Tar en paus

En käftsmäll och livet är inte längre som man tänkt sig.
Jag tar en paus. Kort? Lång? Jag vet inte.
Just nu känns det iaf som att jag vill ha en paus från allt.
Att livet bara kunde ta en paus. Jag orkar inte prata om det.
 Varför så kall? Allt jag rör vid förstörs.
Är det över nu?


Shopping

Idag har jag och mamma ränt runt över hela stan. Shoppat har vi gjort. Sockar, trosor, chinos, duschcreme, tröjja & en vas. Det fick jag med mej hem. Köpte även ett hästspel åt Lina som fyllde år igår. Vi som e så jävla tankspridda glömmer ju bort allas födelsedagar, det e pinsamt. Och särskillt då det gäller barnen! Usch ska göra en lista över födelsedagar och hänga upp på kylen.

Nu ska jag ta och se en film, sen väntar lite hemmaspa med inpackning, vaxning och ansiktsmask. Det ska bli helt jävla underbart.

Ska ta en sen promenad ikväll, det e så mysigt- ska kolla om Erica ska med. Den lyllosen skickade nyss ett sms och sa att hon sku rida islänning ikväll, fan va jag blir avis!!!

Nu ska jag surra lite med Erica:)

Käka

Nu ska jag på stan med O och käka lite. Det kommer sitta fint det=) Jag har inte nån matlust alls och får knappt i mej nåt. Vi får väl se vad det blir att äta. Ska passa på och betala lite räkningar innan jag drar iväg.
Kanske man kan hitta nå fint på stan om man har lite pengar till överst. Måste komma ihåg att jag ska köpa böcker och färga håret på onsdag. Köpa kuvert och sånt å skicka in te CSN och Svenska Spel. Gud. Jag måste köpa mej en liten sån där kalender så jag vet vad jag har att göra. Jag har så dåligt minne. Älsklingen har kommit hem nu. Och han har redan snott badkaret!

Underbart

Vilken skön morgon jag har haft, vaknade och låg i sängen en stund och mös med Jack. Han ville inte heller kliva upp. Nåväl, klev upp och drog på mej mjukisarna, satte lite "godis" i fickan och gav mej ut på en promenad. Han skötte sig utmärkt min lilla guldklimp. Hundmöten gick som smort. Jag e så stolt. Ska ringa E nu en sväng och kolla lite grejjer med henne. Sen invänta att älsklingen kommer hem så vi kan åka och handla. Ska även betala räkningar har jag tänkt.

Puss o Kram

Natt natt

Nu är det dags för mig att sova. Ska se en dansk film "två världar". Den är baserad på en sann historia. Det blir nog intressant. Älsklingen är borta så bara jack och jag e hemma. Saknar honom redan.

Horny

Shit asså. Sitter här framför TVn och zappar lite.Vad får jag se. Det bästa avsnittet i historien av alla jävla serier. Gossip Girl, det avsnittet där Blair strippar och hånglar med Chuck  i limousinen. Asså limmoscenen är ju bara för jävla HET.
Man blir ju nästan lite till sig hehe. Nä fan, det där måste vara den bästa kyssen ever. Sen att Chuck Bass bara är en helt oemotståndlig liten fjant gör ju inte saken bättre. Den killen passar i rosa och han vet vad han sysslar med. I can tell

BTW så mår jag asdåligt idag, får inte i mej nå mat och jag e seg som bara den. Hundarna får ta det lugnt och gå mindre promenader idag, för jag orkar bara inte. Ikväll ska jag gå en lite längre sväng med Jack iaf. Har lev på mackor idag och ska snart äta en macka till:(

Mår illa

Mamma berättade idag om ett TV program som hon sett om orangutanger. Någon som läser kanske har sett det?
Iaf. så var det en kvinna som hade över 600 orangutanger som hon tog hand om. Dom har ingen stans att ta vägen då vi människor förstör deras hem för att få bränsle, smink etc. men en sak som fick mej att må illa var... en orangutang hona hade varit PROSTITUERAD! Först skrattade jag och frågade mamma vad hon menade med det. Men då var det inte så att hon hade varit prostituerad för sin egen ras utan för oss människor. Så jävla vidrigt att jag blir oerhört ledsen. Jag mår illa. Hur fan kan man göra nåt sånt? Sälja en försvarslös varelse till att ha sex med äckliga jävla gubbar. Och dessa äckliga jävla gubbar som tycker om att sätta på en APA. Nä usch. Jag mår fruktansvärt illa. Jag ska faktiskt ta och se vad man kan göra för att hjälpa till. Orangutangen är en vacker varelse som är oerhört lik oss. Nu ska jag spendera hela dagen med att googla orangutanger.

