gråta längre

Jag saknar ditt skratt men hör det inte

För du är inte här

Du har blivit fri

En underbar ängel











Sum 41- with me

I don't want this moment, to ever end,  
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true,
I am nothing without you.





Through it all, 
I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, 
with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.




Thoughts read are spoken, forever in doubt.  
And pieces of memories fall to the ground.
I know what I didn't have so,
I won't let this go.
Cause it's true,
I am nothing without you.












Ont det gör ont

Fasen va seg jag e men nu har jag fått i mej liiiiite frukost innan jag ska ut med hundarna. Jag e inte alls sugen på att äta men jag var hungrig som en varg tidigare så jag var tvungen att slänga i mej lite käk, eller ja havregryn, mjölk och oboy...

Ska snart ge mej ut i kylan med jyckarna, snacka om att jag har ONT i ryggen idag. Fy fan. Jag måste sluta upp med att bara ligga och dega, ut och träna och röra på mej. Blir en kortare promenad med hundarna nu på morgonen för ikväll så är det träning för Alice som gäller. Simon får ta hand om Jack då.

Nä, nu ska jag he mej ut. Ska iväg till Helen och plugga sen. Det blir en promenad dit, det e bra.


uttråkad

Usch och blä. Mitt nya liv startade inte alls bra. Glömde mat idag så jag köpte en pizzabit på skolan (det e billigast tyvärr) och sen har jag fått min mens och tyckte synd om mej själv så jag köpte Juleskum. När fan ska jag lära mej? Näär ska jag ta tag i mitt förbannade liv?! Jag har fortfarande inte städat eller julpyntat. Älsklingen har varit snäll och städat. Jag vill städa så det doftar ljuvligt i hela lägenheten... Varför kan jag bara inte göra det? Jag e less på att må skit. Jag vill bli mitt gamla jag igen. Vara aktiv, social och ORKA. Jag vill orka göra saker. Jag förstår faktiskt inte varför jag mår såhär, men i veckan ska jag till läkaren iaf. Hoppas på något bra.

Ska sova en stund nu och sen se om jag kanske vaknar upp och är pigg och vill städa, har dock en hel del sömn att ta igen efter de senaste dagarna. Ska se lite GG och MM.



Nytt lösen...

Jag e spyless. Jag vill bara spy på denna äckliga människa.
Att hon inte kan ta och ge sig?! Jag har inget med hennes patetiska liv att göra! Och hon har definitivt inte nåt me mej att göra heller. Shit så förbannat löjlig. NYTT LÖSEN. Nu e denna blogg endast till för några FÅ!

Det var det...

Jag orkar inte.

Så är det bara.



Nu ska jag gå och dra täcket över mej och se GG. Äntligen. Har väntat.




RSS 2.0