Redo för ferre!

Nu sitter man här, redo för ferre. Hundarna är helt slut efter att ha varit ute i det fina vädret så dom ligger och sussar. Ska ta ut dom på prommis nu innan jag åker så dom får göra det dom ska. Så behöver sambon bara låta dom kissa innan dom ska sova för natten.
Vädret är strålande! Och som sagt, det är ferre ikväll, igen. Herre gud, det e fasen fest hela tiden. Jag måste få lite lugn och ro snart känner jag hehe. Men nöden har ingen lag, e det ferre, då e det ferre!

NU: ut med hundarna, ringa älskling, gå till Anna för att dricka vin och äta glass å bär:) JUMMY!

WOHO!

Aj

Igår var det en lyckad kväll med tjejerna.
Idag e det fest igen
Har brytit en nagel:(

TjejFerre

Ikväll e det ferre! Ska bli grymt kul. Anna o Titti kommer hit och käkar middag och dricker vin. Sen kilar vi viadre till Anna för lite SingStar och efterrätt. Till efterrätt så dricker vi champagne, köpte två flaskor:) Efter singstar, efterrätt, champagne och Moa så ska i dra vidare till M/S Bränna:) Tror det kommer bli ett jävla håll igång!

Har nu städat hela jävla lägenheten och nu doftar det ljuvligt. Ska hoppa i badet nu oxå så jag hinner göra mej klar tills dom dyker upp. Har en hel del att fixa med mej själv;)

Idag har jag varit så jävla flitig. Gud så bäst jag är:)

Huvudvärk

Fan, nu har jag fått huvudvärk. Attans! Jag som e på så sprudlande bra humör. Ajja, det går välla över. Har hicka med för den delen. HAHA- har hickat 10 minuter snart. Less jag blir.

OH YEAH!

Mina byxor har REDAN blivit för STORA! Yes! Nu e jag taggad till tusen. Inte bara det att byxorna sitter löst så är jag piggare. Uppe tidigt, tränar, är ute med hundarna, städar. Jag har fått mitt liv tillbaka! Det känsn helt fucking jävla underbart!

Idag har jag varit ute med Alice och träna WP med hennes nya sele. Hon var jätte duktig först. Sen började hon grejja med nå krockodilrullningar, snacka om disträ liten jycke. Men då backar vi i träningen lite och fixar till det:) I slutet skötte hon sig bra, men det var varmt och hon var trött. Löpet har gjort henne hyfsat seg, men hon måste hålla igång så hon inte blir skendräktig. Jack fick vara ute och bada och det tyckte han var helt underbart! Hundmötena gick suuuuper! Det kom en hund då han var lös och simon kopplade honom, han brydde sig inte ett dyft om gråhunden som kom till mötes. Duktig! Han e så underbar min lilla gulklimp. Älska!

Nu sitter jag på jobbet och det går käpprätt åt helvete, fan. Jag som e så jävla positiv och trevlig. Men men, jag gör mitt bästa och det får duga, snart ska det väl komma nån order.

Blev ingen fika med söt idag, hon e fortfarande sjuk. Hoppas hon blir bättre snart så vi kan dra å fika på stan.

Nu ska jag köra hårt så jag får gå hem snart, hem och städa och dona inför morgondagen. Har tvätt i morgon och sen e det besök på stan med Titti. Ska shoppa Alkohol och Mat till kvällens bravader. Fasen vad kul vi ska ha TJOHO!!!

En viss person på jobbet får mej att bli mordisk. Orkar inte lyssna på henne. Gud förbannat! TYYYYYYYYYYYYYYYYYST KVINNA!!!!!!!!

Over And Out


En gammal goding

Ah, youtube is the shit! Hittade en gammal goding:) Dr Alban haha


HAHA HOHO HIHI



Så jävla härlig låt! Snacka om att man blir på bra humör. Tack Kajsa för att jag fick nys om denna låt genom dig:D

Woho!

Har varit och hämtat ut selen idag. Äntligen är den här. Den passar bra oxå, tur som fasen. Kostade mej 800:-.
Sitter nu och väntar på att Erica ska komma hem så vi kan gå och träna:)
Stackars Erica får stå ut med mina sms och mitt ringande. Förlåt. Jag vill bara träna! Gud så jag vill träna:)
Hoppas du förstår Erica.

Skulle ta en fika på stan idag med Carro oxå, men jag får inte tag på henne. Ska ringa henne på en stund.
Började jobba från 16 igår, gud så underbart! Man hinner med en hel del under dagen.

Av dieten har jag blivit piggare! Jag tror redan att jag har börjat tappa lite, känns jätte skönt. Ska och träna på Nordpolen i morgon med Titti så jag ska köpa mej en ny bikini idag:) YEY!

I morgon e det fest fest fest! Tjejerna kommer hit å käkar en gomiddag och dricker vin å champagne! Sen ska vi gå till Anna och sitta där en stund. Sen bär det av mot M/S Bränna. Kommer att bli svinkul! Trevlit sällskap och en massa god mat, det ser jag fram emot. Måste bara hinna städa imorgon, blir att kliva upp tidigt som fasen tror jag. Men det är det värt! Fan så kul vi ska ha brudar!  Erica: du e som vanligt oxå välkommen. Fast jag vet att du säger att du inte är festsugen, men vänta bara;)

Nä nu ska jag surfa lite och se om det händer nåt kul i väntan på att Erica kommer hem. Kanske jag bör ta och städa lite? Nä, det kommer ändå att bli stökigt.

Adios Amigos!




Selen har kommit

Får inte tag på älsklingen för att höra om han hämtat ut Alice sele. Jävla skit! Vill ju träna henne ikväll:) Ska bli sååå spännande nu då man har en riktigt bra sele åt henne oxå! gud så spännande det är. Jag vill bara hem nu och träna!!!

Booring

Har lite tråkigt...

