Lite bilder

Provade tidigare ikväll att lägga upp bilder på hur sovrummet ser ut... Ger det ett nytt försök...
DET FUNKA! Sådär ser det ut nu iaf. får ta mer bilder sen.



Och en söt bild på Jack och Ella=)


Pappa han kan han=)

Nu är det nästan helt klart. Pappa och älsk har tapetserat så fint i sovrummet! Tack snälla mamma o pappa för all hjälp! Ska piffa lite i sovrummet och sen bära in byrån=) Så e det klart. Sängen och sängborden e på plats och det e riktigt jävla fint här inne! Ska hänga upp gardinerna oxå. Jag har nog aldrig haft ett så fint sovrum förrut. Mamma o pappa tyckte även dom att det blev himla fint!
Nu mår jag toppen! Men jag e trött. Höll på från 10:00-17:00 och dona och städa och grejja. Men jag har ju hela jävla lägenheten kvar att städa i morgon typ. *pust* Men fint blit det. Så det blir nog att ta sej den där efterlängtade ciggen och det efterlängtade vinglaset då det är klart. Och bara njuta av det fina vädret och våran fina lägenhet.

Vill även önska Titti och Henrik, samt Adam och Marie ett stort GRATTIS. Önskar er all lycka.

Ska vila mej en stund nu och sen börja piffa till här hemma igen. Fy fan, jag orkar inge mer nu haha. Men jag MÅSTE! Och jag VILL! Måste bara lägga in en bild på en supersöt tékopp från Indiska. VILL HA! Är den inte söt ?
(bilder på ny hårfärg och sovrum kommer senare ikväll eller i morgon)


Sleepy

Sådär ja, nu är det bara tapetseringen kvar i sovrummet. Så skönt det ska bli att det blir färdigt, så i morgon tapetserar pappa på dagen och sen då älsk slutar jobbet så åker vi och hämtar våra nya möbler som vi förvarat i Sävast så länge.
Just nu e jag helt slut, ligger i sängen och ser TV, vill helst sova faktiskt men det vore dumt, då kan jag inte sova i natt.

Vid 21 kommer Tiitti hit och färgar mitt hår och så ska jag färga hennes oxå hihi. Det blir spännande=)

Det blir bara ett kort inlägg idag, i morgon lägger jag upp före och efter bilder på sovrummet.

Bort med det lila!

Äntligen! Ska ta och kliva upp ur sängen och färga håret innan jag ska sova. JAPP!
Nu e jag less på att vara lilahåårig! Såå nu blir det mörkbrunt/svart istället.
Ska bli skönt att slippa den usla färgen. Den har dessutom släppt en massa. Inte alls hållt måttet över huvudtaget. Först och främst skulle det vara brunt, det blev lila. Sen så har färgen färgat av sig på duschdraperi och kuddar. Och det, trots att jag tvättat håret varje dag i typ 2 veckor. SKIT FÄRG!

Idag köpte älsk ett par jeans åt mig och en tröjja på REA=) Tack älsk. Oh och ett par sexiga trosor hihi.
Älsk köpte sig två tröjjor oxå.

Den 6/8 börjar jag med PreNet. Och JA, jag ska gå på PreNet i Turkiet, det räcker att äta mat en gång om dagen där med. Och dessutom så får jag käka frukt. Chill liksom. Får bara komma ihåg att dricka mycket vatten.
Jag längtar efter att få tappa 15 kg. 15 kg som plågar mej dag och natt. Japp, även på natten.
Jag hatar mitt utseende och skäms över hur jag ser ut. Men jag vill inte må skit över min vikt mer. Jag vill må bra. Jag vill slippa känna mig värdelös. Usch, ge mej en jävla cigg för fan! Jag saknar en cig, då man känner såhär. Kedjeröka ute på ballisen och bara vara. Ett glas vin. I morgon blir det fan i mej en cigg och ett glas vin eller två. Eller fler.


I hate you
I hate me
I hate the way you se me
I hate the way I see my self
Fuck This
This SUX!


 


PreNet

Sådär ja nu är jag lite småtrött, jag har målat och donat på klart för idag. Det kommer att bli så himla fint då det är klart, tror det blir att måla två varv till, vi får se i morgon hur det ser ut efter 2a varvet.
På onsdag kommer tapeten mest troligt, om det nu inte har hänt nå med segposten, som vanligt.

Har nyss varit ute med Jack och gått en sväng, satans så agressiva mygg! Det e så tråkigt för nu på kvällen e det ju perfekt att gå en promenad med jycken. Ajja.

I morgon blir det att köpa mer färg innan vi åker till älvsbyn och jag och älskling ska åka förbi Statoil och köpa oss nå gott tänkte vi. Snart börjar jag med PreNet, ska till Step In i morgon. Jag känner att jag behöver nåt för att få fart på min viktnedgång. Jag har sprungit en massa men knäna mina pallar inte, har haft ont i över en vecka nu, tyvärr. För det e sjukt roligt att vara ute och springa faktiskt, riktigt skön känsla. Men jag ska gå på Step In nu ett tag iaf tills mina ben blir bättre och så blir det en hel del promenader oxå. Jag pratade med älsk syster som har gått på PreNet nu i 2 veckor och hon har tappat 5 kg och 5 cm runt magen. Så klart att jag ger det ett försök. Och samtidigt kommer jag att fortsätta att röra på mej.

Nu ska jag och älsk spela lite Mario Party 5 på Game Cube..=)

Måndag

Klev upp vid 10 och vid elva var jag på Step In! Körde igenom hela kroppen idag och det var så jävla skönt att få träna. Tror jag kanske drar dit i morgon igen och kör lite=) Jag älskar att träna. Man mår så bra och det känns så skönt bara.

