God morgon!

Oj så mör jag e i kroppen. Har haft träningsvärk efter löparrundan. Sprang 20 min, snittpuls 165, maxpuls 186 och förbrännde 350 kcal. Snacka om att jag är grymt otränad! Men men... kanske tar mig en löprunda ikväll eller i morgon. Var och red igår dessutom. Jävlar i min baslåda vad det känns idag! Men vilken fin pålle Lexter är. Han kan inte så mycket, men det gör inte mig något. Man kan ju alltid lära! Precis som Rocky... Han kunde ju inget då jag fick honom. Men jäkla va fin han blev sen=) Det känns iaf jätte roligt att sitta på hästryggen igen. Och vilket lugn det är som infinner sig i kroppen. Man är så fokuserad på hästen så man kan bara släppa alla andra tankar. Helt underbart! Ser fram emot nästa ridtur=) Tack Nathalie som låter mig låna honom!

Fick ett samtal igår då jag kom hem från stallet. Mindre najs kan jag säga. Hur ska detta gå? Jag orkar inte tänka på det. Usch. Man får bara ont i magen. Husgorm!

Wille har gett mig sovmorgon till 07:15, eller om det var 07:30?? Ajja, nå sånt. Så man e hyfsat utvilad iaf. Han fick ett bad nu på morgonen och sen somnade han om. Han älskar verkligen att bada så jag tror vi ska låna mamma o pappas badkar nu i heljen. Så kan han få bada lite med mig=) Provade bada med honom då vi var i skellefteå och jäklar vad han tyckte det var skoj! =)

Vad mer har hänt??? Hmm... ja jag har pluggat. En hel del. Är sjukt less. Vill ju hellre vara hemma och mysa med Wille utan att ha en massa måsten hela jävla tiden. Och som jag skrivit tidigare, det e inte lite att göra direkt. Det  e typ tusen uppgifter! Ajja he bah bit ihop. Skriver klart en uppgift till i heljen och sen har jag en individuell kvar och ett grupparbete. Tänkte lägga på en rem nu så jag får vila lite mellan moment 3 och 4. Men men.. får se hur det går. Grupparbetena som vi har haft den här kursen e så stora och kräver sin tid. Jag längtar lite till nästa termin, för då kan jag och Marie bilda grupp och Helen om hon ska läsa distans. Skulle vara så skönt att kunna vara i Boden, hemma hos någon av oss så jag kan ha med mej Wille. Med Wille på skolan får jag inte så mycket gjort, han blir som stressad... för att jag typ blir stressad. Och på skolan har man ingen stans att lägga honom riktigt där han kan roa sej själv. Jag har som sagt en skit bra basgrupp. Men det e jobbigt att åka till Luleå hela tiden och gorma på med Wille. Nu har jag ju turen att Johan ofta kan vara hemma. Men ändå.

Nu ska jag ta och pota på lite här hemma. Sen åker vi och hämtar Ida. Så skönt att få prata ut. Och det är så bra då man vågar öppna sitt hjärta så man kan lösa saker och ting. Det e så det är med riktiga kompisar!


Lite sisådär idag

Wille verkar hängig idag och har sovit dåligt till och från under hela dagen. Mammas lilla hjärta. Hoppas han inte blir sjuk utan att det bara är en lite sisådär dag idag.
Själv mår jag bra, har gjort klart skolarbetet och ska börja med det andra senare ikväll. Känner mej som låg idag. Jag har som ingen lust att röra på mej alls just idag. och jag har slarvat med maten. Motivationen är inte direkt på topp med andra ord. Men men... jag ska he mig ut på en löpar runda tänkte jag.
Typ snart!

Hoppas alla har en bra dag!

YES!

Nu har jag vägt mig oxå. 86 kg! Äntligen har våghelvetet rört på sig! =)=)=)=)
Och tack alla goa som gläds för min skull!

Idag kom vi hem från skelle, har varit och hälsat på bror och hans familj. Det har verkligen varit super mysigt, med nyttig men god mat och trevligt sällskap. Vi åt en jätte god sallad i fredags och i lördags åt vi en as good chili! =) Mumsigt som bara den. Sen har vi promenixat och spelat spel och myst på. Wille har haft krångel med sin mage dock, men idag har det varit super bra!

