Träning!


Åkte på Step In efter klockan 9 och hade morfar här som barnvakt=) Oj så skönt det var att få träna. Jag var inte så taggad, men jag försökte tagga igång mej själv med bra musik. Det hjälpte! Och jag gav verkligen järnet. Trots alla extra kilon så orkade jag mer än tidigare på crosstrainern! Visserligen blev det bara 20 min som uppvärmning, men jag tog tyngre än jag brukar och jag vilade inte en sekund. Härligt! Sen körde jag ben, baksida lår, insida, rumpa.. you name it! Då jag är i gymmet har jag som svårt att sluta men då jag kom på mej själv att börja träna mage och rygg. Då fick det vara stopp sen.

Wille har varit massa vaken idag. Men han är trött lillhjärtat mitt. Just nu ligger han i sin säng och KÄMPAR för att vara vaken. Haha. Men han är ju nöjd med livet ändå=) Magen funkar ju sisådär än. Ger man han laktulos blir det besvärligt med alla gaser och ger man inte det, ja då e han hård i magen. Så det e pest eller kolera. Jag ser det ändå från den ljusa sidan. Snart är han större och kan äta välling och vanlig mat mer. Då ska vi väl få ordning på lillmaggen!

Jack tycker inte att man ska vara ute i det här vädret. Herr omständig med att bajsa gjorde snabbt sina behov i morse och sen har han legat i Fat Boy´en hela dagen. Tror nog att det får bli en chill dag idag. I morgon  tar vi en ordentlig promenad tidigt på morgonen. Så jag har en trött hund då vi får besök.

Idag blir det att städa och dona så att det e rent och snyggt här hemma inför att vi får finbesök:) Iofs e det typ inge att städa eftersom att vi dammsuger varje dag och dammtorkar ofta. Men jag klagar inte! Ska ta och bädda rent i sängar och ta och städa duschen. Ska man liksom duscha hos andra vill man ju att det ska va tipp topp! Sån e iaf jag. Jag hinner inte med att handla och åka på bollis tyvärr, men My sa att det kan vi ta i morgon likväl. Skönt e väl ändå det.

Oh! Och i JUNI så ska jag äntligen tatuera mej. Tiden är bokad och jag har bestämt mig för vad det ska bli. Ville ju göra hela sidan, men om jag har 15 kg kvar att gå ned så kan jag belöna mej med det sen då jag har klarat mitt mål tänkte jag. Och då e man lite snyggare ;) Jag ska iaf göra Jack mellan skulderbladen eller på ena skuldran:) I helkropp och så. Jag tror att det kommer bli riktigt fint. Sen ska jag skriva Jack litet som bredvid eller under. Jag tror det kommer bli superfint. Då har jag honom alltid med mig, oavsett var han är:) ( man måste ju vara sådär töntigt dramatisk oxå när man gör en tatuering, precis som på tv. Jag kanske ska gråta lite när Vickan tatuerar mej och berätta om hela Jacks liv?Det hade no blivi grym tv! NOT! haha)

Nu ska jag ta och se lite tv. Jims Värld. Det ser jag varje dag=) För då brukar Wille sova. Och snart har han nog gjort det tror jag.


Jack och älskade Frejsing. Dom ser lite muppiga och sura ut på den här bilden.
 Men Jack var verkligen förtjust i Freja. Det var ju hans tjej=)


I feel gooooood!

Igår blev jag äntligen klar med min sista uppgift! Fan så skönt det känns! Nu ska jag bara få feedback av Linda och sen ska jag skicka in skiten=) På måndag väntar en redovisning och sen tar man sommarlov. Oj oj så skönt det ska bli. Få vara hemma med Wille och Jack och bara ta de lugnt och åka och hälsa på kompisar! Äntligen kan man umgås med folk igen.

Snacka om att jag har något super bästigt att se fram emot i heljen. Min My kommer hit! Åh så glad jag är. Hon och Kim ska vara här från fredag till söndag. Jag e så glad att jag snart spricker! Under 5 års tid har vi bara träffats 1 gång som hastigast i ett köpcenter i Sthlm. Det kommer bli så jäkla underbart att få se henne igen! Så på fredag kommer jag typ vara lyckligast!