UPPDATERING

Adoptera en människoapa/orangutang, det ska jag göra.

http://www.savetheorangutan.co.uk/?page_id=294
http://www.wwf.se/fadderportalen/djungel/aporna/1130454-djungel-hotet



Mys

Jag har världens mysigaste hund. Japp:) Nu då Jack har ätit sin medicin så är han busig som bara den, glad och alert! Men han är mysig oxå. Då han var sjuk så ville han inte mysa, inte kramas eller leka. Men nu! Han är helt sjövild och han älskar att vara nära igen. Just nu, i denna stund ligger han under mitt täcke och bara myser. Han är så underbart go.
Jag mår så bra av att se honom så här igen. Han är lycklig! Vi går en massa promenader igen och han hittar på en massa hyss. Han har börjat att riva sönder sop-påsarna, han hoppar upp på bordet för att kika i fönstret, han leker med min fina filt och en massa annat. Men han får det (till viss del) för att han är lycklig, hans hyss får mej att le och skratta (och svära). Han är den Jack som jag en gång kännde. Han har fått tillbaka sitt liv. Jack är en hund med humor, en massa humor och han har en jävla massa motor! Ett tag tyckte jag att det var skönt att han blivit så lugn, men då visste jag ju inte att han var sjuk. Nu är han sjövild och livet är en fest. Precis så ska min GULDKLIMP vara. Och han är min, bara min. Promenaderna är ljuvliga, vi leker och vi går sida vid sida. Hundarna vi möter existerar väldigt sällan. Vi har nått vårat mål. Vi är lyckliga tillsammans! Min guldklimp och jag. 


Bilden är tagen av Annica Öberg, sommaren 2007




Bilbingo och shopping

Det blev en väldigt snabb shopping i Luleå idag. Åkte in, käkade en macka på Sub. Sökte skor. Provade skor. Köpte skor. Köpte en tröjja på Gina. Sen hem. Väl hemma... ut med hundarna. Iväg på Bilbingo. JAG VAR 2 NR IFRÅN 20 000:- SVINLÄNGE! Jag trodde jag skulle dö, jag tror dom hann ropa nästan åtta nummer... men inte 27 eller 46. Nej då. 28... och 26... och andra CPnummer. Fan. Mitt hjärta stannade en stund.

Nu har jag iaf 5 böcker som jag behöver:) det känns super!

Nu ska jag se om Erica ska med och äta eller om jag ska gå ensam. Min mage kurrar som bara den, undrade varför jag var hungrig och kom sen på att jag fan bara käkat en macka idag. DUMT.

Förlåt sötLisa att jag inte hörde av mej. Det var stressigt idag. Men nästa vecka ska jag mest troligt göra stan i Luleå. Torsdag. Så då kanske vi kan mötas upp?=)

Bråttom

Nu e det stressigt här, men jag måste ändå skriva ett snabbt blogginlägg. Jag ska iväg till Luleå och möta Lollo. Har varit ute med jyckarna en timma och gett dom mat. Det blir att skippa frukosten idag och gå direkt på lunchen då jag kommer fram i Luleå. Idag ska jag ha med mej hem ett par snygga sneakers. Annars blir jag fan ledsen!

NU: bada, sminka, föna, platta.

Beställning

Sådär nu har man dragit iväg en beställning med lite sexy underwear! Denna söta lilla babydoll hamnade bland annat i kundvagnen. Visst är den söt:) Jag kommer att sova som en prinsessa i den här. Den är söt som socker!



Money

Nu har jag varit ute med hundarna på en kortare promenad. Smärtfritt. Huvudet värker dock som vanigt och jag e trött. Jäkla medicin som gör mej trött. Jag har iaf hunnit med att dammsuga lite oxå. Det känns bra. I kväll ska jag lägga mej tidigt iaf. ska upp och ut med hundarna tidigt i morgon på en längre promenad. Sen måste jag göra mej iordning för att åka till Luleå. Har fått pengar av snälla mamma:) Så det blir att shoppa lite i morgon. Jag är ute efter en skön tröja och ett par snygga sneackers. Så de ska jag köpa. Kommer att göra stan med lilla Lollo:) Ta en fika och äta lite mat. Det ska bli supermysigt. Alltid kul att umgås med henne. En skön tjej som jag kännt sen jag var 4 år och hon var 2 år. Så där kan man säga att jag kännt henne hela mitt liv.

