Måste stääda

Jag måste städa idag... Jag vill INTE!! Jag e så trött och slö idag.  det e nog för att jag sov så länge i morse och inte gick en prommis på morgonen. Jag måste intala mej nu att jag ska städa... jag ska städa jag ska städa... Det e inte så mkt att städa och jag har ju köpt en massa städsaker, jag brukar ju bli helt till mej då jag har så bra städgrejor! Men inte idag. Kanske är det förkylningen som spökar? Eller så e jag bara otroligt slö.

Simon ska ut med Jack i skogen och jaga sjöfågel. Så det känns ju bra. Jack ska till veterinären på måndag, i Älvsbyn. Han har ett mindre trevligt problem. Då hundar bajsar så tömmer dom sina analsäckar och nu då Jack tömmde och tömmde så kom det till slut blod. Och även inomhus då han låg och vilade. Pratade med vet och dom tyckte att det skulle ses över. Så på måndag bär det av mot Älvsbyn. I samband med att jag köpte hundmat så fick vi även ett schampo mot Jacks små utslag, vet inte om det har funkat riktigt så bra som jag hoppats, men jag får vänta och se. Utslagen är fortfarande kvar och verkar klia då man tar på honom, dock kliar han sig mindre idag.

Jag och Simon har varit i Piteå idag oxå. Kikat på vapen. Jag måste ju ta jägarexamen nu, jag har som bestämt att jag ska göra det. Så jag kikade oxå lite på bössorna. Hittade den jag ska ha om jag nu lyckas ta jägarexamen. En TIKKA T3. Snygg och behändig liten sak. Svart är den, helsvart.. och den är lätt som en plätt. Måste ha en lätt bössa annars orkar jag nog inte gå som eftersöksekipage. Efter en km skulle jag lägga mej ner och gråta. Nä ska jag gå som eftersöksekipage med Jack el/och Alice så måste jag träna ordentligt, bygg alite muskler och sen så måste jag först och främst ta jägarexamen. Den snygga bössan får jag köpa senare då jag känner att det är något för mej. Men den var fin, tjejjig och bra:) Hur tjejjig nu en bössa kan vara?

Åter till det här med städning. Måste ta tag i det nu. Känner verkligen vilken ångest jag har över detta. Men samtidigt ser jag fram emot att ha ett hem som luktar rengöringsmedel av alla olika de slag och att sen få tända ljus och rökelser så det doftar gott. Sen sätta sej ned med en kopp vaniljté och se på TV. Har bjudit in Sara och jag ska bjuda in Johanna med, så kan vi sitta och surra och se lite tv/film. Jag har ju köpt Dirty Dancing! UNDERBAR film! Helt klart bland de bästa filmerna genom tiderna, den är så äckligt romantisk och fjantig, I Love It!  Nä nu ska jag städa, fick nya tag nu då jag såg en bild i mitt huvud på ett skinande rent hem och en rykande kopp vaniljté. Doft av vaniljrökelser och vaniljljus- okej lite mkt vanilj kanske, men jag e en sucker för vanilj. Min favoritdoft, ABSOLUT.

image34

Nu ska jag städa!

Lajsa Minelli 2007-08-31

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0