Mår pyton!

Ja idag mår jag riktigt pyton, men jag ska ändå försöka tagga mej för att springa med Marie vid 16. Frågan e om jag pallar det. Tog en promenad med hunden som oxå är risig och det vart ingen lång sväng kan jag lova. Mår illa och e helt slut.

Nu ska jag och Wille baka lite hallongrottor i de fina formarna som jag köpte på dollar=) Måsteåka dit och köpa fler btw.


Mår pyton!

Ja idag mår jag riktigt pyton, men jag ska ändå försöka tagga mej för att springa med Marie vid 16. Frågan e om jag pallar det. Tog en promenad med hunden som oxå är risig och det vart ingen lång sväng kan jag lova. Mår illa och e helt slut.

Nu ska jag och Wille baka lite hallongrottor i de fina formarna som jag köpte på dollar=) Måsteåka dit och köpa fler btw.


Trött

Idag e jag trött. Drack min morgondrink och skulle ge mej ut på promenad, men Wille ville äta och sedan sova. Så jag ska passa på nu att vila mej då han gör det. Bara ett snabbt inlägg här först.

Det blir att ta sig en promenad senare, då Wille vaknat och ikväll blir det att springa en runda med Marie. Vi springer varannan dag nu och det känns som skönt. Nu jäklar ska jag hålla det oxå. Jag hatar att springa men det e bra som fan för förbränningen, särskillt intervall. Och det blir ju det nu då man har så himla dålig kondis. Så det e ju perfa! Jag har svårt att motivera mej själv och ta mig ut då jag inte har någon att gå med. Men ut tar jag mig, hunden måste ju få sitt oxå. Han e nöjd med sina promenade, men jag känner att vi måste köra agility någon dag här.

Var hos frissan igår och klippte av mitt långa svall. Japp japp. Det blev inte så himla kort men allt det nötta är numera ett minne blott! Men jag hade köpt Sammet MÖRKbrun. Jag kollade bara som snabbast då jag köpte färgen och trodde det stod brun. Så nu e jag MÖRKhårig, rejält. Jaja. Inte lika bra som det jag hade innan. Men det duger. Som tur e passar man i det mesta=) "En skönhet klär i allt" ;) nä skämt å sido. Lite humor får man väl ha.

Nu ska jag ta och vila mej lite innan promenad och Willemys. Slänger in en bild senare om jag har tiden=)


Springa springa springa...

Sitter å laddar inför en löprunda med Marie. Nu ska vi ut å springeli springa. Önskar dock att det hade kunnat regna lite så det blir lite skönare att springa. Och då slipper man flygfän! Hoppas verkligen att vi slipper det iaf! Annars blir det fan att SPRINGA haha.

Wille och Jack ligger och sover så jag passar på att kika lite tv. Ikväll blir det att städa och tvätta och dona på lite här hemma:) Kanske vi tar och städar ur rummet där nere. Det e ju ett förråd just nu men vi ska sätta in sängen där och göra ett liiiitet gästrum. För snart ska Willes rum fixas och då måste vi flytta ner kontoret=)

Det händer en del oxå med vårat tidigare problem. Kan inte gå in på det just nu. Men jag kanske kan skriva om det senare iaf. kan säga som så att det blir en process. Hujja. De var inte det här vi ville, men vi har inget val efter att ha pratat med familj och kunnigt folk. Så nu blir det så.

Undrar vad man ska äta till middag idag? Igår blev det hemmagjorda köttbullar med mackaroner. Riktigt smarrit! Får bli en sallad idag kanske. *suck* Jag e så less på sallad.

Tänker på sötaste Kajsa idag *Kramar

Ska bättra mig=)

Det var länge sen jag skrev, I know. Men det har varit så mycket här hemma. Wille växer så det knakar och har börjat krypa den 17e juli=) Det går som undan! Vi har även byggt altan här på baksidan och det blev himla fin fint! Så nu ska det betalas och sen ska vi se vad det blir att köpa för möbler sen då=) Det ska bli roligt!
Jack mår som en prins och vi är ute och promenixar en hel del. Dock har vi tagit det lite lugnare nu i värmen för han pallar inte riktigt att gå så långt. Gamlingen. Han börjar som bli gammal av sig, tycker om att känna lugnet. Idag var han väldans söt då vi nattade Wille, Johan drog upp speldosan och släckte ner i rummet och Jack gick och la sig bredvid spjälsängen på mattan. Önskar verkligen att jag hade haft ett kort att lägga upp men jag ville inte tända och störa då dom låg så sött där inne. Mina älsklingar!

Igår var jag och Erica på WP-tävling i Skellefteå. Det var trevligt att träffa Kajsa och JennyAnn igen och surra lite. Riktigt goa tjejor!! Man saknar det en hel del så jag vet inte om man kanske skulle ta tag i det igen och köra lite WP:) Vi har ställt höga krav på våra hundar här i Boden, det märkte man tydligt då man såg tävlingen. Snacka om att vi haft kanonhundar!! En del ekipage på tävlingen var en fröjd att se, vilket sammarbete!! Men vissa var ju bara rent ut sagt tragiska! Varför väljer man att tävla med en hund som inte ens tycker det är det minsta roligt? Och varför väljer man inte att bryta sin hund som hoppar och skriker? Då man ser det med egna ögon så kan man verkligen förstå varför folk tycker illa om sporten. Men då man ser JennyAnn och Fella dra med ett härligt och glatt samspel så kan man inte annat än bli sugen! Kajsa och sina var superbraiga dom med och gav inspiration! Nu blir det nog att ringa nå samtal till bruttorna:)

Jag och älsklingen har myst på en massa den här veckan = snask. Fy bubblan. Nu måste jag ta mig i kragen igen:) Men promenixerna e tillbaka och det känns riktigt bra!


RSS 2.0