Ikväll är det kördags! Så nu ska jag åka iväg och handla så vi kan äta nå smarrigt innan det är dags att sjunga. Tror vi ska köra Mama I´m coming home idag, ska bli skit kul! Det e verkligen roligt att sjunga i kör. Och det e ju en bra kör, en rock kör!

Nu ska jag slå en pling till Camilla och se om hon ska me och handla.

Hoppas alla haft en riktigt bra helj. Det har jag haft!

WOHO!

Vilken underbar dag! Jag har kommit i en klänning jag inte kunnat ha på länge!!! HAPPY HAPPY HAPPY!!!

Sen har jag ätit:

Frukost: gröt
Mellis: banan
Lunch: pestolax och pasta
Mellis: banan
Middag: Kycklingwok

I morgon blir det nog att dra på gymmet! Och ta en promenad. Åh så himla bra dag idag=)

Wille är pigg å glad idag=) Allt är super!

Det ser knasit ut men jaja

Ser helt skumt ut nu där jag skriver, nå fel med sidan? men men. Jag provar. Wille är så ledsen idag, han har fått 3 mån sprutorna och han gråter och sover om vart annat. Stackars liten. Han e så trött så jag fick inte i han nå mat. Får prova om en stund. Så jäkla trist att han ska få såhär ju. Men det e väl vanligt. Han har ju haft nog de senaste dagarna med gormig mage igen. Idag har jag lyckats käka mellis! Men bara ett tyvärr. Frukost: Keso och hallon Lunch: GI Lasagne Mellis: Keso och hallon Middag: kycklingwok Så nu har jag matlåda med kycklingwok! Och jag ska käka banan och hallon till mellis i morgon=) Men det blir pestolax till lunch med lite pasta till=) Jack och jag tar en vilodag idag. Efter att ha varit spänd för redovisning, lektion och en massa skola så e jag helt slut. Jack verkar tycka det e skönt att få vila lite han med=) Nu ska jag kika lite hockey! HEJJA SKELLE!!!

Uppdatering

Ja Sara ville ha en uppdatering, men det här blir ingen bra sådan kan jag säga.
I heljen har jag fuskat ALLDELES FÖR MYCKET. Har ju en dag på heljen då jag äter lite godare men försöker som ändå tänka på vad jag stoppar i mej. Den här heljen blev inte som de tidigare. Det blev:

Vit chokladmousse
Bruchettas
Pastasallad
Ostbollar
Godis
Coca Cola Light
Nuggets
Coca Cola.

Inte vidare bra, eller hur? Skit helj med andra ord. Sen har pengarna börjat tryta nå jävulst så det blir lite si å så. Men en sak e bra. Jag har lyckats få in ett mellanmål per dag iaf=) Idag har jag dock inte varit vidare duktig med mellis. Ska skärpa mig! I morgon blir det att ta med keso och bär på skolan så jag får i mej 2 mellis=)
Jag har rört på mej 6 av 7 dagar iaf. promenader och gym. Då jag gått så har jag gått minst 1 tim. Så det e iaf något positivt!

Wille har krångel med magen igen. Igår var ingen bra dag alls då han var jätte ledsen och bara skrek i flera timmar. Idag e det bättre, men inte helt bra. Åh vad jag önskar att han blir äldre och slipper det här! Man tycker så himla synd om honom och det e så jobbit då man inget kan göra. Min lilla älskling:/
Ska pröva ge honom Minifom igen nu då. *suck*

Annars så mår vi bra men vi har fått stora problem. Möte på fastighetsbyrån i morgon, med vår mäklare. Åh jag e så arg och jag blir så ledsen. Men men.. får veta mer i morgon. Törs inte skriva ut här vad det hela gäller. E man nyfiken får man väl ringa eller nå haha. Nä som sagt, idag känns det inte alls bra. Men men.... Vi ger oss inte.

I morgon har man skola och redovisning. Sen börjar nya momentet. 2 moment avklare! 2 kvar. Och än så länge högsta betyg och ingen komplettering! He bara hålla tummarna:)

Tillsammans är man stark!


Gymma med pensionärerna

Igår var jag och gymmade med mamma och pappa, moster och hennes man:) Körde igenom hela kroppen, men bara lite mage. La krutet på armarna och benen. Idag är jag helt mör i hela kroppen, så jäkla härligt! Rumpan är gode ond haha men då vet man ju att det tar=)

Wille slog upp dom stora blå klockan 4:30 i morse. Och nu ligger han i sin spjälis för att sova. Hoppas han somnar snart och sover LÄNGE haha. Men jag tror inte att det blir nå långsov, men hoppas kan man ju.

