Måndag- visning

Vaknar med sämst humör idag. Ont i ryggen som fan och känner mej stressad. Lägenheten skall visas klockan 14 idag och då blir det att jag traskar ned på gymmet och tränar en stund. Såå det e bra, jag tvingas ut ur lägenheten så då kan jag träna. Jag önskar att dom hade en sån där sak som höll fast en bok på crosstrainern, för då skulle jag kunna plugga samtidigt som jag tränar! Det e lite synd att dom inte har det, för jag behöver verkligen träna.

Ska snart kliva upp iaf, ta en Ipren för ryggen. Städa lägenheten.  Jag e jävlit less på att städa lägenheten. Städar ju för fan 5 dagar i veckan. Men jag får helt enkelt stå ut med det, bara älsklingen får sålt den så. Då blir han så glad. Och för att han ska bli glad så kan jag städa var enda dag iofs.

Ajja kasst inlägg med osammanhängande text idag- men nu vet ni att jag lever. Adios!

3 rätters med Annica ikväll

Våran meny består av följande:

Förrätt

Skagentoast med räkor, rom, rödlök och cremefraiche.
Toppas med dill och citron.

Varmrätt

Helstekt rostas med en het brunsås, som serveras med chevré gratinerad
potatis, morot, suchini och lök.


Efterrätt

Bananasplit


En bild från huset...

Slänger bara in en bild här på källaren, ett rum som vi inte har en aning vad vi ska göra med. Tips?
Bilden är tagen från trappan.


Fredag- träning och sushi

Har kommit hem från gymmet, duschat och satt mej i soffan. Är helt slut i hela kroppen men det är skönt! En sak som jag kan konstatera redan nu är att det finns fan bra med muskler under det mjuka Haha. Jag kommer att få träningsvärk som faaan i armar, mage och ben. Då känns det att man kommer nån stans hehe.
I morgon ska vi åka till Skellefteå, måste ringa och fråga om vi kan ta med hunden, annars blir det som knepit. Mamma o pappa sa att dom kunde va hundvakt om vi inte fick nån annan, men dom skulle ju och handla julklappar så jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Och sen har jag för mig att Anna e hundrädd som fasen, så jag måste kolla upp det.

Ikväll bär det av till Annica=) Ska hälsa på henne för första gången! Herre gud, jag har inte sett hur kvinnan bor! Så det blir att åka dit vid 20:00 och vi pratade om att käka sushi. Nu e ju saken den att jag inte alls e sugen på sushi i detta nu, men det kan ju komma att ändras.

Planerna för dagen är iaf att chilla en stund nu och sen sätta igång och plugga! Har en bilduppgift jag ska göra klart och sen i veckan så är det läsning av en hel drös böcker som gäller! Det skulle vara så skönt om jag verkligen blev klar med bilduppgiften, för då har jag bara två saker kvar. Ett lässeminarie och en skrivuppgift. Lässeminariet berör det som vi ska ha med i skrivuppgiften så jag tänkte göra dem parallelt.


Missar WPträningen på söndag:( Så himla tråkigt eftersom att vi planerat att åka till pagla och ha värsta mys. Men men, jag ska ju åka och hälsa på bror och hans familj och det är alltid jätte trevligt! Jag tycker om att vara där. Synd att min andra bror bor så förbaskat långt bort, har inte råd att åka till Sthlm nu då vi ska flytta till hus och sånna saker.

Det var visning av våran lägenhet igår! Och det ligger ett fjuttigt bud på 140 000:- nu, men det är två visningar kvar inbokade just nu så jag hoppas och ber till gudarna att det blir ett högre bud! Inte under 170 000:- går vi, no way! Den ligger ute för 195 000:- och det hade ju varit så underbart bra om man kunnat få det priset. Skriva av andra lån eller köpa nytt matbord och soffa till huset. Vi ska ju fixa badrummet oxå. Lilltoan. Så pengarna behövs verkligen.

Nä nu ska jag surfa lite, gosa med jycken och sen plugga klart den där förbaskade bilduppgiften!

Hoppas att alla får en härlig dag, för det tänker jag ha!


