VARMT!

Jisses Amalia vad varmt det är!
Sitter inne helt näck och håller på att svettas ihjäl!
Hojja hojja, hur ska man kunna sova?

Det gick kanonbra på jobbet idag så jag är som nöjd med dagen:)
Allt verkar flyta på bra nu. Medicinen gör jack bättre och bättre och han har varit pigg och alert!
Känns skönt att han mår bättre, men jag kommer nog att göra en koll på honom iaf. jag tycker
det är viktigt.

Nu ska jag snart krypa i säng med ett glas Oboy och en macka med salami på. MUMS!
Sen ska jag se Paris Hilton BFF och Morden i Midsomer. 
Jag e på bra humör ikväll.

I morgon är det alder som gäller med Titti och Henrik, har köpt med mig nektariner och körsbär att käka och sen blev det en korsordstidning oxå. Sliter säkert med mej en bra bok med. Sen blir det att möta upp Erica hos hennes mamma, om hon e kvar där då jag kommer hem:)

Nu blev det att lira NHL med älskling, sen sängen hehe

Sov så gott i varmen gott folk... Man ska inte klaga!

Körkort!

Fredag kl. 14:45 ska jag göra en synkoll på Synsam. Håller på att fixa lämpen nu så jag får köra:)
Så fort jag fått lämpen så blir det att börja med körlektionerna.

I heljen var jag ut på Boden Alive, fredagen. Jag och Erica satt hemma hos mej och drack drinkar och redde upp allt gammalt groll. Det känns svinbra! Jag e så glad över att vi kunde prata ut och så. Känns jätte roligt att ha fått tillbaka en fin vän. Mina vänner betyder oerhört mycket för mig och jag e så glad att jag har så fina vänner som jag har. My, Titti, Erica, Kajsa, Anna... Alla goa klasskamrater... Ja jag e lyckligt lottad! Och som sagt, skönt att reda ut allt gammalt så nu känns det svinbra. Vi festade loss och hade sjukt jävla kul iaf! Och jag vart då gode full och fick be till toalettgudarna då jag kom hem, men det var det självklart värt. Snart är det WPläger här i staden så jag ska dit och kika lite och hänga med Erica och Kajsa, toppenkul! Har ingen WPhund så jag ska bara vara med och kika lite;)

Fan, PUSS på er alla mina goa, underbara vänner. Jag älskar er allihopa!

Idag har jag varit en sväng i Sävast och sagt hejdå till Arvid, Ruben och broder. Men det blir nog att åka och hälsa på dom på lördag och stanna till söndag=) Bara vi får hundvakt. Han kan ju följa men Ruben älskar hundar så jack får inte vara ifred en enda sekund... Blir lite jobbit för honom. Men det ska bli mysigt att åka och hälsa på dom, det var ett tag sen sist och det e alltid trevligt att vara i Ske-å. God mat och trevligt sällskap:) Älsklingens pappa ska tydligen vara hundvakt fick jag veta nu, toppen! Då åker vi vid lunchtid till Skellefteå.

I morse åkte vi med Jack till Svartsjön så han fick bada av sig, det e ju så varmt ute! Men han får inte anstränga sig nu då han går på antibiotika. Så att ta ett litet dopp är urmärkt för lill-killen:) Själv var jag supersugen på ett dopp jag med men det var broms och äckeldjur över allt så jag satt som vanligt i bilen. Jag undrar va fan jag ska göra mot min fobi... det börjar bli väldigt begränsat. Jag vill ju vara med jycken och bada och gå i skogen, men det går icket!

Nu ska jag ta och chilla lite innan jobbet och sen ska jag även ta och fixa lite kring lämpen. Fylla i och skicka in och sånt=) Gud så jag e taggad! Det kommer gå undan! Jag ska ha körkort innan december månad och det blir lätt fixat!

Måste lägga ut ett recept som jag gick efter igår! En svingod kycklinggryta. Mums mums.. men jag rekomenderar att man tar massa mer parmesanost, jag gick efter receptet och jag tycker att det kunde gärna ha varit mer av det goda hehe;)



Ingredienser

6 st kycklingfiléer
2 pkt bacon
salt
svartpeppar
5 dl creme fraiche 34 %
1 dl grädde
1 - 2 dl riven parmesanost
2 - 3 msk Thai Sweet Chili sås
2 stora vitlöksklyftor
3 - 4 msk kycklingfond


Gör så här


Skär filén i bitar.
Skär baconen i bitar.
Stek upp detta, salta och peppra.

Blanda ihop:
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond.

Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över. Grädda 10-15 min i 225 gr.

Servera sallad och bulgur/ris till.


