*pust*

Idag har det varit mkt. jag fick extraplugg idag så det blev ingen promenad med Titti :(
Förlåt gumman, jag ville verkligen ses ikväll...det suger som fan att behöva göra dig besviken. Jag önskar verkligen att jag hade haft tiden, men det e körigt just nu.
Har precis blivit klar med allt och e helt slut.
Idag e jag skit trött. Jag känner mej helt utpumpad.
Och i morgon blir det att kliva upp Xtra tidigt för att hinna med en timmes promenad med Jack, fan så jobbigt. Men måste man så måste man.
I morgon blir det ännu mera plugg, jag fattar inte hur jag ens orkar egentligen. Men jag ska fortsätta plugga så länge som jag har energin och måste få saker gjorda, sen kommer jag att ha en massa tid för mina vänner igen. Hatar att inte ha tiden. Det gör att jag känner mej som en dålig kompis. Men ni som känner mej vet att jag tycker om er massor!

I morgon blir farsgubben 60 bast. Söta snälla underbara pappa. Grattis till honom! Det blir ingen present, den får jag ge honom på onsdag då jag har pengar... hur fan jag ska ha råd med det vette fan?!

Har beställt hundmat åt jack nu iaf. så nu e det fixat.

Nu ska jag åka hem och snabbrasta jack, sen blir det sängen och en huvudvärkstablett skulle sitta jävlit fint just nu.

Härlit väder!

Klockan 8:15 vaknade jag och låg och drog mig i sängen en stund. Sen klev jag upp och käkade en nyttig gröt-tallrick. Det känns riktigt bra nu att komma igång ordentligt och vara nyttig. Sen tog jag en tidig promenad med Jack, men bara 30-40 minuter. Får gå längre senare idag, för jag ska plugga färdigt det sista nu. 
Igår var vi ute i nästan 2 timmar och gick, jag, älsklingen och Jack. Det var riktigt härlit ute och Jack skötte sig fint! Vi mötte flera hundar och han sa inte ett pip! Det gjorde matte stolt. Jag har även lyckats få ner Jack lite i vikt, han har väl nåt kilo kvar men det här är en bra början, sakta men säkert så blir det bra. 

Min biljett till Metallica har kommit och jag har även hittat två fin fina platser till broder, hoppas att jag får tag på dom=)
Hade som vari kul å ha med sej en polare eller två å se Metallica, men det e ingen som har möjligheten. Det e lite trist. Men de ska nog gå bra å åka iaf. jag sitter ju ensam, men jag möter upp Johan och dom efter konserten.  Igår tänkte jag skita i att åka, men jag tror nog att jag vill åka iaf. det kan vara kul att få hitta på en sån här sak. Även om jag sitter ensam så e det bara nyttigt och roligt på samma gång. Kanske hamnar jag bredvid nån trevlig kis som man kan snacka med. Det blir ju att ta en å annan öl innan vi sticker iväg på konserten, så no ska he gå bra!

Jag börjar vara så sugen efter en till hund, en hund att träna och tävla WP med. Jag e riktigt sugen faktiskt. Det finns en fiiin fiiin liten valpis kvar, men jag kan ju inte. Och det stör mej som fan. Skolan tar så mkt tid och det räcker med Jack just nu. Iofs så blir det ingen skillnad på så vis att ha två hundar, ska man ut med en kan man gå med två. Men just valptiden e så viktig så jag känner att jag väntar lite iaf. Fast som sagt, jag e som sugen sugen sugen. Lilla Panik var som väldans söt! Minst i kullen och riktit söt! Men vilken valp e inte söt liksom?
Saknar självklart WP:n. Det kan jag inte sticka under stolen med. Men nu vart det som det vart och det känns ju jävlit tråkigt. Men så är väl livet.

Idag blir det att plugga en massa, men det e inge svårt så det ska nog gå undan bara jag får komma igång, har inte så mkt kvar så det e som lugnt. Ska ringa Ida och kolla av läget med henne.
Jag trivs som bra på min praktik nu, man måste som få komma igång lite och komma in i barngruppen. De känns som bra nu. Det gör det.

Nåväl... nu ska jag plugga så att jag och Jack kan bege oss ut i det vackra vädret sen. Kanske blir det lite DW idag? Kanske inte?

Hoppas att alla har en bra dag, för det har jag tänkt att ha!