När jag kom hem så började vi spackla och slipa väggarna, älsk håller på med det sista nu, undertiden som jag lagar mat. Sill och potatis med ägg och dillröra. Självklart lite Polarknäcke till oxå. Fan så gott det är! Så nu ska jag bara låta äggen koka klart så ska jag springa ner och köpa lite dill=) Till middag blir det köttgryta med ris och sallad.

Efter den sena lunchen så blir det att åka en sväng på Djurmagasinet=) Jack ska få lite nytt han oxå tänkte jag. I morgon ska vi åka till veterinären. Jack har öroninflamation. Stackarn. Men det e lätt fixat=) Han e som vanligt pigg å glad iaf. Och igår var han helt tokig då han busade med Ella. Det funkade hur bra som helst och dom pussade massa på varandra.

Nä nu ska jag klä mej och gå ner på Handlarn och se om dom har nån dill, misstänker att dom inte har det, men man kan ju prova iaf.


Lagar mat

Ja nu lagar man som vanligt mat såhär på kvällskvisten. Köttgryta.
Tänkte att jag gör den nu så kan vi äta den i morgon. Vi har så mkt att göra så jag har tid att göra den nu.
I min köttgryta har jag: fläskfile, morötter, champinjoner, lök, paprika, gräde, grillolja, soja och buljong.
Tänkte lägga i lite äpple oxå för att bryta den salta smaken lite, vi får se hur det funkar=)
Nu ska den puttra en timme iaf.

Jack har fått en ny kompis, hon är 10 veckor och hon heter Ella:) Staffan och Annas flat!
Ska ta och lägga in en bild på goingarna lite senare.

Nu sitter jag och är dum mot mej själv, jag äter CHOKLAD. Uscha mej! Ajja, idag behöver jag det. VERKLIGEN.
Idag e ingen bra dag egentligen, mitt humör e inte alls på topp. Har ingen anledning till att må såhär egentligen. Men jag känner mej som världens fulaste människa idag. Tjock och bläää.

Nä nu ska jag laga mat.

Titti: Du måste hjälpa mej med en sak;)

Söndag

Happ... idag har vi fixat och donat en jävla massa här hemma. Spacklat och slipat och målat. Taket är klart, ska spackla en gång till... Sen börjar vi måla väggarna. Måste köpa mer väggfärg tror jag oxå. Väggarna ska vara klara på tisdag så att vi sen kan sätta upp fondtapeten i sovrummet. Jövla dyr historia, 650 spänn/ rulle. Men det e det värt, behöver ändå bara 3 rullar. Fast jag fattar inte hur en tapetjävel kan va så dyr?

Igår var vi på IKEA, vilken jävla resa. Vi lämnade av Jack hos mamma o pappa, sa att vi nog bara skulle vara borta i 5-6 timmar. Jo tjena. Lägg på det dubbla. Efter 11 timmar var vi i Boden, inte hemma helt förren efter 12 timmar. Vad hände?
JO vi fick punktering på släpet då vi kom till Haparanda... Tur att vi var framme dock. Åkte på OK och fixade ett nytt däck. Drog på skopunkten, där jag köpte ett par ruskit heta stövlar YEY!! Och sen bar det av på Djurmagasinet, hittade ett nylonhalsband till Jack, fast det fanns inte i hans size tyvärr. Så det får vi ta på storheden. Dom har ju Djurmagasinet där med. Sen gjorde vi IKEA, 4600:- fattigare är vi, men vi fick ju det vi ville ha=) Sängram och sängbord, prydnadskuddar, ljus.. lite smått och gott. Ångrar dock att jag inte köpte pläden som låg vid kassan, jaja, skit samma. Det tar vi nästa månad. Vi åkte och käkade efter IKEA, på Frasses. Vi skojjade och skämtade om att det kunde bli punka på släpet igen haha..Ja sa Johan,"vissa vinner ju en miljon två ggr". Jätte kul tyckte vi. Men det var inte lika kul då vi fick punktering på det nya däcket, ca en mil från Haparanda på vägen hem. HAPP. Vi ringde OKQ8 I Haparanda /där vi köpt det nya däcket. Dom kom ut (det tog en jävla tid) och kollade däcket, åkte tillbaka.. en annan snubbe kom med nytt däck. Fast vi satt fast där i en Pficka i ca 3 timmar och roade oss med att leka lite lekar haha. Så kan det bli gott folk. 

Vissa vinner en miljon två gånger, andra får punktering två gånger då man ska och shoppa på IKEA.

Däckhelvetet kostade ca 500:- och då det smällt så fick vi ett nytt gratis. Tack OKQ8 i Haparanda för jävlit god service, även om det tog lååååång tid.

Lägger in en bild på sängramen och sängbordet iaf. tänkte göra en snygg grej men orkade inte så det får bli sådär, tattigt.

Nu ska jag och älsk åka till mamma o pappa och äta lite. Sen ikväll ska vi ut med hundarna tillsammans med staffan och anna. Jack och Ella ska få springa och busa lite. Ska komma ihåg att ta med mobilen så kan jag fota lite.
BTW. Ska få köpa farsans kamera Oh Yeah! En riktigt jävla bra kamera, en sån där fin en som Annica anv. då hon fotade Jack och Alice.


1a dagen på semestern

Idag e min första dag på semestern och jag var vaken 06:41, ja jisses HAHA.
Men jag har sovit jätte skönt i natt så jag klagar då inte!
Och idag är det en hel del som ska göras, följande:

Riva bort återstående tapet
Köpa färg eller tapet till väggarna
Köpa täckpapper till golvet
Köpa en roller
Köpa spackel
Måla taket
Spackla väggarna ( om det hinns )
Tacomiddag hos Titti darling och Henrik ( MYS! )

Ska nog ta och göra mej en gröt snart och gå på en prom med jycken. Men lilla Jackie verkar inte alls sugen på att kliva upp. Han är inte så morgonpigg av sig, igår sov han till 12, trots att jag klivit upp. Men han e pigg å glad annars så, han e bara inte morgonpigg helt enkelt haha=)

Nä nu ska jag surfa lite och sen blir det en gröt och en promenad. Jack får helt enkelt lov att kliva upp!
Hur fan kan jag vara såhär pigg klockan 07:15? En fredag, då jag har SEMESTER?!