Ikväll kommer Johans syster och hennes son till oss för att äta lite plockmat och dricka vin=) det ska bli skit mysit! Så ska vi spela lite spel oxå och sådär. Så nu ser vi fram emot kvällen=) Titti ska oxå komma förbi idag och käka lunch, så det blir en riktigt mysdag full av besök. Men jag ska hinna städa oxå!? Frågan e bara när? Tur att plockmaten e snabb att göra och så. Men jag undrar vad jag ska bju på till efterrätt? En vanlig simpel kladdkaka? Eller nå annat? Nåt som går snabbt iaf. Inte pannacotta, det har vi ätit en massa. Inte Creme Brulé för det tar sån jäkla tid. Ska nog googla lite. Kanske man gör vit chokladmousse med jordgubbssås? Jag tror det! Enkelt å snabbt! GOTT dessutom och lite festligt så=)

Nu tror jag att Wille sover, så jag ska krypa ner och vila mej.

Hoppas alla får en bra fredag!

Sara: jag har ätit mellis nu i 3 dagar=)

Helt slut i bollen

Sitter på skolan och har precis skrivit klart den sista uppgiften i moment 2. Är helt slut i planeten. Men vi har varit galet effektiva och fått ner 12 sidor idag. Helt galet vad vi har jobbat! Riktigt bra grupp. Även om jag saknar min gamla grupp jätte mycket så måste jag säga att jag haft tur. Jag har egentligen haft turen att ha 2 superbra grupper under min tid på LTU. Sånna här grupper växer minsann inte på träd!
Nu är det bara 2 moment kvar och sen kan jag ta sommarlov! Jag längtar massor efter att få vara hemma med Wille utan att ha några måsten. Så kan jag lägga ALL min energi på honom. Ibland får jag dåligt samvete och jag tycker det är så tråkigt att behöva vara ifrån honom såhär långa dagar. Hemma pluggar jag ju då han sover eller då Johan är hemma.

Nu längtar jag hem till familjen. Det är så mysigt att vara hemma med dom och nästa vecka är Johan hemma hela veckan! Det kommer bli så underbart att få vakna upp tillsammans och äta frukost och ta en promenad.
Ikväll ska jag på gymmet med mamma och pappa. Men det går ju fort. Så jag ska mysa med lilleman hela dagen i morgon. Mitt lilla hjärta.

Nu ska jag surra med gruppen innan det är dags för hemgång.


skön dag

Vaknade 04:49 av att Wille låg och surra i sin säng. Klev upp med honom och gav han lite käk=) Tur som attans att jag somnade vid 21 igår. Annars hade jag nog varit helt död idag. Efter frukost och dusch gav jag mig iväg till mamma o pappa=) Wille skulle få vara hos dem undertiden jag gjorde tentan i skolan och gymmade. Tentan var lätt, alldeles för lätt? Kan jag ha fel på allt? Jag vet ju att jag kan räkna plus å minus iaf haha. Tog 20 min att skriva tentan men man var ju tvungen att sitta kvar 40 min till. Löjligt. Jag satt och ritade och funderade lite på Willes dop. Blir nog bara att bjuda familjen å så. Känns som inte att det e så stort. Ajja. Vi får la se!
Sen begav jag mig mot Step In och gymmade i ca 30 min. Det gick så fort att göra bort allt jag skulle? Crosstrainer körde jag bara 10 min, jag var helt död. Kondisen e helt ur funktion haha. Men sen körde jag ben! Och jag hade fasen bra styrka i dom! Nästan lika bra som sist jag var där. Så det kändes som skönt. Körde ytterst lite armar, jag hatar det. Sååå tråkigt. Mycket roligare att köra ben!
Sen åkte jag och hämtade Wille hos mamma o pappa. Wille älskar sin morfar! Morfar e klar nr1! Haha. Tog ett bad där innan jag åkte hem för Wille sov och skulle äta innan vi åkte hem. Jag somnade i badkaret och jag har ingen aning HUR länge jag sov haha. Men skrövli var jag iaf!