Regn

Blev en kort promenad med Jack precis innan regnet kom. Var och rastade honom vid loket och då vi är på väg hem dyker det upp två baota stora jyckar som springer lösa. Snabb som jag e så satte jag Jack bakom mig och hann börja fundera över om dom skulle få äta upp mej istället för jack eller hur jag och jack skulle lyckas springa där ifrån. Såg inte ägaren först och tänkte att vi var jävlit körda. Men de två jyckarna var glada i hågen och hade en matte som ropade in dom. Ja jisses vilken pärs!

Nu ska jag se vidare på Greys!

Onsdag- träning

Idag har jag tränat på gymmet med Marie. Körde crosstrainer i ca 23 min. 100 kcal förbrännda på det!
Sen körde vi ben och mage. Jag funderar starkt på att dra på gymmet i morgon med. Men jag ska boka in mej på Afro på fredag iaf:) Ska ta varannan dag nu. Det blir nog bra.
Ikväll blir det en längre promenad med Jack, dumhunden har ju käkat rester från gårdagens middag. Sophund! Men det var mitt fel, jag glömde soporna då jag hade stressigt till gymmet. Men han får ingen mat ikväll, magen lär ju bli kass efter en halv hamburgare och pommes som Johan lämnade efter sig igår Haha. Och jag vet inte vad mer som fanns där?

Ligger här och ser på Bonde söker fru, ett mysigt program. Väntar på greys och att få gråta en skvätt i vanlig ordning. Ska bli skönt att ta en promenad sen, men lite tråkigt att hela tiden behöva gå ensam. Det e så mycket roligare för både mej och Jack om vi har sällskap, men men... det blir mysigt att gå bara han och jag oxå.

Jag har helt tappat suget att plugga, men ikväll efter en promenad så tänkte jag försöka mig på att plugga lite. Jag måste ju få det gjort och det e lika bra att köra på nu så jag hinner plugga till körkortet sen. Körkortet är verkligen något som jag längtar efter och som jag SKA ha! Nu får det vara nog! Haha.

I morgon e det besök på banken och jag MÅSTE hitta mitt förbannade pass. Jag vet inte var faon det har tagit vägen! Ajja, får söka efter det som en tok i morgon.

Kommer att lägga in en ny kategori här sen för huset=) Åh vad jag längtar efter vårat hus nu. Som bara den!


En suddig bil på sophunden:)


Tisdag- Möte

Idag har vi ett viktigt möte med WPgruppen. Intressant ska det bli, det är så mkt som e på G nu. "Det går bra nu". Så det blir möte kl 18:00 med gänget och sen e det hem och chilla framför tv:n.


Mitt humör idag är väl sisådär. Ska plugga och känner inte alls för det, men måste. Sen hade jag hellre gått ner på Step In och gymmat bort allt jävla fläsk, men det hinner jag inte med idag. Har en jävla massa skolarbeten att göra innan jul. Sen så har ju hunden börjat skälla så han kan jag inte lämna, för då blir grannarna mindre glada.

Ajja i morgon klockan 11:00 så ska jag på gymmet med Marie iaf. Jag har sån ångest över julen. Jag tycker inte om den alls. Mysigt är det ju och så får man träffa släkt och så. Men jag tycker inte om den annars. Jag är den enda i min familj som är "tjock".  Och nu då jag gått upp ännu mer så tycker jag att det är skämmit. Min vikt är en jävla plåga. Var evig dag måste man byta kläder 20 ggr för att hitta ett bra plagg som man ser mindre tjock ut i. Man måste noga tänka ut hur man ska lyckas osynliggöra vissa delar av kroppen. Och jag gnäller över min vikt ständigt. Samtidigt är jag så jävla lat att jag inte gör något åt saken. Jag har ingen karaktär för fem öre heller. Varför ska det vara så svårt för?
Vissa kommentarer ligger fortfarande kvar och gnager på en. En bekräftelse för att andra människor faktiskt ser det JAG ser. Förrut kunde man iaf leva på att tro att man var lite smått knäpp och att man inbillade sig saker. Men nu e det ju bekräftat att folk faktiskt ser att jag har blivit lite rundare om magen, kinderna, armarna, rumpan och benen. Man ska inte vara så jävla mjäkig och lyssna på andra egentligen. Men det blir svårt då saker och ting blir verklighet.


