Tenta i morgon

Uscha. Jag har tenta i morgon. Det har varit drygt as hell att plugga till den och det är inte det lättaste som berörs heller, naturkunskap. Snacka om att jag inte alls är intresserad av skiten samt att det e jobbigt att plugga då man e så himla trött.

Det blir lite sömn nu för tiden då bebisen ligger och trycker på kissblåsan e upp ca 5-6 ggr per natt och har kramp i benen och restless legs som vanligt. Men jag ska egentligen inte klaga, det finns dom som har det värre under sin graviditet. Faktiskt. Jag har inte spytt en enda gång och jag mår bra i övrigt så jag ska välla knipa, men man kan inte låta bli att klaga lite. Idag hade vi redovisning i skolan och då var den lilla väldigt alert! Han for omkring i magen som en liten tok och sparkade och hade sig, haha. Inte vidare skönt det heller, men då vet jag ju att han lever och mår bra=) Min lilla prins.
Vi köpte en fet barnvagn igår oxå, beggad! Nypriset var 9000:- och vi fick den för 3800:- =) En bra deal. En Emmaljunga i svart skinn! As fin, typ finaste. Jag e helnöjd. Det e smart att inte stressa, att vänta lite.
Sen tänkte vi ju köpa ett skötbord med mamma o pappa kommer att köpa det åt oss i julklapp. Ett från BRIO. Bättre än IKEAS dynga. Jag har inget emot IKEA på det sättet, dom har snygga saker! Men jag e så besviken över de möbler vi köpt där ifrån så jag vill inte köpa nå mer sånt. Där emot shoppar vi ju en massa annat där som jag gillar. Sen har inte IKEA riktigt vår stil heller så det kan ju vara lite därför.

Nästa helj kommer Arvid och ska vara med oss, det kommer att bli mys=) Och vi ska även och fira älsklingens syster som fyller tant, 40 år=) Hon kommer få en fin fin present iaf. Men jag vette tusan om jag kommer vara där så länge? Nykter, gravid och trött. Ingen bra kombo för en fet fest! Fast lite mat å tårta ska ju slinka ner förstås haha. Sen om jag ska vara ärlig så känner jag ju typ ingen där heller och det gör mig lite blygis. 50 pers e bjudna. Uj uj vilket kalas=)

Jag kan tipsa alla om att köpa en OnePiece faktiskt. Jag bor i min. Det kan ha å göra med att den är bekväm och jag blir inte mindre direkt, men den e så sjukt skön. Ett måste att köpa för den som e gravid, och det bästa är att du kan använda den efteråt eftersom att storleken anpassas efter längden! Och den ska va lite baggy=) Den kommer dessutoom att vara guld att ha på sig då man ammar.

Jack mår för övrigt toppen, snarkar som en liten gris just nu=) Vi har kört lite godis sök här hemma och varit ute på prommis. Men det har varit sparsamt med det nu då jag pluggar tenta. BAJSTENTA! I morgon ska jag och Jack ta en ordentlig promenad och njuta=) Jag längtar efter tid med min söta jycke:)



Lördag

En underbar lördag! Idag har vi myst i sängen länge på morgonen och sedan åt vi en god frulle innan vi gav oss iväg ut med Jack i skogen. Det var superskönt ute och vi var ute en timme drygt.
Sen bar det av hem å städa. Nu doftar hemmet mumma! Det känns förbaskat skönt att ha det så rent och fräscht. Vi åkte på Kvantum och handlade en liten oxe och lite chevreost å annat gott. Så det blir oxfilé med potatis och grönsaker i ugnen idag. Sen smular jag över lite (MYCKET) chevre på det och gratinerar i ugnen. MUMS! Fy fan så gott. Men jag har precis satt in det i ugnen så det tar ett bra tag innan det är dags för middag. Efter det blir det hallon och glass framför tv:n. Vi har faktiskt börjat bli nyttiga hemma så det får bara gottas en gång i veckan och eftersom vi båda e lediga lördag så blir det vår mysdag. Men även om det gottas så försöker vi hålla det nyttigt.

Jack har varit och härjat med Camillas patrull i sandtaget. Och han har KNÄCK I ÖRONA!!! Helvette å! Nu ska det tränas inkallning ännu mer. Kan inte ha en döv hund;) Men han e så duktig med sina nya kompisar så det e himla roligt å se. Då kan han gott få vara lite döv ibland. Min lilla tonåring. Han är nog den bästa hunden i hela världen.

Skulle vilja köpa en matta till vardagsrummet eftersom att den vi hade fick flytta till uterummet. Men det ska köpas en barnvagn nu och sen så ska vi köpa ett skötbord oxå. Allt från BRIO. Vi har velat fram å tillbaka men kommit fram till att det blir en BRIO. Dom e smidiga och lite mindre än Emmaljunga. Sen tyckte bror att det var förträffligt bra med luftdäck då man ska ta sig fram i snö. Och här uppe har vi ju som en hel del snö. Så en BRIO blire. Dom har ett himla snyggt skötbord från BRIO oxå som jag har siktat in mig på, kollade på IKEA efter ett men inget föll mej i smaken.