Måste dock få tag på mamma eftersom att pengarna inte kommit in på mitt konto än, hon e på jobbet så då kan hon kanske ta ut pengar innan hon åker hem, så kan jag åka förbi sävast ikväll och hämta dom. Fattar inte varför inte pengarna kommer in? Ajjja, jag måste komma ihåg att skicka en grejj till CSN så jag får mina pengar där ifrån oxå. Men som tur är så får jag en fet lön denna månad oxå. Hehe. Så det blir att shoppa böcker, kläder och sen så har jag redan bokat en tid hos frissan den 27/8. Ska in dit och göra lite snygga slingor i mitt hår. This feels good:) Jag älskar att ha pengar, gud, jag är galen i pengar!!

Vad händer?

Gud sicken tråkig dag. Jag är seg, vill inte göra något alls:( Läggan ser ut som en soptipp och disken väntar. Klev upp vid elva då titti ringde och började pota på samtidigt som vi pratade, just då kände jag mej pigg och tänkte att "nu ska här städas" Jo tjena. Nu ligger jag här, med datorn i knät och vill inte kliva upp. Vad händer med mej? Jag fattar inte. De senaste dagarna har varit så tumulta att jag bara inte orkar göra ett skit. Men jag har min älskling, och han är helt underbar. Jag älskar honom massor!

Har kollat upp lite grejjor och ska åka på storheden då lönen kommer. Köpa en balkongmatta så vi har en matta då vagnen är klar. Jag ska ringa pappa oxå och kolla hur det blir med vikter. Annars får man åka te sandtaget och skyffla sand och sy och grejja å ha sej. Det här går som smort. Ska fixa en liten lätt vagn till små hundar oxå, typ som alice. Men det blir då stora vagnen är klar.

Nu ska jag glutta lite film och försöka ta tag i mitt liv.

De här me litteratur

Nu har jag suttit som en galen höna och sökt litteratur, mailbombat några människor i hopp om att få köpa deras sönderpluggade böcker. Gud jag hoppas att jag får köpa allihopa. Det skulle göra att jag kände mej mindre stressad just nu. Det e mycke böcker, mycke pengar som går åt. Men nu då jag har den riktiga listan så ska jag ringa Malin igen och se om hon har några böcker till mej:) Jag har redan fått låna två st. så jag hoppas hon har kvar ett gäng till mig. Måste komma ihåg att ringa henne i morgon efter det att jag har varit och solat.

Varför ska det bli såhär? VARFÖR? Det e det enda jag frågar. Jag är kanske inte arg, kanske mest besviken och fundersam? Var hamnar jag? Var är jag med i spelet?

E: det e inte dej det handlar om, så du vet. Skriver det för jag vill inte ha nå missförstånd.

Nu ska jag försöka sova. Vända dygnet tillbaka till tidig morgon och kväll. Inte natt och dag.

Svåra tider

Augusti månad verkar inte ha varit någon bra månad för många i min omgivning, bråk och intriger och sjuka familjemedlemmar och hundar. Jag kan bara säga att jag hoppas och lever efter att det ska bli bättre. Jag lider med er mina vänner, det ska ni veta. Det är så tråkigt att se sina vänner ledsna och besvikna. Det gör ont i mej.

Idag har vi varit i storforsen, vi gick i 2,5 timme. Det är så vackert där och mysigt, solen tittade ju till och med fram. Vi strosade omkring och sen åt vi middag i Älvsbyn, simons gulliga mamma bjöd oss på varsin kebabtallrick, och det var sjukt gott. Som vanligt så somnade jag i bilen på väg hem. Jag är fruktansvärt trött, har varit så mkt senaste tiden med ja som jag skrev innan, intriger och sånt och även har jag hållit igång från morgon till kväll. Medicinen gör även den sitt att jag blir lite trött och seg.