Söndag- WP

Idag har vi haft WPträning, vi var inte så många idag, men det var ändå en del att stå i.

Leo: en ny amstaffhane som börjat träna med oss, från Luleå. En jäkla stilig bjässe! Han fick börja med att lära kommandot som vanligt, då folk e nya.

Ester och Bosse: Fortsatte att träna starter.

Giza: Idag fick hon till det kanonbra på vagnen! 

På tisdag blir det möte med gruppen.

Nu fryser jag som en gnu så jag ska surra med Annica i tele och sen se lite film.

Klockan 19 blir vi husägare på riktigt!

Aktiv och rasfrämjande sökes

En kompis till mig har en shetland sheepdog hane på 17 månader här som söker nytt hem.Han är skk reggad osv.... Fem tusen vill hon ha förhonom. Varför han säljs är för att han passar inte riktigt in där hemma och han behöver någon som tränar lydnads o ev agillety med honom.

Så känner du någon som är intresserad, skriv en rad här på bloggen så kontaktar jag dig och så får ni uppgifterna till hon som har honom.

Han kallas Pajas:)

S49893/2008 Svansboden's Run To The Hills


Uppdatering...

Nu blev det ingen WPträning. Magen krampar och gör ont, jag mår illa och spyr. Får inte glömma frossan och svettningarna heller...Är det här en del av flunsan eller är de nå jävla fel på min kropp?! Jag som hade bestämt mig för att bli helt frisk och träna en massa. Dock kan ju det här vara väldigt tillfälligt. Men det innebär att det inte blir WPträning och inte heller någon middag med klassen i morgon. Två jätte roliga saker. :(

Nu e jag så sur så jag ska se en film och sova!

Sen är Johan borta hela natten och dagen idag oxå, jätte kul, verkligen.

"Är du nöjd nu? GUDJÄVEL!"

Okej..Nu e jag LESS!

Nu e jag riktigt irriterad! Har mått illa varje kväll nu i 6 dagar och nej jag e inte gravid så ni vet, men jag har mått illa. Idag har jag varit ute med jack och humöret har varit på topp. Lägger mej en stund och vilar... sen mår jag så illa så jag spyr. Men grattis! Ska ligga här nu ett tag och hoppas på att må bättre, för på WPträning ska jag!


Torsdag- WPträning

Oj så skönt jag har sovit! Trots att jag hade bettskenan i natt. Och jag har vaknat, UTAN, huvudvärk. Så himla skönt. Det blev en powerwalk med Jack i morse, ca 40 min. Det var hyfsat skönt ute, men lite småkallt om händerna. Jag måste ta och köpa mej ett par vantar.

I kväll är det WPträning med gänget. Ska bli kul om många kommer, men det ser ut som att det blir ett gäng så det bådar gott. Vissa jobbar ju och sådär så då kan det vara svårt att hitta luckor för träning. Jag vet inte om jag ska träna Troja idag, ska kolla med Nathalie. Om vi är många så kanske det inte går. Vi får la se.

Ligger här i sängen och fryser, har vädrat lägenheten och ska sätta igång med städningen lite senare. Måste käka frukost/lunch. Kom precis på att jag inte ätit något, men jag e som inte hungrig? Jag tycker det är konstigt, ibland e man jätte hungrig hela tiden och ibland är man inte alls hungrig över huvud taget. Skumt.

Nu ska jag ta och glutta lite film. Sen käka och städa.


Läggdags

Nu är det läggdags för mig. Skallebang och jag e trött som bara den. Det blev en powerwalk med Jack nu ikväll, dock bara 30 minuter. Men jag höll ett jävla tempo.
I morgon är det WPträning och jag hoppas att vädret blir bättre, men jag tvivlar på det.

Såhär känns min dag idag. Hoppas att det blir bättre i morgon.


Onsdag- Sliten

Idag e jag riktigt sliten. Somnade på soffan och vaknade med huvudvärk! Det var det värsta jag haft. Nu blir det fan bettskenan när jag ska sova, för jag hade ont i käken och huvudet.

