Jack får komma hem idag!

Å vad jag är glad! Jack får komma hem idag. Äntligen. Gud vad jag har saknat honom. Stackarn kommer att ha en tratt, undrar vad Alice tycker om tratten? Hon lär nog bli lite suspekt kan jag tro haha. Och Jack kommer att vara UTAN bollar=( stackars liten. Men veterinären sa att det var bäst så, ja han får gå punglös.

Jag vill ha en massa saker, jag behöver en ny mascara! Blev tipsad av Olga så jag vet nu vad det e för mascara jag ska pröva denna gång. Men tyvärr e jag ju P A N K!!! Fasen jäkla skit, ingen shopping denna månad, vad fasen ska jag göra?!!! Känner redan abstinens. Det enda jag kan shoppa är mat, hur kul är det? Ajja man får nöja sej med att hunden blir bra. Hoppas jag. Får ju vänta på proverna en vecka:(

OM jag hade haft pengar så hade jag shoppat smink... mitt börjar ta slut! What to do?!
Sen måste jag fråga Olga... Vad var det för bra conseler som du tipsade om?
När det gäller ögonskuggor så köper jag endast ifrån Make Up Store, för de ögonskuggorna håller en hel kväll utan att kladda. Dock kan dom vara svåra att aplicera om man inte har rätt penslar, men med rätt verktyg så är deras ögonskuggor helt underbara!

Det här kan ni köpa till mej om ni vill göra mej glad

image100



25 dagar kvar till Jul

Ja nu är det bara 25 dagar kvar till jul. Jag längtar efter att få samlas med nära och kära och mysa med glögg och pepparkakor. Det är så mysigt vid jul. Äta god mat... massor av ljus. Innan jul är det ju julfest på jobbet, ska bli riktigt kul! Sen är det lucia... baka pepparkakshus med Sara och lussebullar med Simon. Simon tycker om att baka lussebullar så det får inte jag och sara göra. haha... Sen ska jag på Stellas grav oxå.. och på Pärs grav förstås. Snart är det ett år sedan hon gick bort, det känns som att det var igår man såg henne sist...  Den 16 december är det det efterlängtade julbordet iaf. på Norrigård. Deras julbord is the shit! Så jävla gott det är, dom har ALLT, då menar jag ALLT!


Fortfarande oroad över min hund... vill att han ska bli frisk och komma hem.. Men jag försöker tänka på annat.. Så jag lägger in en julig bild...


image99

Oro

Vad har hänt med min blogg? Oj oj oj... PANIK.

Men mest oro har jag över Jack... Han mår inte bra av smärtstillandet som han får... Han sover bara. Så han får vara kvar en natt till! Jag vill ju ta hand om honom. Nu är jag orolig.. Det här känns inte alls bra.

Ny blogg

Jag har en ny fin blogg!!!
Tack till Bob Malin! http://malleballefikonskalle.blogg.se/

Stewie at Lisas Bootcamp dag 1

Det är bara början nu lilla Stewie!
Jag och Erica har ett nytt projekt, att få Stewie i form! Har nyss varit ute och dragit däck i 45 minuter. Vi har gått vi har joggat vi har kutat och vi har plumsat i snö med däck. Nu ska han bli fit for fight och sluta vara en köttfärslimpa. I morgon ska vi göra samma sak. Men mer snöplums med däck. Stewie är en grymt trevlig hund. Hundmötena gick bra på långt håll. I slutet av rundan gick det kanonbra! Vi har inte passerat en hund än men det ska vi oxå göra. För nu ska vi få bukt på den här tonåringen! Själv är jag helt slut. Så det här bli bra träning för mig med. Skönt oxå att ha något att göra nu då man oroar sig för sin älskling.

Min älskling... hoppas att han har det bra. Undrar om han sover? I morgon ska jag iaf ringa och höra hur han mår. Han ska inte sövas ner förrän i slutet av dagen, hur ska det gå. Hoppas att han mår bra. Vad ska jag göra OM han inte blir bra igen? Rädd som jag är så har jag börjat fundera över vad jag skulle göra om beskedet kom... han skulle få somna in hemma iaf. det är jag stensäker på. Jag vill inte se honom somna in på ett kallt golv på djursjukhuset. Han ska få somna in bredvid mig i våran säng, den platsen som han älskar mest av allt, min älskade lilla guldklimp.

