Dagens fråga

Hur låter du i sängen?

A: Aa Aa a a a a A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh
B: OooO O OOO OOOOOOooooooh
C: Ööh öööh öööh öööööööööööööh
D: Iiiiiih Iiiiiiih
E: Annat läte (förklara)

Ja förstår hur tråkigt jag har på jobbet-

50 minuter

50 minuter kvar till friheten! Fy fan så jävla skönt att vara ledig! I morgon ska jag sova ut! Jag funderar på att skita i träningen denna vecka, skulle vara så skönt att bara slappa nu. Men jag kanske drar och tränar iaf ändå. Kan nog inte motstå att svettas lite.

Just nu e jag sjukt trött och seg. Men då jag kommer hem så ska jag städa hela jävla lägenheten så den e skinande ren nu då jag ska vara ledig! Simon får ta hand om jyckarna ikväll då jag snabbt som en virvelvind ska städa. I morgon funderar jag på att höra med min käre far om vi kanske ska ta och måla lite lister som vi kan hänga upp i badrummet. Så kan dom få badrumsskåpet och spegeln.

Vad gör ni på Valborgs? Själv vet jag att jag ska nån stans med min kära sambo, men jag vet inte riktigt var. Funderar på att ta och göra en slush ikväll. Blir lagomt somrigt att dricka det i morgon. Dock kan det vara farligt farligt- det får mej att tänka på Härligt härligt men farligt farligt....

Nu ska jag ta och chilla vidare och ringa några samtal innan den här helvetesdagen tar slut.


LEDIGHET!

Om 5,5 timmar så blir jag LEDIG! Ska bli underbart! Är ledig onsdag, torsdag, fredag & lördag! YEY!
I morgon blir det gymmet och att dona på hemma i lägenheten. Sen är det nog att vara ute med hundarna och träna. Ska nog köra lite tråkig lydnad med Jack och sen får Alice dra lite däck. Jag ser fram emot ledigheten, men vem gör inte det. Bäst av allt är att det ska vara en stor SOL, +20 grader är det beräknat. Funderar på att blanda mig en god drink i solen och bara sitta och mysa. Vem är med mej?

Pratade med mamma idag och hon har satt in cash på mitt konto. Frissan på fredag som sagt. Sen nästa fredag ska jag och mamma dra till Luleå och shoppa loss. Väldigt nice. Snygg i håret, nya snygga kläder & kroppen blir snyggare. E inte direkt supernöjd som den är nu, men det går åt helt rätt håll iaf.

Nu längtar jag efter sommar med drinkar, öl, cigg, sol & bad. Självklart även WP. Jag längtar även efter en sommarkväll med en massa regn, sitta inne och bara mysa och se en film med älsklingen, gud vad jag älskar honom! Det här är min sommar, jag känner det.

Pratade även med D idag och det e en massa roliga förändringar på G inom WP:n. Självklart blir det en massa Xtra arbete men det e bara roligt. Det här blir nice! Blev även überpepp på att tävla Alice. Drar hon 300 kg så slår hon Plexi i P4P. Hehe det skulle sitta som smort! Nu är det bara vänta på selen & hoppas att den blir färdig snarast! Det ska tränas nu, självklart varsamt, men jag e bara sååå sugen! Siktet inställt på höstens tävlingar och då ska vi fasen ta 300 kg. Självklart e jag nöjd även om hon bara skulle dra 1 kg. Men nu kände jag mej som sagt väldigt pepp.  Hon e så duktig våran lilla kicka. Jack får vara farbror och bara mysa på med mej, det e vi nöjda med så länge han e frisk!


Tisdag

Jaha jag fick inte regn särskillt länge minsann:( Jag älskar regnet. Det är så friskt och härligt! Sen så kan man vara inne och mysa och städa. Men nej nej, nu kom solen. Ajja jag ska inte klaga.

Skulle te tränaren N idag, men dum som jag var så snöt jag mej i morse och då forsade det näsblod. PINSAMT. Fick ringa och avboka. Varför det känns pinsamt e för att nu fick jag boka en ny tid för 3e gången. Ajja, han förstår nog att man inte vill träna efter en flod med näsblod. Den kan ju faktiskt komma tillbaka.

