Älskade Guldklimp

Så tog livet en ny vändning. Då vi kommer till simons pappa i norra för att träna lydnad så fick jag det bekräftat. Jack bajsade löst och det kom  en massa blod. Det blev ingen träning.

Mitt hjärta går sönder. Jag vet att många anser att jag tar ut för mycket i förskott, men för de som känner till Jacks sjukdomshistoria, de vet. Vi kommer att prata med vet. Har ringt men hon går endast att nå nästa vecka. Ska ringa henne då. Höra vad hon tycker. Nu känns det verkligen som slutet. Vi har haft en lång och krokig resa. Men nu då vägen började bli rakare så verkar det ändå som att vi stupar. Jack har slutat göra utfall, han har lekt med Freja. Han sover extra mycket bredvid Alice. Varför ska det då sluta nu? Ja jag vet att jag är jäääätte dramatisk. Men jag vet att jag kommer att förlora honom, det vet jag. Jag kommer att förlora den som betyder mest av allt i hela världen för mig, min guldklimp. Mitt lilla hjärta.
Och det värker. Det värker så hela min kropp går sönder. Jag vill skrika allt vad jag kan och jag vill bara gråta. Tårarna har jag gott om.

Mitt hjärta har gått sönder. Det gör så jävla ont!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ursch vad jobbigt!! :( Men som sagt, kolla upp vad det är innan du blir för ledsen. Det BEHÖVER ju faktiskt inte betyda att de är slutet för Jack! Kraam på dig vännen ;)

2008-07-15 @ 15:30:30
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Elina.

Du är inte ensam om att vara blek, om jag säger så. haha! Så vi kan gärna dra o bada nån dag OM nu solen kommer som du säger :) Vad tråkigt och höra om Jack, jag förstår dig helt och hållet. Men du får vänta och se vad vetrinären säger. KRAM!

2008-07-15 @ 16:04:30
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: O L G A

Vad tråkigt att Jack är dålig igen! Hoppas att det inte är så illa som du tror!

2008-07-15 @ 16:18:29
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: Fia

Hej! Läste om Jack på vovve också. Usch vad tråkigt! Hoppas det inte är så farligt! Lycka till!

MVH Fia

2008-07-15 @ 19:19:05
URL: http://www.freewebs.com/mrkax
Postat av: Hallvardmaryam

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2009-06-16 @ 09:24:16
URL: http://hallvardmaryam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0