Kollar efter hundvakt till Jack i morgon under träningen. Vi är många i morgon så han blir hemma. Det ska nog lösa sig. I morgon har jag planerat en lång promenad med Jack och kanske får jag någon med mig? Jag måste ut och röra på mig! Så det blir att kliva upp i morgon, äta gröt och sen ge sig ut på en ordentlig promenad. Hoppas bara att vädret blir bättre!

Nu ska jag se Tv och sen blir det att gå en promenad med jycken:)

Dåligt humör

Attans vad det kan vända egentligen. Jag har mycket att vara lycklig över. Men min huvudvärk gör mig på dåligt humör. Och att jag inte kunde träna gör mig på ännu sämre humör. Skit oxå.

Pratade med Erica nyss och tydligen var vi 17 pers och 13 hundar idag på träning. Så jäkla tråkigt att jag missade det. Känns inte alls nå roligt, men vi ser ut att bli många på torsdag med. Så det ser jag fram emot.
Vi måste strukturera upp nu då vi e så många. Så jag och Erica ska sätta oss ned och dona på i morgon på kvällen. Måste åka förbi medborgarskolan och även fixa till DWn och en massa annat.

Jag har suttit och pluggat hela kvällen iaf. så lite har jag ju fått gjort. Min bildredovisning är klar och även det som jag ska ha med min i morgon på skolan. Så det känns bra iaf.

Nu ska jag ta och göra mej en kopp te i väntan på DH. Och huvudvärken har fan inte gått över.


Det sket sig...

Skallebang gånger 100. Ska lägga mig i soffan och se tv och sen efter DH blir det en tidig kväll.
Ingen träning med andra ord. Fan å. Skallen känns som en ballong iaf. och jag mår päck. Har knarkat en Ipren så vi får se då den ger med sig. Jävla skit! Ja jag ska fan ta mig ner på gymmet i morgon efter skolan iaf. det SKA jag.

Nu blir det vänner och kladdkaka. Fan va bra jag är: INTE.

Ingen träning-det blir kladdkaka istället. Konstigt att jag e tjock? eh ne.


Tisdag- Lycklig!

Idag är jag lycklig! Har fått ett superbra besked angående huset, så nu e jag riktigt glad. Oh! Det ska bli så mysit!
Har städat hela lägenheten idag och det luktar gott här hemma nu)=) Sen har jag tvättat två tvättar och hängt upp det och vikt ihop den andra skiten. Jag har värsta mycket energi idag! Det är bra då jag ska på afro ikväll och rocka loss... eller vad man nu ska säga. Tror jag tar och går dit lite tidigare och sen så kör jag lite i gymmet innan så jag blir varm i kroppen. Det e alltid så förbaskat mycket folk på Afron. Så störigt mycke folk, man får så dåligt med plats.
Glömde att boka in mej på core-träningen som är efteråt idag. Ska boka in mej nästa gång iaf. 30 min core går ju så himla snabbt så det kan man likväl träna då man ändå är där.

Har pluggat lite idag oxå. Läst igenom ****** jätte fina arbete. En riktigt duktig tjej! Man blir lite ororlig över det man själv har gjort då man läser något såhär bra. Jag börjar tvivla på mej själv.

Ikväll har gänget WPträning med Erica. Hoppas att alla har det bra och att det blir framsteg. Jag ska klura lite på vad vi ska göra på torsdag. Tror att vi ska ta oss en promenad allihopen. Kan behövas. Men blir vi alla så måste vi ta med lite däck den här gången. Kättingarna börjar ta slut om man kan säga så, så det blir att köpa in nya.

Nu ska jag ta och klä på mej lite varmare kläder, har redan dragit på mej träningskläderna och känner att jag fryser lite. Sen ska jag ta en huvduvärkstablett. Jag måste börja använda bettskenan igen för nu har jag problem med huvudvärken igen. Har haft så nu i två dagar och jag har det HELA dagen. Orkar inte med det. Så drygt.

Jack har fått en längre prom i morse och sen en kort vid lunch. Han ligger och sussar nu och snart ska han och husse till sandtaget. Älsklingen har ju fått knät ur led och sen tillbaka. Så han får linda benet och kan inte gå så bra på det. Men sandtaget passar Jack perfekt idag. Han har så mycket energi, det är så tråkigt väder ute så det blir faktiskt inte så många långisar. Varken jag heller hund gillar det. Kan inte snön komma tillbaka?!