SUPERGOTT! Jag hade ris till min och jag kan lätt säga att jag kommer att göra den här igen nästa vecka haha=)


Blev inge fest

Det blev inge fest igår. Jag fick åka till akuten med näsblod som varade i 3 timmar. Haha.
Lite pinsamt att åka in på akuten för att man blöder näsblod... men men vi hade kul iaf=) Titti följde med som socialt stöd om jag hade varit tvungen att bränna näsan, hihi. Thnx Darrrrl;)
Vi filmade lite på väg till sunderbyn så ja jag ska se om jag kanske kan ta och lägga upp den i morgon eller så.
Annars var det en lugn kväll, anna titti o carro satt ute på ballisen och tog en cider och några cigg. Mys.
Synd bara att jag börja blöda näsblod.


Uppate...

Ikväll så ska jag festa lite och jag hoppas att det inte sker något obehagligt... Igår hade jag nog otur.
Fram med spriten och jordgubbarna för nu ska vi dricka go-drinkar. Har försökt få tag på Titti och det går ju mindre bra nu när nätet är överbelastat... Men jag ska försöka igen.

Hoppas på mindre misshandel ikväll. Natten till torsdag misshandlades en man svårt här i Boden och jag ber och hoppas att han mår bra och att de som gjort det får de straff dom förtjänar! Jävla idioter!

Ajja. Hoppas alla får en trevlig kväll!

PUSS!

....

Glömde skriva att jag iaf numera är inskriven på körskolan.
Snart kanske man är bilförare...

Kändes inte så jätte kul just nu... men men...

Blir inge folk här hos mej utan vi ska ses på området. Känns bäst så=)

Jack är sjuk IGEN

Fick ett desperat samtal av älsklingen idag då jag satt på jobbet.
"Jack har bajsat en massa blod så det bara rinner!"
Självklart sa jag att han skille ringa veterinären och fråga om vi ska komma på en gång.
Efter det så rasade jag ihop på jobbet. Inte Igen. Chefen skickade hem mej genast och då ringer älskling som pratat med veterinären.
Veterinären tyckte inte att det var något att oroa sig för och han skrev ut antibiotika till Jack. Som han nu har fått. Vi skulle se till att han drack vatten och sen avvakta till måndag för att se om han blivit bättre.
Jag tänker åka in med honom FÖRE måndag om det fortsätter såhär. Och jag tänker garanterat åka in med honom så fort vi får en tid, även om han blivit bättre! Jag vill veta hur det står till. För det känns inte bra.
Jack ligger i sängen och andas lite häftigt då och då... Men ingen feber. Kan ju vara värmen som gör att hans andning är som den är... Ska hålla ett vakande öga på honom iaf.
Som tur är så kommer Johan hem vid 22 innan jag ska iväg så det känns skönt, skulle iofs inte ha åkt iväg om jack blivit ensam hemma.

Jag funderade på att ställa in festen ikväll, känner mig inte alls det minsta festlig. Men Johan tyckte att om jag orkade så skulle jag ha festen, att jag behöver tänka på annat. Det e bara några tjejkompisar som kommer hit så det blir lugnt. johan tyckte att det gör varken bättre eller sämre om jag är hemma eller är ute- så jag kommer nog att festa ikväll iaf. för jag mår inte bättre av att ligga hemma i sängen och må dåligt. Jag känner att jag behöver andas och tänka på annat ett tag. Kanske är det bara så att det inte är så farligt som jag tycker det är? Veterinären fick det att framstå som att Jack hade ett svullet myggbett....Jag vet inte.

Folk kanske har åsikter om att jag är ute ikväll, men jag behöver det och jag behöver mina vänner vid min sida idag.

Tack till min chef som lät mig gå hem och som har förståelse för hur jag kände mig. Jag trodde dock att min hund var akut döende, men även om så inte är fallet så är jag oerhört tacksam för att hon förstår.



Natti natti

Sitter och nattugglar här vid datorn och surrar med min lilla lover Titti ;)
Är hyfsat trött så jag ska bege mig mot sovrummet. Älskling jobbar natt så det känns lite tomt här hemma.
I morgon börjar jag med lite nya grejjor hehe.. Inte nu sånna grejjor men.. ja mat. Ny mat. Känns som bra!
Ska upp och köra lite Aerobic Striptease på morgonen innan jag rastar jycken och beger mig mot gymmet.
Jag känner mig hyfsat peppad. Jag vet att jag kommer att få se fin fina resultat. Nu ska allt fläsk bort.- Jag vet, jag har sagt det förr. Men om jag nu bara kan hålla mig frisk så kommer jag att kunna fortsätta gymma och må bra som jag gjorde tidigare.