Saknar min lilla gumma... Hon är underbar!



Kortet togs av Annica Öberg, det var Alice första sommar.
Saknar dig lillhjärtat

FREDAG!

Det blev gröt till frulle idag så dagen startade bra!
Hela dagen har fortsatt vara bra, slutade vid halv fem och sen bar det av hemmåt och lagade våfflor med älsklingen=) MUMS!
Ikväll blir det fredagsmys och en längre promenad med jycken:) Jag ska lägga mej och vila en stund och sen ska det pluggas klart oxå=) Det känns som bra.

Livet känns så jävla bra just nu, självklart kan det bli bättre, önskar det, men jag mår bra!

Ska börja träna nu nästa vecka oxå, nu ska jag komma i form inför sommaren. Kan inte gå omkring och vara så rund haha:)

Fattig e jag dock och lika fattig kommer jag vara nästa månad.

Blir ett kort inlägg, jack ligger och sussar på min arm så det e svårt att skriva.

Tenta, hund och VFU

YES! Där fan satt den, tror jag! Jag tror jag klarade tentan, det känns så.
Hoppas hoppas hoppas nu att den sitter! RÄTT UPP I KRYSSET! god damn it!

Jackie e superduktig, igår var vi ute och jack fick springa lös=) Han kommer på inkallningen jätte fint! Mitt i allt kommer en lös vorsteh och Johan lyckas suga tag i Jack i sista sekund, som tur var så såg inte Jack hunden just då, hunden kom nära och Jack skötte sig SVINBRA! Jag motade för säkerhetsskull bort den strävhåriga jycken som snällt sprang iväg. En lyckad promenad. Vi körde lite uppletande oxå (på amatörnivå) och det tyckte Jack var skit kul, det ska vi kanske köra lite mer tror jag=) Jag måste klargöra att då jag skriver 2 promenader så menar jag då, längre promenader. Min hund får alltså gå ut mer än 2 ggr per dag.

Jag gör min praktik nu oxå, det går bra. Pluggar samtidigt, tungt as hell. Dock tror jag att jag håller på att bli sjuk, min mage gör uppror och jag svettas och har huvudvärk och feber. IT SUX! Men men det ska välla gå över och nog kan ja gå på praktiken iaf. än så länge, om inte läget "förvärras".

Ska sätta mej och plugga lite nu då sötast ser hockeyn. Har två uppgifter jag bestämt mig att göra innan söndag, så nu jävlar ska det pluggas:) Men det känns som att jag hittat tillbaka till pluggandet nu och de e nice.

Full fart!

Kom precis hem efter en runda med Jack. Han har skött sig riktigt bra på senaste tiden så det känns skönt. Ska aktivera skallen på han senare ikväll:)

Idag har jag fått mkt gjort!
Jag har pluggat som en gnu, jag hittade gnistan till slut:)
Jag har tvättat för kung och fosterland.
Jag har hunnit vara ute med Jacl på två prommisar:)

Nyttigheterna fortsätter, dock slinker det ner en FRANKS då och då, för att orka med pluggandet. Men bortsett från det så äter jag nyttigt. Go sallad idag till lunch, gröt blir det till middag. Frukosten bestod av en laxmacka. Kände att jag behövde äta mer frukost idag, men jag orkade inte. Var inte sugen på att äta.

Nu e det två resor till som har tillkommit!
Det blir att sticka ett dygn till sthlm igen, i maj. Bara några dagar innan jag åker till London=)
Jag har kirrat mej en biljett till Metallica! Så nu drar jag iväg och ser Metallica den 4e maj. Jag och Johan passar på att hälsa på bror m. familj och sover över där. Måste säga det till bror haha.
Sen så blire sthlm i Oktober oxå! Hockey! Vi ska se Detroit mot St Louis, tror jag? Jisses va det blir att jobba i sommar och spara pengar och sen blire att spara pengar nu denna månad för att ha rååd med metallica=) Men vi hittade en billig flygresa, sjukt billig! Så det e fett naaaajs!