Får se vad det blir att hitta på med jyckarna idag, just nu är jag inte alls upplagd och sängen är ofantligt mjuk och skön. Skulle kunna ligga här hela dagen. Men vi får väl se, älsklingen ska och jaga ikväll. Jag vill att han ska vara hemma med mej. Jag är helt nykär, gud vad jag älskar honom, mest av allt!

Nu ska jag ta och betala kåravgift och söka efter ett schema. Man får ju göra så mkt själv nu då man går på universitetet, det e lite svårt att hitta allt tycker jag. Men jag får väl snart kläm på det:)

Puss & Kram på er alla, speciellt till mina vänner som jag älskar.

Nolla

Ja idag har man varit en nolla. Nollningen på universitetet har börjat och det e både intressant och löjligt. Men kul.
Det har gått helt OK idag dock är det en sak som stör mej, rätt rejält. Jag har självaste M i min klass. Då hon kommer in i klassrummet så känner man ju bara hur man vill dö. Skrika och springa där ifrån. Tänk om jag får stå ut med henne i TRE ÅR?! I rather DIE. Jag vägrar ha med henne att göra. Jag tänker inte plugga med henne, så e det bara, never ever. Hon kan sitta på sitt hörn med sitt feta arsle så sitter jag i mitt hörn med lollo och elli. Det blir bra. Men det hade kunnat vara bättre.

Igår blev det ett onödigt bråk med en av mina bästa vänner. En vän som jag älskar och som betyder väldigt mycket för mej. Det var inte meningen att det skulle bli som det blev och om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och radera det ur historien. Jag tycker om min E. Hon lyfter alltid upp mej och stöttar mej. Jag trivs i hennes sällskap. Vi har haft otroligt roligt tillsammans, fester, nattliga pratstunder och hunderi. E: om du läser detta så är jag ledsen för det som hänt. Och jag önskar att vi bara kunde stryka ett sträck över allt som hänt. Vi får prata i morgon.

Nu ska jag äta upp min dagobert-macka och en bulla, sen ska jag sova. Gud så trött jag är. JAG vaknade 05:30!! Har varit uppe sedan dess, nu e jag helt slut. Jag känner mej sjuk.



Puss o Kram

Regn regn regn

Ska snart ge mej ut med jyckarna i regnet. Ska bli skönt att komma ut. Har nyss hackat en jävla massa lök, tårarna forsade. Jävla stark lök det där. Orkar fasen inte hacka nå mer, men jag tror att det behövs. Men jag tänkte göra nå annat nu, så ut med hundarna. Hacka mer lök???? Sen e det dags att ta ett bad och fixa till min flottiga frilla. Tror att jag ska ta och göra en ansiktsmask oxå.

Jag har tagit min medicin nu oxå. Jag känner mej trött i skallen. Men jyckarna måste ut å röra på sig, även om dom inte vill så e det ju bara att tvinga ut dom nu. Dom slapp i morse, men nu ska dom fasen ut. Hur seg i skallen jag än är.


Tror att det här är det mest meningslösa inlägget jag skrivit på länge. Inget jag gör numera e speciellt vettigt. Allt blir fel. Inget blir lätt. Får hoppas att det blir bättre nu då skolan börjar. Jag lägger allt hopp på skolan. När skolan börjar får jag förhoppningsvis rutin, men jag vet ju att det kommer att skita sej. Precis som med allt annat jag gör. Ett misslyckande. Ett enda stort jävla misslyckande. Ångest.

Städa & laga mat

Vaknade vid 11 i dag och gick ut med jyckarna, tanken var att ta en längre promenad men eftersom att det regnade så vägrade jyckarna. Vi gick hem istället efter att dom gjort sina behov. Idag är det städa som gäller! Jag ska åka och köpa boning till golvet. Men först ska jag ta och dammsuga en gång till och sen ska jag skura som en förbytt. KNÄSKURA. Ja för om jag ska bona golvet sen så e det ju bra att det är rent.  Älsklingen ska få laga älgfärsbiffar idag. Jag har tagit fram all älgfärs vi har, 6 påsar haha så det e nog två-tre kg älgfärs:) Det ska bli mumsigt! Kommer att frysa in det mesta. Men det e bra att göra en massa mat och det blir billigt oxå. Bra nu då jag ska gå i skolan.

Jack är sjövild! Vi har busat en massa idag och nu har han smällt av med filten i munnen haha, riktigt sött! Alice kanske har skabb. Hon ligger bredvid mej. Jag får klåda. Jag vill inte ha skabb.

