3 dagar kvar

Nu e det bara tre dagar kvar innan jag får gå på min efterlängtade semester. Jag har en hel del planer på att bara ta det lungt men jag vill ändå få en massa gjort på min semester. Kan ju inte slöa bort hela semestern, det vore ju en KATASTROF!

Idag e det jobb som gäller. Har varit ute med jyckarna, ätit mat och varit och handlat. Nu ska jag se lite film innan jobbet. Blir att vara sunkig på jobbet idag, dock med hela och rena kläder, tyvärr. Vill ha mjukisar och sitta och chilla men nej nej. Jack e dålig i magen. Ingen mat för hans del idag. Analsäckarna spökar igen så nu ska det bli en hel del som ska fixas då vi åker till veterinären, det är: analsäckarna, pälsen, noskvalsterbehandling och vaccination. Alice ska oxå behandlas och få sin vaccination. Vi åker nog till Älvsbyn denna gång. Bodil är en bra veterinär. Sen är dom inte lika dyra som G.stad.

Nu blir det att mysa med jyckarna innan det är dags att göra en smoothie att ta med på jobbet och sen bär det av. 3 arbetsdagar, räknar man med denna dag så är det bara 2 kvar. Fy fan så skönt att få semester!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jo det är ju lite skillnad. han e ju osäker på människor tyvärr, som han inte träffat förut, särskilt män.

Just då jag fick han, kissade han på sig varje gång någon kom hem till mig. Men det gick över efter någon månad.

Han är helt besatt av dom han lärt känna och älskar dom mer än ngt annat. Ska sitta i deras knä hela tiden, pussas osv.

Det har funkat bra inomhus annars, han hade jutyvärr 4 hem på 4 månader innan han kom till mig. och dom kunde inte ha kvar honom just för att han kissade och bajsade innan, även om han precis vart ute. Han skällde inne om någon gick utanför dörren osv.

Hos mig har han aldrig gjort något av det, utan han sköter sig exemplariskt.

En del omplaceringshundar kan ju även sitta och vakta soporna, men han är mer för leksaker än mat så han vaktar inte sin mat alls.

2008-07-07 @ 14:10:39
URL: http://lindamoonlight.blogg.se/
Postat av: O L G A

Synd att Jacks mage spökar igen :( Men bra att ni åker till Älvsbyn, de är supergulliga där! Och mycket billigare och bättre än Gammelstad - dit ska jag aldrig åka mer med mina dogs!Och skönt med semester! Nu när jag är ledig håller jag på att träna lite smått med Puma, det börjar bli hund av henne :D Hon har fått vara lös hela tiden idag och hon lyssnar fan så mycket bättre än när hon är kopplad, helt skumt.Ha det så kul på jobbet!

2008-07-07 @ 15:02:08
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: Linda

BTW! Bor du i Boden?! :O

Jag e ju i Luleå, haha!

Dock så bor jag i sthlm, men jag och Bowie är i luleå och hälsar på mina föräldrar.Kram

2008-07-07 @ 15:14:13
URL: http://lindamoonlight.blogg.se/
Postat av: O L G A

Bodil undersökte Best innan vi skulle ta bort knölen på ryggen och på hakan, hon är jättefin med hundar! Best höll på att hångla upp henne rejält, haha! Och hon är ju så liten så jag vet inte hur många gånger han fick omkull henne :pJag tror faktiskt inte att du behöver fråga din hyresvärd om du ska måla lite i skrubben, det är ju inte så att du målar den röd med vita prickar liksom ;)

2008-07-07 @ 16:41:42
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: O L G A

Precis :) Jag behöver också inhandla förvaringslådor och sånt och typ en byrå eller en liten garderob så att jag kan vräka Daniels kläder ur den lilla skrubben och göra om där inne. Det blir säkert populärt :p

2008-07-07 @ 18:00:06
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: O L G A

Tråkigt att bilen har krånglat, det är ju så satans dyrt! Jag skulle också vilja åka till Ikea men jag vet inte hur mycket jag kommer att få i sjukpenning nu så det blir nog lite längre framöver

2008-07-07 @ 19:05:16
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: O L G A

Jasså? Vad har du gjort?

2008-07-07 @ 20:43:06
URL: http://www.metrobloggen.se/olga
Postat av: O L G A

Ja, just det! De första två veckorna är det din arbetsgivare som ska betala sjukpenningen och sen f-kassan, så är det för mig iaf.

2008-07-08 @ 13:23:59
URL: http://www.metrobloggen.se/olga

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0