Londonpix

Sitter hos mamma o pappa i Sävast. Hittade lite bilder från Londonresan som jag tänkte lägga upp.
Humöret idag e inte på topp kan jag säga på en gång, men men... Skiter i det.

Lite Londonpics var det ja...


Jag Pappa & Mathias


Mathias Jag & Kristoffer (snygg dubbelhaka AB haha)

Jag, på en av alla besökta pubar med góöl;)

KG PA & MG


Jag & broder på The Gunners, den bästa puben såklart. Innan matchen.


Matchklara :P En trevlig snubbe kom och tog kort...


Emirates Stadium

Det var det, orkar inte lägga upp mer nu. Det där får räcka för nu ;)

Sådär

Nu e jag klar för jobbet, har tagit en dusch och ätit lunch. Gotteli gott med kräm och mjölk.
Har nyss planerat in en del av heljen, mest troligt blir det middag hos Titti och Henrik på fredag, om nu inte mamma har planerat in nåt med hela familjen. Måste kolla det. På lördag drar vi på IKEA iaf. och köper sängram och sängbord.
Ska kolla om det finns nåt annat vi ska köpa. Tror vi köper en ny tvättkorg på IKEA oxå, ska se vad dom har att erbjuda.
Måste mäta så vi kan rama in hästen, och köpa en ram.
Sen innan vi åker på IKEA så drar vi förbi och köper färg till taket och väggarna, samt lite spackel.
Sen blir det väl att ta lördag kväll och söndag för att spackla och måla sovrummet.
Får se vilken färg det blir men jag tror att hela lägenheten får vara vit.
Sen kommer vi att spara fickpengar till Turkiet. 10 000:- bör ju räcka en vecka för två personer tycker jag...
Nu ska jag kika lite film och vila innan jag drar iväg till jobbet. Jack ligger under täcket och fiser.
Han verkar lite trött idag.

Om ungefär en månad ligger man på playan och lapar sol, fy fan så härlit!

(skulle lägga upp en bild på Alanya men det gick inte. irriterande)

Tisdag

Idag har jag varit lite huslig. Har gjort rabarberkräm! Och god blev den måste jag säga. Riktigt god.
I morgon tror jag att jag tar och gör en rabarber- och jordgubbskräm med vanilj i. För det e nyttigare med hemmagjord kräm och dessutom godare. Kan inte vara många kcal i den jag gjorde idag. Tog väldigt lite socker. Tycker det e gott om den e lite syrlig dessutom. Frukosten idag hoppade jag dessvärre över då jag sov väldigt länge och BRA för en gångs skull! Så det blev varmkorv med bröd nu vid ett istället. Jisses vad onyttigt det e egentligen! Blir en gröt på jobbet tror jag. Äter ju 1500 kcal nu/dag. Så det gäller att hålla sig där ikring. Äter gärna lite mindre men nu då jag rör på mej så är det lagom att ligga på det.  Ikväll blir det att springa med Titti igen:) nu ska vi brudar komma igång ordentligt.
Ikväll tror jag faktiskt att det blir två varv för mej, jag hade klarat det igår, men det var så satans mycket mygg då dom höll på att klippa gräset där borta.

Jack fick bada en massa igår så han e lite trött idag. Jag tror att vi tar en mysdag idag bara. Känner lugnet och tar några småprommisar. Ibland kan det vara skönt att få vila lite. Kanske tar och kör lite lydnad ikväll en sväng då jag varit ute och sprungit. Fast det kan bli sent och jag ska vända dygnet nu.... hmm...Ajja=) Han blir då aktiverad iaf.

Nu ska jag se lite film och sen ska jag välla ta och göra mej klar inför jobbet idag. Tror det blir myskläder idag, riktigt mysig tröjja och leggins bara. Enkelt men snyggt! Får inte glömma vattenflaska och träningskläder.

Rabarberkräm
  • ca 6 st stjälkar rabarber
  • 4 dl vatten
  • ½ -1 dl socker
  • 3 msk potatismjöl

Gör så här:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.

Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.

Blanda ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.

Servera med mjölk.


Måndag

Ikväll har jag jobbat och sen drog jag med mej Titti ut i spåret=) Hade glömt mina träningskläder så snälla pappa kom in till stan med dom åt mej. Han e så söt.

Titti var kanonduktig och sprang nästan hela varvet, det var första gången för henne, så jag grymt imponerad, det ska du veta gumman:)
Själv sprang jag hela men har ju varit ute en del nu och jag e bara nöjd över att jag sprang hela utan att ha nån som drog i mej. Så vi var duktiga jag å titti.

Har gjort ett träningsschema till oss och även att vi skriver ner hur mycket vi äter, räknar kcal. Det är riktigt bra att göra så eftersom att man blir medveten över hur mycket man stoppar i sig och vad man äter under veckorna..
Idag har jag ätiit 1500 kcal. Och det duger gott och väl. Jag ska ner till 65 kg så jag har ca 10 kg att gå ner, så nu vet ni hur mycket jag väger haha. Men det finns en morot! Bror har lagt ett stort ansvar på mej nu dåå jag ska ner i vikt. Kan inte berätta vad det är men;) det gör mig så sjukt jävla taggad!