Vad ska man ha på sig första dagen på skolan? Jag har slitit fram ett par jeans och ett vitt linne. Sen funderar jag på att slita på mej en kofta bara? E det kallt så kan jag ju ha skinnjackan ovanpå. Jag tror att det blir bra. Dock har jag fett panik. Jag behöver nya skor. Jag ska köpa det snarast! Så fort mina pengar kommer så blir det att köpa ett par snygga sneakers. Sen måste jag ha block och en massa sånt. Ska ringa min bror ikväll och snacka med hans fru om hon har nå böcker jag behöver.

NU ska jag städa vidare.. Adios!


Bullbak

Det blev att baka lite bullar så här en regning kväll i augusti. Nu är ena plåten i ugnen och den andra plåten är fylld av jäsande, blivande bullar. Degen är fruktansvärt god. Både jag och älsklingen har käkat bulldeg så det bara visslar om det. Slängde nyss ett öga på plåten här där jag sitter vid kökdbordet, jisses amalia vilka megabullar jag har gjort. Dom är inte vackra, dom är stora och dom sprider en ljuvlig doft. Jag har en liten hemlighet då jag bakar mina bullar, jag gör om lite så dom blir extra goda, men jag tänker inte berätta hur jag gör;)  Gud vad det luktar gott här i köket.

I morgon ska jag hämta ut min medicin som läkaren har skickat. Har så jävla ont i huvudet på grund av svullna bihålor så jag ska hämta ut den det första jag gör. Jag har som mål att städa i morgon. Får se hur det går med tanke på att man kan bli lite TJOHO av medicinen. Men vi får väl hoppas att det går att städa iaf. kanske kan bli riktigt kul att städa, vem vet. Sen måste jag duscha och göra allt klart för min första dag på Luleås Tekniska Universitet. Jag måste ju se normal ut. Kan inte komma i mjukisar första dagen och med flåttit hår.

Älsklingen har riktigt bra regnkläder, så han e ute med jyckarna, mina är inte lika bra och jag skulle vara dyngsur om jag gick ut nu, det öser ner!

Nu är den andra plåten inne i ugnen så snart vankas det både kanel- och vaniljbullar framför TV:n och självklart så dricker man iskall mjölk till... riktigt kall.


Sov gott mina vänner, puss på er!

Skallebang & tristess

Jag har sjukt mycket skallebang idag. Då jag går så gör det till och med ont i mina tänder, så jag försker smyga fram. På grund av detta så kan jag inte städa lika mycket som jag vill. Då jag böjer mej framåt så gör det vidrigt ont i skallen. Men jag hänger inte läpp, jag diskar i omgångar istället... onödigt kan många tycka, men jag biter ihop och diskar lite, går och vilar, sen diskar jag lite till.

Har som tur var gjort bort hunderiet i morse och tog en lång promenad med jyckarna. Precis innan det började regna. Jag hann nästan hem innan det började iaf. så jag hade tur. Jag tycker om regnet men det var lite kallt och jag har inga regnbyxor. Måste leta fram dom.

Jag känner att tristessen har infallit idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. E less på att vara sjuk och bara ligga. Jag är sugen på att träna oxå. Step In kortet ligger ju och ruttnar i väskan. Jag ska vara frisk och gymma nästa vecka, jag ska det!

På onsdag börjar skolan oxå. det ser jag fram emot. Möter upp Lollo och Elli på bussen. Inskrivning, fotografering och
 presentation väntar, spännande värre. Inte en enda bokjävel har jag heller. Jag känner mej stressad. Men nu då lönen kommer ska jag iaf. beställa en bok, GURUN för lärare, jag vet inte vad boken heter, jag har den på min lista. Måste dessutom ringa min broders fru och se om hon kanske kan skicka upp nå böcker åt mej. Om dom nu bara inte är för gamla. Får hålla tummarna.

Alice är fortfarande flummig i skallen och tror att hon har bebisar, vilket resulterar i mindre WP träning. Men jag tror att jag ska ta och köra dragweight med henne iaf. lättare, så man håller musklerna fräscha. Och snart kommer våran vagn att bli klar, bara han kommer och mäter nån gång. Men jag förstår att denna snälla själ har mycket att göra så jag gnäller då inte, han är grymt snäll som gör detta för oss. Jag är bara så otålig och tycker att det ska bli svinkul. Kommer att köpa en matta oxå, ska åka till storheden och kolla på balkongmatta. Köper bara en sån och en massa jävla tejp och sätter fast skiten på golvet inne. KLÄRT!