Jag en sommardag.


image222

Suck

Ska ringa läkaren i morgon och frga om det här med rökning, jag kommer att bli knäpp annars. Får se vad dom säger. Jag kan inte ljuga om sånna här saker, det känns inte bra. Det är trots allt forskning och vad händer om jag röker/snusar och dom tar prover. Det förstör ju allt! Nä 15 900:- kan jag ljuga för, men det känns inte som att det är värt det. Fan att jag ska vara ärlig, fuck!


Giftermål!

Fick ett sms på jobbet idag från en barndomskompis. Hon ska gifta sej nu i sommar!!!


GRATTIS TILL J & S! Önskar er all lycka i världen.

Ferre, OH YEAH!

Ser ut att bli en fin fin fest på fredag! Tisdag, men fredagen är redan under planering!

Jag o Anna ska partajja loss. Kanske Titti o Moa hakar på oss oxå. Ska blir riktigt nice.

Varmrätt: Kycklingsallad med vitlöksbröd & vin
Efterrätt: Pannacotta med jordgubbar & champagne

Dresscode: Klänning

Sen blir det att spela spel, gå på Bränna, TC. En helkväll med tjejerna helt enkelt., gratta Moa som fyloler år idag, GRATTIS MOE! WOHO!!

image221


Det rullar på

Mår fortfarande bra idag! Det är snart middagsrast, ser inte fram emot maten, men men. Nu har jag kommit igång med grytan och det som hör till och det känsn KANON. Jag är peppad och känner att det här ska jag klara. Det gör mej glad. Ikväll ska jag sola kanske... e sugen på det. Annars blir det i morgon iaf.  måste bli lite brun och snygg nu då jag ändå håller på=) Funderar på att besöka stackars Titti ikväll om hon vill ha sällskap. Kanske vill hon med och sola sig lite? Ska slå henne en pling på rasten.

Jag e sååå PARTYsugen! Jisses. I heljen ska det bli party. Vem hänger me? Grill och lite annat kul blir det. Tänkte dra ihop ett litet tjejgäng.  Jag vill ha min fina klänning och locka håret. WOHO!

Det var någe annat jag skulle blogga om men det försvann. Ajja.

JAG E SÅ JÄVLA GLAD IDAG! WOHO!!

image220

Tisdag

Dagen började hur bra som helst! Vaknade och kände mej pigg! FÖR EN GÅNGS SKULL.
Klädde på mej, käkade frulle och gick en promenad med hundarna. Mötte en agressiv hund som gjorde utfall. Jack tittade på den som om den vore dum i huvet och sa inte ett pip! Jag e så stolt över min bebis!

Har ätit grytan och ska knata till emma och hämta min väska!

Snälla gode gud, låt denna dag fortsätta vara såhär bra... SNÄLLA!

Nu är det rent!

Har städat som en tok hela dagen idag! Nu är det rent och snyggt! Älsklingen har hjälpt till med städningen idag, han är underbar! Liljan och den nya vasen är snyggt placerad i vardagsrummet, åh det e såååå fint hemma! Har gjort grytan nu oxå. Ätit/druckit den och ätit melon till frukost.
På en stund ska jag knata till Emma och invänta sollan. Sen bär det av mot Luleå för att vara med på Vårruset. Dock verkar inte vädrets gudar vilja oss väl. Men man dör inte av lite regn.
Dock vill jag köpa mej en fin regnkappa och stövlar. Kan vara behändigt då man har hund.

Nu är sambon ute med jyckarna och jag ska ta och fixa fejset innan vi ska till Luleå.

Pratade med Lisa idag! Ska åka och hälsa på henne nästa vecka då vi båda har tid:) Ta en mysig fika på stan.

Nä nu ska jag byta om och fixa mej.

Varför får inte vi ha såhär fint väder??

image219

Kärlek

Fick denna av emma idag. Den var bara för bra.

image218

Ibland

Ibland är jag barnslig. Jag är det just nu. Men jag har rätten till att vara barnsligt långsint. Och det kommer jag att fortsätta med.

Fan va svårt det är att välja rubrik på inläggen? Ibland får man en supersnilleblixt och kommer på värsta rubriken. Men det e ju oftast torka på den fronten. Skandal. Pinsamt. Måste bli bättre på rubriker helt enkelt.

I morgon; träna på Step In, fika med Lollo i Luleå före vårruset. Jag vet att jag har börjat med dieten. Men Lollo ville fika. Men jag ska kolla om det finns nåt ställe där man kan fika melon=) Annars kan jag dricka lite mineralvatten. Vill inte börja med att förstöra dieten första dagen. Men ja jag får se, kanske börjar med den på tisdag. Får ju en picknickkorg i morgon oxå, den vill man ju ta del av. Ajja. Får lösa denna svåra gåta på bästa sätt helt enkelt.


image217

Tänkvärt

Trygghet skapar förtroende.
Förtroende skapar tillit
tillit skapar harmoni.

Sista burgaren

Sådär, då har man ätit sin sista burgare. Den satt fin fint. Rönnkans ostburgare med lök och grejjer utan dressing. Gud så gott det var! Men, som sagt, det var den sista. Nu väntar bättre tider.

Dietgrytan börjar jag med i morgon. Blir melon til frukost- sen ska jag köpa den sista ingrediensen till grytan så jag kan börja med den. Har hela dagen på mej i morgon så det e bra. 1a dagen är det bra att komma igång och få in regbundna måltider. Första dagen får jag ju äta grytan och melon. Så det blir melon frukost och kväll. Sen en massa gryta. Det som e bra med den här dieten är att du inte behöver vara hungrig. Ju mer gryta man äter, desto mer rasar man i vikt. KANON! Hatar att behöva vara hungrig. Sedn dag 2 så får man äta massa frukt. Dag 3 en massa grönsaker. Sen får man börja äta kött oxå. Så det här blir prima. Dock smakar grytan SKIT. Så det blir att mia den så det lätt slinker ner i magen.