Nu e vi hemma och Wille ligger i sin säng och surrar på. Pruttar en massa oxå! Skulle vara skönt om han ville sova en stund så jag kunde sova en sväng för då älsklingen kommer hem blir det att åka och handla, laga mat och STÄDA! Fy tusan hur huset ser ut! Så jäkla dammigt. Jag har verkligen varit dålig på att dammsuga. Dumt som fasen!
Tror jag ska ta och storstäda rejält ikväll. Hoppas älsklingen e lika pepp på det som jag. För jag orkar inte städa själv idag. Och källarn e full av ren tvätt som ska manglas och vikas in. Det får älsklingen gääärna ta tag i. Jag hatar att vika tvätt.

Hoppas alla haft en bra dag. Det har jag haft även om dagen startade lite vääääl tidigt!

OCH jag undrar var fasen Willes snuttefilt är? Den har fortfarande inte kommit?!

Lördag

Dagen har spenderats ute på isen och vi har grillat och haft det super mysigt. Jag har till och med bränt mig! Årets första bränna då men andra ord haha.
Sen har jag och älsklingen myst på och tagit 2 glas vin. Sett Melodifestivalen och som vanligt vinner aldrig den rätta låten.

Tog en power walk med Camilla ikväll och alla mina älsklingar ligger och sover. Jack var helt slut efter en dag på isen så han var hemma. Ska nog krypa ner och sova nu.

Tänker på Marie, Adam och självklart lilla Loke. Hoppas han snart blir bra! Man blir som orolig.
Massor av kramar till er!


Plugg

Fan va slut jag e. Har pluggat en jävla massa och har en jävla massa kvar. Sjukt less är jag.

Wille älskar sin nya säng! Han har invigt den ordentligt genom att sova typ hela dagen och somnade tidigt som attans ikväll.. klockan 19:15! Älsklingen gav honom mat vid 22 och han fortsatte då sova och sover i detta nu som en stock, snarkar lite gör han oxå=)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. För i morgon blir det mer plugg och promenad. Och såklart lite Zumba!

Titti: ja vi får ta lunchen nu nästa vecka. Vad sägs om fredag?

Trött å seg

Idag e jag skit trött. Helt seg i hela kroppen. Men det är fredag! Och idag blir det inga längre promenader. Kanske en. Det e ju liksom skit väder ute. Så nån sväng med barnvagnen blir det inte, baara en kort en så jag kan rasta Jack! Idag kommer även Willes spjälsäng från BRIO=) Oh va jag längtar kan jag säga. Kommer bli mysit för honom att få en ny ombonad säng:) Vaggan e lite för liten nu så det e dags att byta.
Jag tror det var himla bra att jag vann den där snuttefilten på Elinas blogg. Wille har legat och myst med handduken i morse och sen somnade han på soffan under tiden jag gjorde frukost. Kanske blir han en snuttefilts kille:)

Igår gjorde jag köttsoppa, men jag skippade klimpen. Bara onödigt. Jag skippade även palsternacka och sånt äcklit. Bara kött, potatis, purjo och morot. Tog hjortsteken och anv den, lite dumt med så fint kött till en soppa men man tager vad man haver. Finns ju å köpa nytt sen! Så idag blire köttsoppa till middag=) mums! Med en hårdbrödmacka:)

Blev som vanligt gröt till frukost idag, men jag tog även en riskaka. Ska äta en morot vid 10 som mellis. Men vad fasen jag ska käka till lunch?! Åh jag vette tusan va jag ska slänga ihop alltså. Ajja, nå blire iaf.

Får se om jag kanske städar lite här hemma. Men just nu e jag så jäkla trött så jag ska slänga mej en stund på soffan bredvid Wille.

Hoppas alla har en bra fredag

Riktigt bajsigt!

Vågen står fortfarande still på 88 BLANKT. Jävla skit våg! Jag e på så förbannat dålit humör så det finns fan inte. Jag e så förbannat less så jag har lust att krypa ur mitt skinn och in i någon annan kropp. Skit kropp.
Åh fan. Nej. Idag e det botten.

Träning: Zumba 35 min
plankan 3x10 sek
10, 15, 20 sittupps
Kissande hunden 3x10

Nu blir det en promenad och jag ska gå så förbannat jävla fort så jag stupar. Fan så arg jag e på mej själv! Hur fan kunde jag göra såhär mot min kropp?! Och då menar jag inte Wille utan tiden innan. SKIT.

Ajja i morgon blir det att äta frukost, mellis, lunch, mellis & middag. Tack Sara för samtalet och att du stöttar mig. Det var nära till gråten innan men jag tänkte att fan jag ringer Sara istället för att sitta i bilen å böla.