Ja det e det jag har att komma med för tillfället. Känner inte att jag kan skriva så mkt. Jag är besviken på en person som har betett sig väldigt fel- men jag tror att den personen vet det redan. Och jag är inte den som dömmer.


 

En hemlighet

Jag har en hemlighet som abslut bara jag vet. Inte ens simon vet vad jag ska göra! Det är så spännande. Sjukt spännande är det. :)

Jag är hungrig och trött. Nu ska jag äta frukost och kanske blir det att spela Canasta idag:) Jag lovde bort mig på kortspel med simons mamma... men läggan behöver städas. Ajja nu frulle och en bra movie, så ser vi vad som händer..

Tjejen med lugg

JA det är jag det:) Snyggt blev det tydligen för jag har nog aldrig fått så mkt komplimanger i mitt liv, som jag fick igår.
 Självförtroendet har stigit några centimeter och det känn svinigt bra! Luggen gör att jag ser ung ut och jag fick visa LEG i baren... Haha. Jag var inte den yngsta på stället direkt.

Idag är man seg och har en sambo som e helt underbar, han lagar mat åt mig och tar hand om mig. Det känns bra.
Jag har två underbara hundar oxå. Jack ligger här i sängen och myser, alice ligger i den öppna buren och myser. I buren har jag gjort det mysigt för dom, dom älskar att sova där- ett nice crib!

Det är ingen bilbingo ikväll, that sux!

kill me now

Har nu försökt att sova i ca 3 timmar. Får inte sova en blund. Jag blir fan galen snart! Har läst den ena huskuren efter den andra om hur man blir av med hostan, inte fan har jag fänkål, timjan eller mandeltjofräsexrakt hemma... Tror inte dom har det på statoil heller för den delen.

Det jag ska göra nu, det vet jag inte. En kopp te skulle jag tro. Och sen kanse prova kasta sej i säng och sova illa kvickt. Yeah right. Som om det kommer att funka. This sux! BIG FUCKING TIME!!!!!!!!!!!!!! Nu e jag grym less.

Host host

Hostar fortfarande som fan och ingen kan ge mej nå jävla DRUGS MOT HOSTAN! Tro inte att jag är nån knarkare nu, men jag börjar fan bli desperat efter att få bort skiten. Jag kan se fram emot ännu en sömnlös natt.

Jag är fortfarande i valet och kvalet... om jag ska ha lugg eller inte.
Fördelen är att jag e sjukt snygg i lugg, vad jag kan komma ihåg. Men det jag även kommer ihåg är att det var ett helvete, jag har en virvel som gör att det e jobbigt att fixa luggen. Plattar jag den så spretar den rätt ut och det är ett jävla gorm. Meeeeen Ska man vara fin får man lida pin, RIGHT?

Lugg eller inte lugg? DAGENS I-LANDS PROBLEM!



FÖÖÖÖÖCK

Är fortfarande sjuk. Hostar as hell. Måste fixa det häär nu!! Jag ska ju på realesefest i morgon!
Näsan är lika fylld med klet som ett helt jävla DAGIS! Jág undrar hur ofta jag kommer att vara sjuk sen då jag jobbar på dagis? I morgon ska jag hitta en frissa som har tid att klippa lugg på mej. Det ska bli spännande. Får kirra en bild så ni får se oxå.

Hundarnas vagn ska kirras klart nästa vecka. Ska bli fett nice! Jag längtar efter att träna med Alice. Men hon har ju sina små påhittade bebisar igen och  hennes tuttar e gigantiska, det ser läskligt ut, ser ut som liksom, vanliga boobs! Skum hund vi har köpt oss. Hon får ta pspruta nästa gång, vill inte se hennes stora tuttar. Jag får komplex.

TJOHO!!!!