Nä nu ska jag ladda hem en film så jag får tänka på annat, så att jag inte lipar mej själv till sömns.
Här uppe i norra sverige är lipa=gråta.

Natti Natti

På begäran av Carro!

Jag tänkte blogga lite på begäran av Caroline. Hon vill kanske veta lite mer om mitt liv? Jag tycker mitt liv är rätt så grått om man nu ska sätta färg på det. Om jag hade fått välja en färg på mitt liv så hade jag nog valt gult. Gult är som en glad färg. Jag hade velat leva ett gult liv helt enkelt. Varför jag anser mitt liv vara så grått är väl för att det aldrig händer nåt storslaget roligt. Just nu är jag lite nervös eftersom att Jack är inlagd på dropp och ska genomgå en hel del i morgon om hans prover ser bra ut. Men han hade en glad sthlmare som skulle pyssla om honom där borta, han har en helt egen sjusyrra:) Hoppas att det inte är en tumör bara. Om hans mage ser jätte hemsk ut så ska han kanske opereras oxå. Hujja. Och tarmsköljning ska han genomgå oxå. och så ska han kastreras. Jisses amalia, det hade inte jag velat vara med om.

Jobbet rullar på i lagom tristess som vanligt. Är trött som fasen och vill bara hem. Men efter jobbet har jag lovat erica att komma förbi och köra slut på jycken Stewie. Ska bli rikitgt kul att träna lite WP ikväll. Och att testa med en ny hund oxå. Det e ju bra eftersom att det är jag som ska coacha gruppen sen och ha hand om alla olika små problem som kan uppstå. Så det blir lärorikt. Jag och Erica måste även sätta oss ner och gå igenom vad vi nu ska göra. Det är slädbygge, ringa runt och grejja och gorma på. Så vi måste ta tag i det i morgon helst.

Snart är det jul. Bara 27 dagar kvar! ( Om jag har räknat rätt ) Ska städa och dona på i morgon eller nån dag här framöver. Det blev bara att plocka undan lite och röjja upp i lägenheten i förrgår.

Jag har ett svinroligt spel på min dator! Det är lagomt nördigt. Riding Star 3. HA! Man ska rida dressyr och hoppa och grejja. Bra som tidsfördriv i väntan på nya Sims.

Undrar om Erica har tänkt på att det är Desperata husfruar på TV ikväll. haha hur ska vi då kunna träna hund?

Nä nu ska jag hämta mig ett glas vatten och härda ut en timme till innan vi slutar.

Sökte på gult och fann detta... Jag vill nog inte ha ett gult liv.... 

DNA-testet

S- Vi måste slicka igen kuverten innan vi skickar dom.
M- Varför då?
S- För att dom ska kunna ta vårat DNA om det hamnar i domstol
M- VA?! Är det sant?
S- Ja men om det blir något juridiskt så måste dom ju veta vem som slickat igen kuvertet och skickat det
M- Men shit! Nä nu vågar inte jag sitta på det här nå mer! Hur fan vågar ni?
S- Ja men är du osäker på en kund så ta lite vatten istället för att slicka igen kuvertet
M- Ja okej.
C- men asså är du osäker angående det här så ta och fråga en coach för jag vill oxå veta
M frågar coach V- Asså hur är det med det här DNA testet som dom tar på oss då vi har slickat på kuvertet?
V- Ja asså jag vet inget om det där...
M drar iväg ett mail till coach J: J, vad är det här med DNA-test på kuverten på SPP?
J- Va?
(M svarar inte på mailet)
J går och frågar M
J-
Vad menar du med ditt mail?
M visar J C´s mail.
J skrattar... - Du har nog blivit lurad

Vi har fått oss ett riktigt gott skratt på jobbet idag... Stackars M.