Detta har jag att se fram emot: (det kan tillkomma resor haha)

Maj- Sthlm (Metallica) & London (fotboll)
Juni- Sthlm
Augusti- Turkiet
Oktober- Sthlm (hockey)

Jag har aldrig rest så mkt i hela mitt liv, men det ska bli sjukt kul. Det bästa är att jag har hundvakt åt Jack, som han känner sedan tidigare, Adam. jack trivs bra med Adam och så får han vara hemma i lägenheten. Och sen så e jag inte borta så länge i stöten, förrutom London och Turkiet. Självklart säger jag inte att den här hundvakten skulle vara bättre än någon annan, vill bara klargöra det så att det inte blir några missförstånd.

I morgon påbörjar jag min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) och det ska välla bli, ehrm... kul. Ajja jag får ta det med en klackspark, ville ha ett bättre ställe men men... Nåväl, jag har VFU i tre veckor och det innebär, mindre plugg för stunden och en massa hunderi och besök hos kompisar. Jag och Johan ska leka byggare och inredare så det blir att börja fixa Johans lägga nu, riva vägg och måla ska vi börja med iaf. sen nya golv å grejjer=) Kul ska det bli iaf. tid med varandra och göra något skojj=)

Nu ska jag ta och vila mej lite, kanske lira lite NHL och plugga lite mer.
Så skönt att få vara pigg idag, det var ett tag sedan jag var såhär pigg! Men jag tror att det e en hel del som sporrar mej hihi. Alla behöver vi en morot  för att känna att man orkar med vardagen och jag känner att jag måste börja unna mej saker.
Blev mkt bloggande idag, mest strunt men jag behövde en break. Hoppas de få som läser min blogg har en bra dag iaf. PUSS!

Plugg å åter plugg

Idag är det plugg som gäller.. eller jag kanske ska skriva ikväll?
Pluggar inför tentan på onsdag, hur fan ska det gå? Ajja jag satsar på ett G och sen kan det bara bli bättre, right?
Förrutom att plugga så har jag varit ensam hemma med Jack idag. Älsklingen har haft match i Arvidsjaur. Dom vann med 1-3! Grattis pojkar!  Nu behöver dom bara ta 3 poäng till så e dom i div 3 =) Jag håller tummarna!
Jack har fått en längre promenad idag och sen har vi kört lite sök inomhus. Han har varit riktigt duktig och taggad. Han fick söka sin nalle och nu e han trött i knoppen, kroppen e som vanligt mindre trött så kanske det blir lite DW ikväll?=)
Så tråkigt att inte ha någon att gå med numera. Jag tror att både jag och Jack saknar sällskapet :(

Mitt nyttiga liv har börjat idag, sallad till lunch och middag. Frukosten bestod av hårdbröd med lax på. Har ätit riktigt gott idag! I kväll när älsklingen kommer hem så ska vi köpa lite havregryn, så man kan vara nyttig och käka gröt till frukost. Sen blir det grekisk sallad i morgon till lunch. Funderar på att göra GI-lasagne till middag, men älsklingen e ju inte hemma, dom har match i morgon igen, så det får bli en gröt till middag oxå, enformigt och mindre bra, men nyttigt blire ju. Jag längtar till onsdag, då tentan e skriven för sen kommer jag att ha en massa mer tid för promenader och träning.
Kommer att köpa ett träningskort på Underground Gym nu nästa månad. Jag kommer att ha en hel del tid över för både hundträning och mig själv här framöver dåå alla mina stora uppgifter är inlämnade. Så det känns skönt.
Jag tror att jag ska köra lite mer DW med Jack och jag satsar på att vi ska börja jogga ute inom en snar framtid.

Jag har ju blivit brunett igen nu oxå. Yes box! Inte så meganöjd med färgen så jag ska färga om nästa månad. Och jag ska sola oxå, känner att jag vill ha lite färg. Då man solat känner man sig genast fräschare.

Nu börjar mitt nya liv med en smygstart och sen ska det väl bara bli bättre? Önskar bara att jag hade E i mitt liv igen!

Titti: snart, fucking jävla snart ska jag komma på besök! Helvete å!


Hunderi!

Det har blivit en hel del hunderi senaste tiden. Skit kul!
Jack har fått springa lös och vi har tränat lite lydnad faktiskt=) Känns skönt att börja komma igen.
Idag blir det dock inte mkt hunderi, fy fan så jag har att plugga. Det kommer att ta hela dagen :(
Men men, sen kommer jag äntligen att ha tid över, det ska jag ta vara på!

