Väntans tider

Ja här sitter man å väntar som ett barn på julafton... Soffan ska komma idag. Och nu är klockan slagen. Bara att vänta! Oh hoppas den e fineli fin. E lite tveksam dock över den ljusa färgen vi valde. Men nu e det valet gjort så=) Jag tror att det kommer bli gode schnyggt.

Igår hade jag ett ryck, åkte med Camilla på stan och shoppade loss! En massa söta barnkläder blev det. Så nu slipper stackarn gå naken haha. Det var som trevligt att få shoppa lite saker till bebisen, det e ju trots allt bara tre månader kvar tills han är beräknad nu. I morgon går vi in i vecka 27. Tiden går fort och magen växer som vanligt. Jag tycker den kan sluta växa nu, för det börjar bli lite tungt att bära på allt. Men jag försöker vara ute och röra på mej nu och sådär- dock resulterar det i att ryggen säger upp sig. Men men. Det går ju över=)


Ikväll kommer Titti och då blire att kika på Idol och dricka lite te och mysa=)
Är himlarns hungrig och funderar över vad man kan stoppa i sig? En rostad med ost och lite te kanske- I think so.
Nu tror jag att soffan kom? Det lät som en bil! Ska kika.


Fotad av Annica Öberg

Har varit hos Annica idag och tagit lite bilder=)
Det har ju efterfrågats gravidbilder så nu kommer dom! Har inte velat lägga upp tidigare men nu då jag har fina kort kan jag slänga upp två av dem. Det kommer mer senare. 


Tusen TACK Annica för de fina bilderna och för en jätte trevlig dag!








Ett kort skytinlägg!

Har precis kommit hem från en trevlig stund hos veterinären. Tassarna såg bättre ut och det var bara goda besked! =)

Men det bästa av allt var ‎då veterinären säger: "Vilken otroligt trevlig och vacker hund du har! Hörrni, kom och titta. Jag är kär!" Jack hade charmat henne totalt och dom har överröst honom med vackra ord, både för hans personlighet och för hans trevliga och lugna uppförande. Så vi hade två veterinärer en stund idag haha:) Jag är så stolt över Jack. Och det e inte alltid jag har fått vara så stolt heller. Men nu får man betalt för allt arbete man lagt ner med denna underbara jycke! Vi har inte alltid haft det lätt och vi har bråkat en hel del på vägen, men deras ord idag gjorde verkligen allt. Det överväger all skit man någonsin har fått. Sug på den, ni som tvivlat på oss!
Jag är så förbannat stolt så det finns inte! Hon tyckte Jack var lugn och trevlig i tempramentet och oerhört snygg. Hon sa att hon blev kär. Den andra veterinären sa att han var så vacker så hon knappt ville slita ögonen ifrån honom. Själv stod jag bara där och var helt jäävla paff. Att min hund är fucking amasing vet jag själv redan! Men att två helt främmande personer skulle överrösa oss med så många positiva ord trodde jag aldrig!
Till råga på allt så sa Jack inte ett pip till hunden i väntrummet! Fy fan vilken bra dag jag har!

Då jag kommer hem till stan så åker jag på OK för att köpa en macka. Snubben i kassan tittar på mig och min gravida mage och säger "Mår du bra?" Jag fattar noll men svarar: "Jajomen!" Han skrattar och börjar surra på en massa. Då jag tar fram mitt kort (jag har kort på kort, och självklart e det Jack på bilden) så säger snubben i kassan: "Det var en stilig hund".
Sen surrar jag med en übertrevlig OKsnubbe om hund ett tag.

Den här dagen är så jävla bra! Helt fucking awesome!!! Nu ska jag och Jack gossa i sängen innan vi hämtar husse. Ikväll ska det mysas på hög nivå och i morgon ska vi käka en festlig middag, bara jag och älsklingarna:)
Mitt liv är helt underbart och all skit rinner av mig som vattnet på en gås. Jag är till freds med mig själv och jag är så stolt över mig själv och min lilla familj. Det var länge sen jag var  stolt över mig själv och INGEN ska ta det ifrån mig!

En bild på världens snyggaste jycke såklart!!


My first love,
You´re every breath that I take
You´re every step I make


Shiet!

Nu e jag klar med dagens bakning, kanelbullar, vaniljbullar och kolakakor! Har provsmakat en bulle och en bit kaka, smakade gudomligt! Alltid trevligt att ha hembakat att bjuda på då folk kommer på besök.
Men nu e jag himlarns trött efter två dagar med ståhej och bak och fika. Trött i både huvud och kropp. Så jag ska nog ta och lägga mig ner, se en film och vila. Jag och jack har härjat ute på gården idag och det tog på ryggen kan jag säga. Jaja, nu e alla nöjda och belåtna här hemma iaf=)

Jag är så lycklig just nu, jag orkar inte bry mej i gorm, jag tar dagen som den kommer. Jag e sådär underbart disträ. Och känslig. Men det går över fort. Jag är glad över att jag har Johan, han ser mig för den jag är och han känner mig. Innan- och utantill. Vi bråkar typ aldrig och vi pratar med varandra, har en bra kommunikation. Sen e han ingen svammelpelle direkt och det e så skönt, här hemma kör vi raka rör och e ärliga mot varann. Det känns bra. Det e väl därför vi valt att ta steget och skaffa barn. Vi älskar varanndra för den vi e. Jag skulle aldrig byta mitt liv mot nån annans just nu. Mitt liv är perfekt.