Ligger här hemma sjuk i sängen och spelar lite på svenska spel, bingo bland annat. Vinner inte ett skit. Har 40 kr kvar och spelar för 30 på Keno. Jag vann!!! Fast bara 2100;-. Hade jag haft 60 spänn och spelat på Kung Keno, då hade jag haft 11 000;. på mitt konto.. bittert. Men man ska inte gnälla då man iaf blev lite rikare:)

Hostar som fan nu, grönt slem:( Sen ibland kommer det inge slem alls och då hostar man som ett cp:( ville vara frisk och jobba min sista arbetsdag. Det är sant! :(


Snipp Snapp

Jag är fortfarande sjuk. Nässprayet är min bästa vän just nu. Alvedon och Strepsil är ett måste för både mej och älskling idag. Har ont i halsen, ont i näsan. I natt har jag legat i feber och vaknade upp helsvettig. Hoppas jag svettades ur all feber. Nu sitter jag med en kopp te framför tv:n.

Jag hade faktiskt velat jobba idag, min sista dag liksom. Men jag ska till jobbet då jag blir frisk och hämta lite grejjir från min hurts osv. Det är helt ofattbart att jag inte ska jobba på ca 10 månader. Självklart känns det otroligt bra, men det har inte gått in riktigt än. Jag kommer att sakna Sollan och Titti och Anna. Dom har stöttat mej genom alla svåra tider på jobbet och även privat. Det är tre änglar som jag inte hade kunnat klara mig utan. Jag hade nog slutat på jobbet för länge sen om inte dom hade funnits där vid min sida. Men vi kommer att hålla kontakten. Det måste vi:)

Nu ska jag lägga mej och vila en stund.

Sjuk

Jaha då var både jag och sambon sjuka. Ont i halsen och hostar och snorar. Det  är mysigt värre. Ska vila mej en stund för att sen se om jag kan gå på jobbet. Men skallen känns tung och fullproppad med snor.

Jag kom på en fråga som kanske inte är så jätte intresant, men det var något jag satt och funderade på... Vilka dofter associerar man till de olika årstiderna?
För mej ser det nog ut såhär:
 
Höst- vanilj (dricker en hel del te under hösten och vanilj är favoriten)

Vinter- kalla sängkläder (svårt att förklara, men då det är riktigt kallt och vinter så hänger man ut sängkläderna och sen då man tar in dom så doftar hela rummet så fresch!)

Vår- Det doftar vår helt enkelt! 

Sommar- coconut ;) ( det är en trevlig doft på sommaren som jag anv både till fest och vardags i form av en lotion och hårprodukter)


Nu ska jag ligga och vila innan jag måste ringa jobbet.

UNDERBART

Nu jävlar e det inte många dagar kvar att jobba. Helt fucking underbart ska det bli! Jag har så mycket att stå i och köpa nu då skolan ska börja, det känns så kul. Det känns nästan sådär som det var då man började första klass då man var liten. Köpte pennor i fina färger och suddgummin som luktade gott. Nu e jag peppad till tusen kan jag säga.

Ser fram emot fredagen, jag vet det är bara måndag. Men på fredag drar jag på ferre på Boddan, VIP only. Det är en realesefest och jag har fått bjuda med mej ett helt gäng på 12 personer haha. Vilken förfest det kommer bli oxå. Det ska bli riktigt kul! Funderar på att klippa lugg innan fredag. Ska vad det kostar och om emma har tid på fredag. Skulle vara skönt att göra det då så slipper jag fixa frillan innan jag ska på festen:)
Vad jag ska ha på mej är en annan femma. Tror inte att jag orkar ta mej i min nya kjol, den är snygg men sjukt obekväm. Måste shoppa nåt att ha på mej med andra ord. Visst ja, boka tvätt tid måste jag hinna me i veckan oxå. Annars kanske jag åker till sävast och tvättar. Skulle vara kul om mami var ledig så vi kunde dra en reva på stan och shoppa lite:)


Ska ta och se om jag kan hitta nån bra film. Sussa så gott allihopen;)

Snygg lugg på Rachel.



2 dagar kvar

Efter denna dag e det bara två arbetsdagar kvar. Det känns otroligt skönt!
Idag har jag bara tagit det lugnt, precis som igår. Simon skulle ta hand om hundar och disk idag:) För i morgon ska jag ta och storstäda fixa inför hösten.
Maten står på spisen och puttrar iaf. måste hinna äta före jobbet. Det blir kyckling-kebab och ris, med vitlökssås. Mums mums.

