Min födelsedag

Japp nu blir man tant! 24 år GAMMAL.
Dagen började hur bra som helst, vaknade upp och fick frukost på sängen av min söta.
Sen drog vi på oss kläderna och drog ut med Jack. Vi var ute rätt så länge och jack sprang lös och tyckte att livet var underbart i solen. Vi kastade lite pinne och bara mös av varandras sällskap alla tre. En riktigt riktigt bra dag!
Sedan så drog vi hem och käkade lite tårta, J´s pappa kom förbi och surrade lite och vi snackade lite om resor.

Min födelsedagspresent från J är nämligen en resa! Jag trodde jag skulle smälla av då han kläcker ur sej att jag och han ska åka utomlands! Så i augusti/september så drar vi på en eller två veckors semester han och jag:) Det ska bli hur mysigt som helst. Och sen ska vi ju även te Sthlm i juni:) Det blir mycket resor för mej i år. Tur att jag redan har pass så jag slipper ordna med det. London-Sthlm-? Ja var vi nu ska åka. Vi funderar på att dra till Turkiet... men vad som helst kan hända haha=)

Om jag inte haft J idag så hade väl min födelsedag varit en skit tråkig dag. Har bråkat med en kompis och ja jag tar på mej skiten... kanske ska sluta inom WP:n? Jag vet inte alls hur jag ska göra med det... Vill inte lämna min kompis i sticket... Tankarna är många idag.

Jag är så lycklig att jag har J iaf. han förgyller min dag.

Tack alla söta för alla gratulationer.

Lite bakis och seg

Igår var det fest hos Titti och Henrik, det var jätte trevligt. Jag och Johan knatade dit vid 22tiden.
jag trivs just nu som fisken i vattnet med mitt liv.
Måste dock läsa en jävla massa nu i skolan som vanligt.

Nu ska jag fortsätta må illa.... och pussas och mysas.

RSS 2.0