Fredag

"Äntligen Fredag"?! Jag har ingen aning i hur jag ställer mej till det uttrycket. Idag känns det ändå bra att jag inte jobbar så länge. Sen ska jag hem och snabbt städa och fixa i lägenheten. Sen kommer Sara. Då blir det att åka och handla lite mat så ska vi laga nåt gott ikväll, ta ett glas vin och se lite Idol. Ska verkligen bli jätte trevligt att få sitta och umgås och ta det lugnt. Älsklingen ska till Tommy ikväll och dricka öl som vanligt. Blir dom aldrig less på att dricka öl?

Jag har sökt en hel del nya jobb nu och hoppas att jag får göra något nytt! Det skulle vara helt underbart! Jag är less på mitt nuvarande jobb. Vissa här är helt underbara, jag har verkligen ändrat min syn på vissa personer. Dock är det andra som kör med nån form av mobbing. Men jag tänker inte låta dom trycka ner mej... Jag gör ett bra jobb och jag tycker om mina vänner som jobbar här. Men vissa saker som vissa säger sårar och trycker ner. Så ska det inte vara på en arbetsplats. Vi är ju vuxna människor och behöver inte trycka ner varandra. Jag trodde att jag skulle slippa sånt här då jag blev äldre, men tydligen inte.

I onsdags var det en väldigt tung dag. Jag är fortfarande lite nervös och mår inte så enormt bra, men det är bättre. Jack verkar pigg och alert. Ska ta mej en prommis med honom ikväll tror jag OM Sara vill haka på. Simon kommer ändå hem till dom snart så han får ta en prommis med dom idag oxå.

Mitt liv är inte perfekt, det går upp och ner. Orkar ni inte lyssna så skit i det, då vet jag ändå vilka mina riktiga vänner är. Mina riktiga vänner lyssnar och vi pratar, vi stöttar varandra! Är det så besvärligt att höra att allt inte är bra så visst, lev du i din lilla bubbla och var ego. Mina kompisar är underbara och har verkligen stöttat mej så att jag mår betydligt mycket bättre nu än för 2 dagar sedan. Tack alla goa vänner för att ni lyssnar och finns här för mig. Ni vet att jag oxå finns här för er! PUSS!

Ååååå

Jag vill bara skrika!

image96

Biopsi... Cancer...Tumör

Biopsi.. Cancer... Tumör... Det är vad som rör sig i mitt huvud just nu. Jack är dålig igen. Bajsar blod. Ringde veterinären idag och vi pratade lite. Hon sa "jag vill inte måla fan på väggen, men du ska vara beredd på att det kanske kan vara en tumör som blöder i tjocktarmen".   Nu ska Jack genomgå en biopsi. Är det cancer så finns det inte så mkt annat att göra än att låta honom somna in. Visst, man kan behandla, men hundarna mår väldigt dåligt av det och det finns inget säkerhet att hunden blir frisk. Jag vill inte att min älskling ska lida. Jag mår skit skit skit. Jag är så orolig. Att förlora Jack är det värsta som kan hända. Han är mitt allt. Min älskade lilla kille.

Vill inte jobba, men jag måste. Jag får se hur länge jag orkar. Vill bara gråta just nu och gå hem och bädda ner mej i sängen bredvid Jack och sova... Sova sova sova sova sova.. Så jag slipper tänka på det här. Visst man ska inte ta ut något i förskott, men med min jävla otur så vet jag hur det här kommer att sluta. JÄVLA SKIT!