Jag e svinglad över att jag verkligen har börjat mitt nya liv, jag äter som jag ska, jag tackar både nej och ja till fika och fikar jag såå göör jag det med måtta=)

Nu ska jag och älsk se klart "Dansa Med Vargar ", vilket är en bra film måste jag säga...och sen ska jag sova. I morgon ringer jag läkaren så måste upp klockan 8:00. Hoppas alla haft en bra dag! Sov så gott mina vänner.


10 dagar kvar

Japp! Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar. Mår inte direkt bra men jag får härda ut nu dom häär sista dagarna. Sen blir det ju mest troligt no more Sillen! Såå underbart :)

Har knappt sovit i natt och är jätte seg idag. Fy tusan så drygt det är! Måste ringa läkaren i morgon iaf. så jag får boka en tid. Jag orkar inte ha det såhär mer.

Harry Potter var superbra! Jag är klart nöjd med filmen. 4 L av 5 möjliga;) Kanske hade kunnat vara lite längre faktiskt. Men den var bra iaf. SE DEN!

Jag och titti har rivit tapeterna här hemma i sovrummet haha. Så nu ska det bara tas bort det sista och sen ska det spacklas. Tänkte ta bort det sista i morgon faktiskt. Så det e klart till på fredag. För på fredag kan vi täcka hela golvet med papper och ta ut allt ur sovrummet för att sedan börja spackla och måla. Taket ska målas om oxå. Och även en del av hallen, mest troligt. Ajja=) Sen bär det av på IKEA oxå! Men det tar vi då vi målat klart sovrummet! Måste ta med ett släp oxå så vi kan lasta på allt vi ska ha;)

Jag är utan pengar nu oxå, utan pengar och utan SNUS!!! Jag vet inte hur jag ska klara detta. Men jag måste nog ta den sista slanten och köpa snus. FAN! Jag som tänkte göra jordgubbs- och rabarberkräm... Ajja det får la bli rabarberkräm helt och hållet.

Nu ska jag ta och kika lite film innan jag tar mej något att äta.

Dagens meny:

FRUKOST: 2 hårdbrödmackor med gravad lax. Drack mjölk.
LUNCH: Vet inte riktigt än.... Sugen på pasta.
MIDDAG: Kött och potatissallad och salsa. SVINGOTT!
KVÄLL: Smoothie

Harry Potter

Ikväll är det bio! Harry Potter och halvblodsprinsen. Ska bli mysigt att gå på bio. Bokade platserna för typ en månad sen och självklart var det dom bästa platserna;)
Nu innan ska vi grilla hos henrik och titti. mums fillibabba! Fläskfilé och klyftpotatis med tittis goda sås:)
Mår dock fortfarande pyton, men det går la över


Sjukeli sjuk

Happ då har man blivit sjuk då. Mår illa och kass mage och dessutom så har jag ont i skallen.
Attans bananer så jävla tråkigt. Men en rolig sak finns; att nätshoppa. Sitter och kollar efter lite fina saker och hittade bland annat den här sidan: http://www.sonatihome.com/
Dom har en hel del fina saker- hittade ett superfint tårtfat med tårtspade!



Det finns även tillhörande kaffekoppar! 169:- för 2 st koppar med fat.
Finns även en duk på sidan som heter Angelina, som är gudomligt fin!
Fan jag skulle vilja ha det här lilla kittet! Hum hum, men jag tror inte Johan vill köpa en duk för
520:-? Haha nej det tror jag verkligen inte haha.

Det vi där emot kommer att köpa så fort pengarna kommer den här månaden är: en sängram och sängbord och lite färg så vi kan måla om sovrummet. Vi insåg att det kan bli sjukt fint att måla stenväggarna så vi kör på det. Dessutom är det billigare än dom tapeter som vi hittat.

Ska ut på jakt efter en fin säng nu... men var hittar jag den? IKEA´s Hemnes e fin, så kanske det blir den?



Jag e grym!

3e dagen i rad! Och jag har sprungit hela streckan som vanligt. Minskat tiden med 1 min och 45 sekunder. JÄÄÄÄVLIT BRA! Sprang tills jag höll på spy. Haha- men det var det värt! Nu e jag helt utpumpad.

I morgon kanske det blir en vinkväll hos Anna och Staffan. Ska bli trevligt. Dom har ju köpt en alldeles gudomligt söt liten flatt! Hon har ett humör som e perfekt om jag får säga det själv, en riktig dam och det gillar jag skarpt. Tror dom har hittat en perfekt vavva. Och hon e sjukt sööt oxå. Hon lyckades bta mej i fläsket idag och ont gjorde det HAHA.
Hon måste ju bara få träffa jack snart ;)

Ikväll blir det faktiskt en kopp te och en bulle. Jag orkar inte äta nå annat och jag vill få upp sockret då jag ligger här och mår lite illa.

Jag och älsk har varit tillsammans i 6 månader idag. Jag fick en underbart fin blomma utav älsk och vi har varit och hämtat hem sushi och fikat från Opalen. Inte alls nyttigt med en massa fika såhär, men lite måste man välla få fira;)
Jag är otroligt lycklig och jag älskar min älsk mest av allt! Han är helt underbar.

FRUKOST: En skiva grovt bröd med ost och gurka på. Jucie
LUNCH: Sushi/maki och en biskvi
MIDDAG: Hemmagjord pizza, en liten bit
KVÄLLSFIKA: Te och en bulla

Ingen diet direkt men jag försöker ändra mitt liv, sakta men säkert.

Hade velat fixa håret, har hårfärg hemma som jag vill använda. Gööra det lite mörkare. Kanske tar det i morgon då jag vaknar. Tror att jag sak försöka ta mig upp i tid och gå en lång prommis med Jack i morgon eller kanske tränar lite DW med honom. Han har som energi den här lilla pojken. Sandtaget var dock länge sen så man kanske åker dit? Är det fint väder kanske han vill bada? Jag får fråga honom om det i morgon ;)

En gammal bild på mej och Johan






RÖSTA

Gå in på den här sidan och rösta: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338
Då hjälper ni en tjej att vinna en ny dator. Det tar ju max 20 sek så det kan ni välla göra.