Nu ska jag ta och slänga mej på soffan och invänta maten. Det doftar helt underbart gott här hemma!

Hoppas alla har en trevlig helj!

BarbaMamma- Thats me

Snart går man in i vecka 30, nu på fredag närmare bestämt. Det känns som bra. Det som känns mindre bra är dock att jag typ inte får sova nå. Man blir som lite trött. Och sen så har jag praktik nu och en tenta att plugga till! DET och lite sömn e liksom no big hit! RLS driver mig till vansinne och hade jag haft en såg under kudden hade jag kapat benen för länge sen! Tur att vi inte äger någon såg...Nu börjar det mesta va klart innan bebisen ska komma. Vi har kvar att kirra barnvagn och skötväska... skötbord oxå. Sen vette tusan va mer man ska köpa? Jag tar det med ro. Finns säkert en massa man har missat men jag tror inte det är någon hets med det, ungen ska inte ut än på ett tag, även om jag börjar vara less på att va gravid nu. Det e tungt och nu får jag inte på mig stövlarna själv! Magen e hård som attans och stoooor. BarbaMamma- thats me!

Annars händer det inte så mkt i livet. Jack mår helt OK, varit lite risig idag och så men han leker emellanåt så han går det ingen nöd på. Har varit i sthlm och hälsat på min bror och hans familj. Helt underbart mysigt att vara där, men allt för kort om tid. Får åka dit tidigare nästa gång. Fick med mig en BabyBjörn hem och en jätte söt lite spelande pegasus. Åh den e skit gullig haha. 

Sista veckan med praktik nu. Kommer att sakna vår handledare, för hon e så himla go! Barnen oxå men jag tycker det har varit jobbigt att ha praktik nu då jag e så tung och sover så dåligt. Så det ska bli skönt med skola igen. Typ...Längtar efter att läsa andra kurser, naturkunskap och matte e inte min grej, as TRÅKIGT! Va fan. Jaja. Får göra det bästa av saken. Tenta nästa vecka och matte-tentan väntar i januari, typ då bebisen kommer?! hmmm... måste lösa de på nå vis.

Att va gravid har få fördelar och en av dom e att jag e lugn, så sjukt lugn. Det e fett najs. Jag tar allt med ro och bryr mej inte så mkt om annat i omvärlden. Skönt med lösenord på bloggen med:)


Vila i frid älskade Alice

Jag är så enormt ledsen.

Har precis fått veta att dom tog bort Alice... Varför i helvete då för?
Jag förstår att man inte vill ha en hund hemma som e agressiv mot barn. Men varför inte ge hunden en chans till omplacering? Alice var en jakthund och hade kanske kunnat få ett hem.
Sen har jag sagt att jag vill ha Alice om inte det skulle funka med henne. Men den chansen fick man inte heller.
Han trodde väl som vanligt att han var hundexpert och att jag inte kan ett dyft. Idiot.

Jävla nötter! Jag e så förbannat arg och ledsen! Folk i den här jävla stan avlivar hundar på löpande band bara för att dom har en unge hemma. Vad fan hände med att ge en hund en chans? Är dom inte ens värd det?

Alice var ju som hon var... energisk och jävlit jobbig ibland.
Men jag kommer aldrig glömma hennes vackra ögon som såg rakt in i min själ.
Jag kommer aldrig glömma då hon väckte mig genom att kraffsa med tassarna i ansiktet på mig.
Jag kommer aldrig att glömma hur hon sov under täcket, när mig tills det blev så varmt att hon inte kunde andas.
Jag kommer aldrig att glömma då jag såg henne för första gången och hon sprang rakt in i mitt hjärta.
Vila i frid älskade lilla jycke. Du retade gallfeber på mig, men du fick mig även att le.
Jag kommer aldrig att glömma dig.




Länge sen nu

Hade tänkt uppdatera med bilder men hinner inte alls med det idag.
Har haft natten från helvetet med kramp i vader, restless legs och en massa kissande. Nu e jag skit less.
Vaknar upp och får föra en disskusion. Åh va trevlit. Underbar helj, NOT!
Så dagens humör är kasst.

Något positivt är att brorsönerna har kommit på besök och det var så himla kul att få se dom. Pojkarna börjar bli stora nu alltså. Tiden går bra fort. Fick en massa bra och fina barnkläder av bror med familj oxå! Superbra att ha sen då pojken växer.

Har noll lust att blogga idag. Ska sätta igång med städningen och fortsätta sura ett tag till.

Braigt: bror o familj
Dåligt: att heljen inte alls blev som jag tänkt mig den

Hoppas folk har en bättre dag än jag. BAJS


RSS 2.0