På fredag bär det av till frissan E och färga håret. Jag lyssnade på dom råd jag fick och nu känns det inte lika hemskt längre. Det blir nästan blont. Jag vill ha samma färg som min jycke, Jack:) Tror det blir fint. Dock kanske jag inte får EXAKT den färg jag vill ha första gången, beror på hur mottagligt mitt hår är. Men jag känner mej peppad och blir säkert nöjd.

Nu ska jag krypa ner med mina jyckar i sängen och se lite film. Kanske jag slänger i mej lite frulle oxå.

Mammas lilla hjärta

image194

Skallebang

Nu sitter man här på jobbet och skallen känns som en BALONG. Jag är helt yr och har svårt att fokusera blicken.
Fick två alvedon av V. Så vi får se vad som händer. Vill verkligen inte behöva gå hem och tappa en halv dags lön på det. Men jag härdar ut till efter 19 nån gång så ser vi vad som händer och sker. Men det känns som att det går utför. Behöver var enda slant jag kan få, e ju ändå ledig onsdag-lördag den här veckan.

Såhär känner jag mej just nu iaf.


Strålande sol!

Idag är det strålande sol. Var ute med hundarna en timme innan jobbet. Dom skötte sig som vanligt galant. Väl hemma så var det städning av vår sunkiga lägenhet. Dammsuga får jag göra varje dag så jag har börjat få rutin på det nu. Men eftersom att vi fixar badrummet så är det grejjer över allt. Måste hitta några lister att sätta upp och vi funderar på att se om pappa kan komma och måla väggarna. Slippa de sunkiga beiga och bara måla vitt vitt vitt! Badrumsskåpet som vi köpte på IKEA rymdes ju som sagt inte i vårat lilla fjuttiga badrum så det får bli svarta lister och en spegel bara. Men det blir snyggt det med. Vardagsrummet har fått ett upplyft så vi e nöjda där. Nu e det bara kök, hall, sovrum & badrum som ska lyftas i sommar innan man bli fattig student.

Är på jobbet nu och snart är första timman avklarad, det går alltid lika segt. Men jag e ju ändå grym på det jag gör just nu så jag klagar inte.

Får blogga mer senare ikväll. Men jag slänger upp en gammal bild på lilla Alice idag. Hon får snart sin sele och jag är 800:- fattigare. Men det är det värt. Snart ska vi tävla... Eller ja i slutet av sommaren så nu ska det tränas som bara den.


image193

Bilden är tagen av Annica Öberg. ( En riktigt skicklig "amatör" fotograf. )

Dagens fråga

Är det förbjudet att hitta nya vänner bara för att man tappat gamla?
Varför skulle det vara det?



Min egen åsikt är att det är helt ok att skaffa sig nya vänner. Även människor som man inte intresserat sig för tidigare. Man förändras som person och man får kanske upp ögonen för annat då man hamnar i en ny situation i livet. Jag och My tyckte inte alls om varandra i början och nu är hon en av de finaste människor jag vet. Människor förändras och då man hamnar "ensam" kanske man ser saker man tidigare inte sett. Själv skulle jag aldrig umgås med någon bara för att. Jag har redan gamla vänner som jag kan umgås med. Men nya bekantskaper är intressanta för mig. Det är kul att träffa nya människor och sen finner man en och annan som man trivs med, kanske är det en vän för livet. För mig är inte allting svart eller vitt. Men ibland så är det faktiskt så att man förundras varför vissa plötsligt duger- Personer som någon avskytt men som plötsligt är värda guld.

OBS! Med detta inlägg så menar jag ingen speciell person eller händelse utan det är bara mina egna tankar runt saken.

Ostbricka

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Titti och äta lite ost och kex som vi köpte igår. Men det blev aldrig att äta dom så ikväll blir det ostbricka och mys framför TV:n. Ska bli trevlit=)

Jag trivs så bra just nu med dom vänner som jag har. Hellre få bra vänner, än en massa ytliga som bara sviker.
Jag saknar självklart My men både Erica och Titti gör att jag inte känner mig det minsta ensam.