Nu blir det att krypa ner i sängen och längta efter älskling, tycker inte om då han e borta såhär på nätterna. Ajja han kommer ju hem i morgon=)

Längtar tills på torsdag, party med en massa sköna människor. I like it ALOT!



Lägger upp en bild på jycken, han gör mig lyckligast i hela världen. Just nu snarkar han som en björn och jag älskar att höra honom snarka.. Det är helt enkelt underbart. Min lilla jycke! Tyvärr så måste jag påpeka att Nalle inte mår så bra, ögonen har försvunnit och en del av innanmätet... Men jag tror han lever ett tag till? Dock inte lika fluffig och fin som på bilden. Men det är jyckens favorit så vad gör man;)



Sov gott


kanske, kanske inte?!

Oooh! Nu är det spännande! Vi är i valet och kvalet just nu här hemma. Ett besök på söndag kanske det blir.
Jag vet inte. Vi kan inte bestämma oss!!! Åååå! Måste ringa K och rådfråga. Jag sitter som på nålar!
Hujja hujja. Spännande planer!


hmm

Ja vad ska jag skriva... känner att jag kanske bör uppdatera min blogg lite.

Midsommar var bra. Efter att Johan slutat jobba vid 21 så cyklade vi till Janne och Lisa- Vi var hos Janne och Lisa, tillsammans med Anna, Staffan och Svante. Ett trevligt gäng. Vi åt grillat med GOD potatissallad som Lisa gjort och drack lite snaps och vin till middagen. Sedan hade Janne gjort en cheeseCake med jordgubbar som var supergod och till det drack vi kaffe och Baileys! MUMS! Jag hade köpt ett Amarone vin som smakade underbart! Kommer definitivt att köpa det igen. Sedan drack vi lite drinkar och satt och surrade. Gick ut och spelade kubb, vilket jag inte tyckte var så jätte kul av många olika anledningar. Jag fattar inte vad fan folk tänker? Kan man inte bete sig bara för att man druckit. Åter igen har man blivit utskämd av en full människa. Och denna fulla människa tänkte sig inte alls för med vad h*n sa, och hur det påverkar människor. Jag är grymt besviken!
Men vi sket i det och gick in sen och festade loss med champagne och drinkar.
En bra midsommar. Jag och älskling cyklade hem vid 2 och kom hem till en glad Jack=)

Idag  har vi tagit det lugnt, ätit lunch hos älsklings pappa, GOD lunch med lax och grejjer *mums* Och efter det åkte vi hem och hämtade jack som fick bada. Snacka om att han ÄLSKAR att bada=) Efter badet åkte vi hem och åt middag ute på balkongen och jack fick duscha av sig. Nu luktar han gott och har legat på ballisen och torkat=)


Det var lite om midsommar och den här dagen... Middagen på midsommar gör jag garanterat om, för det var jätte trevligt.

Sjuk... som vanligt!

Börjar bli förbannat jävla less på att vara sjuk hela tiden. Först och främst kan jag inte jobba med feber och svullen hals och sen kan jag inte träna över huvud taget! Varken på gymmet eller med jycken. Så förbannat jävla tråkigt!
Var typ en månad sen jag var sjuk och nu är jag det igen... ajja, vad kan jag göra? Inte ett skit.

Tänker faktiskt på många människor idag, det är några som tappat sina älskade inom loppet av en vecka...
J som tappat både Zid och Lillan... och A med familj som tappat sin fina "gamling". Och båda så plötsligt! Ni ska veta att jag tänker på er och jag förstår vad det är ni går igenom...

Allt kan sluta så fort bara... Alldeles för fort. Och även om man haft sin vän en längre tid eller en kortare tid så är det lika jobbigt iaf. döden tar alltid med sig någon som blir saknad. Och lämnar några kvar som får ett brustet hjärta. När något sådant här händer så känner jag sorg, inte för mig själv utan för att jag vet vad de här människorna går igenom. Man kan aldrig vara förberedd på det heller...

Mina tankar går till er... och jag hoppas att ni alla har någon som tar hand om er.

Träning

Hojja.. är helt slut! Klev upp vid 10 och drog iväg till Step In, körde lite kondition i 30 min och sen var det magen och benen som fick sej en redig omgång hehe. Känner redan av i rumpan och det kommer fan bli tungt  att träna i morgon, men i morgon blir det rygg och armar, samt lite kondition. Så varannan dag ska jag köra lite olika muskelgrupper och kondition. Jag kommer att träna mån-torsdag och på lördagarna så kommer jag att köra Afro Power Dance. =) Tror det är ett hyfsat bra upplägg faktiskt.