Förra heljen var man på utställning i Ö.Kalix. Det var himla trevligt, men lite kallt. Man blev så sugen på att själv få ställa ut. Ställde ju ut Alice en gång bara, men nu känner man som att man vill lära sig. Camilla ska få lära mej lite=) Idag e det ju egentligen ringträning men jag e redigt jävla pank (måste spara det jag har till heljen) så det får bli nästa vecka istället. Kanske hakar på Camilla och hjälper henne ställa på Internationella i Vännäs. Vi får se hur det blir. Måste ju lära mej nå innan. Annars känner jag mej inte så hajj på det direkt haha. På utställningen var det massa snygga jyckar. Men jag dregglade mest efter Bullmastifferna. Fasen så fina hundar!! En sån blire! Dom ställde även ut 3 st tjt som var släkt till Alice. Tiken var skit lik henne och jätte fin. Man blev som sugen på en sån igen. Även om dom kan vara riktigt jäkla jobbiga! Men man jagar ju inte så det e ju som bara att glömma. Jag skulle aldrig kunna skjuta. Önskar egentligen att jag skulle kunna det, men nä. Jag skulle gråta ihjäl mej.
Men bullmastiff verkar vara en ras som passar. Lugna och trevliga hundar och förbaskat söta! Johan vill iofs ha en hund med massa fart i. Men jag vette tusan hur det skulle passa in i familjen sen om man ska ha en till unge och ska jobba och allt. Då kan det vara skönt med en lugnare hund. Alla hundar behöver självklart sitt men lite lugn och ro kan man ju behöva. Fast mest av allt önskar jag ju att Jack kunde leva i all oändlighet. Den dagen han inte finns längre vill jag som inte ens tänka på. Hjärtat kommer gå i kras totalt. Hur ska man klara av att leva? Är det liksom ens möjligt att leva utan honom? För mig har Jack lika stort värde som vem som helst. Han är en del av vår familj och han är en del av mig. Till sommaren fyller han 7 år. Och jag som trodde att jag skulle tappa honom redan för flera år sedan. Vilken lycka att få mer tid med denna underbara varelse. Min lilla guldklimp!

Åh nu blev man lite ledsen i ögat. Men nu ska vi se positivt. Jag har alla nära och kära i min närhet och det är så underbart! Skolan är snart färdig! Idag så blir det att ta en skön promenix. Kan behövas! Jag har kommit tillbaka i de duktiga matvanorna igen och jag ställde mig på vågen som fortfarande visade 84 kg. Perfa! Då har jag fortfarande gått ner och jag har inte gått upp en endaste gång. Så nu kör vi! Jag funderar faktiskt på att köra Viktväktarna Online som J-A tipsade mig om. Måste bara få pengar först. Jag äter ju visserligen rätt nu, men man kan som behöva något som puschar en lite extra=)

Jag har en massa fina bilder som vi tagit med den nya kameran och en massa roliga filmer oxå. Måste ta och föra över bilderna till datorn men det får bli en annan dag. 

Tänker en massa på en kompis måste jag säga. Som mest troligt kommer att tappa en fin vän på grund av vårdcentralens stora misstag. Det måste verkligen kännas förjävligt för alla nära och alla anhöriga. Även om jag inte känner den här personen så blir jag ändå så ledsen. Tänk om jag skulle förlora Johan bara för att nån klåpare på vårdcentralen inte tar saker och ting på allvar? Jag skulle bli galen och bränna ner stället. Nu e det ju iofs samma vårdcentral som klantade sig med Johans knä oxå. Fattar inte hur dom kan få ha öppet ens! Jävla skit ställe. Nä usch. Mina tankar går till alla nära och anhöriga som har det tufft just nu. Tänk så skört livet kan vara.


Ta vara på dagarna som ni har tillsammans med era nära.


Lite bilder

Slänger upp lite bilder från dagens träning=) Men inga på mej då jag e med. Usch så hemskt det är att se sej själv på kort numera. EN kan jag bju på!


Lite larviga trix sådär mitt i allt=)


Lite fritt följ



En glad jycke=)



Inkallning (jack har värsta LÅNG svans?!?!)