Söndag

Hejå hå. Söndag idag. Jag hatar verkligen söndagar. Är seg som fan idag.
Igår var jag hos Titti och käkade gomiddag som hon och jag hade lagat. MUMMA. Vi drack vin, fixade oss och sjöng lite Singstar. Sen gick vi ut. Det var svinkul. Orkar inte blogga så mkt idag eftersom att både mage och huvud inte hänger ihop riktigt. Kul att sitta bakis på jobbet. YEY! FUCK! Är så less, men snart e jag ju ledig och då ska jag dona på i lägenheten. Sätt upp en spegel oc hhyllor i badrummet, det blir så fiint! Badrumsskåpet som jag köpte på IKEA ska mamma och pappa få eftersom att det var för stort för vårat lilla badrum.

Köpte hårfärg för att färga håret, men mamma tycker att jag ser förjävlig ut i håret så hon skickar mej till frissan och betalar kalaset. Jag säger inte nej.

Nån av dom här färgerna blir det=)


image192

Det är vår

Äntligen har våren kommit ORDENTLIGT. Känns underbart med solen som skiner och att snön som smälter.
Jag älskar vår och sommar just för att man får ha sina snygga solisar på sig.
I morgon kommer lönen och jag har redan blivit shoppinggalen och hittat en massa saker som jag bara MÅSTE ha. I morgon bär det av mot IKEA med Titti och hennes pojke. Ska bli super! Kanske köper jag en ny sängram. Annars blir det en massa smått och gott.  Är sugen på en tavla som ska hänga i sovrummet. Sovrummet e nog bland de roligaste man kan inreda. Iaf för oss för där är vi rätt så ofta *hehe*

Ska köpa lite tyg på IKEA oxå. Som jag ska klä in hundburen med. Den e så jävla ful och e det ingen hund i den kan jag väl iaf klä in den så den ser lite snygg ut. Ska se vad jag hittar. Behöver nåt tjockt skumgummi eller nå att sätta under den oxå för den repar sönder golvet. 

Det blir inte bara IKEA utan oxå LIDEL och ALKO. Hur nice är inte det. Shoppa shoppa shoppa. Måste dock se till så att jag kan shoppa lite kläder oxå.

Sängramen som ska köpas inom 2 månader.

image190

image191
TVÅ MYSKUDDAR, DE SKÖNASTE SOM FINNS!

Vill ha

ellos.se



image189

Jag ryser

Läser en del bloggar om dagen då jag är på jobbet. Fann en massa bloggar idag som är skrivet av tjejer med ätstörningar. Jag blir illamående över att läsa "idag har jag lyckats att inte äta". Det är så sjuka människor och jag önskar verkligen att dom får hjälp. Det jag ser som trend bland dess unga tjejer är ju att dom har modeller över allt i sina bloggar. Det är en sjuk värld vi lever i. Det är unga tjejer med lågt självförtroende som siktar mot ett sjukt ideal. Det har vi vetat länge. Men då jag läser dessa bloggar så blir jag så illa berörd. Jag ryser över hela kroppen. En tjej är bara 16 år gammal och lever på knäckebröd. En annan äter Efedrin för att minska sin hunger. Var ska det hela sluta? Att man blir drogberoende bara för att man vill gå ner i vikt, att dessa unga tjejer börjar med Amfetamin för att tappa i vikt. Jag blir mörkrädd.

Jag undrar vad föräldrarna gör och säger? Vad har dom för förebilder. Sjä'lvklart skyller jag inte på föräldrarna men jag anser att det är en stor bit. Mina föräldrar har alltid sagt att jag är fin som jag är. Då jag var överviktig så hjälpte mamma mig i "smyg". Lagade nyttig mat, gick ut och gick med mej som "sällskap". Det var sunt. Jag fick lära mig att leva ett sunt liv men att fortfarande vara nöjd med mig själv och den jag är.