Hoppas alla haft en trevlig dag och får en underbar kväll:)


Måndag- Kursuppgift 1

är nu avklarad! YES! Det känns skönt som fan. Ska lämna in den senare. Måste bara ta ett break innan jag läser igenom det och skickar in. Iofs så e det bara en kamrat som ska läsa det och ingen lärare, men man vill ju inte framstå som en idiot inför sina klasskamrater heller så jag vill läsa igenom den först. Nu har jag fem uppgifter kvar. Och vissa är simpla men andra är GIGANTISKA. Men det ska nog gå, jag får plugga klart bilduppgiften i morgon så jag slipper den stora biten.

Vi har inte hört något om huset än och det är nervöst som fan. Hoppas hoppa hoppas! Jag har ju dumt nog redan planerat var möblerna ska stå och vad som behövs köpas och vad som ska sättas upp och vad som ska öppnas upp. Allt e ju liksom klart. Jag vet var varje liten pinal ska stå. Kan dom inte bara ringa och säga att det är vårt? Ska det behöva vara så svårt, va faon! Hujja...

Sitter och tittar på tv och jag tycker reklamen för barncancerfonden är så hemsk. Den tomma platsen, där ett barn skulle ha suttit.



Artikeln i NSD

Var in och kikade på kommentarerna... Det var ju ett tag sedan artikeln blev tryckt så jag tänkte ta mig en titt på vad som skrivits sen jag var in senast.
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4980155#fank4981077

Nu undrar jag vem Peter G är? Det är för mig en gåta. Han sitter där som en liten viktigpetter och skriver en massa dynga som han inte ens har begrepp för. Det lyser igenom av okunskap.. Djurplågeri då hundarna drar hundratals kilo. Ja då skulle han bara veta att det finns som som drar flera ton! *oooopss*
Sen att hundarnas ligament skulle slitas ut och att det leder till ryggskador och bladi blah, det är ren bull. Finns inget dokumenterat på att WP skulle bidra med några skador, okej, det utesluter inget men det finns inga belägg för hans svammel. Sen så stör jag mej ännu mer på Peter G då han påstår att ALLA veterinärer är emot sporten. Har han ens varit i kontakt med en veterinär som medverkat på tävling? I våran grupp blev en person starkt rekomenderad att använda sig av WPn som rehabilitering av ett korsband som nästan varit av. Självklart skulle hunden vila först och så men sen skulle hon börja dra lätta för att bygga upp bra med muskler.

Peter G- han är dagens pucko, ett riktigt rikspucko!

Söndag-WP & Plugg

Heljen har gått så himla fort tycker jag... Det har varit full rulle hela heljen. I fredags var det middag hos mamma o pappa. Bror med familj från Skellefteå var och hälsade på och det var jätte trevligt. På lördag begav vi oss mot Sandträsk för att baka bröd i bagarstugan. Så himla mysigt. Barnen bakade sina egna små söta mjukkakor och vi andra kavlade och bakade ut och naggade och fixade i ugnen. Det var en stor mysig bakugn som vi vedeldade i och det blev så varmt och gossigt. Även jag fick ju vara och dona med brödet i ugnen och jag måste säga att det var jag ju grymmers på! Och det var så varmt och skönt att stå där så det gör jag gärna om:) Jack och älskling var självklart med och Jack fick ligga i köket på en filt och chilla undertiden vi bakade, för det var så mycket folk och alla sprang fram o tillbaka. Men han var jätte duktig och det är bra att får träna lite passivitetsträning. På kvällen var det middag och vi käkade lite tacos och drack vin, spelade spel och mös på. Jack härjade med kidsen som tyckte att det var lite väl läskigt då Jack fick tokryck och busade han med HAHA. Skönt att han fungerade så bra med barnen, har varit lite försiktig eftersom att han inte är van med barn, men han är ju så snäll:)

Idag var det WPträning och det kom en ny från Luleå. Det var kul att få in lite nya, men jag känner att jag själv har blivit lite rostig på den fronten. Jag har missat de andra nya så dem har erica tagit hand om, och hon gör det jävlit bra! Jag e mer van att gå bakom vagn och fundera ut klurigheter. Så nu har jag något som jag behöver öva på. Men dom var iaf duktiga och Ester verkade inte ha några problem med varken sele eller kätting så de fick låna hem så de kan träna hemma.