Idag då... Jag vaknade 10 i morse, utvilad och klev upp och gjorde en supergod frukost. Dukade fram grönsaker och ost att ha på smörgåsen och juice och lite annat gott. Gott men nyttigt! Sen så har det inte hänt särskillt mycket. Älsk har jobbat så nu ligger han och sover. Jack har varit ute med älsk på en liten promenad och ska få bada lite senare idag. Han har faktiskt varit lite odräglig idag så han ska få simma och göra av med lite energi så kan vi gå en promenad efter att jag varit ute och sprungit ikväll.
Jag är riktigt nöjd över att jag orkar springa nu och jag försöker att äta vanlig mat men lite nyttigare emellanåt.

FRUKOST: En mjuk macka (mörkt bröd) med ost, tomat och gurka. Ett glas juice.
LUNCH: En smoothie på Vaniljyoghurt, hallon och blåbär.
MIDDAG: Laxlåda

Så ser min matdag ut och jag har även köpt frukt som jag ska ha med mej på jobbet, så jag kan äta det om jag blir sugen. Jag funderar på att prova PreNet på Step In. Har hört att det ska göra underverk och har även hört att man får träningsschema så att man inte enbart tappar vatten utan att man ska göra av med fett. Jag tror jag ska ta och snacka med dom lite och sen så kanske jag börjar med det då vi kommer hem från Turkiet. Ingen idé att starta med det innan, i Turkiet vill jag ju kunna äta gott och njuta av min semester och det skulle ju förstöra allt. Men jag ska iaf snacka med dom på Step In så ser vi sen hur det blir med den saken. Men det kan klart vara värt ett försök om man tappar fett och inte enbart vatten.

Det känns riktigt bra just nu att jag orkar springa och inte blir sjuk. Det håller mej taggat till att äta nyttigare oxå. Då jag tränar blir jag ju självklart hungrigare men jag håller det nyttigt för annars är ju all möda helt onödig.

Nu håller min dator på att få slut batteri så jag ska ta och göra något annat ett tag.
Hoppas alla får en bra dag!




Svettigt värre

Har precis kommit hem och tagit mej en dusch. Ska bli riktigt skönt att krypa ner under täcket och se P.S I Love You. Har redan sett filmen och tycker inte att den e så superbra direkt, ren dygna jämfört med boken. Men skit samma, kan se den iaf. älsk har inte sett den så =) Sprang hela varvet idag, 3 km och det utan någon stöörre vånda. Fick självklart ont som FAON i fötterna men efter ett tag gick det över så det var bara att genomlida det i 5 minuter. Jag och älsk skulle vara tappra och ta ett mysigt dopp i alder såhär på kvällskvisten, lite romantiskt sådär att vara och bada på badstranden då det inte är någon annan där och stör ;) Men FY FAON! De var ju iskallt. Vi doppade tårna och gick och satte oss i bilen direkt, kanske inte fullt lika romantiskt ;) Haha

Har kollat lite på en hundorganistaion idag som även tar hand om hästar. Man kan åka dit en vecka och hjälpa till med en häst om man vill det och jag e gode sugen. Men det e i Rumänien och jag vette tusan... Men kul hade det varit. Vi får la se, kanske jag åker dit. Men jag kommer nog att bli Distansmatte åt en jycke. Ska bara kolla så att det är en bra organisation och så att det inte är som Julie Rescue- en fet kärring som gillar att tjäna pengar på försvarslösa hundar.

http://daisyhopeaktuellt.dinstudio.se/
För er som e intresserade så gå in på länken ovan och så kan ni kanske oxå bli Distansmatte åt en hund för bara 80:- i månaden. Det kan det ju vara värt. Ska bara kolla upp organisationen lite, men gå in och läs.

NU: P.S I Love You
SEN: Sova ZzzZz


Måndag

Idag e det måndag, tyvärr. Men men jobba bör man annars har man inge pengar.

I går somnade jag tiiiidigt, så underbart skönt att verkligen få sova ut. Hos bror har det varit full rulle i heljen, ungarna har busat och jag har badat med dom en sväng i poolen. Sen har vi grillat gott och ätit en kanon middag! Några drinkar blev det självklart oxå och vi spelade lite BUZZ. Skit kul har vi haft! Jag och Mia sprang 4,5 km i söndags före middagen och tog sen en skön bastu. Heljen har varit kanonbra! Det ska vi göra om:)

Idag klev vi upp efter 10 och åkte ut med Jack för att gå en promenad. Jisses så flugor det var över allt! Vi vände efter en liten stund bara och beslöt oss för att jack skulle få bada. Det gick ta mej fan inte att gå. Men jag tror att Jack hellre badar än är ute på promenad. Han är totalt badgalen! Bildbevis över Jacks badlycka;)


Nu har jag gjort en laxlåda att ta med på jobbet och har även pluggat lite teori. Men vissa saker e fan i mej svåra då man inte alls kan så mycket om bilar. Ajja. Det ska väl gå bra iaf :P




Happy happy happy

Ååå så skönt det känns att det e helj! På jobbet gick det faktiskt riktigt bra idag så jag e nöjd=)
I heljen blir det äntligen att åka till Skellefteå. Och det ska bli jätte skojj! Dock kanske jag missar WPn men men. Tråkigt, men vi kommer att ha superkul hos bror och hans familj. Äta lite gomat och mysa på.
Jack ska vara hos mamma o pappa i sävast och han kommer att leva som en prins så jag e inte orolig. Han har blivit så bra mot hundar nu oxå, morrar inte alls och reser inte ens raggen. Så nu börjar jag se fin fina resultat! Han mår även kanonbra nu oxå! Han e alert som fan och hans mage e jätte bra. Men det blir att han får åka in på en koll veckan efter löning. Pratat med vet. och hon tyckte inte att det var ett måste men jag sa att jag ville det.