Rutan



Platsliggning=)

Det var det. Innan platsliggningen kom en lös JÄVLA hund. Vi skulle precis köra platsliggning och då kom den där jrt springande. Ägaren var jävlit nonchalant och ja både jag och erica fick ju fota den då den kom fram. Men men... det får den beskylla sin slapphänta ägaren för.

Är över lag nöjd med träningen. Jack var dock lite seg idag och så, men han gjorde sitt bästa=)


Hundträning!

Japp. Nu e det fan dags att damma av sig! Jack har ju varit duktig med hundmöten nu och jag e då nöjd. Men han är helt uppe i det blå. Vi måste köra mer lydnadsträning. Jag har varit ALLDELES för lat. Så nu jävlarnt. Jag e så less på att behöva bråka med jack och jag har ju bara mej själv att skylla. Idag gick han och luktade och var så jäkla disträ. Nä, nu blir det att arbeta. 1 tim promenad idag iaf är avklarad. Sen blir det att träna lydnad efter 16. Då Johan kommer hem så kommer jag typ stå startklar! Blir att åka till stallet och träna där. Det jobbiga är att hitta belöning åt Jack. Ska ta med kamptrasa, kaninen och se om jag kan hitta en boll? Godis e ju inget jag kan köra med så ofta eftersom att han har sina problem med magen. Någon gång då och då så kan jag prova. Men man vill ju inte äventyra för mycket. Kan iofs köra med liite godis och sen variera lite åt honom. Ska köpa blötmaten som finns i hans foder och prova torka det. Kanske kan funka?

Nu jävlarnt ska rutan sitta denna sommar. Jag e så jävla lat så jag har påbörjat den var enda sommar nu de 2 senaste åren, men jag har aldrig slutfört det och finslipat. Idiot!


Vackrast i hela världen!


Kameran åker självklart med ikväll! Ska fasen ta och packa ner allt NU. Så jag kommer ihåg!=)


Varmt!

Happ idag var det +22 i skuggan! Underbart!
Har varit ute på förmiddagen och traskat. Det tog typ 40 min. Så ikväll ska jag försöka hinna med att springa. Måste bara ta fram min ipod (visst e det så dom heter?) så jag kan ha peppmusik i öronen. Annars lär det inte bli mycket springa av kan jag säga. Är skit seg.

Wille och Jack ligger och sover just nu. Jag sitter här i mina nya Norell-fåtölj och myser. I LOVE IT! Så jäkla snygg och så jäkla skön. Jag e helt sugen på att köpa inredningsprylar. Inte för att jag behöver direkt, men jag har känt detta sug i flera dagar!! Något fint att ha i fönsterna och kanske ett litet bord att ställa något fint på. Ett halvmåne bord. JA TACK! Men jag har hittat ett som jag vill ha, men he va som ganska dyrt. Så jag ska spana efter lite billigare.

Har haft lektion över adobe idag. Det innebär att jag bara har en lektion kvar! It feels great! Sen en uppgift den 16e iofs. men he går fort=)

Slänger upp lite bilder senare kanske. Har inte hunnit ordna och kasta dom suddiga. Det blir som en del bilder numera. Och jag tömde kameran igår. Satans va mkt. Jag och älskling kom på att vi ska köpa en filmkamera=) Så man kan dokumentera Willes uppväxt och allt roligt som man hittar på. Jag önskar att jag hade filmat förlossningen oxå. FAN. Det ska jag göra nästa gång. När nu det blir ;)

Hoppas alla haft en fin dag ute i solen=) Ikväll ska vi åka och säga grattis till Willes farfar=)


Seg dag idag

Och jag som ska ut och springa. Blähäääää. Tar det senare för just nu orkar jag verkligen INTE. E skit seg idag och vill helst bara ligga i sängen och se film och mysa.

Något annat som jag vill är att färga mitt hår och sola. Men jag tror jag ska börja med sola lite solarie. Jag e så himla blek nu men jag har ju lätt för att bli brun så sola 5 ggr och jag kommer känna mej betydligt fräschare än vad jag gör nu. Måste bara kolla det här med ekonomin. Kanske jag drar och solar efter min löparrunda idag?

