Mys!

Ikväll ska jag och älsklingen på bio=) Vi ska se The Reader och det ska bli supermysigt=)
Just nu är älsklingen ute och cyklar en kort runda med min andra älskling och sen ska vi sätta oss i bastun en stund=)
Ja jag vet, det e varmt ute, men det ska bli sjukt härligt att basta! Så skönt att ha en bastu i huset=)

I morgon e det valborgs! Vi ska åka till mamma o pappa och äta lite grillat och gott=) Jag och älskling gör efterrätten, det blir cremebrulé med hallon i=) Smaskens!

Nu ska vi knata ner i bastun, men jag måste bara slänga in en bild på mina snygga skor hihi!
10 cm klack, det ska bli ett nöje haha:)


Wiiii!

hihi!
Idag fick jag en överrasskning av älskling! Yepp yepp!
Han har köpt mig ett par supersnygga skor från Chique!
Det kommer bli riktigt snyggt att ha dom godingarna på fossingarna tillsammans med mina svarta jeans då vi åker till Sthlm =) Hett hett hett! Min älskling är helt underbar! Jag satt ju bara och kollade på sidan och sa kolla va snygag skor, dom ska jag köpa nästa månad... Och nu har han klickat hem dom till mig och dom ska hämtas ut klockan 17:00!

Idag ska vi dra iväg och kolla lite hus, bara för kul skull=)
Och sen blir det att ta en mjukglass på stan oxå:P

Är inbokad på tre pass nu på Step In. Ett bodystep pass ikväll, 19:00 och i morgon e det spinning och core!
Samanlagt blir det tre dagars träning på Step In denna vecka, och självklart en massa promenader med jycken!


My Favourites by Friis & Company- är snart mina!

jahapp!

Vaknade hyfsat tidigt idag och har suttit och pluggat en timme. Jävla skit rapport!
Ajja jag får lov att bita ihop idag och skriva klart skiten! Men jag har inge vidare lust med det måste jag säga... IT SUX.

Snart bär det av mot skolan så det blir trevligt=) Alltid lika kul att träffa alla:) Går ju bara skola en dag i veckan så det känns som bra måste jag säga:P

Har lite träningsvärk efter pumpen igår, men inte så farligt som jag trodde. Nästa måndag, spinpump IGEN! Absolut. På torsdag blir det spinning 30 och core:)

Blev ett kort och jätte tråkigt inlägg det här, men jag har inte tid att bogga idag, även om jag vill.
Ikväll blire middag hos älsklingens syster=) Ska bli skita trevlit!

PUSS

FAN

Idag har jag varit på spinpump=) 30 min spinning och efter det bodypump. Det var väl helt okej. Spinningen gick över förväntan, men pumpen sög jag på. Men men det blir väl lättare sen.. eller nå.

E på kasst humör idag och ska försöka plugga, det e egentligen inte så förbannat mycket kvar, men det vill sig bara inte.

Den här dagen suger fet kossa! Och jag e ruskigt irri.

BAJS


plugg :(

Älsklingen har åkt och jobbat och är inte hemma förrän i morgon :( det känns lite tomt här hemma utan honom måste jag säga. Längtar efter honom redan. Hujja, det e inte lätt att vara kär :P Och kär är jag, upp över öronen! Men det är härligt.
Jag visste inte att det kunde vara såhär bra och att man kunde vara så här kär i någon. Min älskling är helt underbar, vad skulle jag göra utan honom? Vill inte ens tänka tanken...

Nu e det dags för mej att plugga, hela dagen blir det idag. Känns inte alls bra, men jag måste ju. Jag vet inte alls hur den här jävla rapporten ska se ut, ingen verkar veta hur den ska se ut? Ajja, det blir no bra till slut.

Tog en lång promenad efter gröten i morse med jycken, skit härlit. Nu ska det pluggas och mysa säng.

PUSS!

SATC och plugg

Morgonen har jag spenderat i sängen med några avsnitt av SATC. Ligger dock fortfarande kvar.
Avbröt tittandet med en promenad med jycken och så gjorde jag en sjukt god smoothie till frukost=)
Har bokat in spinning och body pump nu oxå! Nu e jag verkligen på G.

Idag e jag och älsklingen bjudna på middag, men jack e dålig i magen och jag måste verkligen plugga ikväll så då blir det nog att älskling får åka ensam. Men jag har tid över i veckan så då kan jag träffa älsklings bror med kid, så det finns tid. Hann träffa honom igår på middagen snabbt och det var då väldigt trevligt måste jag säga. Alla människor som jag inte sett tidigare var supertrevliga så jag hade jätte skoj! Det blev några glas vin, god smörgåstårta och marängtårta=) Så idag blir det även en promenad förstås så jag får gå bort skiten jag käkade igår.

Nu ska jag invänta älsklingen och se SATC. Middag idag består av sushi=) Sen vad lunchen blir får vi se, funderar på att göra en god sallad. mums mums.