Jag e så himla nervös och ja nu händer det verkligen grejjer! Iiiiih!! Fan att jag inte kan skriva i bloggen vad det e! För det ska bli så jävla roligt! ÅÅåå ! På måndag vet jag mer och Ja jag kan bara säga att jag e sjukt lycklig nu och ja om de går vägen så kommer jag att leva livet! FY FAN! Jag vet inte vad jag ska skriva för jag e så jävla glad.

Mitt liv är helt underbart just nu, sorry för er som önskat mej annat. MOAHAHAHA! Jag älskar mitt liv!



Min vän

Tänker på dig vännen min och jag önskar att jag kunde kidnappa hit dig så jag får ta hand om dig.
Den här är till dig. Jag älskar dig vännen och jag finns här för dig.





You're never alone, I'm always near,
When your troubled, down or blue.
All you have to do is call me,
I'm always here for you.


It doesn't matter where I'm at,
It doesn't matter when.
When you need someone to talk to,
I'm here to be your friend.


If you need someone to hold your hand,
or a hug to say I care.
If you need a shoulder to cry on,
for you I will be there.


So never think you are a burden,
when the weight gets to be to much.
You might find if look hard enough,
a good friend could be the right touch.


You're never alone, I'm always here,
through the good times and the bad.
I'm always here to be your friend,
I don't like to see you sad.


Svettig

Sådär ja, nu blev man lite svettig minsann, skönt det=)

Har pratat med veterinären nu, inte Pia utan fick prata med en annan då hon inte hade tid. Vi ska blötlägga maten till Jack nu ett tag och sen ska jag höra av mig i morgon om det inte blir bättre. Han ska bara få lite lite mat. Men jag har gett honom en dl uppblött nu och han fiser redan. Fan oxå.
Ajja vi får la se. Ska ringa i morgon så jag får prata med Pia. Om han inte blir bättre.

Ska ta mej en dusch och sen åka på jobbet, men jag måste ha med mej nå mat! Och jag har ingen aning om vad fan jag ska ta med mej på jobbet. Det finns inte mkt här hemma som e jätte nyttigt, vi har ju hyfsat nyttig mat men... kanske hinner jag slänga in en lax i ugnen och så kan jag käka lite sallad till? Det e nyttigt och gott=)
Träningskläderna slänger jag med i en påse till jobbet så jag och älsk kan springa ikväll oxå. Får påminna älsk om att ta med mina skor oxå=) OCH VATTEN!

*****


asg

Tänkte nyss att jag skulle köra lite aerobic striptease eftersom att jack inte ska gå nå långt... Skrev till Cassie och vad fan står det på hennes MSN-meddelande: Areobic striptease hahaha! Snacka om synkat!
Ja du Cassie, jag ska ta en titt på din hemska länk och sen ska jag gråta och köra lite Aerobic Striptease.

Här är länken:
http://www.garaget.org/video/666w9fbpg5ah

Jag grät inte? Vad har hänt med mej? Nu är det nå fel på mej haha.


Nä lite nytta nu, aerobic striptease!



Onsdag

Lite stolt är jag faktiskt...Fastän jag inte tycker om mitt jobb så väldans mycket så går det faktiskt alldeles utmärkt på jobbet just nu. Jag ligger på provision än så länge så jag får hoppas att det går vägen, men det e ju några arbetsdagar kvar så allt kan hända. Men jag är nöjd för det går bra!

Sen händer det en massa fin fina grejjor just nu! Spänningen är HÖG kan jag säga. Men jag kan inte säga något än. Det får bli en överraskning om det går vägen det här. Fan jag hoppas det! Så jävla sjukt underbart livet skulle bli!
Hoppas att ni håller tummarna för mej iaf. ;) eller ska jag sääga för oss??

Älsklingen överraskade mig i morse med ett spel! Han har köpt Sims 3 till mig! Han e så sööt min älskling:)
LOVE!

Igåår var jag ute och sprang 3 km! Härligt var det, men tungt som fan. Så ikväll bär det av med löparskorna i spåret igen. Efter jobbet som vanligt. Det känns skönt att komma igång och jag ber till gudarna (om dom nu finns) att jag ska få hålla mig frisk så jag kan fortsätta springa. Jag blir ju alltid sjuk då jag väl kommit igång..

Nu ska jag äta lite frukost och sen gå en promenad med Jack. Ingen lång sådan eftersom att Jack inte är så himla pigg i magen. Ska ringa Pia på djursjukhuset idag och prata med henne igen. Ska även boka tid för lillkillen så han får kollas.
Men Jack är pigg och alert så det känns iaf skönt. Tidigare då han varit sjuk så har han bara sovit och varit dålig. Men nu e han pigg och glad.


NU: frukost
SEN: Promenad och jobb

Måndag...

Jahapp idag e det jobb, usch jag tycker inte om mitt jobb alls. Less är jag, som faaan. Men man måste ju jobba, tyvärr. Jag längtar verkligen tills jag e klar med skolan, det ska bli underbart!

Igår hann jag träna jycken ordentligt och baka lite kakor =) Mumsigt värre. Sen har jag tyvärr sovit dåligt i natt så jag e helt slut idag. Har ingen ork över huvud taget. Hoppas på att få sova i natt då. Lägenheten ska jag fortsätta städa ikväll då jag kommer hem från jobbet så att det är rent och snyggt då mamma o pappa kommer och hälsar på. Vi ska bjuda dom på lite lunch oxå och då blir de kyckling och bacon i ugnen med västerbottensost. Kommer att smaka riktigt bra tror jag=)
Mamma skulle baka lite mjukaka som hon skulle ta med, det e så gudomligt gott!