Nu sitter jag här och ska egentligen plugga... eller ja jag SKA plugga. Måste bara få chilla tv en stund. Jag har helt tappat suget men jag måste ju, har en jävla massa att plugga på ända fram till januari. Och jag får så ångest eftersom att vi har en så jävla sträng lärare. Jaja.. Nu ska jag kika på Paris och sen plugga.




Fredagen den 13e

Johans riktiga otursdag! För flera år sedan så gjorde jag slut med min älskling den här dagen. Usch, hur kunde jag göra något så hemskt?

Men det kan vända! Idag var vi och kikade på huset... och det var UNDERBART! Där vill jag bo. JAPP! Så nu får vi väl se vad som händer och fötter helt enkelt. Jag tror tyvärr att det kan gå åt helvete. Men men... försöker man inte så kommer man ju ingen vart så att säga.


Eh...det är fan fredagen den 13e idag. Nu har jag haft otur. Älsklingen meddelade nyss att allt mitt smink är dränkt i vatten från tvättmaskinen. IGEN! Jag glömmer alltid den där förbannade slangen. Helvette! Bara att sätta igång och torka skiten. Sen ska jag ta en dusch och färga min fruktansvärda utväxt!

BTW. Några kids på dagis har....... LÖSS. Jag måste med andra ord köpa mej en luskam. BAJS.

Torsdag-Nervöst!

Oh jag sitter som på nålar här hemma. I morgon ska älsklingen åka och kika på ett hus! Jag kan inte följa med och titta så jag e typ skit nervös just nu. HAHA. Det e ett hus som vi verkligen, VERKLIGEN, vill ha.
Det passar oss perfekt, lite litet, men skulle man bli fler än 3 så kan man alltid flytta/ bygga ut. Det är redan några som har varit och kikat på huset och det känns som lönlöst redan nu. Jag har en tråkig känsla i kroppen men jag hoppas att det verkligen inte stämmer. Nån gång måste det ju vända. Otur med alla hus man har kikat på. Iofs e det inte så himla många och vi har ju inte bråttom direkt, men det är tråkigt då man verkligen fastnar för ett hus och så visar det sej att det är fuktskadat osv. Men ni får alla hålla tummarna i morgon! Stilen på huset passar oss jätte bra, självklart vill man göra om lite, men det är verkligen inte mycket som behövs göras. Tomten är jätte fin, det finns äppelträd och massa bärbuskar och annat mysit.
Ooooh! Hoppas hoppas hoppas!

Sitter och kikar på Mammas pojkar, Haha ja jisses! Vilket program. Jag diggar det!


Fortfarande sjuk

Happ.. blev inge praktik idag. Har varit hemma och städat lite och pluggat. Orkar inte så mycket och försöker knarka lite Ipren haha. Har lagat köttfärssås och spagetti idag och det var supergott. Mästerkock som man är ;)

Älsk och Jack har varit ute i över en timma och knatat och nu har jag en hund som är trött som bara den. En timma i snö ute i skogen tar på krafterna. Synd att man inte kunde följa med.

Nä nu ska jag lägga mej i soffan och hoppas på att jag har mindre ont i kroppen i morgon då jag ska vara på praktiken och hålla i en jävla dockteater. Ja, jag hatar den.


ha det bra gott folk!

Onsdag-sliten

Idag e jag sliten, men jag har hunnit med att kasta ut en del skit ur köket och ordna i skåp och städat det lite fint. Men sen orkar jag inge mer. Tänkte ta mig an badrummet och resten av stället, men nä. Jag måste hinna plugga oxå. Ska planera min dockteater till i morgon så att allt sitter som det ska. Och sen ska jag göra klart mitt arbete som Sofia i klassen ska läsa.

