Jobbeli jobb

Tre arbetsdagar kvar sen e man ledig ett par dagar=) Chill pill! I heljen blir det att sticka till bror i Ske-å och umgås lite, OCH VI SKA ÄTA SUSHI! Så jag har längtat, och bror gör helt sjukt god sushi. Han e typ sushi-master!
Är på helt okej humör idag=) Det känns verkligen som att livet rullar på åt rätt håll. Det händer en massa roliga saker! Snart kommer det att hända värsta kuliga grejjen! Den 17 augusti. Jag längtar helt sjukt mycket. Ni skulle bara veta ;)

Idag jobbar jag eftermiddag och sen är det två förmiddagar att se fram emot. NOT! Jag måste cykla till jobbet och det innebär att jag börjar cykla hemifrån 05:15. Oh va kul. Fuck it! Men vad gör man inte för sin hund? Jag cyklar så att jack ska slippa va ensam, jag borde få nåt sorts världens-bästa-matte-pris? Men vad gör man inte för sin lilla jycke=)

Nu ska jag surfa runt här och vänta på att ringa ut nästa tågeli tåg=)

Hoppas alla har det bra!

Titti: När är du ledig nästa vecka? SHopping i Luleå? Jag måste ha nya skor! (köper fan skor stup i kvarten, men använder dom som ett as så alla går sönder!)


Kommentarer
Postat av: nayomi

låter mysigt ^^ är sj på jobbet

2010-07-21 @ 14:22:03
URL: http://nayomi.blogg.se/
Postat av: nayomi

jag jobbar minsann i en klädbutik!..lite tråk för jag står här själv.. :/ sj? :)

2010-07-21 @ 14:40:16
URL: http://nayomi.blogg.se/
Postat av: nayomi

äh :P du kan väl bara slänga ner mig lite i väskan så går jag som ditt handbagage.. ;D

2010-07-21 @ 15:59:24
URL: http://nayomi.blogg.se/
Postat av: Titti

Wiie :) jag går nattvecka vilket innebär en hel del sova! Men kan nog offra någon dag :) man kan ju sova på kvällen innan jobbet också!Vi får höras om vilken dag det blir helt enkelt! PUSS

2010-07-21 @ 21:08:17
URL: http://onegrrl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0