Hum hum

Hap, håller på att förbereda för lunchen... soppa blir det idag. Och älsklingen kommer hem på lunch. Då e det enklare för mig att hålla tiderna och så e det supermysigt att luncha ihop!

Idag kommer prällan hit som ska döpa Wille. Så vi ska surra med henne lite uti det. Går nog fort, för det här dopet ska vara snabbt avklarat. Fan va jag ångrar det här med doperi?! Men men nu kör vi på det. Kasta vatten på ungen och prata gud. Sen e det klärt. Jag har bakat en kaka till prällan oxå så hon ska få fika lite=) Alltid trevligt. Sen e det bra att ha hemma om det kommer besök. Jag e galet bra på att hålla mej från sötsakerna jag bakar. Bara fika då man har besök! Sen skulle Madde komma på besök idag med. Men jag fikar nog bara en gång iaf=)

Idag ska jag även ut och springa. Hejja hejja friskt humör. Bajs vad jag inte har lust. Men UT ska jag. Synd bara att det blir att springa ensam idag. Vill någon haka på så hojta till!

Nu ska jag fortsätta med sopperiet. Ha en bra dag i det underbara regniga vädret. Jag njuter då iaf!

Träning

Idag har jag varit och sprungit intervaller med Titti. Vi sprang 20 sek, gick 20 sek.. men sen sprang vi lite längre stunder oxå. Läste Aktiv Träning och blev inspirerad hehe=) Så nu kör vi på det. Målet är att i slutet av sommaren orka springa 2 varv,6 km, utan att gå nåt. Så vi får väl se hur det går. Körde lite styrke på det efter schemat jag fick av Ingela=). Gulliga Ingela som ger världens bästa massage dessutom.

Ingela: Jag vill jätte gärna ha massage igen och hur mycket penkisar vill du ha av mej i så fall?

Jag läser en massa nu oxå=) Redan inne påbok nr 3! SLASH. Skulle ju börja läsa den tidigare men det blev aldrig av så nu ska den plöjas igenom. Men jag längtar efter mina 3 böcker som jag har beställt. Vill gärna att dom ska komma, typ  NU.

Ingen agility för Jack idag. INTE pga vädret utan pga en skadad trampdyna. Hatar att folk slänger glas i gräset! *morr* Som tur är så är det inte så djupt iaf. men han haltar lite så det blir vila för honom, får se om han kan på onsdag=)

Snart ska jag lägga in en bild på mej själv, var ett tag sedan. Men jag måste ju se anständig ut. Just nu ligger jag i myskläder, osminkad och seg. Men jag har färgat mina snygga ögonbryn. Jag måse säga att jag e nöjd som attans med dem och Titti som e bra på sånt tyckte dom var snygga hon med=)  HOPPAS jag har råd att göra en fransförlängning innan vi drar på Sonisphere! Så jäkla snygg förlägning Titti gjort. AVIS.

Nu ska jag ringa Erica och sen ska jag ta och göra en äggröra till mellis=) Visst e jag som bra? Jag har ätit som jag ska idag, TYP. Vet att jag äter för lite. Men att få in alla mål är iaf jag nöjd med, än så länge=)


Visst fasen! Jag har en bild på mej själv som jag kan lägga in, älsklingen drog fram kameran en dag då jag var ledsen. Sjysst va? Men bilden blev som fin ändå.


Länge sen

Det var som ett tag sedan jag bloggade nu. Men jag är så sjukt trött och försöker få livet att gå ihop. Det var fasen lättare då man pluggade??? Helt konstigt, men då var man igång hela tiden och nu e man som helt slapp och seg hela tiden. Svårt att ta tag i saker och ting.

Men men... vad har hänt sen sist? Inte mycket. Vågen står still på 83 kg... 83,4 för att vara exakt. Jag har fuskat och slarvat och inte motionerat lika bra alls som förrut. Men men. Så länge jag står still så e jag väl OK med det. Inte nöjd, men det är väl OK. Ska köpa proteinpulver som jag kan dricka nu då jag e dålig i maten. Äter bara skit luncher och så, så det måste bli en ändring! Snälla Sara hjälper mig att hitta rätt pulver=) Men jag lovar mig själv att försöka bli bättre med maten.. (som vanligt *suck*)

Wille växer så det knakar och han får numera mjölkfri mat, vilket har gjort susen, han har bajsat själv tre ggr nu denna vecka! Så det e jag överlycklig för=) Han e stark min lilleman oxå! Jäklar vad han e duktig. Han är söt då han försöker sätta sig upp själv=)

Jack och jag har återupptagit agility träningen! Och oj så lycklig jycke! Han älskar de och han e grymt duktig. jag e ju kass och tränar ju inte som man ska, säkerligen. Men Jack e tuff, smart och orädd så vi kör på=) Vi ska ju inte tävla utan vi ska ha kulit ihop. Det är det viktigaste just nu. Även om jag försöker så blir hunderiet lidande ibland eftersom att jag e så sjukligt jävla trött hela tiden. Men tur att man har världens bästa hund som kan slappa lite oxå. Men det e kul att ha 2 dagar i veckan med rolig träning. Sen blir det promenader och sandtaget=) Bada är ju en självklarhet. Men inte så mkt. eftersom att hans tassar blir lidande. Om det nu e det?? Han gnager som ett psyk på dom senaste tiden. =/

1/7 klockan 12:00 ska jag bli tatuerad av Victoria Sundqvist! Snacka om att jag ser fram emot det. 2 st ska vi göra. En på vänster skuldra och en på underarmen=) I LIKE IT!!!! Hade egentligen velat smälla in en till. Men den tar vi senare=)

Nu ska jag kika tv och slappa tills Wille vaknar, vilket säkert är snart. Han sover så lite numera. Därav min trötthet.


RSS 2.0