Längtar

Jag längtar efter min födelsedag! Jag vill ha min laptop som jag har önskat mej. Har ju börjat skriva på en bok och vill gärna ha en laptop som jag kan ha med mej över allt! Så att jag kan skriva så mycket som möjligt. Har fått en del bra tips som jag verkligen ska ta till mej. Skriva minst 3 timmar om dagen, även om det inte blir mycket skrivet! Men jag vill gå en skrivkurs. I uppbyggnad. Jag känner mej vilsen i mitt skrivande. Jag behöver inspiration. Jag vet inte var jag ska hämta min inspiration nu, kanske ska jag läsa fler böcker? Jag e fortfarande på sida ett och jag ändrar min handling och huvudperson hela tiden. Men det svåra är att börja. När man väl börjat och kommit på en briljant handling med ett briljerande språk så går det ju som en dans. Men jag har fastnat! Suck. Hjälp mej med ideer. Bolla med mej. Var mitt bollplank!

Kommentarer
Postat av: Carro

Skriv någonting som är verklighetsrealterande. En skildring där tiden går mellan nutid och dåtid. För du har ju varit med om mycket tillräckligt mycket för att bygga en bok på det. Sen beror det på hur mycket öppen man vågar vara och inte vara. Hoppas du får din laptop iaf. (:

2008-02-04 @ 20:21:20
URL: http://carolinkummu.blogg.se
Postat av: Carro

verklighetsrelaterande, en självbiografi. (:

2008-02-04 @ 20:22:59
URL: http://carolinkummu.blogg.se
Postat av: Bob Malin

Laptop är bäst! Jag har två ;)

2008-02-05 @ 10:24:33
URL: http://malleballefikonskalle.blogg.se/
Postat av: Carro

Nej inte ÄNNU EN SERIE att fastna i. (:
nej men jag är dålig på att fastna det är jag,
gillar sådant man kan titta på då och då som inte är avsnitt efter avsnitt. mohahaha. Men får väl komma till dig och se lite gossip someday.

2008-02-05 @ 14:33:07
URL: http://carolinkummu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0