Vad är sunt? Är detta verkligen något att sträva efter?




Lite om mig idag



Piercingar: En i varje öra, tungan
Tatueringar: En i svanken
Längd: 1.67
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunett
Är du kär i någon: Yes
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej egentligen inte, men ibland vill jag bo i Rom
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: oh Yes
Dricker du: Ibland
Använder du droger: Nope
Röker du: Ibland
Vilket shampoo använder du: De la olika
Vilken parfym använder du: Olika, just nu är det Jean Paul Gaultier
Vad är du rädd för: Mörkret, att förlora någon nära
Gillar du att tvätta: Nja
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja & Nej. Skriker som en liten tös

SENASTE..

Film du hyrde:
hyr inte filmer
Film du köpte: Djävulen bär Prada
Låten du lyssnade på: Stay with me- Danity kane
Låten du hade på hjärnan: Den ovan
Låten du laddade ner: uuuj, don no
Personen du ringde: Anna
Tv program du tittade på: 100 höjdare
Personen du tänkte på: Erica

FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden:
Emot.
Utnyttja någon: Emot.
Självmord: Emot..
Teenage smoking: EMOT
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT..

Mat:
GRILLAT
Låt: Allt med Justin Timberlake e BRA
Sak att göra: Träna & mysa
Sport: Weight Pull... HUNDsport
Dryck: Vin el. vatten
Kläder: Klänning
Film: Dirty Dancing
Bil: BMW

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke:
Ja det har la hänt nåra ggr
Gråtit över en flicka: Tjejkompis, ja.
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..

Gånger du varit kär:
3 ggr
Gånger ditt hjärta brustit: 2 ggr
Hjärtan brustit på grund av dej: Hehe många gånger
Tjejer du kysst: På fyllan e det nåra stycken, tjejkompisar dock
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2 ggr
Ärr du har på kroppen: Ett litet på magen

Ska bli skoj: att göra en massa kul i sommar
Ska inte bli skoj: att jobba
Sparar till: London resa, med pappa o bröder
Väntar på: att det är dags att äta
Pålägg som gäller: rökt kalkon
Dagens dryck: Vatten

SENASTE..

Bok du läste:
P.S Jag Älskar Dig
Personen du fick mail av: Sollan
Personen du fick brev av: Nån jävla räkning
Personen du fick sms av: Madde
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nåra månader sedan
Saken du köpte: En klänning kanske

Vad har du gjort idag: Promenixat med jyckarna
Var det kul: JA
Hur tidigt stiger du upp: vid nio ungefär, tidigare om jag ska träna
Gillar du att slåss: Absolut..INTE
Vad ska du göra ikväll: Vara med Titti och se DH
Är du seriös: Nja
Vad är du allergisk mot: Katter och lite annat
Var har du ont: Ingen stans
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ja, mot en vägg kan jag ju det
Favorit serie: Gossipgir, Desperate Housewives, Grey´s, Sex And The City

Håkan Hellström eller The Ark: The Ark, om man nu måste välja nåt av det
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: JAJOMENSAN
Var du glad igår: Till å från
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja, mami
Vad dansar du till: ALLT
Stockholm är: Lovely
Göteborg är: Inte besökt
Kan du sjunga: Joooo
Mer värt än guld: Jacki & familjen, nära och kära
Spaghetti eller makaroner: Båda
Ett land jag helst vill besöka: ROM


At work

Ja då har man anlänt till arbetet idag. Känner mig lite trött i kroppen men jag är så glad idag ändå! Jag känner att livet bara blir bättre och bättre. Ska till titti ikväll och se lite Desperate Housewives. Hade tydligen inte sett hela förra säsongen, så jag e taggad! På fredag kommer lönen och då blir det IKEA! Ska även åka på Alko och köpa lite fin fin sprit hehe. Ska göra ett litet kit så man har till sommarens bravader;) kanske skippar att shoppa loss på IKEA och köper SPRIT istället? Nää, jag hoppas att jag kan köpa en ny sängram, HOPPAS HOPPAS HOPPAS.  