BAJS DAG!

Vem läser?

Vem läser min blogg? Jag har förbaskat många unika besökare, mer än nånsin faktiskt! Men väldigt få kommentarer. Vilka sitter här å smygläser? Se så, var inte blyga!

Förlovad

Den 6e mars förlovade vi oss. Världens underbaraste dag.
Jag är så oerhört lycklig över att få leva ett liv tillsammans med Johan.
Allt känns så rätt på nåt sätt? Han förstår mig som ingen annan gör.
Och han älskar mig som ingen annan.
Åh vad jag e lycklig! Det känns i hela kroppen!

Ville först vara lite hemlig med det här i bloggen och vänta tills ringarna kommit på fingrarna.
Men jag kunde inte hålla mej:D


En bild barra


Iofs så har jag tappat en del från ansiktet nu då man kollar noga.
Nu syns kindbenen lite iaf haha
Men som sagt, mycket träning kvar till den kropp man vill ha!


Why?!

Varför mätte jag inte mig själv innan jag börja träna? Mage, lår, armar osv osv...
Jag undrar om jag tappat nå i vikt än? Vågen har stått störande jävla stilla! SKIT! Jag går typ 2 tim/dag! Det borde ju ge nåt? Och jag äter ju små barnportioner och nyttigare än nånsin?! Jag hade fattat om det stått stilla kring typ 78 kg eller nå sånt inte så här högt på 88 kg. Jag behöver liksom gå till frissan dessutom, så nu måste det hända nå! Och jag börjar bli jätte trött. Shit pommes asså. Det tar på krafterna att gå 2 promenader/dag ca 1 tim/promenad, plugga och ta hand om Wille och laga mat och hålla rent å fint hemma... Jag kan säga att tvätten ligger efter nå jävulst. Har en massa ren tvätt som jag måste vika in och dona på med. Men det orkar jag bara inte. Men det e välla som Helena säger "Bit ihop!" Jag har iofs blivit tjurigare än nånsin och den här gången ska jag fan i mej inte ge upp, för ger jag upp nu så kommer jag att hata mig själv livet ut. Och Wille får definitivt inget syskon om jag ska se ut som en köttbulle resten av livet. Jag tänker inte bli gravid igen om jag redan innan har en massa extra kilon att bära på. Det e för galet jobbigt för kroppen!

Idag har jag iaf tagit en paus i studierna men jag kör i gång i morgon igen. Dagen spenderade jag och Wille med att promenixa med vagnen och ett besök hos Madde och Lo:) Det var som mysigt. Skönt att få komma ut å prata med någon. Det e ju inte direkt så att det haglar besök här hemma från vänner. Vissa har förklarat och hör iaf av sig, men sen finns det TYVÄRR många som jag är väldigt besviken på. Hör varken av sig eller hälsar på. Ruggit dålig stil och det e inga som jag räknar som vänner längre. Så e det. E man så förbannat egoistisk och upptagen att man inte kan glädjas med sin vän som fått ett barn, det bästa som finns. Ja då e man ingen kompis i mina ögon. Men jag har hellre riktigt fina vänner än att ha en massa ytliga människor i mitt liv. Och jag e oerhört tacksam för alla underbara människor som jag har omkring mig, som bryr sig om mig och som vill ta del av mitt liv lika mycket som jag vill ta del av deras. Till och med så fick jag ett oväntat samtal av en gullig person som värmde mitt hjärta så enormt. Och det är en person som jag inte ens umgåtts med så mycket. Tänk vad glad man kan bli över ett samtal där någon bara ringer och frågar "Hur känns det att vara mamma? Hur mår ni?"
Det krävs inte så mycket mer än det. Och för många är det ju tydligen förbannat svårt.
Ajja jag ska inte gräva ner mej nå mer i det. Deras förlust. Dom missar att träffa världens underbaraste Wille (och det är nog det som sårar en mest, att dom inte ens vill träffa mitt barn.) men dom missar även en lycklig tid i mitt liv. Och något som e stort för mig. 

Vad skulle jag göra utan alla fina vänner, älsklingen, Wille, Jack och min övriga familj. Mamma o pappa ställer upp så jag kan klara av att plugga. Ni är alla guld värda och Ni vet vilka Ni är. Sen om det e nån som tar åt sig av det jag skrivit ovan, så får det stå för dom.