Här hemma händer det inte så mycket. Wille växer och är en glá skit! Jack myser på och jag och Johan gör det samma. Jag har krattat gården och påbörjat att göra lite fint där. Tror jag ska ta tag idet idag och slita upp lite fula buskar för att sedan planetar nya där. Kommer nog bli fin fint sen=)

Jag har satt upp ett mål, bara för att se OM jag kan klara det. En liten utmaning till mig själv. -10 kg fram till Sonisphere! Men jag tror inte att det kommer att gå så bra. Men man kan ju alltid prova, eller hur? Känner att det skulle vara roligt att få köpa ett par nya jeans inför resan och sådär och just nu tänker jag fasen aldrig köpa jeans. Får ju typ köpa GIGANTISK storlek och då tycker jag personligen inte att det e vidare fint. Men det e ju jag. Nä jag vet vilka jeans jag vill ha och jag hoppas kunna köpa dom.

Nu har Wille vaknat. Han har varit vaken sedan 3 i natt och bara sovit kortisar. Hujja. Inge kulit alls. Men han är ju en riktigt glad och pigg kille så det kvittar=) Alltid mysigt med en glad Wille. Just nu härjar han på för fullt i sin säng, surrar och har sig. Ska gå och mysa med han nu.

Hoppas alla får en trevlig helj=)

Fy fan va ja e bra!

Ja man måste ju få säga det ibland. Och idag tycker jag fasen att jag e grym!
Två uppgifter är nu HELT avklarade, en ny påbörjad som ska avslutas i morgon. Och sen då... då har jag bara en redovisning kvar och en uppgift. Fast jag kan inte göra den förbenade uppgiften förrän efter den 16e maj. Man ska ha träffa med gruppen först och gå igenom ett dilemma som man sen ska skriva om och som ska läsas av en kamrat och som sen ska skrivas igen. SEN... SEN KAN JAG FAN VA LEDIG! Och tro mej! JAG SKA NJUTA VAR ENDA DAG!
Oj oj oj så taggad jag känner mej till att göra den där ena uppgiften klar ikväll.. typ i natt. Men jag tar den i morgon. Känner mej lite slut i planeten just nu och ska snart gå och sova.

Igår somnade jag klockan 20:00 och sov tills alarmet på mobilen väckte mej klockan 06:15. Snacka om skönt att gå och sova så tidigt. Hade ju tänkt göra det ikväll med, men jag blev så upp i varv då jag blev klar med uppgiften så det gick bara inte.

I morgon kommer Willes morfar hit, min pappa. Vi ska fixa på gården och sen så ska vi även ta och byta ut det fula badrumsskåpet till ett fiiiiint! Mamma o pappa hade tydligen köpt ett för stort skåp på IKEA och till min förtjusning så är det precis det som jag velat ha och jag tror det kommer passa här hos oss=) Snacka om att jag blev glad då han frågade om vi ville ha det=) Jag är så himla glad över att mina föräldrar ställer upp så mycket och Johans pappa ställer oxå upp på oss. Snacka om att man har de bra! Funderar fortfarande på vad man kan göra för att visa sin tacksamhet. Jag tackar dom ju var enda gång och så, men jag skulle vilja göra nåt riktigt fint för dem. Kanske kan knopa ihop nå fina kort på Wille och sätta i en ram eller så:) En fin vinare sitter ju aldrig fel det heller. Och på tal om vin. FAAAON vad sugen jag är på ett glas bubbel. Älskade bubbel. Ska fasen fylla hela vinkällaren med bubbel! Fast då skulle jag typ bli alkis. Visst fasen. Måste ta tag i vinkällaren oxå. Hmmm.. Hur ska man göra där? Ska tänka ut nå fint. Väntar ju värsta feta leveransen av viner nu nästa månad. Helt OKEJ! En flaksa Amarone, några Riseling och lite annat blandat gottigt=)

Jack ligger helt utslagen på sängen här i gästrummet. Han och Johan åkte till sandtaget och det verkar ju som ha gjort sitt haha.

Nu ska jag ta och mysa med Johan i soffan samt luska på lite ideér om vinkällaren. Hoppla! EN VAKEN WILLE kom Johan med nu. Sovmorgon i morgon???

Mysdag!