Nåväl, idag har jag pluggat lite teori och det går faktiskt väldigt bra måste jag säga, med tanke på att jag kan NOLL om bilar och allt runt ikring. Jag e ingen bilnörd direkt. Men jag tror jag kommer att klara det här galant=) Ska bli underbart att ha körkort. Kunna åka och hitta på saker med Jack, spåra och dona.. Jag e sugen som fan på att lägga ett spår. Ska nog ta och göra det någon dag.

Nästa helj är det WP-läger och det ska bli skit kul att få träffa Kajsa och JennyAnn=) Ska och kolla lite då dom ska ha en funpull=)

Nu ska jag ta och chilla lite innan jobbet, kanske ta och spela lite Sims 3.
Jag e sjukt jävla trött och jag e inte alls upplagd att jobba... VILL INTE! Fan oxå att man ska ha ett sånt här tråkigt jobb.
Snälla rädda mig från mitt jobb, kasst betalt och jävla segt. Ajja jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Hoppas ni andra har ett bra jobb och att ni får en trevlig kväll, själv ska jag plågas och försöka ta bort huvudvärken, sov inte med min bettskena i natt och det får jag sona för nu. Ingen bra dag idag.


Städning med älsk

Idag har jag och älskling städat och donat på. Men vi klev upp seeeent! Klockan stod på 13:36 då jag vaknade haha.
Inte så konstigt då vi inte ställt någon klocka och dessutom såg tre filmer igår! Vi var hos Titti och Henrik, där såg vi Suspect Zero och Madhouse... Johan somnade redan då vi såg första filmen men jag såg båda. Riktigt bra filmer, så det var en jätte trevlig filmkväll. Vi käkade lite ost och kex till oxå och det e alltid gott och det e ju en mysfaktor. Så vi hade en jätte trevlig kväll. I fredags var vi även med Titti, Henrik och Beckis och badade i Alder, skit skönt! Dock tyckte inte sigge att det var lika mysigt att bada, men han lär sig välla:)

Nu ikväll blir det att gå en promenad med jycken på en stund, ska bara se klart Privileged. Jag tycker att det är en hyfsat bra serie. Tidigare ikväll har jag även lärt jycken lite nya tricks, tog en paus nu och han e jätte trött haha. Har lärt han att spela död hund, men vi ska nöta in det lite bättre, så det sitter. Fick idén av Titti. Jack kan redan så jävla många tricks.. och jag tänkte att jag måste ju aktivera skallen på han på nåt sätt så vi började med lydnad och lite godisregn och läggande och sen blev det "pang". Jag måste erkänna att jag är dålig på att aktivera Jack mentalt, måste verkligen skärpa till mej på den biten. Så nu blir det en promenad ikväll iaf. men i morgon ska jag nog köra lite lydnad med Jack. Tror jag ska ta mej upp tidigt och ta en promenad och köra lite lydnad. Sen ska jag ta mig till gymmet.

På tisdag ska mamma o pappa komma hit och fika lite så jag kanske bakar nå gott ikväll så vi har nåt att bjuda på, men jag vet inte ritkigt vad jag ska göra. Skulle vilja baka kolakakor och sommarkaka i långpanna. Oj oj oj nu har vi mycket att göra ikväll, mysit värre! Jag skulle verkligen behöva hitta en fin kakburk... hmm

Det blev ett till icke sammanhängande inlägg idag, jag ska bättra mig.

NU: se klart Privileged
SEN: Gå ut med jycken och handla och baka en massa mumma.

Den här lilla kakburken skulle jag vilja ha=)



Vakna med Mia

I morse vaknade jag vi 9 av att Mia ringde. Hon jobbar i heljen så det blir inget Skellefteå:( Trååååkit!
Men men vi kanske ska åka nästa helj istället, så det e ingen  fara. Mia kan ju inte rå för att hon jobbar.

Idag är det som sagt kolla synen som gäller, gå på stan och kolla lite, städa och laga go mat. Innan stan så ska vi åka ut med Jack till sandtaget, det var länge sen=)

Får skriva senare, älsklingen kom hem tidigt idag=)

Hmmm

Ja jag vet inte riktigt varför jag bloggar ikväll, men det är sent och jag kan inte sova.
Sitter och funderar över hur fan jag ska få bort finnen på hakan? Ajja jag får göra en rengöring i morgon.
Jag ska kolla synen i morgon, 14:45 tror jag det var. Undrar vad de kalaset kostar? Det kan fan inte kosta mer än 300 kr.? ELLER?

Sen så har folk undrat vem idioten är... som jag bloggade om igår. Jag berättar gärna, men jag låter bli. Det blir bäst så.. Även om han förtjänar det!

Jag kollade runt lite på aftonbladet och såg att Mariah Carey skulle vara lik Eminem i nån kommande video eller vad det nu var... Men jag måste säga att den som skrev det måste fan i mej va blind?