GIVE ME MONEY


*suck* S A N D

Då har man varit ute med jyckarna och gått en prommis. Inge sol idag men vädret var ändå härligt att vara ute i. Hundarna har jag badat, dom drar in så jäävulst mycke sand! Hundarna e nöjda i alla fall. En lång prommis blev det och jack fick ha sin bärväska på.

Nu väntar matlagning och städ innan jag ska gå till jobbet. Jippey! NOT. Jag e så less på att jobba, längtar så enormt efter att få plugga. Känns verkligen bra det här nu=)

Dags att laga some käk och städa lite. Jag e inte bara less på att jobba, jag e sjukt less på att städa oxå.

Snart ser det ut såhär i våran lägenhet                 Thumbnail

God Natt

Ansiktsmask, fotbad och en god macka framför TV:n. Jag känner mig härligt ren och nu ska jag krypa i säng med min älskling och se lite film, innan sömnen gör sig redo att komma.

Sov Gott allihopen



TÄVLA

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde




image870

Jag skrattar



Livet leker... ja det gör faktiskt det. Av alla motgångar har jag blivit starkare än nånsin. Jag vet vilka som är mina vänner och det är så skönt. Jag känner mig överlägsen och jag vet dessutom att jag är det.

PUSS & KRAM



Paket

Då kom det ett PYTTELITET paket till mig idag från Oriflame.
 
Det lilla paketet innehöll:

Lavenderolja att sätta i fotbadet
En fotfil
Fotkräm med doft av pepparmint
Hudlotion med doft av cocosnöt

Blev inte att beställa så mycket eftersom att jag har noll koll på hur mycket jag får i lön denna månad. Röknar inte med nån vidare hög lön direkt eftersom att jag var borta en hel del förra månaden. Dock tog jag ju ut betald semester...vi får la se vad som står på el lönespeco..

Sjukt het

Den här tjejen skulle jag lätt vilja parta med! Hon är het, hon är cool och verkar ha en störtskön attityd. Kanske skulle hon kunna rita något snyggt på mej oxå. Nä fan, sjukt snygg är hon. Dagens hotti hotti!

Kat Von D


TACK!!

TUSEN TACK TILL http://malleballefikonskalle.blogg.se/   SOM ÅTER IGEN HAR GETT MIG EN NY DESIGN PÅ BLOGGEN! JAG ÄR SJUKT NÖJD. TACK TACK TACK! DU E SJUKT BRA!




Älskling


Älskling... du betyder allt för mig. Jag vill inte leva ett liv utan dig vid min sida, jag vill inte ens veta hur det skulle vara utan dig. Jag älskar dig så oerhört mycket, du finns alltid för mig, du stöttar mig, du skrattar tillsammans med mig och tar hand om mig då jag är ledsen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag kan ligga och titta på dig då du sover och jag blir varm i hela mitt hjärta.
Jag Älskar Dig



Stay with me
Don't let me go
Cause I cant be without You
Just stay with me
And hold me close
Because I've built my world around you
And I dont wanna know what its like without you
So stay with me
Just stay with me


Danity Kane- Stay With Me


image187

Måndag

Härliga måndag är här. Ja måndagar för mig är helt OK. Kanske inte härliga, men helt OK. Vaknade efter 10 i morse och såg att det var fint väder. Klev upp, surrade med Erica och gav mig iväg på en 30 minuters promenad med hundarna. Dom skötte sig så fint. Det var härligt att vara ute. Men jag kände att nån längre prommis blir det inte, för magen kurrade så förskräckligt. Väl hemma så fick jyckarna bada av sig all smuts. Dammsuger varje dag just nu, annars skulle vi kunna bjuda in folk på en strandfest.

Nu har man käkat frulle och funderar på vad som ska ske här näst. Städa blir det inte idag. Jag får ta det i morgon eller på onsdag. För i morgon är det som vanligt träning som gäller.

