Nolla

Ja idag har man varit en nolla. Nollningen på universitetet har börjat och det e både intressant och löjligt. Men kul.
Det har gått helt OK idag dock är det en sak som stör mej, rätt rejält. Jag har självaste M i min klass. Då hon kommer in i klassrummet så känner man ju bara hur man vill dö. Skrika och springa där ifrån. Tänk om jag får stå ut med henne i TRE ÅR?! I rather DIE. Jag vägrar ha med henne att göra. Jag tänker inte plugga med henne, så e det bara, never ever. Hon kan sitta på sitt hörn med sitt feta arsle så sitter jag i mitt hörn med lollo och elli. Det blir bra. Men det hade kunnat vara bättre.

Igår blev det ett onödigt bråk med en av mina bästa vänner. En vän som jag älskar och som betyder väldigt mycket för mej. Det var inte meningen att det skulle bli som det blev och om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och radera det ur historien. Jag tycker om min E. Hon lyfter alltid upp mej och stöttar mej. Jag trivs i hennes sällskap. Vi har haft otroligt roligt tillsammans, fester, nattliga pratstunder och hunderi. E: om du läser detta så är jag ledsen för det som hänt. Och jag önskar att vi bara kunde stryka ett sträck över allt som hänt. Vi får prata i morgon.

Nu ska jag äta upp min dagobert-macka och en bulla, sen ska jag sova. Gud så trött jag är. JAG vaknade 05:30!! Har varit uppe sedan dess, nu e jag helt slut. Jag känner mej sjuk.Puss o Kram

Kommentarer
Postat av: Elina.

Det låter som att det gick bra idag, vad roligt :) Men vem är den här självaste M, om jag får fråga? Hoppas de löser sig mellan dig och din vän, men de är jag säker på. Godnatt!

2008-08-20 @ 22:26:33
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Solan

Hallå superpluggerskanDu jag saknar dig oxå, uppgraderigen är jättetuff nu.Vi får nog vänta ett tag med vinkvällen men den ska bli har bara just nu 2 veckor med massor av långa dagar på jobbet o en massa annat jag joxar med på fritiden. Men i september nån gång kan vi ta en vinkväll på alpbalkongen hos mig vad tror du om det?Ha de gott/ kramiz Solan

2008-08-21 @ 08:44:02
URL: http://solblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0