Jack får även han sin beskärda del av träning. Både fysiskt och psykiskt. Igår körde vi lydnad och även lite "agility". Jack var fan i mej på G kan jag säga! Nästan för mycket på G! Haha men han fick kuta av sig första varvet och sen blev han bättre och bättre. Sista varvet vi körde satt som smäck! Han e en grym agility hund. Ska köpa mig lite hinder i sommar som jag kan ha hos mamma o pappa=) Köpa en tunnel och ett däckhinder och lite sånt. Sen får man väl bygga lite saker oxå haha. Fast jag vet inte hur pepp mamma o pappa är på att ha en full agilitybana på gården? Jag vill ha HUS!
Lydnaden gick oxå svinbra, körde lite läggande och ställande och det satt hyfsat bra, lite finslipning på det bara. Han lägger sig så jäääävla sakta! Ajja, det får vi träna mer på. Ska be K om lite tips, hon har så förbannat bra tips!

Ska snart jobba, men först spela lite mer TVspel med älsklingen. Har köpt Lejonkunden så det ska nötas hehe!

Min älskling är så sjukt underbar och livet är så jävla kanon just nu! Ingenting kan stoppa mej! Till och med jobbet gick kanonbra förra veckan, så jag är nööööjd.

Puss o Kram på alla fina människor
Och bajs på er andra underbara!

Hojja hojja

 Idag har vi klivit upp hyfsat sent och varit ute med jack på en promenad i skogen. Det är så mysigt att gå med jack i skogen nu då han kan vara lös hela tiden. Han håller sig i närheten och kommer på inkallningarna=) Det är helt underbart! Ska börja lite lydnad med han nu oxå, har varit så dålig på den biten, bara för att det är mysigt att gå i skogen=) Men man kan ju träna samtidigt!

Jag och älskling har spelat lite TVspel idag oxå och nu ska vi käka en god köttgryta som har puttrat på spisen i en timme. MUMS!

Själv mår jag illa och är en glädjedödare idag, ingen fotboll... :/

Redo!

Nu ska jag göra mej redo för avslutningen med klassen... Vette tusan bara var jag ska ha på mig?
Hade på mig jeansen då jag var ute med jack, men det vart fan lite väl varmt tycker jag... blir nog mina slitna leggins och ett linne och en t-shirt, det får fan duga.Sliter väl med mej Johans huvtröjja om det skulle bli kallt.
He blir no bra det!

I morse blev det tyvärr ingen träning, jag klev upp men insåg rätt snabbt att 3 timmars sömn inte var någon hit då man ska träna så jag la mig i sängen igen. Sover så förbannat dåligt! Har svårt att sova och sover inte alls bra, vaknar mitt i nätterna. Men det e nog den där veckan som e på G... Skit vecka!

Nu ska jag iaf ta och sminka mej och göra mej redo för lite roliga aktiviteter=) TJOHO!

on top of the world!

Fan så skönt det känns. Alla arbeten är inlämnade i GOD TID! Och idag hade jag min sista lektion. Fan så nöjd jag är! Ett helt år har gått och det har fan gått bra om jag får säga det själv, jag e stolt :P I morgon är det avslutning med klassen och det ska grillas och spelas brännboll! Det kommer att bli svinkul!

Idag har Jack fått vila, jag kom på att stackarn inte fått så många vilodagar på sistone, men han har behövt all aktivering han kan få, för han e svinpigg! Känns helt underbart att till och med hunden mår TOPPEN numera. Livet känns bra underbart. Jack har blivit så förbannat duktig ute och det känns riktigt bra. Han älskar inte alla jyckar vi möter, men han tycker bra om de flesta så det e bara framsteg hela tiden. Och vi gör även framsteg inom lydnaden och rent fysiskt börjar han se riktigt okej ut. Lite ryggmuskler på det här och han e fit for fight... eller nä inte fight... Han e fit for success! (stavas det så? Ajja skit samma) Han börjar helt enkelt bli snygg som fan min lilla jycke.

Nu när skolan är slut så har jag redan börjat med träningen på allvar igen! Idag cyklade jag 1,5 mil! Japp och jag e helt jävla röd om arslet för att sadeln är som en jävla tegelsten! Ingen spinning på ett tag med andra ord, måste vila rumpan hehe. Men i morgon blir det Step In klockan 7:00. Och då ska jag köra lite crosstrainer och även köra igenom hela kroppen i gymmet. He blir som nice det. Detta jävla överflöd av späck ska bort!

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och uggla film som vanligt, undrar vad det blir för nå ikväll...


Sov så gott alla underbara och mindre underbara människor! PUSS!


RSS 2.0