Jag, Wille och Jack har verkligen haft en mysdag idag=) Vi började med en promenix i vagnen med Camilla och hennes vovvar. Sen har vi mest myst på bara och tagit det lugnt. Wille har sovit en del och då har jag diskat. En riktigt härlig dag har vi haft, utan magont! Så skönt. Man blir som så trött då Wille har ont i magen och gråter och skriker. Så idag känner jag mig ganska utvilad måste jag säga, även om jag inte sovit så mycket. Wille har även börjat med smakportioner. Potatis och banan har vi provat och det är en riktig hit! Plommonpuré har han fått sedan tidigare. Idag blev det banan för vi tog potatis igår:) Nyss fick Wille ett härligt bad oxå. Himla uppskattat. Tror det var mer vatten i köket än i baljan, men he e ju bara låta han härja på! Det e som roligt för oss allihop.

Jack är lite loj idag och har dåligt i magen. Så det blir lugna puckar för honom och han ska få komma och mysa säng sen i kväll tror jag. Jag har tagit ut hans bädd ur sovrummet för det e så mycket grejjer där inne. Och nu då pollen börjar komma så dras det ju in med hunden. Kan va skönt att slippa allt skit i sovrummet. Men lite sova säng kan han få då han e risig i kistan:) Han behöver ju sitt han med och Wille tar ganska mycket tid.

Jag har hunnit baka en kladdkaka idag. Mums vad gott. Camilla fick en bit då hon kom och lämnade sågen oxå. Och jag har varit ute och klippt ner alla jävla buskar! fan vilket jobb. Har en del buskar kvar tyvärr. Men pappa min skulle komma och hjälpa mej med dom. För dom ska grävas upp sen oxå. Så det ska vi syssla med på torsdag. Kapa ner skiten och gräva upp alla jävla rötter. Men he blir som fint sen! Och så ska jag kratta gården och göra fint oxå=) Fylla igen vattenhålet som finns ska göras det med.

Nu blir det att plugga lite så jag blir klar med den andra uppgiften. Har lite finslip kvar på den så det fixar jag ikväll=) Sen e det bara 2 uppgifter kvar och det ska jag fan i mej hinna i veckan! För då e det bara grupparbetet kvar och sen kan jag ta mig ett sommarlov! Åh så skönt. Nä nu ska jag ta tag i den där uppgiften så jag kan koppla av sen och vara med familjen=)

Inte så himla givande inlägg men det är det jag har gjort idag:)

Pluggar som ett as

Nu har jag pluggat som ett psyk nu. 2 uppgifter är snart helt avklarade, bara 2 individuella kvar sen då *suck* och en gruppuppgift med en ny grupp. Men det ska nog gå bra. Jag har lagt på en rem nu va! Så jag ska få sommarlov nån jävla gång! Då ska de bli träning kan jag säga! Jag e så less på att sitta inne och plugga, men det e ju som lika bra att köra järnet och sen ta upp träningen igen. Jag går ju på promenader men det blir kortare och mer sparsamt nu då jag haft så mkt att göra.
Snart är jag ledig, alltså det känns så bra! Jag ska få vara hemma och mysa med Wille, dona på med gården och huset, träna och bara vara.

Nu ska jag ta och göra klart den andra uppgiften så jag kan andas i morgon=) För då kommer Madde och Lo på kaffe=) Ska bli mys. Och Wille som surrar så förbaskat får någon att surra med haha=) Det blir kul.

Kram på er!

Morotssoppa!

Gör en riktigt god morotssoppa som man kan ha fisk i oxå om man vill. Håller på i detta nu så jag slänger bara in receptet lite snabbt sådär. Den e himla god!

Recept på morots-fisksoppa

6 st grovt rivna morötter

3 msk vetemjöl

1 ½ liter vatten

3 st fiskbuljongtärningar

1 burk räkost (400 g)

1 burk cremefraiche

Dill

Lax eller kräftstjärtar

Stek morätterna i smör. Strö över mjölet. Häll över vattnet. Buljongtärningarna. Låt koka en liten stund. Rör ner creme fraiche och räkost. Tillsätt dill! Skär små kuber av lax. Koka i salt vatten vid sidan om. Tillsätt i soppan då den är klar! (om kräftstjärtar så sätt i då soppan är klar bara)


RSS 2.0