Ikväll kanske jag ska dra en sväng förbi Anna, mina kära tremänning. S o T har rastat hundarna idag. Dom har varit ute en timma. Perfekt. Då får jag ta det lugnt idag eftersom att jag jobbar oxå. Känns skönt, då kan jag gå till anna och sitta där och chilla lite och surra=) Kanske en kopp te?

image216



Lugn helj

Så underbart skönt att ha en vit helj. Dock har jag varit på sjukt festhumör torsdag-lördag. Men det känns skönt nu. Att inte känna sig sliten och seg. Nästa helj blir det nog kanske att hitta på nåt bus, jag e lite sugen fortfarande hehe.

Igår var vi i Norra. Käkade pizza, var ute med hundarna och såg Eurovision. Jag tycker att Sverige ska bojkotta skiten. Det spelar ingen roll hur bra bidrag vi skickar, så får vi ändå inga röster. Charlotte Perelli gjorde en grym insats och hennes låt var bland dom bästa! Ändå så slutar vi på 18 plats. Usch. Snacka om ett hån!
Ajja.. det var det det.

Idag är det söndag. Jobbar som vanligt.  I morgon är jag ledig. Ska delta i Vårruset är det tänkt. Funderar seriöst på att skita i det och jobba istället. Jag e så jävla less. Behöver pengarna så då kan jag ju likfan jobba istället för att slösa bort det på att vara i Luleå och springa. Ajja den som lever får se.

Känner mej på helt OK humör idag. Önskar bara att Anna o Titti var här och joinade mej, Men båda e borta:/
I morgon är det första dagen på diet. Ska bli skit kul! Nu jävlar ska jag satsa på en snygg strandkropp te sommaren. Träna 3 dagar i veckan och käka bra! Anna o Titti joinar mej, det känns skönt att man inte måste vara ensam. Då kan vi ringa varandra och gnälla hehe.

Uppdaterar väl senare om det händer någe trevlit.

Snabbt inlägg

Ska snart surra med Olga lite då jag går te statoil, men jag måste bara lägga upp en bild på det jag köpt idag. Köpte 4 koppar som såg ut såhär:

image215

Från Indiska:)

Sollan och jag hade en toppendag!

Gossip Girl

Hehe i ren tristess har jag köpt mej ett nytt face och kropp på GG forumet. Inte direkt likt mej, men haha. Fast jag anser nog att det skulle vara bättre med smaller boobs.


image214

Bohemian Rhapsody

Too late, my time has come,
Sends shivers down my spine,
body's aching all the time.
Goodbye, ev'rybody,
I've got to go,
Gotta leave you all behind and face the truth.
Mama, ooh, I don't want to die,
I sometimes wish I'd never been born at all





Underbara människor

Jag har en hel del underbara människor runt omkring mej just nu. Men i det här inlägget vill jag skriva om en av dom.
Den här personen får mig att växa oerhört mycket som människa. Hon får mej att vara klokare och tryggare med mej själv. Tillsammans så skrattar vi och har oerhört roligt. Hon är omtänksam och den mest generösa som finns. Hon får mej att må bra. Hon hjälper och stöttar mej då jag har det som svårast. Och jag vet att hon är ärlig. Den här personen heter Solveig och är helt underbar. Jag är tacksam över att hon finns i mitt liv och det är en person som kommit mej nära inpå, ligger mej varmt om hjärtat. Hon berör mej som få människor gör, trots våran åldersskillnad så är hon min livlina.

En vän

 
En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.
Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida när livet är hårt.                                             

Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.
En vän bryr sig om dig för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig precis som du är.                           

Siv Andersson

image213


Ikväll

Springa eller långprommis.... hmm.
TVÅ hundar och springa? Nä

Vi får la se vad som händer. Vill gå en lång sväng mot alder, men inte ensam för björnarna e vakna nu!

Blev ett kort

Blev ett kort uppehåll.
Nu är det slut med löjlig självömkan. Hatar folk som ska ömkas.

Nu jävlar ska det hända grejjer. Träna som ett psyk ska jag göra, springa, gymma och ÄTA NYTTIGT.

E så less på det här! Less på att känna mej som ett fetto och som ingen bryr sej i. Ändring för helevete!
Visst, bara för att man blir smal så bryr sej inte folk mer, men jag skulle må bättre. Och mår jag bättre så vågar jag kanske sätta ner foten och visa var fan skåpet ska stå.

På hemmafronten och i mitt huvud är det fortfarande KAOS. vad ska jag göra?!

skjut mej

vad mer kan jag säga. i denna stund känns det så.

allt är KAOS i mitt huvud och jag vet inte var jag ska ta vägen.

BLOGGuppehåll ett längre tag nu.


Gone...

Hela mitt liv rasar sakta men säkert samman.

Tar semster från bloggandet på obestämd tid.

Have you ever felt your heart was breaking
Lookin' down the road you should be taking
Have you ever loved and lost somebody
Wish there was a chance to say I'm sorry


Torsdag

Idag är det torsdag. Sitter här med sollis och ska visa hur man lägger in en bild i bloggen, kärringen är från degerbäcken, vad mer ska jag säga;)

image210
Här har ni kärringens badplats;)

Planera för kvällen

Ikväll blir det att städa då jag kommer hem. Nu ska hemmet skina!!

Dammsuga, dammtorka, skura och sen så tror jag att jag ska smörja in skinnsoffan oxå. Det tror jag behövs nu.
Efter städningen ska jag ta mej ett välförtjänt bad med ansiktsmask och sen blir det att fixa lite färg med hjälp av brun utan sol, tror jag.

Fick hem mitt lilla kit från LdB. Ett sånt där provkit. I LOVE IT! Ansiktsrengöring och kräm. Luktar ljuvligt! Alla finnar är borta, hyn är mjuk och ren. Kanske även har att göra med denhär lilla saken oxå.