Shopping

Dagen har jag spenderat med mami=) Vi har shoppat loss som tokar i Luleå och det känns skööönt!
Äntligen kan jag shoppa! Hur underbart är inte det?! Nu har jag en del nytt fint i min garderob och älsklingen fick en skit snygg skjorta och några heta kallingar ;)
Drog även förbi systemet och shoppade hem 4 flaskor=) 1 flaska vitt, två flaskor rött och en flaska Champagne :P Måste ju firas haha, är sjukt sugen på att ta mig ett glas bubbel nu i heljen. Vet inte om det bestämdes att jag skulle titta in hos Titti idag? Titti call me om du läser detta, annars kanske jag ringer ;)

Dagen har gått fort och jack ska få sig en längre promenad ikväll=)
Älsklingen har köpt Sex and The City boxen till mig och även SATC-The Movie! Nu ska det kikas SATC! Kanske jag lägger mej i sängen med ett glas bubbel ikväll och kollar SATC, jag tycker det känns som en utmärkt idé! Ajja vi får la se vad som händer och sker. En lång promenad blir det iaf. måste röra på mig varje dag nu och jag känner mej peppad till tusen, kan inte bara sitta och slöa, måste göra nåt!

Om en timme drar vi iväg på 40års fest, det ska bli spännande, känner ju inte så många direkt, men det e väl ingen som ska skrämma livet ur mig hoppas jag;)

I morgon blir det att plugga och skriva rapport, fan så tråkigt! Men det måste göras.

Adios!

Träning

Nu e träningen i full gång! Både för mig och min kära jycke.
Vi har promenerat minst en timme var enda dag nu i tre veckors tid och idag körde jag mitt första pass på Step In. Det blev spinning 30 och core. Core-träningen var sjukt jobbig och spinningen gav mej en anledning till att tänka på ett besök på vårdcentralen, ansträgningsastma. That sux!
Igår var vi ute och gick en timme med jack i solen, helt underbart härligt! Jack hade sin packväska på, med bara ett kg, men det räcker då man går så länge. Sen efter lunch drog vi ut till sandtaget och jack fick springa, efter det en promenad på 30 min. Jycken var helt slut och jag var superpigg hela kvällen igår. Idag e vi båda slitna och trötta, ska gå en promenad ikväll sen=)

Mår inte helt bra tyvärr, ont i skallen som satan och mår illa, hoppas på att det ska gå över, för helen kommer snart hit för att plugga. Det ska skrivas en rapport i natt haha.


Nu ska jag vila mej och glutta TV tills helen kommer. Är helt slut!
Men det känns bra som fan att komma igång med träningen, its lovely!

Ändringar

Det blir inget lösen på bloggen, så ni som mejlade vet om det.
Jag vill kunna blogga som vanligt. Och det ska jag göra.

Det är mkt som händer just nu, flytt och grejjer.
Men jag trivs bra som livet är.
Dock önskar jag att jag fick jobba lite snart så att jag får in lite mer pengar! Det suger att vara fattig student, men om jag har tur nu så kommer jag att ha mer pengar över, bara den här tjejen tar min lägenhet snarast! HOPPAS HOPPAS! Var och visade den igår och i morse, sen ska jag visa lägenheten igen klockan 12. Då blir det att promenera =) Skönt det då morgonpromenaden blev inställd.

Snart Titti! Då bor jag nära, har mindre i skola och dessutom så har jag snart ett step in kort! DET DU! Då kan jag haka på och träna med er! OFTA!
Det här med träning och kost, jag känner mej peppad. Jag har kommit igång att röra på mej ordentligt och sen har jag även slutat med godiset på vardagarna och äter nyttig mat. Dock måste jag få äta godis på lördagarna, annars skulle mitt liv vara över. Kompisarna i klassen blev helt förvånade över att jag inte köpte godis på rasten, "Men Lisa, du och godis...Det måste som vara så" haha ja jag vet, jag e en godisgris och jag är besatt av socker. I går då jag skulle sova så hade jag ont i huvet och var på såå dåligt humör, för att jag inte fått godis. Jag får fan ta och skärpa mej nu alltså. Funderar över att sluta snusa oxå. Tog sista snusen ur dosan nyss och ja vi får väl se vad som händer sen;)


Ikväll blir det att åka till mamma o pappa=) Mina bröder och deras familjer kommer på besök nu i två dagar. Det ska bli så mysigt och kul! Dom får äntligen träffa Johan så det känns som bra.

Nu ska jag lägga mej i sängen och sova en stund, innan jag ska iväg och visa lägenheten IGEN. Jack får stanna hemma och jag hoppas att han kan bete sig. Det tror jag nog.

Det har blivit mkt hunderi på sista tiden och Jack är riktigt duktig på att springa lös ute nu, han kommer så fint på inkallning och det går att sätta honom på flera meters avstånd! Jag e riktigt nöjd och det tror jag att Jack e oxå :P

Lägger in några bilder på jycken, han e lite ful på vissa haha, men det får duga iaf=)


Det var lite djup snö att leta pinnar i, men det gick kanon!


Haha, här ser Jack ut som en ful vessla eller nå, men kul hade han!



Men han kan vara riktigt vacker oxå! Min guldklimp!

RSS 2.0