Vikten

Sitter här och funderar över vad fan jag ska göra med min vikt. Jag mår dåligt över att andra ser det jag faktiskt, egentligen... bara trodde att jag såg. Men nu har jag fått det bekräftat. Andra människor ser att jag är tjock, jag kan inte gömma mig mer. Förrut kunde jag trösta mig själv med att det nog bara var jag som var knäpp och att jag inte alls behöver skämmas. Men nu skäms jag. Som aldrig förr. Vad säger folk bakom min rygg? Vad tänker de när de ser mig?
Hur fan ska jag kunna sluta med småätandet och våga mig till gymmet? Jag vågar inte gå till gymmet längre. GRATTIS! Jag e fan 24 år gammal och vågar inte gå på gymmet... för att jag är rädd för vad andra ska tycka om mig. "Vilket fetto, det e verkligen dags för henne att jobba... jävla tjockis".

Självömkande? Kanske några av er som läser tycker. Men jag känner såhär. Och jag hatar den person som fick mig att bli påmind, när jag mådde så bra. Jag hade klippt mig, kände mig fin. Varför var den här personen tvungen att skämma ut mig inför mina vänner och varför säger man något sådant till någon över huvudtaget?
Att stå inför 10 personer och kalla mej fetto och tjockis... hur fan är man funtad. Men det är kanske sanningen. Jag vet inte längre.. Jag vet att jag inte är lika smal som jag var, men jag vet oxå att jag inte förtjänar att bli kallad dom orden, iaf inte inför mina vänner och andra som jag inte ens känner. Jag hatar dig som fan. Kom och snacka då du själv ser bättre ut din jävla fågel. Du ser ut som en jävla fågel ditt arsle!
Tack för att du har fått mej att skämmas över mitt utseende och tack som fan för att du gör så jag äter mer, din jävla idiot!

Jag MÅSTE sluta äta såhär och jag MÅSTE till gymmet.

Ett tips! Tänk på vad fan ni säger till folk. Lite vett i skallen måste man väl ändå ha? Snacka bakom min rygg, det bryr jag mig inte om, gör det hellre än att skämma ut mig inför andra människor.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha, nej jag klarar mig. Har nyss skaffat ett nytt ;) ÄR du på Sillen eller är du på vattenfall?

2009-07-02 @ 06:45:55
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Titti

ÅÅÅh vad ja blir förbannad! Att den här personen inte kan ens be om ursäkt! Du är så fin gumman och är absolut inte fet!



:( Puss å kram vännen! Ska snart med dig till gymmet ska du se och då behöver du inte skämmas för då är jag med dig ;) hehe!

2009-07-02 @ 10:38:36
URL: http://onegrrl.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej, jag är med i en tävling just nu, skulle bli jätteglad om du ville rösta på min bild :)

Ursäkta om du tycker den här kommentaren var jobbig.



Om du vill rösta på mig, gör såhär:



1. Gå in på http://www.lottosommar.se

2. Sök på Brolin i sökfältet.

3. Klicka på bilden(en nyckelpiga) och rösta.

2009-07-02 @ 12:17:05
URL: http://trelins.blogg.se/
Postat av: LENA

Hoppas du får en underbar dag idag! :) kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2009-07-02 @ 13:27:19
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: Ida

Mysig blogg du har! (: Är allt bra med dig? KRAM

2009-07-02 @ 16:04:12
URL: http://hasselqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0