Mitt hjärta....
image95

Hemkommen från lägret

Ja jisses! Nu har jag varit på WP-läger i Ytteråträsk. Fasen va kul det var. Hundarna var jätte duktiga. Vi har tränat och tränat flera ggr om dagen och nu då vi kommit hem så har Jack inte gjort annat än sovit. Får se om vi kanske drar lite däck ikväll. På lägret var det fullspeckat schema från 08:00 till 21:00 på kvällen. Jack var väldigt bråkig men det gick bra iaf. Han jobbade på bra och hade klockrena drag då vi drog vagnen. Själv är jag nu utbildad WPcoach! Så nu kan jag en hel del mer än vad jag kunde tidigare. Det var en helkul helj helt enkelt. Alla på lägret var så trevliga och vi hade kul tillsammans. Vissa var så underbart hjälpsamma då Jack var bråkig och det är jag så oerhört tacksam för. Första kvällen så kände jag mig ledsen för att Jack var så rädd så han bara skakade, men sen så blev det bättre och sämre och sen JÄTTE BRA på söndagen! Ett litet morr bara:) Nu ska jag jobba med Jack 6 dagar i veckan, dra däck och packväska med 10 kg. Det här kommer att bli jätte skojj. Erica hängde ju med me Freja och Freja var bland topp tre! Hon var så oerhört duktig, men vi tog det lugnt med henne eftersom att hon inte är ett år än. Men ja, hon är en blivande stjärna på tävlingarna! Sen var det en liten staffe som hette Ebba. Hon var så söt och hon var helt otroligt grym på att dra, med sina fjuttiga 14,7 kg drog hon 290 kg!! Bra jobbat säger jag! Och Kenneths hund Buddha på 42,3 kg drog hela 610 kg på tävlingen. Det var så härligt att se hundarna arbeta med glädje! Dom som säger att WP är djurplågeri skulle verkligen varit där. Hundarna arbetade och älskade det! På söndagen såg man att dom var helt slut, men på tävlingen så kom gnistan fram igen! Ångrar att jag lät Jack vila från tävling, han hade nog vunnit sin klass. Men men.. han kan tävla nästa gång istället!

Lägger in lite bilder från lägret. Klicka på bilderna för större bild.

Freja                                                    Yaax x2                                 Buddha                           Ebba

   

Sen så kommer det en bild här på mej själv.. då jag ätit 2,5 CITRON!!! Men är det tävling så är det!

image94

Sitter på jobbet nu och garvar

Ja jag skrattar så jag snart dör! mina byxor har spruckit i röven!!! tur som fan att jag har ett långt linne hahahaha.. Jag har gått omkring med hål i byxorna, hur länge?! Oj oj oj... haha fy fasen!


40 dagar kvar till jul

Nu är det bara 40 dagar kvar till jul... Har skickat iväg en önskelista på mejlen till mami o papi. Jag önskar mej inte så hemskt mycket i år. DVD-boxar, PS2 & presentkort på Kicks. Sen så e jag nöjd. Sen vill jag ju gärna ha mer finporslin i samma serie oxå. Om jag bara kunde komma ihåg vad den där serien hette... Ska kolla upp det.

I morgon bär det av på WP-läger. Spännande värre. Det ska bli jätte kul! Erica ska ta med sej sin kamera så det blir nog att jag lägger upp lite bilder här sen då jag kommit hem i lugn och ro. Jag ska ta med mej Alice, blir enklast så. Jacke  så bråkig nu och så ska jag åka buss och orkar inte bråka med honom på en fullsatt buss om det kommer nån främmande hund. Men det hade varit kul att ta med honom så att han hade fått träna att vara runt andra hundar. Det har ju gått så bra nu så länge men vi har fått lita bakslag, inte så stora men jag orkar inte sitta på en buss och gorma. Så besvärligt. Min lilla guldklimp får vara hemma och vila sej och vi vet ju inte hur det är med öroninflamationen heller.

Jag har hittat en jätte gullig tjej här som ska hjälpa mej att designa min blogg:) Äntligen. Jag e ju som sagt inte så jätte hajj på det här med datorer och sånt. Ska bli riktigt kul att få en fin blogg.

Som sagt så är det nu 40 dagar kvar till julafton. Jag längtar så enormt efter julafton och nyårsafton. Det är så mysigt att vara hemma med nära och kära:)

Ät inte för mycket pastiller gott folk!

image88

Snälla hjälp mig!!

Kan ingen vänlig själ hjälpa mej och designa min blogg? Jag har försökt utan någon vidare framgång! Är enormt less på det här fula bloggen!