Jag har inte så mkt om att blogga om idag tyvärr, det var farmen i heljen och det var riktigt kul! Lite mycket bråk bara, det är ju lite trist att folk ska slåss. Men i helhet mycket kul eftersom att jag bara hade glada trevliga människor omkring mej! Jag höll mej glad hela kvällen. Kvällen avslutades som vanligt med rönnki och sen åkte jag lite bil med adam och david, snackade och tog en cigg. Adam o David är verkligen två super killar, mogna för sin ålder. Antingen är jag omogen eller så e dom mogna iaf, för vi kommer väldigt bra över ens. Ja, jag e lite omogen, men jag tycker om att vara ett barn i sinnet.

Snart e det plugg, folk flyttar till höger och vänster, både på gott och ont. Denna höst är förändringarnas höst.


Farmenavslutning

Ikväll är det avslutning på farmen. Alla ska dit, ja alla... jag är varken sugen eller upplagd för fest ikväll, men jag tror nog att jag sliter på mej festblåsan i alla fall och drar iväg på fest. Farmen eller inte, det får jag se. Mår jag som jag mår nu så blir det en tidig kväll. Den som lever får se. Älsklingen ska iaf iväg på nån fest med Drosan och ja dom känner ingen på festen så vi får väl se vad dom hittar på. Själv ska jag till Titti och dricka lite vin och festa med lite nytt folk. Det ska bli kul:) Men jag tror att jag börjar själv här hemma och drar dit med anna sen efter tio.

Igår var det lugnt, fixade naglarna och ögonbrynen. Badade fotbad och mös på. Det var väldigt skönt med en sån lugn kväll måste jag säga. Sen är det skönt att slippa fixa allt det nu då jag ska sminka mej osv. Ikväll blir det nog en clean look, inte så mkt smink, inga färgade naglar, den lilla svarta och ett par söta svarta pumps. Svart och guld blir det ikväll, jag tror det kommer att passa sig rätt så snyggt. Jag försöker att hitta min guldväska, men den är fan borta! Det vore tragiskt om den försvann, kanske mamma har den? I hope so.

Nu ska jag ta och lägga mej och vila en stund, magen är inte alls bra, gör ont och mår illa. Så jag behöver vila lite.
Jag älskar min nya dator, ligga i sängen och blogga, thats lovely!

YEY!

Sitter nu i sängen med min nya laptop:) It feels good;)

Ska ta och fixa lite musik och filmer ikväll... Föra över alla Gossip Girl avsnitt oxå hehe. Har sett GG hela kvällen i väntan på att få datorn fixad;)

sårad

När man försöker... då blir man sårad... det gör ont...ända in i själen.

SLUT

Så var semestern slut, idag var första dagen på jobbet. Är redan less. Men jag kan säga en sak: jag har bara 4 arbetsdagar,  kvar hehe. Lite sweeet! Jobbar i morgon, måndag, tisdag, onsdag. Sen är jag ledig i 10 månader! Ska bli jätte skönt, ser fram emot att plugga. Självklart är det ingen dans på rosor, men så mycket roligare och mer intressant.
Något mer jag ser fram emot är min Laptop. Tror att den kan vara här i morgon om jag har tur. Då får älsklingen hämta ut den åt mej. Hihi, så e den redo och klar då jag kommer hem. Måste köpa en sladd och föra över mina grejjor från den här datorn oxå.

Hemmet behöver renoveras så i morgon ska jag köpa lite boning och sätta igång och bona golvet i hall och kök. Det e så jävla "obonat" så det går fan inte att skura! Sen då jag blir ledig igen innan skolan så ska jag ta och fixa till lite hemma, ska byta gardiner i sovrummet och göra det lite mysigt och sådär. Ge mej höst! Ge mej regn! Finns inget härligare än en höstkväll med lagomt regn, ute med hunden... sen få komma in och varma sig i badet och läsa en bok och mysa.

Hipps vipps så blev jag sugen på ett glas vin... bättre det än festisen jag sitter och slurpar på med. Tror nog att jag ska ta mej ett glas eller tre hehe.

Jack går på medicin för SISTA gången nu. Så vi väntar och ser. Han är genast bättre och är super pigg. Han mår inte heller lika dåligt av medicinen som han gjorde sist. Det är skönt iaf. men vi får se var det slutar, ropa inte hej förrän du är över bäcken... right?

Det kommer att bli mer bilder i bloggen med den nya datorn, för den har blååååtaaaand! TJOHO!


RSS 2.0