Nu ska jag se Big Brother och sen mata Wille och sen blire sängen=)


Härlit väder men lite blåsit=)

Hela veckan har jag varit ute å knatat med Camilla. Gud så skönt att få röra på sig och att det e så skönt ute. Jag äter nyttigt och det känns så himla bra allting! =) Idag klev jag upp efter 7 och sen tog vi en 1 tim prommis vid 9. Igår gick jag 1 tim på morgonen och 1 tim på kvällen. Himla hurtigt jag blivit!

 Skolan e jobbig som tusan men den gör jag bort så fort jag kan så det går bra ändå. Det känns som att allt rullar på fin fint:) Idag ska familjen på middag hos min mamma o pappa, och BÅDA mina bröder med deras familjer kommer att vara där! Det känns så himla roligt att samlas allihopa. Och brorsan från Sthlm får äntligen träffa Wille, det ser vi fram emot.

Här är dom vackra liljorna jag köpte i veckan=)

 


Älsklingarna låg och mös igår morse, så himla mysig morgon vi hade!

Nu ska jag fixa lite bloggdesign, e inte nöjd längre. Sen ska jag se lite Big Bang=)


Tisdag idag

Idag har vi varit ute och gått 2 timmar i det underbara vädret! Helt sjukt skönt och hade jag orkat så hade jag gärna varit ute ännu längre. Wille sov gott i vagnen och jag å Camilla gick å surra om ditt å datt. Helt super! Jack fick springa lös i slutet av promenaden tillsammans med Bonnie och Greta. Det e så skönt att släppa dom tillsammans för alla 3 är så obrydda. Fast Jack var leksugen tror jag haha.
Då vi kom hem var det dags för Wille att äta och sen så slockna han och sov igen. Jack gick å la sig i sängen å solade.

Idag har jag ätit:

Sen frukost: gröt

Lunch: 2 hårdbröd mackor med makrill

Mellis: 1 avokado med lite örtsalt på *mums*

Middag: kycklig och grönsaker med ris

Helt okej matintag idag, men riset hade jag kunnat skippa!

Ikväll blir det att plugga så jag kan skicka in den sista uppgiften på moment 1. Sen ska jag läsa en jävla bok oxå till nästa vecka. Den e intressant, men det finns lite tid!

I morgon blir det en promenad igen, för då e det fint väder oxå. Eller ja det skulle vara -2. Så de e ju perfa! Hoppas på sol oxå. Sms:ade med Sara från klassen idag och hon kanske oxå ska läsa distansutbildningen med mig, då vi går in på moment 3 och moment 4. =) Det blir bra. För då kan jag bilda grupp med henne. Jag e ju jätte nöjd med min nya grupp som jag har nu men det e bökit att behöva sitta i bibblo med Wille. Så det e ju bättre om jag kan vara med Sara och vara hemma hos henne eller mej. Så det blir kanon!

Den 15/3 skriver jag tenta i matte! FY bubblan:(

Igår stal Jack ca 5 kycklingfileer! Jävla hund! Åh han var billig! Jag som skulle göra Jademarinerad kyckling, men men jag får väl göra om.

Receptet:

Dela en grillad kyckling eller stekta kycklingfiléer.

Lägg kycklingen några timmar i en marinad: 2 msk soja, 1 msk socker, 1 msk balsamvinäger, 1 msk färsk riven ingefära, 1 msk sesamolja, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 krm sambal oelek.

Skär upp en sallad av 1 huvud romansallad, 1–2 avokado, 2 mango, en halv gurka. Häll en aning olja och vinäger ovanpå.

Lägg upp salladen på ett fat med den marinerade kycklingen ovanpå.

SUPER GOTT OCH NYTTIGT!


Avslutar med två bilder från idag


Jack å Bonnie


Glada lilla älsklingsGreta:)



Nu ska jag joina Johan och Wille i soffan, dom sitter och pratar för fulla muggar:) Jack sover jätte gott


En liten bildbomb

Lägger in lite bilder från i heljen då familjen var ute på en liten promenad:)

Jack spanar


En glad älskling=)


En nöjd Wille i vagnen




Trötta pojkar


Promenix!




Nu är jag redo för en promenix tillsammans med Camilla=)

Uppdaterar sen med lite bilder från heljens promenad tillsammans med familjen. Kanske tar några kort idag då vi her oss ut oxå=)


RSS 2.0