Shopping

Idag har jag och mamma ränt runt över hela stan. Shoppat har vi gjort. Sockar, trosor, chinos, duschcreme, tröjja & en vas. Det fick jag med mej hem. Köpte även ett hästspel åt Lina som fyllde år igår. Vi som e så jävla tankspridda glömmer ju bort allas födelsedagar, det e pinsamt. Och särskillt då det gäller barnen! Usch ska göra en lista över födelsedagar och hänga upp på kylen.

Nu ska jag ta och se en film, sen väntar lite hemmaspa med inpackning, vaxning och ansiktsmask. Det ska bli helt jävla underbart.

Ska ta en sen promenad ikväll, det e så mysigt- ska kolla om Erica ska med. Den lyllosen skickade nyss ett sms och sa att hon sku rida islänning ikväll, fan va jag blir avis!!!

Nu ska jag surra lite med Erica:)

Kommentarer
Postat av: E.

Jag förstår dig helt. Men bara du skickar iväg ett sms då du kan, jag är ledig nästa varje kväll så. Är med sugen, var ju som ett tag sen :) Det låter som att du har haft en mysig dag, men man brukar ha de med mammorna ;)

2008-08-26 @ 19:02:17
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: E.

Nej, jag tror inte det. Jag älskar mamma-dagar! :) Det tycker jag, och glöm nu inte. Nu ska jag ut på en kvälls-promenad och sen krypa ner i sängen. kramkram

2008-08-26 @ 21:34:42
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaja, okej! :) Men gör som så att hör av dig är du vet om du ska hitåt eller inte. Jag måste ju som planera nu för tiden förstår du ;)

2008-08-26 @ 21:49:53
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Solan

Hallå



Du förstår inte hur mycket jag saknar dig idag kände jag att du ska vara här o därmed basta, tillägg hihi



Som sagt du fattas mig/från Solan

2008-08-26 @ 22:14:39
URL: http://solblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0