Den är suverän. Visibly Clear 2 in 1.


                                            

När jag träffade kärleken

Titti hade skrivit om hur hon o Henrik träffades, tänkte göra det samma eftersom att jag blir helt varm i kroppen då jag tänker tillbaka på den tiden då jag och Simon såg varandra för första gången.

Jag var 13 år då jag började chatta med en kille på nätet. Han bodde i stan. Vi chattade rätt länge och till slut så ringde han mig. Vi pratade några gånger på telefonen och vi var nog båda intresserade av att träffas. En kväll inne i stan hos min bror och hans sambo Mia så ringde han mig. Han ville träffas. Jag hade nästan inget smink, håret var ruffsigt och jag var iklädd ett par sköna mjukisar. Först fick jag panik, men jag fick iaf låna en bättre tröja av Mia. Jag gick ut och på gågatan stod två killar och väntade. Den ena var han jag pratat med på internet och i telefonen, det var väldigt spänt och pinsamt. Men efter ett tag så började vi prata lite. Jag spande in hans kompis, han var riktigt het! Vi gick till Prästholmen där det var 3 killar som drack öl. Dom pratade på och skrattade. Jag var mest bara nervös. Den snygga kompisen var Simon. Gud, jag blev kär så fort jag såg honom. Men han spelade i en helt annan liga, inte skulle han vara intresserad av nån liten tönt från Sävast? Jag blev iaf tillsammans med killen från nätet. Blev god vän med Simon som nästan var som min bästa vän efter att det tog slut med killen från nätet. Vi pratade och flörtade lite, det blev nåt strul och nåt one night stand. Jag var KÄR. Men jag visste att det inte skulle hända så vi brydde oss inte så mycket mer om det ett tag och gled ifrån varandra.

Jag träffade nya bekantskaper, förhållanden. Jag vet inte riktigt hur det kom sig men jag och Simon började prata igen, via telefon och MSN. Han flörtade, jag hade pojkvän (om man nu kan kalla han fö der vette tusan) Men iaf. V träffades jag och Simon, såg film, pratade. jag tänkte att nu jävlar, nu kör jag på det här. Dumpade killen och satsade. Vi badade nakna i alder då det regnade, skrattade och hade så underbart roligt tillsammans. På en fest hos Simons kompis bestämde vi oss för att bli tillsammans, den 10 juli 2004. Så blev det. Förlovade oss 2006 och i år firar vi 4 år tillsammans. Jag ångrar mig inte en sekund. Jag är med en person jag varit kär i sedan jag var naiv och bara 13 år. Simon är den jag vill bli gammal med, jag vill dela allt med honom. Jag älskar honom mest av allt så att det nästan gör ont.

image209



Sömn & GG

Efter jobbet igår fastnade jag framför datorn i flera timmar, var inne på GG forum. Det e skit kul! Surrar mycket med en tjej från North Dakota, USA. Hon är 25 år gammal. Riktigt kul faktiskt. Man lär känna en hel del människor där, men man får passa sej lite. Det finns matures som man inte riktigt vill hänga med om jag så säger. Nåväl, där fatsnade jag i flera timmar, jag som skulle sova direkt då jag kom hem! Nu får jag skärpa mej!
 
Vaknade 11:30! Mamma stod utanför med mina fina nya skor. Tack söta underbara mamma! Gick ut med hundarna 50 min och sen var det dags att äta frukost och sen gå till jobbet, tragiskt ohändelserikdag som bidrar till ett tragiskt bloggande. Jag ska bättra mig, jag lovar! Innan jobbet hann jag ändå sitta lite på GG forumet hehe.

Gossip Girl har alltså för er som inte vet, ett forum. Där får du skapa e karaktär, som en simsgubbe! Sen kan man köpa kläder till den och byta utseende etc. Det bästa av allt är att det anordnas fester, i natt var det Flower Party at the Balcony. Jag ställde klockan och tänkte seriöst kliva upp klockan 03:45 för vara med, men jag tog mej i kragen och sov istället. På dom här festerna så är grejjen den att man kan få möta dom i serien, Serena, Blair, Dan, Nate, Jenny, Chuck... Dock vet jag inte om det verkligen är dom, det kan ju vara vem som helst. Men hey! Kan vara kul iaf.
Så nu är jag en tvättäkta GG nörd. Söker med ljus och lykta efter avsnitten som visas i USA. Dock har jag fått höra att någon dött av en O.D. WHO?!

Nåväl, en anv gör du på: http://www.cwtv.com/thecw/gossipgirl-uppereastside

Who´s your favorite?


image208

Tattoo

Nu har jag ritat min alldeles egna tatuering! Kommer sitta fint efter hela sidan! Den ska börja på rumpan, gå efter sidan upp nästan under armhålan, kommer bli fett nice! Nu e det bara spara pengar å boka tid! Önskar att jag kunde lägga in en bild!

Frontière

Såg filmen Frontière igår. Vill man se en spännande splatterfilm så är den självklart sevärd! Fransmännen är ju grymma på att göra den här typen av filmer!
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, den var vidrig, spännande och lite ledsam. Jag ger den 3 av 5.
Varför den får 3 av 5 är för att den påminner lite väl mycket om andra filmer, Texas Chainsaw Massacre tex. Men ah, den var äcklig och jag var rädd.

image207

Likt Linda Blair

Usch så jäkla självgod man kan vara, talar inte om mig själv.
Likt Linda Blair i Exorcisten känner jag mej just nu.
Jag spyr på alla självgoda människor ikväll, en solig kväll som denna.
BLAH!



(Linda Blair äger en PB. NICE!)

Varför detta inlägg?!