43 dagar kvar till JUL

Jag vill ha så mycket i julklapp... Men här är två saker jag sååå gärna vill ha!

 
Självklart vill jag ha ALLA säsonger av båda...

Frågestund

1. Berätta om första fyllan.
I sävast, på ett berg, med HB i en gammal festisflaska

2. Berätta om första kyssen.
Dålig

3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Men Simon så klart

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?

Vem kommer ihåg sånt?

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?

JA, long time ago

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Måste nog svara samma som Saria, läpparna

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Snygga armar

8. Favoritsexsoundtrack.
Dirty Dancing, ja heeela skivan!

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Nordman

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha hett sex med?
OJ

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Nej nej nej

12. Har du strippat för någon?
Inte det

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Haha jooo

14. Har du snattat?
Nej

15. Har du moonat?
Nej.. men neeej!

16. Den du levt och upplevt mest med?
Min sambo Simon

17. Hur många har du varit kär i?
två

18. Käraste ägodel?
Min familj

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
PENGAR

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Att förlora dem jag älskar

21. Homo, hetero, bi?
Hetero 
 
22. Vad är kärlek?
Det vackraste som finns i alla olika slag

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden?
Jag skulle ha visat mer hur mycket jag älskar Per och Stella

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
En hel del

25. Ordet är ditt.
Futurum Nobis Est

Vänskap

En sak jag har lärt mig om vänskap under det här året är att ta vara på den. Vilket jag inte gjort. Har svikit en vän, men ska träffa henne i morgon, jag hoppas att vi kommer att vara vänner igen för jag saknar henne.

Ibland måste man svälja stoltheten och ta sig en tänkare, det har jag gjort!

Till alla muppar där ute!

VAD HÄNDER?! Vem fasen röstar på Mattias & Andreas!!! Hur kunde Christoffer Hiding åka ut?!
FY skäms på er som röstat på Andreas & Mattias(Mathias?)! Vaf tänker ni med.
Christoffer är en kille med register som ingen annan i idol har.

Jag kan bara säga-... FY FASEN! 

Christoffer är så bra! Hur fasen kunde han åka ut?! Jag hyllar Christoffer Hiding ikväll. En kille med en gudagåva: en underbar röst!!

image85 

Fredag

 


Äntligen är det fredag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med god mat och ett glas vin i handen. Ska göra" tacokyckling" idag tänkte jag. Kanske bakar jag något gott oxå. Tommy och Simon ska sitta hemma hos oss och dricka lite öl. Jag ska mysa på med vin och kanske lite vaniljte. Vi ska som vanligt titta på Idol. Jag är en Idolnörd. Jag vet det. Men jag är stolt över det!


Idag har jag jobbat som vanligt och det känns skönt att få vara ledig i morgon. I morgon ska vi till mami och papi och äta med min bror och hans familj.


Här har ni receptet på tacokycklingen


Receptet på "Taco-Kyckling"

4 personer


3-4 kycklingfiléer

1 stor burk Cremé Fraiche

1 stor burk Tacosås( Chunky Salsa gå också bra )

1 stor påse Tacochips av valfri smak

Riven ost

Gurka

Sallad

Tomat


? Skär kycklingen i små bitar. Stek tills den är färdig. Tillsätt creme fraiche och tacosås. Låt koka upp i ca 5 minuter.

Hacka gurka, sallad och tomat.

Lägg ut chipsen på tallriken som en botten. Strö över riven ost och sen på med "röran". Toppa med grönsakerna.


Torsdag

Igår var jag ju på IKEA med mami. Shoppade übersnygga saker till sovrummet. Jag älskar mitt nya överkast och jag älskar mina nya prydnadskuddar till sängen. Överkastet är brunt och kuddarna går i olika bruna nyanser och lila. Köpte en skönt filt som oxå har en plats på sängen. En vit lackhylla köpte jag oxå, att ha tangentbordet på och musen. Blev riktigt fint när det var klart! Äntligen bort med det fula databordet och nu ska det inköpas ett trådlöst tangenbord och en trådlös mus. Jag köpte en massa ljus oxå som var i lila, orange och rött. Doftar jätet gott och ger en mysig stämning i sovrummet. Hundarna ska få nya bäddar oxå och alice bur ska ut! Det kommer att bli så fint hemma då det är färdigt! Hittade tyvärr inte det jag ville ha till badrummet men mamma skulle kolla runt lite.
Köpte lite plock till köket och mer vaniljljus oxå, jag älskar vanilj. JAG ÄLSKAR MAMI o PAPI!

