Tisdag

Idag har jag varit lite huslig. Har gjort rabarberkräm! Och god blev den måste jag säga. Riktigt god.
I morgon tror jag att jag tar och gör en rabarber- och jordgubbskräm med vanilj i. För det e nyttigare med hemmagjord kräm och dessutom godare. Kan inte vara många kcal i den jag gjorde idag. Tog väldigt lite socker. Tycker det e gott om den e lite syrlig dessutom. Frukosten idag hoppade jag dessvärre över då jag sov väldigt länge och BRA för en gångs skull! Så det blev varmkorv med bröd nu vid ett istället. Jisses vad onyttigt det e egentligen! Blir en gröt på jobbet tror jag. Äter ju 1500 kcal nu/dag. Så det gäller att hålla sig där ikring. Äter gärna lite mindre men nu då jag rör på mej så är det lagom att ligga på det.  Ikväll blir det att springa med Titti igen:) nu ska vi brudar komma igång ordentligt.
Ikväll tror jag faktiskt att det blir två varv för mej, jag hade klarat det igår, men det var så satans mycket mygg då dom höll på att klippa gräset där borta.

Jack fick bada en massa igår så han e lite trött idag. Jag tror att vi tar en mysdag idag bara. Känner lugnet och tar några småprommisar. Ibland kan det vara skönt att få vila lite. Kanske tar och kör lite lydnad ikväll en sväng då jag varit ute och sprungit. Fast det kan bli sent och jag ska vända dygnet nu.... hmm...Ajja=) Han blir då aktiverad iaf.

Nu ska jag se lite film och sen ska jag välla ta och göra mej klar inför jobbet idag. Tror det blir myskläder idag, riktigt mysig tröjja och leggins bara. Enkelt men snyggt! Får inte glömma vattenflaska och träningskläder.

Rabarberkräm
  • ca 6 st stjälkar rabarber
  • 4 dl vatten
  • ½ -1 dl socker
  • 3 msk potatismjöl

Gör så här:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.

Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.

Blanda ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.

Servera med mjölk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0