Jag har börjat ett nytt liv. Nu har jag bestämt mig för att se sjukt bra ut i bikini. Sambon ska köpa mig en bikini från Panos:) Han e så söt min lilla sambo. Nu är det nyttiga linjen som gäller och så ska jag röra på mej så mycket jag bara kan. 30 min morgon & kväll med hundarna, självklart får dom motion nu, men det är av min fina sambo. Men nu ska jag köra stenhårt. Sen träna tisdagar och fredagar som vanligt. Ska ge mej ut och träna Alice i morgon efter gymmet tänkte jag. Ska höra om erica ska med me Frejsing. Köra lite WP-träning sådär en tisdag.

Som vanligt är mina blogginlägg världens tråkigaste. Att jag ens har nån som läser min blogg är ju lite skumt.
Inga sminktips, inga dagens outfits. Tråkig blogg kanske... men det kanske förändras när sommaren är här.

Bikini från Panos... Kan inte välja vilken jag vill ha.... Hjälp mig? Jag är mest förtjust i bikini nr 1 & 4.
1 & 2 kostar 800:- och 3 & 4 kostar 600:-  Kostanden skiter jag i för det är min kära sambo som får betala kalaset. Varför? För att hans kära hund Alice har tuggat upp 3 bikinis för mig.
Rösta vilken bikini ni tycker att jag ska ha:)

image186





Heljen som varit

Fredag: Var iväg och tränade med Titti. Körde på ordentligt tycker jag. Då jag väl kommer dit så kan jag hålla på hur länge som helst. Det är riktigt skönt att träna och särskilt då jag har så trevligt sällskap av Titti:) Efter träningen vandrade jag hemmåt och väl hemma så var det bara att dressa om och tillsammans med sambon gå en promenad med Jack. Vi myste på i solen och strosade genom stan. Var ute 40 minuter. Sen så var det hem och byta hund och bege sig ut å WPträning med Alice. Hon drog ett däck på 5-7 kg och var så sjukt duktig.  Jag tror at tdet kan bli riktigt bra med henne. Hon drar jätte fint, med bra teknik och ett däck verkade inte vara några problem för henne minsann:) Ska träna lite med henne i morgon, måndag. På kvällen hade Simon lagat god mat så vi njöt av den och drack några glas vin. Sen ringde jag Erica och vi gick upp till stan där jag köpte en snarrapåse. En LITEN sådan. Väl hemma såg jag Så Ska Det Låta och åt mitt godis. Simon fixade en film, me njag hann somna innan den ens började. Jag var helt slutkörd med andra ord.  Fick även ett sms som gjorde mig otroligt glad. Det var från en person som jag alltid tyckt om, men som jag tyvärr bara glidit ifrån mest pga mig själv. Tänk att ett sånt sms kunde göra mej så glad. Det gav mig nya krafter.

Lördag: En seg dag. Vi myste på mest och drog en sväng till Simons pappa. Fikade och surrade med hans kära platsmamma:) Hon är helt underbar. Ja gtrivs verkligen där. Efter det var vi ute med hundarna en sväng och sen åkte vi hem för att göra oss lite fina. Åkte till mamma och pappa för att öta middag. Mysigt och gott. Har med mej en matlåda idag på jobbet med GILasagne. Den e sjukt god! Fick två goda recept av mamma oxå.
Vi mös på mest och kikade tv och kände lugnet. Sen åkte jag och Simon hem, såg en grym film och sen var det dags att sova.

Söndag: Nu sitter jag på jobbet och sliter. Är så jävla seg och vill bara hem.

Ingen superkul läsning idag direkt, men min helj har varit mindre händelserik, har bara gjort en massa vettigt.

Solen är här iaf. och det känns helt underbart! Vill hänga med kompisar och mysa på mest!



En stjärna har tänts på himlen

En ny stjärna har tänts på himlen. Idag blev Hilda påkörd av en bil. Hon bröt nacken. Sov gott lilla Hilda. Vi ses igen.

Oriflame

Nu har jag beställt lite grejjer som är bra att ha:) Billigt oxå, 175:- för allt. Kanske inga jätte roliga saker jag beställt med Titti men det är saker jag behöver. Ok, bodylotion, det var onödigt har redan 5 st, men jag måste bara ha den här oxå.