Ikväll blir det kanske fika hos Annica? Ska höra av mej till henne sen. Dock får jag se hur det blir efter en dag med bak och lek med hunden. Ryggen är ganska aj aj. Ska nog ta det lugnt en stund och sen ringa henne.

Fast nu e jag himlarns sugen på att göra en köttsoppa?! Måste ju komma på nå att äta till middag. Kasslergratängen är slut. Jag får helt enkelt slänga ihop nå smarrit. Jaja, ner i frysen och hämta upp nå gott att laga. Fisksoppa?! Vi får se.

Ska ut med Camillas jyckar oxå då Johan kommer hem, eftersom att hon jobbar.

Hoppas alla har en bra dag, för det har jag:P

God morgon=)

Idag sov jag ut, skönt som tusan=) Just nu ligger man kvar i sängen och bebisen sparkar på där inne i magen, morgonmys med andra ord=) Jack e med på ett hörn han med, han ligger under täcket och snarkar som en skogshuggare!

Igår blev det att baka drömmar och coccosflarn med kräm. Idag ska jag göra kolasnittar och sen blir det att baka lite bullar oxå. Mumsit att ha gofika hemma om nån vill komma och hälsa på=)
Jag tog en paus i städandet och åkte för att hämta Johan, passade då på att hälsa på Ericas lilla krabat. Söt var hon och hon var så gossig att hålla i=) Erica har köpt sig en sankt bernard! Valp då såklart. Himlarns söt och jag fick en bra bild på henne oxå men jag kan inte lägga in den nu, då jag sitter vid fel dator.

Älsklingen kommer hem på lunch och sen blir det att åka på tippen med allt jävla skrot som jag har i garaget. Jag vet ju att jag inte ska bära så mkt men jag vill bli av med skiten och jag e ledig idag, så tippen blire!

Jag undrar vad jag ska käka till frukost? En gröt kanske? Har ju ätit gröt de senaste dagarna för att vara hyfsat nyttig, men jag e lite less. Kanske jag lyxar till det lite med en smörgås haha. Nu ska jag kliva upp och äta frulle så får Jack sova vidare tills det e dags för oss att ta en promenix! Ska nog försöka ta mig en lite längre promenad för väädret verkar då vara bra idag.

Ska prova ringa Titti! Det var länge sen och jag saknar den skönheten=)




Haha en gammal fyllebild! Men he bju ja på=)


En liten paus

Nu tar jag mig en liten paus här i städandet och tvättandet! Sen blir det att sätta igång med fikat. Baka. Jag har nedervåningen kvar att ta hand om, men jag tror att jag spar den till i morgon. För i morgon e jag ledig och då ska jag åka hundra vändor på tippen, så jag gör nog det innan, sen tar jag tag i städningen. Lite enklare om man får bort allt skrot innan ju.

Hade tänkt åka förbi mor min och hälsa på idag. Men jag tror inte att det hinns med. Pappa e ju hos bror i sthlm. Jag tror att mamsen känner sig lite ensam och då tycker jag så synd om henne. Nu fick jag dålit samvete. Kanske åker förbi henne ikväll... Eller kanske snart? Innan kakbaket? Hade behövt ha lite braiga recept. Vi får se.

Nu ska jag vila benen i 10 min till. Sen e det fan bara sätta igång å baka! Minst tre sorter ska de bli!

Meningsfullt inlägg? NÄ.


SKOLK!

Ja idag så skolkar jag från skolan. *tihi* No god.

Det blir nog att städa en hel del och kanske man bakar en kaka, de skulle som va trevligt.

Jag vet inte om det bara e jag, men det känns verkligen som att en person inte tycker om mig? Och jag vet inte varför? Jag har ingen aning, men jag får starka vibbar om att det är så. Det känns inte alls bra eftersom att det är en person jag tycker bra om. Kanske är det för att vi e så himla olika? Bara den personen vet.

Jag längtar efter helj! Då ska jag och älskling åka och bada, laga god mat och bara mysa på. Helt underbart. I går hade vi faktiskt lite mys och det var efterlängtat måste jag säga.