Haha söt kom hem från träningen igår med ett skadat fejs! Han hade haft oturen att stå bakom en drummel så han hade fått klubban rätt över läpp och näsa. Aj aj aj. Men han blev som lite söt tycker jag haha. Sen har han nästan lite blåöga oxå efter att han fick en slang nära ögat på jobbet. Snacka om otursdag för söt!


Nu ska jag ut med Jack och sen e det bara börja plugga. Hoppas att hinna med lite DW med Jack ikväll=)

Mår kasst

Totalt värdelöst... Skönt att få besök av tre goa tjejjor på söndag iaf. men det suger just nu, som fan.
Blä vad jag mår dåligt.

hmm...

Jobbigt att inte ha lösenord på bloggen... Känns som att jag inte kan riktigt skriva vad jag känner.
Men jag vill att vissa ska kunna läsa min blogg..

Idag e det en kass dag på många sätt och vis. Tänker inte gå in djupare på det men jag mår kasst idag.
Det är så mkt som händer, som inte är bra. Saker i skolan, saker med mej själv.
Men jag ska försöka att inte påverkas av det, jag ska skjuta bort problemen, för det ska inte få ta min energi.
Fast det tar energi av mej... en massa energi.

Varför kan man inte lita på människor?
Det skulle vara bra mkt lättare då att ta sig genom livet. Men jag har litat på för många, som svikit mig.
Och jag tänker inte tillåta någon trampa på mej igen. Aldrig!

Jag önskar att jag kunde säga hur jag känner, djupare. Men jag kan inte det.
Det är allt för många som läser min blogg, som skulle gotta sig. Och jag ger inte er den tillfredsställelsen.
Sorry, men jag e smartare än så.

Jag är så glad att jag har dem som står mig nära.
Vad skulle man annars ta sig till?
Jag tror jag skulle gå sönder, för det är snart på gränsen att jag gör det.
Jag hoppas att jag inte går sönder, men idag kanske jag gör det?

TJOHO!

Nu är resan bokad och det blir en vecka med älsklingen i Alanya!
Vi kommer att bo på ett lugnt hotell men har nära in till staden med festligheter.
Men jag tror mest att vi vill åka dit och rå om varandra lite ;)
Det ska bli supermysigt och det känns så himla kul att få åka och göra det här tillsammans med Johan.
Vi har kul tillsammans så den här resan kommer nog bjuda oss på en massa skratt och det ser jag fram emot.
På kvällen den 19 augusti sitter jag och Johan på ett flyg som tar oss till en varmare och lugnare plats.
Det ska bli underbart!

Försökte lägga in en bild på hotellet, men det funkade inte:/ Ajja. Det ska bli skit kul! 

Inbokade resor 2009:
London i maj
Sthlm i juni
Turkiet i augusti


Jack kommer att få vara hos mamma o pappa i sävast så han kommer att trivas toppenbra, dock tror jag att han kommer att köra med morsan å farsan som fan haha... Men han e snäll ;)

I heljen tror jag att jag ska ta en liten tjejkväll med några goa brudar. Johan åker bort på lördag så då blir det en mindre fest=) Får se om det blir utgång, men vin å mys är då inbokat iaf:) Johan den lilla j'veln ska och se Metallica i sthlm på söndag. Jag e lagomt AVIS. Men då blire nice med lite partaj! Har jag kul så går tiden snabbare tills han kommer hem. Usch vad jag kommer att sakna honom. Hujja hujja. Det kommer att bli en jooooobbig helj. Haha men det e knappt tre dagar han e borta så jag tror att jag överlever.

Nu ska jag plugga vidare och sen vänta på Johan. Då åker vi förbi min lägga och hämtar lite kläder åt mej. Och mitt smink! Jag har inte sminkat mej på en vecka och jag saknar mitt smink massor!



 

...

är bara väldigt ledsen och besviken just nu.


Pluggar för fulla muggar

Idag har jag pluggat, som vanligt. Och snaaaart är det klart, fan så skönt. Två helvetes citat till bara.
Idag är en hyfsat bra dag tycker jag. Livet leker.

Jag vet att jag måste bli bättre på att blogga så jag ska ta tag i det nu=) Men hoppas inte föör mycket. Jag har fullt upp. Men nåt litet inlägg blire välla:)


Lägger in en bild som får mej att le och må bra.


RSS 2.0