 
 
Får även med denna fotfil:   

Har även beställt ett fotbad.


Tjofaderrittan!

Solen är tillbaka. Har varit och tränat idag. Är helt död.
Tack ni som lyssnar och förstår. Ni är guld värda!

Tack Erica för att du var med mig igår och stöttade mig. Utan dig hade jag varit förlorad.

Idag är en bra dag. Även om det kanske känns lite jobbigt emellanåt så känns det bra. Jag känner mig då och då som en pundare med nojja. Men jag vet att det hela går över. Jag känner blickarna och jag känner obehag. Men det är ett obehag jag skapat själv. Till viss del.

Idag blir det räksallad till middag! Med vitlöksdressing (som jag så duktigt rört ihop på egen hand) och en smörgås. Gott gott. Längtar efter mat!

Mitt avslut

Jag läser en blogg och plötsligt känner jag en enorm sorg. Tidigare har jag endast kännt besvikelse, men nu är det en stor sorg jag känner. En sorg för att förlora någon jag tycker om och även en sorg över att inte bli trodd. Mitt humör pendlar mellan att vara arg och ledsen. Inte arg på personen. Utan arg på annat. Jag trodde att det skulle bli en vänskap att bygga vidare på, kanske en vänskap som skulel hålla resten av livet. Men så fel jag hade.  Tårarna är slut nu. Men jag känner i hjärtat att det är ett sår som sakta... väldigt sakta, kommer att läka. Jag ville inte såra dig, har aldrig velat det heller. Varför skulle jag vilja såra dig? det är det jag inte kan förstå. Har aldrig sagt något för att såra dig heller. Det enda jag kan säga är förlåt om det uppfattas som sådant. Men jag vill inte säga förlåt. För att jag vet. Jag vet hur mycket jag tyckte om dig. Och jag vet hur kul vi hade tillsammans.

I samband med all skit så har jag även fått en insikt i hur människor gör för att rentvå sig själva. Hur lågt man kan sjunka för att man själv bär på en massa. Men jag är ingen budbärare. Det här är mitt avslut Carro.

Lilla Ebba

Så var lilla Ebba borta...
Ebba var inte min katt, men en katt som jag tyckte om otroligt mycket. Hon var så speciell. Då jag var hos My så var jag mycket med Ebba... Vi gosade ofta, trots min allergi kunde jag inte släppa henne ur min famn. Hon var en skygg katt som inte var så förtjust i folk... Jag var hennes lilla gudmor. Om man nu får vara det till en katt? Jag tycker då det iaf! Kommer ihåg hur jag satt i My & Daniels hörnsoffa med Ebba i knät... hon spann och stångades. Hon var så speciell på alla sätt och vis. Kanske inte riktigt som alla andra katter. Blä. Jag blev så ledsen nu. För en katt som inte ens är min...
 

Du finns inte längre kvar
Jag kan inte känna din mjuka päls mot min hand
Jag hör inte hur du spinner längre
Dina vakna ögon ser inte längre in i mina
Sov så gott lilla ängel



image180



En tanke

Skickar idag en tanke till Englas familj. Att förlora ett barn måste vara fruktansvärt och att veta att någon har tagit ett barns liv måste vara fruktansvärt. Vilken tragedi. Jag ryser över kroppen och känner verkligen att världen vi lever i är GRYM, SJUK.

Hur kan man mörda en flicka på 10 år?