Ser ni någon likhet? Det gör inte jag! Hon e snarare lik Enrique Iglesias? Eller? Nää



Sen så e jag så jävla dum så jag läser Kissie jävla blogg. Jag fattar inte varför jag måste vara så nyfiken så jag går in och läser hennes dynga? Jag bidrar ju till att den lilla snorungen tjänar pengar. Ååå! Ve och fasa. Jag fattar inte att jag e så dum. Det värsta med hennes blogg är att små tjejer ser upp till henne! Det gör mig mörkrädd. Tänk om mina barn skulle se upp till någon som Kissie? Då anser jag nog att man som förälder har misslyckats. Jag menar... jag skulle spärra sidan. Aldrig i livet att min unge ska sitta och kolla på nåt videoinlägg av Kisse där hon sitter "kissiemjau på er gullungar.. MMmmH! *puss* " Oh no! Hur har man ens kunnat låta det ske? En dum blondin som inte kan stava och med ett ego större än Reinfelds flint, som tjänar pengar på ytligheter? Själv sliter man som fan och tjänar mindre. Självklart är jag avundsjuk över att hon hade turen att bli en stor bloggare och inte jag. Men samtidigt tycker jag att det e skrämmande. Jag vill inte ha barn om dom ska tycka om Kissie... Nej jag vill inte det.

Finns så mkt jag skulle behöva skriva ikväll faktiskt. Men jag kan inte. Av vissa skäl. Men en sak är säker, vännen min, jag finns här för dig och du kan alltid ringa.

I morgon är jag ledig så det blir att göra stan och kika runt lite... sen hem och städa och laga lite gomat till middag=) GI-lasagne har älsklingen beställt så det får det välla bli då. Själv var jag sugen på fläskfilé och nå gottigt. Men men, på lördag blir det iaf gokäk hos bror och mia. Det längtar jag efter. Men jag kommer sakna min lilla bebis. *snyft*

Avslutar detta osammanhängande inlägg med en osammanhängande bild på mig och Anna...
När? Var? Hur? You tell me




Jag gillar hemligheter... och jag har en LITEN en hihi
 

Vikten

Sitter här och funderar över vad fan jag ska göra med min vikt. Jag mår dåligt över att andra ser det jag faktiskt, egentligen... bara trodde att jag såg. Men nu har jag fått det bekräftat. Andra människor ser att jag är tjock, jag kan inte gömma mig mer. Förrut kunde jag trösta mig själv med att det nog bara var jag som var knäpp och att jag inte alls behöver skämmas. Men nu skäms jag. Som aldrig förr. Vad säger folk bakom min rygg? Vad tänker de när de ser mig?
Hur fan ska jag kunna sluta med småätandet och våga mig till gymmet? Jag vågar inte gå till gymmet längre. GRATTIS! Jag e fan 24 år gammal och vågar inte gå på gymmet... för att jag är rädd för vad andra ska tycka om mig. "Vilket fetto, det e verkligen dags för henne att jobba... jävla tjockis".

Självömkande? Kanske några av er som läser tycker. Men jag känner såhär. Och jag hatar den person som fick mig att bli påmind, när jag mådde så bra. Jag hade klippt mig, kände mig fin. Varför var den här personen tvungen att skämma ut mig inför mina vänner och varför säger man något sådant till någon över huvudtaget?
Att stå inför 10 personer och kalla mej fetto och tjockis... hur fan är man funtad. Men det är kanske sanningen. Jag vet inte längre.. Jag vet att jag inte är lika smal som jag var, men jag vet oxå att jag inte förtjänar att bli kallad dom orden, iaf inte inför mina vänner och andra som jag inte ens känner. Jag hatar dig som fan. Kom och snacka då du själv ser bättre ut din jävla fågel. Du ser ut som en jävla fågel ditt arsle!
Tack för att du har fått mej att skämmas över mitt utseende och tack som fan för att du gör så jag äter mer, din jävla idiot!

Jag MÅSTE sluta äta såhär och jag MÅSTE till gymmet.

Ett tips! Tänk på vad fan ni säger till folk. Lite vett i skallen måste man väl ändå ha? Snacka bakom min rygg, det bryr jag mig inte om, gör det hellre än att skämma ut mig inför andra människor.

Recept på GI-lasagne

På begäran av Titti så slänger jag upp ett recept på GI-lasagnen som jag brukar göra:

GI-lasagne (4 pers)

Ingredienser:
1 stor squash
1 tsk salt
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
Olivolja
500 g köttfärs
1 burk krossade tomater
Lagerblad
Lite torkad basilika och oregano
Salt och svartpeppar
Smör
1 1/2 dl grädde
1 paket mozzarella ost


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva squashen på längden. Lägg upp på en handduk och strö över lite salt för att dra ut onödig vätska.
3. Hacka lök och vitlök och fräs i olivolja i en stekpanna i någon minut. Lägg upp på ett fat. Häll lite mera olivolja i samma panna och bryn köttfärsen. Tillsätt den stekta löken, krossade tomater, lagerblad och örterna. Smaka av med salt och peppar. Koka i 10 minuter.
4. Smörj en ugnsfast form med smör och lägg ett lager squashskivor i botten. Lägg på köttfärssås och ytterligare ett lager med squash. Lägg sedan på köttfärssås igen och toppa sista lagret med squash. Häll på grädden.
5. Riv mozzarella och strö på gratängen och gratinera i ugnen i cirka 20 minuter eller tills den har fått färg.


Den e supergo! Nu ska jag surra lite med Erica..:)


Trötter

Idag e jag riktit seg och trött. Det blev inget sol och bad för oss idag, det är visserligen varmt och man kan säkert få lite sol, men ingen av oss kände någon ork att åka till stranden. Vi har blivit lite bortskämda med solen tror jag hehe. Saknar den faktiskt, även om jag klagat på varmen i natt. Har haft svårt att sova och fått kliva upp och duscha... Det har varit en bastu i sovrummet.

Tror jag ska försöka ta mig iväg och träna idag, just nu har jag ingen ork, men jag ska iaf hinna före jobbet.
Ska se om Tiktti ska med och gymma lite.

Ikväll är det jobb som vanligt. Sen bara torsdag kvar och sen e jag ledig! UNDERBART! Ska kanske jobba nån söndag här i juli, jag vill inte. Men jag e så pengakåt haha



Over and Out

RSS 2.0