Varför

Jag vet inte varför jag gör såhär mot mig själv? Varför jag plågar mig själv på det här sättet. Idag längtar jag efter dig, längtan gör ont i hela min kropp. Varför skulle det bli såhär? Jag kan inte förstå! Jag känner en stor frustration. Du lämnade mig, jag öppnade mitt hjärta. Jag vet att du känner ånger, det vet jag. Men varför? Varför kan du inte bara lita på mig? Det känns som att mitt huvud snart ska sprängas! Jag tycker om dig, varför kan du inte tycka om mig? En pratstund, en kopp te. Det är det jag minns som starkast. Ett lugn jag kände över att vara i din närhet. Det kändes naturligt, okomplicerat. Nu dricker jag mitt te i ensamhet. Jag vill inte att du ska tycka synd om mig, jag vill att du ska tro mig.

Idag blickar jag tillbaka, plågar mig själv. Läser och minns den lycka och trygghet jag kände. Jag vill skrika, jag vill gråta och jag vill slå. Känslorna är som ett virrvarr. Sorg, glädje, ilska, frustration, tomhet, förvirring...

image206

En otroligt vacker bild med mycket känsla. Tagen av en som heter Louise.

Jag & Jack

image205

Tänkvärt

Fick detta på mailen av Sollan idag. Det var så enormt fint... Tänkvärt.



Med pengar kan du bygga ett hus, men inte ett hem.


Med pengar kan du köpa sex, men inte kärlek.


Med pengar kan du köpa en säng men inte sömn.


Med pengar kan du köpa en klocka men inte tid.


Med pengar kan du köpa en bok men inte kunskap.


Med pengar kan du boka en tid hos doktorn men inte hälsan.


Med pengar kan du köpa en position men inte respekt.


Med pengar kan du köpa blod, men inte liv.


Hur du är påverkar andra

Hur vi själva betér oss påverkar omgivningen, inget nytt med det. Men har alla funderat över hur handlingar förändrar en annan männikas liv? Det påverkar både positivt och negativt. ETT enda ord kan förvandla hela ens värld. Det kan lyfta upp en person och det kan även trycka ner en person och ge den men för en lång framtid.

Mitt liv har påverkats starkt av personers handlingar den senaste tiden. På både gott och ont.
Min arbetssituation är livet från helvetet, min ekonomi påverkas. Samtidigt har jag guldkorn som gör livet värt att leva. Som lyfter upp mej och tar mej ur den svarta zonen. Oväntade ord från oväntade personer gör att jag ler. Ändrar uppfattning om människor. Nya bekantskaper som ger en styrka och även gamla bekantskaper som jag aldrig kommer att släppa. Tyvärr är det så att negativitet är något som påverkar och sätter sina spår. En stor negativ förändring i ens liv är svår att kliva ur från. Man försöker att vara stark, att glömma och gå vidare, man tror att man gör det, men mitt i allt blir man påmind och faller ner i en grop som någon annan till viss del grävt åt en, men att några tag med spaden har man tagit själv.  Att jag själv lyckas gorma till mitt liv, det kan jag alltid leva med, men då en andra personer har grävt en grop som kokar av närhet till helvetet blir det så mkt mer påtagligt.

Man får frågan "hur är det". Vad kan jag svara på den frågan. Att livet varierar. Mitt liv påverkades negativt men jag har personer som gör det ljusare. Det enda jag kan göra är att försöka och se mot ljuset. Söka efter lycka och glädje.

Work

Ville inte alls lämna älsklingen och sängen idag. Den här dagen började bra och jag hoppas att den fortsätter på samma linje. Hundarnas humör har varit på topp idag, busat som tokar hela morgonen. Tur att Alice är liten för hon har börjat vakta alla filtar som finns. Dom måste bort! Så fort man går på filten biter hon i foten, man skrattar ju mest för att hon är liten, men det är något hon absolut får sluta upp med! Tur som sagt att hon inte är så stor, då hade det varit ett större problem. Men det här ska vi jobba med. Jack e sitt vanliga jag, som en gammal gubbe. Myser mest och strosar på ute.

Såg en kass film innan jobbet idag nån kass svensk rulle som var inspelad på SSAB. Järn.. nånting. En film man lätt kan skippa.

Nåväl, jobbar nu som vanligt. Har ändrat mitt schema självmant nu i juni, ska jobba från 16. Det e ju sommar och då kan man inte sitta inne från klockan två. Tyvärr är det många som inte gjort detta självmant, hoppas att dom får tillbaka sina arbetstider. Men jag förstår varför det blivit såhär.

Igår åkte jag och var onyttig med Anna på Rönnkan. Gott var det, men orkade nästan inga strips. Jag har gått ner i vikt! Prövade två gamla byxor och ena paret kunde jag ha! Andra paret satt lite väl tajt, men det är påväg nu. I morgon är det träning som vanligt. Känns skönt. Längtar efter att träna, dock längtar jag inte efter att stressa ihjäl mej innan jobbet, men det får jag välla ta. I morgon hämtar även pappa mina nya söta skor! Mami ansåg att jag behöver ett till par skor. Jag sa NEJ. Men hon tyckte att ett par nya sneakers skulle vara på sin plats då hon hatar mina som jag har nu. Jag kan ju köpa själv då jag får lön ju. Fast hon kan ju få sponsra om hon så gärna vill det!

Idag kom min Cosmo. YEES!

image204


Take me home!

Gud vad jag vill hem nu. Är så sjukt trött idag. Men det var ju ferre igår så jag får la skylla mej själv=) När jag kommer hem så blir det att äta någe gott, se film och sova. Ska bädda ner mej i sängen efter ett skönt bad och fotbad. Se film och bara mysa. Kanske köper mej en påse chirre, jag tror nog det hehe.

Ikväll blir det mys på högsta nivå och chiill!



image203

Porr

Porr Porr Porr

Tycker du om Porr? Erotisk film?