Vila i Frid Engla



Söndag

Igår var jag hos Titti och drack några öl, surrade och myste på. Vi såg lite film, men det blev mest prat. Fick smaka hennes übergoda smörgåstårta, den var RIKTIGT NICE! Creds till Titti! Det var riktigt kul för vi pratade på och det flöt på så himla bra. Tycker det känns kul med en ny bekantskap. Jag trivs väldigt bra med livet just nu, med vänner och träning och allt som livet ger mig. Självklart är det så att jag gärna hade sett vissa förändringar. Jag saknar My så det gör ont! Jag vet att hon skulle tycka om mina vänner som jag har just nu och passa in bra. Men hon är lycklig där hon är och det händer en massa saker i hennes liv. Jag önskar bara att jag fick ta del av allt som händer, åtminstone av en liten bit. Erica och jag surrar hund och livet. Erica betyder oxå väldigt mycket för mig. Hon är en vän som finns för mig i vått och torrt. Även om vi bråkar som FAN ibland så reder vi ut det tillsammans.
Som sagt, det finns vissa saker jag vill förändra, söker efter ett plåster... Men jag får ta dagarna som dom kommer. Livet har olika kapitel och det känns som att jag börjat på ett nytt. Har sökt till högskola, har börjat träna och allt flyter på så bra. Ibland känner jag en stor ilska och besvikelse, men jag har valt att inte låta det trycka ner mej.Jag ska sluta elta, jag ska vara stark.

Tack alla goingar som gör min vardag så ljus. Jag har er att tacka för mitt leende på läpparna. Ni är guld värda, även om ni är långt borta, nära eller nya.



Tjohej!

Idag har det varit lugnt. Lagat mat och grejjat. Hängde med erica ett tag idag, trevligt värre.
Ska kasta mej i badet nu innan jag drar iväg till Titti med en öl i handen. Blir dock en lugn kväll, TROR jag.

Skriver mer i morgon då jag har tid. Jag har så mycket att göra just nu bara.

Jag e så glad att jag har Erica och My. Ni är verkligen toppen!






Dont know where to start

Ja jag vet inte riktigt var jag ska börja.
Resan till Stocke gick smärtsamt och vi var där efter bara några timmar, Kajsa gasade på bra hon.
Det var jätte hälrigt i stocke, bra väder och mys. Helt klart en underbar lite minisemester. Åkte vidare på fredagen mot Nyköping. Väl framme i Nyköping blev det mat och sen tränade Kajsa och JennyAnn deras jyckar. Gick superfint. Sen var det att se en WPrulle från förra tävlingen för att få lite inspiration. Sen skulle vi sova. Blev lite segt eftersom att Kajsa var förkyld och snarkade och Lance snarkade han med, hur högt som helst. Men till slut somnade jag. Sen var det upp och packa ihop alla saker, äta frulleoch bege sig mot tävlingen. Det var riktigt kul att se en tävling och alla var så sjukt trevliga. En fin fin dag.

I går så städade jag och älsklingen hemma. Nu är det fasen SKINANDE rent! Det var så mysigt att städa tillsammans.

Har tränat som ett CP idag och det var så jävla skönt. Såikväll ska jag gå en prommis med jyckarna och sen ska jag och älskling mysa. För i morgon bär det ju av mot Piteå. 2 dagar borta igen. Men det gör inget. Sen ska jag hålla mej hemma haha:)

Så tisdag morgon bär det av mot Piteå Havsbad i en hyrbil med Henke. Musiken i bilen är vi fortfranade oense om:)
Ska bli nice att sova på hotell, äta gomat, HOTELLFRUKOST! Träna och spela biljard. YEY!!!

GE MEJ SOMMAR!!!!!!!!!

GE MEJ SOMMAR NU! Fasen! Jag vill ha sommar! Och jag vill ha sommar NU! SOMMAR, ÖL, GRILL och en CIGG. Kvällen är gjord! Nu vill jag verkligen ha sommar!


Solen skiner!

Solen skiner och vad gör jag. Jo jag ska städa. Men jag måste, det finns ingen utväg längre.
I morgon åker jag mot Stocke och då vill jag att det ska vara fint hemma sen då jag kommer hem.
Hundarna har nyss blivit rastade en kort sväng. Det är så sjukt jävla halt ute så jag kan inte gå med dom!
Kanske tar dom på en prommis ikväll. Kommer att sakna sambo och jyckar! Men det är bra att få sakna för då är det så roligt att komma hem:) Ska bli trevlit att träffa bror oxå. Ska ringa honom nu och fråga nu så jag vet var fan Kajsa kan släppa av mej nån stans:)

Städa.. sen jobbet!


RSS 2.0