Nu ska jag ta och vila mej en stund och sen blir det att fixa och dona på här hemma. Har verkligen sovit dåligt i natt, jag fattar inte varför man ska kissa så förbaskat mycket!? Helt galet va jag har sprungit upp och ner i natt, men det ger iofs lite motion haha. Johan fick känna bebisen sparka riktigt ordentligt igår! Det är en ruggit alert liten kille där inne nu. Jag som knappt har känt av honom tidigare och nu e magen som en torktumlare, det e lite jobbit då man ska sova, men samtidigt blir man helt varm inombords, det är lycka.

I morgon har jag dejt med Annica! Vi ska fika och planera fotograferingen hihi

OCH jag har btw beställt hem en onepiece!!!

Hoppas alla får en bra dag, för de ska jag ha. Hejrå!

Sovmorgon

Idag blev det sovmorgon och det behövdes efter gårdagens valvaka. Vem fan e så dum att dom röstar på SD? Jag skulle tro att det är dom som e okunniga, men vem vet?
Vi var hos Johans syster igår och åt asgod hemmagjord pizza! Sen vart den pavlova och cheesecake till efterrätt! En toppenmiddag med andra ord. Jag somnade efter 21?? i soffan, vaknade med panikont i magen. Så vi rejsade hem och jag spydde och mådde skit. Idag mår jag toppen! Jag tror jag åt för mycket och bebisen rörde sig som en orkan i magen... ingen bra combo:/

Jack e pigg och alert men måste till veterinären nu på fredag. Jag trodde tassarna blivit bra, men icke de. Tillbaka på ruta ett nu igen. Klockan 11 på fredag blir det vetten. Känns banne mej onödigt då jag vet vad det är, men jag måste få nåt utskrivet åt lilleman så han inte äter upp sig själv.

Skola idag, vi ska vara på Teknikens Hus. Nu ska jag skynda mig och ta en dusch, tiden rinner iväg.


så ser de ut nu

Beräknat förlossningsdatum: 2011-01-06

Barnet blev till omkring: 2010-04-15

Du är i vecka: 25

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 24 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 112


v.23 +4

Bebisen e verkligen alert asså. Och det e lite småläskigt måste ja säga. Den rör sig dag som natt. Och det e lite våldsamt ibland, men jag vet ju att han lever så! Haha.
Att vara gravid är inte lätt. Det har iofs ingen påstått heller. Men nu börjar de bli kämpigt med känslor och hormoner. Kroppen får jag acceptera oavsett om jag vill det eller ej. Jag blir inte mindre, kommer inte bli det inom en snar framtid heller. Så e det med det. Men känslorna är riktigt jobbiga och jag känner mest för att stänga in mej och bara vara. Det är mkt som händer. Jag har en art-tenta nu på fredag. No fun at all! Och jag har ont och jag e gnällig. Jag flyr till Ida för att Johan och hans gulliga brorson ska kunna härja fritt här hemma. Och så att jag kan plugga och klara tentan. Klarar jag den inte, ja då kommer jag inte bli så mkt gladare.

I morgon ska jag och älsklingen åka med gullungen och bada iaf. det ska bli så skönt att få röra sig i vatten igen. Funderar starkt på ett simkort! I Grekland badade jag dagarna i enda, låg inte mkt i solstolen direkt. Jag älskar verkligen att bada, det har jag alltid gjort. Så jag ser fram emot morgondagen i Piteå på havsbadet. Inte havsbadet ute... vi ska bada inne! Det blir mys och så kan vi käka nå smarrit och ha skoj. Jag behöver ha kul!

Jag är så himla glad över alla fina vänner jag har. Efter att ha varit borta en vecka får man både sms och inlägg på FB om att man är saknad. Gravid och känslig som man är så fällde jag självklart en tår. Man ska vara glad över dom vänner man har. Jag har en del nyfunna vänner, som jag kanske inte kommit så nära än, men jag e så himla glad över alla nya och gamla vänner som jag har. Ni vet vilka ni är och jag är så tacksam över att jag har er.

Där emot så e jag inte vidare sällskaplig av mej för tillfället. Som jag skrivit ovan så är det mkt skola och mkt hormoner som fyller min skalle. Jag är då hellre ensam en stund. Jag vill ha mina vänner kvar.

Jag har haft det super bra i Grekland och hade jag inte längtat så enormt efter Jack så hade jag kunnat stanna en vecka till, MINST. Men jag har blivi brun hehe och det känns förbenat skönt att fåå lite färg. Fet och brun e ju så mycket bättre än fet och blek eller hur? Min hy är strålande just nu och det tackar jag gudarna för!! Den e slät som en barnrumpa.

Nu ska jag ta och vänta på Idol... Grannen var gullig och bjöd över mig på äppelkaka, men älsklingen ville se Idol med mej. Nu har han dock besök så jag undrar vad han tänkte? Ajja. Grannen finns kvar och Idol kan man se på TV4 play. Tack för de me.





RSS 2.0