Heljen

Fredag: Var och shoppade med mami. Köpte en sjukt söt klänning på Carlings, ett par balerina/pumps (?) en snygg stor, svart väska, korta mjuka haremsbyxor, en tröja, ett linne, 3 BH:ar: svart, vit o guld, svarta leggins, en tvål och ett armband. Tack söta mamma! Sen åt vi på "Mat & Prat", satt och pratade om allt som hänt. är så glad att jag har min mamma. Hon är så klok och unerbar.  Sen kom pappa och vi gick och fikade. Pappa är så söt. Han har fått vitt hår, skit snyggt! Mamma hade även köpt mig en bok! Champagneflickan. Gud så glad jag blev. Har änge velat ha de nboken, så nu ska det läsas. På kvällen drack jag och älskling en flaska vin hos Tommy. Satt och surrade, det var jätte trevligt. Trivs med äsklingens kompiar. DOm är å omtänksamma och gulliga:) Hundarna har varit ute i skogen med Simon hela heljen. Härlit härlit.

Lördag: Städade lite hemma och låg mest och slöade.  Såg en film och kände lugnet. Gick förbi PG´s och fick mej en pizza av O. Tack så snällt, det behövde jag verkligen:) Efter det fortsatte jag att slöa innan det var dags att fixa hår och makeup. Lockade håret och det tog en jävla tid, men fint blev det. Sminkade mig somrigt rosa och lila och det passade fint till klänningen. Gud så jag älskar den där klänningen. Den sitter snyggt och är gudomligt färgtark i blått. Då vi var klara så gick vi till Tommy och där var det mat som vankades. Supergod tre rätters middag. Det tackar vi för. Sen sjöng vi och såg körslaget, röstade som idioter. Men det var förgäves. Synd, men jag förstod att vi skulle förlora. Vi var ut på Boddan oxå, det var helt ok. Inte överdrivet kul, men det funkade. Anna var oxå med oc hdet var kul, kände mig lite ensam innan hon kom. Surrade med Titti oxå och hon ska börja med WP: SKITKUL!

Söndag: Hungrig, trött, ont i skallen och jobbar. Vill hem. Hem och mysa me dälskling och se film. Me nde tblir det ikväll.

Uppdaterar väl bloggen om det händer nåt spännande. Tvivlar på det dock.

20 min

20 minuter kvar!! Fan så skööönt! Sen ledigt i två dagar och shopping.
Efter jobbet är det av hem till Titti o Henrik. Mys! Kladdkaka ska fixas och sen e det CHILL HÄNG som gäller.
Fan så kass dag på jobbet haha. Så värdelöst det har gått. Men hey! I feel good! SUG PÅ DEN!

Mycket med WP just nu. Längtar efter min sele. Pratat med D idag. Han ska fixa min sele så fort som möjligt.

Weight Pull is my life! SUG PÅ DEN MED!



SHOPPING!

I morgon har mami bestämt att vi ska åka till Luleå och shoppa! Jag säger inte nej. Behöver nya kläder, skor, ja ALLT. Ska bli jätte mysigt. vi åker tidigt på morgonen så vi e framme då dom öpnar och sen spenderar vi hela dagen i Luleå och ska äta lunch där. Mamma älskar att shoppa åt mig, säger hon. Hon tycker att vi yngre får ha så fina kläder. Sen brukar vi även köpa saker som vi båda gillar och låna av varandra. Mamma är modern, men inte så det blir fjortismamma. Det gillar jag:) Hon klär sig stilrent och snyggt.  Inte vad man kan säga om mig idag direkt, haha. Ser ut som en slusk.
Iiii va kul det ska bli att shoppa med mami! Sen kommer min söta pappa och hämtar oss.
Shoppa shoppa shoppa!

Stressig dag...

Igår gick jag till Olivers med älskling och T. Tog två cider bara men grabbarna drack friskt sina öl. Kom i säng efter 2 och sen upp ca 6 timmar senare. Drog på mej kläder och gick för att möta O, för att senare gå mot Step In. Körde igenom hela kroppen idag igen.

30 min Crosstrainer
12x3 Biceps
12x3 Triceps
12x3 Mage
12x3 Ben
12x3 Rygg
12x3 Bröst

Efter träningen så gick jag och la mig 10 minuter i masagesängen. Den är så sjukt härlig efter ett tungt pass!

Väl hemma fick jag stressa för att hinna med allt. Älskling hjälpte mej att laga mat så att jag skulle hinna vila mej lite innan jobbet. Tack söt! Ville inte alls gå till jobbet idag, ville helst bara ligga kvar i sängen med min älskling och mysa. Gud vad jag älskar honom. Han ställer alltid upp och stöttar mig. Bäst i hela världen.

Så nu sitter jag här på jobbet med nytvättat ruffs och känner mej inte särskillt snygg, men vad gör det Jag ska ju ändå bara sitta här i mitt lilla hörn och ringa.

Måste säga att jag tycker det är härligt att träna på Steppan. Tidigt på morgonen är det bara pensionärer där, vilket gör att man kan träna väldigt ostört och anv. all amaskiner när man vill typ. Känns bra! Jag ä så motiverad att träna nu. Sitter här med träningsvärk i rumpan:) NIIICE!

image202

HAHA

Jag skrattar inombords då jag tänker på det. Det e så himla roligt. Ja, jag trivs verkligen just nu.
Det känns så jävla skönt, I feel good, det får mej att tänka på..

I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you




Tack gott folk!

I feel happy

Känns bättre idag. Titti e så gullig och rolig att ha omkring sig så jag blir bara så glad:) I morgon ska jag hem till henne och mysa på:) Trivs med sällskapet, lugnt och sklnt, kan prata om allt. Det känns naturligt.
Igår kom Erica förbi och vi stod och rökte och surrade en snabbis utanför mig. Jag känner verkligen att jag kan prata med henne om ALLT.  

Jag är myssugen, jag vill pussas, kramashångla och ja gud vet vad. Det var länge sen man hånglade sådär passionerat som man mest bara gjorde då man började träffas. Ikväll ligger älsklingen illa till hehe.

Mer hångel åt folket!


image201

Uppsöka psykolog?

