Foto

Jag måste hitta någon som kan fotografera mej? Inte kroppen, den måste jag trimma i sånna fall. Men ansiktet skulle jag vilja fota. Nåt fint sådär som man kan ge bort till sin älskling i julklapp.

Jag har funderat lite över det här med vikt osv. Jag är ändå hyfsat nöjd som jag ser ut, saknar väl kanske att kunna ha på mig mina gamla kläder som jag knappt hann använda pga. att jag gick upp i vikt snabbt. Familjen pratar om min vikt och det gör att jag har lite ångest över att det snart är jul och besöl från släkt och familj. Jag älskar min familj, och jag vet att dom menar väl, och så farligt är det inte. Men jag kan inte låta bli att känna som jag känner. Sen har jag fastnat, i ett träsk av snask och skräpmat. Trots att jag har hund och aktiverar honom så går jag inte ner i vikt. Inte så konstigt kanske, eftersom att jag stoppar i mej en massa skit. Det är ju egentligen enkelt; det kallas karaktär. Något som jag saknar. Och jag har många gånger skrivit i min blogg, sagt till mina vänner och sambo att " nu ska jag gå ner i vikt, vara duktig, äta nyttigt, träna" osv.
Såg mig i spegeln igår... och jag tycker inte om det jag ser. Men samtidigt kan jag leva med det. Jag känner dock att NU måste jag göra något åt saken. Ingen jävla diet, för det är bland annat alla dieter som gör att jag ser ut som jag gör idag. Dock känner jag mig vilsen. Jag skulle behöva någon som hjälper mig. Någon som kan vara min personliga coach. Vara på mej som en igel och skälla på mej då jag äter en massa dynga. Men vem är det?
Jag orkar inte ha stor fokus på mig, men jag vill ändå ha någon som hjälper mig. Men nu e man en student och har inte så mycket pengar. Så jag får ta tag i det på egen hand. Det jag dock ska göra är att skaffa mig en kompanion, någon som mer driven än jag. Som tvingar med mig till gymmet. WHO!?

Skall jag kunna gå vidare i livet med det som vi planerat, så måste min vikt ner. Och det är ett faktum. För min egen hälsa.

Har du ett gymkort?
Är du träningsnarkoman?
Bosatt i min stad?

Då vill jag träna med dig.

Kommentarer
Postat av: alexadnra

härligt:)!

lycka till!

2009-11-10 @ 20:44:33
URL: http://byalexandra.blogg.se/
Postat av: Titti

hehe ja jag är nog ingen tränings narkoman men jag följer gärna med å tränar som du vet om ;) Puss

2009-11-11 @ 12:35:04
URL: http://onegrrl.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hade vi bott närmare hade du kunnat träna tillsammans med mig och min träningskompis, vi tränar 3 dagar/vecka och har 4 olika pass som vi roterar runt så man tränar hela kroppen. Hoppas du hittar en träningskompis och kommer igång! Kram

2009-11-11 @ 14:01:54
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Miii

jag kan gärna fotografera dig, alltså ansiktsbilder.. jag e ju inte alltför duktig men man kan ju alltid prova :) sen de där med träningen, ja när jag blir frisk helt från hostan o praktiken är slut, då ska jag ta tag i det så då kan vi träna om du vill :) men träningsnarkoman är jag ju dock inte heehhe..

2009-11-11 @ 16:08:59
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tränar minst 2 gånger i veckan, försöker iaf sedan blir det ofta mer än så :) Gruppträningar/Gym och så går jag ut med vovven. Nu har jag dock inte tränat på 2 veckor då jag varit jätte sjuk men snart kan jag nog börja igen :) vart bor du? : )

2009-11-11 @ 18:03:22
URL: http://jnyyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0