I
dag har jag städat och donat vidare i lägenheten. STORSTÄDAT. Inte riktigt klar men Simon skulle ta över då han kom hem. Ska blir så härligt att komma hem till en fin lägenhet och mysa. Dricka vaniljte. Känner mig fortfarande inte kry. Vette tusan vad det är med mej. Jag har varit ute och gått idag för jag fick för mej att om jag motionerar mer så ska jag bli frisk. Men, ja jag kan ju inte se resultat från idag men. Jag måste verkligen röra på mej mer nu, jag äter så mkt skit. Atkins/GI ska jag inte köra. Det funkar inte. Jag ska ta min gamla diet. Men jag börjar på måndag för i heljen blir det vin och trerättersmiddag hos mamma o pappa. Till förrätt blir det nån getost med äpple och grejs ( supergott är det ) sen till varmrätt blir det rådjurssadel ( lyxigt värre ) och till desset blir det Gino, MUMS.
Så jag väntar till på måndag och ska gotta mej nu i veckan, sen så blire andra bullar!

Lite av vad jag fick med mej hem... Måste köpa en kabel till telefonen så jag kan föra över bilder till datorn.
Det blev sååå fint hemma!


Idag är en bra dag!

Tack gode gud för att det är en bra dag idag. Igår trodde jag nästan att mitt liv var slut.

Klev upp tidigt i morse. Klockan 08:00. Ut med hundarna, göra en snabb äggröra, på med stallkläderna och sen cyklade jag iväg mot stallet. Det var kallt och ruggit, väl framme i stallet vägrade hästen att komma in. Istället hade jag en helt galen och tokig fölunge efter mej. Ett hingstföl. Han bet mej tre gånger och tyckte att vi hade skit kul. Det tyckte inte jag. Jag var LIVRÄDD och tänkte att nu fasen e jag död snart. Efter många om och men, suck och stön och prat med Christina så fick jag äntligen in Tibbe. Borstade och pysslade och myste på lite smått och sen gav vi oss ut i slasket. Det var en underbar ridtur, trots det kassa vädret. Han är en helt otroligt härlig häst.

Sen fick jag sjuss hem av Simon. Han är så underbar, min älskade. Så omtänksam och ja, jag e kär på nytt! Nåväl, då jag kom hem kastade jag mig i badkaret och skubbade hela mig. Tvättade förstås håret med mitt SUPERschampo från TIGI. En trevlig doft av kola/choklad. Efter badet smorde jag in hela mig i body butter, cocos. Nu doftar jag ljuvligt här på jobbet. Vi fårju inte ha parfym på jobbet så då är det här perfekt. Och medlukten från mitt body butter och schampo och balsam så doftar man som en karamell. Lagomt mycket och lagomt sött och gott.

Imorgon bär det av till IKEA! Äntligen blir badrummet nytt och sovrummet lika så. Ska se om mami kan köpa ett överkast och en massa stora kuddar till våran säng. Ååå det ska bli så roligt! Jag älskar IKEA!

Nä dags att jobba nu och göra nytta! Skriver kanske mer senare.

This day SUX!

Ja idag är det en riktigt SUGIG dag. Jag e så less på folk. Allt är bara skit! Allt är emot mej. Dagen började mindre bra och slutar väl mindre bra oxå. Jag är i valet och kvalet och vet inte alls vad jag ska göra just nu.
Varför ska det vara såhär? Allt var så underbart bra och nu är det bara SKIT SKIT SKIT! Snacka om att livet kan ta oanade vändningar.

RSS 2.0