Idag händer det inte mycket annat. Jag ska krya på mig och bli frisk till i morgon så jag kan vara på dagis.

Designade Ericas blogg igår och gjorde min egna. Det är lite hafsigt gjort men det duger än så länge.

Foto

Jag måste hitta någon som kan fotografera mej? Inte kroppen, den måste jag trimma i sånna fall. Men ansiktet skulle jag vilja fota. Nåt fint sådär som man kan ge bort till sin älskling i julklapp.

Jag har funderat lite över det här med vikt osv. Jag är ändå hyfsat nöjd som jag ser ut, saknar väl kanske att kunna ha på mig mina gamla kläder som jag knappt hann använda pga. att jag gick upp i vikt snabbt. Familjen pratar om min vikt och det gör att jag har lite ångest över att det snart är jul och besöl från släkt och familj. Jag älskar min familj, och jag vet att dom menar väl, och så farligt är det inte. Men jag kan inte låta bli att känna som jag känner. Sen har jag fastnat, i ett träsk av snask och skräpmat. Trots att jag har hund och aktiverar honom så går jag inte ner i vikt. Inte så konstigt kanske, eftersom att jag stoppar i mej en massa skit. Det är ju egentligen enkelt; det kallas karaktär. Något som jag saknar. Och jag har många gånger skrivit i min blogg, sagt till mina vänner och sambo att " nu ska jag gå ner i vikt, vara duktig, äta nyttigt, träna" osv.
Såg mig i spegeln igår... och jag tycker inte om det jag ser. Men samtidigt kan jag leva med det. Jag känner dock att NU måste jag göra något åt saken. Ingen jävla diet, för det är bland annat alla dieter som gör att jag ser ut som jag gör idag. Dock känner jag mig vilsen. Jag skulle behöva någon som hjälper mig. Någon som kan vara min personliga coach. Vara på mej som en igel och skälla på mej då jag äter en massa dynga. Men vem är det?
Jag orkar inte ha stor fokus på mig, men jag vill ändå ha någon som hjälper mig. Men nu e man en student och har inte så mycket pengar. Så jag får ta tag i det på egen hand. Det jag dock ska göra är att skaffa mig en kompanion, någon som mer driven än jag. Som tvingar med mig till gymmet. WHO!?

Skall jag kunna gå vidare i livet med det som vi planerat, så måste min vikt ner. Och det är ett faktum. För min egen hälsa.

Har du ett gymkort?
Är du träningsnarkoman?
Bosatt i min stad?

Då vill jag träna med dig.

Sjuk IGEN

Ja då var man sjuk igen. Feber och ont i kroppen. Magen är sämre den med.
Ligger hemma och glor Tv och sen blir det även att plugga lite. Ett måste. Tänkte göra klart två uppgifter i veckan. Så att jag har lugn och ro sen, eller ja hyfsat. Det är en del att göra innan jag har jullov en hel månad! Wiho!
Jag blir tjockare och tjockare dessutom och hade tänkt komma igång med träningen igen, men e man sjuk hela jävla tiden så går det ju inte! Tror att jag tar och vaccinerar mej sen då jag blivit frisk igen. För såhär kan det ju inte fortsätta. Swineflu har ju kommit till Boden nu så det känns som att det skulle vara bra. Ska få Johan att vaccinera sig oxå. Han får ju göra det via jobbet.

Usch. E jätte varm och seg. Mår illa och har ont i ryggen. Måste få klaga lite och tycka synd om mig själv.

Äntligen Fredag!

Jag har haft en jätte bra vecka på min praktik. Och igår blev det ett oväntat samtal som fick mig att må bättre. Nu känns livet verkligen bra.=)
Sitter och kikar på Idol i min ensamhet och tar ett glas vin. Älsklingen jobbar och blir borta hela natten. Men jag var så sugen så jag myser ner mej i soffan med täcke och vin:) Jack ligger här bredvid och myser han med.

Är lite småkall efter WPträningen men det var kul att vi blev så många på våran DWpromenad. 14 pers och 11 hundar var vi idag. Lite förvånadsvärt eftersom att det var fredag och vi bara skulle gå en promenad, men det var verkligen kul. Efter att det har varit lite tråkigheter från alla håll och kanter så känns det verkligen kul att träna igen.