Jag tror starkt att jag måste uppsöka psykolog.

Tvångsneuroser
Tvångsneuroser kan yttra sig som tvångstankar eller tvångshandlingar. Tvångstankar kan exempelvis handla om att om man hör eller läser ett visst ord (t ex död) måste man hitta ett annat ord som neutraliserar det första (t ex liv) innan man kan gå vidare och göra något annat.
Ofta handlar det om kontrolleringstvång - man måste kontrollera att dörren är låst eller spisen avstängd gång på gång. Tvångshandlingar kan bli både egendomliga och handikappande p g a att de tar så lång tid att utföra att man inte hinner med något annat. Man kanske måste utföra speciella rörelser i en viss sekvens för att kunna gå ut genom en viss dörr och vid blotta misstanken om att man gjort någon rörelse fel måste man börja om från början igen.
Städmani är en annan sorts tvångsneuros. Förutom att bostaden måste städas, kanske flera timmar varje dag, så måste ofta mycket tid ägnas åt att kontrollera att alla småsaker i hemmet står på rätt ställe osv. Kontakten med familjen blir givetvis störd liksom förmågan att sköta ett arbete.
Städmani kan också ses som en typ av fobi (bacillskräck), men oftast räknas det som en sorts tvångsneuros.

Undrar om jag kan få den här snubben som psykdoktor? Gillar dock inte hans frisyr det minsta.


image200


Hoppas att någon förstår den lilla ironi som finns i mina inlägg...

Onsdag

Jag måste ha nån typ av sjukdom. Så fort det är stökigt hemma så får jag panik. PANIK i hela jävla kroppen. Idag blev jag helt hysterisk och for fram med dammsugaren som en galen kärring. Slängde in kläder i garderoben i en ilande fart samtidigt som jag grät floder. Då det var hyfsat rent slutade tårarna att rinna. Åt bär till frukost och la mig i sängen med mina älskade hundar. Ett lugn infinner sig då det är städat hemma. Jag behöver fan hjälp!

I morgon ska O följa med på Step In, vi ska köra slut på oss totalt! Idag har jag träningsvärk som bara den, men det känns skönt. Bakade kladdkaka igår och tog bara en liten fin bit:) Nu e det nyttiga linjen som gäller, men jag tänker iaf unna mig saker då jag känner för det. Ska dock aldrig ta med mej pengar till jobbet mer. Då köper jag bara choklad. Nä nu jäklar! Ikväll blir det Top Modell hos O, mest troligt. Simon tar han dom hundarna idag så jag funderar på om man ska se lite Top Modell och sen ge sig ut på en promenixare. Vet inte om jag lovat E att ta en prommis ikväll? Ja gär så tankspridd kära vänner så ni får verkligen förlåta mig om jag missar nåt.

Idag känns det som en helt OK dag faktiskt, även om jag var hysterisk över mitt hem i morse. Jag måste fan kolla upp vad det är för psykisk störning jag har då jag blir sådär över ett ostädat hem. Ni behöver inte spekulera, jag ska forska i saken.

image199

Snart hemgång

Gud så skönt! Snart ska jag gå hem. Väl hemma ska jag baka en kladdkaka och bädda ner mej i sängen och se en film. Är sjukt trött! Dagen på jobbet har varit seg och jag änner mej hyfsat bättre nu, O har frågat om jag vill med på promenad, Titti har frågat om jag vill komma och mysa. Jag orkar bara inte. Jag hade jätte gärna hittat på nåt ikväll men jag e helt slut bara. Tråkit, men jag ska ta och bada och baka en kladdkaka och mysa.
Älsklingen är borta och då tar jag tillfället i akt att gotta lite och bara ta det lugnt.

TIO minuter kvar nu bara.

Min blomma

Stämmer inte riktigt in på mig men...


image198

Tisdag

Dagen började helt OK. Åkte och tränade på Step In. Körde Crosstrainer 30 min, rygg, armar, bröst, ben & mage.Skönt att ha kört igenom hela kroppen. Tog även en 30 minuters promenad. Ska det va så ska det va! Har kommit igång med hundarna bra nu oxå, Jack behöver musklas upp nu. Min lilla pojke.

Nå, väl hemma så tänkte jag ta en ett långt skönt bad, inget varmvatten! Funderade starkt på att gå tillbaka till Step In och duscha där, men jag var tvungen att göra mat. Nu sitter jag här på jobbet, känner mej äcklig as hell. Ajja ska ändå bara sitta här så, behöver inte umgås med folk idag direkt. Är även inte på humör för att umgås.  Dagen började som sagt helt OK, just nu känns det som att allt har kraschat. Huvudet värker mer än någonsin. Kroppen känns ferig. Inombords känner jag att jag bara vill skrika rätt ut! Jag orkar inte vara stark längre, men jag måste.


.



Forget about me
Forget who I am
Forget what I have done

You dont se me
You dont see who I am
You dont see what I do

Dont think about me
It is easier to forget



GRATTIS LISA

Grattis sötgumman till din lilla pojke!
Vad ska han heta?

Ångest

Idag e det en dålig dag känner jag. Har inte haft en sån här dag på länge. Allt känns skit, känner mest bara ångest. Jag känner mig arg på en viss person. Besvikelse och ilska. Men jag ska lägga det åt sidan, det är inget jag behöver en dag som denna. Snart är sommaren här, jag har längtat efter den men känner plötsligt stor ångest. Sommaren innebär mindre kläder, strand o bad. Jag vägrar sätta på mej en bikini så som jag ser ut just nu. Vill helst stänga in mej idag, sitta inne i mina mjukisbyxor och bara vara ensam. Städa lite och dona.
Huvudet spränger som vanligt, har haft en helvetes huvudvärk de senaste 3 dagarna. Varför?!

