Idiot

Ja var ska jag börja...Det har hänt massor de senaste dagarna och det finns så mycket som jag vill skriva om. Men jag får sålla lite.
Igår var det full fart kan jag säga. Voj voj. Man blir inte klok på folk alltså. Hur tänker folk igentligen? Tar sig rättigheter till höger och vänster. Men men... Skönt att slippa människan. Nu har man ett störningsmoment mindre i livet. Och jag har en massa kul att se fram emot.
Igår var det även lite tårar som kom efter skolan... jobbigt var det. Men det löser sig väl det med efter tiden.
Det var som allt på samma dag igår. Att bli ledsen och att bli grymt irriterad. 
Nu kanske folk stör sig på vad jag skriver i min blogg, men då kan jag ge er ett hett tips: LÄS INTE MIN BLOGG.
För i min blogg, så skriver jag vad jag tycker och känner. Och stör man sig på det så kan man läsa en annan. Svårare än så är det ju faktiskt inte. För er som inte vet så finns det en röd ruta, med ett vitt kryss, där! I högra hörnet. Då stängs sidan.

Jag tycker det e lite lustigt det här med hur människor fungerar. Att de tror sig kunna saker för att dom har provat eller läst något en gång. Men lite mer kött på benen kanske man ska ha? För att kunna ta sig an saker och ting. 
Finns mycket sånt folk inom hundvärlden. Tror sig vara bättre än andra och kunna mycket bara för att dom läst något eller provat något några gånger. Oturligt nog så blir det ju att dessa människor kan bidra till ett dåligt rykte för oss andra. Men då gäller det att man framstår som gott exempel. Och det ska ju inte direkt vara några problem.

Idag har jag min första körlektion, så det känns riktigt roligt! Snart har man körkort och det kommer att kännas så himla skönt! Kunna åka ut med jycken var som helst, slita med sej en kompis till Luleå när man känner för det. Och annat trevligt.

Det är som sagt mycket som händer nu, både positivt och negativt. Men det mesta e positivt! Ska ta och slänga iväg ett sms till några nya människor snart och sen så ska jag dona på med hemsidan. Måste få den klar. Och sen ska loggan bli klar oxå. Sen ska jag ta kontakt med Josse så hon får komma och göra reportaget. Och sen så ska jag nog slappa lite ikväll. Jag är som helt slut av alla känslor från igår. Ska åka förbi Helen och Ida idag en sväng och snacka lite och bara mysa på. Det blir som trevligt. Ta sig nån ryk och surra och bara ha skoj. OM jag nu hinner det.

I morgon blir det lång jävla dag i skolan, förbannat å va tröttsamt. Och på fredag ska jag plugga hela dagen.
Så jag får se hur mkt WP jag hinner med i veckan. Men på söndag ska det nog hinnas med så det blir lite vagnträning. Får ju ny vagn snart så det känns som bra. Lite bättre än den förra som inte alls var speciellt bra. Nu ska det bli en riktig vagn som tål mycket. Man måste ju ha en rejäl en om man ska ha tävling.

Nä. Nu ska jag göra mej klar för körlektion och vila mej lite.

Kommentarer
Postat av: Ingela

Trist med tråkigheter. Här finns det tårta idag om ni är sugna :-) Kram

2009-09-16 @ 13:07:00
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Ingela

TACK! :-) fyller imorgon med passade bättre att ha tårtan idag.

2009-09-16 @ 13:41:49
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0