Annica: försökt ringa dej som en tok, men som vanligt surrar du i tele:) HAHA. Kram.

På söndag e det farsdag och pappsen ska få sig en fin blomkvast och en fin flarra Amarone. Det tror jag att han blir glad över=) Blir att köpa det i morgon. Bara inte blommorna hinner dö?! Jag e ju värdelös, inga gröna fingrar här inte haha.

Ja lite tristess e det att sitta här ensam, men jag har ju hunden som sällskaå, flaskan och en påse naturgodis=)

Ett stort steg

Idag tog man ett stort steg. Mer säger jag inte. Men jag är lycklig!

dansa en liten dans

Jag kör en liten dans såhär på kvällskvisten. Sen knoppar jag in och sussar kudde. Sov sött gott folk!


Yummie

Happ... då har man bakat en morotskaka i brist på annat. Så alla som e sugna på en bit och som känner mej förstås, är välkomna på en bit morotskaka. Efter att jag bakat så insåg jag mitt dumma nöt att jag inte rymmer det i frysen..Hmmm.

Jag börjar bli lagomt less på grannens hund. Eller jag tycker snarare synd om den. Hon skäller fan från morgon till kväll. Jag kom hem vid ett och hon har skällt sen dess. Hon skäller till och från då det går folk i trappen. Grannen brukar inte vara hemma förrän 21-22 på kvällen. Och det e på tok för länge tycker jag. Ajja de e ju hon som blir vräkt och inte jag i värsta fall, men samtidigt så e det hunden det är synd om. Det är andra skumma hundgrannen jag har?! Den förra på järnvägsgränd hade ju hundstackarn i bur hela nätterna, utanför mitt sovrumsfönster. Låt hunden vara inne och skälla istället för ute. Jag stör mej inte på nuvarande grannhund. Hon skäller konstant ibland JA. Men det stör mej faktiskt inte. Det e ju bara synd om stackarn. Nåväl... Hon e skum. Människan alltså.

Ikväll e det DH så det blir att ligga och glutta lite TV. Tvätten är snart klar så jag ska hänga upp omgång nr. 2 strax. Sitter och surrar med lite trevlit hundfolk på MSN. I brist på annat. Men det e la trevlit.

Ska surfa vidare och fundera på vad fan jag ska göra med morotskakorna som dräller på matbordet...

mysdag med plugg

Idag ska jag städa lite här hemma har jag tänkt. Sen blir det även att plugga lite. Har varit ute med hunden i skogen på en långpromenad så det blir att gå en mindre runda i kväll. Han ligger just nu och sover så gott på fat boy:en. Ska tvinga ut Erica på en prom med Freja nån dag. Så vi kan snacka lite skit.

Igår gjorde jag korvstroganoff med ris här hemma. Mumsigt värre blev det. Jag brukar vanligtvis krydda den med färsk parsilja, men hade inte det hemma, så det fick bli tabasco och gräslök. Smakade mycket bra måste jag säga. Idag blir det carbonara här hemma. Muuums.

Det har hänt mycket den sista tiden men jag orkar inte skriva om allt. Men det har bara varit positiva saker. Jacks tassar är verkligen på bättringsvägen nu, ÄNTLIGEN! Efter alla jävla kurer och skit så börjar det äntligen bli bra. Tur att man har en jycke som gillar att ränna hos veterinären iaf=)
Vi har haft Öppet Hus oxå med AWPn! Och det var kul att så många kunde komma:) Allt flöt på bra och det var duktiga hundar och handlers som ställde upp i funpullen och i sprinten. Jätte kul. Vi hade en mysig middag tillsammans oxå med en rolig tipsrunda osv. Så det var en toppendag. Fick toppbetyg av våra besökare från Skellefteå oxå så det var jätte skoj. Det enda minuset var att banan var för lös. Men snart har vi ju en riktigt fin utebana. Den som väntar på nåt gott ;)

Har slängt i en maskin med tvätt oxå så det blir att tvätta en del idag. Men nu ska jag faktiskt slänga mej här på soffan och känna lugnet ett tag. Har varit så mycket att göra nu.



RSS 2.0