Känns som att jag inte kan prestera idag heller. Det blir bara en jävla ond cirkel. Måste ta mig i kragen och inte vara så förbannat självömkande! Bläää. Ta mig här ifrån.

image197

At work

Ja då jobbar man nu då. Startade kanon första timman men nu ser det MÖRKT ut. Hatar mörker.
Känns som att det här är en helt ok dag. Jag känner mig starkare idag än vad jag gjorde för några dagar sedan. Det går som upp och ner som en bergochdalbana hela tiden. Men jag har haft Titti och Erica som har lyft upp mig med skratt & trevliga stunder. Det är så skönt att umgås med dom. Oproblematiskt. Jag känner att jag kan vara JAG och att ja ginte behöver göra mig till. Avslappnad. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord.
Jag lyfts upp som person. Det är oerhört skönt att veta att man har någon som stöd, oavsett vad det gäller. En person som man kan prata med och en person som man bara kan vara med och glömma bort allt annat som händer.

Idag kom regnet. Underbara regn. Hoppas att det regnar ikväll då jag ska ut med hundarna. Det är skönt att vara ute i regnet. Jag brukade gå och sätta mej vid vattnet och fundera och tänka förrut. Det är skönt. Känna hur regnet öser ner och bara titta ut över vattnet. Man rensar huvudet. Blir nog att göra det någon regnig dag. För ibland känns det som att mitt huvud vill explodera av alla tankar. Men idag är en bra dag.

image196

An American Crime

Ska snart gå till jobbet. Skabara rasta hundarna och äta. Men, jag såg nyss en film; An American Crime. Baserad på en sann historia. Det var bland det sjukaste jag sett! En flicka som blev torterad. Helt sjukt! Och att det har hänt fick mig att må så enormt dåligt. Hon dog. Jag blev helt tagen av filmen. Av mig får den 5 av 5.

Recension:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Regissören Tommy O'Haver blandar vittnesmål, bevisdokument och tidsenlig 60-tals scenografi som för tankarna till ?Capote? för att berätta den sanna historien om surrogatmamman Gertie som var hjärnan bakom ett av de värsta brottsdåden i staten Indianas historia. Det kan tyckas att historien är ett udda val för regissören som till vardags gör klassiker som ?Ella den förtrollade?, men låt inte skenet bedra, O'Haver är uppvuxen i Indianapolis och verkar ha en personlig relation till händelserna precis som vi alla har till hemskheter som begåtts i vår närhet vilket ger filmen än mer autencitet, om nu det verkligen behövs. Catherine Keener gör här sin egen Syster Ratchet, när hon växlar mellan att vara en ömsint moder och en iskall häxa, på ett sätt som bara en riktigt manupulativ psykopat kan. Hon är en till synes sansad och säker mor vars sex spralliga barn till en början kommer väl överens med sina nya ?syskon?. Men när problemen hopar sig för familjen, när pengarna börjar tryta och hennes döttrar hamnar i blåsväder bestämmer sig Gertie plötsligt för att ta ut sin frustration på den äldre av systrarna, Sylvia (en trovärdig Ellen Page), som hon anklagar för stöld och lögner. Detta blir starten på en serie brutala och vidriga händelser som utvecklar familjehistorien till en bissarr studie i pennalism och grupptryck då Gertie beordrar sina barn och deras vänner att bestraffa den försvarslösa Sylvia på sätt som får ?Ondskan? att framstå som en spa-weekend. ?American Crime? beskrivs som en tolkning av rättsfallet Baniszewski, den egentliga tortyren som pågick i huset sägs hemskt nog ha varit mycket värre än vad filmen visar. Med detta faktum i bakhuvudet lämnar man ?American Crime? med en tung klump i halsen och en hårt knuten näve. Att se barn fara illa på det här sättet är mer smärtsamt än de mest brutala våldsrullarna. Man vill ropa dit någon vuxen, vill ställa sig upp och ryta ifrån eller parera ett slag men hålls ner i biofåtöljen. Filmen lämnar oss just där i fåtöljen, chockade och utan att ha vågat ge sig in på att besvara frågan som darrat på våra läppar; varför? Istället för ett svar avslutas filmen med fantasysekvenser som tar udden av Byron Shah's stämningsfulla foto och Keeners närvaro. Frågan är om hösten verkligen behöver mer oförklarlig kyla, för när regnet och vinden piskar en mör under mörka nätter kan det vara rätt tungt att hantera ondskan i sin renaste form.


image195

Ferre

Igår var det ferre igen. Jag och Erica satt hos hennes systra Bella. Jag skulle bara stanna en liten stund, men det blev så jävla rolit så jag stanna ett bra tag. Trots intag av öl, cider, likör och sprit så mår jag toppen idag! SKUMT. Men jag e glad att slippa vara så hemskt bakis som jag alltid brukar vara. Iaf så gjorde vi bort oss BIG TIME på statoil. Erica i fyllan säger på sin breeeedaaaste norrländska " HÖGSTA VOLYM PÅ GRILLEN! VI HAR BRÅTTOM!!!" Detta bidrar till att jag fnissar som en liten fjortis och inser hur pinsamt det är och kan då inte sluta och skrattar hysteriskt. Vi försöker få i oss våra hamburgare och efter många om och men så har vi fått i oss dom och börjar knata hemmåt.
Det var en sjukt rolig kväll, trots pinsamheter på Statoil. Men man får väl vara lite töntig ibland, så länge man har kul, ELLER?


Ikväll blir det lugnt iaf. Ska sätta igång med lite käk senare. Nu ska jag käka lite kyckling med grönsaker och gosås:)

Frissan!

Har kommit hem efter några timmar hos frissan och e sjukt nöjd!
Det blev lite kopparfärgat med slingor.. SNYGGT AS HELL. Jag e sjukt nöjd.
Det tog så lång tid så vi hann inte klippa, det ska vi göra i morgon istället.
Happy happy! Tror det blir en drink på det här. Men bara en, eller två.

RSS 2.0